Advertentie

2011 en verder..


De numerologische betekenis van 2011. Een van de vele aspecten die voorbij komen in dit prachtige overzicht van Kryon. De gebeurtenissen, zoals die zich op dit moment voor onze ogen afspelen, lijken vanuit ons perspectief vaak benauwend en uitermate confronterend.

Maar de informatie die in deze prachtige presentatie staat, geeft je wellicht meer en diepere  inzichten in het proces waar we we allemaal inzitten. Veel bijzondere aspecten komen aan de orde, waaronder ook ons bijzondere weer, het dramatische smelten van de poolkappen en de anomalieën die we over de hele wereld zien op het gebied van dierensterfte. Ook komen meer numerologische aspecten aan de orde dan alléén die van 2011.

WantToKnow vinden het van belang, dat ook wij je deze informatie aanbieden. Veel plezier ermee! (Met dank aan Jan Smith en WillyJi voor de vertaling van deze presentatie).

32 gedachten over “2011 en verder..

 1. Geweldig dat ik 4 video`s op jullie website kan bekijken van KRYON geweldig, en bovenal de Nederlandse ondertiteling……
  Ik hoop zo dat er voor Kryon meer belangstelling zal komen in Nederland.
  Prachtig zijn de boodschappen ik lees de boodschappen al zo`n 14 jaar en ze raken me nog steeds………Nogmaals mijn Grote Dank.
  Namasté
  Dineke

 2. heerlijk een openbaring om naar te kijken en vooral om te luisteren de mooiste tonen die ik ooit heb gehoord ik voel mij blij en verlicht door de fijne stem en de woorden die mijn ziel doet trillen en mij doet glimlachen het is de tweede keer dat ik boodschappen van kryon bekijk en ik kan niet anders zeggen dat het een fijne en diepe indruk in mij achter laat dank u dat we dit mogen delen
  een lieve groet met licht en vrede van mij voor jullie …els

 3. Hartverwarmend ! Een positieve boodschap doet je energiepeil stijgen.(asencie)
  Het idee van “een goed nieuws TV-zender” moet massaal gepromoot worden en snel in realiteit omgezet. Is de beste remedie tegen doemdenken en een lack aan energie waar een elite op aanstuurt.

  Meer van dat !

  Jomme

  1. Er is sinds januari dit jaar een internet-goednieuws radio, nl. de Awakening Zone, http://awakeningzone.com/Home.aspx
   “The Awakening Zone is an international radio network focused on empowered human awakening. In other words, we offer stimulating and inspiring shows about living in grace in this changing world. Here’s what it’s all about:

   Waking Up – Regularly-scheduled shows on the Awakening Zone explore the subject of the awakening human consciousness. This includes cutting edge insights on topics such as spirituality, relationships, science, psychics, lifestyle, health and healing, business, and the out-of-the-ordinary.

   Tuning In – Listeners can access live broadcasts from their computers or telephones from anywhere in the world, or they can download any show in the network’s archive after the live event.”

   Er zijn geregeld life presentaties uit verschillende landen, en alles is na te luisteren via het archief.

  2. toch niet elkaar in slaap dutten met zweef kezen muziek en galmende gongen en kale monniken jurken en vage beweringen over dat alles vanzelf gaat als je niets doet en dat je niet kwaad mag worden en dat je niet hetero mag zijn en niet heet gebakerd en niet opstandig laat staan opzichtig in het oog lopend geen lawaai maken geen leven in de brouwerij maar alleen muffe zand kastelen die noemen ze mandela’s en rottige bloemen in je lange ongewassen haren en verwijtende blikken naar onruststokers en de jongens moeten stil zijn en naar buiten geschopt en dat gekwezel van die dolfijnen dames onderling en die nep vrede onder elkaar en dat handtastelijke gedoe bij de deur en de broeierig gemenebest aanduwen in de rij bij de gemeenschappelijke douche ruimte en die akelige peren boom, van die steen peren die zijn niet te vreten maar oh zo biologisch en dat je altijd je geld kwijt bent aan een luizig kopje thee zonder pit, toch niet zo’n radio station?

 4. Kryon straalt voor mijn gevoel warmte, positiviteit, liefde en medeleven uit, wat wij hier al een lange tijd missen op aarde. We worden gebombardeerd met slecht nieuws, ook is het nog steeds iets sociaal wenselijks om vaak naar deze slechtnieuws gesprekken te kijken op de tv. Heb je dit gehoord, en dat gehoord, zo is er altijd wel weer iets negatiefs, om tijdens de koffie te bespreken met mensen met wie wij op dat moment samen zijn. Menig Nederlander die op ideeen komt…. We zijn ons er niet bewust van, dat we een zeer voedend kunnen zijn voor het het meer duistere klimaat op deze aarde. Kryon, stipt dit niet aan, hij geeft meteen een idee aan, om inderdaad iets met goed nieuws te doen…O wat zullen wij ons dan een stuk energieker voelen na ons koffiemoment. Koffie hebben we dan misschien niet eens meer nodig, behalve wanneer we ons hart volgen, en koffie drinken omdat we het gewoon een keertje lekker vinden.

  1. Autsch, die is scherp, die zit meteen diep, had ik mijn hart maar durven volgen, nou moet ik zelfs op zoek naar m’n hart, heb ik het nog wel, het is er nog wel maar het voelt zich verlaten, lezen en schrijven met een pen die weinig of nooit gebruikt is, dat is geen soepele vulpen, dat heeft z’n inrijtijd nodig, dat duurt even voordat het naar m’n hand gaat staan, vroeger had ik geen geduld voor niks, nu heb ik voor het eerst een vulpen die wel fijn schrijft, gewoon omdat ik er maanden en maanden de tijd voor genomen heb om het ding een warm kloppend hartje te geven, hij voelt nu aan als een deel van mezelf,

   Autsch die overvloedige Energie die ik zo graag elke dag zou willen hebben, jah daar zit het allemaal, voor mij ben je streng en lieff tegelijk Mirakel, daar zit hem voor mij de angel, zo eentje heb ik nodig, tuurlijk is het ook discipline, maar het moet meer dan alleen dat zijn, ik heb iets extra’s nodig anders gaat het niet.. Laat me niet Alleen en ik kan het niet Alleen, ik lijk m’n oma van vroeger wel, neeh ik ben nog lang niet oud, die werd zo zeurderig maar ze had wel gelijk, achteraf..

   Ooh die Kryon, ooh die ken ik niet, wie is dat dan? Wat kan mij die Kryon schelen, klinkt als een opgevoerde koelkast daarboven, Kryon met z’n praatjes, ach ik val altijd op relie meiden, wat heeft Kryon dat ik niet heb dan?

   De Dijk – Ik Kan het Niet Alleen
   http://www.youtube.com/watch?v=1SosXgLBOUY

   Quote:

   ” Cryotherapie is in de dermatologie een behandeling door middel van bevriezing van weefsels om huidaandoeningen te behandelen. Door bevriezing ontstaat schade aan de weefsels: ontsteking, blaarvorming en afsterven (necrose); dit moet vervolgens weer spontaan genezen. Soms wordt cryotherapie onderscheiden van cryochirurgie. De term cryochirurgie wordt dan gereserveerd voor de vriesbehandeling van huidkanker. De term cryotherapie wordt buiten de dermatologie gebruikt voor behandelingen die lichamelijke klachten bestrijden door afkoeling (zonder bevriezing). ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Cryotherapie

 5. Dit verhaal is gewoon seksie. Helemaal jaren nu. Als iedereen dat nu eens zag. Wat zou het dan allemaal snel verbeteren op deze wereld. Nog maar even geduld. We komen er echt dus.

  1. ik weet het, helaas ik weet het, ik heb het geobserveerd, jaren lang, op school, in de horeca, op het werk, op vakantie, het is overal, de grootste bazen, aan de top van de voedsel keten, met alle poker joker kaarten in handen, jah die zijn altijd “sxie” number one, en dat kan heel ver gaan, het maakt zelfs niet uit hoeveel bloed zo’n baas aan z’n handen heeft, dat kan een ontluisterend beeld opleveren over poes lieve nette erg knappe vrouwen en hun eerwaarde hoog geëerde wel geleerde zeer gewaardeerde bazen.. de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn, voor de goede kijkers onder ons, dat vind ik nou te ver gaan.

   maar goed niet te zurig wil ik zijn, ik snap mensen moeilijk, het zal wel weer grappig zijn, dat is wat ze vaak zeggen, alles is grappig, ook horror films zijn tegenwoordig grappig, het met je blote handen martelen van dieren is zelfs grappig tegenwoordig, ja jah hele schattige meiden, dat is de mode, de nieuwe moraal, geen mededogen voor niks en niemand niet, goh van wie zouden ze dat toch hebben, ze hadden ook moeders volgens mij, laat ik niet over de mode beginnen, alles met koud staal doorboord en met naalden ingekleurd en dan coma zuipen en pillen waarvan ik de namen niet eens wil leren kennen, goh dat ik dat nog niet wist zegt zo’n jonge snol tegen mij, poppers, ik zeg wat dat is dat dan, nou dat ik dat niet wist, ooh die waren zo fijn, dat was heel normaal hoor, daar werd je zo ontspannen van, ik zeg even niet waar, zum kotzen gewoon, je zou nog gevoel over hebben, dat moeten we niet meer, dat is alleen voor softies die te ver gaan..

   oh jah mijn ijzeren discipline aanspreken, het zit nog wel ergens daar diep in mij, het is mij niet vreemd, alleen dat is niet genoeg, wel belangrijk dat wel, nog zoveel te doen, tijd om genoeg slaap te verzamelen

 6. Ja, geef vooral het positieve aandacht, aandacht is een vorm van liefde, daarom dit gedicht, het komt alvast vanuit het “GoedeNieuwsKanaal” voor mij persoonlijk kan dit niet gauw genoeg verschijnen, hoewel het gelukkig om ons toe ook wel te zien is, als je zelf de juiste bril maar op hebt:

  30-10-10 =5

  Ons zonnestelsel beweegt zich door de ruimte
  en ik, ik beweeg mee
  zo veranderd de frequentie
  en ik vibreer mee op deze lichtere energie
  zo kunnen nieuwe gedachten ontstaan
  buiten kennis en leeftijd om
  waarmee het inzicht wordt verkregen
  dat dit een weten in ons raakt
  een weten dat getuigd van eeuwige wijsheid.

  Ik wil niet bang zijn om dit toe te laten
  want alleen zo blijft de toekomst nieuw
  verleden is om van te leren
  te accepteren en dan los te laten.
  Het oude laten gaan om plaats te maken
  voor alles wat nieuw is.
  Eerst leegheid toelaten zodat het opnieuw
  gevuld kan worden.

  Want het NU is er om in te Leven
  echt te leven, in vol Bewustzijn, want
  binnenin ons zijn geen grenzen
  wij zijn onbegrensd net als het Heel-Al
  Leven wil ik in Licht en Ruimte
  meereizen met ons Zonnestelsel
  meereizen zonder een spoortje van angst, want
  dit is werkelijk een schitterend avontuur
  en hoe gek het ook klinkt een eindeloos avontuur
  omdat het zich afspeelt in het NU
  en het NU is immers Tijdloos en Eeuwig!!!

  Positieve groet Alice

  1. De oude energie lijkt wel te vechten nog om boven te blijven.

  1. mirakel zag vandaag op aardeportaal van Goto 2012 dat er veel zonneactiviteit was.

  2. Ja er is de 30ste een behoorlijke uitbarsting geweest heb ik gehoord…..Best spannend…En w.s. heel goed voor ons DNA. Misschien een flinke upgrate.

  3. Volgens mij ben jij wel een vrouw Janee, waarom wilde je mij een tijdje terug dan wijs maken dat je een man bent? Dat vind ik niet oprecht en niet aardig en ik begrijp dat niet, maar dat zal wel aan mij liggen?

  4. @HyperAlert,
   Vreemde opmerking van je ik ben een man vraag maar aan Paul Moos en Burke die heb ik ontmoet.
   Lianne en Martijn weten ook hoe ik eruit zie van een foto.

  5. @ HyperAlert vind het nog steeds een zeer merkwaardig comment van je aan mij. Zoveel onterechte conclusies en beledigingen nogmaals heel merkwaardig.

  6. sorry is goed ik geloof je JaNee, sorry, ik zag een weblog voorbij komen in 1 van de links hierboven van ene Janine ‘Genie´ Janee, maar dat zal dan wel een ander zijn, ik geloof je, er zijn gewoon nog meer JaNee’s, zij schrijft boeken las ik en ze heeft kinderen en veel met spirituele dingen ook..

  1. intelligente jongen. Ook zo enthousiast en vrolijk! Volgens mij heeft deze jongen zijn DNA al volledig open staan ofzo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.