Advertentie

Het grote ontwaken..!!


X
X

Het grote ontwaken

2021 © Harriet Algra | WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Dit artikel kwam op een hele bijzondere wijze tot stand. Ik had s’ avonds een kort filmpje bekeken van de Yellow Rose of Texas (HIER). Op één of andere manier bracht dit een heleboel in beweging. Ik herinnerde me ineens één van de eerste lezingen die ik bijwoonde van Martijn van Staveren, in 2016. Hij vertelde toen, dat we in de echte wereld, dit leven liggen te dromen. We liggen op een soort bed en zijn omringd door onze echte familie en vrienden, die ons waarnemen. De volgende ochtend werd ik wakker met een inzicht wat zich steeds meer bleef uitbreiden. Om half 9 ben ik gaan schrijven in een vorm van automatisch schrift, en heb 3 uren achter elkaar, non-stop, 6 bladzijden volgeschreven in mijn schrift.

Het ontwaken is een volledig individueel proces. Iedereen doet dit in zijn/haar eigen tempo. Wat volledig zichtbaar is voor de één, kan onzichtbaar zijn voor de ander, omdat die persoon het nog niet bewust heeft kunnen waarnemen. Het is te vergelijken met het fenomeen, dat de Indianen in 1492 de Spanjaarden pas waarnamen, toen ze in kleine bootjes aan strand kwamen. De grote schepen waren tot die tijd onzichtbaar gebleven, omdat deze nog niet geregistreerd stonden in de hersenbibliotheek van de indianen. Zodra dit wel het geval is, is het nauwelijks voor te stellen, dat je dit niet eerder hebt kunnen zien.

Het is die hersenbibliotheek, die een zeer belangrijke rol speelt. Alles wat we waarnemen wordt in onze hersenen opgeslagen. Dus alles wat je hebt meegemaakt vanaf je geboorte tot nu, zit daarin opgeslagen. De rechterkant houdt zich bezig met alles wat creatief is en wat je aan ervaringen hebt meegemaakt. De linkerkant, die een rol speelt bij taal, met name woordkennis, logica, analytisch vermogen. Het is cruciaal, dat we die rechterhersenhelft actief houden, met steeds nieuwe ideeën en uitdagingen die grensverleggend zijn, omdat daarmee een bijzonder proces op gang komt.

Hoe meer plaatsjes, nieuwe ervaringen etc. zijn opgeslagen in die rechterhersenhelft, hoe meer verbindingen er tussen die plaatsjes zullen worden gecreëerd. Dit heeft tot gevolg, dat je steeds meer overzicht krijgt van wat er werkelijk gaande is. Wat zich momenteel aan het afspelen is, is een ontwakingsproces uit een comateuze toestand.

Die comateuze toestand is een gevolg van een virus, die ervoor heeft gezorgd dat die hersenbibliotheek volledig is gewist en uitgeschakeld. Hierdoor zijn we vergeten wie we werkelijk zijn en waar we vandaan komen. Dit heeft de val van ons bewustzijn kunnen veroorzaken..!

Meditatie laat ons in de Goddelijke Stilte van onszelf, ons onsterfelijke ‘Zelf’ ervaren..

Geboren als gevangene…
Het is te vergelijken met een olifant, die in gevangenschap is geboren en met één poot vast zit aan de ketting. Als klein olifantje was die ketting te sterk voor hem. Naarmate hij groter weet hij niet beter, omdat zijn wereld zo verkleind is geraakt. Hierdoor komt het niet in hem op, dat hij in werkelijkheid een sterke olifant is, die zich met één ruk zou kunnen bevrijden van die ketting om de wijde wereld in te gaan.

In werkelijkheid zijn we een onsterfelijk wezen, dat altijd heeft geleefd en ook altijd zal blijven leven. In onze bewuste wakkere staat, kunnen we op meerdere plekken tegelijkertijd aanwezig zijn. We zijn continu bezig om nieuwe ervaringen op te doen, die net als de beelden in een caleidoscoop eindeloos nieuwe werelden creëren.Dit creatieproces heeft er in het verre verleden toe geleid, dat er een hele bijzondere aarde is gecreëerd, met een helende functie. Hier zouden alle beschavingen in het multi-versum gebruik van mogen maken. Alle levensvormen denkbaar, waren hier in oorsprong aanwezig.

Dit verklaart ook de grote diversiteit aan flora en fauna.
Wat er momenteel nog zichtbaar is, is een schim van wat er ooit was. Alles is echter nog steeds aanwezig, maar we zijn momenteel niet in staat om het waar te nemen, omdat die beelden zijn gewist uit onze hersenbibliotheek. Nu wordt het misschien ook duidelijk waarom het zo belangrijk is je geest actief te houden met steeds weer nieuwe ideeën, omdat we hierdoor steeds meer kunnen waarnemen. Het daadwerkelijk beleven en doorvoelen is veel krachtiger, dan de kennis die je bijvoorbeeld uit studieboeken vergaart.

Lees je teksten en boeken echter meerdere keren, dan wordt het een ander verhaal, omdat je hiermee de woorden tussen de woorden gaat oppakken. Je zult merken wanneer je het herleest, je nieuwe informatie zult tegenkomen. En wordt je voorgelezen, dan kun jij je fantasie er op los laten. Denk maar eens hoe fijn de meeste kinderen het vinden om voorgelezen te worden. Hun fantasie is eindeloos. Een ander belangrijk voordeel is: het houdt ons jong en gezond.

Toen de aarde bijna compleet was, is deze gehackt door de Alpha Draconis, een reptilliaanse beschaving uit het Orion sterrenstelsel. De Alpha Draconis hadden officieel de taak, de geschiedschrijver van het multiversum te zijn. Ze kozen er helaas voor de geschiedenis een eigen vorm te gaan geven, en pretendeerden op een bepaald moment in tijd, de scheppers van dit multiversum te zijn.

Dit leidde ertoe, dat ze veranderden in een zeer oorlogszuchtige beschaving, die in de loop der tijd vele andere beschavingen hebben overmeesterd. Hun strategie was de overmeesterde beschavingen niet te vernietigen, maar te onderwerpen, om ze als slaaf in te kunnen zetten.  De techniek die ze hierbij toepassen is het geheugen van de gevangenen volledig te wissen met behulp van een virus.

Dit had tot gevolg, dat het bewustzijn van die overmeesterde beschavingen in een comateuze toestand terecht kwam en dat is exact wat er ook met ons aan de hand is. In die comateuze staat dromen we het leven van de rol, dat zich aan het afspelen is in ons hologram. Onze lichamen in de andere realiteiten waar we aanwezig zijn, raakten hierdoor in een coma, omdat we er van hieruit geen contact mee kunnen maken, als gevolg van ons gewiste geheugen.

Onze echte familie en vrienden zien ons liggen, maar zijn niet in staat om ons te bereiken. Door hun waarneming wordt er alles aan gedaan onze rechterhersenhelft wakker te schudden, in de hoop dat er weer voldoende verbindingen in onze hersenbibliotheek geactiveerd worden, die ons geheugen kunnen herstellen. Hun waarneming is echter niet genoeg. We zullen het zelf, van hieruit moeten opstarten. We kunnen niet gered worden van buitenaf. De enige weg naar de vrijheid is, dat we zelf weer gaan herinneren wie we werkelijk zijn. Zodra dat plaats gaat vinden, zijn we vrij.

Een herhaling van de geschiedenis…
Wat we momenteel meemaken, is letterlijk een herhaling van de geschiedenis. Met behulp van het Covid-virus en de PCR-test, proberen ze die hersenbiblioteek opnieuw uit te schakelen. Hiermee proberen ze ons in een nog veel diepere slaap te brengen, en zodoende de weg naar de vrijheid te blokkeren. Het virus dat dit kan veroorzaken, wordt via het vaccin toegediend. Dit, is de ware reden achter het feit, dat ze iedereen gevaccineerd willen zien. En nu wordt misschien ook duidelijk, waarom gevaccineerde mensen niet kunnen zien wat voor jou en mij zo overduidelijk zichtbaar is.

Diep in de hersenen opgeborgen, de menselijke kosmische antenne, de pijnappelklier.

Zij zijn binnen de comateuze droom, waarin we met zijn allen verkeren, opnieuw in slaap gebracht. Dit heeft tot gevolg dat ze het contact met de Bron, met de echte wereld, zijn verloren. Ze dromen een droom in een droom, net als in de film ‘Inception’ het geval is. Om te kunnen ontwaken zullen we ons moeten gaan realiseren hoe krachtig onze eigen scheppingskracht is. Dat waar jij je focus op richt is wat je gelooft. Wat je gelooft creëer je. En wat je creëert is wat je realiteit wordt. Laat dit goed tot je doordringen.

Je hebt dus altijd een keuze.
Is het iets positiefs en liefdevol, dan focus jij je op het goede maar is het negatief dan voed je de matrix. Als kind heb ik vele botbreuken gehad als gevolg van een vitamine D3 te kort, doordat ik in de winter ben geboren. Mijn botten waren bros en ik had op mijn 5de levensjaar al 20 gaatjes in mijn melkgebit, terwijl ik niet of nauwelijks zoetigheid at.

Gaandeweg leerde ik hoe belangrijk het is, de gebroken ledematen in je hoofd te laten bewegen. Dit, is nog veel belangrijker dan de fysieke beweging. Op deze manier ben je namelijk in staat de ledematen en spieren, gezond en sterk te maken en te houden. Wordt het gips na een botbreuk van je arm of been verwijderd, dan zullen de spieren nog net zo sterk en krachtig zijn als voor het moment dat het gips er om heen was geplaatst.

Vele jaren later hoorde ik, dat de Russische topatleten 90% van hun training met simulatie bezig zijn, en maar 10% met daadwerkelijke fysieke training. Nu is mij duidelijk waarom dit de juiste manier is. Met die simulatie creëer je de verbindingen in je hersenbibliotheek, die je vervolgens het totale overzicht kunnen verschaffen, hoe je als beste uit de bus kunt komen. Je brein is een supercomputer en kan vergeleken worden met de beste computers ter wereld. Waar we voor moeten waken, is dat we de machthebbers geen kans geven de mensheid tegen elkaar op te laten zetten.

We hebben elkaar namelijk heel hard nodig. Iedereen draagt een stukje van de puzzel in zich mee. Al die stukjes samen vormen de complete hersenbibliotheek. Je hoeft het helemaal niet met die ander eens te zijn, maar laat die andere persoon wel in zijn waarde. Wij zijn hier allemaal stuk voor stuk gehandicapt. Maar stop nog ergens in te geloven. Doorvoel wat klopt voor jou, voeg dat stukje toe aan je eigen bibliotheek en laat de rest gewoon los. De term ‘gecontroleerde oppositie ’ is een begrip waar je de laatste tijd steeds vaker hoort. Het is ingebracht door de DeepState en valt onder dezelfde categorie ‘complotdenken’. Deze termen worden bewust ingezet, om mensen tegen elkaar uit te spelen. Dus trap daar niet in.

.

Creatie? Focus!
Eén van de meest voorkomende oorzaken achter autisme zijn de vaccinaties. Autisten kunnen heel moeilijk tegen verandering. Ze leven volkomen in hun eigen wereld en raken van slag als het script wordt gewijzigd. Hierdoor vindt er niet of nauwelijks een uitbreiding in hun hersenbibliotheek plaats. Dit past dus precies in het straatje van de DeepState. Alles in deze gevangenis is erop gericht, om die rechterhersenhelft op non-actief te houden. Kinderen krijgen steeds meer vaccinaties toegediend en worden op steeds jongere leeftijd mentaal geschoold.

Aan de creatieve ontwikkeling wordt niet of nauwelijks aandacht besteed. Hoe meer je hebt gestudeerd, hoe meer je wordt beloond. De hoog geschoolden in deze maatschappij, hebben geen idee meer hoe de wereld werkelijk in elkaar zit. Hun hersenbibliotheek bevat enkel kennis uit boeken. Ze zijn het contact met het echte menselijke leven volledig kwijtgeraakt, omdat ze hun kennis uit boeken hebben gehaald. Deze bevat enkel nog informatie, die ons gevangen kan houden. En ze hebben het zelf niet in de gaten.

Ambachtslieden zijn volledig verdreven en hebben gedwongen plaats moeten maken voor een weggooimaatschappij, waaruit alle kleur en schoonheid is verdwenen. De ‘Tel-lie-vision’, hersenspoelt dagelijks de massa met nep nieuws. Dit heeft tot gevolg, dat mensen meer en meer in robotten veranderen, en niet langer in staat zijn zelfstandig na te denken. De GPS en de SMART-technologie maken ons steeds dommer en werkt zeer verslavend. De meeste mensen kunnen niet meer zonder. En wat als die apparatuur ineens plotseling, bewust wordt uitgeschakeld om een enorme chaos te creëren?

Neem dus voorzorgsmaatregelen en train je hersenen om die informatie zelf weer op te pakken. Je zult verstelt staan hoe zeer je hersenbibliotheek hiermee uitgebreid zal gaan worden. Wat ook noodzakelijk is, om je zo flexibel mogelijk op te stellen, en open te staan voor steeds weer nieuwe dingen. Allereerst is het van belang, dat je de rol leert loslaten waarin je geboren wordt.

Deze rol zit vol programma’s. Die programma’s leer je herkennen door bijvoorbeeld dagelijks een andere rol aan te nemen. Dit kan een rol van iemand anders zijn die je kent, of een rol van iemand uit een film. We leven hier tenslotte sowieso in een groot toneelstuk, dat in werkelijkheid helemaal niets met de echte realiteit te maken heeft.

Doorbreek alles wat in een sleur terecht is gekomen. Dit kunnen bijvoorbeeld relaties zijn maar ook je baan. Wordt een ontdekkingsreiziger, die zijn grenzen continu gaat verleggen. Dit heeft tot gevolg dat er in de rechterhersenhelft steeds meer nieuwe verbindingen aangemaakt kunnen worden, die het totale plaatje van wat er werkelijk gaande is, zichtbaar maken.

De natuur kan hier een belangrijk handvat in zijn, want dat is onze grootste helingsbron. Hoe meer verbindingen er in de rechterhersenhelft aangemaakt worden, des te sterker het contact wordt met de echte wereld. Beetje bij beetje zullen herinneringen gaan terugkeren van wie je werkelijk bent. In je thuiswereld zal dit met een enorme blijdschap worden waargenomen. Deze waarneming versnelt op zijn beurt weer jouw proces van wakker worden…!

Mijd het bewerkte voedsel uit de supermarkt. Het is dood en zit vol gifstoffen, die als doel hebben: jou ziek te maken. Hierdoor beland je in het medische circuit en word je volgestopt met chemische medicijnen, die op hun beurt ook weer gifstoffen bevatten. Hiermee kom je in een spiraal van vergiftingen terecht, waaraan je uiteindelijk komt te overlijden. Zoek je heling in de natuurgeneeskunde. Hierin vinden we alles, dat nodig is om ons weer gezond en wakker te maken.

Bescherm je kinderen tegen de overheid en Big Pharma, en start met thuisonderwijs. Of verbind je met andere ouders en dwing het schoolbestuur een nieuwe richting op te slaan waarbij het weer mogelijk wordt, kinderen kind te laten zijn. Niets is zo inspiratievol dan de fantasie van een kind dat zichzelf mag zijn.

Het wordt tijd dat we het hele corrupte rechtssysteem aan de kant zetten en het gaan vervangen door de universele wetgeving. Wereldwijd wordt het met de dag duidelijker zichtbaar, dat rechters rechtspreken in het voordeel van de elite. Hiermee hopen ze al hun misdaden verborgen te houden. Dit gaat ze echter niet lukken.

Dagelijks zien we de scheuren dieper en dieper worden. Dit, zal het hele corrupte en criminele systeem als een kaartenhuis in elkaar doen storten. Er vindt momenteel een splitsing plaats tussen de verschillende werelden. Iedereen die zich richt op een menswaardige wereld, waarin respect heerst over alles dat leeft, zal zich gaan loskoppelen van de wereld, die geleid wordt door hebzucht; oordeel; wraak; hiërarchie en ego, om wakker te worden in de echte wereld.

De achterblijvers zullen pas over 26.000 jaar opnieuw de kans krijgen, om zich te bevrijden uit de wereld van de 3-dimensionale werkelijkheid met zijn dualiteit. De groep gevaccineerden, die weer opnieuw in slaap is gebracht, en het contact met de Bron is verloren, zal tijdelijk opgevangen worden in een tussenwereld. Daar kunnen ze in hun eigen tempo wakker worden uit de hypnose, om uiteindelijk ook weer terug te keren naar de echte wereld.

Het grote ontwaken, is wereldwijd in volle gang en is dus niets anders als het wakker worden uit de comateuze toestand waarin we zolang gevangen hebben gezeten. De sluiers tussen hier en onze echte wereld zijn aan het oplossen. Hierdoor nemen we in ons onderbewustzijn dingen waar, die we niet kunnen plaatsen in deze realiteit omdat ze nog niet in onze hersenbibliotheek staan geregistreerd.

Dit kan zich uiten in een enorme moeheid, onrust, stress etc. Wat ook mogelijk is, is dat je aparte geluiden kunt horen, die je aandacht proberen te trekken. Verder heb ik al van verschillende mensen gehoord, dat ze wezens bij hun bed zien staan of die op hun bed gaan zitten. Dit, zijn onze echte familieleden. Er is dus niets om bang voor te zijn. Je bent omringd door liefde en geef je daar aan over. Probeer zelf ook verbinding te leggen met je dierbaren. Dit zal het proces versnellen dat je zal doen ontwaken in je èchte lichaam, in de èchte wereld.

 

Harriet Algra

oktober 2021

totalhealthfoundation.nl

1 gedachte over “Het grote ontwaken..!!

  1. Gisteren was M.Rutte in Groningen waar hij boze Groningers tegen kwam en dat deze mensen boos zijn is terecht want zij zijn in de steek gelaten en worden nog steeds net als de kindertoeslag ouders nog steeds in de steek gelaten door Rutte en de rest van de politiek op een paar mensen na.Dit geeft aan dat Rutte en consorten geen donder geeft om mensen die in nood verkeren je kunt je dan ook afvragen waarom dat voor corona dan anders zou zijn (tenzij andere belangen hierbij een rol zouden spelen natuurlijk).Hoe is het mogelijk dat Rutte en Hoekstra nu een gespreksronde hebben om tot een formatie te komen? Er is onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van onder andere deze twee personen bij de toeslagenaffaire en mogelijk hebben zij ambtsmisdrijven gepleegd waar ik meen nog verder onderzoek gedaan moet worden.Het beleid onder Rutte heeft Nederland in de situatie gebracht waarin we nu verkeren en dat is niet best.Ook hebben we de Rutte doctrine en we weten hoever zijn arm (macht) reikt want zijn wil is wet die vele gehoorzame ambtenaren zonder blikken of blozen gewoon ten uitvoer brengen.
    Hoe is het mogelijk dat andere partijen met mensen die mogelijk ambtsmisdrijven hebben begaan in gesprek gaan om tot een formatie te komen met deze zelfde mensen ondanks de verdenkingen.Waarom krijgen Rutte en Hoekstra deze mogelijkheid en waarom wordt niet eerst alles tot op de bodem uitgezocht door onafhankelijke onderzoekers waarna eventueel een gang naar een onafhankelijke rechter plaats kan vinden ipv dat ze opnieuw in een kabinet kunnen komen? Vaak hoor ik mensen zich afvragen wat oa Rutte daar nog doet en die vraag heb ikzelf ook.Maarach wat is recht nog waard in Nederland?Het was toch nota bene de minister van justitie en veiligheid die op zijn huwelijk in de fout ging en waarvoor de geldende regels werden aangepast zodat een strafblad werd vermeden zodat hij kon blijven zitten (dit doen ze natuurlijk niet voor Jan met de pet wanneer die geldende regels overtreed).Deze man heeft wel een enorme vinger in de pap wanneer het om wetswijzigingen gaat of corona maatregelen wat we hebben kunnen zien aan wat ze wilden met die QR code en welke wetswijzigingen ze wilden.
    Ik neem aan dat de grondwet goed doordacht is en dat daarin niet voor niets is opgenomen dat mensen het recht hebben om zelf te bepalen of ze wel of niet vaccines laten injecteren en zelfbeschikkingsrecht hebben.En dan met voorstellen komen om dit te veranderen is een grof schandaal vooral voor een vaccine dat maar deels werkt en in werkzaamheid afneemt.
    Die QR code is niets anders dan een middel om mensen te controleren en te volgen en vandaag stond op teletekst dat ze zelfs in ik meen 13 gevallen de QR code kunnen blokkeren.(Tja je zal dan maar gevaccineerd zijn en geblokkeerd worden dat is wat).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.