Advertentie

Fred Burks feliciteert WantToKnow.nl/.be


Bij de mijlpaal van 1.000.000 bezoekers en 2.500.000 pageviews hier op WantToKnow.nl/.be, kregen wij van de oprichter van de Amerikaanse zustersite www.wanttoknow.info, de Amerikaan Fred Burks, de volgende woorden toegezonden:

* * *

“Dear readers and supporters of wanttoknow.nl,

As the founder of WantToKnow.info, I am thrilled to hear that this sister website wanttoknow.nl has just passed the 1 million visit mark. That is quite an accomplishment in less than 18 months. Clearly this website is meeting an important need in providing meaningful information helping Dutch speaking readers to better understand all that is going on in our world and to do something about it.

I would particularly like to thank Guido and all the others who spent long, hard hours translating WantToKnow.info into Dutch to make this empowering information more readily avialable to all Dutch speakers. I find that the Dutch people in general are better informed on these issues than English speakers around the world. Thanks to all reading this for caring and for doing your part to build a brighter future.

Fred Burks

Our work is having a powerful impact on our world. As a result of the high quality of reliable, verifiable information we provide, numerous inside informants have contacted us with valuable information to verify and further our understanding of key topics of which few are aware. We have also inspired key movers and shakers like Prof. David Ray Griffin, the most prominent spokesperson of the 9/11 movement. Prof. Griffin originally learned of the 9/11 cover-up through WantToKnow.info and has become both a friend and a significant supporter of our work. Many others have been inspired to join in making a difference in our world.

Let us remember that every one of us can make a difference, however big or small. I’d like to end with an inspiring quote by author Clarissa Pinkole Estes:

“Ours is not the task of fixing the entire world all at once, but of stretching out to mend the part of the world that is within our reach. Any small, calm thing that one soul can do to help another soul, to assist some portion of this poor suffering world, will help immensely. It is not given to us to know which acts or by whom, will cause the critical mass to tip toward an enduring good.”

Thanks to all of you for being who you are and for caring enough to educate yourself and play your role in these strange and fascinating times.”

vertaling:

“Als de oprichter van WantToKnow.info, ben ik opgewonden om te horen, dat onze zusterwebsite WantToKnow.nl  zojuist de mijlpaal van 1.000.000-bezoekers heeft gepasseerd. Dat is nogal een prestatie in ca. 18 maanden. Klaarblijkelijk voorziet deze website dus in de belangrijke behoefte naar betekenisvolle informatie, die de Nederlands-sprekende lezers een beter begrip geeft, naar al datgene dat in onze wereld gebeurt en aan de behoefte hier iets aan te doen.

In het bijzonder wil ik Guido en alle anderen bedanken voor de vele uren die ze bezig zijn geweest, om artikelen van WantToKnow.info in het Nederlands te vertalen. Hierdoor is deze bekrachtigende informatie makkelijker toegankelijker voor alle Nederlands-taligen. Ik heb ontdekt dat Nederlanders in het algemeen veel beter geïnformeerd zijn over deze onderwerpen dan Engelstaligen, over de hele wereld. Dank jullie wel aan iedereen die deze woorden leest, voor de zorgen en praktische daden die je je getroost om een betere toekomst voor ons allen te bouwen.

Ons werk heeft een zeer krachtige impact op de wereld.  Als het resultaat van de hoge kwaliteit, betrouwbare en verifieerbare informatie, die we ter beschikking stellen, hebben talloze inside-informanten ons benaderd met waardevolle informatie, zodat wij nog beter in staat zijn onze informatie te verifiëren en ons begrip te vergroten van essentiële onderwerpen, waar nog te weinigen van op de hoogte zijn.
Wij hebben van onze kant ook andere sleutelfiguren en klokkenluiders geïnspireerd, zoals Prof. David Ray Griffin, de meest prominente zegsman van de 9/11-beweging.

Wist jij dat het via WantToKnow.info was, dat hij oorspronkelijk zijn eerste informatie kreeg over de 9/11-doofpot en dat hij sindsdien een vriend is geworden van onze site en een van de belangrijkste supporters van ons werk?!
Vele anderen hebben ook de inspiratie gevonden om een verschil in de wereld te betekenen.

Want laten we dat vooral niet vergeten: IEDEREEN KAN HET VERSCHIL BETEKENEN IN DE WERELD; OF JE NOU ‘KLEIN’ BENT OF ‘GROOT’

Ik zou hier willen eindigen met een quote van auteur Clarissa Pinkole Estes:

“Het is niet onze taak om alle problemen van de hele wereld inééns op te lossen, maar om onszelf uit te reiken naar die delen van de wereld die we kunnen bereiken en genezen..
Elk klein, rustig dingetje dat de ene Ziel voor de andere kan doen, om deze te assisteren bij het dragen van diens deel van deze arme, kwijnende wereld, zal een immense hulp zijn. Het is ons niet gegeven, om te weten, welke daden het zijn en van wie ze komen, die de kritische massa zullen doen kantelen naar een voortdurende verbetering.”

Dank jullie wel, allemaal, dat je degene bent, die je bent, en dat het je eraan gelegen is om jezelf te onderwijzen en je rol te spelen in deze vreemde en fascinerende tijden!”

With warmest wishes,

Fred Burks

Founder of WantToKnow.info and the PEERS network of websites

Explore the mind and heart expanding websites managed by the non-profit PEERS network:

 • www.peerservice.org – PEERS websites: Spreading inspiration, education, & empowerment
 • www.momentoflove.org                        –          Every person in the world has a heart
 • www.personalgrowthcourses.net   –          Dynamic online courses powerfully expand your horizons
 • www.WantToKnow.info                         –           Reliable, verifiable information on major cover-ups
 • www.weboflove.org                                   –           Strengthening the Web of Love that interconnects us all

30 gedachten over “Fred Burks feliciteert WantToKnow.nl/.be

 1. @Guido en de andere medewerkers van wanttoknow
  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, wat een groot aantal bezoekers al in zo een korte tijd. Geweldig!!!!! Ga zo door!
  Liefs Jacqueline

 2. ” Klaarblijkelijk voorziet deze website dus in de belangrijke behoefte naar betekenisvolle informatie, die de Nederlands-sprekende lezers een beter begrip geeft, naar al datgene dat in onze wereld gebeurt en aan de behoefte hier iets aan te doen.”

  Dat is dus een conclusie die niet getrokken mag worden.
  Het aantal bezoekers zegt niet alles over het waarom.
  Ik heb ook de teller laten lopen namelijk en wie nog meer?
  Zou net graag wat willen doen tegen al die nonsens!

  1. Ik kijk ook regelmatig om te zien wat Jonkers weer uit zijn duim gezogen heeft.

  2. Ik kan me voorstellen dat mijn eerdere reactie je wat téveel ontroerde Guido.

  3. Ik lees ook regelmatig mee.
   Wil me van harte bij Thomas aansluiten.

 3. Gewoon heel vaak op de toets F5 drukken met een paar mensen als je in de achter grond vrolijk met elkaar in de chat hangt bereik je heel makkelijk die 1.000.000.

  Maar het zijn hits die op de pqagina’s gedaan worden, het meeste gebeurd niet door echte bezoekers maar eerder door spybots van search engines, het zijn geen echte bezoekers die de site bezocht hebben.

  Dit kan alleen gecontrolleerd worden als je een site zo maakt dat je moet registreren of dat je de 1.000.000 comment plaatst.

  Je kan ook de counter instellen op een random score of elke bezoeker telt als 2-5-10 enz enz.

  Er is ook een mogelijheid om je site te laten registeren bij netstat die alle aktiviteiten van je site koestert em in beeld brengt, zoals je kan zien wanneer de meeste bezoekers zijn geweest en om hoe laat dat was.

  Dus 1.000.000. is wel te realiseren maar niet op de manier hoe men dit hier veronderstelt op WTK, het is niets meer dan een Urban Legend !

  1. Voor al uw vragen naar wijsneus Paul. Google Analytics als algemeen aanvaarde meetmethode (meethode) heeft kennelijk afgedaan voortaan..(?!)

  1. Dank je Burke; en als je nog eens zo’n mooi schrijfsel voorhanden hebt..!! Welcome!

 4. Wat ik heel leuk vind aan deze site is dat er ruimte bestaat voor alle meningen. Hoewel ik soms kritisch overkom blijf ik een liefhebber van de artikelen die hier worden geschreven. De site is gegroeid en volwassen geworden. Dus keep the good work!

  1. Dankje F001; ook jij hebt bijgedragen aan het op-de-kaart-zetten! Dank aan jou ook!

 5. Hey Guido,

  Mocht ik ooit in de gelegenheid worden gesteld, zal ik zeker mijn best doen. We hebben goed contact met Anton Teuben van niburu.nl en daar “ken” (ik ken haar niet persoonlijk) ik Tessa ook van. Ik vond/vind het moedig dat zij dit pad in durfde te slaan, daar het toch nog voornamelijk een mannenwereld is. Dat ze de kracht weer mag vinden om terug te komen.

  http://www.nieuw-nederland.nu

 6. Zoveel is dat niet. Klinkt veel, maar in 2 jaar tijd slechts zo’n cijfers is simpelweg een mislukking. En trots zijn op het feit dat bezoekers 2,5 artikelen lezen in 5 minuten (dus artikelen eigenlijk niet lezen maar gewoon wat scrollen) is ook raar.

  1. Zo te lezen ben jij die ‘gemiddelde’ lezer die ik zocht..! Ik kon hem al niet vinden… 🙄
   Volgens mij zie ik jou hier ook op de tribune zitten..!!
   http://www.youtube.com/watch?v=gtkDQMPlE28
   Kijk, dat vind ik nou raarrr..! Wat een raar woord trouwens.. ‘raar’..!
   Maar fijn dat je er ook bent Karel. Op deze mislukte site! Hopelijk ben jij wel geslaagd in het leven?

  1. Zou leuk zijn Tessa, als je terugkomt!

   Oja enne Guido, da ge bedankt zeit da witte hej!

  2. Your stronger now! 🙂 Volg het pad dat je ooit bent ingeslagen Tess, it’s your destiny. Jouw “frisse” verschijning is een goed voorbeeld voor anderen, waardoor zij ook eerder de kracht zullen vinden om zich open te stellen voor het “ongelofelijke” zonder de angst voor “gek” te worden versleten.

   En Karel is van groot belang Guido, 1 Karel veroorzaakt meer bewustZIJN dan je denkt. De cosmos staat ingesteld op bewustzijnsverhoging, deze keer zijn wij aan zet 🙂

   http://www.nieuw-nederland.nu

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.