Advertentie

Het nieuwe boek ‘Vaccinaties’ bij WantToKnow!


Wat je niet verteld wordt over Vaccinaties

Aanvullende informatie, die de overheid is vergeten.

Dit boek slaat een brug tussen de grote groep van de bevolking en de al bestaande informatie van wetenschappers en anderen die boeken hebben geschreven over vaccinaties. Bewustwording over vaccins en vaccinaties, in een begrijpelijke taal gepresenteerd.

Ook de zg. ‘E-nummers’, aspartaam, fluor en de magnetron komen even aan bod, met een verwijzing naar verdere informatie. Maar genoeg informatie om tot nadenken te stemmen, verbaasd te raken en zelfs het roer om te gooien!

De cover van het bijzonder informatieve boek van Anneke Bleeker
De cover van het bijzonder informatieve boek van Anneke Bleeker

Wie zich bewust wordt over de verkeerde stoffen in vaccins, krijgt een totaal ander kijk op deze wereld..

In het boek komen de vaccins voldoende aan bod. Een week na de introductie van het boek, komen er al bijzondere reacties bij auteur Anneke Bleeker binnen. Voornamelijk van mensen die het vaccinatie-verhaal écht anders zijn gaan bekijken en nu begrijpen wat er gaande is.

De overheid schijnt er alles aan te doen om deze NEUTRALE INFORMATIE en de acties van ‘De Verontruste Moeders’ uit de media te houden.

Een voorbeeld? Woensdag 25 November, tijdens de persconferentie van de introductie van het boek, heeft SBS6 gefilmd. Ook Dr. Jannes Koetsier, Thanh Hagoort (de moeder van Freek) en Anneke Bleeker zijn nog apart geïnterviewd.

Die avond zou het item in het 22.30 uur-nieuws komen. Maar al snel kreeg Anneke telefoon dat het item was verschoven naar die vrijdag? Weer later in de week kreeg ze de mededeling dat SBS6 de zaken die Jannes Koetsier had verteld, verder wilden uitdiepen en het e.e.a. in de reportage wilde samenvoegen. Maar de reportage moet nog worden uitgezonden! Nieuws wordt toch altijd direct gemeld?
En diezelfde avond, woensdag 25 November, was Anneke ook weer ‘in de race’ om bij Pauw en Witteman te komen. Zij hadden mijn boek inmiddels in handen en de dame die als contactpersoon fungeerde, belde regelmatig.

Maar, je raadt het al: ook mijn optreden bij Pauw & Witteman werd OPNIEUW afgeblazen..!

Want de overheid heeft al eerder tegengehouden dat Anneke bij P&W kwam nadat ze wel uitgenodigd was geweest… Het patroon is dus duidelijk herkenbaar. Met al deze feiten op een rijtje is het duidelijk dat wij van WantToKnow.nl/.be Anneke wél terzijde willen staan..!

Daarom bieden wij het boek van Anneke ook graag aan op onze site. (Bestel het via WantToKnow; de uitgever gunt ons de boekhandelsmarge) Wil je het boek bestellen, klik dan op de cover hieronder. Je komt dan op de site van de uitgever terecht, waar je met o.a. IDeal kunt bestellen.

 


Je hebt het boek binnen 3 dagen in huis!

Beschrijving van het boek:

‘Wat je niet verteld wordt over Vaccinaties’

Hoe kunnen overheidsfunctionarissen zo eenvoudig besluiten nemen over onze lichamen en de lichamen van onze kinderen?

Dat is waar de auteur, door zélf op onderzoek uit te gaan – voornamelijk via Internet – achter probeerde te komen. Zo kwam Anneke Bleeker er allereerst achter dat niet alles wordt verteld door de autoriteiten. De negatieve resultaten van vele, wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken, naar vaccinaties en hun invloed op het menselijk lichaam,  worden weggehouden van het grote publiek. Of ze worden zelfs belachelijk gemaakt!

De ingrediënten van de huidige vaccinaties zijn de laatste jaren drastisch veranderd, hetgeen ook niet aan de grote klok wordt gehangen. De farmaceutische industrie maakt zelfs afspraken met overheden waardoor – indien er bijwerkingen optreden bij gevaccineerden – de slachtoffers geen juridische claims kunnen indienen.

Er worden ziekten verzonnen om te kunnen vaccineren: de farmaceutische industrie groeit explosief.

Anneke startte een emailactie om Nederland en daarbuiten te waarschuwen. Ze startte een website onder de naam verontrustemoeders.nl en merkte dat er nog vele duizenden verontruste moeders, vaders en ouders in het land waren. Ze kreeg bijval van wetenschappers, artsen, therapeuten en vele anderen die nog niet hardop gezegd hadden wat Anneke hardop zei: “winst en belastinginkomsten zijn belangrijker dan de gezondheid van de consument”.

Anneke heeft haar bevindingen beschreven in dit boek: ‘Vaccinaties’.

Ze heeft haar boek opgedragen aan een overleden jongen van 9 jaar, die voor een vaccinatie kerngezond was. Ook bij de overlijdensgevallen van jonge kinderen en ouderen wordt door de overheid stelselmatig niet alles verteld. Het middel is inmiddels erger geworden dan de kwaal. Anneke geeft in haar boek ook andere methoden aan om je te beschermen tegen ziekten. Waren vaccinaties ooit een geschenk uit de hemel, de industrie en overheid zijn nu doorgeslagen.

Over Anneke Bleeker: Ze is een ‘gewone moeder’, die ongerust raakte over de vaccinatie voor Baarmoederhalskanker, en wilde meer informatie als er door de overheid, RIVM en GGD’s werd gegeven. Inmiddels is zij door haar uitgebreide onderzoeken een expert geworden op het gebied van vaccineren, en wat dat voor gevolgen heeft voor het menselijk lichaam. Zij is tevens oprichtster van de website www.verontrustemoeders.nl