Advertentie

Jouw Hart weet Alles…


 

Jouw Hart Weet Alles..
x

Kryon ~ Gechanneld door David Brown © 15 juni 2010 All rights reserved.

x

Nederlandse vertaling© Jan Smith voor Wanttoknow.nl/be

x

 

“Gegroet Geliefden, want ik ben Kryon.

Het is fijn om weer terug te zijn hier in München en van het warme weer te kunnen genieten. Er zit veel Liefde in de lucht en er komen heel veel veranderingen op jullie af.

Zoals we laatst nog besproken hebben, is Liefde het antwoord en na het jaar 2012 is Liefde nog de Enige weg. Liefde zal de weg zijn van het manifesteren. De negatieve energieën van woede, verdriet en pijn zullen geen rol meer spelen. Dat is in het begin niet voor iedereen weggelegd; eerst zal er een golf komen van 144.000 mensen die als eersten de nieuwe energie zullen binnengaan en zij zullen een nieuwe wereld scheppen en daarna andere mensen die nieuwe energie binnenbrengen.

De Liefde begint te stromen, Geliefden, de nieuwe wereld staat op het punt van beginnen, er komen nieuwe processen en nieuwe manieren van genezing naar boven; nieuwe manieren om negatieve energieën los te laten en diepere inzichten in de Liefde. Er ligt een nieuwe weg voor ons open en deze zal vreugde en vrijheid in de wereld brengen, een nieuwe staat van zijn.
Er zullen nieuwe energieën van Liefde stromen en zij zullen zich vermengen met de technologie die in de laatste drie eeuwen werden ontwikkeld; een eerlijker zijnstoestand die ook veel makkelijker is. Harten zullen zich openen en jullie zullen met een open hart van het leven houden. De nieuwe energieën zullen ook een manier van genezing en co-creatie brengen die een stuk makkelijker is.

Geliefden, jullie geestgidsen komen de ruimte binnen. Heet hen welkom in jullie midden, want er komen op dit moment heel veel wezens uit de geestenwereld naar hier. Sta de Liefde toe te stromen, sta toe dat er verbinding optreedt en schep ruimte voor de geest. Voel de geest deze ruimte binnenstromen, voel de energieën van Kryon …. Kryon gaat een veel sterkere rol spelen bij het helen van deze planeet.

Een hartmeditatie met Moeder Aarde.
Sluit je ogen…….en laat je in je lichaam zakken. Verbind je met Moeder Aarde via je voetzolen en je basischakra. Verbeeld je dat Moeder Aarde onder je is en in Haar centrum heeft zij een prachtig roze hart.

Sta jezelf toe in dit roze hart af te dalen. Neem je gevoelens waar, luister naar je ademhaling. Ontspan je lichaam. Luister naar je ademhaling en verbind je nog dieper met Moeder Aarde…en laat Liefde stromen.… terwijl je je verbindt met de persoon die naast je zit in deze kring. Laat de Liefde stromen vanuit je hart naar iedereen in deze ruimte en ontvang ook liefde van iedereen in deze ruimte terug. Sta een nog diepere verbinding met je medemensen toe via je hart.

Kijk naar je hart, staat het open, is het gesloten? Zijn er blokkades in je hart? Kijk naar je hart en ben één met je hart… de oren in je hart horen meestal beter dan de oren aan je hoofd, en het zijn juist de oren van je hart die deze boodschap moeten horen omdat je nu werkelijk begint aan deze reis van je hoofd naar je hart.

Dit is een eeuwenoude reis die al sedert vele duizenden jaren is ondernomen en iedereen in deze ruimte heeft deze reis tenminste al een keer eerder ondernomen en we roepen het Licht van die ervaring aan om je te gidsen zodat je je nog een keer zult herinneren hoe je van je hoofd naar je hart reist. Alles dat je op deze Aarde hebt geleerd, ligt opgeslagen in je hoofd, maar je hart is verbonden met het Universum en weet alles, alles dat er te weten valt over alles. Jouw hart weet ALLES.

Het is tijd om naar je hart te gaan luisteren… laat je geest zich met je hart vermengen… en ontspan je heerlijk. In het Westen ligt de nadruk veel te veel op het logisch verstand en in de nieuwe energie zal het je hart zijn dat de leiding overneemt. Jullie maken deze reis allemaal om jullie harten volledig te openen en ze voor altijd open te houden. Om dat te doen moet je heel zacht worden. Sta jezelf toe om zachtaardig en teder te zijn; in  beminnelijkheid en tederheid kun je de Liefde voelen. Liefde is zacht en teder en omdat je je eigen leven manifesteert meng je dat ook met zachtheid en tederheid.

Hardheid is niet langer aan de orde, het is de Kracht die telt. Hoe zachter en beminnelijker we ons opstellen, hoe krachtiger we zullen worden.

Het klinkt paradoxaal dat de zachtheid en tederheid juist innerlijke kracht creëren, maar dat is nu eenmaal de paradox.

Alles wat in jouw energie zacht en teder is, laat zich makkelijk verwonden. De Westerse wereld geeft niet veel om zachtheid en tederheid. Het klinkt paradoxaal dat de zachtheid en tederheid juist innerlijke kracht creëren, maar dat is nu eenmaal de paradox. Je wilt het op dit moment misschien niet geloven, maar dit is iets dat je zelf zult moeten uitproberen, je moet jezelf uitdagen om je vrij te bewegen in een nieuwe wereld waar alles teder en zacht is; hardheid is niet langer aan de orde, het is de Kracht die telt. Hoe zachter en beminnelijker we ons opstellen, hoe krachtiger we zullen worden.

Laat je energieën zachter en beminnelijker worden. We zijn hier vanavond om je mannelijke Zelf te helen. De diepste heling treedt op wanneer je op zijn zachtst bent en het kwetsbaarst bent. Sta jezelf toe om zachter en beminnelijker te worden. Jullie komen steeds dieper in jullie lichaam te zitten. Jullie zullen leren je lichaam lief te hebben en jezelf echt onvoorwaardelijk lief te hebben. Deze staat van zelf-liefde treedt op wanneer je innerlijke ouders elkaar liefhebben. Het is noodzakelijk dat jullie deze zelf-liefde ervaren.

Wat in de volgende een tot twee jaar zal gebeuren is dat jullie innerlijke ouders zullen beginnen elkaar lief te hebben en jullie zullen dat op alle innerlijke gebieden van jezelf gaan uitstralen. Jullie zijn hier om het Universum te kopiëren; jullie Zonnestelsel. Er is sprake van dubbele betekenissen als je uitdrukkingen hoort zoals ‘zo boven, zo beneden’ of ‘zo binnen, zo buiten’.

Dit betekent dat je alles wat zich aan de binnenkant van jezelf afspeelt aan de buitenkant van de materiële wereld zult creëren. De andere betekenis is dat je een voorbeeld hebt van een Zonnestelsel dat in volmaakte harmonie samenwerkt en dat is wat er gekopieerd zal moeten worden. Dit model zal jullie in staat stellen om in volmaakte harmonie met jezelf en het Universum te bestaan…. Niet alleen in volmaakte harmonie, maar zelfs in volledige synchroniciteit ermee.

Dus laten we onze energieën toestaan hoger en hoger te gaan…. Sta jezelf toe te voelen hoe het voelt in 2012. Sta jezelf toe je te verbinden met het Universum. Stop al je bewustheid en bewustzijn in het Universum. Alleen door invocatie kan je dit bereiken en voelen hoe het Universum aanvoelt. Dit alles zal jullie in een hoger trillingsgebied brengen.

Jullie gaan zonder meer naar een hogere trilling maar vrees, verdriet en woede kunnen je hierbij in de weg staan. Wanneer jullie je in die nieuwe energieën van het Universum begeven laat je gevoelens dan gewoon toe en laat ze los. Laat je gevoelens komen en laat ze los.… jullie gevoelens vormen de toegang tot de Nieuwe Wereld. Hoe moediger jullie zijn om te voelen wat je niet wilt voelen, des te meer kun je daarna loslaten.

Dit, Geliefden, zal steeds makkelijker worden… de energieën van de Nieuwe Wereld komen jullie nu tegemoet en gidsen jullie liefdevol de energieën van 2012 binnen. Verandering is nooit gemakkelijk… de ene dag doe je dit en de volgende weer iets anders. Als je in het onbekende stapt is er altijd wel angst. Er is altijd wel iets dat je tegenhoudt als je in het onbekende wilt stappen. Wees je daarvan bewust en laat je angsten opkomen en laat ze dan gaan.… en weet alleen maar dat Liefde een van de dingen is waarvoor je het meest bang bent en jouw essentie is er een van Liefde.

Je zult steeds meer je Essentie worden. Als we de analogie van de zijderups even mogen gebruiken: Als hij nog jong is, doet hij zich tegoed aan de bladeren van de moerbeiboom, hij eet en eet en wordt dikker en spint zichzelf daarna een cocon van prachtige zijden draden. Na zijn metamorfose verlaat hij dat tijdelijk onderkomen…en vliegt de wijde wereld in, een wereld waarin de vlinder hoog door de lucht vliegt en van bloem naar bloem gaat en overal kan komen waar hij maar wil.

Een menselijk wezen is niet anders, misschien eten we niet zoveel als de rups en worden we ook niet al te dik, maar we maken wel eenzelfde proces van metamorfose door en dat is heel erg menselijk. Dit is de vlucht van de vlinder die wij nu meemaken. Dit is de reis die wij allemaal maken.

De zijden draden zijn een analogie voor alle beperkingen en verwondingen van jullie ouders. Dus om jouw eigen vlinder te laten uitkomen, zul je elke draad uit die cocon moeten lostrekken om zo je eigen authentieke Zelf te vinden.… en dat authentieke Zelf is niet meer gewond en zal de nieuwe wereld binnengaan in een toestand van heelheid en eenheid.… volledig in verbinding met het Universum… een met het Universum en in absolute synchroniciteit met het Universum.
Je zult verliefd worden, je zult verliefd zijn op jezelf en iedereen zal ook jou liefhebben. Je zult dat magische wezen zijn dat het magische pad bewandelt tussen Hemel en Aarde.

Dat is jullie reis…makkelijker gezegd dan gedaan. Ik hoor jullie klagen en vragen: “Wanneer wordt het 2012?”, “Wat gebeurt er dan?”, “Wat is het volgende dat ik moet doormaken?”, “Nog meer innerlijk werk?..”

Wij horen dit en weet dan dat iedere stap die je zet op weg naar die Nieuwe Wereld weer een stap dichterbij is.… en je zult groeien en het Universum leren te doorgronden en daardoor jezelf beter leren begrijpen. En omdat je jezelf beter leert begrijpen, leer je het Universum weer beter te doorgronden.

Het doorwerken van familieperikelen…
Waarom het zo belangrijk is je familieperikelen door te werken, is omdat de Zon de energie vormt van jullie vaders.… je vader is de collectieve energie van alle vaders in jullie familie. Wanneer jullie vaders zwak zijn, zal de Zon niet schijnen in jullie leven. Met je innerlijk werk ben je op zoek naar de relatie tussen de Zon en de Aarde. Dat is namelijk wat je naar jouw eigen binnenkant wilt brengen… de energie van de Zon die 95% van het hele Zonnestelsel uitmaakt.

De Zon houdt de Aarde vast, hij beheerst haar niet; Zon vertelt Aarde niet wat zij moet doen. Zon houdt Aarde alleen maar vast en jij bent in je innerlijk op zoek naar je vader die jouw moeder vasthoudt. Dat is allemaal innerlijk werk; alles waarover we nu spreken gaat over de innerlijke wereld, de innerlijke niveaus van de psyche. En dus wil je dat jouw innerlijke vader sterk is zodat hij de ruimte voor jouw moeder kan vasthouden om haar in staat te stellen te ervaren wat zij het liefste wil.

Hoe sterker jouw innerlijke vader is, hoe meer jouw innerlijke moeder naar het vrouwelijke kan opschuiven. Terwijl jouw innerlijke moeder steeds verder opschuift in haar vrouwelijke rol, gaat ze meer en meer van jouw innerlijke vader houden.… jouw innerlijke moeder houdt ervan vrouwelijk te zijn, ze zal het fijn vinden om vrouw te zijn. En het allerbelangrijkste is dat jouw innerlijke kind door deze ervaring leert en groeit en een kopie maakt van jouw innerlijke vader en moeder.

Hoe sterker jouw innerlijke vader is en hoe sterker en vrouwelijker jouw innerlijke moeder wordt, hoe meer ruimte er wordt geschapen voor de groei van jouw innerlijke kind. Bega niet de vergissing al jouw energieën te richten op jouw gewonde kind. Ware heling vindt plaats door genezing van de gehele familieopstelling… dit betekent dat je moeder en je vader, maar ook jouw grootouders en voorouders daar ook bij horen.

Je tantes en ooms, neven en nichten, iedereen is een aspect van jouw familie en iedereen speelt daarin een rol. En terwijl je ieder aspect in Goddelijke balans brengt, in Goddelijke volgorde plaatst, word jij sterker en sterker en raak je meer en meer verbonden met het Universum… daarbij voor jezelf de ruimte scheppend om de Nieuwe Wereld binnen te gaan… de ervaring te hebben die je werkelijk in jouw leven wilt ervaren.

Familie-opstellingen.
Geliefden, deze kennis is altijd verborgen gebleven. Gedurende duizenden jaren hebben slechts weinigen dit geheim mogen proeven en nu het niet langer geheim is, behoort die kennis nu ook aan jullie toe. Maak je deze kennis eigen en laat dit Goddelijk Weten door jullie lichaam stromen.

Soms dringen sommige zaken niet zo gemakkelijk door en in voorgaande tijden zou een mens daarvoor een heel leven lang moeten mediteren om tot die conclusie te komen. Jullie worden geëerd en jullie eren jezelf door het volledig begrijpen van deze kennis. De energieën zijn voor de familieopstelling van een ieder verschoven en ze hoeven nu nog slechts te worden verstevigd.

Voor diegenen onder jullie die genezers zijn op deze Aarde is het jullie taak jullie eigen familieopstelling op orde te brengen.… vrede en harmonie in jullie lichaam te brengen zoals ook het geval is in het Zonnestelsel. Wat voorheen een heel leven in beslag nam, gaat nu in de komende twee jaar gebeuren. Liefde begint te stromen…

Liefde zal van jullie naar jullie broers en zussen stromen, onvoorwaardelijk van jullie naar jullie moeders en vaders vloeien en weer terug naar jullie. Liefde gaat stromen tussen jullie kinderen en jullie zelf en tussen al jullie familieleden onderling en weer terug naar jullie zelf. Liefde, liefde, liefde! Alles begint te stromen in Goddelijke Harmonie en Orde. Dit, Geliefden, DIT is de reis.

Laat jullie energieën hoger en hoger gaan en zich mengen met de energieën van 2012. Het is de energie van harmonie; het is de energie van jullie familieopstelling die in absoluut Goddelijke Orde stroomt. Liefde zal stromen….jullie zullen hulp ontvangen… steun ondervinden…. Jullie zullen energetische steun ontvangen van Julie geestelijke gidsen, van jullie engelen en zelfs nog meer steun en hulp ontvangen van Kryon zelf, want de energie van Kryon wordt in toenemende mate en kracht naar planeet Aarde gezonden.

 

Wat in voorgaande jaren een hele genezingssessie in beslag nam, is nu nog slechts een kwestie van enkele minuten. Alles is aan het versnellen. Voel de energie soepel en teder omhoog gaan in de richting van de energie van 2012… geef alle perikelen die er nog zijn over aan Kryon en sta jezelf toe te zien hoeveel liefde er stroomt tussen je vader en moeder. Dit is het geheim van de zelf-liefde.

We weten dat we in herhalingen vallen, maar we willen dat jullie dit niet meer vergeten. Liefde komt voort uit planeet Aarde, we willen er zeker van zijn dat jullie dit goed beseffen; we wensen niets liever dan dat jullie dit heel duidelijk inzien. We zouden grote borden willen ophangen waarop we jullie de weg naar Eenheid en Heelheid wijzen…naar Liefde, Vrede en Vreugde. We willen grote richtingaanwijzers neerzetten om jullie de weg naar de Nieuwe Wereld te wijzen.

Militaire energie en de gewonde visserkoning..
Er zijn twee energieën die jullie daarbij in de weg kunnen staan; ze zijn de militaire energie en de energie van de gewonde visserkoning. Wanneer deze twee energieën eindelijk worden losgelaten, zullen ze ineenstorten. De genezing zal heel gemakkelijk plaatsvinden.

De tijden waarin je jezelf de haren uit het hoofd trok en je telkens weer vragen stelde als “wat gebeurt er, waarom kan ik dit of dat niet op orde krijgen?” zijn nagenoeg voorbij. Wanneer dat soort energieën in je zitten gaat er niets goed…. Dat is nu eenmaal zo geregeld. Als je vader militaire energie heeft, dan heeft je moeder die ook, alles is een spiegel. Dit zal alleen maar leiden tot onderlinge wrijving tussen je innerlijke vader en moeder en wederzijdse uitputting tot gevolg hebben.… die energie schept disharmonie en gebrek aan communicatie… in feite geeft die energie er niets om of er wordt gecommuniceerd of niet, hij wil alleen maar wat hij wil!!

Deze energie brengt je helemaal niets, hij neemt alleen maar meer van jouw. Er is in deze energie geen plaats voor zachtheid, tederheid en beminnelijkheid; de energie van zachtheid en tederheid kan niet overleven in de buurt van de energie van het militarisme. Zelfs als we zouden zeggen dat er wel een plek voor de militaire energie op Aarde zou zijn, hetgeen we niet zullen doen, dan nog hoort die energie niet thuis in jullie familie.

Alle mannen en vrouwen hadden ooit een visioen of een droom over hun huwelijk en als er sprake was van militaire energie, kun je die droom zo overboord kieperen. Ieder probleem, echt élk probleem laat zich oplossen door Liefde. In militaire energieën of de energie van de gewonde visserkoning is absoluut geen sprake van Liefde.

Militaire energie gaat over controle, beheersing en de gewonde visserkoning is bedekte beheersing en controle. ‘Control’ hoort niet thuis op deze planeet. De Zon houdt de Aarde alleen maar vast maar beheerst haar niet en alles werkt perfect in het Zonnestelsel, er gaat helemaal niets mis…. Alles is in volstrekte harmonie, verkeert in vrede en evenwicht. Elk probleem wordt opgelost door Liefde. Afwezigheid van Liefde geeft problemen.

Ieder probleem, echt élk probleem laat zich oplossen door Liefde. In militaire energieën of de energie van de gewonde visserkoning is absoluut geen sprake van Liefde.

Aan het uiteinde van een geweerloop zit geen Liefde, er is helemaal geen Liefde, dat maakt het probleem nog erger. Liefde is het enige antwoord. In Zuid-Afrika was het ooit een vreedzame demonstratie die vrede bracht, niet de gewapende strijd. Vrede en Liefde zullen alles overwinnen.

Niets is zo zonder vrees als ware Liefde. Er kan altijd sprake zijn van angst voor Liefde, maar wanneer de angst verdwenen is voel je Liefde, leef je in een andere wereld, een wereld vol extase en voortdurende verbinding .. in die wereld word je dat magische wezen dat wandelt over het pad tussen Hemel en Aarde.. dat magische wezen is een Wezen van Liefde. Liefde die met zulk een hoge trilling stroomt dat het extatisch is.

2012
Jullie zitten al op 95 en 98% van de energieën van 2012… Laat die energie nog toenemen … laat de Liefde stromen en geef al je angst voor de Liefde over. Geef je over. Lever al je wapens in. Nu niet meer vechten; het gevecht dat je in je innerlijk voert, is slechts een gevecht in jouw innerlijke wereld. De eerste die daarmee ophoudt is de overwinnaar.… dus laat de ander weglopen en op zoek gaan naar iemand anders om mee te vechten. Recht je rug en dank God dat het voorbij is.

Overgave is altijd aan de winnende hand. Alles wat je doet is ophouden met je innerlijke gevecht. Het is verloren energie wanneer twee van jouw delen met elkaar in gevecht zijn. Wanneer jij bij dat gevecht wegloopt, begint de Liefde meteen te stromen. Niemand kan jouw iets afnemen dat aan jou behoort.… wat van jou is, is van jou… hoe meer Liefde er in je hart zit, hoe meer je hebt en hoe meer het van jou is.

Voel de energieën…wat je voelt creëer je zelf… en met de energie die je nu voelt zul je het leven scheppen dat jij wilt leiden… het leven waarvan je altijd al hebt gedroomd.

Welkom in 2012 in 2011; dit is de nieuwe energie.
Het ga jullie goed en God zegene jullie allemaal want dit is Kryon.

Dank jullie wel.”

9 gedachten over “Jouw Hart weet Alles…

  1. Goh wat lees ik hier nu Martijn…..Doe jij dit soort dingen zomaar wanneer jij dat wil, vraag jij je vrouw niet even netjes toestemming? Zet je de foto dan als verrassing op wanttoknow voor ons….wat zal je vrouw dat leuk vinden…Ik ben ook benieuwt, of hij net zo mooi wordt als op wtk….Dan zeg je tegen haar…spring schat ….., en haal je dan ineens, ergens…zonder kleren, zo je camera ergens vandaan. Ik word nu toch heel benieuwt…wat voor iemand jij bent, grappig doe je zeker!

  2. Martijn, ik wacht met spanning af.
   Kan helemaal toppie worden, wel ff vragen of het mag.
   mmm!!

  3. Ik ben gewoon gek op vrouwen vormen, vooral in hun gehele vrijheid, één met de elementen. Wordt ik echt warm van!

  4. On topic voor dit artikel: Martijn, je kan ook de vrouw in jezelf laten fotograferen, dat is vast ook een mooi expemplaar (gniffel, plaag)

  5. Ja, wel een uitdaging, mezelf naakt laten fotograveren, dat heb ik al genoeg laten doen (wel familie overigens), maar echt mijn vrouwelijke ballet achtige kant laten zien, naakt, liever naakt dan met zo’n strak pakkie aan, laat maar schudden die handel, dat is weer nieuw, mijn vrouwelijke kant. Ik word er helemaal warm van. Dansend in mijn nakie voor de zon bij de zee als een wilde vrouw met de kolder in haar hoofd, haha.

 1. Wij weten alles, wij maken deze manifestatie van oneindigheid.
  Gedachten zijn krachten, dit weten de machten.

  Wij kunnen vrij zijn, voorbij de waarnemer. Geen d’tje hoger zonder de vorige dimensie te hebben doorzien én doorleeft.

  Gegroet broeders van de werkelijkheid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.