Advertentie

EU-oorlogsretoriek: Rusland de schuldige..!


x

x

EU-oorlogsretoriek: Rusland de schuldige..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Geloof jij dat Russische geheime dienst een fout zou maken, zoals die nu weer gemaakt zou zijn..? Door een handtekening achter te laten bij de aanslag op de Russische vader en dochter, die met ‘Russische zenuwgas’ waren aangevallen..? Is het verdere verloop van deze zaak niet veel veelzeggender over de oorzaak dan de mogelijke daders..? Hoe lang nog laten we ons ringeloren met valse-vlag-aanslagen zoals deze zéér waarschijnlijk ook weer is.. Waarom zouden de andere EU-leiders niet vragen om degelijk bewijs van deze heftige beschuldigingen, en ‘zomaar’ mevrouw Theresa May volgen in haar Poetin-bashing..?

Er is Russisch zenuwgas gevonden en daardoor’ zijn de Russen de schuldigen..? Jij berooft een bank en laat het Zwitsers padvindersmes, wat je gebruikte om de bankbedienden te bedreigen, uit je zak vallen, als je ervan door gaat met de poet. De recherche geeft een dag later een persbericht uit, waarin duidelijk wordt gemaakt, dat de schuldigen gezocht worden in de Zwitserse onderwereld..?? Hoe idioot moeten dit soort zaken nog worden, willen mensen eens, en vooral hardop lachend, deze onzinnige berichten massaal achter zich laten. En wellicht gebeurt dit al?

Mark Rutte lijkt de leugenachtige politiek uit de VS als eerste volledig te hebben omarmd. Leugens, leugens en nog eens leugens.. En wat is zijn beloning..?? Hij wordt premier van Nederland…!

Na Engeland, geeft nu ook de EU, na enkele uren van beraad, Rusland de schuld van de aanval met zenuwgas op de voormalige dubbelspion Sergej Skripal in de Engelse stad Salisbury. Volgens de gezamelijke regeringsleiders kan er gewoon geen andere verklaring zijn. MI6 en MI5 zouden het gedaan kunnen hebben, door de ALTIJD gebruikte valse-vlag-tactiek te gebruiken, maar nee, daar is kennelijk geen sprake van. Poetin did it.. Inmiddels is de EU-ambassadeur in Rusland is voor overleg teruggeroepen naar Brussel. Hij zal worden geïnstrueerd ongetwijfeld, om Poetin duidelijk te maken, dat zijn dagen zijn geteld en dat er nog maar weinig nodig is, voor een militair ingrijpen. Wat dit kan zo natuurlijk niet langer..  Toch?

Highly Likely.. SORRY…??
En ja, natuurlijk zijn deze regeringsleiders niet gek, wanneer het gaat om het verkopen van je verborgen agenda’s.. Waren het van de week nog de ministers van Buitenlandse Zaken nog die zeiden dat ze de Britse conclusie, dat Rusland verantwoordelijk is voor de aanval, ‘uiterst serieus’ namen, nu is het de regelrechte en keiharde tekst, richting het Rusland van Vladimir Poetin, die tevoorschijn kwam, nadat premier May (UK), bondskanselier Merkel (Dld) en president Macron (Fr.) voor het EU-diner hadden overlegd.

En er waren ook tegenstanders van een harde verklaring, zoals Griekenland, Italië en Hongarije, maar die sloten zich -volgens berichten- na een lange discussie in de loop van de avond bij de fellere toon aan. Volgens Mark Rutte (premier NL) is mw. May erg blij met de steun van de EU-partners: “Ze heeft deze steun zeer gewaardeerd; deze gaat verder dan eerdere uitingen van de Europese Unie. Dit politieke besluit is echt van grote betekenis.” Maar ook van de kant van Rutte komt geen bewijs op tafel. ELKE RECHTSGANG EN BESCHULDIGING IN HET NORMALE DAGELIJKSE LEVEN, dient met bewijs te worden onderbouwd en nu worden 300 miljoen Europese burgers het riet in gestuurd met een ‘highly likely’-verhaal.

Het is volgens de berichten dus ‘zeer waarschijnlijk’ dat Poetin het heeft gedaan. En niet de geheime diensten, want Poetin wist hiervan, zo vertrouwde minister Boris Johnson van het UK de hele wereld toe deze week. (HIER) En de EU-leiders? Die gooien nog wat olie op het vuur en komen niet met harde bewijzen, maar op grond van ‘hoge waarschijnlijkheid’ is Rusland de pineut.. En precies zó zou MI5 en MI6 te werk gaan, om het wapen van de valse-vlag uit te rollen. En precies zó zou Rusland het NIET doen, als ze een gifgas-aanslag zouden plegen. Maar wellicht is het voor ons té zeer ONwaarschijnlijk dat er sprake is van ‘zeer waarschijnlijkheid’..

 

 

16 gedachten over “EU-oorlogsretoriek: Rusland de schuldige..!

 1. Als je zou weten hoe alles achter de schermen in elkaar steekt dan zou de wereld in opstand komen. Zie onderstaand artikel van Bradley Loves, iemand die precies in de gaten heeft hoe alles en iedereen met elkaar verbonden is. Het is interessant om te volgen wie #Qanon is.

  Nog wat interessante links van mensen die erg veel onderzoek hebben gedaan en nog doen.

  Even het sterretje voor de links weghalen anders doen ze het niet.

  *https://aim4truth.org/
  *https://patriots4truth.org/
  *https://www.youtube.com/channel/UCv0dEcvXLOf4ZFvjCahK4Lw
  *https://www.youtube.com/channel/UCAGBT7-06gECLJus3o2SE3w
  *https://www.youtube.com/channel/UC8Cl9QaRtuW9CNjP7pP4BBQ

  The “New World Order” Worships “Satan”
  https://lovetruthsite.wordpress.com/2018/03/16/the-new-world-order-worships-satan/

  This forgotten “Q” post came out on 11/11/2017

  It is a “must read” for those who have questions about Q!

  Het gaat er om dat we met z’n allen weten waar het echt over gaat, dat we verbindingen kunnen leggen en zo onze ogen open kunnen gaan.

  1. Cozmic 1 :
   Ik heb het Bombshell document doorgenomen en ook opgeslagen. Het is een samenvatting van de Protocollen, Antonio Gramsci, de Frankfurter Schule, Saul Alinski, Agitprop (uit de USSR), Sun Tzu …enz..!!! Het geeft een goed beeld hoe een psychologische oorlog en intellectuele terreur wordt gevoerd. De werkelijke wortels ervan, liggen m.i. bij het Tavistock institute… dat “baanbrekend”(sic) werk heeft verricht wat massamanipulatie betreft… Andere baanbrekers waren o.a. Edward Bernays , Gustave Le Bon en Willi Münzenberg. Dank voor de tip.

 2. Dit is ook iets wat niet veel mensen weten maar wat al veel langer bekend is. De connectie tussen Angel Merkel en haar vader A.H.

  *https://www.youtube.com/watch?v=QIDNeO1XEDc
  *https://www.youtube.com/watch?v=fkYs4GQB6Qk

  1. Wat moet dit, zit je in een wedstrijdje of zo??
   Dit verhaal is zo oud als de domheid bestaat. Wie het gelooft, is zelf schuld…btw Trump heeft geen lul… 😀 😀

 3. Rutte is toch niet de man gebleken die onderste stenen boven haalt.
  Hij is de man van de dekstenen.
  Met een deksteen hoef je niet aan eerlijkheid te doen.
  En wat heerlijk toch dat je geen visie hoeft te hebben, alleen maar volger hoeft te zijn
  met aan de horizon het Europese pluche.
  En.. tegen Rusland wordt niets ondernomen.
  Dhr. Poetin laat zich niet uit de tent lokken met leugens.
  En nu dit zoveel aandacht krijgt. Wat gebeurt er dan intussen in de luwten van leugen en bedrog.
  Sommige dingen krijgen zo’n buitensporige aandacht, zoals die holleeder, dat je wel moet vermoeden dat ergens anders iets ergs wordt klaargemaakt of uitgespookt.

  1. Daarom des te moeilijker te begrijpen dat die clown van ’n rutte (hoofdletter is ie niet waard) met z’n sloop en graaipartij weer de verkiezingen gewonnen zou hebben.
   De vernederlandse kiezer is bepaald niet de slimste maar weer die soplul…nee!
   Ik blijf hameren op de tellingen, waar niemand bij was, slechts gedaan is door lui die we dan maar moeten ‘vertrouwen’, en van geen kant klopt.

  2. robvdz
   Bij een vorige verkiezing voor de provinciale staten was er sprake van spookstemmen 3400 in amsterdam en 4200 in rotterdam ( als ik mij goed herinner). Ik heb daar op verschillende fora , waaronder hier melding van gemaakt en mijn verbazing over uitgesproken . Binnen een week waren alle berichten in de media over deze zaak verdwenen . I rest my case!!

 4. De huidige toestand en de toenemende escalatie van de conflicten doen mij denken aan de jaren 30 van vorige eeuw. Er was eerst de opzettelijk uitgelokte financiële en economische crisis door de “banksters” met als vertrekpunt de crash van Wall street in 1929. Momenteel zie ik ook een financiëel systeem dat op instorten staat, en nog in leven wordt gehouden met “geld gemaakt uit het niets”. Duitsland is wel vervangen door Rusland. Polen door Oekraïne, en een deel van de Balkan is verhuisd naar het Midden Oosten. In het Verre Oosten is Japan vervangen door China.. en Hawai door Korea. Ik zie dan ook een gestadig afglijden naar WW 3. Dit blijkt ook uit commentaren op financiele websites, waar de een oorlog als het middel wordt gezien voor een “reset” van het financiëel en economisch systeem, dat verpletterd wordt onder een immense schuldenberg. Ik verwijs hier naar het beruchte rapport van Iron Mountain.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.