Advertentie

NOS: Waarom altijd betogingen downsizen..???!


x
x
NOS: Waarom altijd betogingen downsizen..???!

2021 WantToKnow.nl/be

x
Het is natuurlijk de enige conclusie die je kunt trekken. De NOS is een staatsomroepvereniging. Waarom anders zou het NOS-journaal betogingen van wat voor karakter ook, down-sizen op het aantal deelnemers.. In het nieuwsbericht van vandaag, dat overigens alléén op Teletekst verscheen, denkt de nieuwsredactie weg te komen met het klakkeloos na-papegaaien van de ‘Franse autoriteiten’, inzake het aantal betogers, dat vandaag 17 juli, de straat op ging in Frankrijk om te demonstreren tegen de door Macron afgekondigde Corona-maatregelen.

Is er dan geen mogelijk als journaal/nieuwsredactie je werk goed te doen en even te checken wat andere kanalen dan de ‘officiële Franse regering’ opgeven..? De NOS en ook andere redacties, blijken het afgelopen jaar krachtig verzet tegen het officiële COVID-naritief te willen doodzwijgen. Een doodzonde natuurlijk in het kader van oprechte en neutrale journalistiek. Vind je het gek dat de NOS de titel ‘fakenieuws’-verspreider zo vaak krijgt opgespeld. Kijk naar de Tweets hieronder, waarin de filmpjes zitten van 2 van de betogingen.. 140.000 Betogers in 130 steden.. Geloof jij het..??

DE TEKST ‘NOS = FAKENIEUWS’

IS DUS ZO GEK NOG NIET…!

 

2 gedachten over “NOS: Waarom altijd betogingen downsizen..???!

 1. Omdat het over Frankrijk gaat en omdat het mij opgevallen is dat de NOS nauwelijks heeft bericht over een Arabische “hoogwaardigheidsbekleder” die bij Macron langs ging en het niet op teletekst terug te vinden was het volgende: https://www.nrc.nl/nieuws/2022/07/28/griekenland-en-frankrijk-ontvangen-prins-mohammed-bin-salman-als-vorst-a4137669
  Volgens amerikaanse inlichtingen zou deze prins in verband worden gebracht met de moord op journalist Khashoggi in 2018.
  Maar wanneer ik het boek van Janneke Monshouwer “ander nieuws wat het journaal u niet verteld” erbij pak dan komt er nog meer boven water wat niet zo fraai is.
  Ik citeer een stukje van wat op blz 496 in dit boek staat: In 1965 benoemde koning Faisal zijn (toen 36 jarige) pleegzoon Sheik Kamal Adham tot hoofd van de Saudisch Geheime Dienst (“Al Mukhabarat Al A’amah”). Maar die positie misbruikte Kamal Adham om verraad te plegen op zijn pleegvader Koning Faisal.In het geheim werkte hij achter de rug van zijn pleegvader om samen met de V.S,Henry Kissinger,George H.W Bush,CIA en Zapata offshore om de belangen te behartigen van de V.S en Israël onder het mom tegen het communisme.(einde citaat).
  Deze vrouw die dit in haar boek beschreven heeft was ook zo’n 30 jaar werkzaam bij de Nederlandse T.V waaronder in de 1960er jaren 3 jaar als productiemedewerkster bij het NOS-journaal (toen NTS). Van Macron weten we dat hij bij de Rothschildbank heeft gewerkt en zomaar uit het niets de premier van Frankrijk werd.Er gebeuren schandalige en vreemde dingen en de MSM in dit geval de NOS (ook weer) stelt zelfs geen vragen,brengen het zelfs niet eens of nauwelijks in het nieuws wat op een doofpot lijkt dus.

 2. Waar de MSM ook over zwijgt is vriendjespolitiek en het toebedelen van mooie functies aan bv oud vakbondsmensen zoals W.Kok,Agnes Jongirius of P.Rosenmuller bv. W.Kok werd na zijn vakbondsperiode zelfs premier en A.Jongirius kwam naar ik meen in Brussel op een mooie functie terecht om maar wat te noemen.Rechten van vakbondsleden en arbeiders op de werkvloer zijn verkwanseld en afgebroken.Deze week vraag ik me af of dit nu ook gaande is bij de LTO en de heer v/d Tak omdat hij als enige door Rutte is opgebeld en instemde met een gesprek (ook al is dat dan een verkennend gesprek) met Remkes erbij terwijl andere boeren organisaties zoals agractie en anderen dit juist niet wilden.Heeft de heer v/d Tak voor hij toestemde met een gesprek contact gehad met andere organisaties en in overleg met hen besloten toch het gesprek aan te gaan? Waarom belde Rutte alleen hem en niet de andere kopstukken van boerenorganisaties? Zijn hier ook mogelijk “geheime” afspraken gemaakt of een mooie toekomst in het vooruitzicht beloofd? Bij Op1 gisteravond was de voorman van Agractie en die zei dat ze al veel langer een gesprek hebben aangevraagd met Rutte, v.d Wal en Staghouwer maar dat ze gewoon geen antwoord krijgen en voorstellen zouden gewoon van tafel geveegd worden.Waarom heeft v.d Tak nu wel ingestemd zelfs met Remkes erbij? Waarom worden dergelijke vragen niet in het journaal gesteld en uitgezonden wat de antwoorden zijn?
  Feit is dat Remkes betrokken was bij de tot standkoming van de stikstofplannen en de vorming van dit kabinet en daarmee is hij geen neutraal persoon meer.Niemand op een paar na hebben nog vertrouwen in de politiek en dat ze liegen, bedriegen en de boel besodemieteren zijn gewoon feiten. Ik geef alleen mijn kijk op dit gebeuren en het is niet meer dan mijn mening maar ik blijf dit vreemd vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.