Advertentie

Bedenkingen bij ‘de zaak’ Anne Faber..


x

x

Bedenkingen bij ‘de zaak’ Anne Faber..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Niet om een rel te schoppen; integendeel.. Maar een kwestie van gezond verstand; waaruit vragen opwellen, die in onze ogen niet meer dan gerechtvaardigd zijn. Vragen van mensen, die om antwoorden verlegen zitten.. De antwoorden op gerechtvaardigde vragen. Vragen die wellicht gesteld zijn en worden door het merendeel van de ‘weldenkende’ mensen, die ‘deze zaak’ hebben gevolgd.

Anne Faber is gestorven en werd gevonden in de buurt van Zeewolde. Vermoord door een psychiatrische patiënt, die voorgoed opgesloten had moeten zitten, gezien zijn achtergrond van misdadig handelen. Dát is het officiële verhaal wat we hebben gehoord. Maar er zijn een aantal ‘loose ends’ op basis waarvan Martin Vrijland in zijn analyse óók al twijfels opperde. De belangrijkste ’twijfelpunten’ zetten we gewoon even op ’n rijtje. Nogmaals: niet om een rel te schoppen, maar gewoon vanuit een gevoel van gezond verstand..

1. Anne werd op een vrijdagavond vermist en vrijwel direct verschijnen op Tv de berichten over haar vermissing; een actuele selfie die zij in de stromende regen naar haar vriend had gestuurd (zie boven), maakt hier onderdeel van uit. Bij vermissingen vraagt de politie altijd naar een zo actueel mogelijke foto, dus dat kwam kennelijk en toevallig goed uit. Maar in hemelsnaam.. Hoezo wilde deze jonge vrouw aan het begin van de avond en in het naderende stikkedonker over onverlichte bospaden een lange fietstocht maken van zo’n 35 km? Terwijl ze zelfs op haar mobiel had kunnen zien dat er bijzonder slecht weer op komst was? Nóg slechter dan het was. Is dat geen dom en onlogisch plan? Dat is toch eigenlijk vrágen om problemen..?

2. Vervolgens wordt elke dag een foto op Tv vertoond en de familie doet een beroep op heel Nederland om naar haar uit te kijken. Er worden zoektochten georganiseerd met buurtbewoners, honden, helikopters, politie en zelfs het leger. Waarom wordt er zo snel en zo veel aandacht besteed aan een vermissingszaak van een volwassene? Wist jij dat er in Nederland elk jaar zo’n 40.000 personen vermist worden? En dat de politie, vooral bij volwassenen, altijd bijzonder terughoudend is. Want volwassenen blijken vaak na een paar dagen vanzelf weer terug te komen. Is het toeval dat van al die duizenden vermissingen alleen Anne Faber zoveel aandacht kreeg..?

3. Anne wordt gevonden dankzij nauwkeurige aanwijzingen, van de door DNA zichzelf aanwijzende verdachte.Hoewel het forensisch instituut binnen een PAAR UUR gevonden DNA kan matchen, bleek het maar liefst 3 dagen te duren, voordat in deze zaak de verdachte in beeld kwam.. Vreemd of vreemd..? (HIER)

4. Het lichaam wordt gevonden op een plek, op zeer grote afstand van waar tot op dat moment werd gezocht. Verdachte is een man die geobsedeerd is -zo blijk tuit de verhalen rondom hem, door het idee van de perfecte moord en tegen zijn vrienden had verteld dat de Biesbosch een ideale plek is om iemand onopgemerkt te begraven. Hoezo verklapt hij dan al zo snel waar Anne precies ligt? Als hij simpelweg gebruik had gemaakt van zijn zwijgrecht, had de politie geen lichaam en dus ook geen zaak tegen de man gehad. En.. was hij uiteindelijk mogelijk vrijuit gegaan. De politie boft kennelijk dat ze toevallig zo’n ‘domme’ verdachte treffen.

Enfin, zo zijn er nog veel, heel veel vragen, op basis van bizarre losse endjes in het verhaal. Op grond ook, waarvan Martin Vrijland (HIER) al zijn conclusies getrokken heeft. Wij moeten zeggen, dat we in veel overwegingen van Martin mee kunnen gaan. Met andere woorden: er is iets ‘fishy’ met deze zaak..! Verdiep je er eens in, want het officiële verhaal volgen is de dwaling van het ‘geschreeuw’ volgen..

* * *

 

19 gedachten over “Bedenkingen bij ‘de zaak’ Anne Faber..

 1. Ik ben de laatste weken veel bezig geweest met deze zaak. Wat ik ieder geval weet is dat de route op de kaart niet klopt. Anne is bij punt D de andere kant om de vliegbasis heen gefietst door langs het Restaurant ’t Hoogt waar rond die tijd ook een autoinbraak heeft geplaats gevonden, misschien was ze getuige of gevolgd door die inbreker, geen idee. Ze is nog gefilmd op de Amersfoortsestraat net voor de BP pomp. Die pomp is een perfecte plek om iemand te onderscheppen want het fietspad buigt af van de weg en verder kun je daar makkelijk je auto parkeren. Ze moet dus ergens tussen dat punt en de vijver zijn onderschept, bij Soesterberg ligt een industrieterrein met veel verlaten spots en waar het rond die tijd erg stil is.

 2. Ja hoor ik denk dat Mijnheer Martin Vrijland, niet zo erg ver van de waarheid afzit, goed en belangrijk werk voor de oer domme samenleving, je kan er verschrikkelijk moedeloos van worden, op dit moment lijdt ik hevig onder het gelieg en bedriegen, ben oud kan er over lezen en denken, en er als bijstander naar kijken, en me verbijten in deze situaties, want het zijn er vele, groet Jenne

 3. Net nog even gelezen over de helden uit mijn jeugd, revolutionaire groep Baader – Meinhofs, de Globalinfo site, ja doet er alles aan om dit levend te houden, mijn kleinkinderen heb ik dit ook mee gegeven, maar ja het is allemaal anders, en in wezen is onze leef situatie vele malen verslechterd in vergelijk met toen, maar o zo goed verborgen, onder de vele pseudo’s die ons dagelijkse leven rijk is, de massa is geestelijk verpauperd en ingepakt in en met waan ideéen van vrijheid en rijkdom,
  er is een vervreemding bezig, van alles wat echt is naar gekunstelde robot fuck, dat gedoe met die dikke neukert in the USA film wereld steld niets voor, voor geld laat je de duvel dansen, je hebt arme goedkope hoeren, en rijke hoeren, alles heeft zijn prijs, die hele wereld is rijp voor het Sodom en Gamorra gebeuren, en ik weet nog wel enkele plekjes voor een goed gerichte raket.
  vriendelijke groet beste vrienden Jenne

  1. Jenne De Baader Meinhof deze links extremistische terreur groep was verantwoordelijk voor 34 moorden en talrijke bankovervallen en bomaanslagen. Vraag mij af waarom dat uw helden zijn. Ik had u hoger ingeschat.

  2. Beste chavera,

   waarom hoger ingeschat, ben maar een gewone na de oorlogse Amsterdammer, geboren in 1936, heb net ergens ver weg het staartje van de oorlog mee gekregen.
   Door omstandigheden kwam ik veel in Duitsland, een verslagen vernederd volk over geleverd aan de USA criminelen, mijn vrienden, kwamen later om in Dien Bien Fou in het Franse vreemdelingen legioen, waar ze perongeluk expres waren bij ingelijft, net als wij in Amsterdam de Provo’s wat handig werd verzopen in het ludieke revolutionair spelen, de Duitse jonge mensen waren harder, door omstandigheden vlijmscherp geslepen, het heeft niet mogen baten, het is toch in de Joods Khazaren hoek belangt door middel van zich vrijmetselaars noemend hun ziel verkopende onmensen, ze zijn stuk voor stuk vermoord in hun cellen, de gestapo leeft gewoon voort, het is jammer jonge mensen worden zo vaak misleidt, en hebben dan een trauma voor het leven, je kunt beter sterven op de barricade voor een denkbeeld, als roggelend in je bed, met een leeg levenloos leven achter je, groet Jenne, eens een revolutionair, altijd blijft dit denken bij je, op naar een betere en vooral eerlijker en menselijke wereld !
   En ik begrijp je denken, maar om mij heen kijkend en zie al die obese mensen op hun schermpje kijken, deze levenloze zombi’s zijn niet wakker te schudden, voer voor de gezondheids gieren, maar we moeten voort en blijven denken, encore groet Jenne

  3. Chavera, deze barricades kunnen ook natuurlijk spreekwoordelijk zijn, je kunt heel goed je denken uitdragen, in een dagelijkse wijze van leven, trouwens alle bewust levende mensen, doen dit ook, soms totaal ongewenst, maar de politiek de overheid heeft niets meer met de samenleving te maken, de mensen worden dagelijks misbruikt door deze ongure mooi praters, nu zijn het op eens homo’s en lesbiênes, wat op zich ongezonde mensen zijn, met kwalijke afwijkingen, en de ongelovelijke brutaliteit die deze ééne dame heeft zich als Amsterdamse te benoemen, deze semi adelijke flapdrol moet met goed Amsterdamse woorden terecht worden gewezen “” neem je ouwe moer in de maling “”, maar goed wanneer gaat de mensen hun ogen open, en zien dan de Amsterdamse (zieke) burgemeester hand in hand met onze onechte koning door Mokum lopen, een gotspe !
   Jenne

  4. Jenne :
   Baader – Meinhof – RAF..enz… het gaat hierbij om het ” false flag” staatsterrorisme avant la lettre… Achter dit terrorisme gingen een occulte machten schuil. Men dient dan ook een onderscheid te maken tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers. De uitvoerders waren gewoon ” een bende krapuul…” die zich eens goed konden uitleven onder een politiek laagje vernis. Een tipje van de sluier : de moorden op Buback – Ponto en Schleyer : toevallig 3 Duitse kopstukken die zich wouden losmaken van de banksters van The City en Wallstreet. Ze waren dus een hinderpaal voor de NWO van deze banksters. Enkele jaren daarvoor had Frankrijk ook reeds zijn deel gehad via de “mei revolte van 1968” omdat De Gaulle zich ook wou losmaken van de machten achter de NWO en het Franse goud in de USA terughaalde.
   Bron : Das Schwarze Reich van E.R. Carmin, pagina 519 e.v.
   Zoals steeds geldt hier het principe : schijn bedriegt!! Ik heb mij echter ook jaren laten misleiden..en het vraagt heel wat studiewerk om achter de schermen pogen te kijken.

  5. Sub Rosa, dank je wel voor de info. Ik had altijd al het vermoeden dat er iets niet klopte. Ik vind ook dat wat nu in Spanje gebeurt erop lijken. Ik vermoed dat Spanje niet alle hervormen wil doorvoeren zo hoe het de EU graag wil, en daardoor wordt onrust gezaaid door ene vage half gekozen Puigdemont.
   Compleet belachelijk is de vergelijk met een dictatuur…jeetje Spanje is echt wel een vrij, tolerant en mooi land, tenminste zo hoe ik het heb ervaren en ervaar. Het kan altijd beter vooral de werkeloosheid, zeker, maar vergeet niet, alle landen hebben te lijden onder de machtseliten ter wereld.

  6. off topic:
   Jenne, ik had u hoog ingeschat omdat ik uw bijdragen meestal wel zinnig vind. Helaas kan ik mij in deze niet vinden. Het gaat me aan mijn moeder hart dat u blijkbaar de homoseksuele mens ongezond vind en met kwalijke afwijkingen. Mijn zoon heeft zo’n “kwalijke afwijking” zoals u dat neerbuigend noemt. Ik kan u verzekeren dat mijn zoon een sterke gezonde vent is die hard werkt , goed zijn centen verdient en dus een flinke duit in de belastingpot doet om zo ook uw AOW te bekostigen en zeker geen afwijking heeft behalve voor mensen die het als norm zien dat alleen hetero’s een bestaansrecht hebben. Homoseksualiteit is er altijd al geweest en gelukkig is het geen taboe meer. Ik dacht u het concept “liefde” hoog in het vaandel had?

  7. nou jammer dan chavera, heb en had homofile vrienden, ook Lesbienes binnen mijn vrienden kring, het is net als met Joden, veel vrienden, maar dat houdt niet in dat alles wat sommige binnen die mensen groepen willen en doen, ik dit niet met welbehagen aanschouw, wat er plaats vindt, is soms bij het ziekelijke af, het opbreken van onze samenleving, van Vaders Moeders en Kinderen, naar iets droevigs en ziekelijks, niet passend in de natuur der dingen, alles heeft zijn plaats in de natuur en mensen wereld, eerst onze geloofs overtuigingen, daarna onze respectvolle samenlevings regels, vernietigen, en daar iets wat hen behaagt voor in de plaats zetten, een soort surrogaat wereld creéeren, no way, dit vinden wij de weldenkende mensen not done, groet Jenne

  8. mc, onder 5

   Jij weet net als ik hoe lang politieke ideéen goede of minder goede nagelang je zelf wilt en vindt, door blijven werken, wel is waar buiten het gezichtsveld, onder de dagelijkse levens oppervlakte, maar ze blijven lang aanwezig sommige symphatiên.
   De Spaanse burgeroorlog speelt nog steeds zijn rol, van vader – moeder op zoon – dochter,
   vooral in de bestuurs apparaten bliven deze symphatiên lang aanwezig, en spelen hun rol.
   Kwam veel in Spanje inderdaad mooi land, fijne mensen, maar wel allemaal hun Eigen geheime agenda, heb veel zaken gedaan in en om Barcalona, meestal Marannos, verdekt opgestelde Joden, niets verkeerd mee, onder de blauwe plekken opgelopen door over hun uitgestorte menselijke historie, maar goed, wij mensen moeten verder en wel te samen toch, groet Jenne

  9. jenne (7) Eigenlijk beschrijft u de gehele mensheid in een notendop maar dan met wat filters omdat het u beter uitkomt. Geloofsovertuiging? Datgene waar bij kindermisbruik wordt weggekeken of dat meneer pastoor zich met de conceptie bemoeit? Respectvolle samenleving waarbij de hoeksteen het gezin is? 1 op de 3 huwelijken stranden omdat ze uitgekeken zijn op elkaar of dat de ander ineens jeuk krijgt bij een ander?
   Als u wilt weten hoe die respectvolle samenleving eruitziet. gaat eens grasduinen op #metoo
   van Twitter. Veel issues dateren uit een ander era dus dat respect van toen was is een valse aanname.

  10. Beste chavera, het heeft te maken met normen en gewoontes, tijden en normen veranderen, en om de vrede te handhaven, wordt de tollerantie en respect gemaakr tot iets rekbaars.
   Het moet kunnen toch, is de leuze, van mij mag het, of hun leven er gelukkiger van wordt, of meer en vooral een betere inhoud krijgt betwijfel ik.
   Ja en kijk uw gebruikte woorden vind ik weinig romantisch, als ze jeuk krijgen, U heeft het niet over dieren maar mensen, en mensen die hun leven laten leiden door jeuk, ja kijk dan houdt mijn discusie op, ik ben uit ander hout gesneden, ik weet heel goed wat er te koop is in de wereld, maar wij mensen, hebben ook nog zo iets als menselijke waarden, je hele leven achter je geslachts delen aansukkelen, nou ja ieder zijn keus.
   En met mijn valse aannames valt het nog al mee, de mensen waar ik onder vertoeft heb, hadden doorsnee gezien iets andere waarden als die U beschrijft, de uitzonderingen daar gelaten, mensen zijn nu eenmaal mensen, en met hun gevoelens, gaan wij zij onze weg, een foutloos parcoers nastrevend, maar de mens wikt en God beslist, groet Jenne

 4. We zullen moeten kijken naar wat er de volgende weken gaat gebeuren. Gaan er bepaalde wettelijke initiatieven genomen worden die anders geen schijn van kans zouden gehad hebben?
  Gaat de verdachte het overleven?? Een zelfmoord is vlug gebeurd. Idem voor gevaarlijke onderzoekers en dito getuigen. Gaat er bewijsmateriaal verdwijnen of per ongeluk “vernietigd” worden? Wie was er verantwoordelijk voor de invrijheidstelling van de verdachte ?? Wat is er met de verdachte gebeurd tijdens de opsluiting en vooral met wie is hij allemaal in contact geweest?
  Wat zit er in zijn dossier?? Is er iets verdwenen uit dit dossier?? enz… Kortom een reeks vragen waarop een antwoord zal dienen gegeven te worden. Een zaak is, en zoals ook reeds gesteld in de tekst van WTK, opmerkelijk, en dat is de “overacting” van politie en gerecht. Zoals in België is het verdacht als we met een plotselinge en stachanovistische ijver worden geconfronteerd.

  1. Ja we wachten af, maar dit was een voorspel, de rest gaat zeker volgen, ik denk dat het tijd wordt om op te staan, jammer dat ik al zo oud ben, maar ik ben nog redelijk goed terbeen,
   want Sub Rosa we kunnen niet tot het einde der dagen niets ondernemen tegen dit wereld monster van onmenselijkheid, denkende aan mijn kleinkinderen, die lekker meevaren op de rivier van valse beloftes, en het eigenlijk niet willen weten, want dat stoord ze en brengt ze uit hun dagelijkse sleur, van weg kijken, helaas , groet Jenne

 5. Opmerkelijk dat er een wet komt voor verplichte opname, gedeeltelijk ten gevolge van dit gebeuren.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12338:na-dood-anne-faber-zal-eerste-kamer-wet-verplichte-zorg-absoluut-goedkeuren&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Terwijl een verstandig denkend mens vragen zou stellen rond de verantwoordelijken van dit gebeuren zijn het juist zij die beperkingen op onze vrijheden gaan leggen of wij degene zijn die dit probleem hebben veroorzaakt!

  Je kan je de vraag stellen als de verantwoordelijken al niet meer met de probleemstelling kan omgaan we sowieso nog wel verantwoordelijken nodig hebben. Ze kosten ons geld en veroorzaken alleen maar meer problemen! Tis me meer dan duidelijk dat dit is gebeurd en deze wet er komt om korte metten te maken met de oppositie;

  1. peter van hecke,

   wij wijken steeds verder af van de natuur wetten, oog om oog, tand om tand, juist deze beest mensen, zijn maar voor één ding gevoelig, gloeiend hete tangen zo uit het vuur, die hun vlees verschroeid, pappen en nathouden maakt alleen maar meer slachtoffers, vaak volkomen onschuldige mensen, iedere dag die God ons geeft, worden er mensen vermoord, “”MENSEN VERMOORD””, als een broodje bij de koffie, zo lang het niet je naasten behelst, maar de dag dat dit wel zo is, ik weet niet hoe ik zou reageren, nou ik weet het wel, maar laat het hier maar bij, groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.