Advertentie

Een ánder bericht uit Mariopol..!!


x

Een ánder bericht uit Mariopol..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Een ooggetuigenverslag van en door Patrick Lancaster, een onafhankelijk journalist die via crowdfunding werkt en veteraan is van de Amerikaanse marine. Gedurende de 8 jaar van de oorlog in Oekraïne heeft hij meer videoreportages gemaakt in het gebied van de zelfuitgeroepen Donetsk Volksrepubliek dan welke andere westerse journalist dan ook. Aldus behandelde hij ook de oorlog in het Armeense Azerbeidzjan en bereikten meer dan 8 miljoen volgers op zijn youtube-kanaal met zijn verslagen van aldaar. Hij laat nu vanuit Mariopol zien, wat de westerse media u niet laten zien.

Besef goed dat dit verhaal naadloos past in onze berichtgeving/artikelen over het AZOV-bataljon, de neo-nazikliek die aldaar (Mariopol) haar hoofdkwartier heeft. De reden ook dat de Russen er zoveel aan gelegen is, om die stad in handen te krijgen. Onbevestigde berichten maken melding van een ondergrondse schuilkelder, waar ook westerse militairen gestationeerd zouden zijn..! Hoge NAVO-functionariseen en ook navy-seals, de Amerikaanse en Engelse commando-troepen zouden er als ratten in een zinkend schip zitten..! Maar nogmaals, het zijn onbevestigde berichten.

Bevestigde berichten vind je in dit verslag van Patrick Lancaster; helaas kunnen we het je niet ondertiteld aanbieden. Maar dit zijn het soort interviews dat de wereld te zien dient te krijgen. Dus niet de interviews die in een besloten ruimte, waar de spreker kan worden gecoacht of een script kan voorlezen, worden gehouden. Maar dit verslag is bevestigt dezelfde details die we al vaker hoorden, maar waarvan NOS noch RTL verslag van doen..!

Azov en de ruimere Oekraïense strijdkrachten hebben HUN EIGEN BURGERS beschoten, zij hebben burgers belet zich in veiligheid te stellen, zij zaten achter de ziekenhuisbeschietingen, zij hebben de waterput beschoten en op mensen op straat geschoten. Het aantal getuigenissen van zoveel mensen in alle verslagen van Patrick kan niet worden genegeerd. Heb je nog veel gehoord over de ‘Russische moordpartij’ in Baroesh, nadat er niet-ontplofte Oekraïense RAKETTEN gevonden werden..? (zie afbeelding).

Een van de commentaren onder deze video op YouTube meldt:

De mensen die zeggen dat dit acteurs zijn, zijn of geboren zonder hart of hebben hun hart verloren. Ik heb 4 jaar acteren gestudeerd; als deze mensen acteurs waren, verdienden ze een Oscar. We hebben geleerd mensen te bestuderen, dat is ons werk. Ik weet wie acteert en wie echt is.
Deze vrouw werkt voor het ziekenhuis, haar stem trilt, ze heeft zoveel emotie dat ze struikelt over haar woorden. Heeft ze acteren gestudeerd ? NEE. Ze heeft verpleegkunde gestudeerd. Heeft de gewone vader acteren gestudeerd? Nee, hij probeert niet eens te acteren. En de kinderen, hebben zij acteren gestudeerd? NEE! Het zijn geen kind acteurs en ze proberen het ook niet te zijn.

* * *

En voor de goede orde…
Het is niet alleen deze Patrick Lancaster, die als onafhankelijk journalist met deze berichtgeving komt. Kijk eens naar deze Tweet, waarin de Duitse reporter/journalist Thomas Röper hetzelfde verhaal vertelt.

4 gedachten over “Een ánder bericht uit Mariopol..!!

 1. Op dit moment zouden ze zich verbergen in de AZOVSTAL -staalfabriek meen ik maar dat doet er niet zoveel toe.Wat er wel toe doet is dat Poetin ze nu een paar uur de tijd geeft om zich over te geven doen ze dat niet dan breekt voor hen de hel los.
  Wat er ook toe doet is terug kijken naar bepaalde gebeurtenissen waar het westen bij betrokken was en is.
  1.Voornamelijk de VS en EU leveren steun met wapenleveranties (van uw en mijn belastinggeld) aan Oekraïne en dus ook aan deze extreem rechtse groep genaamd Azov bataljon.
  2.De VS heeft na de tweede wereldoorlog Nazi’s in latijns -Amerikaanse landen onderdak geboden.
  3.DE EU en NAVO zijn met hulp van oud Nazi’s tot stand gekomen.In 1956/57 was Walter Hallstein de eerste president van de EC of te wel Europese Commissie en dat is een feit.lees het boek “De Nazi Achtergronden van de EU te Brussel” of zoek het op internet op .Deze man werkte eerder in de jaren dertig vorige eeuw voor Hitler.
  4.Zelfs binnen regeringen zitten dergelijke extreem rechtse lieden.Zie Le Pen in Frankrijk en dat figuur die ook politicus is en deze week voor problemen in Zweden zorgt.
  Zo kan ik nog even doorgaan maar de vraag waar ik mee zit is of het dan zo vreemd is dat Poetin wil dénazificeren en door het westen als boeman wordt betiteld?
  Nou ben ik geen journalist en een eenvoudig iemand maar wanneer ik dit zie hoe kan het dan dat MSM journalisten dit niet zien en zelfs mee werken aan Poetin als boeman weg te zetten terwijl ze het niet over wat ik nu hier naar voren breng hebben?
  Laten we eerlijk zijn het is één en al Nazi wat de klok slaat zelfs geleerden als Werner von Braun hebben ze gebruikt bij NASA en “de slager van Lyon” Klaus Barbie is door de Amerikanen ingezet omdat hij ervaring zou hebben gehad met het bestrijden van het communisme. Deze Klaus Barbie is uiteindelijk na aandringen van de Fransen berecht en gestorven in Frankrijk.
  Nou ben ik geen pro Poetin iemand maar wil ik wel feiten weten en eerlijk zijn en mensen de ogen openen zodat ze zelf op onderzoek uitgaan zodat ze zichzelf en het nageslacht kunnen beschermen.
  Niets geven ze om u en mij wat te zien is aan meerdere dingen.
  1.Vaak zijn het de VS,EU en NAVO met de VS,het VK en Frankrijk voorop die de oorlog ingaan of starten zoals in Irak destijds.
  2.Dat zorgt voor vluchtelingen die dan door de EU gedwongen in erbarmelijke omstandigheden aan hun lot zijn over gelaten.(omdat ze geen oplossing brachten).
  3.Hetzelfde zien we in Nederland met de slachtoffers van de kindertoeslagenaffaire wat ook maar duurt en duurt en duurt en blijft duren wat volgens Rutte nog wel twee jaar kan duren.
  4.Schuldhulpverlening en gemeenten ze plukken mensen kaal en als er dan nog problemen zijn en er is niets meer te halen sturen ze de mensen naar de voedselbanken die uiteraard weer voornamelijk op vrijwilligers draaien,dat is het makkelijkst en kost de gemeenten het minst.
  Gaat het om De EU of multinationals,banken en aandeelhouders dan kan ineens alles en nog snel ook.Vreemd nietwaar?
  5.De problemen ontstaan door “de prijsstijgingen” zou Rutte niet helemaal kunnen oplossen dus zal Nederland verarmen zegt hij.Maar meneer Rutte als het de prijsstijgingen niet zijn die bewust veroorzaakt worden en werden door meer BTW en belastingen dan wordt er wel weer iets anders gevonden om de mensen te plukken.
  6.Voor uw ambities welke geen noodzaak zijn in veel gevallen maar meer een dure linkse hobby heeft u wel met miljarden gevulde potjes hoe is het mogelijk dat uw ambities voor menselijkheid gaan?
  7.Vaak hoor ik van andere mensen dat ze het vreemd vinden dat “nieuwe Nederlanders” zulke mooie en dure spullen hebben terwijl mensen die al in Nederland leefden aan de voedselbanken staan en ook vaak geen woning kunnen vinden omdat die al bestemd zijn voor “nieuwe Nederlanders” hoe kan dat? Hoe zou het toch komen dat het vertrouwen in de politiek zo laag is?

 2. Het lijkt erop dat de club van anti Poetin aanhangers of pro VS,EU aanhangers aan het afbrokkelen is.Nu komen al de ware aard van “leiders” naar voren en blijken ze helden op geitenwollen sokken te zijn.
  Om 08.10 uur deze morgen stond op NOS/NPO teletekst “Macron en Biden niet naar Kiev”.
  Biden gaf geen reden maar hij heeft Poetin natuurlijk wel van lelijke dingen beschuldigd en hem betiteld als zeg maar moordenaar.Vreemd blijft natuurlijk wel dat toen het Azov Bataljon nog vrij rond liep en de dienst uitmaakte hij wel meerdere malen naar Oekraïne ging.
  Macron gaat ook niet naar Oekraïne tenzij “hij iets bruikbaars” kan meenemen.Wat deze oud Rothschildbank medewerker daarmee bedoeld is onduidelijk.Ook zou hij na de moorden op burgers in Boetsja geen contact meer met Poetin hebben gehad waarschijnlijk omdat hij ervan overtuigd is dat de Russen dat gedaan hebben maar wat niet bewezen is.Poetin is niet gek en weet dit natuurlijk ook.Dan is het vrij logisch dat nu Poetin steeds meer zeggenschap over/in Oekraïne krijgt en je geeft de Russen de schuld van moorden dat je dan daar weg blijft.
  Op datzelfde teletekst stond ook om 08.40 uur deze morgen “Eretitel Poetin voor Boetsjabrigade”. Bij WNL deze morgen ongeveer 08.34 uur hoorde ik de presentatrice over moordbrigade spreken. Maar waar is dan het bewijs dat de Russen dat hebben gedaan?
  Was het mogelijk niet de AZOV brigade die uit frustratie/woede mensen hebben vermoord?
  Zelfs nu zitten ze naar verluidt MET BURGERS in de AZOVSTAL-staalfabriek verscholen en lijken ze burgers als menselijk schild te gebruiken of te willen gebruiken.Vragen de MSM zich niet af hoe het komt dat steeds meer eerder gevluchte Oekraïners nu Poetin aan de winnende hand is terug keren naar Oekraïne? Het is wel vreemd natuurlijk dat eerder gevluchte Oekraïners nu naar volgens de MSM moorddadige Russen gaan in Oekraïne hoe verklaard de MSM dat dan?
  ook vrees ik dat er een aardbeving binnen de Nederlandse politiek te verwachten kan zijn.
  Steeds meer vuiligheid komt boven zoals: https://nos.nl/artikel/2425654-volkskrant-omt-voorzitter-van-dissel-gebruikte-ook-privemailadres
  Logisch want mijn mening is dat De Jonge de zender was en van Dissel de ontvanger en dat zaken verdoezeld moesten worden bleek wel uit het pushen om tot een deal te komen met van Lienden.Dit kan nooit goed blijven gaan maar in mijn achterhoofd blijft wel hangen dat in de protocollen beschreven staat dat de politiek zichzelf buitenspel zal zetten in de hoop dat het dan in ons land een puinhoop zal worden waarna anderen dan naar voren zullen treden als redders.

 3. We kunnen niks maar dan ook niks geloven wat over de Ukraine verteld wordt zowel in de media als op Internet.
  Daarbij wetende dat Youtube METEEN alles weghaalt wat tegen de ‘narrative’ in gaat zet ik er vraagtekens bij waarom deze Patrick Lancaster gewoon zijn filmpjes op Youtube kan zetten en ze niet meteen verwijdert worden.
  Probeer maar eens een filmpje op youtube te zetten en zeg maar het woord vaccinatie, vaccine of alles wat de waardeloze plandemie, Covid te maken heeft en je filmpje is al weg nog voor je refresh kan drukken.
  Dit feit alleen al zou mensen voorzichtig moeten maken met zogenaamde ‘waarheids berichtgevers’ die gewoon hun filmpjes op Youtube kunnen zetten tenzij ze de globalisten dienen.
  De big tech (Twitter, Facebook, Google, Youtube) zijn de guardians of the lie en halen elk tegengeluid meteen weg.

  1. Lokiban.
   Iedereen die ogen en oren heeft die werken Kan zien en horen dat we al jaren de verkeerde kant op gaan dus kunnen op de hoogte zijn van veel dingen.Vaak wanneer ik in gesprek ga met mensen blijkt dat velen egoïstisch zijn en alleen aan zichzelf denken en zelfs niet eens aan hun eigen nageslacht denken.Vaak krijg ik te horen “ik volg het allang niet meer en/of het interesseert me niet” Zij zullen er later achter komen dat ze hun eigen vlees en bloed in de steek hebben gelaten.Velen gaan straks van hier op vakantie naar het buitenland terwijl ze kunnen weten dat vluchtelingen juist naar Nederland komen maar dat er geen opvangplaatsen genoeg voor hen zijn en ze moeten ook nog snel een woning krijgen.

   Nederlanders worden nu al hun huis uitgezet wegens het aflopen van de overeenkomst,vervolgens verlengen ze die overeenkomst en worden “vluchtelingen” in dat huis geplaatst.Wanneer je dat weet zou ik niet op vakantie gaan want dan staat het huis ook leeg en gaan ze daar dan ook geen “vluchtelingen” tijdens de vakantie van mensen in plaatsen.(als dat gebeurd wil ik de gezichten van de vakantievierders wel eens zien bij terugkomst).Denk niet het zal allemaal wel meevallen want dat gaat het niet doen.

   Ik denk dat al het slechte wat mensen ook in de tweede wereldoorlog hebben meegemaakt zich kan gaan herhalen inclusief massamoorden (kijk naar wat er in Oekraïne gebeurd ongeacht wie de schuldigen zijn) Kou omdat er geen Russisch gas meer mag geimporteerd worden terwijl er nog geen vervaging voor is,Honger doordat er geen boeren meer zullen zij en zelf verbouwen gaat ook niet omdat alles volgebouwd gaat worden,Vlees is ook niet meer verkrijgbaar want ineens is het door “god” geschapene slecht/gevaarlijk en rotzooi uit laboratoria zou ineens gezond zijn en mogelijk heb je geluk wanneer je dat nog krijgt anders zul je hongerlijden of erger.DE EU met Nederland voorop heeft eerder steun gegeven aan “gematigde rebellen” nu aan (Neo) Nazi’s (AZOV-Bataljon) en wie weet ook nog anderen,komen vluchtelingen niet uit zichzelf dan worden ze wel gehaald enz.Wanneer ik nog duidelijker zou moeten uitleggen dan moet ik gaan tekenen en dat gaat met mijn computer niet.Voor hen die denken ik ga op vakantie lang leve de lol een prettige vakantie gewenst.Oh dan dit nog het onderwijs gaat achteruit in kwaliteit en toch krijgen leraren/leraressen forse loonsverhoging en zij vinden dat ze dat verdiend hebben door hard werken wat aangeeft dat het denkniveau dus laag is van hen die lesgeven.In elk gewoon bedrijf wordt je na een waarschuwing ontslagen wanneer de prestaties achteruit gaan of de kwaliteit en dat snappen ze dus niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.