Advertentie

Aangenaam Marvin Bush. Dit is míjn 911-record..


marvin bush

x

x

x

Aangenaam Marvin Bush. Dit is míjn 911-bijdrage..

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Wanneer we de logische hypothese van geplaatste explosieven in de Twin Towers en WTC-gebouw no. 7 in overweging nemen, dan dienen we ook te focussen op het vraagstuk, hoé deze explosieven in de torens zijn binnen gebracht en geplaatst.. De officiële bevindingen van de professoren dr. Niels Harrit uit Denemarken en dr. Steven Young, dat er nano-termiet is aangetroffen in het WTC-puin, verklaart natuurlijk nog niet hoe die nano-termiet-explosieven dan zijn geplaatst in de torens.

In zijn professionele presentatie, vermeldt Richard  Gage, oprichter en voorzitter van AE911, dat een bedrijf genaamd Securacom in staat werd gesteld de volledige bewaking van de torens te doen en dat een bedrijf genaamd ‘A.C.E elevator company’ de liften in de torens onderhield. En er dient een uitleg te komen voor de manier waarop tonnen explosieven, die nodig zijn geweest voor het ondermijnen en opblazen van de torens, de gebouwen binnen gesmokkeld zijn geworden. Althans wanneer deze variant van de verwoesting van de torens valide wordt geacht. En dat die validiteit staat nog steeds als een paal boven water.

En daarbij is dus de vraag van elke scepticus gerechtvaardigd, wie toegang had tot de achilleshielen van de torens, de stalen center-kolommen van stalen draagbalken.. Deze balken zijn immers aan extreme temperaturen blootgesteld, en konden alleen daardoor, EN ZONDER TE SCHEUREN buigen, zoals je hierboven in het filmpje hoort zeggen. Wie had de ‘intieme toegang’ tot het gebouw..?

steel beams 911 truck

En zoals zo vaak blijkt, tijdens het onderzoeken van essentiële zaken rondom de 9/11-aanslagen, datgene wat eerst tegen de theorie spreekt van een vooropgezet plan, een samenzwering om de torens van binnen op te blazen, ineens 180 graden draait. Om vervolgens één van de sterkste bewijzen op te leveren vóór de alternatieve optie van het neerhalen. Het volgende verhaal is zo’n verhaal; het bekrachtigd de twijfels en versterkt de ernstige vermoedens van een weldoordacht, georchestreerd samenzweringsplan.

Hoe kunnen bijvoorbeeld dus deze explosieven geplaatst worden, als er een uiterst hoog-gekwalificeerd bewakingsapparaat was opgezet bij het World Trade Center Complex, na bomaanslag van 1993..? Nou, wanneer je je bezig gaat houden met wie en wat het WTC-complex bewaakte, kom je al snel een heel opvallende naam tegen.. Namelijk die van Marvin Bush, een jongere broer van ex-president George W. Bush. Hij was directielid n het bedrijf Securacom, dat later Stratesec werd. Hetzelfde bedrijf dat dus de leiding had over de beveiliging van het WTC-complex.. Kijk naar het interview met Richard Gage, waarin dit verhaal ter sprake komt.

Het is natuurlijk op z’n zachtst gezegd, een uiterst opmerkelijk verhaal, zeker wanneer je leest dat Marvin Bush elk interviewverzoek na de aanslagen van 11 september 2001 heeft afgewezen.. En waarom dit FEIT niet elke grote krant in de VS heeft gehaald, ná de aanslagen, is toch ook minimaal ‘opmerkelijk’ te noemen.. Wist jij dat er, in de week vóór de aanslagen van dinsdag 11 september 2001, uiterst goed gedocumenteerde stroomstoringen zijn geweest? En dat er sprake was van het evacueren van hele verdiepingen, ook in de weken vóór 11 september? Perfecte gelegenheid natuurlijk, om in de verwarring en gedekt door het donker, de genoemde explosieven naar binnen te brengen, onder het mom van ‘groot onderhoud’ en/of ‘achterstallig onderhoud’..

x

NY NEwsday 911 sniffing dogsx

En waarom werden veiligheidsmaatregelen ‘verlicht’, enkele dagen voor de aanslag..?
Zoals je hierboven kunt lezen uit het ingekorte verslag van een ‘Newsday’-artikel, werd de scherpe bewaking van de Twin Torens verlicht, enkele dagen vóór de aanslagen. Ook dát feit zul je niet zo snel ergens vinden in de grote kranten..! Maar wat nóg vreemder is, is dat het bewakingsniveau dus eerst werd VERHOOGD, enkele weken voor de aanslagen, en dat enkele dagen voor 11 september, dit bewakingsniveau was teruggedraaid.. En tegelijkertijd werd uitgevaardigd dat de honden, die getraind zijn in het opsporen van explosieven, niet meer in de WTC-gebouwen mochten komen..?

Tja, dan komen verklaringen van brandweermannen, politie en andere officials, over explosieven die afgingen vóór de impact van de vliegtuigen, wel in een heel ander kader te staan..
x

explosies begane grond WTC 911

En natuurlijk wil je niet dat een stelletje honden je gaan verraden, als je van plan bent het hele gebouw, van boven tot onder, te voorzien van explosieven..! Al deze FEITEN zijn volledig genegeerd door de officiële onderzoekscommissie 9/11.. In een artikel in People Magazine, verklaarde de 42-jarige Ben Fountain, een financieel analist, die op de 47ste verdieping van de Zuid-toren van het WTC-complex werkte, dat deze evacuaties, stroomuitval en ontruimingen plaatsvonden, de weken ervoor. “Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Ze wisten dat deze gebouwen al lang doelwit waren van terroristen. De weken voor de aanslagen heb ik ’s avonds verschillende evacuaties meegemaakt, en dat was héél uitzonderlijk. Naar mijn idee een teken dat er al iets aan de hand was”..

Ingenieur Gordon Ross benoemde in een gesprek over de verwoesting van de Twin Towers de rol van de liften.
“Deze de liftkokers zijn door de architecten, direct in het centrum van het gebouw, naast de centrale draagkolommen gesitueerd. Deze kolommen waren via deze liften toegankelijk. Deze gigantische stalen draagbalken, moeten de eersten zijn geweest die in elkaar zakten, toen de gebouwen instortten. En de balken die nog redelijk herkenbaar waren in het puin, waren de balken afkomstig, verder weg van de liftschachten; deze overleefden de eerste fase van de instorting”

 

De liften van het WTC, de pérfecte manier om explosieven te planten..
Tja, als je beveiliger bent van een dergelijk gebouw, in staat bent ook, om evacuatie-oefeningen te houden en het licht uit te laten vallen, als je dat nodig acht, dan is het binnenbrengen van explosieven een peulenschilletje. Maar hoe bevestig je al die termiet door het hele gebouw, met name aan de centrale draagkolommen in het gebouw..? En dan komt natuurlijk al snel de positie van de WTC-liften in beeld. Met de beveiliging in je zak, kun je dan als bedrijf je gang gaan.

Wist je dat er op het moment van de aanslag, maar liefst 83 lift-mecaniciens in de torens aanwezig waren, en dat die zich verzamelden in de hal van de Zuid-toren en dat deze technici, toen het tweede vliegtuig in dát gebouw insloeg, er als een haas vandoor gingen..? Wetende dat er in veel liften (er waren maar liefst 99 (!!) liften in elk van deze WTC-torens!) Dit is wat USA Today hierover schreef:

‘Gedurende de 9/11-catastrofe, zaten rond de 200 mensen opgesloten in de liften, zonder dat hen hulp werd geboden door de aanwezige lift-mecaniciens. Dit blijkt uit een zorgvuldig onderzoek van onze krant. Sommige van deze mensen zijn verbrand bij de eerste explosie, sommige liftcabines zijn naar beneden gestort en anderen kwamen volledig vast te zitten in de liftkoker.

Wij hebben geen verslagen van professionele reddingsacties vernomen van de overlevenden. Nadat de Noord-toren als eerste was getroffen, verzamelden deze technici zich in de Zuidelijke toren, in de lobby. Maar toen die was getroffen, ‘evacueerden’ zij. Een voorbij komende lift-mecanicien van een ander bedrijf, blijkt de hal van één van de torens ingelopen te zijn, om te proberen de, in de liften vastzittende, mensen te bevrijden.

Het blijkt dat deze 83 lifttechnici werkzaam zijn bij het bedrijf ACE-Elevator. Dit bedrijf kreeg het contract voor de lift-service en -onderhoud in 1994, toen dit werd ontnomen van Otis Liften. Bizar is te melden dat de mecaniciens van dit bedrijf, bij de aanslag van 1993 zo’n 500 mensen hebben gered uit de liften. Een aantal van deze technici werden boven op de torens afgezet door helikopters, waarna ze met zuurstofmaskers van boven, in de liftkokers zijn afgedaald.

Het bedrijf ACE Elevator meldt dat het evacueren uit de torens door haar 83 medewerkers, ‘een standaardprocedure’ is.. Maar het vertrek van deze mensen van deze rampplek is ongebruikelijk. De lift-industrie is er trots op, dat zij regelmatig reddingen kunnen verrichten in gebouwen van allerlei aard. Bijvoorbeeld bij de Oklahoma-explosie, waarbij een overheidsgebouw werd verwoest, werkten lift-mecaniciens schouder aan schouder met de brandweer om mensen uit de vastzittende liften te redden.

Een van de WTC-torens in aanbouw, in de jaren 1970. Duidelijk is de krachtige en rigide structuur te zien, waarom heen het gebouw werd opgetrokken. 7 á 8 cm-dikke stalen balken. De liften werden hiertussen in gesitueerd door de architecten. Zie illustratie hieronder.
Een van de WTC-torens in aanbouw, in de jaren 1970. Duidelijk is de krachtige en rigide structuur te zien, waarom heen het gebouw werd opgetrokken. 5 cm-dikke stalen balken. De liften werden hiertussen in gesitueerd door de architecten. Zie illustratie hieronder.

Robert Caporale, hoofdredacteur van het tijdschrift ‘Elevator World’ hierover: “Niemand kent de binnenkant van een hoog gebouw beter dan een liftmecanicien. Zij werken als gidsen voor de brandweer, náást hun werk als technici voor liften.” Ook de havenautoriteiten in New York, onder wiens jurisdictie de WTC-complex viel, melden dat het weglopen van de technici, niet volgens het noodplan is. “Het was geen situatie waarin de mecaniciens geadviseerd werden, of opdracht kregen, op eigen houtje te vertrekken.”

In een interview, meldt de directeur van ACE Elevator, Ron Baamonde, dat de leden van zijn team, op eigen houtje vertrokken ‘omdat ze in gevaar waren’.. De vraag is natuurlijk wat deze mannen méér wisten, dan nu bekend is. Wanneer zij mede-verantwoordelijk waren voor het plaatsen van de explosieven, is het natuurlijk duidelijk.. Ze, of tenminste een aantal van hen, wisten dat de gebouwen in zouden gaan storten of in ieder geval heftig ondermijnd waren…!

Baamonde verder: “We gingen koppen tellen, na de inslag van het vliegtuig in de Noord-toren. We waren klaar om ons voor de redding te gaan inzetten. Toen sloeg het tweede vliegtuig in, in de Zuid-toren. Het was chaotisch, mensen schreeuwden. Je kon de hal niet uitlopen, de straat op, omdat er puin naar beneden viel. Er was ook een massale evacuatie op gang van mensen die naar buiten wilden, via de ondergrondse uitgangen naar de metro”.

En terwijl deze 83 mecaniciens de benen hadden genomen, knokten brandweerlieden en mensen van de Port Authority om de opgesloten mensen uit de liften vrji te krijgen. Wat volgde is duidelijk: 56 minuten ná de inslag, stortte ook de Zuid-toren in. David Bobbitt, een leidinggevende onderhoudsmedewerker van de Port Authority had contact gemaakt via de liftenintercom, met de opgesloten mensen. Hij was in staat zo’n 75 liften te bereiken. Hij meldde dat er zo’n 10 liften vast waren komen te zitten. “Sommige liften hadden één of twee mensen, andere liften 4 of 5 mensen aan boord. Sommigen waren heel emotioneel, zoals je je kunt voorstellen, ik hoorde mensen huilen en schreeuwen; maar anderen waren ook kalm.”

Volgens ACE-directeur Baamonde zouden een paar van zijn mensen zijn teruggekeerd naar de Zuid-toren, toen deze plotseling instortte. “Onze mensen zijn op miraculeuze wijze vertrokken, toen het tweede vliegtuig insloeg; het heeft hun het leven gered.”

xelevators WTC

x

x

steel beams diagonal cutting melting

* * *

5 gedachten over “Aangenaam Marvin Bush. Dit is míjn 911-record..

  1. De familie Bush is rijk geworden door gebruik van dwangarbeiders te maken in hun fabriek in Polen ten tijde van de tweede wereldoorlog.
    Dit zou eigenlijk al genoeg moeten zijn om zo iemand geen president van een land(Amerika)te laten worden omdat gezien hun geschiedenis zij niets om mensen geven laat staan dat zij met anderen rekening houden.
    Daarom is het wrang dat meer dan 3000 onschuldige burgers slachtoffer zijn geworden van de WTC aanslagen het had veel leed kunnen voorkomen als dit de familie Bush was overkomen en geen onschuldige burgers.
    Dat deze familie niet deugd blijkt wel uit het feit dat George Bush door vijf onafhankelijke rechters is veroordeeld voor wan praktijken wat je in de MSM ook niet leest of hoort.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.