Advertentie

Lockdowns VK: 5x meer kinderzelfmoord dan COVID-doden..!


x

‘De levensvreugde en toekomst van kinderen
wordt geofferd aan
het lijfsbehoud van een misdadige oligarchie’

prof.dr. Kees van der Pijl

* * *

x
x

Lockdowns in het Verenigd Koninkrijk:

5x meer kinderzelfmoord dan COVID-doden..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Vijf keer meer kinderen en jongeren pleegden zelfmoord dan er stierven aan COVID-19, tijdens het eerste jaar van de pandemie in het Verenigd Koninkrijk. Dit blijkt uit een studie, waarin ook wordt geconcludeerd dat lockdowns schadelijker zijn voor de gezondheid van kinderen dan het virus zelf. Onderzoekers van het University College London, de University of York, de University of Liverpool en de University of Bristol hebben in een studie (HIER pdf) die nog niet door collega’s is beoordeeld, vastgesteld dat het Corona-virus, geen significant risico lijkt te vormen voor kinderen in vergelijking met andere leeftijdsgroepen.

De studie concludeerde:

“Het risico van verwijdering van CYP (kinderen en jongeren) van hun normale activiteiten in het onderwijs en bij sociale evenementen, kan een groter risico blijken dan dat van SARS-CoV-2 zelf.”

Zoals je weet is ‘SARS-CoV-2’ een andere naam voor het CCP-virus. Uit de studie bleek dat vanaf het begin van de pandemie tot eind februari 2021 slechts 25 kinderen onder de 18 jaar aan COVID-19 zijn overleden. In totaal zijn ongeveer 61 kinderen overleden nadat zij positief waren bevonden, maar in 36 gevallen bleek het virus ‘niet tot hun dood te hebben bijgedragen’.

Maar in dezelfde periode waren er 124 zelfmoorden onder kinderen en 268 sterfgevallen door trauma, vonden de auteurs van de studie, terwijl ze opmerkten dat het virus zelden fataal is voor kinderen. Professor Russell Viner van het University College London, senior auteur van deze studie, liet in een artikel dat deze week verscheen weten:

“Deze nieuwe studies tonen aan dat de risico’s op ernstige ziekte of overlijden door SARS-CoV-2 extreem laag zijn bij kinderen en jongeren. Onze nieuwe bevindingen zijn belangrijk omdat ze informatie zullen verschaffen over de beschermingsrichtlijnen voor jonge mensen en over beslissingen over de vaccinatie van tieners en kinderen, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk maar ook internationaal.”

En weer blijkt het gelijk van David Icke.. Samenzweringstheoriën? Waaraan neurologen vrolijk meedoen zeker..??

Professor Lorna Fraser van de Universiteit van York voegde eraan toe: “Dat zelfs wanneer we hogere risico’s vonden voor sommige groepen met ernstige medische problemen, deze risico’s nog steeds zeer klein waren in vergelijking met risico’s gezien bij volwassenen,”  Waarmee ze verklaarde dat mensen dienen te weten, dat COVID-19 risico’s voor kinderen zeer laag zijn. Dr. Elizabeth Whittaker van het Imperial College London vertelt, dat de onderzoekers hopen dat de “gegevens geruststellend zullen zijn voor kinderen en jonge mensen en hun families.”

In november waarschuwde een Britse onderzoeker dat COVID-19 lockdowns een piek veroorzaakt in kinderen die zichzelf verwonden en drugsoverdoses bij kinderen. Dr. John Wright van het Bradford Royal Infirmary schreef toen:

“Kinderen zijn een verloren stam in de pandemie. Terwijl ze (voor het grootste deel) verbijsterend immuun blijven voor de gezondheidsgevolgen van COVID-19, zijn hun levens en dagelijkse routines op hun kop gezet,”

 * * *

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.