Advertentie

‘De hoogste tijd’… Een waardevolle nieuwe nieuwsbrief.


‘Hallo vrienden,  dinsdag 19 januari 2010 is “De Hoogste Tijd” geboren !‘ Zo begint de mail die ik vandaag ontving. Wellicht interessant voor jou als WantToKnow-bezoeker, dit waardevolle initiatief. Daarom hier even in de rubriek ‘Nieuws’ de aankondiging.

De e-mail ging verder:

‘Het is de hoogste tijd dat we alle mensen informeren wat er allemaal gaande is in deze tijd van verandering en snelle acties van de overheden om onze vrijheden in te dammen.  De Hoogste Tijd is een maandelijkse nieuwsbrief met onderwerpen die worden aangebracht door een groep bezorgde burgers die u graag informeren over kwesties die u niet zomaar in de gewone media zult lezen en horen.

Eigenlijk gaat het hier dus om alle zaken die u niet door de overheid en de reguliere media worden verteld.  Wij mensen moeten allemáál opstaan en helder maken dat we in vrijheid willen leven en dat we zelf over ons lichaam en onze gezondheid willen beschikken.

Dit is een fundamenteel recht dat niet door anderen mag worden geschonden!’

Info en gegevens voor Nieuwsbrief “De Hoogste Tijd”, kopij per mail sturen naar info@dehoogstetijd.info

En aanmelden voor deze nieuwsbrief die je via de website van ‘De Hoogste Tijd’. Via Dehoogstetijd.info HIER

Mensen kunnen zich nu al inschrijven voor de nieuwsbrief via de website. Willen jullie svp een mail uitsturen naar jullie contacten dat ze zich kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief ? Ook als er mensen zijn die kopij hebben voor de nieuwsbrief; stuur die dan svp snel naar deze site door. (Sluitingsdatum kopij voor de eerste nieuwsbrief ligt op 31 januari 2010)

4 gedachten over “‘De hoogste tijd’… Een waardevolle nieuwe nieuwsbrief.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.