Advertentie

Ben je al bekend met de ISIS-luchtmacht..!?


De handtekening van de Khazarische maffia is overal terug te vinden, waar ‘valse-vlag-operaties’ plaatsvinden. Anderen de schuld geven, via ‘gestolen identiteiten’.. Dus je doet je voor, in vermomming, als ‘een ander’, en zaait dood en verderf, waar de onschuldige voor wordt aangekeken en het liefst bestraft.. Mogen wij je in dit verband vragen of je het antwoord hebt op de vraag, wat het regime Assad te winnen zou hebben met het bombarderen van een ziekenhuis; sterker nog, een KINDERZIEKENHUIS..??! Hoe dom kun je zijn, als Assad zijnde, om dit te doen en te denken dat dit in je voordeel werkt. Laten we nog eens in het midden WAAROM dan een ziekenhuis gebombardeerd zou moeten worden..

kaart-syrie-bombardementen2Maar de mainstreammedia, gaan elkaar als schaapjes achterna, al dan niet gestuurd door de redactionele orders van de leiding.. Kijk eens naar deze berichtgeving van februari 2016 bijvoorbeeld:

Bij luchtaanvallen in Syrië hebben gevechtsvliegtuigen een ziekenhuis van AZG in Idlib en een kinderziekenhuis in Azaz gebombardeerd. Volgens de Verenigde Naties werden ook andere medische gebouwen en scholen in Aleppo en Idlib geraakt. In totaal vielen bijna 50 doden. AZG spreekt van een ‘opzettelijke aanval op de gezondheidszorg’, en ook de Verenigde Staten veroordelen de aanvallen op de ziekenhuizen. De Syrische ambassadeur in Moskou beschuldigt de Amerikanen dan weer. VN: Zeker 50 doden in Aleppo en Idlib

De VN bevestigen dat bijna 50 mensen omkwamen en veel mensen gewond raakten bij bombardementen op minstens vijf medische gebouwen en zeker twee scholen. ‘Onder de slachtoffers waren ook kinderen.’  Farhan Haq, adjunct-woordvoerder van de Verenigde Naties, verklaarde dat VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon deze aanvallen als ‘flagrante inbreuken op het internationaal recht’.

VS veroordelen ‘brutaliteit van Assad-regime’
De Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Ahmet Davutoglu, wijst – amper een uur nadat Rusland Turkije verweet ’terrorisme te ondersteunen’ – met de vinger naar Moskou. ‘Het zijn Russische ballistische raketten’, klinkt het. Vanuit het Witte Huis werd dan weer de ‘brutaliteit van het Assad-regime’ veroordeeld. Washington heeft bovendien grote twijfels over ‘de wil en/of de bekwaamheid van Rusland te helpen om hem te stoppen’. 

AzG slachtoffers ziekenhuis bombardement‘Eerlijk waar, een Amerikaans vliegtuig heeft het ziekenhuis vernield’, klonk het dan weer uit de mond van Riad Haddad, de Syrische ambassadeur in Moskou. Hij noemde de Amerikaanse beschuldigingen ‘een voorbeeld van de informatieoorlog die al bezig is sinds de start van het conflict’. 

Maar zijn de goede mensen van Artsen Zonder Grenzen nu zo in de bonen.. Of is er informatie, waarop zij zich baseren, die niet in de pers komt..? Hoe weet de directeur van AzG dat het gaat om het regime van Assad..?? Lees het bericht verder:

Het eerste ziekenhuis is vanochtend vernield door luchtaanvallen in Ma’arrat al-Numan, in Idlib, aldus Artsen zonder Grenzen op Twitter. Het Syrisch Observatorium van de Mensenrechten spreekt over minstens 14 doden. Acht medewerkers van AZG zijn vermist. ‘Tijdens twee reeksen van twee aanvallen, met enkele minuten interval, is het ziekenhuis geraakt door vier raketten.

Minstens acht leden van het personeel zijn momenteel vermist’, aldus Massimiliano Rebaudengo, hoofd van de AZG-missie in Syrië. Volgens Mego Terzian, voorzitter van AZG-Frankrijk, zitten of de Russen of het regime-Assad achter de aanvallen. ‘Het gaat om een opzettelijke aanval op een gezondheidsinstelling’, aldus Rebaudengo nog. ‘De vernieling van dit ziekenhuis ontneemt ongeveer 40.000 mensen die in dat openconflictgebied wonen, toegang tot gezondheidszorg.’ Artsen Zonder Grenzen steunt zowat 150 ziekenhuizen in Syrië. 

ISIS airplaneMinstens 10 doden in Azaz..
Bij een tweede reeks bombardementen werd een kinderziekenhuis in het Noord-Syrische Azaz, dichtbij Aleppo, deels tot puin herleid. De dodental is opgelopen tot minstens 10. Ook een school en omliggende gebouwen zijn getroffen. Volgens de Turkse autoriteiten zou het ook in Azaz om Russische raketten gaan: ‘Het hospitaal werd door zeven raketten geraakt.’

Wie het weet mag het zeggen. Maar bekijk nogmaals eens ‘de logica’ van het bombarderen van een ziekenhuis..!! Een heel gerichte aanval op een dergelijke compound, zou je een aantal doden onder de in het hospitaal liggende ‘gewonde vijanden’ opleveren, maar vooral een wereldwijde afkeuring. Voor ons was het bombarderen van ziekenhuizen-in-het-nieuws een groot raadsel. Totdat we onderstaand artikel van Veterans Today onder ogen kregen.. De idiotie heeft volledig toegeslagen bij de CIA-krankzinnigen. Maar waarom gebruiken normale journalisten hun gezond verstand niet..??!! En hoe dom kun jij zijn, door opnieuw in de val te trappen van de gestolen identiteit..??

x

* * *

x

 

MiG-21-640x356
Een MIG-21 van de Indiaasche luchtmacht. Deze MIG’s zijn van Russische makelij en ook de Syrische luchtmacht heeft deze toestellen ingebruik..

x

x

CIA voorziet ISIS van ‘eigen’ luchtmacht..!
X
(En met behulp van de Khazariaanse Maffia, de Oekraïne,
X
Georgië, Turkije en… Israël)

X

De ISIS-luchtmacht; al bekend..?
X

2016 © Ian Greenhalgh / WantToKnow.nl/be (Vertaling L. Smit)

x

Veterans Today is tegen de valse-vlag-luchtmacht van de CIA, 12 gestolen Migs, aan gelopen. Deze Migs worden gebruikt om burgerdoelen, ziekenhuizen en vluchtelingenkampen aan te vallen vanuit Israël en Turkije. ISIS is onlangs opnieuw bewapend en krijgt, met dank aan de CIA, een eigen luchtmacht. Afgelopen maart schreven wij over een schimmige deal tussen Kroatië en de Oekraïne, waarbij 12 Migs-21 verdwenen. Kroatië had ter revisie 7 Migs-21 naar de Oekraïne gestuurd. Na de revisie zouden deze Migs terugkomen, plus nog 5 Migs, die volgens dezelfde standaard zouden zijn opgeknapt. Maar de Kroaten kregen iets heel anders terug: junk, aan de buitenkant enigszins lijkend op Migs-21 toestellen, maar gebruiksklaar waren deze ‘Migs’ helemaal niet.

De Kroaten gingen op onderzoek uit. De teruggestuurde ‘Migs’ bleken uit verschillende restonderdelen te zijn opgebouwd. Een van de vliegtuigen bleek een Bulgaarse romp te hebben, Algerijnse vleugels en de oude brandstoftanks bleken uit de voormalige Sovjet-Unie te komen. Het riep de volgende vraag op: – wat was er gebeurd met de Kroatische Migs?  Ze werden inderdaad in de Oekraïne gerenoveerd, maar de Kroaten zagen ze nooit meer terug.

MIG 21 colorschemes
De 3 kleurenschema’s waarmee de Syrische MIG-21’s zijn uitgerust.

De Russische maffia…
Ze werden doorverkocht aan een andere klant: de Russische maffia. Wat zou de Russische maffia aan moeten met een tiental gerenoveerde Migs-21? Ten eerste moeten we beseffen wie de Russische maffia in werkelijkheid is. 100% Joods en directe afstammelingen van de Khazaren. De Khazaren bewoonden wat nu het zuiden van de Oekraïne is. Een van de belangrijkste steden was Odessa, nu de belangrijkste haven in de Oekraïne. Odessa wordt op dit moment bestuurd door de voormalige president van Georgië, de internationale wapenhandelaar en goede vriend van Israël, Mikhail Saakashvili.

Saakashvili is gouverneur gemaakt van Odessa om de enorme smokkeloperatie te overzien die ISIS voorziet van wapens. De route verloopt van de Zwarte Zee naar de haven van Batumi, een paar kilometer bij de grens tussen Georgië en Turkije vandaan. Vanuit Batumi worden de goederen in vrachtwagens naar Turkije gereden en vandaar naar het zuiden naar de IS. Dat is ook het lot van de Migs-21, ingescheept van Odessa naar Batumi en daarna in vrachtwagens naar de luchtmachtbasis Incirlik in het zuiden van Turkije.

Mig 21 syrië betonnen hangar
Een Syrische MIG-21 buiten zijn betonnen hangar-bunker.

Hier begint het bedrog..
Waarom bevoorraden de CIA en hun Saoedische vrienden hun ISIS leger met de vijftigjaar oude Migs wanneer zij ook genoeg geld hebben om nieuwe technisch hoogstaande wapens te leveren, eigenlijk alles wat hun hart ook maar begeert? Hier begint het bedrog. Syrië gebruikt namelijk ook Migs-21. Stel dat ISIS hun toestellen dezelfde kleur geeft als de toestellen van Syrië en er ziekenhuizen, scholen en woonwijken mee bombardeert? Of Israël? De 12 Migs uit Kroatië zijn ‘Syrische’ Migs geworden en er worden misdaden mee gepleegd.

Stel je voor, wat er een hoop valse-vlag-aanslagen mee gepleegd kunnen worden. Als de media uitzendt dat Syriërs een dorpje hebben platgelegd, een ziekenhuis van Artsen zonder grenzen, of een vluchtelingenkamp, kun je er zeker van zijn dat de ‘Syrische’ vliegtuigen van de CIA deze daden hebben gepleegd. Of nonsens beschuldigingen richting Assad, die vaatbommen zou gooien op scholen en burgers, maar nu met CIA bewijs in de media door video van ‘Syrische Migs’.

De oorlog in Syrië is nog lang niet in een eindfase en gaat onverminderd door, ook al werd een paar maanden geleden een zogenaamde gevechtspauze ingevoerd. Het conflict intensiveert en is nog gevaarlijker geworden. De gevechtspauze heeft ervoor gezorgd dat IS aan nieuwe wapens, munitie en voorraden kon komen, de strijders werden opnieuw geordend, met ‘verse’ nog betere soldaten. Berichten als deze uit The Times, uit oktober 2014, horen het grote nieuws te halen, zodat de ziekenhuisbombardementen in een ander daglicht zouden kunnen komen te staan.

The Times ISIS airforce

Het zijn inderdaad zeer zorgwekkende tijden, vooral voor het Syrische volk. Zij maken al meer dan 6 jaar de verschrikkelijke condities van een oorlog mee, vaak zonder elektriciteit of drinkwater, maar standvastig in hun vastberadenheid om niet toe te geven aan de terroristen en militanten die hun land teisteren. Wij hebben respect voor hun vastberadenheid, maar zijn ons bewust van de grenzen van het uithoudingsvermogen en blijven werken aan het beëindigen van deze verschrikkelijke oorlog.

* * *

x

x

CIA al qaeda

 

55 gedachten over “Ben je al bekend met de ISIS-luchtmacht..!?

 1. goed artikel en inderdaad geloofwaardig , de vliegtuigen zijn inderdaad gejat bij de Kroaten , waarschijnlijk de laatste vliegwaardige mig’s 21 in het westen !de kroaten zijn zo wie zo de waakhondjes van de VS en leveren veel wapens aan isis via turkeye dus 1 + 1 is 2

 2. @antichrist
  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-09/us-government-reveals-3000-ton-delivery-weapons-and-ammo-al-qaeda-linked-syrian-rebe
  cia koopt wapens in kroatie roemenie bulgarijen en leverd deze aan al nusra al quaida isis ect.. via turkeye en jordanie
  https://www.rt.com/news/337010-ukraine-fake-jets-croatia/
  vliegwaardige mig’s gaan naar de oekraine en komen per vrachtwagen terug !?
  waarom moesten de mig’s in oekraine overhaald worden ? terwijl roemenie daar meer ervaring mee heeft!?
  http://defense-update.com/news/lancer.htm
  het antwoord is omdat de kroatische en syrische toestellen waarschijnlijk min of meer dezelde eigenschappen hebben! je kan altijd ontkennen als er eentje wordt neergeschoten!
  en ja jesuiten en zionisten nou timmermans heeft op school gezeten bij de jesuiten , en de merdia behoren meestal tot een bepaalde geloofs groep!
  blijf maar lekker in het nos , volkskrant en telegraaf geloven, dan weet je zeker dat je niet de waarheid zal achterhalen !

 3. Hier gaat het dus over zionisten,dus nep-joden en die eigenlijk Khazaren zijn.
  Op Xandernieuws was pas ook een artikel over zionisten en daar heb ik uitgelegd dat die heel crimineel enz.zijn.
  Ook op E.J.Bron was zoiets dergelijks en ook daar deed ik mijn verhaal.
  Beide sites hebben mijn reactie niet geplaatst,ook niet nadat ik gevraagd had waar het bleef.
  Toen kwam bij Ninefornews ook zoiets dergelijks,ik reageer en wederom werd mijn reactie niet geplaatst.
  Deze sites zijn dus allemaal volgens mij zionistisch ,ik kan niks anders bedenken.Je mag daarover bij hun dus niks zeggen.

  1. jaja als de zionisten niet hadden bestaan (en de jezuïeten blijkbaar ook) dan zouden we nu een veel betere mooiere wereld hebben. Zoals je op deze site kan lezen is alles terug te herleiden tot deze club mensen die er door de eeuwen heen een zooitje van hebben gemaakt.
   Goh, dat de waarheid zo simpel blijkt te zijn.

  2. Beste Antichrist,
   Bijna de hele wereld is in handen van ongeveer 1% van de mensen op aarde. Voor deze onwaarschijnlijk rijke mensen is de wereld hun bedrijf en zo wordt de wereld ook door hen gerund. Zowat alle handel is te herleiden tot zo’n 13 schatrijke families. Ze controleren de beurshandel, wapenhandel, illegale drugshandel, legale drugshandel (=farmaceutische industrie) banken, corporaties etc. Ze bedenken onze opleidingen en verzorgen onze dagelijkse ‘nieuws’ want ook de media is van hen.
   Ze trekken aan de onzichtbare touwtjes die vast blijken te zitten aan onze politici want geloof het of niet het maakt niet uit op wie jij stemt. Voor politici is het veel belangrijker wat ze na hun politieke carrière gaan doen. Tijdens hun politieke carrière zullen ze hun stinkende best doen en zich uit de naad werken voor een bepaalde bedrijf(stak). De kiezer daar hebben ze niks mee.
   Zou het niet nuttig zijn dat jij je daarin gaat verdiepen in plaats van de mensen aan te vallen die op onderzoek zijn en daar conclusies uit trekken.
   Het kan zijn dat we de verkeerde conclusies trekken (hoort erbij) maar daar komen we wel achter zodra iemand een ONDERBOUWDE reactie achterlaat.

  3. Als ik het toch eens ooit zover zou brengen, dat ik het zó mooi aan mensen kan uitleggen, stop ik er accuut mee..! Mooi prochrist! (En dan die fijne kleine letter van je naam!)
   @5 Lucie: wellicht denken ze, dat al ze niks plaatsen over Zionisme, het dan stopt. Het commentaar erop, bedoel ik.. Je bent welkom hier in ieder geval. Geen gescheld en ‘on-topic’ blijven zijn de enige regels.

  4. @Antichrist je weerlegd totaal niks met je argument je geeft slechts je eigen perceptie weer, probeer eens wat argumenten met duidelijke tegenargumenten mbt de onderwerpen van de aangehaalde argumenten te voeren. Tot die tijd voeg je niks zinvols toe aan de discussies en vertegenwoordig je slechts je eigen kleine denkwereldje die haast wel haaks lijkt te staan op de huidige realiteit. Zo profileer je je meer als een klein stoorzendertje zonder enige noemenswaardige inhoudelijkheid..

  5. Wat een leuk compliment/reactie van jou Guido, vind ik leuk om te horen, dankjewel.
   Nu lijkt het misschien alsof ik alles wel weet, nou niets is minder waar, ik leer elke dag weer wat bij of ik vind een ‘puzzelstukje’. Het heeft minstens 4 jaar geduurd voordat ik mij een voorstelling kon maken van hoe ‘ze’ het dan aanpakken en waardoor wij geen argwaan hebben. Toen ik eenmaal het totaal plaatje had (voor zover dat kan) was het makkelijker voor mij om dat aan anderen duidelijk te maken.
   Mijn streven is altijd om met zo min mogelijk woorden te zeggen wat ik wil zeggen terwijl ik er ook rekening mee moet houden dat sommige mensen op een heel ander niveau zitten. Mensen willen geen hele lappen tekst lezen is mijn ervaring.

   Wat ik wel jammer vind is dat ik de tekstopmaak niet kan vastleggen. Ik vind namelijk dat als je iets schrijft dat je er dan wel voor moet zorgen dat de lezer het heel makkelijk wegleest. Dat is een kwestie van op de juiste manier schrijven en opmaken. Daarom wil ik liefst geen nieuwe zinnen beginnen aan het eind van de rechterkantlijn en wil ik kleine alinea’s maken maar de tekstopmaak gaat elke keer verloren nadat ik mijn reactie heb verzonden.

  6. De tekstopmaak wordt vaak aangepast omdat velen maar ruimte pakken, wat de reacties helemaal opblaast.. Veel lucht is niet goed voor de geest. Overzicht is ons doel.

  7. Lucie- ik heb de zelfde ervaring op desbetreffende sites. Moslims mogen zachtjes gezegd bekritiseerd worden maar Israël staat buiten kijf!Druk bezig met vingertjes wijzen; Zie je de ander- zie je ons niet.

  1. Dat zou zo maar kunnen hoor, leef je uit. Iedereen schrijft z´n eigen perceptie weer in commentaren en artikelen.

  2. En sommige percepties zijn een discussie waardig en andere die wat lijken op oningelezen reacties gelijkend op wat verminderd trollgedrag omdat ze totaal niks toevoegen die kun je het beste links laten liggen. Hopend dat er toch wat geleerd wordt en dat er wat zinvols zal komen. Tot die tijd , succes…….Misschien weer tijd voor een nieuwe nickname ??

  3. En welke perceptie een discussie waardig is wordt bepaald door …. jaja …. Treowd. Die is goed eenzijdig ingelezen op alternatieve internet sites en brengt een unieke kijk op de maatschappij.

  4. Dat is goedkope en tevens onjuiste kritiek Antichrist waarmee jij je ondoet van je taak dat of die zaken te weerleggen, juist omdat die kijk niet uniek is.
   Er zijn meerderen die dat ook mede kunnen beamen en tevens daarvoor argumenten aanvoeren welke mijn zicht daarop delen.
   Ik betwijfel zelfs dat jij die met gerede en goede argumenten kunt weerleggen, mocht je dat al kunnen…. Je verschuilt je achter escapes en afwijzende commentaren waarbij je ego in herhaling blijft vallen omdat het je ontbreekt aan de juiste en gerede tegen argumenten. Tot die tijd blijf en mag ik bij mijn standpunt en eerder argumenten blijven omdat nergens er op wijst dat jij daar echt toe in staat zou kunnen zijn.

 4. Kunnen de aanvallen in Syrie voor nieuwe alianties zorgen en in verbinding gebracht worden met oude bijbelse profetieen, juist omdat er aanwijzingen zijn dat de kabal dat oude bijbelse verhaal aangaande the battle of armageddon als script lijkt te gebruiken?

  China Military ties in Syria Bible Prophecy unfolding Breaking News August 17 2016 https://www.youtube.com/watch?v=yK-Rxoy1R1c
  What specific nations will come against Israel in the last days? https://www.youtube.com/watch?v=w-yH_dakHno

  Kan zich dat mogelijk voltrekken op 23 sept 2017 op de Jubilee ? Die dag is het laatste 8ste teken door de hemellichamen symbolisch te bezien als de tekenenen van G-d die de wereld waarschuwd.

 5. De verwarring rond ISIS ontstaat doordat wij denken dat ISIS staat voor Islamitische Staat in Irak en Syrië.
  Dat heeft men ons via de media verteld.

  Maar Isis is ook een Egyptische vruchtbaarheidsgodin en zij is de meesteres van de magie. De rijken der aarde zijn dol op magie en occultisme. Zwarte magie bestaat écht. Het is geen medicijnman die dit beoefent ergens in een hutje in the middle of nowhere. Het zijn de rijken der aarde die zich hiermee bezig houden. Ze zetten geen stap zonder een astroloog, numeroloog of medium etc. Ze zijn ook dol op symbolen.
  Het alziend oog is daar een voorbeeld van of een Pyramide of vleugels (die staan voor gevallen engel) en ook Bahpomet hoorns kun je overal vinden tot in het kantoortje van premier Rutte. Omdat ze Lucifer/Satan aanbidden kun je ook in veel logo’s een vlam vinden. Onder andere in het logo van onze politie zit een vlam. Mythologische figuren met een vlam zijn belangrijk voor de elite. De Olympische vlam en alle ceremonies eromheen zijn ter ere van Lucifer. Het Vrijheidsbeeld is ook Isis en ze houd een vlam vast, heel belangrijk dus voor de elite. Daardoor krijg ik de indruk dat Isis in het nieuws anders bedoeld is dan wij denken.
  Tegenwoordig zie je ook overal een nerokruis. Je ziet ze op shirtjes, op jassen, aan oorbellen, vandaag aten we ijs van B&J en daar zaten stukjes chocola in met een logo van een nerokruis. Een nerokruis staat voor christenvervolging. Na de aanslag in Parijs werd een nerokruis gemaakt met de Eiffeltoren erin verwerkt.

  1. Wederom heb jij je niet echt verdiept Antichrist in de achterliggende zaken en neem je waarschijnlijk ook het mainstream nieuws voor waar aan welingelichte kringen waagt zich hier niet verder aan maar dat neemt niet weg dat het niet volledig is. Leuk gebracht in deze maar niet volledig en dat lijkt me de taak te zijn aangaande goede journalistiek. Zeker als men steld dat men welingelicht zou zijn…en mogelijk betreft dat nu slechts de auteur van dit artikel.

   Daar zou men best kunnen aangeven dat het eigenlijk huurlingen betreft in oorsprong mede getraind en betaald door westerse regeringen inclusief israel. Niet zo’n heel best onderzoek in deze, men (in deze de auteur)zou zich beter kunnen inlichten dan is men echt welingelicht.

   En na enig behoorlijk jounalistiek danwel oprecht geinteresseerd onderzoek dat dat nog steeds het geval is dat deze zgn terrorsiten in de basis ook eigenlijk zelf opgericht zijn door diezelfde partijen om zich van het hegelian dialectic te kunnen bedienen.

   En zou jij goed ingelezen kunnen zijn had jij dat ook zelf willen uitzoeken dan kwam jij tenslotte ook tot die conclusie. Als jij een stelling in gaat nemen zul je beide zijden met een goede kritische blik moeten bekijken dan had jij ook tot een gelijke conclusie kunnen komen zoals velen die wel de moeite nemen te onderzoeken op die wijze.

   Tenzij jij liever slechts 1 kant uit wenst te kijken en dat kan allerlei onderliggende redenen hebben maar dat is dan speculatief en dat is in deze niet gewenst. Een artikeltje overnemen of vlug even opzoeken zonder enige onderbouwing of kennis van zaken valt dan vlug door de mand..

  2. Excuus, vollediger zou zijn dat deze zgn huurlingen betaald worden in opdracht van westerse regeringen en mogelijk is dat inmiddels uitbesteed aan derden met een gelijke agenda althans daar wijzen de laatste aanwijzingen op.

  3. Eenvoudige verklaring?
   http://www.globalresearch.ca/america-created-daesh-isis/5505663

   De oorlog in Irak leek ook heel eenvoudig: de Irakezen verlossen van een dictator. Mooi toch?
   De aanwezigheid van rijke olievelden maakte het voor andere landen aantrekkelijk om Amerika daarbij te helpen.
   Het alternatieve verhaal op de achtergrond was dat ‘Amerika’ de Soemerische kleitabletten wilde.
   Ik vroeg mij toen af: wie wil er nou KLEI!!
   Maar die Soemerische kleitabletten zijn een soort informatiedragers, zeg maar de usb-stick van duizenden jaren geleden.
   Ze bevatten hele belangrijke informatie die voor ons geheim moet blijven.
   Onze oorsprong, onze geschiedenis en onze ware natuur (we zijn spirituele wezens) moet voor ons geheim blijven.

  1. Nee dat gaat niet lukken wegens het feit dat er ook wel nadenkende mensen zijn die geen zin hebben in een rotte vervelende oorlog.

   Ik kan het mis hebben ………

   Waarschijnlijk niet !

  2. @ boze meneer
   Ik wens van harte dat je gelijk hebt in deze.
   En vervolgens gaan we weer verder met de orde van de dag , het nieuwe wereld beeld leven.

  1. Excuus moest eigenlijk reactie zijn op 8.7, mogelijk een eigen fout in deze maar er gebeuren wat opmerkelijke dingen de laatste periode met mijn browser e.d.

  2. Het lijkt er inderdaad op dat de oorlog wordt gebruikt om onze geschiedenis te wissen en misschien op een later tijdstip naar believen te herschrijven.
   En we geloven het dan massaal want ja oud materiaal hè.
   Het vernietigen van het oorspronkelijke materiaal biedt de agressor de mogelijkheid om bijvoorbeeld de Bijbel te herschrijven.
   Er is blijkbaar haast geboden want wij zijn de hoofdrolspelers in De Eindtijd.
   Het kan ook zijn dat de rijken der aarde zelf op zoek zijn naar informatie dat volgens hen in die regio te vinden is.
   We zullen het helaas niet op het NOS-journaal horen.

   In de kelder van het World Trade Centre lagen Soemerische kleitabletten opgeslagen.
   Na de aanslag zijn ze gerestaureerd heb ik begrepen.
   Al deze gebeurtenissen bieden de mogelijkheid om de geschiedenis te herschrijven/vervalsen. We moeten opletten!

  3. Heel jammer (eigenlijk een schande) dat er geen Nederlandse vertaling van de Soemerische kleitabletten is.
   Oud-Engels is niet mijn sterkste kant.
   Op onderstaande website heb ik wel een deel van de vertaling gevonden.
   https://renes-wereld.nl/sumerische-kleitabletten/

   Een aanrader, echt héél leuk om te lezen.
   Alleen van het 4e tablet is deel 2 ‘Anu komt naar de Aarde’ onvindbaar op de site.
   Dus daar ben ik met pijn in het hart gestopt met lezen maar ik ga wel verder lezen.
   Ik mis dan wel informatie.

  4. Syrische kleitabletten uit de 13e eeuw v. Chr.
   Marjo Korpel en Johannes de Moor (publicatie 2014) zagen dat twee tabletten die al langer geleden waren opgegraven (gelukkig maar, want wat valt er nu nog op te graven in de horror die over Syrië raast), eigenlijk één verhaal vormen. Hierin is er een god, Adammu, die in het paradijs leeft, maar dan gebeten wordt door een slang. De god, Adammu, verschrompelt door de slangenbeet en zo wordt hij mens.

   Goed dat dit artikel over de ISIS luchtmacht is geplaatst.

  5. Misschien heb ik het fout, maar
   https://renes-wereld.nl/2014/10/15/anu-komt-naar-de-aarde/
   Dan is deze ook zeker de moeite waard om te lezen maar er staan wel wat extraatjes in…
   The 10th Sumerian Tablet
   http://humansarefree.com/2012/12/the-anunnaki-built-pyramids.html
   “Then Enlil by his own hand the Nibiru crystals activated.
   Inside, eerie lights began to flicker, an enchanting hum the stillness broke;
   Outside, the capstone all at once was shining, brighter that the Sun it was.”
   “Its interior with a reddish light of heaven glows.”

   Now we have the confirmation that the capstone was not reflecting the sun’s light, but it was in fact emitting an even brighter light, once the device was activated. Hence, my previous assumption (that the pyramid was used both as a visual landmark and Global Positioning System) is proven correct.
   Deze link omvat 14 tabletten, maar ik ben er niet zeker van of de laatste zes origineel zijn, in het Engels wel te verstaan. Je kan hierdoor ook beide 10e tabletten vergelijken.
   http://www.messagetoeagle.com/ancient-secrets-of-mankind-and-the-anunnaki-revealed-on-the-14-tablets-of-enki/

  6. Nee hoor Odette, je hebt het goed.
   Ik had een bericht achtergelaten op de website van René’s Wereld, kijk maar onderaan de pagina van de kleitabletten.
   Ik had gevraagd of hij de foutmelding kon herstellen.
   Dat deed hij heel vlot dus ik heb dat deel alsnog gelezen.

  7. Na het lezen van de Kleitabletten (heb t/m tablet 7 gelezen) ben ik er van overtuigd dat er helemaal nooit vrede komt in het Midden-Oosten. Dat ligt niet aan Isis, Assad, de islam of voor mijn part Khomeini of Saddam Hoessein.
   Dat zal ik uitleggen.

   In de Kleitabletten wordt beschreven hoe goden van een andere planeet een paar duizend jaar geleden op Aarde aankomen.
   Het verhaal speelt zich af in Sumerië, dat lag ergens in het Midden-Oosten.
   De goden hadden werknemers nodig en omdat ze bovenmatig intelligent waren, besloten ze deze werknemers te scheppen naar hun evenbeeld. En zo ontstond de mens.
   Dat lukte niet in één keer want de ene keer vonden ze dat de mens bij geboorte de verkeerde geluiden maakte en de andere keer vonden ze het lichaam te dierlijk etc.
   Ze konden dus na lang zwoegen een mens maken.

   Als aangetoond kan worden dat de mens echt maar een paar duizend jaar op aarde rondloopt dan kun je de Bijbel in de prullenbak gooien.
   Maar ik denk dat het beter is om de Kleitabletten met de Bijbel te combineren want 1+1=2

   In de Bijbel staat het verhaal over de gevallen engelen waarvan Lucifer de vorst is.
   Volgens dat verhaal werden de gevallen engelen aan hun oorsprong ontrouw en verlieten ze hun woning. De vraag is: waar zijn ze nu?
   Volgens mij zijn die razend intelligente goden die destijds op Aarde zijn beland de gevallen engelen die zich nu verstoppen in een zelfgecreëerd mensenlichaam.
   Wat we ook weten uit de Bijbel is dat Lucifer, die na zijn val de naam Satan kreeg, zich gelijk wil stellen aan de allerhoogste, de schepper dus.
   Het lijkt erop dat de Kleitabletten daarvoor gebruikt worden want de ‘goden’ claimen de mens te hebben geschapen.
   Wat we ook weten uit de Bijbel is dat de tempel, waar een ieder de antichrist mag/moet aanbidden, ook in die regio komt te staan.

   Het Midden-Oosten zal denk ik altijd het centrum van de wereld zijn en altijd in de belangstelling staan. Er zal daar altijd geweld zijn omdat de ‘goden’ die dat gebied claimen rijk en machtig zijn en nogal agressief.

  8. Over het creëren van een mens door een ander soort wezens of ‘goden’ zoals in de Kleitabletten wordt beschreven wil ik toch nog wat kwijt.

   Prinses Diana vertelde na haar scheiding van prins Charles dat de Britse Koninklijke familie geen menssoort was en dat zij haar hadden gebruikt als broedmachine voor hun nageslacht.
   Diana werd toen als verward bestempeld.
   Maar wat Diana zei in de jaren 90 word ook ik de Kleitabletten beschreven.

  9. Weet je wat ik zo mooi vind aan je prochrist? Dat je op eigen kracht en zoeken langzaam tot jouw waarheid komt en niet laat beïnvloeden door anderen. En weet je? Je gaat als een speer door de sluiers van vergetelheid. Niet stoppen hoor! Groet, Odette

  10. Wat nou als er geen Schepper is, maar alleen uitbreidend bewustzijn dat zich daarna een weg terug gaat zoeken naar de bron? Soort van theologisch atheïsme, ik weet het, maar toch 🙂

  11. @ coz ,
   Mooi toch weer eens een andere heldere kijk op de zaak, en even “waar”als wat je daarvoor geloofde…… of niet natuurlijk .

  12. Als wij denken dat we kunnen scheppen dan is er iig een schepper…
   Als we denkten te geloven in wat we scheppen dan geloven we in een schepper…
   Als we niet geloven in wat we scheppen, ja wat dan 😉

  13. Bedankt voor je compliment Odette.
   Ik hoop wel dat iedereen mijn verhaal nog kan volgen van Isis naar de Kleitabletten en door naar de Bijbel om vervolgens uit te komen bij prinses Diana. Misschien heb ik iedereen wel weggejaagd.

 6. Wat ik altijd al schreef, we hebben schurken en niets of niemand ontziende politici aan de top! Helaas kan ik als alleen staande hier NIETS aan doen?
  Tja, de gevangenis houd mij tegen.ANDERS!
  Maar tja zij hebben de macht en ik kan alleen toekijken vanaf de zijlijn hoe alles naar de filistijnen gaat! Verschrikkelijk!

  1. Jij wil er niks aan doen. Ik ben al 25 jaar bezig en de laatste 6 jaar bijna de hele dag. Belangrijkste is mensen dapper maken. Dus leer mensen om uit te kijken naar een wereldwijde thermonucleaire oorlog. Als ze dat wensen dan zijn ze nergens meer bang voor. Het belangrijkste is altijd voor de elite dat mensen bang zijn. Door een sprookje (religie) of onveiligheid (bestaand of niet bestaand). De dood is sowieso iets waar mensen bang voor worden gemaakt. Doe je ogen dicht 5 seconden. Dat is de dood. Meditatie is eigenlijk precies hetzelfde. Je hoofd leeg maken. Dat is de dood. Meditatie is dus eigenlijk niets anders dan de angst voor de dood te overwinnen.

   “The whole aim of practical (American) politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary.”

   – H. L. Mencken

   Leer mensen uit te kijken naar een wereldwijde thermonucleaire oorlog. Daarna zijn ze nergens meer bang voor. How I learned to stop worrying and love the bomb zou Stanley Kubrick zeggen.

   “The great nations have always acted like gangsters, and the small nations like prostitutes.”

   – Stanley Kubrick

  2. u kan zeker wat doen!!Daag de bankiers voor t gerecht want zij bekostigen deze onzin en vernietiging. Deze hele sector mag van mijn part weg gebonjourd worden.

  3. Ginies
   Jouw interpretatie van meditatie is wel heel erg dunnetjes. Jouw inzicht in de staat van het ontberen van een materialistisch lichaam nog meer. Waar ik je wel in gelijk geef is het alom onnodige bestaan van angst voor deze staat van zijn.Het uitzien naar een destructie die jij voorstaat is het voortzetten van de staat van zijn die jij verwerpt.Probeer eens de vrede in je zelf te vinden, via bv meditatie ( wat wel even wat meer is dan je hoofd leegmaken )Ga eens op zoek naar de term SATORIE en leg die over meditatie , wordt het opeens een stuk interresanter van .Leg daaroverheen de idee van reincarneren en de angst voor de dood ( die ik zeker ook proef in je vele bijdragen de laatste tijd verdwijnt als sneeuw voor de zon!)

 7. Het gaat zoals het gaat,maar wanneer gaat er echt wat gebeuren om de Amerikanen de rug toe te keren,het land is opgebouwd door boeven,ik ben blij dat er nu zwarte zijn die blijven zitten bij het volkslied
  geweldig,maar laten ze uit kijken voor hun leven,ik heb respect voor ze
  hartelijke gr j.m.v.wakeren 78 jaar oud

  1. @Adriaan

   voor jezelf vindt ik dit jammer dat dit een wens van je is. Heb je geen betere wensen voor jezelf?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.