Advertentie

Jesse Ventura: US-overheid = Nazi-overheid


Jesse Ventura, oud-gouverneur en marine-SEAL-officier, gaat een boek op de markt brengen, dat63 overheidsdocumenten toont, die een uiterst pijnlijke inhoud bevatten en die toch  ‘gewoon’ openbaar in te zien zijn. Maar deze documenten zijn van een dusdanige mens-onderdrukkend kaliber, dat de uitvoering ervan door overheidsdiensten als ‘Nazi’-methoden te kwalificeren. Aldus Jesse Ventura.

 

We plaatsten hier op WantToKnow al het artikel over 9/11, waarmee hij in de de VS grote waardering oogstte, maar in het onderstaande filmpje komt Ventura opnieuw aan het woord tijdens een tv-interview met rechter Napolitano, in diens TV-programma. Ventura spreekt o.a. de veelgebruikte methode om met een valse vlag een operatie uit te voeren, zodat de regering/militairen een alibi hebben om de bedoelde ‘vijand’ aan te vallen. O.a. het Golf van Tonkin-incident komt ter sprake, waardoor feitelijke Lindon Johnson een alibi in handen had om de verschrikkelijke oorlog in Vietnam te beginnen. Feitelijk is er niets veranderd; de Amerikaanse overheid bedient zich nog steeds van valse-vlag-operaties. (Kijk o.a. HIER en HIER voor artikelen over valse-vlag-operaties op WantToKnow)

De cover van het nieuwe boek van Jesse Ventura

En het is opnieuw de uiterst vaderlandslievende Jesse Ventura die er in zijn nieuwe boek geen doekjes  om windt: krachten achter de Amerikaane overheid zijn willens en wetens bezig met een campagne om burgerrechten volledig af te nemen van de Amerikaanse bevolking.

Vrijheidsbeperking in alle mogelijke vormen is het middel om tot een bizar doel te geraken. Facetten van overheidsmaatregelen die niet worden geopenbaard, maar ‘gewoon’ meelopen met wetgeving, die de Amerikaanse volksvertegenwoordiging erin doen stinken!

Opmerking van de rechter Napolitano: “Zelfs ik had het even moeilijk met een aantal passages in je boek, terwijl ik toch óók wel wat gewend ben met mijn programma”..!

Vrijheid was ooit het grote symbool voor de onafhankelijkheid van de Amerikaanse ‘spirit’; maar daar is helaas weinig tot niets meer over. De angstaanjagende ‘War on Terror’ heeft kennelijk zijn werk gedaan..! De Amerikanen en veel burgers van andere landen in de wereld hebben hun eigen macht uit handen gegeven aan criminele krachten.

Zelfs de Amerikaanse grondwet wordt aan alle kanten stukgevreten door deze ‘krachten achter de schermen’. Het verhaal over onderdrukking, het afnemen van vrijheden van mensen. De vraag wat het ultieme doel is achter deze beweging, hoeft niet veel verder te worden onderzocht; het gaat om de totale overheersing van het menselijke ras..

x

5 gedachten over “Jesse Ventura: US-overheid = Nazi-overheid

 1. tja en dat heet schaduw regering of te wel Iluminatie. de duisteren, maar…. ha ha ze weten dat er aan hun poten word gezaagt, ze weten dat hun einde gekomen is. wij van het licht zullen victori hebben.
  en dan zijn we eindelijk echt vrije wezens.

 2. Het 24 jarige geflipte jongetje (zeker geen MAN) heeft de bekende rode MK-Ultra blik in z’n ogen.
  De standaard zelfmoord aan het eind van de slachtpartij, hij mag niet getuigen.
  Jah het was op het avond journaal dat hij bij het leger geweest is, de huichelaars daar hebben nu zogenaamd ineens geen gegevens van hem.
  Ik weet genoeg.
  Vanaf nu mogen ze preventief allerlei soortige ‘psychologische’ profielen op het net afstruinen.
  Je weet wel die Nazie Politiestaat waar de schaduwregering zo graag naar toe wil.

 3. Jesse Ventura’s Letter to the Ruling Elite!

  You control our world.

  You’ve poisoned the air we breathe, contaminated the water we drink, and copyrighted the food we eat.

  We fight in your wars, die for your causes, and sacrifice our freedoms to protect you.

  You’ve liquidated our savings, destroyed our middle class, and used our tax dollars to bailout your unending greed.

  We are slaves to your corporations, zombies to your airwaves, servants to your decadence.

  You’ve stolen our elections, assassinated our leaders, and abolished our basic rights as human beings.

  You own our property, shipped away our jobs, and shredded our unions.

  You’ve profited off of disaster, destabilized our currencies, and raised our cost of living.

  You’ve monopolized our freedom, stripped away our education, and have almost extinguished our flame. We are hit…

  we are bleeding… but we ain’t got time to bleed.

  We will bring the giants to their knees and you will witness our revolution!
  Sincerely, The Serfs.

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread688790/pg1

 4. Klopt.
  Als je dan weet dat: de VS 4 oorlogbodem naar de Zwarte Zee heeft gestuurd. Met 3 B52 simulaties uitvoert in Noorwegen voor aanval met atoomwapens. Vanaf IJsland F15 naar Europa heeft gestuurd. Dat zijn bommenwerpers.
  Soros bekend is als ‘The Shadow Party’ in de VS. Die zowel Democraten als Republikeinen aan een touwtje heeft. Soros ook de bloedige coup in de Oekraïne heeft georganiseerd, en geld als de baas over de Oekrainse Centrale Bank. Met behulp van (zijn) IMF heeft hij voor zichzelf een obsceen lucratieve swap geregeld, en de eis binnengesleept dat Naftagaz in een sterfhuisconstructie wordt geplaatst. Hijzelf klauwt zo voor een symbolisch bedrag de energiereus, en ‘shock doctrine’ wordt op het land losgelaten. Verlagen van de levensstandaard, VOC 2.0 om het land te plunderen.
  In lijn met Agenda 21, nu omgedoopt tot Agenda 2030 (zie onderaan)
  ‘uitbannen armoede’ is VN-codetaal voor Europese belastingbetalers leegtrekken. Ook de Oekraïners krijgen er geen betere leven door, integendeel.(art. 343). Wel komt ons geld in de zakken van de NAZI-maffia. NeoAmerikaansZIonistische maffia.

  De CIA-UFA -> al 50 dode UFA soldaten door een dodelijk virus uit een lab daar.
  Soros en Oekraine hebben schijt aan afspraken. Zie hier hoe Soros het land dicteert per decreet:
  the Soros-funded National Reform Council, a body organized by presidential decree which allows the Ukrainian president to push bills through Ukraine’s legislature

  Een tweet van 22 jan. is door ons Goebbels Journaal, en corrupte media bewust genegeert. Kwam die tegen op Donbass International News Agency. Ook gevonden dat Voltaire net deze tweet heeft opgemekt; Peter Omtzigt op 22. jan. al, uit het geheime verhoor met de OVV: “alleen Oekraine kon MH17 neerhalen”.
  Zie: http://www.voltairenet.org/article190874.html

  Toch echt belangrijke conclusie: immers met de (feitenvrije) Putin haat zit de regering helemaal achter te verkeerde verdachte aan – en laat de echte daders lopen! ASSOCIEERT ons – uitgeholde – land zelfs met die nazi’s. (dan ben je zelf er ook 1!!)

  En, heel dat ASOCIALE verdrag wordt verkocht onder de EU-economie te beschermen tegen ‘de Russische kolonialisator’. nb.: De feiten liggen precies andersom!!

  Dus, nu dit bekend is – hiermee- MOET het verdrag verscheurd. De aanleiding is nooit bestaand geweest, en nog niet.
  Heel Rusland is ingesloten door de agressieve NAVO. Van Noorwegen t/m Georgië em Turkije en Pakistan en Afghanistan.
  http://www.earth-matters.nl/126/11626/geografisch/agenda-2030.html?limit=300

  1. Maar je kan insluiten wat je wil, maar tegen atoom wapens die uit het heelal aan komen suizen, met de snelheid van een meteoriet, kun je weing aan doen, ze gaan alles proberen om dit te voorkomen, the USA-CIA-ETC, ze spartelen nog wat, maar binnenkort is het afgelopen met het criminele USA gebeuren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.