Advertentie

Waarom niet altijd in Liefde..??


'Galactisch hart in de Kosmos' © Willeke Hendrikx
‘Galactisch hart in de Kosmos’ © Willeke Hendrikx

x

x

Het Galactisch Licht & Liefde Symposium

2015 © Lilian Ferru/deze versie WantToKnow.nl/be

x

Lilian Ferru
Lilian Ferru

Waarom lijkt het vaak zo moeilijk om volledig en ‘all the time’ in liefde te zijn? Als God liefde is, en wij naar Zijn Evenbeeld zijn geschapen, dan moeten wij toch ook liefde zijn? Kan niet anders. Maar velen zijn juist bang voor liefde. We irriteren ons, vallen elkaar aan, of voelen ons afgewezen. We verwarren liefde met opoffering en stellen de ander boven onszelf. Maar al te vaak vergeten we een beroep te doen op onze innerlijke leiding en luisteren we niet naar ons hart. Zelfs al zitten we in de misère, toch houden we vast aan oude patronen.

Veranderingen zijn niet altijd leuk. Vaak begrijpen we niet waarom bepaalde dingen juist ons overkomen. Meestal ben je je op het moment weliswaar bewust dat het heftig is, maar de werkelijke impact zie je pas achteraf. Waarom wordt iemand ziek, of gaat dood, of wordt door het noodlot getroffen? Toen de ‘Man met Hamer’ kwam en mijn man Paul raakte, had ik nooit kunnen bedenken wat er daarna zou komen. Wat weten wij ervan?

martijn small2
Martijn van Staveren

Wat ik ooit als een drama zag was niets anders dan een stap in het ontwaken in liefde. Het enorme licht dat Paul na zijn ‘Bijna Doodervaring’ uitstraalde, deze pure oordeelloze liefde, heeft mij voorgoed veranderd. Later werd duidelijk dat hij in andere dimensies is geweest en contact heeft met Lichtwezens. Hij ziet wat ik niet zie. In mijn spirituele romantiek dacht ik dat Paul contact had met Verrezen Meesters, met Jezus, en wat al niet meer. Dat veranderde toen ik ‘nietsvermoedend’, Martijn van Staveren uitnodigde voor een interview.

Ik was niet voorbereid op zijn verhaal, maar het bracht me wel op het idee om Paul te vragen over buitenaardsen. ‘Heb jij daar misschien ook contact mee?’ Paul is opgelucht dat ik eindelijk een zinnige vraag stel… Wat daarna volgt is bij elkaar gesprokkelde informatie, hij wil er niet veel over kwijt. Er zijn ontelbare werelden, oneindige dimensies, en ‘spaceships’ groter dan een stad. Het allerbelangrijkste is echter dat je in verbinding staat met de Bron van Licht en Liefde. Deuren gingen open waarvan ik het bestaan niet wist.

tesla-energy-universe-vibrationDoor wat Martijn vertelde kwam ik in een turbulentie terecht. Ik was er niet blij mee, maar toen de innerlijke storm was geluwd kwam ik tot bezinning. Martijn voelde zich verantwoordelijk voor wat hij teweeg had gebracht en vroeg of hij nog eens langs mocht komen. Voor een kopje thee of een vervolginterview. Natuurlijk koos ik voor het laatste. Martijn reikte mij de hand en gaf mij daarmee de kans om opnieuw voor liefde te kiezen. Hij leerde mij veel.

Wij zijn gigantische grootse multidimensionale wezens, verbonden met het Christus-bewustzijn, Scheppers van onze eigen wereld. Door steeds maar voor liefde te kiezen kun je jezelf bevrijden. Eigenlijk hetzelfde verhaal als van Paul: ‘Sta op één lijn met wie je Bent!’ .  Spiritualiteit alla, maar het buitenaardse thema is niet iets waar ik nou perse mee bezig wil zijn. God is mijn doel, niet het universum, maar de kosmos heeft andere plannen en stuurt Haggai Katz op mijn pad.

Het onderwerp blijft zich aandienen. Als Haggai tijdens de lezing met zijn verhaal begint, merk ik iets vreemds aan Paul. Gefascineerd kijkt hij naar iets achter Haggai. ‘Is alles goed, schatje?’ Hij reageert niet, heeft de blik gefocust, laat zich door mij niet afleiden. Dan zet Haggai een lied in; zingen kun je het niet noemen. Het zijn klanken die tot elke uithoek van de zaal resoneren. Waarlijk, het klinkt buitenaards.

yinyang christ energyAan de reactie van Paul kan ik zien dat er iets belangrijks gaande is. Ondertussen is de sfeer om te snijden. Het is bloedheet, we puffen het uit. Haggai heeft zijn medisch team uitgenodigd. Wow, als iemand nog twijfelt… En dan is er nog Asma Toet-Achkroune. Zij staat in verbinding met haar ‘Arcturiaanse Zelf’ en geeft activaties met behulp van de ‘Taal van het Licht’. Daarbij wordt het hart wordt geopend, waardoor er meer vertrouwen ontstaat in de eigen liefdekracht. Collega Joke Vrouenraets en ik hebben haar gevraagd om het Symposium te openen.

Inderdaad, soms gebeuren er heftige dingen die je niet begrijpt.
Dat alles ten goede gebeurt zien we vaak pas achteraf. Al die toestanden in jou leven hebben maar één doel. Jij in verbinding met de macht die jou is gegeven. Alle macht komt van God, of met andere woorden: van liefde. Wie in het licht staat is onkwetsbaar. Vandaar uit is alles mogelijk. Liefde is het sterrenzaad waar jij en ik uit bestaan. Alles is er al, we zijn het alleen vergeten. Nu is het toegestaan dat er hulp beschikbaar is op een manier die ongekend is. Joke en ik nodigen je van harte uit voor dit Symposium, waarbij wij de Christuskracht en de Boeddhanatuur eren.

Het is de liefde die alles draagt, alles geneest, alle blokkades doet wegsmelten. Het is je herinneren dat je inderdaad multidimensionaal bent. Wanneer je louter liefde wilt, zul je niets anders meer zien. Met Asma Toet-Achkroune wordt in het eerste half uur de hartsenergie ingebracht waardoor je open staat voor de liefde in jezelf. Martijn van Staveren zal zijn kernboodschap van liefde samenvatten en ons Galactisch DNA doen ontwaken. Vervolgens nodigt Haggai Katz zijn medisch team uit en zal dat gebeuren wat nodig is. Tot slot tilt Paul je op naar werelden van Licht en zullen zijn ‘Vrienden’ zich over je ontfermen. Je kunt visioenen krijgen, fysieke sensaties ervaren, of daadwerkelijk wezens zien.

hqdefaultDit alles wordt omlijst met muziek van Pia Brand. We beginnen met een mooi gebed en eindigen met een kaarsenritueel om de eenheid te bekrachtigen. Ook zijn er exposities met indrukwekkende schilderijen die licht en liefde uitbeelden, en is er een boekenstand van Boekhandel de Zon. Het ‘Galactisch Licht & Liefde Symposium’ is een mix van informatie, activaties, healings, en een reis voorbij alle wereldse beperkingen. Je word je bewust van je oneindig potentieel en gaat ervaren dat het wel degelijk mogelijk is om in volmaakte harmonie en vrede te zijn. Wij zijn niet alleen in het uitgestrekte universum. Vele liefdevolle superbeschavingen helpen en ondersteunen ons.

Voor mij is het inmiddels dagelijkse realiteit. Ik ben getuige van vele wonderlijke momenten. We staan met één been in het veld van nieuwe mogelijkheden. Niets kan ons weerhouden om onze bestemming te bereiken. Laat je meenemen op een reis voorbij tijd en ruimte, zodat je weet dat je oneindig en onsterfelijk bent. Het ‘Galactisch Licht en Liefde Symposium’ is het moment in tijd waar jij je herinnert wie en wat je bent. Vandaar uit ontstaat het besef dat het eeuwige al in je is en dat liefde universeel toepasbaar is. Laten we doen waar we voor gekomen zijn en begrijpen hoe creatie werkt. Laten we leven zoals het leven bedoeld is, want Licht & Liefde is de enige werkelijkheid die er is.

Tot ziens op 20 maart,

Liefs,

Lilian & Joke

 

– klik voor link –

ggalactisch licht & liefde symposium

7 gedachten over “Waarom niet altijd in Liefde..??

  1. Ja, lees je ook even mee, wel raar, volgens mij heeft Winston Churchill helemaal niets met de waarheid. Door deze man zijn er miljoenen mensen gestorven. Dat is een waarheid.
   Voor mij is daarom die gehele tekst niet meer veel waard. Zal wel aan mijn mind liggen, maar ja, die heb je niet voor niets, hé!? 🙂

 1. Hij was geen koude Calacticus, maar een warm mens één van ons, uit en van deze planeet.

  Jammer één van de drijvende krachten van de Filosofen van dit onfilosofische
  tijdperk, heeft ons verlaten Umberto Eco is niet meer, grote droefheid is er over de aanhangers van zijn denken gekomen, hij was voor velen een baken in de branding, heb al zijn geestes kinderen bij de hand, dus hij blijft in zijn denken bij ons, hoop van ganser harte dat hij in vrede mag rusten, Jenne

  1. Deze Martijn hoef je in ieder geval niet serieus te nemen. Ik ben niet zo serieus, alleen als het op DAT aankomt. Hoeveel zwevers ik wel niet zie de laatste tijd die allemaal DAT proberen te verkopen voor een smak geld… Ik word er wat ontoepasselijk van. Ik zit ook op fb en dan bij ‘liefdevolle promotie’ om wat naamsbekendheid te krijgen. Ik verkoop voornamelijk chinees porselein. Dan wordt je doodgegooid met sessies, meditatie cursussen, mediums, kaartenleggers. Allemaal vanuit liefde, voor hun portemonnee. Even om duidelijkheid te creëren, ik ben Martijn Zitman

 2. Lieve Lilian,

  Ik ben geraakt door je verhaal. En ja er is zoveel meer dan we ook maar beseffen. Het Kennis Boek vertelt daar onder andere ook over. Heb je van Het Kennis Boek gehoord? Een kosmisch boek met een hele hoge frequentie. Als je wilt dan kan ik je een introductieset ervan toesturen. Geheel vrijblijvend en gratis.

  Licht en liefde van Wiekje

 3. Een prachtverhaal van Joke en Lilian, dat ik volkomen aannemelijk vind.
  Groot probleem is echter de 35 euro entree, die voor zeer velen in de verste verte niet haalbaar is. Dat komt eigenlijk neer op discriminatie, toch? Met deze dualiteit heb ik altijd de grootste moeite.
  Hoe bewust zijn de mensen die deze éne middag gaan bezoeken, zich er van, dat veel medemensen óók heel graag hadden willen komen, maar geen geld hebben voor entree en reis.
  Deze polaire dualiteit lijkt ook Joke en Lilian niet te deren.
  (Ja, ik snap dat er practische kosten aan zo’n middag verbonden zijn. Maar wat willen we???)

  Misschien is het aanbod van Wiekje (22 februari 2016 om 11:41) een geslaagd alternatief?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.