Advertentie

Onbekende ‘ufo’ stort 13 november op Aarde..??


animated ufo 13 nov crash

In het midden van dit filmpje is duideijk het ronde voorwerp waarneembaar, dat volgens onderzoekers rond 13 november op de Aarde te pletter zal slaan..

x

x

Onderzoekers weten niet wat het is.. Een alien ‘UFO’?

Object crasht 13 november op Aarde..
x

2015 © WantToKnow.nl/.be
(bron o.a. Scientific American hier)

x

Experts hebben geen enkel idee wat de oorzaak is, dat het object van koers is veranderd. Hoe dit object op een ramkoers is gekomen met onze Aarde. Volgens het EAS, het ‘European Space Agency’, zal het object volgende maand (vrijdag de 13e november..) in de Indische Oceaan terecht komen. En het object zou een afmeting hebben van rond de 2 meter en hol zijn van binnen. Het uitermate vreemde is dat het object een officiële naam heeft, en dat deze naam ‘WT1190F’ ook weer de ‘911’ nummers draagt en het bizarre WTF (what the fuck..)

sri lankaHet object is een mysterieus metalen ‘ding’ waarvan je zou mogen aannemen dat het een stuk afval is van een van de vele duizenden raketten, die we zélf de afgelopen decennia de ruimte in hebben geschoten.. Astronomen zijn druk bezig het object te bestuderen en in het geval van een stuk ruimtepuin, is de oorsrpong duidelijk. Maar het wachten is op een éénsluidende conclusie van hun analyse..! Maar wat het object heeft doen besluiten weer koers te zetten naar de Aarde is vooralsnog een mysterie.

Daarom wordt onder wetenschappers en vooral amateurastronomen, de naam van het object ‘WT 1190F’  ook al verbasterd tot  ‘WT 1190F’, omdat niemand weet wat deze UFO werkelijk is. Wetenschappers durven nog geen 100% zekerheid te geven dat het een stuk ruimtepuin zou zijn. Ruimtepuin vormt een bedreiging voor onze communicatie-satellieten en natuurlijk ook voor onze Aarde (stel je voor dat een mega-stuk een stad zou treffen!) Daarom is er een speciaal bureau dat zich bezig houdt met het minitieus in kaart brengen van alle ruimtepuin, zodat evt. gevaren tijdig onderkend kunnen worden.

Maar UFO-logen en UFO-jagers geloven dat het mysterieuze object een buitenaardse bezoeker is en dat wetenschappers dit weten, maar niet dúrven en mógen vertellen, om paniek bij de wereldbevolking te voorkomen.. Maar dit zijn puur speculaties van deze UFO-geïnteresseerden, om de simpele reden, dat zij natuurlijk ook niet preciés weten wat het object is..! Maar het formaat van het object -zoals gezegd rond de 2 meter doorsnede- is van dien aard, dat het in ieder geval geen direct gevaar vormt voor de integriteit van onze planeet; het meeste van het ‘buitenaardse object’ zal naar grote waarschijnlijkheid al in onze atmosfeer verbranden. De uiteindelijk plaats van impact op Aarde is ook al bekend: zoals gezegd de Indische Oceaan, op een afstand van zo’n 60 kilometer van Sri Lanka..

Een kaart die overduidelijk de resultaten toont van Catalina Sky Survey in het in kaart brengen van objecten die dicht rondom de Aarde zweven, zoals ruimtepuin.
Een kaart die overduidelijk de resultaten toont van Catalina Sky Survey in het in kaart brengen van objecten die dicht rondom de Aarde zweven, of in duurt komen, zoals ruimtepuin, kometen en astroïden.

Volgens Billy Gay, die als onafhankelijk astronomie software-ontwikkelaar voor NASA’s JPL werkt (Jet Propulsion Laboratory) vloog het object in een elliptische baan om de Aarde, en blijkt de wijze waarop het vliegt te verraden dat het object hol is..! Maar volgens Gay blijft het een mysterie hoe het object plotseling van koers heeft kunnen veranderen, om richting onze Aarde te gaan vliegen. “We weten de tijd van inslag ( 7:20 onze tijd) en dat het grotendeels, bij intrede van onze Aarde-atmosfeer zal gaan verbranden, voordat het de Aarde raakt, maar ik zou niet gaan vissen rond die tijd!”, aldus Billy Gay

Astro-fysicus Jonathan McDowell, die verbonden is aan het ‘Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics in Cambridge (Massachusetts VS), zullen in de toekomst steeds méér object op onze planeet gaan crashen. En zullen we dus een veel grotere inspanning moeten gaan doen, om deze objecten in kaart te brengen, zodat we ze kunnen volgen. Dan kan er tenminste de mogelijkheid komen dat we ons gaan beschermen tegen dit soort objecten. Objecten die, zeker wanneer ze een stuk groter zijn, grote schade kunnen aanbrengen op Aarde.

Of zoals McDowell het verwoordde: “Er is nog geen internationaal, officieel bureau, dat zich inspant om object die een diepe-Aarde-baan beschrijven, te registreren en te volgen, zoals we dat wél hebben voor objecten, die in een lagere baan om de Aarde vliegen; ik geloof dat dát moet veranderen.” Het huidige bureau, dat dus de lage-objecten om de Aarde observeert, in kaart brengt en evt. maatregelen uitvaardigt, heet ‘Catalina Sky Survey’

x

* * *

Een afbeelding van de hoeveelheid 'space junk' die rond onze Aarde zweeft.. In de vorm van raket-onderdelen, afgeschreven satellieten, verloren gereedschap van kosmonauten, etc. etc.
Een afbeelding van de hoeveelheid ‘space junk’ die rond onze Aarde zweeft.. Het gaat niet om de dikte van de puntjes, die natuurlijk niet in verhouding zijn met de Aarde, maar om de positie en het aantal. Het ‘space-debrie’ bestaat in de vorm van raket-onderdelen, afgeschreven of beschadigde satellieten, verloren gereedschap van kosmonauten, etc. etc.

16 gedachten over “Onbekende ‘ufo’ stort 13 november op Aarde..??

  1. Was Enola Gay niet het vliegtuig dat de atoombom op Nagasaki en Hiroshima heeft gegooid?

 1. jawel Sally from the Usa komt ons enolagayhappyclappy verblijden in een fictief corporatief dood verklaard met onze instemming ondertekend neerstortend stuk losgeslagen in de zon glimmend afgebroken stuk ruimtestation van onbekende oorsprong, Sadat is toch van 50 jaar terug? https://nl.wikipedia.org/wiki/Egypte_onder_Sadat maar satellieten bestaan wel, anders stort je niet neer, jah toch.

  http://www.freedom-school.com/mary_elizabeth_croft.pdf

  http://www.japanfocus.org/data/tibbets.enola.jpg

 2. Jahoor, een technologisch ver ontwikkelde alien, komt hierheen,
  in een metalen buis van twee meter doorsnee, mom vervolgens er drie weken over te doen, om hier neer te storten…uhhh…welke film was dat ook alweer…

 3. Als het nu eens een BEMANDE UFO WAS? Die UIT DE HOLLE AARDE IS GEKOMEN?
  in de noord- en Zuidpool is N.l. Een grote opening. (Waarom no-fly-zone? Mogen wij dit niet weten? Denk aan olie!!! Vermoedens!!)

  1. De Holle Aarde is een 5D-omgeving en daar kunnen dus dit soort waargenomen ufo’s niet vandaan komen, want die zien we simpelweg niet. Andere verklaring dus verzinnen!

 4. Tja… ik begrijp werkelijk niet waar ze zich dan zo druk over maken…iets van 2 meter !!! waar praten we toch over tjonge tjonge toch. in ruimte termen is het een veer van een duif.

  1. Inderdaad een mini-ufo van 2 meter?…, hahaha. En ik loop nu pas tegen dit item aan op 17 november, maar naar mijn weten is er ook niets van dit gebeurd…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.