Advertentie

Nieuwe aanvullingen WantToKnow..!


Uitmuntende index van de meest onthullende media-nieuwsartikelen.
x

Opgezet door oud-presidentiëel vertaler.

X

Het verhaal achter de oorspronkelijke WantToKnow-site ken je wellicht al. Het is oud-presidentieel vertaler Fred Burks, die deze site begon, nádat hij door de regering Bush een aanvullend contract voorgelegd kreeg, waarvoor hij nóg meer geheimhouding diende te betrachten. Je kunt je voorstellen dat een vertalerscontract sowieso al uiterst gedetailleerd geheimhouding gebeid; dus Fred Burks begreep deze aanvullende eisen niet. Dat was de reden om op te zeggen. Kijk hier naar het oorspronkelijke artikel over zijn opzegging, in de Washington Post van 8 December 2004.

Klik voor het artikel uit de Washington Post over de ‘vertaler die ‘nee’ zegt, tegen nog meer geheimhouding’. (klik op logo van de Washington Post hiernaast)

WantToKnow-database: uiterst waardevol

De database van onze zustersite WantToKnow.info, bevat meer dan 3000 overzichtelijke  samenvattingen van de meest onthullende artikelen uit de voornaamste nieuwsbronnen.

Voor een snelle blik op de beste artikelen uit deze database, klik hier. In elk artikel is (zijn) de sleutelzin(nen) vet gedrukt, om het overzicht te vereenvoudigen. Er staan ook altijd links naar de originele artikelen en/of bronnen vermeld. (Mocht een van die links ‘dood’ zijn, dan is het alsnog mogelijk het artikel te pakken te krijgen, daarvoor hier klikken.

De index naar de database (via onderstaande link) bevat links naar verschillende categorieën nieuwsartikelen, waarbij je kunt kiezen uit –voor jou- relevante opties, zoals mate van importantie, de datum dat het artikel was gepost op de website van WantToKnow.info, of de datum van het feitelijke artikel.
De onderwerpen die aan de orde komen zijn: gezondheid, aanslagen (bijv. JFK, RFK, MLK), de bankenfraude, 9/11, global warming en nog veel, veel andere onderwerpen. Klik maar eens op een van de categorieën waar je interesse in hebt, en je zult verbaasd staan over het bijzonder onthullende karakter van de nieuwsartikelen die onder dat onderwerp zijn gepubliceerd.

Vertaler Fred Burks, naast een televisiebeeld, waarop hij te zien is, achter president George W. Bush, korte tijd ná de 9/11-aanslagen. Bush spreekt hier met de Indonesische president Soekarnoputri. (Burks was vertaler Maleis-Engels-Maleis en hij spreekt ook vloeiend Mandarin-Chinees)

We willen je aanbevelen om eens te starten bij de column die ‘Listed By Importance’ wordt genoemd. (‘Gerubriceerd op mate van belang’).
Hier vind je de belangrijkste artikelen die wij onder deze rubriek hebben gevonden.

En voor het raadplegen van alle nieuwe artikelen die zijn gepost rondom dit onderwerp, klik je op ‘Date Posted’-lijst, omdat nieuwe artikelen worden verspreid dóór de andere lijsten. Je kunt ook via RSS-links op de hoogte worden gehouden van de meest recente updates.
Klik hier voor meer informatie over de RSS-service.

Dus ga eens naar de onderstaande link en verbaas je over de meest onthullende nieuwsartikelen uit de grote nieuwsmedia, die -ondanks ook onze afkeer er vaak van- toch regelmatig zaken publiceren, die we hoogst opmerkelijk willen noemen.. WantToKnow.info/indexnewsarticles

* * *

 

x


Peers Empowerment cursus, gratis cursus nu ook in het Nederlands!!

X

Weinig mensen weten echter dat Fred Burks óók de man is achter de PEERS-empowerment stichting. PEERS staat voor ‘Public Education and Empowerment Resource Service’ en deze organisatie heeft zich tot op haar vezel gecommiteerd om, door middel van inspiratie en onderwijs, transformatie op gang te brengen.
Deze non-profit organisatie werd in 2006 opgericht en ze heeft een brutale visie over het bouwen van een mooiere toekomst door het mensen te inspireren met een gevoel van een wereldgemeenschap die is gebaseerd op liefde en samenwerking. Daarbij is het vooral van belang mensen op de hoogte te brengen van informatie die veel mensen nog niet kennen; informatie over politieke en economische structuren die op dit moment de dienst uitmaken in onze wereld.

Een van de meest opmerkelijke uitspraken van George W. Bush, tijdens zijn bewind gedaan. Gelekt via-via, vanachter gesloten deuren..

Het grootste deel van het werk van deze stichting bestaat uit het in de lucht houden van een netwerk van populaire websites en online cursussen, die gewijd zijn aan de genoemde doelstellingen. Deze website hebben tot op de dag van vandaag al méér dan 9 miljoen bezoekers getrokken, van over de hele wereld. Er zijn zelfs bezoekers geregistreerd vanuit het Vaticaan en vanaf Antarctica..! De beide nieuwsbriefbestanden bevatten al meer dan 10.000 adressen, wereldwijd uit meer dan 120 landen.

Het is de bedoeling om mensen niet alleen de informatie aan te reiken, waarmee hun ogen open gaan op het gebied van de ‘powers that be’, de krachten te openbaren dus, die het op dit moment voor het zeggen hebben, en die er niets aan gelegen is, een vredelievende wereld te scheppen, voor iedere wereldburger. De PEERS sites proberen dus ook sociale harmonie te stimuleren en mensen te inspireren, om onze Aarde te helpen transformeren naar een betere wereld voor alle familieleden van de mensheid. Onze veelgeprezen site met de online-bekrachtigingscursussen, brengen informatie en inspiratie van over het hele internet, teneinde iedere deelnemer te bekrachtigen.

Kijk voor een uitgebreid overzicht van de websites die PEERS onderhoudt, op DEZE LINK, met vele doorklik-mogelijkheden.

x

Een prachtig nieuw Nederlands initiatief..!
x

Sinds kort is de uiterst waardevolle site, die Fred Burks ook in de lucht houdt, ook in het Nederlands toegankelijk. De site heeft tot doel om mensen te bekrachtigen in hun eigen waarde, hen instrumenten en informatie aan te bieden om dit bereiken. De Nederlander Ton Worrell heeft deze mega-klus op zich genomen en wij stellen je graag aan hem voor, en natuurlijk aan zijn uiterst waardevolle site.

“Mijn naam is Ton Worrell, dit jaar word ik 59 jaar. Mijn laatste baan was bij IBM Nederland, waar ik ruim twintig jaar werkzaam was. De laatste 10 jaar als ICT medewerker binnen het telefoon- en computernetwerkbeheer. Op dit moment doe ik even niets, waardoor er wat tijd vrij komt om iets anders te doen.

Ook ik vind het jammer dat er -zoals jij ook al zei- zoveel informatie verloren gaat omdat het in de Engelse taal is. Het heeft echter toch nog lang geduurd voordat ik hieraan ben begonnen, niet beseffend dat dit zoveel impact heeft. Tijdens het vertalen van ´De Cursus Inzichten´ ben ik terechtgekomen op jullie site waar diverse artikelen die Fred in zijn cursus gebruikt al in het Nederlands vertaald zijn. Hier maak ik dan ook dankbaar gebruik van door links op te nemen naar deze artikelen op jullie site.

Ik ben echter nog dagelijks bezig om de door Fred Burks gepresenteerde extra informatie te vertalen of links te zoeken met de vertaalde of ondertitelde gegevens. Door de enorme hoeveelheid links die Fred op zijn sites heeft staan is het haast onmogelijk alles in het Nederlands te brengen, daarnaast worden er vaak instituten genoemd die alleen in Amerika van belang zijn, ook hiervoor ben ik Nederlandse alternatieven aan het zoeken. Ik blijf me hier voor inzetten en hoop dat veel mensen hier iets mee kunnen.

Over het ontstaan van WatWaar.net
Eigenlijk is het al vroeg begonnen. Geboren in Amsterdam heb altijd al het gevoel gehad dat de dingen niet waren zoals zij verteld werden. Na het lezen van het boek ‘Waren de Goden Astronauten’ van Erich von Däniken, waarin de zelfde vragen naar voren kwamen welke ik ook stelde, heb ik diverse andere boeken gelezen over, de piramides, de Maya’s, Atlantis, geld, alternatieve energie, enz….. Met mijn eerste ADSL aansluiting is alles in een vlucht geraakt.

Ongeveer 1/2 uur na het instorten van het WTC op 9/11 kwam de gedachte bij me op dat het wel eens ´geregeld´ kon zijn. Vanaf die tijd zit ik via Internet op de alternatieve media sites. Hoofdzakelijk niburu.nl maar door mijn interesse in het 2012 verhaal kwam ik in 2004 terecht op de site mayanmajix.com waardoor ik de presentatie ‘The Mayan Calendar Comes North’ van Ian Xel Lungold ben gaan volgen.

Vervolgens heb ik bijna elke dag de ‘artikel pagina’ van deze site bezocht . Ook door het abonneren op diverse nieuwsbrieven blijf je op de hoogte. Door de hier gevonden informatie kon ik het instorten van de huizenmarkt en de beurzen al 2 jaar van te voren aan zien komen (waardoor mensen hebben gezegd dat ik gek was). Via deze pagina heb ik de sites van Fred Burks en PEERS gevonden, waaronder insightcourse.net en wanttoknow.info.

Engels als struikelblok
Na het lezen van de eerst drie lessen van ´The Insight Course´ vond ik het verschrikkelijk jammer dat er zoveel mensen zijn die dit niet kunnen volgen omdat zij de Engelse taal niet goed beheersen. Direct gegrepen door de manier, de toon van de verhalen en de opzet van deze site heb ik tegen mezelf gezegd dat dit ook voor zoveel mogelijk Nederlandstalige beschikbaar moest komen.
Daarna kwam het begrip dat de enige manier om dit in het Nederlands te krijgen was, door het zelf te doen. In september 2010 ben ik in mijn vrije tijd begonnen aan het vertalen van de site. Het feit dat ik om mij heen verschillende mensen wakker zie worden, waarvan ik het echt nooit had verwacht, heeft mij de drive gegeven om dit project door te zetten. Op dit moment is mijn site dan ook in de lucht en via deze watwaar.net link te bezoeken.

Door de enorme hoeveelheid informatie over zo veel mogelijk onderwerpen te raadplegen, ga je het grote geheel duidelijk zien zodat je bij al het door de ‘gewone’ media gebrachte nieuws al snel ziet hoe de dingen werkelijk bedoeld zijn. Met mijn nieuwe site wil ik daar voor iedereen iets in bijdragen.

hartelijke groeten,

Ton Worrell – Februari 2011

15 gedachten over “Nieuwe aanvullingen WantToKnow..!

 1. Ik heb het artikel nog niet gelezen, maar meld even dat de lead (logo) naar de opzegging van Fred Burks als vertaler voor Bush jr. niet werkt. Kan deze lead alsnog actief gemaakt worden? Zou dat artikel ook graag willen lezen.
  mvg…

 2. Goed dat je het zo doet TON,,ben79 jaar en kan geen engels lezen ,maar heb veel op gstoken via Niburu ,,,,en wat je schrijft over 911 ,,beaamd mijn gedachte ook ,direct dacht ik dit klopt niet ,niemand die ze tegen hield ,en die explosie was toch ook raar .
  Heb ook ERich von Daniken ‘vroeger al gelezen ,,hij werd voor gek verklaart ,heb zelf het boekje van hem ”Tekens voor de eeuwigheid'” met prachtige foto s van Nazca ..geweldig die lijnen .en Maria Reiche wat een vrouw.
  een gewone huisvrouw vriendelijk groet
  Hannie.
  Dit staat in hetboekje .
  Wie liever niet nadenkt,moet in elk geval van tijd tot tijd zijn vooroordelen op nieuw rangschikken…Luther Burbank ,1849-1926

  1. Hallo Hannie,

   Bij mij in de boekenkast staan twee exemplaren van “Waren de Goden Kosmonauten” van Erick von Daniken. Een van mijn vader die ons ermee opgevoed heeft en een die ik in de inbrengwinkel vond. Een beter exemplaar. Heb hem gekocht omdat ik dacht iemand er een plezier mee te doen. Nu lees ik je berichtje op Wanttoknow. Dat je 79 bent en volop in de wereld staat. Mijn ouders zijn er niet meer. Daarom sprak jou bericht mij aan. Als je wilt stuur ik je mijn boek naar je toe. Komt het tenminste goed terecht.

  2. Hannie
   Er waren in die tijd wel meer schrijvers die over dit onderwerp schreven . Onder andere Pauwels en Berger die de titel de Eeuwige mens uitbrachten, zelfde soort boek, omdat Erik von Daniken toen nogal zwaar onder vuur lag hen ik dit boek gelezen. Ik heb achteraf wel spijt dat ik het toch niet gelezen heb, hij gaat nog steeds door met zijn onderzoek.
   Wel opzoek naar nieuw bewijs wat al lang bewezen is, maar wie weet komt er nog meer naar boven.

 3. eindelijk, ook voor mij de informatie die ik zocht in het Nederlands, want ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn zoals ik die het best moeilijk hebben met Engels lezen, dat gaar net iets te moeilijk en daardoor gaat heel veel belangrijke informatie verloren
  dank je wel Ton voor dit groots werk

  1. Net als veel Nieuwe NItwit Nederlanders van na de ’69 Mammoet school wet was ik er van overtuigd dat ik goed Engels begreep en sprak, nou echt niet, kwam ik vrij laat achter in Amerika, wel opgegroeid met de ondertiteling op tv, nu jaren later besef ik pas echt wat een moeilijke taal Engels is, dan heb ik het nog niet eens over uitspraak en het spreken van wat basale zinnetjes, ‘give me the sugar please’ of is het ‘pass me the sugar please’, zeg het maar, nu lees ik de laatste tijd Engels met veel meer respect voor wat ik allemaal niet weet. Het volgende online boek bijvoorbeeld, om de zoveel tijd lees ik er weer een stukje uit, er zijn dan zo veel woorden die ik toch steeds weer ga opzoeken, dat is de beste manier om bij te blijven leren, ik ga nu toch proberen een groot essay verhaal te vertalen vanuit het Amerikaans naar een versie Nederlands die ik mooi genoeg vind, kijken hoe dat gaat, echt ambachtelijk en een gevoelsreis, kennis en gevoel moeten samen gaan in de taal, anders is het een dode computer taal. Als iemand tegen mij zegt dat ie moeite heeft met Engels dan weet ik dat ze gewoon bescheiden zijn, we beginnen gewoon met Yes en No, dat is huisvrouwen bescheidenheid, m’n moeder zegt ook jah maar ik kan geen goed Engels, tot je haar een Tekst geeft, binnen een halve minuut weet ze vaak nog beter wat er in staat dan ik met m’n ingewikkelde denk hoofd!

   Underground History of American Education
   http://www.johntaylorgatto.com/underground/

 4. 911 is wel een van de grootste eye openers geweest volgens mij. Alles leek een slechte film in plaats van werkelijkheid. En dat deed mij ook meteen beseffen dat er veel te veel van die dingen zijn die maar een film lijken te zijn maar een vreselijke werkelijkheid verbergen.
  Honger, oorlog, manipulatie, volkerenmoord, vervalsing van onze geschiedenis enz. enz.
  Als we blijven doorslapen is er straks niets meer om voor te leven. Ondertussen zijn er wereldwijd gelukkig steeds meer mensen die weigeren in sprookjes te blijven geloven en op zoek gaan naar de echte waarde van het leven en zich samen sterk maken.
  Veel dank aan de mensen die vertalen. Al kun je wel redelijk engels lezen, zoals ik. Het blijft een hele klus en veel tijd omdat je regelmatig tegen uitdrukkingen en woorden aanloopt die je dan toch weer op moet zoeken om goed te begrijpen wat er wordt bedoeld. Het leest dan een stuk rustiger in je eigen taal. En dat verdient echt wel waardering voor dat vele werk dat er volgens mij in zit.

 5. Het is werkelijk een magaklus geweest. Ik volg nu les 2 en ik ben heel erg blij om op deze manier verder te kunnen leren. Ontzettend bedankt voor al deze vertaalde lessen. In het Engels is zo veel informatie op het internet te vinden dat je werkelijk meer uren in een dag nodig hebt. Informatie in het Nederlands update gewoon sneller. Ik ben heel erg dankbaar. Goed gedaan. Megaklus. Bedankt!!!!!!!!!!!

  1. @ Fia

   Dat valt hier wel mee hoor, kan naast al het engels op internet elke taal goed door lezen dankzij een goed vertalings programma van Transsys, welke alles vertaalt zonder babelfish naar welke andere taal dan ook, dan is het gewoon ff een paar seconden wachten en je kunt tenvolle aan de gang.

   Het wordt steeds makkelijker vandaag de dag.

  2. Zo te zien Paul, valt het niet mee… Laat Fia een complimentje maken joh? Voor haar valt het dus niet mee.. En voor jou wel.. Detz ol..

 6. dag Fia lees net je brichtje ,wat een leuke vader had je
  denk van mijn leeftijd ,,het boek heb ik jaren terug al gelezen en was er weg van ,als je er dan over sprak
  dat je het goed vond ,,vonden ze jemaar raar ,dus op den duur houd je je mond en geniet er van in je eentje .
  sta niet volp in het leven hoor ,,durf niet alleen naar buiten en ben blij met de pc [nooit gedacht dat ik dit zou doen]] lees veel ,pas nog het boek van Geert Kimpen
  de geheime vanNewton ,,prachtig . ben nu met de Kabbalist
  maar die spreekt me niet zo aan .
  Hij heeft zo n leuke site ,waar je je wens op kan zetten
  moet je eens kijken .
  dag Fia wens je alle goeds Hannie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.