Advertentie

Oekraïne vol met Mossad-, CIA- en ander ‘gespuis’..


En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië...! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die 'rebellen' en 'vrijheidsstrijders'...!!
En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië…! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die ‘rebellen’ en ‘vrijheidsstrijders’…!! Dezelfde tactiek om de sympathie van de wereld te winnen.. “Kijk die jongens nou, ze hebben niet eens helmen om zich te beschermen tegen het zwaarbewapende leger!”.. En vreemd genoeg winnen ze elke keer van dat zwaarbewapende leger.. Vreemd genoeg….

x

Oekraïne vol met Mossad-, CIA- en ander ‘gespuis’..

x
2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Natuuuurlijk hadden wij van WantToKnow niet de illusie dat het protest in Oekraïne ‘schoon’ zou zijn.. De illusie dat deze opstand afkomstig zou zijn van de Oekraïners zélf, hoezeer we hen deze revolutie ook ‘gunnen’.. Maar er zijn voor ons weer téveel overeenkomsten met opstanden elders in de wereld (zoals bijv. op dit moment weer in Venezuela) en revoluties in het Midden Oosten, om deze overeenkomsten NIET te zien. Voor hen die ogen hebben om te zien en  oren hebben om te luisteren..!

“Revoluties lijken vaak spontaan te ontstaan. Het lijkt erop alsof de burgers ineens de straat opgingen. Maar het is het werk van maanden en soms jaren van voorbereiding. Het is erg saai, totdat je een zeker punt bereikt. Dan worden massademonstraties georganiseerd of stakingen. Het is zorgvuldig gepland allemaal. Als het eenmaal begonnen is, dan is het ook in een paar weken voorbij..!”
xx
Ivan Marovic, ex-instructeur van
CANVAS, (Center for Applied NonViolent Action and Strategies – Servië)

Zoals ook op de site van de onvolprezen Martin Vrijland te lezen is, werd Poetin al eens te verstaan gegeven, dat hij Oekraïne feitelijk af zou moeten schrijven en dat dit dus goedschiks of kwaadschiks kon.. Oekraïne dient bij de EU ingelijfd te worden.. Op 19 september jl. , tijdens het door Rusland georganiseerde forum, de ‘Valdai International Discussion Club’, werd Vladimir Poetin door Romano Prodi te verstaan gegeven, dat het een goede stap zou zijn als de Oekraïne zich bij de Europese Unie zou aansluiten.

En ondanks het feit dat Vladimir Poetin aangaf dat de Oekraïne daarvoor téveel historische banden heeft met Rusland, deed Prodi er een schepje bovenop.. Hij ‘meldde’ dat Rusland haar visumbeleid zou moeten versoepelen, teneinde meer integratie en toestroom van Westerse studenten mogelijk te maken. En, aldus Prodi, ‘zou ook de Russische politiek een positieve beïnvloeding van Westerse ideeën kunnen ondergaan’… Een staaltje diplomatieke schoffering van jewelste..!

Maar ook zonder deze Prodi, die het voorbereidende en ‘waarschuwende’ werk doet, blijken deze ‘krachten achter de schermen’ zichzelf al vele malen overduidelijk te hebben laten zien. Ze deden dit in de vorm van de georganiseerde en uiterst sluw-geconstrueerde methodes van revolutie, een uiterst geraffineerde en dito georchestreerde manier van imperialisme. Dat is voor velen echter nog nieuw. Kennelijk ook voor veel Nederlandse media en/of journalisten, die kennelijk ook hun hypotheken en ‘vaste salarissen’niet in gevaar willen brengen, door ‘andersoortig nieuws’ te brengen, dat niet past in het ‘voor-de-hand-liggende-plaatje’..

gene sharp compositiionVandaar dat we graag de uitzending/reportage van het  Oostenrijkse televisiestation ‘ORF-TV’ hier nogmaals plaatsen. Een reportage die door ons werd ondertiteld, zodat de Engelse tekst geen hindernis voor je hoeft te zijn. Noch voor de genoemde Nederlandse media EN journalisten.. Deze uitzending heeft de veelzeggende titel: ‘Die Revolutions-profi’s’, wat in goed Nederlands dus neerkomt op ‘De revolutie-professionals’.. Mensen die kennelijk revoluties begeleiden/helpen uitvoeren als hun beroep.. En de kennis over wie dan weer achter deze groep ‘Revolutieprofs’ zit, is dan ook niet heel ver weg meer. Sterker nog, die wordt ‘gewoon’ in deze documentaire genoemd..!

Professor Gene Sharp, aangenaam..
De genoemde uitzending werd een paar dagen ná de uitzending van de Oostenrijkse ‘uitzending gemist’ gehaald.. Vreemd? Nee toch? Een inkijkje in de WARE krachten achter de revoluties in Egypte, Syrië, Libië, Algerije, Yoegoslavië, etc., dient vanzelfsprekend te worden vermeden.. Terwijl andere eerdere uitzendingen van ‘WeltJournal’ wél gewoon te zien zijn, is deze verdwenen…! (‘Es wurden keine Beiträge gefunden, die Ihrem Suchbegriff entsprechen’… (ER werd geen overeenkomstig zoekresultaat gevonden..!))

En hoewel dat heel vreemd is, ligt de waarheid achter deze manipulaties -zoals zo vaak- recht onder onze neuzen ‘verborgen’.. Waar kun je anders béter een geheim bewaren..? Het is de 84-jarige Gene Sharp, wiens werk aan de basis ligt van deze stille revoluties. Hij wordt ook uitgebreid in deze documentaire genoemd en komt aan het woord. Zijn uiterst doorwrochte ideeën over het omverwerpen van regeringen en/of dictaturen, om daarvoor democratie in de plaats te zetten, blijken in de genoemde documentaire de essentie achter ALLE genoemde revoluties.. Maar de vraag is natuurlijk heel simpel: “Wie maakt uit of een democratie een democratie is, of een dictatuur een dictatuur?” Kijk zelf, voordat we laten zien wat er in de Oekraïne te ontwaren is aan ‘buitenlandse revolutie-ondersteunende aanwezigheid’.. (helaas is onze vertaling van YouTube gehaald en kunnen we deze Vimeo-player niet meer embedden op de site.. Klik gewoon op het plaatje of HIER en je zit op Vimeo)

x

revolutie professionals

x

De Oekraïne is niet veel anders. Natuurlijk…!
Nou daar gaan we dan. Even een aantal beschikbare films en reportages, die korte metten maken met de Pauw&Witteman-sprookjes van ‘het volk neemt het niet langer’.. Of de Matthijs-van-Nieuwkerk-fabeltjes dat ‘de Westerse wereld toekijkt hoe het volk zich ontdoet van haar machtswellusteling’.. We laten je deze film als eerste zien.

Het verhaal is simpel, tijdens de eerste dagen van de opstand in Oekraïne, blijken door het leger van de dictator, personen te zijn gepakt, tussen de opstandelingen, die een persoonlijke ID bij zich dragen.. Het blijken leden van de Special Activities Division (SAD), een afdeling van de CIA’s National Clandestine Service (NCS) die werkt als ‘special activities’-groep. Een man die dus op 20 Februari jl. is gepakt in Oekraïne, blijkt dus de ID-pasjes te hebben van deze CIA-club.

Binnen deze SAD zijn er overigens weer twee aparte groepen. De eerste is ‘SAD/SOG’, voor taktische paramilitaire operaties en de tweede is ‘SAD/PAG’ voor under-cover politieke acties. De Special Operations Group (SOG) is de afdeling binnen de SAD die verantwoordelijk is voor die operaties, die bestaan uit het organiseren van inlichtingen-operaties, waarmee de VS-regering niet wenst te worden in verband gebracht.. In die hoedanigheid dragen de leden van deze club (para-militaire eenheden) dan ook geen objecten of kleding die hen met de VS zou kunnen in verband brengen. En als dat wel gebeurt tijdens een ‘missie’, zal de VS-regering gerechtigd zijn alle verband met deze eenheden te ontkennen.

De  SOG is algemeen bekend als de club die de grootste geheime operaties uitvoert voor de VS. Er zijn veel sub-groepen in deze SOG werkzaam, met allemaal speciale karakteristieke ‘kwaliteiten’ en missies.. (Om er toch een paar te noemen… Klik en kijk: Delta Force, DEVGRU en ISA, en ander United States ‘special operations forces’, zoals USNSWC, MARSOC, USASF en 24th STS.

Tja, en dan ‘Democratie als product’, een kapitalistisch product natuurlijk, want dat kun je verkopen, over de hele wereld.. Kijk naar deze opname van RT (Russia Today):

x

x

Mochten zich nog verder ontwikkelingen aandienen op dit gebied, dan zullen we een update van dit artikel maken. We nodigen ook jou uit om zaken in dit kader met ons te delen!

84 gedachten over “Oekraïne vol met Mossad-, CIA- en ander ‘gespuis’..

 1. Het verhaal is simpel, tijdens de eerste dagen van de opstand in Oekraïne, blijken door het leger van de dictator, personen te zijn gepakt, tussen de opstandelingen, die een persoonlijke ID bij zich dragen.. Het blijken leden van de Special Activities Division (SAD), een afdeling van de CIA’s National Clandestine Service (NCS) die werkt als ‘special activities’-groep. Een man die dus op 20 Februari jl. is gepakt in Oekraïne, blijkt dus de ID-pasjes te hebben van deze CIA-club.

  owwh waar blijkt dat uit in het bijgevoegde filmpje ????

  Het pasje geeft aan dat ie lid is van de IPA
  http://www.ipa-iac.org/

  Overigens wordt de tekst in het filmpje niet vertaald, en is dus ook niet het verhaal te volgen van de politieagenten die de manhebben gepakt.

  Misschien lieten ze alleen effe zien dat ze zelf hun eigen mensen zich tegen hun keerde ………

 2. @Cozmic en Monika, zoals ik al zei; ‘de waarheid’ komt toch wel uit. Scherp gezien van jullie. Weer een goed staaltje media-brainwash uit alle onverwachte hoeken. Tja, keuze uit 2 slechte kanten als je het goed bekijkt echter Rusland scoort toch wel meer pluspunten als je alle berichtgeving omtrent GMO e.d. mag geloven. Echter het gaat bij beide grootmachten om macht en de burgers doen er niet toe. Het is en blijft 1 een groot toneel.

  1. Sun, samen kunnen we elkaar scherp houden. Wat goed nieuws lijkt, blijkt niet altijd goed nieuws. Duik altijd iets dieper, kijk voorbij de facade etc. ach weet ik veel, ik kreeg bij die lipstickdoos direct onderbuikkrampen, dat zegt meest genoeg. The book and the cover, een beetje propagandist zou dat spelletje toch moeten kennen. Make this viral, is vaak al een red flag.
   Gr
   Gekke Henkie

  2. Sun, ik sluit me bij Cozmic aan.
   Elkaar blijven scherp houden voor de liefde en in liefde. Bedankt dat je bent hoe je bent…een goed mens <3

  3. Bizar is hoe de “locals” wel weten hoe de vork in de steel zit, het zgn boerenverstand. De”goedgeïnformeerde”westerling heeft een heel ander beeld en betaalt graag zijn belastingen om weer een ander regime omver te werpen. In de naam der democratie!! 500 demonstranten en de hulp van de media bepalen dus de democratie, nog een huilend kutje met lipstick tot over haar oren die de sociale media bestookt en vraagt haar vagina viraal te maken, hupsakee sancties, boycot en de rest, sluit ajb de gasleiding niet af btw.
   http://www.youtube.com/watch?v=lm8oxC24QZc

  4. Coz, was er maar een mogelijkheid om alle mainstream-gelovige mensen dit hier te kunnen laten zien, gewoon via de buis, net voordat een van die debiele programma’s op tv begint en dan…pats, zien en horen ze opeens iets heel anders, soort beyond-all-expectations-Hack…nou ja…eum..ik droom maar verder 😀

  5. Haha Paul, je bent helemaal into koken 😉 Ik leer een hele boel…laatst ook dat leuke sushi filmpje. Ik kreeg er spontaan zin in, nou even met mijn messen aan de slag 😀 😉

  1. MONIKA, ik moet altijd op mijn woorden passen als ik iets over Duitsland schrijf, om dat ik jou niet wil demoniseren als Duitse, maar geloof mij jouw vaderland was en is een broeinest van anti Europese gevoelens en zeker anti Rusland waar door ze zijn verslagen, en ze zinnen op wraak, moet vaak denken aan de filmtjes over hoe de geboorte huizen van Tjechov, Tolstoï, en vele anderen werden geplunderd onder het oog van afgevaardigden van het Duitse cultuur wezen, en daarna af gefikt, tja je moet het maar kunnen, en dan later alles rechtbreien door de vele misschien waarschijnlijke verkrachte Duitse vrouwen, het is dat de Joden zo’, enorme invloed hebben van daar hun vele monumenten, de 20 millioen Russen zijn al lang vergeten door de kinderen en kleinkinderen van de Nazi’s.
   En nu is de Oekraine overgeleverd aan deze Nazi nazaten, denk niet dat Poutin dit laat gebeuren, even de Olympische spelen afwikkelen, en dan de Oekraine opspitsen in een EU gedeelte en een Russies gedeelte, volgens mij is dat het scenario, en de Oekrainers staan er bij en kijken er na, of misschien toch niet.

  2. Jenne, doe me een plezier. Ga niet alles door elkaar gooien. Als je zo een bepaald beeld over Duitsers hebt, moet je zelf weten. Ik hoef er niet mee te leven…
   Soms lijkt het alsof je heel impulsief bent, je leest ergens iets en dan is dat je mening voor 2 tot 3 dagen, en dan komt weer een andere mening. Voor mij ondertussen heel voorspelbaar. O,f hoe ik al eerder heb laten weten, ik neem je hoe je bent en af en toe met een korreltje zout…groet.

  3. Ja dat klopt wat je daar zegt, MONIKA, mijn standpunt is inderdaad aan mijn ogenblikkelijke denken onderhevig, soms bij bepaalde gedachten heb ik warme en symphatieke gevoelens over Duistland, en als ik dan weer andere herinneringen heb die boven komen drijven, denk ik wat een klote volk dat ze dit hebben kunnen doen, nu ja jij neemd mij met een korreltje zout, dats OK natuurlijk, maar houd wel in dat jij mijn denken en doen niet serieus neemd, en dat doet pijn, heb veel heel veel meegemaakt en heel veel herinneringen ook over Duitsland, nou jammer dan, de oude generatie in de prulle bak, new news thats better.

  4. Lieve Jenne, wat schreef ik? Ik schreef ik neem je hoe je bent en soms met een korreltje zout, dit om me zelf te ‘beschermen’ anders doet het mij pijn. En ik neem je echt wel serieus, ben met het meeste eens, anders had ik niet gereageerd. Wat men ook mensen heeft aangedaan, door wie en door wat het ook is gebeurd…ik vergeef.

  5. O, ben nog iets vergeten <3 <3 <3
   En ben maar een halve Duitse andere helft is Italiaans, niet dat dit misschien beter is…maar ik heb wel een hart en ook nog op de juiste plek 😉

  6. Ik heb de oorlog nooit meegemaakt, mijn ouders 40/41 geboren…ken het alleen uit de geschiedenisboeken, en sinds een paar jaar en ‘andere waarheid’, waar men niet over mag praten. Ik heb me 44 jaar schuldig gevoeld Jenne. Zo schuldig dat ik voor een joodse mens alles had gedaan! Ik heb mijn eigen voorvaderen gehaat, vuile nazi’s waren het in mijn ogen. Nu weet ik meer, en hoe meer ik hoor over alle berichtgeving en verhalen die NU spelen (na de oorlog) is mij duidelijk geworden, dat dingen weliswaar anders zijn gelopen, dan men in geschiedenisboeken kon en kan lezen. Groet.

  7. @ Monika

   Je hebt gelijk qua jenne, Hij die graag een woord toevoegt en eigenlijk veel dingen door elkaar heen gooit. Van alles er steeds were bij haalt en het beargumenteert van uit zijn zien. Ik mag hem wel, maar hij over heerst altijd alles ten top. Ipa politie is een aparte tak zoals je ook elders ziet als DEA en ODP en of Secret Service (J. Bond) Ieder land heeft wel spionnen en of agenten rond zwabberen een license to kill. Het is niet dat er maar 1 politie onderdeel is die per land zijn functie bejegent. Voorheen bv in Egypte kende men 5 soorten politie die het land een beetje in de gaten moest houden met eigen burgers maar ook met toeristen. Tijdens schermutselingen per land komen deze soorten politie ook letterlijk en figuurlijk naar voren. Alleen ze zijn geen deelgenoot aan deelname binnen een infiltratie van een aankomende burger oorlog. Zou te mooi wezen voor een ‘false flag report’ conspiracy again. Mocht er invloed aanwezig zijn vanuit het westen dan gaat het puur om de gas transport vanuit Rusland:
   http://www.davidicke.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/02/155206369-1.jpg Straat gevechten zijn een afleiding voor de het werkelijke conflict. Eigenlijk valt er niks geheimzinnigs te melden overigens, want ik zie nergens een david Icke en of een Alex Jones weer te keer gaan met het verspreiden van schermutselingen en intriges over de oekraine…

  8. Hallo PAUL, lekker om mij even als een druil oor neer te zetten, ja ik heb gevoel, en dat gevoel beheerst soms mijn denken, dan beginnen mijn persoonlijke ondervindingen en mensen die ik gekend heb en mij dingen verteld waar jij het bestaan niet eens van kunt bevroeden, hou je gewoon aan het onderwerp, en laat mij zelf bepalen wie ik ben, en ook wil zijn.

  9. JERRY,
   heb dit ook al tegen Odette gezegt er is een Metempsychose aan de gang, zielsverhuizing of te wel het verliezen van de ziel, er komen steeds meer zielloze individuen/wezens bij, als je er acht opslaat ga je het steeds meer zien.

  10. @ Jenne

   Het is altijd weer en/en dat je jezelf voor schut zet. Iemand die verstand van zaken heeft plaatst zich altijd op de achtergrond en zal waar nodig af en toe de correctie toepassen. Ja je komt af en toe in het bijzonder als een druil oor over zeker wanneer je een comment of een concept uit zijn verband weet te rukken met div. notules die niks te maken hebben met het getroffen onderwerp. Ipv dat je op het zelfde stukje houtbewerking door gaat snij je gewoon een geheel ander onderwerp aan. Doe je dat nu altijd express? of eerder provocerend???!

  11. Waar kan ik de Jerry APP downloaden?! Iis altijd de droogste APP die je maar kunt wensen. Voordat de wereld vergaat wil ik heel graag een Jerry APP hebben dus….
   Een Odette APP heb ik al, je blijft lachen met deze APP, al hou je hem onderste boven. Nu ook nog even verder zoeken naar die jenne’s Metempsychose APP, die zal wel niet in de handel zijn, denk eerder een beetje verouderd voor mijn Samsung Galaxy 8.0 Beamer.

  12. Van dik hout snijdt men soms ook lucifers, ligt eraan wat de prijs van dikke planken op dat moment doet.

  13. Beste PAUL, ik heb een ongelovelijke levendige geest, met een grote herinnerings opslag, ik schiet van links naar rechts en van boven naar beneden en visa versa, ik ben overal in geintereseerd, tenminste als ik het interessant vind, en om jou een plezier te doen zou ik mijn intellect en interesses stop zetten, kom nou toch man, ik heb veel te veel plezier in mijn leven, om mij aan dit soort houtbewerkers denken te onder werpen, en dan begin je nog even met je opgestoken Nederlandse vingertje lessen in hoe en wanneer te
   reageren, maar goed ik denk dat jij gewoon niet kunt bevatten hoe ik denk en tot conclusies kom, door mijn weten en onder vinding, het zal het verschil in leven, in onderwerpen van het geleefde leven zelf wel zijn, maar goed even goeie vrienden, ook zo iets leegs, nog nooit vrienden geweest, meer afstandelijke kennissen, maar toch van wege de etiquette Vr. Groet.

  14. Prachtig Jenne, je zit me te verwennen vol met oordelen die je denkt in de pacht weet te hebben. Ik lach eerder je uit omdat je net als een boemeltrein wederom weer ontspoort op mijn stationnetje. Ipv dat je je netjes op stoom komt dender je gewoon door naast elk HO spoor. Wagons aan willen koppelen voor een heerlijke chew chew steam rondje langs bergen en dalen is nooit een werkende optie. 😉 Ach als een perron koffer sjouwer zal ik zelf maar andere werkzaamheden gaan ondernemen, stel dat ik ook nog zielloos werk zou moeten doen dan komen we er ook nooit. Straks moet ik Coz zijn luciferhoutjes ook nog gaan opruimen.
   Beste Jenne laten we eens een ander spoorlijntje nemen op een andere route dan dezelfde die steeds weer ontspoort. Rangeren dan maar!!!!

  15. Waarom iemand uitlachen ik ga voor diversiteit.Niet voor verdraaien om het in mijn straatje te laten passen.

  16. De jammerman Janee ook weer im de bocht, de naam Janee is zelf al een verdraaing waar je om kunt lachen… Lachen is gezond of is het weer verboden volgens jou? Weinig liefde en Positief denken beste Jan, doe er eens wat meer mee dan en/en commentaar. 😉

  17. Ik moet eigenlijk ook bij deze hartelijk lachen om je visserstrui… is net of je zo juist weer aan de windige kust geweest bent…. 😉
   Wat een heerlijk plaatje…

  18. PAUL 6,15

   Kun je je nu niet ontdoen van die Oom agent mentaliteit, je maakt het je zelf zo moeilijk, neem de mensen toch zo als ze zijn, en willen wezen, ik dacht dat er wel iets symphatieks tussen ons beide bestond, maar dan kom jij op eens fel van achteren en begint me in mijn rug te prikken, nou verder wil ik niet gaan, om dat je uiteindelijk in je ziekte toch kwetsbaar bent, Vr. Groet.

  19. Jenne, ik heb nooit bij de Politie gezeten, dus dat scheelt weer wat je me nu weer op de mouw wilt spelden. Je bent een oude grapjas 1ste klas…

  20. En ik drink btw ook al jaren geen prik meer, boerde teveel de laatste tijd op verkeerd terrein waar ik niet veel wijzer van werdt. Tis hoe je het leest en herleest. De bezige sambalbij…

 3. Nou het kan zijn dat ik me vergis, maar ik denk dat the USA met zijn budjet 1000 Milliard Dollars voor het pentagon, het kwade Genius is op deze wereld, ze kopen alles en ieder één om, en als dat niet lukt ruimen ze hem op, zelfs hun Eigen burgers, ja het probleem is hier natuurlijk wie en wat is Eigen burger, volgens de meeste Amerikanen, hebben de zionisten/Joden de USA volkomen in en binnen hun macht, en dat komt van hun zelf.

  1. Jenne, ik weet welke je bedoeld. Die passen misschien beter hier…

   ‘Fuck the EU’
   http://www.youtube.com/watch?v=r5n8UbJ8jsk
   TRANSKRIPT:

   Nuland: Whaddya think?

   Pyatt: I think we’re in play the Klitschko piece is obviously the complicated electron here. Especially the announcement of him as deputy prime minister and you’ve seen my notes on the trouble in the marriage right now so we’re trying to get a read really fast where he is on this stuff. But I think your ar­gu­ment to him which you’ll need to make, I think that’s the next phone call you want to set up is exactly the one you made to (nickname for Ya­tse­niuk). And I’m glad you sort of put him on the spot on where he fits in this sce­nario. And I’m very glad that he said what he said in response.

   Nuland: Good. I don’t think Klitsch should go into the government. I don’t think it’s a good idea.

   Pyatt: Yeah. I guess… in terms of him not going into the government let him stay out and do his political homework and stuff i”m just thinking in terms of sort of the process moving ahead we want to keep the moderate democrats together. The problem is going to be Tiahnybok and his guys and I’m sure that’s part of what Yanukovych is calculating on all this.

   Nuland: (Breaks in) I think Yats is the guy that who’s got the economic ex­pe­rience the governing experience he’s the… what he needs is Klitsch and Tiah­ny­bok (Oleh, leader of a nationalist party who has been push­ing con­fron­tation with the Ukrainian government) on the outside he needs to be talking to them four times a week you know. I just think Klitch going in he’s going to be at that level working for Yatsinyuk it’s just not going to work.

   Pyatt: Yeah, no, I think that’s right. Ok. Good. Do you want us to set up a call with him as the next step?

   Nuland: My understanding from that call that you tell me was that the big three were going into their own meeting and that Yats was going to offer in that context a… three plus one conversation or three plus two with you. Is that not how you understood it?

   Pyatt: No. I mean I think that’s what he proposed but I think just knowing the dynamic that’s been with them where Klitschko has been the top dog, he’s going to take a while to shop up for whatever meetings they’ve got and he’s probably talking to his guys at this point so I think you reaching out di­rect­ly to him helps with the personality management among the three and it gives you also a chance to move fast on all this stuff and put us behind it be­fore they all sit down and he explains why he doesn’t like it.

   Nuland: Ok, good. I’m happy. why don’t you reach out to him and see if he wants to talk before or after.

   Pyatt: Ok, will do. Thanks.

   Nuland: Ok… one more wrinkle for you Jeff. I can’t remember if I told you this or if I only told Washington this that when I talked to Jeff Feltman this morning he had a new name for the UN guy Robert Serry did I write you that this morning?

   Pyatt: Yeah I saw that.

   Nuland: Ok. He’s now gotten both Serry and Ban ki-Moon to agree that Serry could come in Monday or Tuesday. That would be great I think to help glue this thing and to have the UN help glue it and, you know, Fuck the EU.

   Pyatt: No, exactly. And I think we’ve got to do something to make it stick together because you can be pretty sure that if it does start to gain al­ti­tude that the Russians will working behind the scenes to try to torpedo it. And again the fact that this is out there right now, I’m still trying to figure out in my mind why Yanukovych (garbled) that. In the meantime there’s a Party of Regions faction meeting going on right now and I’m sure there’s a lively argument going on in that group at this point. But anyway we could land jelly side up on this one if we move fast. So let me work on Klitschko and if you can just keep… we want to try to get somebody with an in­ter­na­tio­nal per­sonality to come out here and help to midwife this thing. The other issue is some kind of outreach to Yanukovych but we probably re­group on that tomorrow as we see how things start to fall into place.

   Nuland: So on that piece Jeff when I wrote the note Sullivan’s come back to me VFR saying you need Biden and I said probably tomorrow for an atta boy and to get the deets (details) to stick. So Biden’s willing.

   Pyatt: Ok. Great. Thanks.

  2. En deze over Klitschko, de andere ‘die voor een beter Oekraïne’ vecht.

   Dr. Vitali Klitschko (1971), die jarenlang in Duitsland heeft geleefd en beroemd geworden (samen met zijn broer), recent verloofd met het Amerikaanse model en actrice Hayden Panettiere (1989) is bekend met Nuland.

   Graag even foto 1 en 3 bekijken…
   http://encrypted.google.com/search?q=Klitschko+am+beten+in+der+synagoge&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=lYAIU-TWBuvs0gWSxIGgDQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=736#q=Klitschko+jüdisch&tbm=i

  3. Dat is nou weer zo een geval van…huh?
   De foto’s waren gisteren nog te zien onder google afbeeldingen (Klitschko en zijn broer aan het bidden met een keppeltje in een synagoge, en Nuland op de foto met Klitschko) weg!

  4. Kijk MONIKA, zo gaat het nu al mijn hele leven, feiten vallen weg, verdwijnen, en worden vervangen door hun feiten, begrijp je mijn dillema, in het vormen van een keiharde opinie, dat gaat gewoon niet,
   ze zitten in ons hoofd te rommelen, je gaat twijfelen, en dan haal je je schouders op, en zij gaan verder met hun programma, Groet!

  5. MONIKA, nee hij staat nog op Google maar op een andere site, maar het is als Rusland Jeltsin eigenlijk Jeltsman, all over again, zowel mevrouw Tymoshenko als de bokser Klitscho zijn Joods en hebben grote financiele steun, en ook politieke natuurlijk.

  6. MONIKA, interessante site, cluborlov.blogspot.nl/2014/02/schock over Ukraine.html, veel directe informatie.

 4. Voor wat betreft de eerste video;

  Deze pas is van de International Police Association:
  http://www.ipa-iac.org/

  Voor wat betreft de tweede video;

  Deze gaat niet specifiek over Oekraine.

  Geen sluitende bewijzen dat er sprake is van inmenging van CIA of anderszins.

  Deze revolutie van dichtbij makend met mensen uit Oekraine geloof ik vooralsnog dat de mensen hier zijn opgekomen voor hun medemens.

 5. LAFFE DAAD: VVD en CDA WAT EEN SAMENLEVING 14 JAAR ONSCHULDIG VEROORDEELD.
  WAARSCHUWING voor criminele GELDWOLVEN
  IK VECHT TEGEN ONRECHT AL MEER DAN 14 JAAR

  klik op http://WWW.DEDOORZETTER.NL (daarna op de banner)

  Beloning 100.000 euro wie weet waar ik SCHULDIG aan ben sinds 1999.
  Kik op: http://www.dedoorzetter.nl/niemandweethet.htm weet U het ?

  Dit is de gewetenloze burg Cazemier (nu in de gemeente Dinkelland)
  Klik op: http://www.dedoorzetter.nl/gewetenlozevvdburgemeester.htm
  En dit zijn de heren de Vries CDA die de leugens bedenken, en brieven verscheuren.
  Type op Google: ( NORMEN en Waarden op de Doorzetter)
  Jentje de Vries staat nu op de kandidatenlijst CDA gemeente Dongeradeel (Dokkum )ook op twitter
  Bang voor de waarheid zijn :
  Rijksrecherche; Heren van de Recherche Heeger en Kloetstra (zijn ter plaatse geweest)
  En ook de Politie van de gemeente Dongeradeel (Dokkum)
  http://WWW.DEDOORZETTER.NL lees onder de spotprent
  Type op google ( Reactie Lezers link 174 op de doorzetter ).
  De waarheid moet boven tafel, maar niemand wil om de tafel.
  DE MEDIA ZWIJGT DOORSTUREN

 6. wanneer die Mossad-,CIA- en ander ‘gespuis’ geleerd hebben via een ‘spontane’ revolutie een regime omver te krijgen dan hebben ze dus ook geleerd, de kennis opgedaan, waar de zwakke plekkken te vinden. Diezelfde zwakke plek hebben wij hier dus ook en is er dus een risico dat zo’n chaos echt spontaan zou kunnen plaatsvinden.De kunst dus aan een overheid zo’n revolutie te voorkomen ,zo’n situatie een stapje voor te blijven.
  De reden misschien voor al die die afluister en spionage affaires van de laatste tijd?

 7. Dit is een docu van de rus Fedot Panteleev. Het is helaas in het D, maar eventueel is het toch enigszins te volgen 😕

  Inhoud: Alle patriottische of nationale ambities gelden in het westen als doodzonde en werden in het algemeen met neo-nazisme gelijk gesteld, die niet wordt getolereerd. Dat hindert politici van de EU of de VS ‘raar genoeg’ niet eraan de neonazis in het oosten van Europa, in de Oekraïne te ondersteunen. Want fascisme wordt op dat moment voor de ‘westelijke democratieën’ acceptabel, als men een voordeel eraan begint te hebben. Dan is het ook voor joodse politici koosjer fanatieke antisemieten de hand te schudden en ‘liberale democraten’ worden opeens broeders met ultranationalisten, die om eerbetoon van helden schreeuwen en zich met de groet van moordenaars begroeten.
  Een precieze documentatie van de gebeurtenissen in de Oekraïne en een genadeloze ontmaskering van het westen en zijn hypocrisie van Fedot Panteleev.” http://www.youtube.com/watch?v=XzF16NdEhF4

 8. Wij hebben het er zo vaak over, maar echt mensen leren niet, dus wat er met ze gebeurd hebben ze aan zich zelf te danken, in de Oekraine zijn bezig hun Eigen historie in brokken te hakken onder leiding van hand vol Nazi’s waaronder Joden, en dan denk je hé nazi’s, Joden ja niks is gek genoeg om de macht te grijpen, en een land snel te beroven onder het doen van wondervolle beloftes.

 9. Hallo their, Frankrijk zit vol Mosdaq, Franc Macon’s cq Joden via de CRIT, die de dienst uit maken, en de mensen al jaren knollen voor citroenen verkopen, het is een kleine gesloten kliek die de boel al liegende en bedriegende gaan de houd, in de top van alle “” ALLE “”
  grote bedrijven en ministeries maken zij de dienst uit, vroeger speelden zij hun spel via de sijnagoge maar die is nu vervangen door de Loges van de Franc Macon, de twee burgemeester candidaten staan bekend als twee Macon’s de ééne van een gemengde loge en de andere van een vooral Lesbische loge, ja zo ver gaat het, denk hier maar eens aan hoe wij, al schrijvende en lammeterende worden genaaid.

  1. En ineens krijg je trek in Jodenkoeken… dank je wel jenne….

  2. Ja PAUL, je kunt overal een grapje van maken, en ik moet zeggen dat strekt je tot eer, maar de feiten zijn er, ik heb niets tegen Joden maar wel als ze de boel an blok gaan bestoven en dat gebeurd nu in Frankrijk en ook Engeland, het gaat inderdaad op iets in groter verband lijken.
   En dat Putin/Rusland deze Fazistische provocatie niet pikt strekt hem tot eer, in Duitsland wordt ook in verband met de Oekraiene ouwe vrienden krenten brood politiek gespeeld.

  3. Jenne voor jou is het de laatste tijd een utopie om steeds over Nazi’s laat staan over Joden uit te laten. Als ik om me heen kijk zie ik niks anders dan Polen, Bulgaren, Roemenen, Turken en Marokanen die onze Samenleving aan het beinvloeden zijn en waar we als Nederlander het nakijken mee hebben. Voor Bulgaren zeker met GRATIS GELD UIT NEDERLAND. Dus een beetje humor ala Max Tailleur kan geen kwaad. Naast jodenkoeken waren er immers altijd maanzaadkoeken in boter gebakken. Je vergete misschien 1 ding, dat me niks ontgaat, ben geen jonkie meer zoals het misschien blijken mag, Abrahams peper mosterd was wat jaren geleden erg lekker te noemen.

  4. Nou PAUL ik begrijp die onderstroom in je reacties maar al te goede, misschien kunnen we inderdaad de Joden er af laten en de Nazi’s ook, wat zou het dan een mooie rustige wereld zijn, maar je hele ben je getuige van de grootste waanzin door de mensheid uitgevonden, en inderdaad om daar mee te leven helpt een dosis humor zeker.

  5. Jenne ik doe niet zo aan stromingen en of versnellingen, laat beide koud.
   Ondertonen zie ik eerder terug in jou spiegelingen over Nazi’s en Joden. Heb zulke zaken niet nodig omdat steeds op te moeten hoesten, jij blijkens wel. Ondertonen, boventonen en/of tussen tonen kunnen nog wel een de frequentie bepalen van het bespeelbare objectief zijn. Niet zo moeilijk om steeds af te willen geven. Je zet er immers je zelf mee te kijk, mij niet….

  6. 2de Humor is wat mij op het been houdt in deze zure wereld vol van angsten en depressies bij veel mensen. Ik heb dat bekoelde dogma ook niet nodig, puur omdat ik een vrolijk mens ben die graag zwart/wit kanttekening van ieder een nieuw kleurtje geef. Ik zie het leven net als Monnet. Je kan iets zelf reflecteren of je kan het niet, afgeven op de ander is zo makkelijk als je zelf al bemerkt, maar je zelf reflecteren dat je zelf meer passie hebt dan de ander waar je steeds een voorbeeld aan neemt, zet geen profiel aan je eigen welzijn. Ik ben ik en jij bent jij en samen moeten we dus door deze WTK site heen walsen…

  7. Hallo PAUL, wij hoeven helemaal niet samen te walsen, en dat zal ik ook zeker niet meer doen.
   Mensen die anderen steeds onderwater steken toe dienen, heb ik geen boodschap aan.
   Dat jij in je grootsheids waanzin anderen denkt te kunnen plaatsen, nou nee beste PAUL dat werkt niet altijd.
   Je doet me denken aan een kopje hele slappe thee, zonder echte inhoud, en ook geen uit te dragen persoonlijke meningen.
   Groet!

  8. Jenne, beste meneer, ik zit niet aan de telefoon met jou, Steeds weer Hallo aan de foon Paul! En wat betreft steken onder water geven, is niet mijn voorkeur. Zit gewoon naast je en geef je af en toe een por met mijn elleboog in je zij. Doe er een gemeende knipoog bij en een vrolijke grijns, aan gevuld met een opmerking van “moet dat nou allemaal steeds”.
   En wat betreft grootsheid waanzin, je ben zelf die ouder die verder is in het leven en eigenlijk het goede voorbeeld poogt te geven, je zuur zijn is niet de toekomst die het zou moeten zijn. Dan is aan mij ook niet de voorkeur om net zo oud als jij te willen worden. Duszzz m.a.w. wat je over een ander zegt zeg je eigenlijk over je zelf.

   En een persoonlijke mening van mijn kant naar jou toe, je bent een heerlijke oude man waar je prachtig mee kunt discussiëren in al zijn kracht over het leven. Maar dat wist je zeker nog niet?

   Over inhoud gesproken, heb je mij wel eens een inhoudelijke vraag gesteld of was het eerder een oppervlakkige opmerking van jou karakterstieke kant…?!

   Mon Ami Jenne…

  9. PAUL kom net terug van de markt, breng mijn vriend naar de mis, en ik doe de markt koop mijn spulletjes drink mijn wijntje met mijn vrienden en bekenden, haal dan mijn vriend op, of hij er veel van begrepen heb weet ik niet, maar hij is zeer te vreden, ga zo mijn vrouw helpen in de keuken want op zondag is onze hulp vrij, krijgen wat visite, nou ja dat is toch allemaan niet zo negatief dacht ik, heb trouwens heerlijke mandarijntjes gekocht ze zijn een beetje onoogelijk om te zien, maar heerlijk van smaak, komen van Corsica,
   ach ieder één klaagt en het is waar financieel wordt het wat moeilijker, sommige zijn er slecht aan toe, maar doorsnee en vooral die voor de overheid werken hebben geen krimp, alhoewel hun salaris toch steeds minder waard is, ja ik leef met de dagen, en dat wisselt in stemming, vandaag prachtig weer gezellige markt, echt onder de Fransen, geen of heel geintegreerde buitenlanders hier, maakt een hoop goed.

  10. Jenne zo ken ik je weer, dat voelt meer vertrouwt aan. Je hebt meer te vertellen op zo’n moment van wat je ervaart in het nu ,met je omgeving. Dat is idd positiever waar anderen gretig om zijn van jou verslagen van het dagelijks het Franse leven ervaren. Zie het als een escape aan Nederlandse sleur. Je bent gewoon gezellig in combinatie van een drankje en een lokaal verhaal.
   Voelt weer gelijk als vanouds, weg te dommelen in je verhaallijn…

  11. PAUL jij komt heel Italiaans over beetje melancholiek, niet echt vrolijk niet echt ontevreden, ik denk dat MONIKA dit direct zal begrijpen met een Italiaanse vader, heerlijke mensen vaak geweest met mijn moeder die kocht veel stoffen in vooral Florance/FIrence,
   ja de Italiaanse Paljaso, had graag een echt carnaval in Venice willen bijwonen, in Frankrijk de Pierrot, die voor de maan zingt, ken je deze clowns niet echt vrolijk, het woord melencholie is hier voor uit gevonden, de kleine Italiaanse circusjes, Vellini het zoete leven, ja wat anders als dat botte beetje viese Nederlandse gedoe.
   Nou OK ik zal die porren in mijn zij van je accepteren, en dan zelfs op prijs stellen, groet!

  12. Jenne alleen cassatta ijs vind ik lekker als ik op een Toscaanse terrasje zit in de schaduw van de toren van Pisa. Helaas woon ik op de grens van Noord/Zuid Holland… En ben bezig om we achter tuintje schutting vrij te krijgen. Straks komt er een nieuwr te staan…

  1. Het gaat nog steeds om de pipeline, wie die bezit bezit ook de rest van Europa op gas gebied. Dan is er een mogelijk om eens terug te kunnen slaan sinds de 2d wereld oorlog, de koude oorlog is nog steeds actief maar dan in een nieuw jasje…

  2. Sterker nog, de oorlog is nooit gestopt…noem me een land wat vrij mag beslissen behalve de zogenaamde ‘boevenstaten’. We staan allemaal onder de duim van de banken en hun criminele handlangers, binnen politiek, economie en entertainment.
   Alle oorlogen in de laatste 250 jaar waren ergens een deel van dezelfde agenda. Het wordt tijd om die te doorbreken, vind je niet? In zo ver ‘steun’ ik Poetin in zijn standpunt, de grens die hij laat zien.

  3. Als Poetin de Oekraine weer tot zijn uitbreidings strategie kan betrekken zal waarschijnlijk zijn leger weer tot Berlijn tegen een nieuwe Muur aan botsen met Pink Floyd er op. De russen mogen dan wel alles weer terug claimen als delen van ouden landen die nog Russisch spreken tot zich mag laten gelden. Deja-Vu perikelen zonder een Hitler personage in kielzog. Geschiedenis herhaalt zich immers altijd.

 10. Het doet mij goed dat ik er getuige van mag zijn, om zo’n getergde mensen massa als in de Oekraine hun Eigen peultjes te zien doppen,
  dat zou in meer landen moeten gebeuren, afrekenen met rechtse of linkse terreur, de macht aan het volk, geen pseudo slijmerige sociaal democraten a la Samsom.

 11. Het is vreemd dat MvR Paling, al lang van te voren wist dat dit ging gebeuren, voorziendheid of gewoon Inside information.
  Het is weer opnieuw onze westerse MEDIA die absoluut niet objectief is, ze fuc.. er weer op los, hoe en op wat voor manier is bijna de hele westerse MEDIA gecorumpeerd, ze hebben samen met de USA heel noord Africa plus Iraq bevrijd, ja juist de slachtoffers zijn niet meer te tellen, en dit bevrijden gaat nu beginnen in de de Oekraine,
  arme mensen, het zal wel een soort Yougoslavie worden, met Nazi stukken a la Kroatië, en Moslim stukken a la Albania, en de autenthieke Russen hebben het dan gedaan net als de Serben, all over again, nou ik hoop dat Putin dit door heeft, en de juiste stappen neemd.

 12. De ogen blijven gefocust, het gaat echt richting een pijplijn met een luchtje wat gas heet. Gezien de inkomsten van Rusland terug zouden lopen met 40% kan de rest van Europa wel eens een klap oplopen van 30% op inkomsten. Het koud op het dak scenario werpt zijn vruchten af wanneer er een stout conflict van bezitterigheid zich toch voordoet. Waarom is de Oekranine zo belangrijk?, de russen zelf die bevrijd willen worden en/of wat er in de grond zit aan pijpleindingen? (dat laatste kan de prijs om gas flink doen stijgen.
  http://www.infowars.com/trade-war-gazprom-threatens-to-disrupt-gas-supplies-to-europe/

  1. Dit USA/Israel/zionistische kwaad is moeilijk te stoppen, als Londen/Wallstreet denkt met zo Rusland te issoleren begaan ze een grote fout, Duitsland is ook zo tot de WWII gedwongen, het is allemaal heel duister, ben niet gerust op de Atoombommen in Nederland en Duitsland gestationeerd, doelen van de eerste orde, gelezen op The Veteran to Day, dat Rusland over verrasings wapens beschikt die nieuw en heel gevaarlijk zijn, nou dit wapen gerammel, pppff, hoop dat het allemaal goed gaat.

  2. Jenne, blijkbaar woont/de Poetins dochter in Nederland, heeft een Nederlandse vriend. Ergens in het westen. Maria Putina.

  3. Paul, wat denk je wereldwijd hoeveel mensen echt geïnformeerd zijn, die dus niet de gewone nieuws volgen waar alles verdraait wordt, maar andere bronnen raadplegen? Hoe reëel is de kans dat het ook wat ze zeggen en dreigen, het niet door zal gaan omdat men gewoon niet meer participeert. De VS is als staat failliet, ze hebben o.a. 88 miljard schulden bij Rusland en zijn in staat gekke dingen te doen. Europa is al eerder plat gebomd, is waarschijnlijk alleen interessant als er geld te verdienen valt, en Europa is ook in de schulden etc etc.
   Maar goed het zijn woelige tijden en ergens hou ik met alles rekening, misschien loopt het los, misschien is het de dood van vele mensen, maar gezien we altijd blijven doorgaan als energie, en men niet alles in zijn handen heeft, hoeven we als het zover is alleen de mind-schakel om te zetten en te zeggen, oke dan, laat de reis maar beginnen 😀

   http://www.youtube.com/watch?v=QrY9eHkXTa4

  4. PAUL, Lyndon Larouche, duidelijk ze zijn er zat van de Amerikaanse burgers, t’werd tijd.

  5. MONIKA, nou niet fatalistisch worden, als je kijkt naar de Oekrainers van het noord oosten, die weten wel hoe het zit, maar het G.V.D. Europese Media die nou ik weet er niet de goeie woorden voor, maar volgens mij zijn ze verkocht!
   Het zijn die halve balanse politieke psychopaten die constant olie op het vuur gooien, zouden berecht moeten worden wegens inmenging met dood tot gevolg.

  6. @ Monika

   Ik weet welke kant ik op moet kijken en daar heb ik geen media channeling voor nodig omdat te snappen. Plekjes waar je zelf graag niet komt, verhullen van waarheid van mensen die zelf lokaal burger zijn en een stuk oa het geen ervaren. Alexie Jones, zit er vaak niet mee naast, juist midden ’to the point’, van het lokale Amerikaanse Illimunati gespuis welke het hoogste woord heeft. Ach het is gewoon een lijntje daar uit laten dat je wel eens trek kan hebben zomaar ineens in een bordje Borstj. 88 Miljard schuld is weinig wat Europa in 1 jaar aan Rusland verdient (120 Miljard) en de Russen strijken weer 180 Miljard op aan Olie en Gas. Het circus doet me gewoon weer aan Boston Bombing denken en zelfs Bin Laden is ook al weer in de oekraine in actie gezien.
   http://www.infowars.com/right-sector-calls-on-russias-bin-laden-to-fight-in-ukraine/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.