Advertentie

Jesse Ventura is het meer dan zat!!


De cover van het nieuwe boek van Jesse Ventura

Het is 4 april 2011 en Jesse Ventura, oud-gouverneur, maakt zijn zoveelste optreden in een TV-show. dit keer zit hij bij de Engelse tv-maker Piers Morgan. Hij is daar om zijn boek te promoten over de geheimen die de overheid tot het uiterste beschermt. De boekcover zie je hiernaast. Het boek: ’63 documents the governments doesn’t want you to read’ is inmiddels hard op weg om een razend verkoopsucces te worden.

Eindelijk een vooraanstaande Amerikaan, die opstaat. Ventura ging al zover, dat hij de overheid in de VS beschuldigt van NAZI-praktijken (HIER het artikel erover). In dat opzicht wijken onze opvattingen, die we in de loop van de jaren ná 9/11 baseerden op degelijke informatie, niet veel af..! Lees het artikel van Jesse Ventura over zijn boek en je zult verbanden zien. Kijk eens op dit artikel bijvoorbeeld op WantToKnow, over de moderne ‘Nazi-officier’ Michael Chertoff in dienst van de VS..  (Ben je benieuwd wat deze Nazi-praktijken dan behelsen, kijk dan HIER op deze site!)

Het gaat er stevig aan toe, Jesse wordt tot het uiterste gedreven. Hier is de show van 40 minuten die te zien was op CNN.Jesse Ventura neemt opnieuw geen blad voor de mond en laat zijn vaderlandslievende hart spreken. De moeite waard, meer dan dat!

23 gedachten over “Jesse Ventura is het meer dan zat!!

 1. Hoop dat we nog veel van Jesse mogen horen!!!!! En zelf heeeeeeeeeeeel veeeeeel mensen WAKKER SCHUDDEN…. WIJ zijn het ZELF waarop wij wachten, onze “bevrijding” komt NIET van buiten ons, maar van BINNEN. Leven vanuit ons HART en met LIEFDE. <3<3<3<3<3<3<3<3<3. Namasté. In Lak'ech Ala K'in. Wij zijn allen gelijk; een energetisch wezen in een fysiek lichaam. Waarom zouden wij een ander niet accepteren, terwijl de andere een stukje van onszelf aan ons laat zien. Dus accepteren we onszelf (nog) niet helemaal. Wanneer we ons dat realiseren en het laten inzinken in ons eigen doen en laten, begrijpen we veel meer en kunnen we de ander ook sneller en makkelijker respecteren en houden van…………… Love and Gratitude. Respect.
  Laat de ander in zijn waarde en ben het met elkaar eens dat je het niet met elkaar eens kunt zijn.

 2. Dit is zo genieten met die gast Jesse de verschrikkelijke maar ozo Oprecht!

  Kan iedereen goed begrijpen en verstaan wat hij zegt of moeten we even een integrale vertaling in elkaar sleutelen?

  ” I Speak My Mind, when anyone likes it or not ”
  Ik zeg wat ik denk, of iemand dat nou leuk vindt of niet.

  ” All the people that question me, I turn around and say well how many independent investigations have you done? ”
  Voor Iedereen die vraagtekens zet bij mijn uitlatingen, dan draai ik mij om, kijk ze aan en vraag hoeveel onafhankelijk onderzoek heb jij gedaan?

  ” If telling the truth is causing trouble in the united states today then yes I do”
  Als het spreken van de waarheid problemen veroorzaakt in het tegenwoordige Amerika ja dan ben ik iemand die om moeilijkheden vraagt.

 3. Deze man is heel kwaad. Kwaad om alle leugens en foute regeringen. Hij spreekt begrijpelijke taal. Zeker. Maar we moeten niet vergeten dat dit tv is dat goed verkoopt. Het gesprek wordt zo gedirigeerd dat Jesse uit de tent wordt gelokt om krasse uitspraken te doen over Kennedy, over Dick Cheney. Veel uitspraken neemt hij tijdens het gesprek terug of tempert ze. Uit voorzichtigheid waarschijnlijk omdat hij steeds wordt aangevallen.
  Het blijft in mijn ogen show. Steeds herhalen wat hij in het verleden heeft gepresteerd zodat je wel moet geloven dat hij oprecht is. Daar heb ik nu zo’n hekel aan. Het maakt een oprecht mens in mijn ogen toch verdacht.
  Het voelt gewoon niet goed. Maar ja, het is maar tv.
  Ik ga in veel dingen die hij zegt wel mee tot op zekere hoogte. Maar ik ben in al wat ik weet afhankelijk van mensen zoals Jesse die dingen aan de kaak stellen en voor iedereen toegankelijk maken wat anders verborgen blijft. Ik kan zelf geen onderzoek doen en moet ook maar aannemen dat wat ik lees en hoor de waarheid zou kunnen zijn. Mijn gevoel kan mij tenslotte ook wel eens in de maling nemen omdat we van nature of door ervaringen in het verleden een afkeer kunnen hebben van situaties of mensen die ons ergens aan herinneren.
  Daar zijn we ons niet altijd bewust van. Ik ga niet juichen als ik zo,n man hoor. Hij heeft mensen gedood in een oorlog en vindt dat normaal omdat het oorlog was. Er zijn ook ex soldaten die het helemaal niet normaal vonden en wensten het nooit te hebben meegemaakt. Ik weet dus nu niet wat voor mens Jesse eigenlijk is.
  Ondanks dát zullen we de boodschapper hier de boodschapper laten en de boodschap proberen te begrijpen.

  1. Niet meer heel alleen met Seleen, Seleen voor het eerst dat jij mij nu heel diep bij mij binnen komt Seleen.
   Dan zie ik een andere probleem diep in mij opdoemen.
   Ik kan van meer Vrouwen dan van alleen 1 houden, toch is er altijd die ene, die mag me niet helemaal voor altijd verloochenen, dat trek ik het niet meer, maar welke vrouw kan nou verdragen dat ik van meerdere kan houden, niet een beetje maar erg, als ik dan weer eens compleet alleen kom te staan, zoals zo vaak, sjaaah wie kan mijn stille Favoriet zijn en toch begrijpen dat ik Moet geven aan meerderen tegelijk, misschien is zij het wel die ene die dat kan, Dawn kan dat, dat voel ik, wat denk jij Selene, wat voor iemanden zijn Dawn & Me?

   Ja hoe kan je begrijpen dat Jesse een goeie gast is, dat kan alleen als je iets van de militaire wereld begrijpt, de militaire wereld is mij met de paplepel ingegoten Selene, vandaar, dusz als je iets van mij begrijpt dan sta je ook weer dichter bij Jesse.. Ik kruip nu even ongevraagd in jou Selene, heel kort maar even, ongevraagd brutaal, omdat ik nu even een verbinding voel, dat zal wel problemen opleveren, dat is vragen om moeilijkheden, ik weet het, wie zegt dat alles logisch en gemakkelijk hoort te zijn?

  2. Hyper, je moet de suiker eens laten staan dan slaan je gedachten niet zo op hol. De militaire wereld is jou met de paplepel ingegoten?, daar geloof ik niks van. Daarvoor kom je niet gedisciplineerd genoeg over. En jij zou met mij helemaal niet alleen willen zijn. Mijn schoonzoon lacht zich een bult als hij dit leest. Gelukkig heb je nog keus hè.

  3. Weet je Selene, voor WantToKnow zien we dezelfde verhaal als Jesse. Ik zie duidelijk dat hij qua voorbereiding tekort komt. Boosworden deed ik ook in het begin, en het gebeurt me nog steeds in gesprekken, over bijv. 9/11.
   Wat je goed moet weten, is dat het echter steeds maar weer gaat over de ONTKENNING bij mensen, vooral omdat dat hun reflex is op een heftige bericht. Hun wereld stort ahw in elkaar. (Think about it!)
   In dit geval spreekt er ook nog eens een uiterst bedenkelijke interviewer, die -als het hem heet wordt onder de voeten- maar roept dat hij de interviewer is. Alsof nondepie het interview belangrijker is, dan de mededeling dat de VS is overgenomen door een stel Nazi’s, geholpen door een kudde buitenaardsen. De sukkel.. sorry hoor, ik werd weer boos.. hahaha 🙄

   FEITEN!
   Als ik tegenwoordig over 9/11 praat, vraag ik mensen of ze weten dat (om maar eens een paar feiten te noemen!)
   – pas na 1,5 jaar een officieel onderzoek naar de gang van zaken mocht worden gehouden door Cheney en Bush, onder grote druk van het Congres. Als het aan hen had gelegen, was er NOOIT een onderzoek gekomen.
   – de onderzoekscommissie maar US$ 10 miljoen budget had om haar onderzoek te doen. (Bill Clinton/Lewinski-onderzoek was US$ 41 miljoen!)
   – WTC-concierge William Rodriguez, al ruim 1 UUR VÓÓR DE AANSLAGEN al dode mensen in zijn parkeerkelder van 7 verdiepingen had liggen, ivm afgaande bommen. (De kelder werd ondermijnd, omdat daar het gebouw natuurlijk in moest storten!) En dat de tientallen brandweermannen, die (dit verhaal bevestigen en) melden dat er bommen afgingen in het gebouw.
   – dat er een lulletje-rozewater wordt geïnterviewd, met een baseball-petje, uurtje na het ineenstorten van de torens. Deze no-know vertelt precies, zoals een acteur het doet met veel gebaren, hoe de structurele ondermijning van de torens het gevolg was van de intense hitte, die ontstond doordat de kerosine van de vliegtuigen vlam had gevat…!
   enz
   enz

   Het gaat KEIHARD om feiten, feiten, feiten..!! Dat heet in metafysiek: WAARHEID!

  4. @HyperAlert weleens aan een spirituele datingsite gedacht. Vind het af en toe gênant wat ik van jou lees op het forum over vrouwen.

  5. Guido, mijn reactie op jouw reactie staat bij @Simba_nl. Foutje. 🙂

  6. Het is al goed, ik zal mij voortaan beperken tot mijn eigen soort.
   Als ik nog eens wat over heb dan hou ik het voor me zelf, net als jullie soort.
   En Selene weet uit eigen waarneming dat het militaire mij niet met de paplepel is ingegoten.
   Dan weet jij meer dan ik Selene, neeh ik voel geen verlangens naar jou toe Selene, wees gerust.
   Dat zou ik door mijn vermeende gebrek aan discipline ook lang niet waard zijn.
   Nou zijn we weer thuis, dat milieu met die normen en waarden ken ik.
   Wat ik me wel af vraag waar de eindeloze agressie vandaan komt, noemt U zichzelf ook Spiritueel?
   Laat maar, ik wil het niet eens meer weten.
   Ik ben zo bang dat ik een hekel heb aan verNederlanders in het algemeen…
   Die eindeloze hardleerse vooringenomen botheid en vooral arrogantie op NIets gebaseerd.
   Ik hou niet van nette vrouwen, ze zijn gênant JaNee, in mijn beleving heel erg gênant, op niets af.

  7. Hyper, het was niet mijn bedoeling je te beledigen maar juist om aan te geven dat je zelf iets te ver ging. Vandaar dat je volgens mij geen discipline kent. Zulke mensen zijn op papier iets bedachtzamer.
   Ik ben zeker niet bang van je bedoelingen. Ik heb alles wel al mee gemaakt denk ik zo.
   Ik verwachtte een glimlach en wat meer zelfkennis van jou. In plaats daarvan ga je zitten mokken.
   Dat moet je jezelf niet aandoen. Daar heb ik niks aan en jij al helemaal niet.

  8. Ooh okay, jah Selene ik snap mensen moeilijk, en ik zei toch zelf al dat ik (te) ver ging door even in je te kruipen, op dat moment was er even een verbinding voor mij, daarom ging dat, jah ik weet dat als dat gebeurt dat dat niet netjes is, ik had ook het ook stil kunnen houden en dan was het ook al gebeurd, weet je ik had iets over, en dan stroom ik over, omdat ik net iets had gekregen, van een voor mij heel bijzonder Iemand, en nog wat extra van een ander voor mij bijzonder Iemand, 2 bijzondere Iemanden, en er was nog Iemand, en die gaf mij ook nog wat daar boven op; en toen stroomde ik over,

   noem het gelukzaligheid, dat is het wel, en ik vind het niet netjes als ik dan alles voor mezelf hou, dat kan ik wel, echt wel, maar dan voel ik mij bezwaard, want ik weet hoe erg het is om er niet te mogen zijn, laat staan om warmte te krijgen, of serieuze aandacht, weet je nou weet ik dat jij dat niet tekort komt, waarschijnlijk, maar Jesse die komt heel hard bij mij binnen, door de situatie, de bekende vragen, de bekende houding van de interviewer, het is voor mij zo vertrouwd, Jesse heeft alles gepresteerd en alles beleefd en bekeken en bestudeerd en nog is het niet genoeg, en in mijn beleving is Jesse eindeloos beleefd en netjes, en is het een wonder dat de interviewer mag blijven leven, dat is eindeloze discipline van Jesse, en zeker ook mededogen, anders kan je dat niet opbrengen, die interviewer kan voor mij geen echt mens meer zijn, hoeveel beton moet je om je heen hebben om zo te kunnen zijn in 2011?

 4. @Selena, Ik snap wat je bedoelt en het is zeker zeer gezond om niet alles als zoete koek te slikken, zelfs niet als het in je straatje te pas komt en hoe mooi het soms ook lijkt.

  Ik ontdek de laatste tijd steeds meer dat ik mijn gevoel moet volgen i.p.v. common sence maar je gevoel toetsen aan meetbare feiten en delen met anderen maakt de discussie waker om meer gegrond onderzoek te (laten) doen door oprechte deskundigen.

  Ik voel en denk dat dát de ware intentie is van Jesse Ventura om oprechte deskundigen in hun vakgebied wakker te schudden en ja, hij moet tenslotte ook leven en eten en hé, het is nu eenmaal het land van de glitter and glamour.

  Ik hoop alleen voor hem dat er vandaag of morgen niet toevallig een vrachtauto per ongeluk door zijn remmen gaat.

  1. Het is Selene. 🙂 En je zou beter geen vrachtwagens verzinnen waar je ze niet wil hebben. Wij creëren onze wereld zelf, weet je nog?

  2. Guido, je hebt me niet helemaal begrepen denk ik of ik ben niet helemaal duidelijk geweest. Ik vindt het jammer als ik het gevoel krijg dat er iets niet helemaal klopt terwijl ik weet dat er iets heel belangrijks wordt verteld. De manier waarop dit bericht de wereld in gestuurd wordt (commerciële tv) verandert het in kolder in
   plaats van waarheid.
   Ik herinner me nog precies het moment dat ik de beelden op tv zag. Ik dacht; dit stinkt. Ik herinner me ook het gezicht van Bush toen hij de Amerikaanse burgers toesprak. Ik dacht en zei hardop. Je liegt, je hebt geen eens medelijden, beest. Dat was voor mij meteen duidelijk en de rest dus ook. Alleen is het moeilijk anderen te overtuigen. Ik heb geen bewijs al kom ik met nog zo veel voorbeelden die op youtube terug te vinden zijn. Maar beeld kan worden gemanipuleerd dus als iemand niet wil geloven is dat het.
   Ik bedoelde alleen aan te geven dat dit niet de beste manier is om mensen aan het denken te zetten in de richting die wij willen. Ze komen hier misschien niet eens kijken, ook dat nog. Maar ik maak me er niet druk meer om. Misschien dat iemand vandaag of morgen een manier vindt om mensen een andere richting in te laten kijken zodat ze het echte licht kunnen zie.
   Ik wordt ook vaak boos. Ik heb mezelf aangeleerd dat direkt in de gaten te hebben en aan iets anders te denken. Met boosheid gaat het niet weg en kun je anderen niet overtuigen. Juist met kalme woorden lukt het soms. Dat is mijn ervaring. En hé, iemand zei dat ik gelijk had, ufo’ bestaan, het was op tv of zo?

 5. @guido, De sneeuwbal tot de waarheid wordt groter en groter en ik herken de boosheid als mensen je smalend in je gezicht uitlachen en nog net niet zeggen, jij gelooft ook zeker in marsmannetjes… Wacht maar af… straks roepen ze, zie je wél, ik heb het altijd al geweten.

 6. wie kan mij helpen met een onder titeling van het filmpje. ik kan redelijk engels volgen maar niet alles. ik mis dan een heel deel van het verhaal.
  en dat boek van hem, is dat in het nederlands te krijgen !!
  WIE KAN EN WIL MIJ HELPEN.
  groetjes Arnoud

  1. Het spijt me Arnoud, het is niet te doen dit allemaal te vertalen..! Hopelijk steek je genoeg op van Jesse Ventura om de diepte van zijn verhaal te doorvoelen.
   Je kunt natuurlijk wel even kijken bij een ander artikel over hem en 9/11, hier op WantToKnow:HIER en HIER

 7. Hij heeft het zelfs over waarom we in Afghanistan zitten namelijk: Lithium! Omdat deze stof nodig is voor alle mobieltjes, computers en jaja…electrische auto’s! Zou het?! Geen olie oorlog, maar Litium oorlog?!

  Ze doen er ook echt alles aan om ons in deze matrix te houden heh…pffff.

  1. Er is sprake van een aantal factoren waarvan Lithium er 1 is. Dit is ook geen nieuwe ontdekking maar dit was al lange tijd bekend. Zie hiervoor het volgende artikel: http://motherjones.com/kevin-drum/2010/06/afghanistans-lithium-hype-or-reality

   Alle oorlogen in Afghanistan zijn gevoerd om resources en militaire aanwezigheid in deze regio. Zo waren er dus eerder ook de Russen in Afghanistan. De Amerikanen hebben deze Russen met de hulp van “Rambo” verdreven. Dit gebeurde samen met … de nu welbekende Taliban. Deze Taliban werden voorzien van wapens en getraind door de Amerikanen. En nu zitten de Amerikanen er potverdorie zelf 😉

   Naast Lithium is ook olie natuurlijk een belangrijke drijfveer. Lees hiervoor : http://en.wikipedia.org/wiki/Trans-Afghanistan_Pipeline en http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/oil.html

   De man in positie in Afghanistan is ook niet voor niets Karzai en oud medewerker van de Carlyle Group.. Een erg machtig clubje mensen waar toevallig George Bush sr en John Major (GB) ook lid van zijn en nog een hele waslijst aan machtige figuren. Lees hiervoor het boek The iron Triangle en je ogen gaan vanzelf open. 🙂

 8. @HyperAlert
  25 april 2011 om 15:22

  u hebt waarschijnlijk niet zo’n hoge pet op van de bezoekers van deze site.
  als u denkt dat het nodig is iedere engelse quote te vertalen..
  bent u soms onderwijzer?

  1. Hey Maxim, mijn grootvader was inderdaad een ontzettende eigenwijze soms zelfs onuitstaanbare onderwijzer, ze zeggen dat ik op hem lijk in veel opzichten, mijn grootvader van mijn vaders kant is mijn verbeterde versie in sommige opzichten, in andere opzichten ben ik weer verder aan het door ontwikkelen dan hij kon. Jah ik heb iets gestudeerd op het gebied van onwijs (onderwijs); ik ben er nog niet uit, maar 1 ding weet ik wel, scholen van de overheid maken meestal bewust dom, dus ze hebben mij een beetje dom gemaakt, net als Willem van Maxima. Ik probeer mij zelf te ontscholen, dat is niet makkelijk.

   Nou volgens mij komt er op deze Wtk site een keur aan publiek, uit alle lagen van de samenleving, en nee onderschatten doe ik ze bepaald niet, dat zou niet wijs zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.