Advertentie

Het is weer tijd voor griepfabriek-paniek..!


Het is weer tijd voor de griepfabriekpaniek!!

Paul Engels © januari 2011

x

Ieder jaar sterven er in Nederland tussen de 500 en 2000 mensen aan de gevolgen van griep. In bijna 2 jaar tijd zijn er echter ‘maar’ 66 mensen gestorven in Nederland aan de gevolgen van de ‘mexicaanse’-griep…  In Belgie stierven er in het eerst ‘mexicaanse’griep-seizoen zelfs maar 21 mensen aan de gevolgen van die griep!

De eerste griepgevallen duiken op en jawel, Ab Osterhaus, de virusverzamelende viroloog, is weer van de partij. Hij waarschuwt en waarschuwt en waarschuwt..! Fijn toch zo’n bangmaker, die zijn expertise inzette voor een massale vaccinatiecampagne, die één grote farçe bleek te zijn.. Hoezo? Je geloofwaardigheid verliezen.

Sprak Osterhaus bij Pauw & Witteman vorige herfst niet over de excessen van een Mexicaanse Griep, waarbij BIJ EEN VERGELIJKBARE GRIEPUITBRAAK, in de jaren 1920 maar liefs 20 MILJOEN DODEN vielen.. Waar is dit taalgebruik en deze vergelijkingen goed voor meneer Osterhaus. Wat voor BELANG heeft u daarbij..?!

Het RIVM erkent nu eindelijk ook dat de kans om te overlijden aan de gevolgen van ‘mexicaanse’-griep slechts 1 op de 100.000 is. Terwijl bijvoorbeeld Dr. Jannes Koetsier, bekend als panellid van tv-programma ‘Medische Missers’, dit al vóór het griepseizoen in 2009 duidelijk probeerde te maken!!

Maar Jannes probeert ook al jaren duidelijk te maken dat de kans op ernstige bijwerkingen door het Mexicaannse griepvaccin 1 op 10.000 ligt. Dat zuigt hij niet uit de duim, maar dat zijn cijfers die af te leiden zijn uit de officieële bijsluiters...

Zie hier een interview met Johannes Koetsier over de te rooskleurige informatie van de overheid inzake nut en veiligheid van de mexicogriep-vaccinatie  (Bron: Degezondepatient.nl)

x

x

Het kindje van 4 dat vorige maand helaas overleed aan de gevolgen van ‘mexicaanse’-griep had Astma, last van kortademigheid en kreeg astma-medicijnen. Dus dit doodsgeval toeschrijven aan Mexicaanse griep is wetenschappelijk NIET JUIST. (Kijk dit bericht HIER)
Maar het RIVM maakt zich schuldig aan VALSE VOORLICHTING, door over dit sterfgeval in de media te verklaren dat er een ‘gezond’ kind was overleden… Toch werd er in de media en door het RIVM geroepen dat er een ‘gezond’ kind was overleden…
Zo schreef RTL-nieuws op haar website hierover: ‘De kinderen hadden geen onderliggend lijden, meldt het RIVM. Dat betekent dat ze naast de griep geen andere ziektes hadden.’ (Bron)

…Terwijl Astma een ziekte is en elke griep fataal kan zijn bij iemand die al last heeft van de luchtwegen, zoals bij Astma-patienten…!!

Johannes Koetsier schrijft op zijn weblog De Gezonde Patient.nl:

“Voor mij is duidelijk dat gevaccineerd is tegen een onschuldige griep, waarbij de bijwerkingen van de vaccins erger waren dan de gevaren van de griep. Dit is conform wat ik verwachtte en wat deskundigen tevoren hadden kunnen weten aan de hand van de informatie die ik ook had. Zie de diverse weblogartikelen op deze site in de periode voordat de campagne begon.

Miskramen als gevolg van H1N1-vaccinaties!!
Jannes Koetsier noemt één voorbeeld van middel erger dan kwaal: “In Amerika hebben na deze vaccinatie 241 vrouwen hun kind verloren door vroeggeboorte na de prik terwijl er in de jaren hiervoor slechts zeven meldingen per jaar waren van zwangeren die na vaccinatie hun kind verloren.

(Bron: HIER)

Dit jaar worden er geen kinderen gevaccineerd met een H1N1-vaccin vanwege de hevige Bijwerkingen van de vaccins, geeft het RIVM nu zelf toe aan RTLnieuws. Maar heb jij dit nieuws, dat eigenlijk op de voorpagina hoort te staan, gelezen of vernomen..??  (Zie einde van de video hier)

Maar ook ouderen, die vaak kwetsbaar zijn bij griepuitbraken, zijn relatief immuun voor deze vorm, doordat ze antistoffen hebben ontwikkeld door een virus dat in 1957 circuleerde. Zij zouden dan ook niet gevaccineerd hoeven worden, terwijl het RIVM rustig doorgaat met vaccineren van deze bevolkingsgroep met het Mexicaanse-griepvaccin.

Je krijgt een NIET-WERKEND VACCIN ingespoten.
Als nu wetenschappelijk bewezen is dat een vaccin NIET WERKT, waarom wordt het dan toch gebruikt..? Dr. Russel Blaylock toont d.m.v. wetenschappelijk onderzoek aan dat de (mexicaanse)griep-vaccins niet werken, zie HIER en HIER. En hier op NuJij.nl

En gezondheids-deskundigen hebben onlangs nog toegegeven dat het H1N1-vaccin de verlammingsziekte Guillain-Barre-syndroom kan veroorzaken HIER en HIER
Kijk hier naar de getuigenis van een jongen van 14 die de verlammingsziekte Guillain Barre Syndroom kreeg door het H1n1-vaccin op deze link.

700 procent meer miskramen bij H1N1 gevaccineerden!

Uit recente gegevens gepresenteerd in een rapport aan het U.S Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) en Raadgevend Comite voor de Children’s Vaccines, over de gevolgen van H1N1-vaccinatie bij zwangere vrouwen, blijkt dat het aantal miskramen onder de zwangere vrouwen met 700 procent is gestegen ten opzichte van voorgaande jaren.
(Bron: Natural News)

Veel getuigenissen over miskramen door de mexgriep-vaccins: HIER, HIER en HIER.

Mocht je nu denken dat het een ‘foutje’ is van al die goedwillende vaccinmakers, van die goedwillende Big Pharma-cowboys, dan is het bijzonder vreemd dat telkenmale dit patroon optreedt bij een van de bizarre hoax-epidemieën.. Of zoals we vorig jaar hebben gezien, zelfs een wereldwijde pandemie..!
Hier is alle info van Dr. Mercola, auteur van de New York Times Bestsellers, ‘The Great Bird Flu Hoax.  Het blijkt dus één grote HOAX, maar kennelijk willen we gewoon blijven geloven dat de farmaceutische industrie een volledig ongeschonden blazoen heeft.. Kijk HIER het verhaal over de vogelgriep en HIER het verhaal van de Mexicaanse griep, kortom een wereldwijde naaimachine..!

Zembla maakte onlangs nog een uitzending over de griepvaccins die volgens deskundigen niet werkt: ‘de Overbodige Griepprik’! Heb je hem niet gezien, gewoon even kijken! HIER

Euro-parlementarier Paul Flynn, die aan het Zembla programma heeft meegewerkt, schrijft ook uitermate kritisch over de griepvaccinaties op zijn blog: waarvan wij DIT ARTIKEL hebben samengesteld, over hoe de wereld werd besodemietert met een neppandemie.

Ook het NOS-programma ‘Nieuwsuur’ maakte onlangs een uitzending over ‘De gesponsorde pandemie van de Mexicaanse griepprik’; dit kun je HIER zien.

Beluister ook deze reportage van Argos, eerder dit jaar, over de gecreerde ‘griep-pandemie’; en lees hier de ongecensureerde en ongezouten kritiek en mening van 2 artsen over de ‘mexicaansegriep’-vaccinatie-campagne.

Terughoudendheid van de Coutinho’s en medische experts..
De apothekersorganisatie KNMP heeft zijn leden op het hart gedrukt zeer terughoudend te zijn met het verstrekken van griepprikken en grieppillen. Kijk maar eens naar dit artikel in ‘Het Parool’.
Maar ook het middel Tamiflu, dat wij HIER op WantToKnow al eerder ontmaskerden als volledig NEP, dient met terughoudendheid te worden gebruikt/voorgeschreven..

Zie hier meer informatie over de onveiligheid van Tamiflu: HIER en HIER.

Een van de bizarre zaken die je tegenkomt als je verder graaft in het farmaceutisch circuit, is dat je vaak dezelfde personen ‘achter de schermen’ ontmoet, die OOK ACHTER ANDERE DUBIEUZE ZAKEN ZITTEN.. Donald Rumsfeld, de voormalige Minister van Defensie in de eerste regering Bush jr. Hij is oud-bestuurslid van het bedrijf dat met Tamiflu de zaak besodemieterde. Dat hij ook de dubieuze 9/11-dekmantel-ridder is, kun je op het hele internet, en hier op WantToKnow eenvoudig terughalen.

Rumsfeld had al eens eerder een grote slag geslagen, door gif te gaan verkopen voor een zoetstof. Een stof die we allemaal kennen als Aspartaam. Zie ook hier op WantToKnow.

Het verhaal van Donald Rumsfeld en zijn Tamiflu-gouden kip..!
Donald Rumsfeld de oud-minister van Defensie van Amerika vult zijn zakken dankzij de Mexicaanse griep. Hij was van 1997 tot aan zijn overgang naar Washington directeur bij het Amerikaanse biobedrijf Gilead Sciences, dat patenthouder is van het antigriepmedicijn Tamiflu.

De uiterst sluwe Donald Rumsfeld is een doortrapt politicus, die al zoveel leugens vertelt heeft, dat ‘Waarheid’ voor hem onontgonnen terrein is..! De diepte van zijn -uiterst schadelijke- sluwheid wortelt in een verbinding met de ‘krachten achter de schermen’..

Volgens verschillende Amerikaanse websites zou Rumsfeld nog steeds een aandelenportefeuille in Gilead hebben, met een waarde van $5 tot $25 miljoen Ook wordt er gesuggereerd dat hij, samen met President Bush, met opzet paniek zaaide toen de vogelgriep uitbrak vier jaar geleden.

De regering Bush kocht extra Tamiflu in voor een bedrag van US$2 miljard, wat kassa betekende voor minister Rumsfeld (Zie hier het artikel in QUOTE)

Op 17 juni 1996 publiceerde de Amerikaanse Luchtmacht een studie met de titel ‘Airforce 2025’, waarin staat te lezen dat in het jaar 2009 een uitbraak met een mogelijk geconstrueerd influenza-virus kon komen (Link | Link.)

Daarnaast is het opmerkelijk dat Walter E. Boomer, een gepensioneerde voormalig vier-sterrengeneraal en sub-commandant van het Amerikaanse Marinierskorps, zitting heeft in het directiebestuur van Baxter International.

Baxter International heeft al sinds 1941 banden met het Amerikaanse leger, toen de bloedverzamelingsinstrumenten van het bedrijf de enigen waren die voldeden aan de eisen van de Amerikaanse strijdkrachten [ Link ]

De Amerikaanse overheid heeft dus een keihard belangenconflict inzake Tamiflu en de grieppandemieën, dat is niet nieuw. De geruchten staken de kop op toen president Bush in 2005 aandrong op een voor velen merkwaardige noodverziening van 7.1 miljard dollar, om het land te kunnen voorbereiden op een toekomstige Influenza pandemie.

George W. Bush drong aan op de noodfondsen om voorbereid te zijn op vogelgriep-achtige pandemieën en meer dan 14% van dat geld ging naar één bedrijf: Gilead Sciences, de ontwikkelaar van Tamiflu. Hetzelfde bedrijf waar Donald Rumsfeld voorzitter van de raad van bestuur was, voordat hij secretaris van Defensie werd… Dat noemen we in gewoon Hollands: ‘diefstal op klaarlichte dag’… (Kijk HIER voor een link)

Tot slot, maar zeker ‘last but not least’ raden we je het werk aan van onderzoeksjournalist Daan de Wit. Zie HIER het hele artikel op WantToKnow erover. Een aanrader ‘Dossier Mexicaanse Griep’ met als doel: het leveren van een dossier voor een parlementaire enquête!

In een interview met Radio Wereldomroep Nederland zegt hij hierover het volgende: “Onder druk van vaccin-producerende bedrijven is de definitie van een pandemie versoepeld. Daarmee was de weg vrij voor de inentingscampagne. Nooit is een stap terug gedaan om te kijken of die echt nodig was. Met een experimenteel vaccin bovendien.
Er waren mensen die meer informatie wilden over het vaccin en de ingrediënten. Zij werden structureel tegengewerkt door de Nederlandse overheid. Terwijl die juist de taak heeft om de burgers te informeren, zodat zij zelf kunnen beslissen of ze het vaccin willen nemen. Hier is sprake geweest van een vaccinatiecampagne in plaats van een informatiecampagne.”

Bron: HIER

Een citaat uit dit boek:

‘De Mexicaanse griep is het grootste medische schandaal sinds de Tweede Wereldoorlog’, zegt de Belgische epidemioloog Luc Bonneux. Ook verteld hij dat hij veel heeft gezien, maar dat de Mexicaanse griep alles overtreft: de Mexicaanse griep was een ‘pseudopandemie’. Bonneux is ervan overtuigd dat er een parlementaire enquête moet komen naar de Mexicaanse griep-affaire.
Lees hier meer citaten uit het boek: HIER

Dr. Luc Bonneux, Belgisch epidemiloog

Kortom, als je nu nog niet genoeg geïnformeerd bent over de uiterst onzorgvuldige wijze waarop de Nederlandse overheid omgaat met de gezondheidsbelangen van de burgers, dan weten we het niet meer. Een overheid die als een stelletje angsthazen zich laat voorlichten door ‘experts’, waarvan een groot aantal uiterst dubieuze dubbele banden hebben met de farmaceutische industrie.
Banden die zij geacht worden te melden, maar waarvan iedereen op zijn vingers kan natellen, dat deze banden de basis vormen voor een ongebreidelde uitwisseling van ‘ongeziene wederzijdse belangen’…!

* * *

Mogen wij je tot slot aanraden naar deze uiterst neutrale Luc Bonneux te kijken. Hij professor epidemiologie en breekt de grieppandemie bij de enkels af, puur op wetenschappelijke feiten. Mochter er nog mensen zijn die de ‘wetenschappelijke variant’ aanhangen van met angst omgaan..!

Hier op deze LINK naar het Studium Generale  van de TU-Delft kun je zijn presentatie zien, die -mede door zijn nuchtere humor- meer dan het bekijken waard is!

171 gedachten over “Het is weer tijd voor griepfabriek-paniek..!

 1. Ja het is weer zover , ik werd zelfs door de assistente van de huisarts gebeld of ik m’n prikkie kwam halen .
  Echt niet , ik hou het op vers gezond voedsel en wat extra vitamine D3 in de donkere dagen . Het feit dat ik in een zgn risico catagorie zit maakt mij extra alert op wat ik me toe laat dienen . Het lichaam kan een hoop indringers op een zeer efficiente wijze bestrijden , voorwaarde is wel dat je je immuunsysteem de kans moet geven om zich in volle sterkte op het slagveld te begeven .
  hier een linkje van ein shöne frau die dat met intens ontwapenende wijze haarfijn uit de doeken doet .
  http://www.youtube.com/watch?v=HH1rB-Ya2UQ

  1. @ cozmic voor mij heb je gelijk om het op een natuurlijke manier tegemoet te treden, beter dan je volspuiten met zooi.

  2. Goed Superfood tot je zelf nemen doet ook wonderen, dan is er helemaal geen reden tot extra suuplementen of juist dat ene prikje, want het kot gewoon door alle stofjes die in het lichaam ontbreken en niet goed worden aangevuld.

   Maar een Tacootje gaat er ook wel in dokter…

  3. http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/ken-jij-deze-bijzondere-eigenschap-van-uien/

   Uien zijn een essentieel voedingsmiddel in de wintertijd. Het meest indrukwekkend van de gegevens over uien, vind ik de ontdekking dat rauwkostsalades zo snel bederven door de uien(ringen bijv.)..! Niemand snapte er wat van, totdat dit werd uitgevonden. Uien trekken de bacteriën naar zich toe!
   Ongelooflijk hoe uien in staat zijn bacteriologisch hun mannetje te staan voor jou! Uitje-d’r-bij-meneer?

  4. lol , af en toe vraag ik me wel eens af of marcel en paul hier niet de trollen zijn

  5. Voor jou een vraag Cozmic voor ons een weet…

   Nee ik hou me alleen bezig met kabouteren, dat is het werk doen wat anderen niet in pacht hebben om te willen doen.

  6. haha , nee was een grapje , waarschijnlijk niet in goede aarde gevallen .
   Af en toe vergeet ik wel eens dat het geen chatroom is , waar je ff lekker iemand kan stangen .
   lol @ kabouteren

  7. Niet alleen uien maar de hele Allium familie Guido, prei, knoflook, artichokken, bieslook enz…werken tevens als een soort mest voor groei van goeie bacterien (beter dan alle Yakult achtige drankjes zelfs)

  8. Volgens mij filmpje onder eerste kop : How to be Healthy> laatste onderwerp daarvan, ” can vegetables help you resist infection” (kan helaas geen directe link geven want mijn browser speelt op tegen flashbestand. Kan de hele serie aanraden trouwens.)
   http://www.bbc.co.uk/sn/humanbody/truthaboutfood/flashapp/nonflash.shtml

   P.S moet trouwens wel giechelen over spelfout in eerste onderwerp..”can eating an APE save your life?”

 2. Ik zit middenin het boek van Daan, ‘Dossier Mexicaanse griep’ en dit leest als een thriller ! Niemand die dit gelezen heeft, kan nog om de feiten heen… Eén groot circus ! Zou verplichte kost moeten zijn voor het medisch circuit…

  1. “Een pandemie die maar geen pandemie wilde worden.”

   Quote:

   ” Wat werden we belazerd vorig jaar met die Mexicaanse griep, en wat waren wij allen een stelletje complotdenkers.
   De richtlijnen werden aangescherpt en wereldwijd liet men zich compleet ‘gek’ maken omdat er zogenaamd een reddend vaccin op de markt gekomen was dat wij allen vooral maar moesten accepteren.

   Zwangere vrouwen werden in de angst gejaagd, maar men vertelde niet de risico’s erbij waarmee zij te maken zouden kunnen krijgen als ze het vaccin wel lieten inspuiten.
   Nee, er werd letterlijk op hun gevoel gespeeld en je kon geen televisie meer aan doen zonder een vaccin in iemands arm te zien verdwijnen.
   Al die ophef als zogenaamd nieuws was een grote gratis reclamecampagne voor de complete farmaceutisch industrie.
   De virologen deden er flinke scheppen bovenop en dat iedereen belangen had bij alle stappen die doorlopen werden was niet van belang.
   Dat zagen velen als ‘normaal’ en wij, die wezen op de gevaren, waren de ‘malloten’.
   Dat was het beeld dat breeduit geschetst werd.

   De belangen van viroloog Ab Osterhaus vertelden wij al.
   De grote lobby van de farmaceutische industrie konden wij ook duidelijk omschrijven evenals het verloop van de rechtszaak op 22 oktober 2009 te Zwolle waar een groep burgers, waaronder wij ook, betrokken waren bij het voor de rechter dagen van het ministerie van Volksgezondheid.
   De rode en groene lijst met afspraken waren ons bekend.
   De rode lijst, opgesteld door de farmacie mocht de Overheid niet prijs geven aan de belastingbetalers die overigens op die
   wijze zelf de vaccinaties bekostigden en het wonderlijke goedje ook nog ingespoten moesten krijgen.

   Wat een bizarre wereld! Je mag met elkaar betalen, het in laten spuiten maar over de afspraken die gemaakt zijn mag je niets weten.
   Evenals over de ingrediënten; deze moesten vooral zo geheim mogelijk blijven.
   Bijsluiters geeft men niet, want stel dat wij allen gaan nadenken.
   Er moest en zou een pandemie komen en als je het nieuws mocht geloven dan lagen halve steden en dorpen plat!
   Nu weet ik niet hoe de vlag er in jouw dorp of stad bij hing, maar ik kan allen verzekeren dat hier in ons dorp niets aan de hand was.

   Zieke mensen zijn er overal en ook hier zullen in de winter personen verkouden zijn of grieperige verschijnselen vertonen maar om daar nu zoveel ophef over te maken en 34 miljoen vaccins te bestellen…
   Wij waren de zeurkousen, de vervelende mensen die dit maar op bleven noemen; maar wat ben ik persoonlijk blij met Daan de Wit, onderzoeksjournalist die op eigen houtje dit hele verhaal heeft verwoord.
   Alles wat in zijn boek staat is het waard om te lezen en ik kan een ieder verzekeren dat dit het verhaal is dat wij allen
   al vertelden en meemaakten.

   Heerlijk als er ook anderen naar buiten komen met verhalen want dan is het ‘opeens’ minder beladen en zolang één persoon iets zegt is het niet waar maar zodra honderd personen eenzelfde verhaal beginnen te vertellen is het ‘opeens’ waar!
   Dank aan Daan en persoonlijk raad ik allen aan zijn boek te lezen met als titel: ‘Dossier Mexicaanse griep, Een kleine griep met grote gevolgen’.
   Wie zich hier niet in heeft verdiept zal versteld staan.
   Het is een geweldig boek om in huis te hebben en er velen over te vertellen. Dan raken wij het label ‘kwakzalvers’ ook weer kwijt want dan is de inhoud algemene kennis!

   Ritalin;

   Wat is druk?
   Wat is normaal?
   Wat is gek?
   Wie is gek?
   Wat is een label?
   Wie bepaalt wie een label krijgt?
   Wie bepaalt wie gif mag slikken?
   Wie is in balans?
   Wie is uit balans?
   Is het tij te keren met goede voeding?
   Zou het normaler zijn de ouders meer te laten spreken?
   Zou het normaler zijn een kind weer kind te laten zijn en alle invloeden die zij verkeerd
   kunnen interpreteren niet toe te staan?

   Anneke Bleeker
   Bergen NH
   20 december 2010 ”

   http://www.verontrustemoeders.nl/2010.12.20%20Wie%20niet%20meegaat%20in%20de%20leugen%20is%20automatisch%20een%20kwakzalver.pdf

 3. @ Guido

  De éérste link ná de passage

  Het kindje van 4 dat vorige maand helaas overleed aan de gevolgen van ‘mexicaanse’-griep had Astma, last van kortademigheid en kreeg astma-medicijnen. Dus dit doodsgeval toeschrijven aan Mexicaanse griep is wetenschappelijk NIET JUIST

  (de verwijzingHier)is óók niet helemaal juist.
  De verwijzing moet zijn naar: http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/36995/veel_vragen_over_de_mexicaanse_griep

  Klein technisch probleempje.
  Het zou jammer zijn als dit filmpje hierdoor gemist wordt. Groetjes.

  1. Waar staat dan dat dit kind Astma medicijnen gebruikte?
   Wat is de bron, ik wil dit graag wel weten of dit zo is.

 4. Het ergste is wel dat ondanks zovele bewijzen over de hoax van de mexicaanse griep, vrijwel al die gevaccineerden hun schouders blijven ophalen. De kloof tussen “wakker” en “slapend” lijkt groter en groter te worden.

  Zoals de “kritische” arts zegt: De keuze is aan u!

  Nog steeds kan ik de mensen die kritisch over vaccins zijn, in mijn kennissenkring, op 1 hand tellen.

  1. @ flits

   gelukkig kunnen jullie nog tellen.
   De vele bewijzen van de hoax optellen, 1+1= de som, het resultaat van de optelling, kunnen ze niet bevatten. Best wel aandoenlijk zulk een goedgelovigheid maar ik kan ook niet rekenen wanneer ik slaap. Dát zal het verklaren.

  2. Angst kweken en mensen beloven dat jij ze ervan verlost, is de beste manier om ze in bedwang te krijgen. Kijk naar 9/11 en ook de Mex.griep is hier op gebaseerd; daarom vertrouw ik Ab Osterhaus voor geen cent, met zijn ge-oh over de Spaanse Griep van 1920. ‘Waar zo’n 20 miljoen doden vielen’..
   Ik vind het -sorry voor de uitdrukking- uiterst ‘ratterig’.. Hij weet volgens mij ‘duvels’ goed wat hij doet, deze meneer in het rood/zwart..!

 5. Op het blog van Paul Flynn (die europarlementariër die vorig jaar de mex. griep heeft aangekaart) :

  Personal tragic accounts of the deaths of the 50 people with swine flu upset us all. Of course, we all saddened and alarmed by stories of apparently healthy individuals who lose their lives. Our reaction is to guard against possible future tragedies especially any that might touch our loved ones. It is prudent to use the available vaccines.

  What is difficult is to maintain a sense of proportion on the level of risk. The fact is that deaths are still likely to be very low when compared to previous large flu outbreaks. Last year nearly 500 people died during the so called pandemic. But only 150 died OF swine flu. This year the total figure currently stands at 50-most from those with other health problems. These are devastating losses for the families especially as those involved are usually young with expectations of many years of life.

  But 150 deaths should be compared with 3,000 deaths a year from road traffic accidents, the 120,000 who die from smoking and the 50,000 from alcohol misuse. It is right that the NHS should work to reduce flu deaths, but thousands, not hundreds, of lives could be saved by earlier diagnosis of cancer or quicker treatment of stroke victims.

  Last year the priorities of the NHS were distorted to concentrate on the 65,000 deaths forecast by Liam Donaldson. The world death rate was expected to be 7 million. They were 18,000. Almost unnoticed is the strange fact that excess winter deaths fell by 30% last year in the coldest winter since 1995. That was during the year of the so-called ‘pandemic.’ It was a pandemic only because the definition of pandemic was changed to avoid consideration of the severity of the illness. A death threat of one in ten thousand cases is not a major threat.

  During the 1999-2000 winter, excess deaths were estimated to have hit 20,000. Even during the mild winters over the following nine years deaths ran into several thousand a year.

  This year has been further complicated by the scare over vaccine ‘shortages’. This has resulted from the excessively alarmist reporting largely by tabloids. The more the fear is exaggerated the greater the perception of crisis grows. It is a vicious circle.

  Some specialist health reporters have avoided hysteria. Most have not. There will be more tomorrow. Only at the end of the winter can a balanced judgement on the true threat of a virus that is milder that than the seasonal virus that affect us every year.

 6. Ik hoorde eergisteren op de radio, dat Engeland aan de vorige moordende grieppandemie is ontsnapt, maar dat dit land juist nu erg kwetsbaar is. Dit komt omdat hier vorig jaar nog niet zo goed is gevaccineerd als in de rest van West Europa, een grof schandaal dat dat nog niet was gebeurd!!! Maarrrr….. gelukkig zeg, er zijn nog erg veel vaccins over vanuit Europa en die zijn nog tot eind 2011 houdbaar. Een geluk bij een ongeluk, die kunnen mooi nog snel doorverkocht worden. Iedereen blij! Fijn he?

  1. De griepvaccinatie van 2010 bevat al dode stammen van de mexicaanse griep van 2009. Daarom hoeft men ook niet meer apart te vaccineren voor de mexicaanse griep. Het is al in het huidige vaccin verwerkt. Ik heb al talloze patienten vorig jaar gevaccineerd, de bijwerkingen waren dit maal te verwaarlozen.

   Realiseer dat degenen die recent zijn overleden aan de mexicaanse griep, in 2009 jaar NIET waren ingeënt.

  2. Bij sterfgevallen toegeschreven aan de Mexicaanse griep is vaak sprake van een combinatie met één of meerdere andere aandoeningen waardoor de patiënt reeds een sterk verminderde gezondheid heeft. Overlijden aan alleen Mexicaanse griep is zeldzaam. Dus het onderliggend lijden icm wordt de patiënt fataal.
   Het Mex-virus is relatief gezien, vanuit breder perspectief, niet iets om je druk over te maken. De slachtoffers welke werkelijk hieraan zijn toe te schrijven ten spijt. Allemaal een helm op straks, omdat er nu eenmaal ongelukken gebeuren. Wie vaart er wel bij? Juist! De helmen-fabrikanten!
   Nicht in die laufende trommel greifen…. All rights reserved…

  3. @ wattenstaafie waarbij ik wel even wil aantekenen dat helmen dragen met de vogelregens van de afgelopen tijd een stuk effectiever lijkt dan welke vaccinatie dan ook.

 7. De mexicaanse griep blijkt een grote winst te zijn voor virologen. Gisteren kwam in het nieuws dat er een bron aan antistoffen is aangetroffen bij patienten die eerder zijn hersteld van de mexicaanse griep.

  1. @F001 een grote winst voor virologen? Wel financieel bedoel je dan toch? En dat er antistoffen worden aangetroffen in mensen die van de griep hersteld zijn ,lijkt me ook een beetje een open deur intrappen. Had toch inhoudelijk meer van jou verwacht.

  2. @ f001 zeg even wat anders al die patienten die jij vaccineerd ,lees je die ook wel de bijsluiter voor, ken je de inhoud er van wel? En weet je dat jij daartoe wettelijk verplicht bent de patienten de bijsluiter te tonen ,en indien ze die niet kunnen lezen om na te gaan of ze wel hebben begrepen wat daar in staat?

 8. HIERONDER 1 VAN DIE ONGENUANCEERDE POGINGEN OM DE GRIEPPANIEKMACHIEN OP GANG TE HELPEN:

  Griepuitbraak dreigt in Europa
  Uitgegeven: 7 januari 2011 21:06
  Laatst gewijzigd: 7 januari 2011 21:06

  AMSTERDAM – Nu Groot-Brittannië mogelijk te maken heeft met een uitbraak van Mexicaanse griep zou het virus zich ook snel naar de rest van het continent kunnen verspreiden. Dat zeggen Europese gezondheidswerkers.

  © ANP
  Het jaarlijkse griepseizoen trof Groot-Brittannië vroeg dit jaar en de overheersende stam is die van de Mexicaanse griep. In tegenstelling tot de meeste andere griepvirussen worden vooral gezonde mensen onder de 65 erdoor getroffen.

  In Groot-Brittannië is een gebrek aan vaccins en de autoriteiten zien zich genoodzaakt de overblijfselen van vorig jaar in te zetten. Sommige ziekenhuizen hebben operaties moeten annuleren om plek te kunnen bieden aan alle grieppatiënten.

  Volgens gezondheidswerkers moet de situatie in Groot-Brittannië goed in de gaten worden gehouden. “Wat in het westen begint, verplaatst zich meestal naar het oosten”, aldus Angus Nicoll, directeur influenzacoördinatie voor het Europees Centrum voor Ziektepreventie en -controle.

  Druk op ziekenhuizen
  “Het is zeer waarschijnlijk dat het patroon in Groot-Brittannië zich zal voortzetten in de rest van Europa, maar we weten simpelweg niet of de druk op ziekenhuizen ook zo groot zal zijn.”

  Landen met zeer hoge vaccinatiecijfers -zoals Finland, Noorwegen en Zweden- weten wellicht aan een zware griepepidemie te ontkomen, maar andere landen -bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland- doen er volgens Nicoll goed aan hun vaccinaties op te schroeven en hun ziekenhuizen voor te bereiden op stromen grieppatiënten.

  Symptonen
  Symptomen van de Mexicaanse griep zijn onder meer koorts, spierpijn, keelpijn en diarree. De meeste mensen herstellen zonder medische behandeling.

  Wereldwijd krijgen jaarlijks tot vijf miljoen mensen griep, vijfhonderdduizend mensen overlijden aan de ziekte.

  © Novum

  VOOR DE GOEDE REKENAARS ONDER ONS: 1 OP DE 10 MENSEN ZOU DUS OVERLIJDEN AAN GRIEP…….ZOU EEN HOOP PROBLEMEN OPLOSSEN.

  1. Pjotr

   Geweldig! 1 op de 10! Het bedrog kan niet beter worden aangetoond dan door die ongenuanceerde cijfers. Binnenkort verhuizen dan maar, er zullen volgens die cijfers heel wat huizen vrijkomen.

  2. @ wattestaafie lol het is nog schokkender 5 miljoen is nog geen 1 promille van de totale wereldbevolking. Van die nog geen 1 promille sterft dus nog geen 1 procent. Weet even niet hoe nog geen 1 procent van nog geen 1 promille heet behalve “wel heel erg weinig”,een dus zeker niet zo’n stampij waard. Gauw terug naar 5D haha.

  3. ‘klink anders’, lijkt bijna wel meer dan een Freudiaanse verspreking te zijn. Heeft wel bijklank door het ontbreken van de laatste letter. Nou, laat de Abjes hun best maar blijven doen, wij hier trappen er niet meer in.

  4. ‘klink anders’, lijkt bijna wel meer dan typefoutje of een Freudiaanse verspreking te zijn. Krijgt wel bijklank door het ontbreken van de laatste letter. Nou, laat de Abjes hun best maar blijven doen, wij hier trappen er niet meer in.

  5. @ wattestaafie ben niet zo’n freudiaan maar opvallend typmissertje blijft het natuurlijk wel. Bedoeld of niet? Dat blijft echter een van de vele achterliggende vragen .

  6. Wat gebeurt er nu met die 9 andere mensen ?!

   Volgens Sigmund Freud komen die niet eens meer opdagen, wellicht zijn ze al in 5D beland, tis maar hoe je het geen beziet.

   Laat ik nou potverdikkeme 1 van die 9 lui zijn die er niet meer in tuint dan die ene.

  1. Deze vrouw met haar mooie donkere ogen is heel zuiver en echt, dat voel ik dat zie ik, elk woord dat zei uitspreekt is echt en gaat bij mij naar binnen en raakt mij daarom diep.

   Nu die andere media ster waarvan ik nooit een woord heb kunnen innemen;

   Van het begin af aan heb ik gezien dat er in de lichaamstaal van alles aan ‘Kiesha’ wringt…

   New Age Frauds, Little Grandmother Kiesha Crowther
   http://www.youtube.com/watch?v=4MMYq41niQw

  2. @Safranverre because she has been exposed as a fraud. She roams with a crystal skull and performs ceremonies. The Native America Tribes have given a statement that she it not their Shaman, Its all over the internet. The people who criticize her are the ones realized she was a fraud when listening to her.

   Just because she speaks of love does not mean she is true? she is saying what many have said before. she is lying about her roots and is making money
   qwanraj 5 days ago

   If Kiesha were a legitimate representative of Native American spiritual practices, she would FIRST give the full names of her mother and father before speaking. She would be happy to identify who she really is. If Kiesha knew anything about indigenous spirituality she would answer all questions completely and honestly. She has been hiding for 18 days since she was exposed. She refuses to answer questions from tribal leaders. Is that spiritual?
   twinkiewrangler 1 week ago

   @annie46664 It always strikes me how those full of “love and truth” are the first ones to keep other people from speaking the simple truth. go ask the salish if they have heard of Crowther. The answer will be “no”.
   urbandiscount 3 weeks ago

   @mysouljourney2012 that’s because there are no other 11 wisdom keepers. crowther has consistently lied about her background and about the fact that she’s been “recognized” by native peoples, tibetan lamas etc. I’ve been able to ascertain that her claims that lamas from tibet have “recognized” her as a shaman are false. her stories about her native american ancestry, and being “chosen” to be a shaman by a “council of elders” are similarly all lies. she is exploiting people
   urbandiscount 4 weeks ago

   @shaktifiredancer Totally agree. It is a shame that Native Americans are yet again being targeted and exploited and lied about.. This woman is not who she says she is. People need to wake up and stop hurting Native Americans!!
   Lovingspirit2 4 weeks ago

   @shaktifiredancer Totally agree. It is a shame that Native Americans are yet again being targeted and exploited and lied about.. This woman is not who she says she is. People need to wake up and stop hurting Native Americans!!
   Lovingspirit2 4 weeks ago

   Why do all these people ignore the fact that the very people who Crowther claims to be her family have declared that she is a fake and that they have no knowledge of her at all? People from the Flathead tribe are very hurt and angry that Crowther is pretending to be one of their tribe and stealing and misrepresenting their spiritual traditions. You can read their concerns on the NAFPS forum.
   shaktifiredancer 4 weeks ago

  3. @ Paul

   . . . * . . * * . . . . . . * . * . . . . * * * . * * * . . . * * . * . . . . . .

  4. Be Love. Beware of Keisha Little Grandmother

   cuckfuster says:
   January 4, 2011 at 5:11 am
   IIt takes courage to admit you were fooled. If you remember which movie, Kiesha got the owl flying into her chest story from, please post it. There are a lot of Lakota people who want this woman to be accountable for all the things that she is saying. Also if you know of anyone who is maniulating or controlling her please come forward. Thanks

   shadowfax1920 says:
   January 4, 2011 at 5:57 am
   I want to thank all the NDN’s who have helped me see the truth and taught me things I was never able to learn from our media filled world. Thanks. I hope she stops using your traditions for money soon.

   lunalas says:
   January 4, 2011 at 8:23 am
   @IndigoVortex78 –I really don’t want to carry on too much here, but I feel in my heart this is a very serious matter. I feel that she is backed by the same big money that is dragging us all down. they are marketing her and paying for her. Mostly what she says is true, but like all disinfo, there is a lie in there, and if the big money is behind her it is because there is something she’s saying they want us to believe. Why? it scares me. this is NOT the time to follow the wrong leader.

   IndigoVortex78 says:
   January 4, 2011 at 9:07 am
   @lunalas I tried over and over to send you the correct info but I couldnt get the link to work but go on youtube and type in shadowfax1920 and there is the video made by the REAL tribes and it has all you need to know about “Little Grandmother”. She is taking truth and half truths to sell tickets for her seminars and further polluting the truely spiritual by “selling” you some form of spirituality that is based on lies and fraudulent claims. Very tricky is the corporate beast.

   TrueNativeMedicine says:
   January 4, 2011 at 11:46 am
   I am a REAL Native American and this woman is a LYING new age SATANIC LIAR!!!.. she does represent any real tribes! ALL REAL native tribes HATE this evil woman!! SHE has no connection to real native teachings! All she teaches is white people LIES!!

   TrueNativeMedicine says:
   January 4, 2011 at 11:56 am
   @littlegrandmother …..YOU ARE a complete FRAUD!!! your a satanic new ager!! YOU are upsetting many REAL native americans by blaspheming our traditions!!…YOU ARE A LIAR!!!…NO tribe has appointed you as “leader”…your only a fake leader to white people who are desperate for your lies…..YOU will not fool the real CREATOR and may a curse be upon you for what you are doing.!

   the707source says:
   January 4, 2011 at 12:45 pm
   @lunalas Awww, the trickster. Well this is what TRUE medicine people have told me. The reptillian blood is cameleon and what makes us angery, hate, rape, murder which there is no native word for these things. They say english is a “forked tongue” language and NO sacred medicine ppl honor it. They say that in this time the reptillian blood prays on the children of the earth by FALSE POWER such as corporations and money. Keisha you may have gifts honey but you are feeding the beast.

   the707source says:
   January 4, 2011 at 12:56 pm
   @ littlegrandmother– You have stated on your videos that you are shaman for a lakota tribe and you were “chosen” by natives to do what you do. What Lakota tribe? The sacred pipe carriers DO NOT know you and what you are doing is using their sacred ways to sell tickets to seminars. The 13 grandomthers dont know you and I am sorry dear but you cannot carry true wisdom and charge money…it makes you look shady and natives have endured genocide so please dont commercialize the sacred ways………

   the707source says:
   January 4, 2011 at 3:58 pm
   Well, I only know what natives think and they say along time ago we were not respecting the scared ways and thats when they came and they are very tricky like cyotoe and they are the speakers of half truths and all roads with them lead to money, power, hate, and greed which there are no native words for.

   http://www.nibiru2012predictions.com/blog/be-love-beware-of-keisha-little-grandmother/

  5. Hyper je makt je nog steeds druk om andere mensen, maak je ook eens druk om andere dingen die niet van mensen zijn, dat is nu 5D gedachte goed.

   Alles wat gerelatenteerd is aan 3D en 4D kennen we immers niet in 5D, maar in iedergeval hoe je het went of keert, er is veel te ervaren dat het precies is zo als wat men aanreikt, je wordt gepachted of je wordt het niet.
   Of je blijft gevangen zitten in de trilling van Rothschild of illimunati verhalen of andere conspiracy duitser praktijken, je kan het ook allemaal los laten, want alles waar je in verdiept is slechts een illusie.

   Copy & paste komt niet uit het hart, van bol.com tot weg plakken van andere sites, tenzij je zelf die getalenteerde creator bent in 5D.

   @ Janee

   Messy is ontvangen…

  6. JaNee en Paul, komt ie dan hèh, even wat menselijke toelichting bij mijn kopieer en plak razernij van daarnet, ik vind het niet zo sjiek om iemand zomaar tot aan de enkels af te branden, ik wist dit niet, zou een scoop kunnen zijn in shownieuws maar zo leuk is dit niet en ik heb geen hekel aan Keisha zelf maar voel een diep medelijden en veel pijn als ik haar zie, maar ik kreeg vanaf het begin al hele andere dingen binnen van Keisha dan waar ze over praat, haar ogen staan ook vaak raar gedrogeerd achtig en die rare pukkel ineens op haar gezicht en ik zie nog veel meer aan haar wat mij van alles zegt

   Nou zoals ik net zei die vrouw met die mooie donkere ogen in het eerste clipje dat ik hier plaatste, elk woord van haar gaat bij mij meteen naar binnen, in haar woorden daar zit ook een groot deel van ‘De Boodschap’ van Keisha in ; echter ‘De Waarheid’ ligt nog al eens op het scherp van de snede, Keisha is dusz niet de vrouw met de mooie donkere ogen, geen 1 woord van Keisha is bij mij ooit binnen gekomen, mensen die niet ‘echt’ zijn komen bij mij vaak niet binnen, ik zeg niet dat dat altijd zo is maar toch, ik schrok er net van vandaar al die commentaren geplakt, het zal toch niet waar zijn was ook mijn eerste schrik reactie, en toch zie ik bij Keisha ALTIJD heel verontrustende vreemde dingen, tuuurlijk kan dat ook aan mij liggen maar toch, soms klopt het wel wat ik zie en dat is soms al erg genoeg, ook ik moet dit verwerken hoor

  7. De verborgen dus occulte wereld geschiedenis van GELD als smeermiddel van uitbundige bloeiende menselijke Vrije Energie en Cultuur of onderdrukkende schaduw oppressie in handen van bloedige Satanische slaven dictaturen…

   The Secret of Oz – English – FREE.mov
   http://www.youtube.com/watch?v=U71-KsDArFM

  8. @HyperAlert

   precies: de ‘oplichters-alarmbellen’ gingen bij mij ook al meteen af bij het zien van deze vrouw
   Desinformatie wordt verspreid op plekken waar je het niet zou verwachten

   Zo ben ik ook overtuigd dat de regelmatig op niburu geplaatste channelingen van ‘SaLuSa van Sirius’ van een hele foute bron afkomstig zijn.
   De onderliggende boodschap van deze channelings is telkens duidelijk, doe niets en laat het allemaal maar gebeuren, onderneem vooral geen actie (en Obama, nota bene de door de illuminatie naar voren geschoven (mis)leider van de schapen, is onze belangrijkste bondgenoot en dient onvoorwaardelijk vertrouwd te worden)
   Het enige wat je hoeft te doen is je te concentreren op mooie gedachtes/fantasieën en dan komen de duisteren vanzelf tot inkeer en alles zal vanzelf goed komen.
   Come on, seriously?

   “The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing”

  9. De Waarheid iets waar we zeer naar hunkeren wie heeft de ware kennis in pacht.
   Juist in deze tijd wat komt er wel niet een gigantische hoeveelheid kennis op ons af.
   Maar is dit ook de waarheid deze kennis. Volgens mij blijft dit heel lastig wat in de een resoneert kan de ander weer totaal afwijzen. Dit kan zelfs zover gaan dat mensen elkaar
   vervolgen en afmaken. Nu zegt mijn gevoel dat alles wat op aarde zich als waarheid voordoet
   met enige voorzichtigheid benaderd moet worden.Als ik echt goed naar mezelf kijk met wat ik allemaal al onderzocht heb kom ik vaak tot de conclusie ; ik heb geen vragen er zijn geen antwoorden . Vrijheid is niet hoeven te reageren .

  10. @janee ik voel dat je helemaal gelijk hebt Ware vrijheid is niets moeten en in alles een vrije keuze kunnen maken. De enige waarheid naast liefde.

  11. @ Hyperalert

   Belangrijkste is als jij maar maar niet van fake gemaakt plastik gemaakt bent, die indruk leg je wel steeds in onze lezeroogjes.

   Blijkbaar kijk je te veel naar het buitenkantje van ieders geheel in 3D, terwijl je niet eens naar binnen wil kijken blijkbaar in 4D, de muren waar in je gevangen zit zijn enkel die muren die je opbouwt in le linker hersenhelft, die je aan geprogrammeerd zijn en zoniet overladen met een sausje van eigen ongeduld.

   Grappig vind ik dan ook dat je net als die hele club van mensen waar de meesten tegen zo aan het trappen zijn vast zitten in hun eigen materie, je hele eigen inzicht en bezieling ontbreekt gewoon weg, je bent in iedergeval geen creative rechts denker, of helemaal in balans in 5D bent.

   Batuurlijk kom je gelijk weer met shape-shifting en andere flauwekul aanschuiven, als bewijsvoering, ingemonteerde filmpjes neem je als zoete koekjes aan, om dan nog maar verder te peuzelen en te bekritiseren hoe een ander er wel uitziet.

   Dat is louter niet van uit je 5D hart geschreven, daarmee mis je toch een bepaald doel moet ik toe voegen hahahaha, waar is die rest gebleven dan heb je zoweer je eigen schrijvers hoekje te pakken, hoogst waarschijnlijk.

   Inhoudelijk gezien, heeft iedereen de jacht geopend naar het ontwikkelen van bv zijn eigen pijnappelklier, en waar zit die nou?

   Midden in je repetilianbrain!

   Wow wat een openbaring zeg! daar had je zeker nooit bij stil gestaan, maar tja dat komt omdat de inhoud en de verdieping tot gewoon weg ontbreekt op alle terreinen, ze doen het express omdat gedeelte hersenen dom te laten zijn terwijl eigenlijk inhoudelijke gezien ze een zeer belangrijke functie in kunnen nemen.

   Mindcontrol, je weg houden bij je iegen ontwikkeling en inzichten, je afkeer geven tegen wat vooruitgang blijkt te zijn, hoe immoreel je zelf daarmee aan het blokken bent.

   Zeker gezien als het allemaal hype en carbage is wat uit de states komt aanwaaien, mis ik toch wel de andere kant van de wereld zoals Azie wat een en al Repetilian uptodate materie is waar vrolijk over heen gekeken wordt.

   5D is niets meer en minder dat je je linker en rechter hersenhelft in balans hebt en dat je vanuit je hart eens anders met mensen en de planeet omgaat zonder oordelen, iedereen is teveel elke dag met elkaar bezig dan met het leven om zich heen.

   Weet je gewoon proberen van alles te zijn dan ben je in werkelijkheid ook van alles…

  12. Tis weer lachen met je heus waar, me iets vergelijken waar je opnieuw mee in je brains mee vast loopt.

   Hahaha wat een heerlijk joch ben je ook weer toch, je bnt idd van Fake shapeshifint plastik gemaakt, en niet eens bewonderbaar in stereo 3D.

   Het spreekt weer uit je bol.com boekdelen, soms is de waarheid wel een beetje te moeilijk voor je.

   Misschien moeten we maar eens war kalimaris gaan eten…

   Een 5D Trol: Paul

  13. @ wattenstaafie

   Dat krijgt iedereen zo wie zo van mij, ruimte om te freewheelen waar nodig is, alleen kom ook op voor mensen die juist gevloerd worden en de kans krijgen zich zelf niet te verdedigen, zo zit ik tegenwoordig wel in elkaar.

   Maar in grote lijnen heb je wel gelijk, vooral uit 5D!

  14. Hallo Mosa,
   Het gaat goed met me dank je.
   Ben veel aan het schilderen blijft een uitdaging om zoveel mogelijk licht in me schilderijen
   tot uitdrukking te brengen . Een diep wezenlijk contact met Moeder Aarde en de Bron die alles mogelijk maakt .
   Hoe is het met jou Mosa ?

  15. ja, met mij gaat het ook goed Janee, steeds verder aan ’t groeien, heerlijk dat je je zo lekker uit kan leven in je schilderkunsten. Ik ben je ook nog steeds niet vergeten, hoor.

   Dus je weet wie ik ben hahaha!! Mosa 5D in een nieuw jasje en mij dus wellicht hier ook kennen onder naam Moos, hoewel ik niet zoveel post, toch ben ik er ook nog en lees ik veel mee!!!

   vriendelijke Hartgroet Mosa 5D

 9. Tja ook in nederland worden de stellingen weer betrokken. Er wort gewaarschuwd voor een op handen zijnde griepepidemie(waarschijnlijk volgens de nieuwe definitie).
  Tweederde van alle griepgevallen zou mexgriep zijn. Brrrr de boemannen nemen steeds de zelfde vorm aan. Maar het is niet belangrijk, en leid slechts af van waar alles werkelijk om draait. Zou dat nou niet net een van de doelstellingen kunnen zijn? Een variant van de oude brood en spelen, in een nog huiveringwekkend jasje? gauw weer naar waar we werkelijk heen gaan 5D. Langzaamaan valt alle 3D angst en denken van ons af, Dan hebben de coutinho’s en osterhausen geen vat meer op ons ( op mij al een tijdje niet meer)
  Het is simpel alle 3D zaken vallen weg in het nieuwe 5D bestaan en hebben daar geen bestaansrecht, waar wachten we nog op?

  1. Jah praat er maar letterlijk een treetje hoger hooghartig over heen Maritiemecel Marcel, gauw van onderwerp veranderen, nu ineens helemaal wel on topic nu, niet errug sterk vind ik
   Be Love. Beware of Keisha Little Grandmother en Marcel in de Fifth Delusion (FD)?
   Laat mij voorlopig nog maar even in de Third Delusional Drive (TDD) ; Truckers Drive Diligent?

   “A delusion is a fixed belief that is either false, fanciful, or derived from deception”
   http://en.wikipedia.org/wiki/Delusion

   Diligent
   di – li` gent («Frans«Latijn) bijvoeglijk naamwoord naarstig, vlijtig, toegewijd; aandachtig ‘
   http://www.encyclo.nl/begrip/diligent

   Oh jah van de automatische censuur robot mag je hier geen verwijzingen naar een Wiki plaatsen meen ik mij uit ervaring te herinneren, dusz dan zal dit niet op de front page bij de laatste reacties komen. Simpele oplossing dan plaats ik een tweede reactie met een typische geëmuleerde zichzelf repeterende diepe emo FD opmerking; even denken wat voor een FD opmerking zal ik maken, hah ik weet het al, komt ie hoor in FD; ‘het is weer lekker weer vandaag en ik doe vandaag de happy happy song 100 keer jij ook?!’ (dat zal ze leren die simpele TDD zieltjes (sTDDz’en)) (Vrij vertaald in TDD kom jij ook lekker mee konkelen in het elitaire golden shower FD chat achterkamertje zodat we elkaar kunnen bevredigen met onze geliefde thermoplastische FD termen die we als dol gedraaide kopieer machines elkaar naar het virtuele waterhoofd slingeren?)

   Nog even naar de onderliggende zwevende rib dimensie hier onder, de nachtelijke plastic shamanen clip die de medische wetenschap van Ab Osterhaus vannacht rond middernacht wel even terecht zou moeten wijzen, nu dan nog even naar die werkelijk bescheiden vrouw met de mooie donkere ogen die niet langer haar mond kon houden over zoveel culturfremde kunststof interactie met de geleende gestolen geestelijke voorvaderen van een inheems volk;
   http://www.wanttoknow.nl/overige/het-is-weer-tijd-voor-griepfabriek-paniek/#comment-51442

  2. @ hyper het is niet zo dat als je 5D niet begrijpt dat het dan ook niet bestaat! Bovendien 5D voelen is net als 3D fietsen je gaat het pas begrijpen als je het doet ,dus wat let jou? Wil jij graag blijven griezelen met ab en roel, mijn zegen heb je hoor. Of wil je evalueren? De keuze is aan jou.

  3. Ja vooral je 3de oog niet gaan gebruiken Hyper, dan zet je je repetilianbrain daar mee in werking, zou je in eens van een Hyperalert kunnen verandern in een stuk fake plastik en dat is ook niet leuk te noemen.

  4. Maar Marcel ik geloof ook wel dat er zo iets bestaat als een andere dichtheid dus andere dimensies
   Ik geloof ook dat er veranderingen gaande zijn in de kosmos
   Ik geloof ook dat er intense energie veranderingen gaande zijn
   Ik geloof ook dat ik bij vlagen wat van een andere dunnere licht voetiger dichtheid mee krijg
   Ik geloof ook dat jij die meekrijgt
   Maar ik wilde maar zeggen dat er ook nog genoeg te beleven en doorleven valt in de Derde dimensie, tuurlijk al dat gehakketak over welke boodschapper nu wel of niet gelijk heeft, dat zie ik ook wel dat eindeloze gedelibereer en gemekker over niks, de tweede kamer schijnt zelfs precies om die reden zo ingericht te zijn, nog steeds gaat het daar dagelijks om niets, een treetje ‘hoger’ lachen de schaduw bestuurders zich rot om dat gekonkel daar, en ik ook tot op zekere hoogte als het niet vaak om te huilen was, en ondertussen intussen blijven ze gewoon lekker hun gang gaan met bekokstoven van hoe ze nu weer voor god en de duvel tegelijk kunnen spelen, maar wat ik wou zeggen nog wel even af en toe de vinger aan de pols houden in 3D lijkt mij belangrijk

  5. @ hyper waarom de vinger aan de pols houden van zaken die hun bestaansdatum reeds overschreden hebben? Daar zie ik het nut niet van in, ik doe daar in ieder geval niet meer aan mee.als je wilt evalueren moet je gaan evalueren en jal het oude loslaten dus bij deze.

  6. @Marcel,
   ik moet zeggen dat het inderdaad een beetje hooghartig over begint te komen dat continue 5d gewauwel en opmerkingen dat anderen het nu eenmaal niet zullen begrijpen omdat zij niet in 5d zitten. Mij (en vast niet mij alleen) begin dit inmiddels behoorlijk te irriteren.

   Je claimt verder ontwikkeld te zijn dan de rest maar ik weet zeker dat als ik je vraag om een concreet voorbeeld waaruit jij denkt te kunnen afleiden dat jij in 5d zit en bijvoorbeeld ik in 3d, je hier geen concreet & zinnig antwoord op kunt geven.

   Ik denk dat jij precies in het vooropgezette plannetje van de illuminatie, speciaal opgesteld voor die vervelende complot-onderzoekers/aanhangers, trapt.
   Ga maar lekker zitten dromen en bemoei je nergens mee om je eigen ascentie niet in gevaar te brengen (m.a.w. stel je lekker egocentrisch & egoïstisch op, steek je kop in het zand en laat ‘het kwaad’ maar zijn gang gaan)
   De buitenaardse wezens komen toch straks alles fixen…

   (ik hoop dat jullie je allemaal terdege bewust zijn dat de aardse techniek inmiddels ver genoeg gevorderd is om de illuminatie in staat te stellen buitenaards bezoek te faken. Als ik een ufo zie, hoe indrukwekkend ook, zal ik er niet vanuit gaan dat de oorsprong hiervan anders dan aards is, ook niet als de inzittenden er niet als mensen uitzien. Het streven van de zogenaamde aliens is namelijk hetzelfde als dat van de illuminatie: 1 wereldregering. Goh wat toevallig…)

   Mocht jij, of 1 van de 5d meelopers, wel concreet aan kunnen geven waaruit afgeleid kan worden dat jij in 5d zit (wat je daar ook onder mag verstaan) zal ik al deze woorden natuurlijk van harte terugnemen, tot nu toe heb ik echter niets anders gehoord dan fantasieën.

   Tot die tijd lijkt delusional mij idd een passende omschrijving

  7. @ hashashin jammer,nergens stel ik dat ik verheven ben boven wie dan ook. Als dat jouw interpretatie is geef je denk ik zelf al het antwoord op je aan mij gestelde vraag voor een concreet antwoord. En het blijft lastig telken male weer in alle afleidingen van waar het werkelijk omdraait mee te gaan ,vandaar dat ik kijk naar het plaatje achter de gebeurtenissen. Dat jij je begint te ergeren doe je zelf das jouw keuze.
   Ook stel je imo je eigen interpretatie van mijn “gewauwel”voor als waarheid. Ik daarentegen pretendeer niet DE waarheid te verkondigen maar wel MIJN waarheid. En simpel gesteld komt het hier op neer, waarom al je energie op gebruiken aan de fake aanslagen griepepidemien valse vaccinatie leugens en energie en economie crises als je kan inzetten op bewustzijns verruiming? Als we dan toch hebben over valstrikken heb je daar imo de grootste.
   Weten dat wiki laeks een fake is is genoeg daarvoor hoef je geen 250.000. cables te gaan doorspitten.
   Ook zit ik niet op reddende engelen of aliens te wachten. We are the ones we are waiting for .
   Kortom wacht niet op een dimentieverandering maar kies ervoor hem te beleven. Je verliezen in het ontrafelen van alle fake nieuwtjes lijkt me evenzeer een tactiek van het duister kunnen zijn als jouw stelling. Aan ons de keuze ,en ik maak schijnbaar een ander als jij. No sweat, even goede vrienden alleen ga ik niet mee in jouw keuze als je je daar aan ergerd nogmaals is dat jouw keuze. Niet mijn toedoen.

  8. Iedereen die met zijn verheven koppie boven het maaiveld uit komt wordt gelijk geliqideerd, want wat je bereikt hebt staaft niet met de rest.

   Hoe vaak komt dat al niet voor sinds mensenheugennis? door jaloezie, achterdocht en door meningsverschil buit men elkaar uit, maakt niet uit of je Jezus heet of Mahatma Ghandi, JFK, Assagne enz je trekt toch aan het korste eind in deze verknipte wereld.

   Al ben je een broekie en je zit net op school dan wordt je ook gepest op alles, zeker als je er anders uit ziet, andere huidskleur, andere manier van eten, denken, voelen en weten, zelfs slapend en of wakker zijn, er is altijd wel commetaar op elkaar.

   Nu zitten er een paar in 5D en half WTK kan er ineens niet meer mee uit den voeten, het leuke daarvan is dat er een paar lach spiegels staan opgesteld waar ineens wat mensen niet eens meer mee om kunnen gaan, de (insp)irritatie spuit er uit.

   Tis juist all WANT TO KNOW…

  9. @Marcel, ik hoop ook even goede vrienden maar geen antwoord op mijn vraag dus?

   Even een andere vraag dan: wat nou als we allemaal doen zoals jij en je hebt het mis?
   Wat nou als we allemaal passief mooie gedachten gaan zitten hebben en heel hard gaan zitten denken dat alles goed komt en uiteindelijk blijkt toch dat de realiteit het van fantasie wint (of 3d van 5d zo je wilt), wat dan?

   Over mijn irritatie: die komt volgens mij niet door mijzelf , je zou je comments van de afgelopen tijd eens terug kunnen lezen en misschien zie je dan ook dat je een beetje doordraaft met dat 5d gedoe en dat je bij tijd en wijle laat blijken je een beetje superieur te voelen ten opzichte van realisten

   Hier even wat voorbeelden van vandaag uit de 2 topics die ik gelezen heb
   in dit topic:

   “gauw weer naar waar we werkelijk heen gaan 5D. Langzaamaan valt alle 3D angst en denken van ons af, Dan hebben de coutinho’s en osterhausen geen vat meer op ons ( op mij al een tijdje niet meer)
   Het is simpel alle 3D zaken vallen weg in het nieuwe 5D bestaan en hebben daar geen bestaansrecht, waar wachten we nog op? “

   “@ hyper het is niet zo dat als je 5D niet begrijpt dat het dan ook niet bestaat! “

   “@ hyper bovendien heb ik het al eerder hier gezegd . Een waan is dat slechts voor hen die het niet willen zien “

   “@ hyper waarom de vinger aan de pols houden van zaken die hun bestaansdatum reeds overschreden hebben? “

   http://www.wanttoknow.nl/overige/de-verboden-historie-van-de-maan/#comment-51500
   Marcel w in 5D 13 januari 2011 18:01
   “@ wattenstaafie er bestaat ook humor in 5D en soms is dat gelardeert met een 3D sausje om zo veel mogelijk mensen te laten meegenieten haha.”

   en bijvoorbeeld onder de noemer meelopers:
   http://www.wanttoknow.nl/overige/de-verboden-historie-van-de-maan/#comment-51493
   Mosa 5D 13 januari 2011 17:43
   “waarom moeten degene die in zekere zin al in 5D zijn zich verlagen en altijd maar weer aanpassen naar het 3D, kom eens wat hoger op de ladder op het niveau van 5D. Degene die daar al zijn blijven zich hun hele leven aanpassen en omlaag gezogen tot hun niveau en dat kost juist het meeste energie. Degene willen ook hun zelf blijven en zijn, en niet altijd maar weer continue aanpassen naar een lager niveau in 3D”

  10. @Paul,
   jij meent dus ook in 5d te zitten in tegenstelling tot een arme simpele 3der als ik?

   Kun jij me dan misschien een concreet antwoord geven inz. hoe je weet of je in 5d zit of niet?

   “Nu zitten er een paar in 5D en half WTK kan er ineens niet meer mee uit den voeten”
   Over het algemeen kan ik niet uit de voeten met mensen die zichzelf geweldig vinden.
   Als dat het kenmerk van 5d is dan zit ik helemaal goed! WHOEHOE 5D!!
   🙂

  11. @ HASHASHIN

   Waarom zou je een arme simpele ziel moeten zijn HASHASHIN, je bent wat je bent en je bent wat je zelf heel graag wilt zijn, in 3D zien we er in grote lijnen allemaal het zelfde uit, die vrijheid heb je nl al.

   In 4D je gedachte vormen we vaak al een andere weg die ons fixeerd met de werkelijkheid van de ander, gaat pas leuk worden als je die ander dan ook in het echt in 3D ontmoet.

   Het leren kennen van de ander, vaak het woord mensenkennis verweerd dat je al denk je het nog te weten en zelfs vaak niet weet hoe de ander in elkaar steekt.

   5D is dat EGO los koppelen, de dualiteit los laten en puur van uit je hart met anderen om kunnen gaan, meestal zijn dat mensen waarvan je houdt en waar je thuis bij voelt.

   5D is een term die overal gebruikt wordt en staat voor uit je hart te functioneren, waarom zou je dan een simpele ziel zijn als je vanuit je hart functioneert naar anderen toe, ik zou eerder willen verwoorden dat je toch meer complexer in elkaar steekt dan een klein groepje mensen die zo graag de mindcontrol functie over je beheersen en je in toom willen houden.

   Daarom geef ik aan jongens heh! ik zit vandaag in 5D, ik ben een vrij man en hou van iedereen met een vette glimlach op me toet!

   Simpel omdat ik meer wil zijn dan al diegene die me steeds verwijten dat ik ook maar een simpele ziel ben en heel veel dingen niet kan, een betweter ben tegen wil en dank in, een creep en een griezel of een trol.

   Daarom maar een nieuwe hype bedacht en dat noemen we vandaag 5D, snappie ?!

  12. @ hashashin Begrijp ik het nou goed dat ik door jou ter verantwoording wordt geroepen over uitspraken van andere mensen hier op het forum? Vreemd alsof je mij verantwoordelijk houd voor de verschuiving van 3 naar 5D. Das werkelijk teveel eer, die komt mij niet toe.
   Over de postings naar hashashin ,tis maar hoe je het interpreteert. Herken je in de door mij aangehaalde ideologie hooghartigheid van mijn persoon? Dan kan ik wel stellen dat je volgens mij nog niet aan die idee toe bent.
   Das niet slechter dan ik of lager ,maakt mij niet hoger dan wel beter(termen die ik al lang afleg)maakt mij wel anders .Ik heb dus een andere weg gevonden als jij.
   Ik zal niet voor jou bepalen of jouw weg wel de juiste is ( voor jou is ie dat waarschijnlijk wel)dat kan alleen jij doen.
   Alleen aan alle ellende in deze wereld je aandacht blijven schenken en uitpluizen tot op het bot, lijkt mij verspilling van tijd. Immers dat alles is gedoemd te verdwijnen, doet er ook niet meer toe is 3D dualistisch wapengekletter. Als jij verkiest daar je aandacht aan te verbinden , be my gast. Ik dacht dat de bedoeling was om 3D los te laten en meegaan in de stroom van de evolutie van het bewustzijn. Ik zie de ellende zie een groter geheel (namelijk dat het over de houdbaarheids datum heen is )en laat het los .
   En das mijn keuze mijn pad, je mag zo mee lopen als je wilt ik hou je niet tegen.
   Ik weiger echter nog langer medelijden te hebben met slachtoffers van wat ook ,medeleven kunnen ze van mij tegemoetzien. Maakt dat ik de ellende los kan laten en me richten op de ziel. Maakt me dat passief dromend en weet ik veel? Als jij dat stelt zal dat in jouw ogen zo zijn ,voor mij is het een heel aktieve en behulpzame houding.
   Maakt mij dat egocentrisch en egoistisch, omdat ik niet achterblijf bij hen die zich willen vasthouden? Dan maar ze mogen zo meelopen, waar ik kan zal ik steun bieden. Maar als je iemand zoekt die mee gaat huilen dat het allemaal zo verschrikkelijk is ,moet je iemand anders zoeken. Daar leen ik me niet meer voor. En als je dat egocentrisch noemt ,dan maar. Neem jij die rol op je ,mijn zegen heb je.

  13. Wat is dat met jou en vragen beantwoorden?
   Je weet wel: ik stel jou een vraag en jij antwoord op de vraag (let wel: op de vraag)

   Verder spreek ik jou aan op wat jij zegt
   Als je even 2 posts naar boven scrollt zie je dat ik schrijf:
   “Mocht jij, of 1 van de 5d meelopers, wel concreet aan kunnen geven waaruit afgeleid kan worden dat jij in 5d zit …”
   En aangezien ik dit wel 1 van de schandaligste posts van vandaag vond dacht ik ‘die plak ik er ook meteen even bij’ zodat anderen weten op wie ik o.a. met meelopers doelde. Leek me duidelijk genoeg maar kennelijk niet dus..

  14. Ik zit hier met de schepper op een wolkje een beetje door de reacties te scrollen . Wij kunnen jullie wel vertellen , wij vermaken ons kostelijk . Hartelijke groeten vanaf een Philadelpha wolkje , en vergeet onze slogun niet : 3 + 5 = ? Fabunaci , of hoe die knakker ook ooit geheten heeft..

  15. @Paul,
   maar volgens die definitie is toch iedereen (afgezien van wat psychopaten) 5d ?

  16. Nou Paul je mag er voor mij ook gewoon zijn zonder al die opsmuk hoor.
   Ik hou zelf ook nogal van kermis achtige barokke opsmuk en bombarie.
   De meer lawaai ik maak de kleiner ik me vaak voel.
   Zo lang ik maar aangeef dat ik onzeker ben over alles is er niet veel aan de hand.
   Als ik m’n eigen creatieve of gekopieerde gedachten ga claimen en er zelfs mensen mee ga inkaderen en dan inkapselen en dan het bos in sturen om er zelf beter van te worden…
   Ik bedoel ik word er enorm verlegen en ongemakkelijk van als ik iets raak, dan heb ik het nog niet eens over ‘gelijk’ hebben, ik vind het makkelijker om de malloot uit te hangen maar juist als ik dat doe in vrijheid en oprechtheid dan is de kans groot dat ik iets raak wat een waarheid in zich meedraagt, is dat geen zen in actie? dat voelt dan ineens meteen heel verantwoordelijk aan, ik ben alleen maar ergens op gestoten, een doosje met informatie of een kunstuiting van iemand anders, gewoon door nieuwsgierig jonge honden gedrag pak ik dat enthousiast kwispelend in m’n bek en er blijkt soms ook nog waarde en kennis aan vast te zitten, dat is meteen een test van hoeveel waarheid en dus verantwoordelijkheid ik en anderen kunnen dragen zonder direct door te veel eigenwaan door de beentjes te zakken, zonder jezelf meteen echt belangrijk te gaan vinden, mag wel even maar niet te lang joh, is geen leven hoor

   ik moet nu ook denken aan een camelot interview met die duncan o nog wat; hij vertelt dat hij onder bepaalde omstandigheden dwars door een betonnen muur kan zonder het beton te breken; over andere dimensies gesproken, dat wil ik niet eens zien joh, doodeng, ik geloof hem zo wel, gewoon door wat hij uitstraalt en hoe hij kijkt en praat, die man is echt, de ‘man van 6 miljoen’ van vroeger op tv weet je nog wel oudje, die man van 6 miljoen was dus geen fantasie, en dat was alleen nog maar de donkere kwaadaardige militaire aardse versie, dan heb ik het nog niet eens over echte engelachtige wezens die zelf kunnen bepalen of ze tijdelijk een menselijke vaste vorm aannemen of niet…

   en dan nog wat, over dat reptielen gedoe, dat is op zich wel interessant, misschien wel veel dichter bij dan we durven denken, stel dat we elkaar herkennen? maar de vraag is wat doen wij er mee? vertrouwen we ons zelf wel? wanneer maak je nog kans op medemenselijk gedrag? hoe lang hou je dat vol? wanneer komt het andere boosaardige beestje naar boven en zijn wij dat dan zelf ook? of zijn we bespeelbaar door invloeden van buiten? net als duncan op afroep dmv een telefoontje een gecodeerd seintje kreeg, een codewoord of een bepaald piepje en dan wist ie zelfs niets meer na te vertellen totdat hij een week later ineens weer ‘wakker’ werd op de weg terug in een vliegtuig, misschien is dit helemaal niet zo zeldzaam en barst het van de kleine monstertjes om ons heen en in onsz die ingeschakeld worden buiten ons om om een bepaald resultaat te triggeren, wellicht helemaal niet in ons eigen belang…

  17. @Marcel
   Nee hoor, kernachtiger hoeft niet, inhoudelijker zou wel op prijs gesteld worden

   vraag 1
   Mocht jij, of 1 van de 5d meelopers, wel concreet aan kunnen geven waaruit afgeleid kan worden dat jij in 5d zit (wat je daar ook onder mag verstaan) zal ik al deze woorden natuurlijk van harte terugnemen

   vraag 2
   Even een andere vraag dan: wat nou als we allemaal doen zoals jij en je hebt het mis?
   Wat nou als we allemaal passief mooie gedachten gaan zitten hebben en heel hard gaan zitten denken dat alles goed komt en uiteindelijk blijkt toch dat de realiteit het van fantasie wint (of 3d van 5d zo je wilt), wat dan?

  18. @hashashin

   Je claimt verder ontwikkeld te zijn dan de rest maar ik weet zeker dat als ik je vraag om een concreet voorbeeld waaruit jij denkt te kunnen afleiden dat jij in 5d zit en bijvoorbeeld ik in 3d, je hier geen concreet & zinnig antwoord op kunt geven.

   Ik neem aan dat je dat een correcte vraagstelling vind ik lees dat als een stelling.

   Je zegt namelijk dat jij zeker weet dat ALS je mij …….. ik daarop geen concreet en zinnig antwoord….
   Toch meer een gedegen stelling, temeer daar ik dat dus in jouw ogen nooit zal kunnen doen . Hier dus mijn vraag aan jou.
   Wat zou een concreet en zinnig antwoord in jouw termen zijn?

  19. @Marcel
   Nee hoor, kernachtiger hoeft niet, inhoudelijker zou wel op prijs gesteld worden

   vraag 1
   Mocht jij, of 1 van de 5d meelopers, wel concreet aan kunnen geven waaruit afgeleid kan worden dat jij in 5d zit (wat je daar ook onder mag verstaan) zal ik al deze woorden natuurlijk van harte terugnemen

   Op deze vraag staat al een verzoek tot definitie van concreet en zinnig in jouw ogen ,door mij open

   vraag 2
   Even een andere vraag dan: wat nou als we allemaal doen zoals jij en je hebt het mis?
   Wat nou als we allemaal passief mooie gedachten gaan zitten hebben en heel hard gaan zitten denken dat alles goed komt en uiteindelijk blijkt toch dat de realiteit het van fantasie wint (of 3d van 5d zo je wilt), wat dan?

   Als ieder mooie passieve bla bla bla , dan doen ze dus niet hetzelfde als ik. Ik begrijp hieruit dat je vraagt of ik de verantwoording wil nemen om jouw guru te worden ,nou nee bedankt. En als ik het mis heb dan heb IK het mis en als jij mee wilt lopen op mijn weg dan heb jij het ook mis. Niet zo heel moeilijk toch? Ik vraag geen volgelingen ik deel alleen mijn inzichten . En deze zijn vrij voor een ieder om na te volgen of in woord en beeld uit te dragen naar eigen wens. Er rust geen copyright op.

  20. Weet je Hyper ben helemaal niet tegen je hoor, alleen ik betrap me zelf erop hoe je reageerd, soms moet ff iets meer uithalen dan waar nodig is om je tot de zelfde inkeer te komen.

   Alleen mij vallen bepaalde zaken dan op als ik de rest nog eens goed doornemen wat ik over het hoofd gezien heb, dan heb ik een andere uitvalshoek nodig en dat noem ik dus 5D.

   Iedereen die de clue snapt zit in 5D in principe, dan hou je van dingen en van mensen en dan ga je voor alles wat je hartje lief is, ook al laat je af en toe eens de ander een beetje struikelen, dan toch help je die ander weer omhoog, liefde vol.

   In 3D lijk je me een fantastische knul en ook je kunnen in 4D is niet verkeerd, maar 5D is toch wel een beetje gladijs op het ogenblik in deze wintermaanden, het 5D zout was ineens op.

   @ Hashashin

   Als je een Cerrebral Assasin was geweest dan ha dik een stapje voor je terug genomen, die zijn compleet 5D, perfectie in illusies en skills en absoluut dodelijk.

   Mee lopers kennen we niet, de bedoeling is juist om elkaar die hand tegeven en elkaar te ontdekken wie we nou zijn, hoever zijn we nu allemaal gekomen tot op heden? toch allemaal 5D hopelijk of zitten we nog te veel vast in oude nostalogische dogma’s en drama’s?

   In iedergeval beide Heren is je nergens voor te schamen, alleen de R.N.F. is een besloten club, 5D is er voor iedereen, als je het maar uit je hart doet en ook voor jezelf dan hoor je er ook bij, want 5D is geen sekte en ook geen geloof, 5D is gewoon mindcontrol free zijn, niks meer en niks minder.

  21. @ HASHASHIN

   makkelijk werk hè om van andere posts van mij ergens anders van te herhalen…..wie zegt dat ik een meeloper ben!!!! dat is nu jammer dat je zelf niet mee kunt lopen

  22. @Marcel
   je valt zo wel heel erg door de mand hoor..

   @Mosa 5D
   Ja, je zal het wel zwaar hebben in die fantasiewereld van je. Anders fantaseer je even dat het je allemaal niet zo zwaar valt…
   en helpt het?
   Het lijkt me trouwens vrij sterk dat jij een vriend van mij zou zijn

   @Paul
   ja maar volgens jouw definitie is dus iedereen 5d.
   🙂
   Vind ik prima maar waar hebben bijvoorbeeld Marcel en Mosa het dan zo trots over?

  23. lol @ HASHASHIN blijf jij maar lekker in je eigen realiteit wereld, en duurt nog wel ff voordat je een level hoger bent,wie zegt dat ik een meeloper ben, dat zegt wellicht wel iets over jezelf, en zo wie oordeelt over een ander oordeelt dus eigenlijk over zichzelf

  24. Dat is hun perceptie HASHASHIN, daar kan in me niet in mee mengen, tis al moeilijk genoeg om vanuit een stukje tekst mee te lopen in iemands schoenen zonder diegene zijn ware face te zien, laat staan zijn schoenmaat.

   Voor mij is wat ik je probeer aan te reiken wat voor mij persoonlijk 5D is, het zoeken naar de truth mag een lange weg zijn waar de meeste van in de woestijn toe aan tot gekte kwamen terwijl het antwoord zo dicht bij ligt.

   Als je iedereen om je heen uitmoord omdat het stokt niet met de waarheid die je trow staat dan wordt de ommgeving om je heen wel heel erg dun bevolkt, door vanuit je zelf te stralen en te openbaren trek je weer mensen naar je toe, die hele belevenis is voor mij 5D, het nieuwe bewustzijn, het nieuwe snappen en het begrijpen dat er al zoveel ellende is in deze wereld dat we dat eens willen gaan loslaten.

   Zoals Burke het altijd beraamt is niet alles een illusie, of een te ver van mijn bedshow dat ik het zelf niet kan controleren? Het is pure creatie vanuit je zelf een nieuwe passende vorm te crereren waar voor cvelen sinds ouds her al voor gesneuveld zijn, iedereen wil die Utopie bereiken, waarom er dan al niet willen zitten in 5D ???!

   Niks op tegen toch ?!

  25. @hashashin vind je, welke mand ?Ik stel nergens dat ik byzonder ben dat maak jij ervan . Ik pretendeer niets ten opzichte van een ander. Ik laat mij in al mijn eenvoud en overtuiging zien, als dat door de mand vallen is ,prima hoor dan val ik door de mand.
   Beter zelfs ik was toch niet van plan ,zo er al een mand was , me daar aan vast te houden of in te blijven.
   Laat het nou allemaal gewoon eens los man, wees niet zo vreselijk serieus over je eigen stelling. Laat de oever los en drijf lekker mee met de stroom hou je hoofd boven water en geniet van” the ride”. Al het oude gaat weg er komt een heel nieuwe wereld maar niet daar waar jij je vasthoud.
   Als jij er voor kiest in de mand te blijven ,prima toch? Als ik verkies door te gaan ,laat me.

  26. @Mosa
   die post die ik van je gequote hebt zegt genoeg. Laat ik het aardig zeggen: je lijkt me een beetje een naar mens

   @Paul
   ja volgens jou, als ik je goed begrijp, is elk gezond mens (behalve wat geïndoctrineerden, getraumatiseerden en geesteszieken) 5d. Niks mis mee

   @Marcel
   maar nog steeds geen antwoord op waarom jij denkt 5d te zijn?

  27. Marcel heeft een boel in z’n Mars en Paul ook maar dan anders op z’n eigen manier.
   STel dat mijn leven er direct vanaf zou hangen, dat ik iemand blind moet kunnen vertrouwen als het er echt op aan komt, dan ben ik het met Hashashin eens dat ik op dit moment de plots ingedaalde entiteit uit het niets ‘Mosa 5d’ heel erg eng vind… Het zou nog een vrouw kunnen zijn ook en dat maakt het chaos wantrouwen effect dan helemaal compleet voor mij, ooit wel eens een vrouw gezien die “bezeten” is? , ik wel, nu even niet (brrrrrr)

   Nu even mannen onder elkaar (ik weet het iedereen draagt die 2 polen in een bepaalde verhouding in zich)

   Quote:

   ” Oeral kozakken

   De Oeral Kozakken leefden langs de rivier de Oeral grenzend aan de Kirgies steppe. Ze vestigden zich op de rechter oever van De Oeral zodat ze tegen de Kirgiezenhorden beschermd waren. Slechts op twee plaatsen hadden ze vestigingen op de linker oever, die ook dienst deden als militaire buitenpost. Het gebied dat ze bewoonden liep in een lijn van Mukhranov (ongeveer 55 km van Orenburg) naar Chunev, meer dan 700 km verder, waar de Oeral uitmondt in de Kaspische Zee. Ze woonden in “stanitsy”, dorpen met honderd tot tweehonderd huizen, die 15 tot 20 km van elkaar verwijderd lagen. ”

   http://www.oeralkozakkenkoor.nl/nl09.htm

  28. @Marcel
   nee dat is weer totaal geen antwoord op de vraag

   Aangezien je kennelijk niet in staat bent deze heel simpele vraag te beantwoorden: “waarom denk jij dat jij 5d bent?”, wordt wat mij betreft de voorlopige conclusie (“Tot die tijd lijkt delusional mij idd een passende omschrijving”) voorlopig definitief

  29. @ HASHASHIN

   Zullen we het nu eens gaan hebben over 6D? enkel om de lat lat wat hoger te leggen als 5D al zo moeilijk voor je is.

   Een mee komertje of niet, kan zelf mee lopen tot 13D, jij toch ook ???!

  30. @ HASHASHIN wellicht zegt dat quote wel genoeg over jezelf en mogelijk ook dat nare mens, en kijk je wellicht in je eigen spiegel hoe mooi je bent!!!

  31. @ hashashin jij wilt een antwoord dat in jouw doctrine past,das wel grappig want dat kan ik je wel geven maar dan ben ik niet eerlijk.
   Ik ben in 5D omdat ik dat verkies.
   Kan ook zijn dat je de verkeerde vragen steld.

  32. Jah Mosa is een vrouw ik voel het als ik haar lees nu, vrouwelijke energie kan me enorm beroeren, nu voel ik ineens de mooie kant aan haar, wat een watje ben ik dan ineens, stel Mosa dat ik jou ineens erg leuk vind, onweerstaanbaar knap is ze zeker ook nog, heb ik weer, wat moet ik daar dan nou mee?

  33. @Paul
   🙂
   Ja maar laten wij het dan met sprongen van 3 dimensies ineens doen, da’s pas hardcore!

   @Mosa,
   wellicht ja

  34. @hashashhin lol , haha welk spul en welk zoontje?
   zit lekker hier mijn watertje weg te slobberen .
   geen kind in zicht nu. Maar heb ik je nou een antwoord gegeven denk je?

  35. hahaha @HyperAlert, je zit goed in je 5D gevoel, mooi van binnen, en misschien van buiten maatje meer, hihihi!!! maar is een acceptatie waardig.

   Dank voor je liefdevolle 5D compliment

  36. 😀
   nee natuurlijk niet

   de vraag is simpel: waarom denk jij dat jij in 5d zit?

   En dan begint jouw antwoord met: “Ik denk dat ik in 5d zit omdat…”

   OK take it away Marcel!

  37. @ hashashin oke je kan het zo schools krijgen als je dat wilt.

   Ik ben 5D omdat ik dat verkies .

   stonden er ook nog vraagjes naar jou open toch?

  38. @Marcel
   laat ik in dat geval de vraag herformuleren: wat is 5d en welke kenmerken daarvan vertoon jij?

   Wat wilde je verder nog van mij weten?

   @Paul
   ik dacht dat we samen gingen ascenderen naar de 13e dimensie. Roepen we gewoon ineens dat we tot de 13e dimensie geascendeerde wezens zijn, misschien trappen ze er nog in ook

  39. @ HASHASHIN

   Maar goed tis eens tijd om andere dingen te gaan doen dan Gaity weer tekst en uitleg te geven, of was het Henky Panky again ?

  40. @ hashashin die vraag is beantwoord in de enorme hoeveelheid informatie die ik hierboven gepost heb. En de vragen aan jou ook.
   maar heel kort kan ik die vraag niet beantwoorden dus zoek en ge zult vinden. Of niet in welk geval ik een 5D brilletje adviseer. ( tis moeilijk aan een vlaklander uit te leggen wat een 3D wereld is. En waar zijn mede vlaklanders zijn gebleven nadat ze de in de voetstap waren gevallen)
   Trouwens wat snap je nou niet aan mijn uitleg ben heel overvloedig geweest met mijn antwoorden.

  41. ooooh yesz fijn dank je MOsa!!! ik ga heel fijn slapen vannacht, echt fijn gevoel dit, jaah eigenlijk diep van binnen ben ik een watje; conan the barbarian aan de buitenkant maar dat zegt dusz niet zo veel… (nee bij lange na niet, mag ik wel serieus gaan trainen alvast sjeezus)
   dit gevoel ga ik zo lang mogelijk proberen vast te houden, dat kan ik nou niet uitleggen, heeft met m’n persoonlijke snaartjes te maken ook wel

   http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/01/conan.jpg

   hinnik ik zit nou naar dat zwaard te kijken, zal wel weer freudiaanse schuin opstaande beeldvorming zijn, ik kan ook nooit ‘normaal’ doen, zelfs een willekeurig plaatje uitkiezen verraad meer dan me soms lief is, synchroniciteit in actie?!

   ben ik een bonobo geweest in een vorig leven of zo? toch briljant die bonobo cultuur, voor alles is een oplossing, heerlijk toch

  42. oh nou snap ik die ‘glad ijs’ parabel van Paul pas, sjah inderdaad glad ijs en op z’n hoogst 4d op deze tour, echt linke soep (soap) hier, in 5d heb je vast zeker meer stroef sneeuw ijs en scherpe engelen spitzen voor meer grip maar als je daar niet meer conan de barbaar kan uithangen is da nie heel saai dan?

  43. @ Hyper

   Hangt ervan af of je kunt schaatsen, ikke niet, blijf liever langs de kant staan met koek en zopie en veel humor.

   Alleen in 5D komen er nog niet zoveel langs dus het wordt flink bikken en slikken in me eentje.

  44. Wanneer we nu eens zouden stoppen verschil te voelen tussen eigen ontwikkeling en die van anderen…zou dát niet verheffend zijn? Als we de collectieve amnesie onszelf vergeven staan we denk ik al een sportje hoger op de ladder. Ik kijk omhoog en zie dat ik nog een heel eind heb te gaan. Mij de weg naar boven laten wijzen hoeft niet. Ik hou me vast aan wat ik ken en klauter vastberaden verder omhoog. Ik wil ook niemand inhalen want dat zou kunnen betekenen dat IK straks weer iemand in zijn race naar boven zou kunnen ophouden. We zijn parallelle universa, bestijgen ieder onze eigen ladder. Het tempo waarin we dit doen is en elkaar de loef afsteken is echt nog iets van de 3-D.
   Laten we lekker klauteren en elkaar op onze weg naar boven bemoedigen.

  45. al die metalen punten vind ik ineens niet echt zo erg meer Sonja euh sorry Mmmosa
   hete liefde doet af en toe pijn zeggen ze wel eens
   geen wonder dat ik ineens zo tam word
   die metalen bh houdt ze die altijd aan?
   nou ik vind het tof hoor in 5d, ben helemaal om, kan er niet eens meer van slapen
   mooi gezegd ook Wattenstaaf, ook volgens mij kan dit niet in wedstrijd vorm
   ga je over de tour de frats finish in 5d staat ineens gouwe ouwe Mart voor je neus met een nos microfoon
   ‘nou en wat ging er door je heen’?
   tsjah nou Mart vlak voor de finish kom ik ineens frontaal ene red Sonja Mmmosa tegen Mart..
   nou je weet wel
   ‘nee vertel vertel’ etc.
   meer een lach film dan
   maar die vrouwen in 5d die bevallen me wel, super sterk en zelfstandig en toch rond en heel lief op z’n tijd, soms dan hèh
   als ze die stalen saté prikker maar een beetje uit m’n buurt houdt
   best wel gevaarlijk die typische 5d sierraden
   absolute schoonheid daar allemaal dus
   dat trekt mij dan wel
   maar is het niet een fop hemel dat je zo gelokt wordt net als bij de Jehovah en de afrekening komt dan ineens onverwacht dat het hologram uitgezet wordt en dat je dan ineens in een asielcentrum naast de oma van rita verdonk staat
   maar goed je moet er wat voor over hebben, oooh red Sonja Mmmosa, net als de Hashasins die krijgen ook allemaal 30 knappe maagden in de hemel toch, daar moet je gewoon wat voor over hebben, af en toe een wolkenkrabbertje binnenvliegen, als dat alles is, is het wel waard toch?! geen wonder dat die moslims zo gemotiveerd zijn

   Afro Celt Sound System – Seed
   http://www.youtube.com/watch?v=iSyS0rLAJI8

  46. Sonja Mmmosa en ik hebben net in de 5d sferen even overlegd en we zijn er uit we gaan saampjes de wereld redden met de Scalar Flash Technologie van Wout, vandaar die vogels die af en toe met bosjes uit de lucht komen vallen, Sonja Mmmosa houdt zich niet altijd aan de 3d snelheidslimieten daarboven in 5d, vergeet ze in haar enthousiasme weer dat Scalar 5d Flash Zwaarden door verschillende dimensies tegelijk alles doorklieven vooral als je er zo hard mee zwaait zoals zij dat steeds doet, deze machtig mooie vrouwelijke Odin is in onze hemelen aan het rond racen op haar geliefde witte achtbenige vliegende hengst Sleipnir, soms mag ik even achterop met haar mee, die keltische bh bandjes prikken nogal maar verder helemaal toppie hierooh autsch achterop de buddyseat hoog in de 5d hemelen, ze heb net weer 1000 blackbirdies doorklieft met haar stalen speeltje, ja zo is ze nou éénmaal, beetje speels woest en impulsief echt uitkijken soms hoor

   Quote:

   ” Sleipnir is een achtbenige hengst uit de Noordse mythologie, immens sterk en het snelste paard dat er bestaat. Hij wordt het paard van Odin, die hem door de hemel naar de onderwereld droeg. Sleipnir is het kind van Loki en Svadilfari. Sleipnir zou volgens velen IJsland hebben gemaakt tijdens zijn eerste voetstap hier op aarde.

   Sleipnir zou later ook zijn “zuster” Hel hebben gedood maar wordt tijdens Ragnarok (einde der tijden) opgegeten door zijn “broer” Fenrir, de reusachtige wolf. Al Loki’s kinderen hebben 1 ding gemeen, het zijn monsters; alhoewel Sleipnir de enige goede is

   Odin zou Sleipnir later ook winnen tijdens een race met een reus ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Sleipnir

   http://data68.sevenload.com/slcom/ed/xz/rkfonfc/clprhkljlmfd.jpg

   Typische ruige 5d muziek, ruwe bolster blanke pit, zo zijn ze daar allemaal

   Ivan Heylen – De Wilde Boerndochtere
   http://www.youtube.com/watch?v=Ta6GCphhC1I

  47. @Marcel
   Als jij oprecht meent dat je mijn vragen hebt beantwoord dan begin ik toch aan 1 van ons 2 te twijfelen

   Verder: je hebt het zelf echt niet eens door he?
   Hoe neerbuigend je bijvoorbeeld tegen HyperAlert of mij praat (“je snapt het nu eenmaal niet omdat je nog niet zover als ik ben” komt het feitelijk telkens op neer)
   En nu leg je gewoon ook nog eens de vergelijking tussen de verhouding van een 2d getekend poppetje en een mens en de verhouding tussen jou en mij… M.a.w. ik ben volgens jou spiritueel/mentaal gezien een getekend poppetje vergeleken bij jou

   Jezelf zo tot spirituele/bewijstzijns elite uitroepen vind ik nogal vreemd en ongepast (ook al is jouw ‘begrijpend nederlands’ kennelijk niet afdoende om in jouw eigen comments terug te zien dat je dat doet)
   Claimen dat jij in 5d zit en de rest in 3d en ze het niet snappen omdat ze nog niet zo ver zijn als jou komt gewoon nogal arrogant over. Verder zeg je vaak dat je JOUW waarheid verkondigd en niet DE waarheid maar het lijkt er toch verdacht vaak op dat je wel degelijk denkt dat je DE waarheid aan het opschrijven bent, hoe sprookjesachtig ook.
   En als je dan ook nog eens helemaal niets kunt onderbouwen en niet op simpele vragen kunt antwoorden dan begint het gewoon lachwekkend te worden.

   Jullie denken dat degene die niet hard meeroepen dat ze de kleren van de keizer ook zien bij jullie achterblijven
   Ik denk dat veel 5d’ers eigenlijk achterblijvertjes zijn die hun achterstand eindelijk een beetje aan het inlopen zijn. Omdat ze zichzelf als referentiekader gebruiken denken ze dat ze nu voorlopen op de rest… Hoe ironisch
   🙂

  48. @ HASHASHIN

   Cozmic zit al in 8D, wat wil je nog meer ??

   In iedergeval morgen ga ik afstand doen van 5D en ga naar 5G, potverdikkeme lijkt wel kosmisch schaken.

  49. @ hashashin
   Je begint te twijfelen aan een van ons twee of misschien wel allebei ,das een mooi begin om het te leren begrijpen.

   Helaas is het je nog niet gelukt de juiste vraagstelling te gebruiken. Of een heel simpel antwoord te (h)erkennen als zodanig. Ik vermoed omdat het niet het antwoord is dat je wilt horen.

   Verder stelt jij nu dat ik je als een 2D poppetje zie ten opzichte van mij. Das wederom jouw interpretatie van mijn woorden, evenals het feit dat je me neerbuigend vind tegenover jouw en hyper.

   En dan nog dit als jij denkt dat ik mezelf uitroep tot spirituele elite, zit je er zover naast dat het al haast weer lachwekkend wordt( niks mis mee hoor humor)Echter de werkelijke partij die mij uitroept tot spirituele elite ben jij,door niet het simpele antwoord dat ik je steeds geef te willen zien.

   Maar ik heb een oplossing voor dit probleem voor jou gevonden “cozmic 8D”vraag hem eens of ie jouw guru wil wezen. Mijn antwoorden zijn jou schijnbaar te simpel, wie weet kan hij het moeilijker voor je maken.

   Blijf ik bij “eenvoud siert de meester”oke?

  50. Marcel, je bent kennelijk psychisch echt niet helemaal in orde

   Ik wordt een beetje moe van dat spelletje wat je speelt en dat bord voor je kop.
   Met een gek heeft het geen nut om te discussiëren, ik hou er mee op

  51. @ hashashin
   Wat ben je weer flatteus vandaag zo vol van complimenten ook.
   Maar goed je houd van inhoudelijke reacties dus bij deze.

   Als psychies oke betekend dat ik het zelfde 3D spelletje als jij dien te spelen ben ik (imo terecht) trots op het feit dat ik door jou wordt geclassificeerd als psychies niet oke.

   ben het ook helemaal met je eens dat met gekken niet te discusseren valt. Maar ben bang dat je alleen een spiegel voorgehouden hebt gekregen, dat verandert wel de rollen niet waar?

  52. @ HASHASHIN

   Laat je nu eindelijk 3D los?

   Geweldig dan kan je zonder woorden gezamelijk gewoon door discussieren zonder slag en stoot.

  53. @ hashashin
   Ook lekker hoor die linkjes ( moest bij nr 2 even het volume aanpassen). En goed hoor wat je daar allemaal stelt. Gelukkig maar zou ik zeggen,was overigens gewoon als mooi nummer bedoeld van mij en niet een met een boodschap voor jou.(vind het wel weer grappig dat je hem zo interpreteerde)
   zat al even te zoeken naar iets meer voor jou oor, maar het is verder geen verzoeknummersite.
   groet marcel

  54. @Marcel

   Ik vind je zeer duidelijk voor je waarheid opkomen.
   Ik houd het vandaag even op 1D

  1. @ allen
   ik lig helemaal in een deuk hoe jullie zo opgewonden raken.
   3d , 4d , 5d omfg
   Hashashin is iemand die de dingen echt beleeft , en zich betrokken voelt , ik mag deze persoon graag

   Waar sommigen een beetje zitten te spelen , snap ik ook.
   Marcel en Paul doen niet uit de hoogte , ze willen een andere toon zetten , als : zie het vanuit een kosmish viewpoint , zonder het persoonlijk drama .
   Wat mij in dat verhaal af en toe een beetje steekt , is dat je daarvoor in het new age jasje moet denken , en daar pas ik ff voor .
   Maar het is een forum , we delen meningen en info , we hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn , toch?
   let love rule , beste vrienden !!

  2. @ cozmic 8D en Burke
   het is een kwestie van de boel doorzien hehheh,wist wel dat er opmerkzame geesten onder ons vertoefden. Jullie stellen mij absoluut niet teleur love you both.

  3. @ Cozmic in 6D

   Mag het ook een beetje Sci-Fi zijn dan New Age?

   Ik pas meer in het XXXL profiel dan in een M modelletje als het om ‘near Future’ uitspatingen gaat, je moet toch van alle markten thuis kunnen zijn.

   Van uit de hoogte neer kijken op anderen doe ik alleen als ik met het vliegtuig op vakantie ga, normaal zit ik elke dag tussen iedereen op de zelfde hoogte.

  4. Ok , LETS BEAM ‘EM UP SCOTTY !!!
   Zelf ga ik ff met Ze7en-of-nine de Delta flyer uitwonen .

 10. @Marcel
  Nee hoor, kernachtiger hoeft niet, inhoudelijker zou wel op prijs gesteld worden

  vraag 1
  Mocht jij, of 1 van de 5d meelopers, wel concreet aan kunnen geven waaruit afgeleid kan worden dat jij in 5d zit (wat je daar ook onder mag verstaan) zal ik al deze woorden natuurlijk van harte terugnemen

  vraag 2
  Even een andere vraag dan: wat nou als we allemaal doen zoals jij en je hebt het mis?
  Wat nou als we allemaal passief mooie gedachten gaan zitten hebben en heel hard gaan zitten denken dat alles goed komt en uiteindelijk blijkt toch dat de realiteit het van fantasie wint (of 3d van 5d zo je wilt), wat dan?

  1. Voel me een beetje overseized vandaag ineens, andere weersomstandigheden, of komt het door het ontstijgen van alle mensen hier ?

 11. Jullie hebben een mening en een gevoel bij kiesha, maar nu een vraag wat vinden jullie dan van Drunvalo Melchizedek hij zegt ook alles geleerd te hebben van de native’s en hij is een walkinn.
  En van George Kavassilas die zegt alles door te krijgen beleven van de Spiritual Hierarchy and Galactic Council of Light en hij zegt dat de Galactische Federatie of light ook een fout is, dus Salusa

  1. Hoi Yanna ik krijg persoonlijk de foute kriebels bij Drunvalo & Salusa

   Als ik een foto zie van Drunvalo dan moet ik zelfs niet te lang kijken.

   Z’n ogen vind ik bijvoorbeeld heel vreemd en z’n hele uitstraling vind ik niet okay, maar wie ben ik… Er schijnt een uitspraak van hem op het internet rond te zwerven waarmee hij z’n verborgen agenda heeft laten zien; een soort selectie round up van mensen met bepaalde krachten en dus (spirituele) kwaliteiten die hij dan uiteindelijk naar een bepaalde ‘verkeerde’ duistere kant kan manipuleren door de uitleg van hoe je je Merkaba kan opstarten opzettelijk verkeerd uit te leggen, best eng allemaal dusz… stay alert be aware en slik nie alles zomaar voor zoete koek

  1. @ Wattenstaafie

   Dat je Tony heet in het echt kan ik erg om lachen, maar dat je me vijand bent, dan is het wel heel erg gesteld met je in 3D.

   Natuurlijk kom ik nog steeds bij je op de koffie…

  2. Wie zijn “we” en welke oorlog, haha. Overigens is mijn echte naam niet Tony. Moorkoppen…mmmmmm…!!!
   Ik heb trouwens maar 1 vorkje in huis (!) maar dat lossen we wel op toch? leuk je reactie!

  3. Nou dan moet je maar eens wat vaker in me prikken dan kan ik wel een doosje moorkoppen regelen, eet je ze wel zelf allemaal op dan?

 12. http://paulflynnmp.typepad.com/my_weblog/2011/01/one-in-half-a-million.html

  One in half a million
  Fear rules. Enrolments for nurseries have dropped about publicity for a couple of instances of child abuse. All parents and grandparents of children under five felt a clutch of fear at the bereaved parent’s grief at the death of her child from swine flu.
  It’s the heart not the head. The simple facts are that nearly 500 died last year with swine flu. Halfway through the winter it’s just over a hundred. Bookies odds we all understand. Few of us would ever gamble on odds higher than 1 in 20.
  Is the chance of dying of swine flu, 1 in 1,000, or 1 in 100,000? Nothing like that. Tonight’s, hysteria-free BBC calculation is that one in 440,000 people aged 45-64 have died. Among the under-fives and the over 65s it is one in 630,000.
  While every death is a terrible tragedy the final winter toll of swine flu deaths is likely to be about 300. The annual road traffic deaths are ten times that figure.
  The Health Secretary of State Lansley did not respond to part of my oral question asking that we treat swine flu ‘with a sense of caution and a sense of proportion.’
  Shame. It’s one of the few policies the Government has got right.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.