Advertentie

Google filtert en ‘beschermt’ Big Pharma-vaccins..!


google pharmaAlsof we het op onze klompen aanvoelden.. Het artikel dat we onlangs wéér plaatsten, over andere zoekmachines dan Google, HIER op de site, lijkt niet ‘zomaar out-of-the-blue’ te komen vallen.. Er hangt een niet zo welriekend geurtje om de grootste zoekmasjien in de wereld.. Van ‘internetzoeken’ is inmiddels het werkwoord ‘Googlen’ gemaakt, waardoor we inmiddels een truc met Google kunnen gaan uithalen. Want laten we elkaar voortaan de vraag gaan stellen: “Met welke zoekmasjien google jij?” En wedden dat ze daar niet blij mee zijn bij Google..?

Want dat heet in marketingtermen dat je van een merknaam (die Google® natuurlijk is) een soortnaam maakt. En ook voor het zoeken op internet, is dat dus meestal voor merken een doodsteek. Want net zoals jij waarschijnlijk niet meer beseft dat ‘Maggi’ een merknaam is, voor die soeparoma, weet je het waarschijnlijk wel van ‘SPA’  dat een merk bronwater is. Maar als je tegenwoordig op een terras vraagt om een ‘Spaatje’, dan serveren ze natuurlijk -zonder commentaar van de besteller- keihard een Chaud Fontaine, of  ander bronwatertje, al dan niet met prik of citroensmaak.. 

En dat het tijd wordt om met iets anders te gaan googlen dan met Google, bewijst maar weer eens het onderste stuk, afkomstig van de site van Mike Adams, ‘Natural News’.  Zij vonden uit dat de zoekresultaten van Google worden gecensureerd, wanneer jij zoekt naar de negatieve kanten van vaccins en vaccinaties..! Tja, zo wordt je langzaam maar zeker een stevige loer gedraaid en wordt onze wereld stapje-voor-stapje gemanipuleerd door de ‘krachten-achter-de-schermen’..

Reden temeer je goed te informeren en een andere zoekmasjien als standaard te gebruiken om te googlen.. Grappig toch, als je het zo bekijkt..? Hier het hele verhaal over de nieuwste scam van Ome Google, een bedrijf dat kennelijk ten prooi is gevallen aan de manipulatoren in de wereld.. Of regelrecht betaald worden voor hun ‘selectieve zoekresultaten’ door de grote krachten achter Big Pharma.

good gopher logo en homepage

En weet je, we werden getipt door één van onze bezoekers om de nieuwe en gezamenlijke zoekmasjien van een groot aantal alternatieve websites te noemen. Dat doen we dan ook hierbij, temeer omdat Natural News, waar het onderstaande artikel van vertaald is, één van de initiatiefnemers is..! Ga er maar even goed voor zitten, als je je wilt verdiepen in deze zoekmasjien om volledig in vrijheid te googlen.. Klik daarvoor op de illustratie hierboven van de homepage van dit krachtige initiatief, dat tevens een stevig signaal is naar de hoge heren van Google, in hun glazen torens, maar ook naar de sympathieke en creatieve werknemers op de werkvloer van dit bedrijf.. Of over de ‘DEVIL’ achter het GOOGLE-motto: ‘Don’t be evil’..

x

* * *

x

x

anim google pot

x

Google filtert om Big Pharma-vaccins te ‘behoeden’..!

2015 © Natural News/vertaling WantToKnow.nl/.be

x

Het is het motto nota bene van het hele bedrijf.. Google roept het hardst om ‘Don’t be evil’, of in goed Nederlands: ‘Wees niet slecht!’.. Maar dit motto kan weleens een giga-deuk oplopen, wanneer ’s werelds grootste zoekmachine nieuwe zoekalgoritmes gaat implementeren in haar software, die actief informatie gaat labelen als ‘ongeloofwaardig’. Dat betekent dat Google het huidige systeem van zoeken op de schroothoop wil gaan gooien; een systeem dat werkt met de populairste sites bovenaan het zoekresultaat..!

Tja, als je al de lef hebt om je basisproduct wat je aan je klanten levert, te verkrachten, hoeveel respect heb je dan eigenlijk voor ze. Manipulatie en mooi weer spelen.. Tijd voor een heldere hemel..??!
Tja, als je al de lef hebt om je basisproduct wat je aan je klanten levert, te verkrachten, hoeveel respect heb je dan eigenlijk voor ze. Manipulatie en mooi weer spelen.. Tijd voor een heldere hemel..??! A Google-cloudless sky..!

En ja, het blijkt dat Google met deze software-aanpassing medische bronnen gaat classificeren als ‘ongeloofwaardig’, wanneer deze het in hun hoofd halen om vaccinatie-veiligheid ter discussie te stellen, evenals andere, wetenschappelijk bewezen feiten..! De nieuwe techniek van Google is gebaseerd op een manueel samengestelde feiten-database, die gebaseerd is op gedeelde links, over wat feitelijk is en wat niet. Dat betekent dat Google niet helemaal in staat is om alternatieve websites/informatie uit te sluiten, zodanig dat deze niet meer in de zoekresultaten terug komen, wanneer deze sites maar genoeg door anderen gelinkt worden.

Maar deze nieuwe techniek is -zoals een soort ‘Ministerie van Waarheid’- in staat om actief zaken eruit te filteren, waarvan de firma Google vindt dat deze haar zoekers op haar websitezoekmasjien ‘verkeerd informeert’ en of ‘valse informatie’ bevat.. Inderdaad, zoals het genoemde ministerie in het beruchte boek van George Orwell: 1984. Het concept van Google, om een ‘waarheids’-algoritme in te bouwen in haar software, brengt nu aan de oppervlakte, wat het establishment wil dat jij ziet, in plaats van datgene dat jij wilt zien..!

Of zoals Hal Hodson het concept beschreef voor het tijdschrift ‘NewScientist’: “De nieuwe opzet maakt van Google een soort orakel dan simpel de zoekmachine die het was. Het bedrijf gaat zelfs zóver, dat het iedereen door een nieuwe lens naar de menselijke historie zal laten kijken. En daarbij heeft Google toegang tot de grootste bron van informatie en kennis in diezelfde menselijke geschiedenis” history.”

Google filtert al websites die waarheidsvinding rondom vaccinaties publiceren

uit de zoekresultaten van zoekopdrachten..!!

En volgens het tijdschrift ‘The New American’, heeft Google deze ‘medische waarheidsalgoritmes’ al geïmplementeerd in haar software..! Informatie die volgens GOOGLE! dus in strijd zou zijn met de ‘officiële medische feiten’..! En ja, daar horen ook websites bij, die waarheidsvinding propageren over het inzetten van vaccinaties in het algemeen en vaccins in het bijzonder.

Google logoDe huidige status quo van de gezondheidswetenschap mag volgens Google kennelijk niet bedreigt worden..! Ook niet als deze websites aantonen dat HUN data zijn gebaseerd op bijvoorbeeld gegevens die verkregen zijn via wetenschappelijk PEER-review-onderzoek, dat keihard aantoont dat vaccinaties een gevaar vormen voor kinderen.. Nee, dat mag je dus niet meer te weten komen..! En in een populaire ‘nieuwsbron’ in de VS, was eerder al een article te lezen, waarin de lof werd gestoken over Google’s medische censuur-algorithme, omdat er bij het zoekresultaat geen ‘anti-vaccinatie’-websites werd getoond, wanneer je zocht op het woord ‘mazelen’.

“De Waarheid-volgens-Google’ betekent dat de kritische- of anti-vaccinatiewebsites dus niet meer de rust van de wedstrijd halen. Dit ondanks het FEIT dat de federale overheidsstatistieken onlangs onthulden, dat het gezondheidsrisico voor kinderen die vaccins hebben toegediend gekregen tegen een bepaalde ziekte, overweldigend veel groter is, dan de het risico dat de betreffende ziekte aan schade zou kunnen verspreiden.”zo schrijft redacteur Rebecca Terrell in een artikel van de ‘The New American’.

Google’s onderdrukt vrije meningsuiting en..

benadeelt de voortgang van medische wetenschap!

Het verband is duidelijk; is het wachten nu op het blootleggen van de relatie: overheid - bigpharma-money?

Google-gebruikers zouden nu toch eens ernstig bezorgd moeten worden over de richting die dit bedrijf nu heeft gekozen; deze moloch heeft gekozen voor het onderdrukken van de vrije meningsuiting, daar komt het simpel gezegd op neer.. En door die zoekmasjien te blijven gebruiken, beloon je hen als het ware voor deze daad..! Alleen al het feit dat Google al bezig is met het het censureren van alternatieve gezondheidsbronnen, uit bepaalde zoekopdrachten, betekent keihard dat het bedrijf zijn motto ‘Don’t be evil’  heeft gebroken, en geen enkele aanstalten lijkt te maken, hier ook maar één centimeter op terug te komen.

Het is zoals professor Jim Purtilo van de ‘University of Maryland’ het onlangs bij Fox News verwoordde en sprak over het fundamenteel hinderen van de wetenschappelijk vooruitgang door ’s werelds grootste zoekmachine.
“Het zou het zomaar eens veel moeilijker kunnen maken voor een groep van slimme jonge mensen, om de volgende revolutie in de (medische) wetenschap teweeg te brengen. Want laten we wel wezen: de huidige stand van de wetenschap hebben we niet door het kuddegedrag van de grote groep bereikt, maar door de weinigen die dit gedrag wensten ter discussie te stellen!”

Bronnen met meer nieuws over deze bizarre ‘move’ van Google:

http://www.thenewamerican.com

http://www.foxnews.com

http://www.theguardian.com

x

google devil

17 gedachten over “Google filtert en ‘beschermt’ Big Pharma-vaccins..!

 1. Google is in 2012 samen werken met Green Grid. Groot databedrijf(Zwitserland, ja alweer) dat streeft naar wereldwijde(global) missie om effectieve, duurzame en verantwoord gebruik van hulpstoffen. Het bedrijf bezit satelieten. Een onderdeel van de agenda 2021/30 dus. Ik denk dat de agenda bedacht is door de vrijmetselarij. Zij heeft immers de G als logo. En hun hoogste rang is de opperbouwmeester des heelals. Dat kun je alleen als je veel macht hebt over huidige technologie. Tip: de vrijmetselarij werkt graag met kleurtjes in hun graden/rites en logo’s. Ook houden ze van juwelen en hun kleurtjes. Maar ja, dat doen de 12 stammen van Israël ook. Elke stam heeft een eigen juweeltje. Als een web/schimmel weer aan elkaar verbonden. Wie is wie?
  Maar goed, dat is eigenlijk niet meer belangrijk. We worden finaal overgenomen door internet/data/satellieten enz. Kan het niet vaak genoeg zeggen. Wat doe je er tegen? Een mega uitval van elektriciteit? Satellieten uit de lucht halen?
  Eigen analyse: Ik denk dat alle oude culturen zijn vernietigd door een technologische gemaakte explosie en dat huidig tijdperk ook gaat eindigen met dit.(straal van Cern/Jacobs ladder) Dit doen ze om de wereld te ontdoen van teveel mensen en dat systemen niet meer werken. Dit is het doel van de NWO. Alle profeten hebben inzicht gekregen door projectie van geluid en beeld door een pc programma, die werkt via de satellieten.(hologrammen) Kennen jullie het verhaal van de jonge meisjes die uitgekozen worden om als godin in de hindoetempel in lotus houding te moeten gaan zitten. Zij moeten tegen angst, emotie enz. kunnen. Daar worden ze op getest, voordat ze godin mogen worden. Als zo’n meisje godin is, krijgt ze beelden en geluiden te zien die nog komen gaan. Ze mag ook nooit trouwen enz of een leven opbouwen.
  Nu denk ik dat dit iets te maken heeft met de elite enz. Die maken toch alles eerst van te voren bekend. Via kaartspel/logo’s/video’s enz. Een soort van gestuurde brieven. Dan weet die kliek(wereldwijd) waar ze momenteel zijn in de agenda.

 2. Deze zogenaamde free enterprices, zijn in wezen goed opgezette trechters waar je bijna altijd terecht komt.
  Al de grote internet bedrijven, hebben de zelfde financiele bron, en dus baas, en hé dat verwonderd ons helemaal niet.
  Gisteren een mooie eye opener gezien, op de blog van Vahine, in het Frans of Engels dat wel.
  De jonge Americanen heet het, het is in wezen een Frans/USA zionistische club met zijn handlangers de bleke opportunisten, en ja alle ministers, en presidenten van de laatste decenia komen uit deze club.
  Een oud autenthieke Fransman, en socialistiche minister Roland Dumas, vroeg zich dan ook af, in het openbaar, wie nu eigenlijk wel Frankrijk politiek leiden, van daar dat Le Pen altijd als fasistich rechts wordt neergezet, boven dien anti-semiet, maar dat is niet juist, deze Fransen willen gewoon hun Frankrijk weer terug hebben, en dat is moeilijk, geld-macht-media- en vele leugens zijn hun tegenstanders, en het is lang geleden voorbedreid deze machts overname, maar ik denk dat de Fransen niet zo dom zijn om dit te laten gebeuren, nou ja hoop ik !

 3. Dankjewel Guido voor dit onthullende artikel. Je zou in deze tijd toch eigenlijk nergens meer van op moeten kijken, maar soms blijken de dingen nog verontrustender te zijn dan je voor mogelijk hield. Ik had een samenvatting gemaakt van dit vrij lange stuk om op mijn facebook tijdlijn te plaatsen (met uiteraard een bronvermelding) en wilde daar, naast de vermelding van de Good Gopher zoekmachine ook de website bij plaatsen van Desirëe Röver, want als er iemand is die zich heeft verdiept in de risico’s van vaccinatie, dan is zij het wel. En toen deed zich het volgende vreemde geval voor. Als ik haar naam intoets in de adresbalk gevolgd door de extensie .nl dan is de website niet beschikbaar, als ik de extensie .com gebruik dan kom ik op een website met allemaal chinese tekentjes.

  Dus toch maar gegoogeld, jawel met Google, en dan staat als eerste treffer in de lijst van zoekresultaten dit misselijk makende bericht… http://www.iocob.nl/maatschappij/desiree-rover-maakt-stennis.html

  1. Ik heb desiree rover ook gezocht alleen met iquicks en wat denk je NIET te
   vinden met deze zoekmachine.

  2. Ik heb begrepen dat Desirée haar website een tijdje in de steigers heeft, oftewel ze is of was niet in de lucht (heet tegenwoordig cloud). Vandaar dat je haar niet kon/kan vinden.

  3. Als ik met DuckDuckgo zoek dan krijg ik de volgende melding:

   Deze domeinnaam is via de veiling van DomainOrder.nl geregistreerd
   Deze domeinnaam is geveild en daarna succesvol geregistreerd voor de hoogste bieder in onze veiling. Deze domeinnaam is dan ook niet meer beschikbaar op DomainOrder.nl.
   [Zoek op domein http://www.desireerover.nl] desireerover.nl

   Misschien heeft ze haar website opgezegd? wel vervelende meldingen:
   Anti-vaccinatie-extremist ontmaskerd|Binnenland| Telegraaf.nl
   GeenStijl: Pas op voor mevrouw Désirée Röver

   Zo gaat dat met mensen die opkomen voor de gezondheid van anderen.

 4. Als zelfs de bondskanselier Merkel afgetapt kan worden en afgeluisterd dan is het niet zo verwonderlijk dat de gewone bevolking helemaal niet beschermd wordt tegen dit soort praktijken.
  Toch zijn er instanties die ZEGGEN de privacy te beschermen maar ja als zij ook deel van het systeem uitmaken kunnen ze zoveel zeggen maar alleen dat zal niet voldoende zijn.
  Alleen al de koppelingen tussen arbo diensten en UWV die weer aan de belastingdienst gekoppeld is geeft al aan dat ze weten waar men werkt,wat de inkomsten en uitgaven zijn en ook hoe men geestelijk en lichamelijk in elkaar zit dus met andere woorden ze weten bijna alles van iedereen.

 5. Wel eens gehoord van ghost banning op youtube. Goed voorbeeld van hoe gewiekst ze de zaak censureren.

  Het kan dus zomaar voorkomen dat je een comment plaatst maar dat het vervolgens alleen voor jou zichtbaar is. En of dat nu komt door een trefwoord dat automatisch een ghost ban triggert of op een meer non automatische manier (zoals via een spam flag bv). Het meest ergerlijke hieraan is dat er totaal geen terugkoppeling naar de commentator is over zulk soort acties. Dus in de meeste gevallen heb je niet eens door als jou vrijheid van meningsuiting door een anders genaaid wordt.

  1. Leuk om uit te proberen in dubbele context;
   https://youtu.be/Qz0aBGCirIU
   Een ghost filmpje in een verlaten ziekenhuis. Heel bizar en onwerkelijk alsof ze in grote haast daar vertrokken zijn. Alle patienten dossiers liggen los voor het oprapen en in half gesloten kartonnen dozen, kamer hoog; röntgen foto’s aan de ramen op de grond van vergeten? patienten. Hoe ga je met persoonlijke gegevens om???
   En over de laatste gasten, nou ja, kijk maar als het je interesseert.

 6. Valt mij voortdurend op hoe Gmail elke alternatieve nieuwsbrief wegsluist via de box reclame. Zelfs als er er op geabonneerd bent en telkens weer de instellingen reset.

 7. Misschien niet de goede plaats, maaaaar vreemd te noemen het parlement ( niet gekozen ) van de EU verbied zijn lidstaten om GMO producten te verbieden, zij verbieden ons om als mensen gezond voedsel te verbouwen en consumeren, ach Putin laat één van je toestelletjes een beetje van richting veranderen, Brussel ligt in België !

  1. Putin kan beter Sadat verdrijven Jenne.
   Zodat de I.S bestreden wordt zoals de rest van de westerse wereld wenst en er geen landverhuizers teweeg brengt.
   e
   En de Rus denkt verkeerd dat zie je maar wer als dwarslegger met Iran samen.
   Je hebt gelijk over Brussel maar dat hoeft geen bombardement te worden want dan denk je net zo verkeerd als Putin.

  2. Wim, hou toch op met je Ruslandhaat.
   Rusland is niet meer de Sovjet-Unie onder de bolsjewieken of dronken staatshoofden. En welke ‘Sadat’ bedoel je?

 8. Rusland en Poetin gaat onze redder worden dat is duidelijk en dat heeft ook de slapende profeet Edgar Cagye voorspeld dat rusland onze redding gaat worden( mede met buitenaardse ) en ik persoonlijk geloof dat ! Poetin gedraagt zich keurig en wil geen GRM in zijn land ! Ik zie een goede man ook al is hij beticht als dictator voor mij OK ! Rutte is een slappe hap de stumperd is tot niets in staat ! Alleen al zijn ratte lachje is voor mij genoeg ! Dan moet ik al overgeven de huichelaardij is zo eminent aanwezig ! Zielig zielig en nog eens zielig probeert zich te redden zoals iedere ideoot gaat niet lukken Wilders gaat winnen ! Is ook niet 100% ok maar ja wie is dat wel ? Dan toch liever de politiek van Geert ! Ik ga er voor ! Holland is van de Hollanders ! Niet van de Afghanen die protesteren omdat de opvang niet goed is !! Wat wil je als normale vluchteling ? Dak boven je hoofd en eten dat is het !! Dan ga je eisen ????? Te gek voor woorden ! Je wilt beter eten zeker hallal van die zielige geslachte beesten ja dat is wat ze willen die barbaren ! Het zijn barbaren die stenigen en jonge meisjes van 10 jaar verkrachten denk na mensen ! Dit is niet onze mentaliteit ! Stuur ze terug en laat ze hun land opbouwen en niet hier lekker uitkeringen krijgen en op hun kont zitten …..want dat is wat deze geldzoekers willen ! Oprotten !

  1. Rosalinde, je kiest een zoekmasjien naar keuze en gaat naar die site. Daar wordt je dan in staat gesteld, de software te downloaden..
   Ook laat je browser, die je op internet laat surfen, vaak ook een andere zoekmasjienkeuze maken..! Vraag anders de hulp van iemand die een beetje verstand van computeren heeft..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.