Advertentie

Pelosi-bureau-protesteerder opgepakt…!


x

Pelosi-bureau-protesteerder opgepakt…!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De man die gefotografeerd werd, tijdens de protesten van afgelopen woensdag in het Capitool, zittend met de benen op het bureau van de Nancy Pelosi, voorzitter van het Huis van Afgevaardigden,  is gearresteerd en zal meervoudige tenlasteleggingen voor zijn kiezen krijgen, aldus federale ambtenaren. Het gaat om ene Richard Barnett uit Arkansas, die vanochtend in Little Rock, Arkansas, werd gearresteerd. Aldus Ken Kohl, assistent voor het Bureau van de Procureur van de V.S. in Washington op vrijdag 8 januari. Kohl vertelde verslaggevers tijdens een conferentie, dat Barnett ten laste wordt gelegd, dat hij zonder toestemming een besloten overheidsgebouw is ingegaan, Hij wordt ook belast met de aanklacht voor gewelddadige inbraak en wanordelijk gedrag op het terrein van het Capitool en voor diefstal van openbaar geld of openbaar bezit.

We hebben het waarschijnlijk allemaal gezien: de ‘bestorming’ van het Capitool en de beelden en foto’s. Waaronder ook die van Barnett, die viraal gingen op sociale media en hem toonden, zittend met zijn voet op een bureau in het kantoor van Pelosi. Hij werd betrapt met het meenemen van de post van Pelosi en een kwartje op haar bureau achterliet. De protesterenden bestormden het Capitool van de VS, waarbij ze een gezamenlijke zitting van het Congres onderbraken, die werd gehouden om electorale stemmen te tellen en het presidentschap van Joe Biden te bevestigen.

Ook Derrick Evans, een Republikeins lid van het West Virginia House of Delegates, was een van de demonstranten die het Amerikaanse Capitool bestormden.  Hem wordt ten laste gelegd, dat hij een bewaakt gebied is binnen gegaan en het Capitool heeft betreden, aldus Kohl. De politie van het Capitool heeft ook een pick-up truck met een Alabama-nummerplaat gelokaliseerd, die aan ene Lonnie Coffman toebehoord. In deze vrachtwagen vond de politie 11 Molotovcocktails en vuurwapens en een M4 Carbine assaultgeweer, aldus diezelfde Kohl. Coffman’s detentie hoorzitting is gepland voor 12 januari a.s.

Een andere demonstrant, Teken Leffingwell, is inmiddels ten laste gelegd, dat hij het Capitool is binnen gegaan, via de ingang van de Senaat in het Capitool en het duwen van ambtenaren. Hij wordt ook beschuldigd van het slaan van een bewakingsambtenaar/officier op de helm en de borst. Steven D’Antuono, assistent-directeur, verantwoordelijk voor het FBI Washington Field Office hierover, tijdens een conference call:

“De aanklacht van vandaag is slechts het resultaat van het uitgebreide werk dat de FBI en onze partners de afgelopen dagen hebben verricht. En we zijn nog lang niet klaar. We zullen alle beschuldigingen van criminele activiteiten blijven onderzoeken,”

Hij zei dat de FBI honderden mensen, waaronder speciale agenten, bom-experts, tactische en gespecialiseerde teams, en inlichtingen-analisten heeft ingezet, om de gebeurtenissen te onderzoeken. Michael Sherwin, waarnemend procureur van de V.S. voor het District van Colombia, waarin Washington DC ligt, kondigde op 7 januari aan, dat meer dan 50 mensen binnen 36 uur werden belast, met betrekking tot de inbraak/bestorming van het Capitool tijdens de protesten in Washington deze week.

En van die gevallen zijn er 40 ingediend bij de DC-Superior Court, waaronder acht vuurwapenzaken. Daarnaast zijn er tot nu toe 13 personen aangeklaagd bij het federale gerechtshof in D.C. in verband met misdaden die op het Capitool zijn gepleegd, volgens een persmededeling op vrijdag.

5 gedachten over “Pelosi-bureau-protesteerder opgepakt…!

 1. Het ging hier bij deze “bestorming” om een “false flag” operatie :
  http://themillenniumreport.com/2021/01/storming-of-the-capitol-building-false-flag-operation-executed-by-deep-state-to-crush-the-patriot-movement/
  Er waren ten andere al vooraf waarschuwingen gegeven voor de “infiltranten” :
  http://themillenniumreport.com/2021/01/patriots-watch-out-for-this-on-january-6th/
  En over het doel en het verband met Covid 19 :
  http://themillenniumreport.com/2020/10/the-democrat-run-communist-takeover-plot-is-about-ready-to-go-prime-time/
  met citaat : “How the 1917 Bolshevik Revolution and Spanish Flu Pandemic of 1918 one-two punch is being used as the blueprint for the 2020 COVID-19 Pandemic and Communist Revolution in the USA.” (=einde citaat).
  Een van de eerste gevolgen, afgezien van de sabotage van het onderzoek van de stemfraude in de USA, was een massale oproep voor censuur, met daarbij een totale controle van het internet. In de USA startte Big Tech al meteen met het afsluiten van alle gevaarlijke boodschappers. Gezien de massale reacties m.b.t. censuur is imo deze false flag dan ook al jaren geleden voorbereid, zowel in de USA als daarbuiten.Na de massale stemfraude was er nog een “Sarajevo moment” nodig voor de ultieme sprong naar de Great Reset, en waarbij alle gevaarlijke boodschappers moeten worden uitgeschakeld. De Great Reset is immers een gigantisch bedrog dat baadt in een “Nacht und Nebel” sfeer. Gezien de samenhang met Covid 19(84) , was het dan imo ook logisch dat er een zeer snelle reactie kwam voor deze algehele censuur. Achter de Great Reset en Covid 19(84) gaan immers dezelfde samenzweerders en hun handlangers schuil.

  1. Hier een kleintje (min12) DC National Guard Chief zegt dat er 25.000 soldaten zijn van 50 staten om een vredevolle overgang te bewerkstelligen naar een militaire macht. https://www.youtube.com/watch?v=UB6sRq3jLAA&ab_channel=RightonRadio De rest is een toneelspel om de gewone mens gerust te stellen. De steen is misschien de epische steen die alles gaat vertellen! Epstein. Yellow stone Viking bidt in the Capitol building(min 44) en is misschien door de Trump-organisatie gestuurd; [geheime kunst van oorlog voeren], vertelt over nieuwe energie patenten! T-RUST

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.