Advertentie

Houtkap: bomen verbranden als CO2-neutrale biomassa..!??


x
x

Houtkap voor verbranding als CO2-neutrale biomassa??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Nederland is een klein land met verhoudingsgewijs het minste bos van Europa, desondanks kapt Nederland meer dan in het Amazone-woud wordt gekapt. CO2-neutrale bomenkap voor biomassa.. Simpelweg de grootste zwendel in de hele climate change hoax. Wist je dat houtsnippers verbranden, anderhalf keer vervuilender dan steenkool? En dat er 3x meer uitstoot plaatsvindt, dan wanneer aardgas wordt gebruikt..? Dit is niets minder dan ecocide. Kijk eens naar het commentaar van oud-Staatsbosbeheer-directeuren op het kapbeleid zoals dat nu wordt uitgevoerd. Kijk naar het filmpje hieronder waarin je duidelijk de schandalig kap kunt zien, in bijvoorbeeld het  Schoorlse duingebied..! Wat meer is er nodig om de totale krankzinnigheid van het CO2-beleid van de regering Rutte III te zien uitrollen..? (klik op illustratie voor interview met deze oud-directeur, Frits van Beusekom)

Een aantal simpele feiten op een rij:

 • Nederland ontbost relatief veel sneller dan het Amazonegebied..!
 • Er is sinds Rutte I meer dan 30.000 hectare aan Nederlands bos weggekapt. Voor idiote ‘zandverstuivingen’ en CO2-neutrale verbranding van hout..??
 • Het verbranden van hout voor de opwekking van energie is maar liefst 15% vervuilender dan stoken op gas of olie.
 • De bio-diversiteit word op grote schaal door Staatsbosbeheer en anderen vernietigd.
 • De massa bomenkap is volledig in strijd met artikel 191(1) van het EU verdrag.

daarom:

 • Een totaal bomenkap-verbod in Nederland.
 • Uitsluitend kappen met kapvergunning als daartoe een zeer goede reden is, zoals voor de veiligheid of wegens boomziekte.
 • Stop de subsidie op hout biomassa (= 15% meer CO2 uitstoot dan steenkool!)
 • Aanplant van minstens 30.000 hectare aan nieuwe bossen
 • Wij eisen een permanent duurzaam boom- bos- natuurbeleid

VEEL DUIDELIJKER
DAN HET IN DIT FILMPJE WORDT GETOOND,

KUNNEN WE JE HET NIET AANREIKEN!

En de idiotie van het beleid van de politieke regelgeving??
De Europese afspraak luidt dat de CO2-uitstoot van biomassa meetelt in het land waar de biomassa is geoogst. In de praktijk zijn dat veelal Noord-Europa en Amerika. Omdat na die ‘oogst’ weer nieuwe bomen worden geplant die CO2 opnemen, mag biomassa als duurzaam worden beschouwd in het hele praatverhaal rondom de CO2-discussie. En dat is volstrekt onterecht, stellen veel klimaatwetenschappers.

En de ombouw van bestaande gas/kolencentrales naar ‘biomassa-centrales’ werkt keihard averechts voor het klimaat en is een bijzonder slechte besteding van publiek geld. Dit stelt de European Academies Science Advisory Council (EASAC). Professor dr. Louise Vet, die namens de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen in de milieugroep van EASAC zit, benoemt het klip-en-klaar:

“Biomassa is een heel slechte energiebron. Verbranding van hout levert weinig energie op, waardoor er netto uiteindelijk dus méér CO2 uit de schoorsteen komt dan bij kolen en gas! Door een Europese afspraak hoeven we die uitstoot alleen niet in onze klimaatboekhouding op te nemen, want ‘nieuwe aanplant’ is daarbij de sleutel. Maar het duurt vele jaren, soms zelfs decennia, voor diezelfde hoeveelheid CO2 weer is opgenomen door nieuwe en natuurlijk veel jongere/kleinere bomen. Het is natuurlijk een waanidee dat het in één klap verbranden van biomassa in deze enorme hoeveelheden, ook maar een beetje duurzaam is of zou zijn.’’

En wat heeft het 5G-netwerk hier dan mee te maken?
We schreven HIER op de site een lang artikel, waarin we overduidelijk laten zien, dat het 5G-netwerk ERNSTIG wordt verstoord, wanneer hogere bossages en bomen ‘in de weg’ staan van de stations, die de elektro-magnetische straling doorsturen. Is het dan toeval dat dit nu precies gebeurt? Dat Staatsbosbeheer ( en vele, vele gemeenten als een waanzinnige plotseling bomen aan het kappen zijn..?? Co2-neutraal, alleen op papier en preciés passend in het ontstoren van het 5G-netwerk.. Of geloof je niet in toeval..

 

2 gedachten over “Houtkap: bomen verbranden als CO2-neutrale biomassa..!??

 1. Biomassa centrale is heel iets anders dan het misbruikte term dat nu wordt door overheden in Europa. Van 2008 tot 2013 heb ik intensief voor deze technologie gelobbied,Van Africa tot midden Oost en Zuid Asia, voor een italiaanse leverancier. Een Biomassa centrale werkt oorspronkelijk als volgt: Het is een beton tank die vacuum sluit om het gas van de biomassa te kunnen collecteren. In een biomassa tank gaan alle groen afval, de riolering en de mest van de veeteelt. Een bacterie is aan toe gevoegd om fermentatie te accelereren die een gas vormt. Deze gas, genaamde singas wordt gebruikt om electriciteit te verwerken. Het restant van de afval die compost is wordt als fertilizer gebruikt voor de landbouw. Dus, echt… deze technologie is een parel die nu wordt helemaal vernietigt door de globalist elite establishment met hun marionetten aan het hoofd van landen en natuurlijk Brussel. Wie afwijkend denkt en doet maakt geen kans om een sleutel positie te bekleden. Wie zijn ze? De Bilderbergers. Wie heeft een prominente plaats in deze club. Onze onschuldig glimlachend handshakers. Ja, die familie dus is wolf in schappenkleren. Er is ook de pyrolysis centrale ook gesloten onder vacuum die verhit welke afval dan ook, ook oude autobanden bijvoorbeeld, zonder het te verbranden. Hier komt alsmede singas uit en wat ruwe olie die alsnog gerafineerd kan worden en gesbricks die kunnen gebruikt worden in de wegenbouw bijv. Met goed bedoelingen, vandaag aan ieder straathoek zou moeten staan in mini formaat. Goedkoop electriciteit terug in de straat of wijk .

  1. https://tpo.nl/2019/10/30/mark-rutte-betaalt-koning-willem-alexander-13-000-euro-voor-lift-in-privejet-naar-bilderbergconferentie/ De waanzin dat nu in Den Haag de hoofdrol lijkt te spelen waar vele mensen het slachtoffer van zijn zoals Boeren die hun bedrijf kunnen moeten gaan verkopen ,bouwvakkers die hun werk dreigen kwijt te raken maar ook andere MKB bedrijf(jes) zal ertoe leiden dat alleen de allergrootsten over zullen blijven.
   Wat moet Rutte bij die Bilderbergers? En is per trein niet goed genoeg voor hem?
   Geld voor arme drommels die pech hebben in het leven is er zelden,op politie,leger wordt gekort (mogelijk met als doel toe te werken naar één politie/legermacht wat aangestuurd wordt door de EU uit Brussel) Door de idiote maatregelen vanuit Den Haag is inzet van politie te begrijpen om de orde te handhaven,maar wie eerlijk is zal moeten erkennen dat (op een paar incidenten na) de protestacties van boeren en bouwvakkers toch netjes zijn verlopen waarvoor een groot compliment.Als Den Haag niet zo dom zou doen dan konden de ingezette politiemensen ook gewoon hun werk blijven doen dus het komt erop neer dat de politie overbelast raakt doordat zij die dat probleem zouden moeten oplossen zelf ervoor zorgen dat de politie overbelast raakt.Ook wil ik nog kwijt dat Carola Schouten een slachtoffer is van de uitspraken van Jesse Klaver,en Jetten (die momenteel wel erg stil zijn) want zij begonnen over de veestapel halveren en andere idiote dingen en nu mag mevr.Schouten de kastanjes uit het vuur halen,misschien dat het niet naar ieders wens is maar ik heb veel begrip voor haar situatie en respect voor haar optredens (je zal daar maar staan).Marianne Thieme daar heb ik minder respect voor want die gooide eerst ook olie op het vuur en nu het een beetje verzet heeft opgeroepen verlaat ze de boel en dat komt bij mij nogal laf over en Mevrouw Ouwehand zal met de gevolgen van Thieme opgescheept worden. De beste remedi voor de ontstane chaos lijkt het vertrek van alle politici in Den Haag die vervangen zouden moeten worden door mensen uit en van het volk die voor het volk strijden want onder het gewone volk zijn er genoeg mensen die meer verstand hebben dan nu in Den Haag aanwezig is.Een land kan er alleen bovenop komen wanneer het vertegenwoordigd wordt door verstandige mensen uit ALLE lagen van het volk die er staan voor dat volk en niet zoals nu voor Bilderbergbelangen en partijbelangen om er zelf beter van te worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.