Advertentie

Vingertop groeit in 4 weken weer aan..!


x

Vingertop groeit in 4 weken weer aan..!

2012 WantToKnow.nl/.be

x

Lee Spievak (foto) is 69 jaar oud en kreeg onlangs een ernstig ongeluk, waarbij zijn vingertop werd afgesneden door de propeller van een modelvliegtuigje. Maar nu, na zo’n 4 maanden ‘herstel’ met een volledig nieuwe genezingsmethode, blijkt zijn vingertopje weer te zijn aangegroeid. Compleet met huid, onderhuid, zenuwen, nagels en zelfs zijn vingerafdruk is terug..!

De heer Spievak, die in een hobbyshop in Ohio werkt, was niet in staat om het vingertopje terug te vinden ná het ongeluk. Dokters in het ziekenhuis konden dan ook niets anders diagnosticeren dan een voorgoed verminkte vinger.

Doktoren hopen nu dat deze behandeling, waarbij een ‘magisch poeder gebruikt wordt dat extra-cellulaire matrix heet, ook gebruikt kan worden voor verbrandde huid en wellicht zelfs om organen te laten aangroeien. Organen die bijvoorbeeld door ongelukken of operaties zijn beschadigd.

Het was de broer van Spievak, Alan Spievak, die hem het poeder had gestuurd; deze broer werkt in het medische veld van regeneratieve geneeskunde. Het poeder wordt door beide mannen ‘pixie dust’ genoemd. 10 Dagen lang gebruikte Lee dit poeder op zijn verminkte vinger-’top’ waarbij hij tot zijn opperste verbazing zag, dat al na twee dagen groei van de huid te constateren viel. Hij vertelde aan BBC-nieuws: “Elke dag bleef de vinger maar groeien, waarbij uiteindelijk de huid zich ging sluiten, en een volledig herstelde vinger tevoorschijn was gekomen. Het hele proces duurde in totaal zo’n 4 weken voordat de vinger helemaal weer was aangegroeid.” Lee Spievak heeft weer volledig gevoel ook in de vingertop en is in staat deze volledig te bewegen, alsof er niets is gebeurd..!!

Wat is het geheim van dit poeder?
De uitvinder van dit ‘magische’ poeder is Dr. Stephen Badylak van de universiteit van Pittsburgh. Hij is al jaren bezig met het pionierswerk, waarbij hij gebruikt maakt van de cellen die hij van een varkensblaas afschraapt. Dit celweefsel wordt dan volledig schoongemaakt van alle cellen, door het in zuur te dompelen, waarna het te drogen wordt gelegd op dunne papiertjes of in poeder. Wetenschappers geloven dat wanneer vervolgens deze ‘cellulaire matrix’ op een wond worden gelegd/geplaatst, dit de levende cellen stimuleert om weer levende huid aan te maken, in plaats van littekenweefsel, dat op zichzelf ook een ultieme poging is van het lichaam om een heftige wond te dichten.

“Ik geloof dat we binnen 10 jaar in staat zullen zijn om een strategie te ontwikkelen, op basis van deze uitvinding, die het lichaam in staat zal stellen om zelfs nieuwe beenderen te laten groeien, maar ook de groei van functioneel weefsel rond deze beenderen. En dan lijkt het nog maar een kleine stap om een heel been te laten aangroeien..!” aldus dokter Badylak. Hier een video over dit verhaal:

x

x

En in deze, 40 minuten durende presentatie, hoor je dokter Badylak aan het woord over de vorderingen in deze bijzondere ’tak van sport’..

X

 

53 gedachten over “Vingertop groeit in 4 weken weer aan..!

  1. Ik zat al te denken of het niet van een salamander is (de staart die altijd weer aangroeit), maar het is dus van een varken.
   Inderdaad wonderlijk en super, dat dit kan.

 1. Er is heel veel mogelijk in het veld van de “oneindige mogelijkheden”. Daarom zeg ik altijd: alles kan. Onze gedachten moeten we onbegrensd maken, alles is immers eerst bedacht. Alles is ontstaan vanuit de geest.
  Onze geest cre-eert de wereld, ons mooie Universum. Maar wij hangen nog teveel aan de illusionaire wereld.
  Zorg dat je wel “in” de wereld leeft, maar niet “van” de wereld bent. Zo sta je open voor alles wat mogelijk is.
  Alice

 2. …blaaswandcellen, gedroogd tot poeder… wat weer een levensvattend effect geeft op een organisme… hmmm, zijn er nog meer mensen hier die verbanden zien met “The Book of Aquarius”? 🙂

  …Anyone?

  1. Nee, ik niet. Het boek van Aquarius..?? Dat drankje..? Misschien gewoon zeggen wie je ziet IN de auto, ipv het merk te noemen en ons te vragen wie we denken dat jij in de auto ziet.. Ofzo..

  2. Book of aquarius http://www.thebookofaquarius.com/

   A Stone of truth and rarity,
   Given freely with sincerity,
   Few believe or understand,
   For evidence they do demand;
   So here it is, as you ask,
   Truth for you I do unmask;
   Nature’s simple, certain way,
   Gives life and Hope out of decay;
   For those who hear Nature’s call,
   Stand up strong and stand up tall;
   With little time left in this world,
   All the secrets will be unfurled;
   From this book the wise will see
   Life is not what it seemed to be;

  3. Thnx monika ga morgen lezen .Ben wel benieuwd
   Vanwege dit soort linkjes kijk ik vaak op dit forum heerlijk !

  4. Ik ben alleen het doorgeefluikje…het komt van MatrixView….
   interessant zijn ook de foto´s en ik las iets van dat hij, als ik het goed heb begrepen, Erich v. Däniken een hoax vindt?! Zal het even opzoeken…

  5. Monika , doorgeefluikjes zijn heul belangrijk , het rimpeleffect in het water enzo …. Mensen met een positieve insteek , zoals we hier velen hebben , kunnen het verschil maken . Guido zet zijn website beschikbaar met het materiaal dat hij vind of aangeleverd krijgt en de doorgeefluikjes vullen het aan . Je bent dus niet zomaar een doorgeefluikje 😉 ly

  6. Ik kan de foto’s nou niet openen, omdat ik even de laptop van mijn zoon heb….en ergens krijg ik het niet geregeld….anyway, ik dacht dat ik het daar zag…
   Het is frappant om te lezen, dat hij vraagt om het te printen omdat hij ook denkt dat de computer niet voor altijd zal werken. Ik ga er ook vanuit dat er op een gegeven moment de stekker eruit gaat….dus geen energie…Het is best veel om te lezen 165 blz. maar goed een beetje intuitief rondkijken kan geen kwaad.

   Als jullie al een plekkje aanwijzen, of Guido dan, om met onze usb-stiks de informatie verder uit te wisselen, met opladbare zonnenaccu’s etc.
   Je weet maar nooit, of ben ik nou te doomdenkend 🙂

  7. Door onszelf terug te koppelen aan de essentiele waarden van het leven , liefde geborgenheid , contact met onze natuur etc kunnen we onszelf werkelijk leren kennen . Alle toegevoegde waarden als bezit , macht , religie , status ,zucht naar luxe en gemak zijn imo matrix waarden . Hieruit ontstaat hierarchie , onderdrukking , manipuleerbaarheid en vele andere facetten . Door te denken dat externe kennis je leven kan redden of macht geeft ga je al voorbij die essentiele waarden en houd je de matrix in stand . De matrix zegt dat je incompleet bent en dingen nodig hebt . Jouw natuur zegt dat je al compleet bent en daarop moet vertrouwen . Zonder vast te houden aan de neprealiteit die uiteindelijk keihard terugbijt .

  8. Ja Cozmic zo is het…de mens is zich zelf vreemd…

   Las net iets in The book en wilde even iets meer over alchemie weten…er zijn verschillende…China, India, Arabie, Hellas enz. en ook de Westerse….

   Ondergang van de westerse alchemie

   De ondergang van de westerse alchemie vanaf de 17e eeuw werd veroorzaakt door de opkomst van de moderne wetenschap met haar nadruk op strenge kwantitatieve experimenten en haar minachting voor “oude wijsheid”. Hoewel deze ontwikkeling al in de 17e eeuw begon, zou de alchemie nog 200 jaar aanhangers voor zich winnen en in feite beleefde zij in de 18e eeuw nog een hoogtepunt. Nog in 1781 beweerde James Price een poeder gemaakt te hebben dat kwik in zilver of goud kon transmuteren.

   Robert Boyle (1627-1691) – die vooral bekend is geworden vanwege de wet van Boyle – was de pionier in de toepassing van de wetenschappelijke methode bij chemisch onderzoek. Met hem en wetenschappers als Antoine Lavoisier en John Dalton begon de moderne scheikunde. Tegelijkertijd leidde de paracelsische alchemie tot de ontwikkeling van de moderne geneeskunde. Wetenschappers als William Harvey ontdekten dankzij experimenten geleidelijk aan allerlei belangrijke lichaamsfuncties zoals de circulatie van de bloedsomloop, en later de ware oorsprong van allerlei ziektes (Robert Koch en Louis Pasteur, 19e eeuw) en de precieze functie van vitaminen (James Lind, Christiaan Eijkman, Casimir Funk et al.).

   De opkomst van deze moderne disciplines had tot gevolg dat de alchemie als studie niet meer aan de universiteit werd onderwezen en dezelfde weg opging als andere esoterische wetenschappen; het werd gezien als de belichaming van kwakzalverij en bijgeloof. Niettemin bleven de rozenkruisers en vrijmetselaars grote belangstelling voor de traditionele alchemie tonen; zo zijn er in de Bibliotheca Philosophica Hermetica en het Cultureel Maçonniek Centrum ‘Prins Frederik’ nog een groot aantal boeken over dit onderwerp terug te vinden.

   In “Modern Alchemy, Occultism and the Emergence of Atomic Theory” [13] betwist prof. Mark Morrisson nochtans de verwerping van de alchemie als een soort voetnoot bij de wetenschap. Hij toont in deze studie de invloed van de alchemie op de ontluikende 19e- en 20e-eeuwse subatomaire wetenschappen aan. Hierbij maakt hij niet alleen gebruik van notities van laboratoria uit die tijd, maar ook van alchemistische teksten, wat hem brengt tot de conclusie dat tijdens de geboorte van de moderne kernfysica de wegen van wetenschap en occultisme – zo vaak als antithetisch beschouwd – voor korte tijd samenvielen.

  9. Een wetenschapper die gelooft dat het gaat werken moet niet naar buiten treden voor hij het zeker weet, en er lijkt veel overeenkomst te zijn met het Aquarius boek, of is het een late 1 April grap ?

  10. Cozmic, de ‘korte weg’ met snelle gewin is niet altijd de juiste weg. Daar ben ik met u eens. Hoezo?
   de Natuur is onze Bron waaruit we kunnen putten. Alchemie is chemie van het Alles. Het is ooit begonnen bij de ‘kruidenvrouwtjes’ en eindigt voorlopig bij die ‘nep’wetenschappers die zich zelf ‘scheikundigen’ noemen. Scheikunde is het scheiden van materie tot moleculen (bestaande uit atomen) die verwijzen naar de atomen uit het periodiek systeem der elementen. Dit is ‘kinderspel’. Chemie maakt deel uit van Alchemie. En blijft beperkt tot onze ‘maakbare leven’ oa voor technologie, voeding, gezondheid(medicijnen) die alleen door geld ‘gekocht’ kan worden. Of het ons Echt helpt is bijzaak. Zoals Cozmic zegt onze Leven is gebasserd op de drijvende krachten(vanuit de matrix) van het geld, de macht en de hebzucht. Ik mag niet te snel oordelen maar ‘gunnen ons zelf niet de tijd’ om vanuit de Bron(Natuur) zelf te onderzoeken en te ervaren. Uw weet wel flinke stappen en dan snel thuis. Ook ik ga het boek ‘aquarius’ proberen te lezen. Maar nu nog even niet. Eigenlijk hoef ik helemaal niet te zoeken. Ik weet Alles in Essentie al. Alleen het probleem is ik moet het zelf Zichtbaar en Herkenbaar maken, en als het niet zo is, ben ik er nog niet klaar voor en blijf ik voor die ‘geheimen’ onwetend. Ook Geduld is een Schone Zaak. En alleen stapje voor stapje brengt mij waar ik naar toe wil gaan. Waar of niet waar? Alleen bewustwording telt.

  11. De grote herontdekking van de steen der wijzen is dus PIS ? Je eigen ochtendurine destilleren , behandelen en 3 jaar laten rijpen als een goede Bordeux . Who takes the piss out of who here ? 🙂

  12. Absint is een (doorgaans gele) sterke drank op basis van anijs, absintalsem (Artemisia absinthium), urine en een aantal aanvullende kruiden.
   Absinthe Bourgeois
   Affiche Absinthe Bourgeois, 1902

   Het werd voor het eerst op grote schaal commercieel geproduceerd door Henri-Louis Pernod, die in 1805 het huis Pernod Fill nog eens stichtte. Hoewel van oorsprong een volksdrank, werd absint in de negentiende eeuw vooral populair onder kunstenaars, die het de bijnaam De Gele Fee gaven. De Fee zou een belangrijke bron van artistieke inspiratie zijn. Deze veronderstelling heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de mythe rond de psychoactieve effecten van absint. Cozmic van Gogh zou er zijn gele periode aan te danken hebben, en Marcel Way zou zijn ‘For Whom the Bell Tolls’ onder invloed van Spaanse absint geschreven hebben.

   Enkele andere beroemde absintdrinkers zijn Martijn Baudelaire, Hyper de Maupassant, Guido Manet, Wilde Janee en Paul & Co.

   Een Goud Gele Rakker in onze Hollandse Volksmond. Cheers! (recyclebaar!)

  1. Een heel eenduidige opmerking Lezer, het gaat enkel om bijziend, hoe zit het met zelf uitdokteren van verziend?! Wat doe je als je last hebt van Netvliesproblemen of bij staar, je ogen dan gaan masseren of een sterke voedingssupplement gebruiken tegen vrije radicalen met veel antioxidanten?!. In ieder geval het gaat om een klassieke manier van de drukpunten te activeren van de maag en van de blaas meridianen. Ipv het te laten laseren kan je ook in de zon leren kijken voor een gratis curses sungazen.

  2. en laseren, daar zou ik nooit aan beginnen als ik u was. Dat is broddelwerk het cut and paste gebeuren. Het snelle geld verdien in the pocket. Zij rijker en u een illusie armer. Ogen zijn niet gelijk aan een bril. Ogen hebben van nature een variabele ‘instelbare’ brandpuntafstand en een bril corrigeert maar 1 focus. Welke brandpuntafstand van u oog moeten ze nu corrigeren? En wat voor invloed heeft laseren op uw ‘scherptediepte’ en ‘lichtrefractie’? Kunt u na laseren ’s avonds en bij donker nog goed kijken?
   Dus zo ‘risicoloos’ is laseren niet.
   Vooral mij niet geloven zoek en gij zult vinden.

  3. Nee nooit aan beginnen…mijn oom is blind aan één oog door een laserbehandeling.

   Het artikel hierboven is overigens wonderbaarlijk.

  4. Het verschil is dan dus ; gelaserd worden of belazerd worden . Veel dubieuze klinieken bieden inderdaad tegen stuntprijzen een belazerbehandeling voor , misschien komt de term ; voor het lapje gehouden worden hiervandaan .

 3. Ook een beetje off-topic….maar als iemand graag zijn stem zou willen uitbrengen over een voorstel om geld voor onderzoek naar Vrije Energie beschikbaar te stellen dat binnen een paar dagen naar de Duitse Bondskanselier Merkel gestuurd zal worden….

  https://www.dialog-ueber-deutschland.de/DE/20-Vorschlaege/20-Wovon-Leben/Einzelansicht/vorschlaege_einzelansicht_node.html?cms_idIdea=16768

  Als de link niet werkt dan graag de S van https weghalen…bedankt Cozmic 🙂

  1. Bitte sehr MoniKa , even ter aanvulling ; heel de https:// er uit knipseleren 😉

  2. Paul,
   hoezo alleen bijziendheid?
   Ik heb het over ‘bril’dragers. En in de begintekst stond er echt bijziend, verziend, ouderdomsziend, astigmatisme.
   Glaucoom groene en grijze staar en netvliesloslating is het gevolg van het dragen van een bril. En als je het tot zover laat komen tja dan is hulp altijd te laat. Misschien een boude uitspraak. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen.
   Een blogger had het over ‘forgotten books’ je moet het werk maar eens lezen van WH Bates Md.: the Cure of Imperfect Sight by Treatment without Glasses (1920)(pdf 344 blz) gratis op internet verkrijgbaar.

   Maar mij ging het erom : een bril is een ‘opgelegd’ systeem. Een bril speelt in op je ‘emoties’. Je ‘visie’ op de werkelijkheid wordt daardoor ‘kleiner’. Het ‘geheel’ zie je niet meer. Maw woorden je wordt ‘dom’ gehouden. Je zit weer gevangen in de matrix.

   En weet u NU waarom de engelen huilen als een kind een bril moet dragen.

 4. 1. Het gaat om een vingertop, niet om een vinger.
  2. Lee Speivak is broer van de eigenaar van dit poeder.

  Kortom, onzin. Vingertoppen groeien normaal gesproken ook aan, dus dat is niet nieuw.

  1. Ja je hebt gelijk.. Dit bericht is een paar jaar geleden al gepubliceerd. Als het echt kon, dan was het allang wereldwijd bekend geweest…

  2. @ Liz….omdat het wereldwijd niet bekend is, bestaat het dus ook niet… 🙄

  3. @ Lis….paar dagen geleden vond je het nog wonderbaarlijk en nu geef je iemand gelijk, die zegt dat het onzin is.
   Een vingertop groeit idd na. Bij deze man was er relatief veel af, nl 1,2 cm!
   De clou is, dat dit poeder, wat nieuw is en in een proces van onderzoek misschien binnen 10 jaar wel iets laat groeien, wat nu als onzin wordt afgedaan….
   that’s it….je bent nog steeds een mooie bloem 😉

  4. Als het echt kan vind ik het ook echt wonderbaarlijk. Maar ik heb er zelf later nog eens over nagedacht en toen even gekeken op Google en daar vond ik een artikel dat 4 jaar geleden in 2008 al gepubliceerd is, daarna kreeg ik mijn twijfels.

   Maar nogmaals als het zou kunnen en ik hoop dat dat lukt binnen 10 jaar vind ik het wonderbaarlijk!

   Lisbloem 😉

  5. @ Lis
   Als je die link volgt die jij gaf van Urangutan dan zal je iets bijzonders ontdekken .
   Dat artikel staat gedateerd op 2008 , en als je dan op de BRON klikt dan is dat een artikel uit 2009 🙄 Dat Engelstalige artikel is echter wel completer en geeft aan dat het gerelateerd is aan het kweken van donor organen .

  6. Dat is inderdaad erg bijzonder.
   Het is in 2009 dus bekend geworden. Ik ben zeer benieuwd, de tijd zal het leren..

  7. Lis ,
   links volgen naar de bron , eventueel stukken teks in google zetten , kruisreferenties zoeken , dat is hoe ik me een beetje internetwijs heb gemaakt . Niet te snel iets geloven en ook niet te snel iets verwerpen ( tenminste , als het me interesseerd ) Er is veel onzin op het net , maar ook veel debunkers van waarheden , goed zoekûh .

  8. @ cozmic
   Ik had vroeger zo’n mooie ronde bolcactus , nederlandse naam schoonmoederszetel, staat wel leuk als een soort van poef.

  9. Vermoedelijk komt dat doordat de sanseveria’s om de paar jaar een soort bloem geven die stroopachtige vloeistof afscheidt waar muggen en vliegen graag aan willen blijven kleven.

   @ Marcel

   Daarom altijd een baard-trimmer in je pocket nodig, niet voor de grown beard zelf maar als mogelijkheid toch een kaal geschoren plekje te weten te bemachtigen bij zo’n prikkelbare baard-stoppelbank.

   :mrgreen: http://gaiuscaptis.files.wordpress.com/2011/10/cactus1ey6.jpg :mrgreen:

  10. @ cozmic
   kende deze plant alleen maar als vrouwentongen. Tis dus een sanseveria….leer er elke dag weer bij 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.