Advertentie

Oud-gouverneur blaast officiële 9/11-versie van de kaart!


 

Het idee dat een raket, mogelijk in combinatie met reeds geplaatste explosieven, op 11 September 2001, de World Trade Centre-gebouwen hebben verwoest én het Pentagon, lijkt het meest onwaarschijnlijke.. Totdat..! Totdat je gaat (met een open blik!) gaat kijken naar het bewijs wat er voorhanden is.

Vooral de aanslag op het Pentagon wordt té weinig belicht. Doe je dit wel, dan kom je tot een onthutsende conclusie. Een goed onderzoek is dan wel noodzakelijk, ook het afstand nemen van de ‘officiële verhaaltjes’.
Kijk naar al het bewijs; inclusief ooggetuigen, analyses van experts en vooral de vraag waarom er van de video-opnamen van de Pentagon-aanslag, van de maar liefst 85 (!) camera’s rondom het Pentagon, speciaal aangebracht om aanslagen te voorkomen, er uiteindelijk slechts 5 FRAMES de publiciteit in mochten!

In een ongeëvenaarde editie van zijn onovertroffen programma ‘Conspiracy Theory’, leidt oud-gouverneur Jesse Ventura het onderzoek in een ongelooflijk web van bewijs, waarvan sommigen hem meedelen, dat het TE GEVAARLIJK is om aan te raken..!

Het lijkt er echter op dat deze onverschrokken kerel het verhaal en de essentie bij de horens heeft. Het slotstuk van zijn verhaal is natuurlijk WTC-gebouw no. 7, waarvan wij ook hier op WantToKnow duidelijk aantonen, dat het met explosieven is neergehaald.

 

 

Wil je zélf eens op zoek naar de Boeing die het Pentagon getroffen zou hebben, kijk eens hier, wellicht lukt het je..!

Heel veel onderzoek hoef je zélf niet te doen, om erachter te komen, dat hier de grootste vals-vlagoperatie uit de geschiedenis werd opgevoerd. Want hoe is het mogelijk dat een verkeersvliegtuig, met een aluminium neus, waarachter niets anders zit dan zijn radar en direct daarachter de cockpit, door 6 betonnen wanden heen slaat..

De 6 muren van de ringen C, D en E zijn van zwaarbewapend beton. De aluminium neus van een verkeersvliegtuig zich er ‘doorheen’ geboord hebben.. Geloof jij het..?!
Een van de brandweerlieden staat bij het laatste gat, geslagen door een passagiersvliegtuig..! Bizar toch?


X
X
X
X
X
X
X

X

x


x

x

x

x

x

x

Of dat een verkeersvliegtuig op het formaat van de Boeing, vlucht Delta-77, inslaat zoals deze foto hieronder.. Verklaar de verschillen in de maatvoering tussen schade en vliegtuig…. Wist je dat er niet EEN ENKEL stoffelijk overschot is gevonden van de passagiers..? Allemaal ‘verdampt door de intense hitte’..!

21 gedachten over “Oud-gouverneur blaast officiële 9/11-versie van de kaart!

 1. Het gat klopt niet met het vliegtuig, dat is helder. De officiële versie van 9/11 klopt van geen kanten, ook dat is helder.
  Wat niet helder is, is waarom de gevestigde media hier niet over berichten, waarom dit niet door de gevestigde media onderzocht wordt, hoe het komt dat de autoriteiten hiermee wegkomen…..
  dat is eigenlijk nóg schokkender.
  Er is onderzoek nodig naar wat er gebeurd is en gebeurt met mensen die de waarheid van de officiële versie in twijfel trekken.

  1. Ik heb het aan eigen vrienden gemerkt, merk het aan bijna iedereen die ‘zonder’ open-mind hier naar kijkt.. Het is gewoon té groot om te bevatten..!! Het is té groot om te ‘kunnen’ geloven dat de WAARHEID ÉCHT zou (kunnen) zijn!
   Daarbij opgeteld de intriges die achter de grote MainStreamMedia zitten, en het verhaaltje is rond voor de ‘krachten achter de schermen’.
   Maar stel je gewoon voor dat iemand zo’n daad van agressie tegen zijn eigen volk uitvreet! Hier op WantToKnow staat een prachtig interview met Prof. Dr. David Griffin, die haarfijn duidelijk maakt dat dit 9/11-verhaal bestaat bij de ‘gratie’ van ongeloof.. Ongeloof over de WERKELIJKE WAARHEID..! Een ouder artikel, maar daarom niet minder actueel.

   Naast het feit dat het -voor velen- een TE GROOT verhaal is om op te kauwen, is het natuurlijk ook zo dat de WAARHEID rondom 9/11 je hele wereldbeeld onderuit kan trekken! Dat is wat hoor! En wat doet een mens als eerste reactie bij een (dergelijk) heftig bericht -> Ontkennen.
   Dat is de eerste ingebouwde veiligheidsklep voor je geest, zodat je niet meteen blijft hangen in een trauma. De informatie kan dan langzamerhand doorsijpelen..
   (Hier een aantal ontkenningsmechanismen)

  2. wel dat de media zwijgen van de waarheid is simpel te verklaren.
   als fox,cnn,nos,bbc etc etc de waarheid vertellen dan hebben ze gelijk een uitzend verbod en er worden een hoop mensen vermist door rare omstandig heden

 2. Ook nederland heeft zijn mond niet opengetrokken…. medeplichtig?? In het WTC zaten ook Nederlandse mensen, de business centre of America…. of was het alleen om geldtransfers te laten verdwijnen en op de grondschatten van Irak in te zetten?? Bush, Rumsfeld, Rockefeller, Bernanke en consorten zijn de duivels op deze wereld… Deze mensen zouden ze levend moeten verbrandden.

  1. @ richard
   Deze mensen zouden ze levend moeten verbrandden.
   Mmmm niet echt een mooie kerstgedachte ,bovendien ,ben je dan niet net zo slecht? Ik voor mij zou ze liever een heleboel liefde sturen, als ze dat niet kunnen accepteren dan is dat hun eigen keuze.
   Ik schat de kans dat ze dan veranderen groter in dan dat je ze opfikt( hoewel verassen natuurlijk ook weer een verandering inhoud)

  2. @Marcel:
   Als ze de liefde niet kunnen accepteren is dat hun eigen keuze?
   Dit soort mensen is niet te redden met liefde.
   Ze geilen op macht en gaan daarvoor letterlijk en figuurlijk over lijken.
   Het is juist een mooie kerstgedachte om deze mensen levend te verbranden.
   Wat maken die paar extra mensenlevens nu uit op die meer dan 3000, die er al gevallen zijn.
   Volgens mij zou de wereld juist een stuk mooier worden als deze mensen geen deel meer uitmaken van onze wereld.
   Zou een heel mooie kerst geweest zijn.

 3. het is gebleken dat de leugen met grote slokken gedronken wordt maar de waarheid druppels gewijs, dat is in pricipe met alles zo,religies en de z.g gevestigde orde.
  Als men aanneemt dat de oude geschriften al vol staan met buitenaards leven ,er veel boeken over zijn geschreven maar door weer die zelfde religies en wereldleiders als niet waar worden beschoud. Maar door de tijd (EN TECHNIEK) die steeds sneller gaat wordt ingehaald, zal het niet zo lang meer duren voor alle ogen geopend worden, nog steeds geld de regel verdeel en heers, maar is binnen 2 jaar niet meer mogenlijk. Ik kijk daar erg naar uit.

 4. ook “dag hammarskjöld” is op gelijke wijze om het leven gebracht toen hij zelf in een vliegtuig zat boven congo, omdat hij goed op weg was om daar vrede te brengen !!!
  en vrede dat wilt men nog steeds niet in de wereld ….vooral niet als er zeer veel geld en grondstoffen mee gemoeid zijn !!!!

  ook het vliegtuig waarin “dag” zat, lag in miljoenen kleine stukjes uiteen omdat er ook explosieven aan zijn boord waren geplaatst….en daarop vloog er dan – zelfde scenario – een ander vliegtuig op in ….

  wie heeft er weer belang bij het onderdrukken, uit te zuigen en uit te hongeren, van de congolezen ? om hun grondstoffen nog steeds te kunnen afpakken, wie heeft daar nog steeds moorden voor over om elke waarheid in de kiem te smoren, evenals de mens di erachter zit, tot de dood erop volgt met een precisie die geen gelijke kent ?

  groetjes
  lut

 5. ja guido, je hebt waarheid.. ik heb onderbuik gevoel en heeft mij tot op deze dag nog nooit in de steek gelaten.. ik ben een nuchter mens , feiten,en open mind… maar vandaag alvorens de huisbaas van vermoorde engelse Joanna yeates werd opgepakt een voorgevoel..en Dr David kelly hoort daar ook bij…zijn dood mag niemand verdoezelen.
  Op 11 september 2001 zat ik naar buis te staren… en had de zelfde manouvre al 20 keer via computer spel gepleegt omdat ik moeite had met landen van toestel en uit frustratie maar crashde..; verbazing? nee VS vroeg om moeilijkheden… self fulfulling prophecy?

 6. In 2008 werd de sneeuwbal van de Truthorganisatie in de US groter en groter. Massamanifestaties leken er aan te komen en ineens… was daar het grote nieuws van een “zwarte” presidentskandidaat die uit het niets verscheen en prompt was de menigte aldaar bevangen door de verkiezingskoorts en speculaties over de eerste mogelijke gekleurde president die wel ff vrede op aarde kwam brengen. Nadat de gemoederen weer een beetje waren gesust, kwam er een nieuw fenomeen die de aandacht zou gaan opeisen, de kredietcrisis… Nu deze begint te verstommen is daarineens Wikileaks…

  Zoals ze in het oude Rome al wisten, geef ze brood en spelen en haal de focus weg van zaken die er werkelijk toe doen. De grote massa is vatbaar voor brood en spelen en zo kunnen ze rustig verder gaan met het uitrollen van de NWO waar 911 een grote rol in speelt.

  Just my 2 cents…

  1. OK maar ga door met vertellen, delen, uitventen. Just tell your truth, plain and simple!
   Ook al is het té groot voor mensen om te geloven.. Citeer Sherlock Holmes..

   “How often have I said to you, that when you have eliminated the impossible,
   whatever remains,
   however improbable, must be the truth?

  2. @SIMBA;; wat heb jij een goede kijk op het geheel! ik denk er presies zo eender over ze hebben dit gefeinst om er weer een oorlog uit voort te laten komen en daarom doet onze lieve nederland ook zo graag mee want wij schijnen een goede wapen fabriek te hebben en?? maken goede wapens ook voor het buiten land want handel is geld en daarbij olie in de tanken van shell waar wij grof ? voor moeten betalen.wanner gaan we dit nu eens gratis krijgen! want GOD gaf on de aarde en zijn schoonheid en pracht ? om er van te leven ;en niet de ene alles en de andere niets .DE AARDE IS VAN ONS ALLEN DAAR MOGEN WIJ?? GRATIS GEBRUK VAN MAKEN !

 7. ja jongens moet je deze tape is bekijken van de twintowers deze explosieven kon bin laden nooit plaatsen want zij hadden geen kennis om het sterkste gebouw zowat op aarde met demolition down te krijgen een profesioneel bedrijf met ervaring kennis en blueprints van het gebouw moeten dit hebben gedaan immers bush zijn neefje was hoofd beveiliging in de towers 2 dagen voor impact werd hij over geplaatst hier de tape met bommen http://www.youtube.com/watch?v=C8sQWPJPBE0

  1. dank voor de vriendelijke tip; heb er ‘je’ van gemaakt. ‘Jouw’ gelijk overigens!

 8. Straks spuit ons de transparantie nog uit de oren 😉

  http://www.infowars.com/cheney-stand-down-order-1-on-google-trends/

  “During the CPAC conference, WeAreChange.org confronted Cheney about these questions, which he refused to address.

  “Hey Mr. Cheney, what did you do in the underground bunker on 9/11? Dick Cheney we know what you did on 9/11 with the standdown order. Norman Mineta testified against you on the 9/11 Commission report. What happened on 9/11?”

  When he was being forced out, WeAreChange.org founder Luke Rudkowski calmly asked security not to push him; security backed off after asking him, ‘Are you being polite?’”

  http://www.infowars.com/wearechange-confronts-dick-cheney-on-911-standdown-order/

 9. De foto hierboven van de brandweerman is afkomstig van de theorionconspiracy.
  Zo zijn er hier meer foto’s te zien van 911 zoals bijvoorbeeld een dummy/ miniatuur AA Plane, bush en van andere zgn secrets.

  Open your mind en bepaal voor je zelf hoever je hier wilt gaan.

  http://www.theorionconspiracy.com/media/images/projects/18_11_09_2001/catalog/18_01.jpg

  http://www.theorionconspiracy.com/media/images/projects/18_11_09_2001/catalog/18_06.jpg

  http://www.theorionconspiracy.com/media/images/projects/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.