Advertentie

Vaccinexpert: ‘Massa mRNA-vaccinatie roekeloos en onnodig’..!!


x

Vaccinexpert:

‘Massa mRNA-vaccinatie is

roekeloos en onnodig’..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Lekker roekeloos vaccineren; laat die spuit maar in je lijf zetten. De geruststellende woorden van immunologen ten spijt, is het gewoon gekkenwerk.. Wij zijn geen specialisten natuurlijk, maar leggen wel her en der ons woord te luisteren.. Een vaccin, dat splinternieuwe technieken bevat, en ook nog eens in 6 maanden volledig VEILIG is verklaard…? Of is onveiligheid nog onbewezen..??! Of is het veilig verklaard, binnen de limieten, die op zich ruim aanleiding geven, voor het overlopen van de grenzen ervan.. Maar gewoon een vraag aan al die vaccinatie-enthousiasten: ‘Als je niet in de risicogroep zit, waarom laat je je dan vaccineren’...??

Het is gewoon een simpele vraag, die maar weinigen, die bereid zijn om zich te laten prikken met het mRNA-vaccin, hebben beantwoord.. Veel van de eigenschappen van deze splinternieuwe vaccins is nog onbekend, ZELFS of het bescherming biedt tegen COVID-19. En of het de verspreiding kan tegengaan..!! Waar zijn we dan mee bezig.. Een veelgehoord argument kun je nu ook meteen bij de vuilnisbak zetten.. “Ik doe het niet voor mezelf, maar ook voor m’n omgeving”..!!

Kortom, luister naar de woorden van prof. dr. Theo Schetters, die veel en veel dichter bij de ESSENTIE van het nieuwe vaccin staat, dan de Diederik Gommersen en Ernst Kuipersen van deze wereld..! Professor Dr. Theo Schetters is namelijk al 40 jaar actief in de vaccinindustrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan! En daarom mag hij WAARSCHUWEN. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn.

BLCKBX-programmamaker Flavio Pasquino praat met deze routinier over het fenomeen mRNA of ‘messenger RNA’-vaccins, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video worden ook uiterst interessante fragmenten getoond van de verklaring van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park.

Ook komt Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker – die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins – die met een meta analyse van het middel Ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19.

Wil jij Flavio Pasquino helpen met een donatie, klik dan HIER. Maar je doet dat ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Tot je dienst!

 

3 gedachten over “Vaccinexpert: ‘Massa mRNA-vaccinatie roekeloos en onnodig’..!!

 1. Tuurlijk geloof ik de woorden van H. de Jonge boven de uit professionele ervaring geboren verklaring van deze professor.
  Zijn begeleidende uitermate open blik tijdens persco,s en interviews die het gevolg zijn van een persoonlijke witte kerst waar de beste man al zo lang van heeft gedroomd maken zijn woorden zo uitermate betrouwbaar, dat je geen andere keus hebt dan hem ogenblikkelijk te geloven….

 2. Leonoor Wijmans zegt dus tijdens een CBG persconferentie over het corona vaccin (ik citeer):
  We weten niet of na vaccinatie een infectie/overdracht voorkomen wordt en of het bescherming biedt,tegen de MEER ERNSTIGE VORMEN van COVID…(einde citaat).
  Zoals altijd geef ik niet meer dan mijn mening welke ik probeer te onderbouwen met feiten en/of verwijzingen en dat mag gelukkig nog want het woord vrije meningsuiting geeft het al aan dat iedereen zijn of haar mening mag uiten.Wat mensen van mijn mening vinden en welke conclusies ze daaruit trekken is een zaak van ieder persoonlijk.
  Vaak zien we mensen op TV vaccineren promoten met woorden als:Doe je het niet voor jezelf,doe het dan om anderen te beschermen of sommigen zeggen zelfs dat vaccineren verplicht zou moeten worden en dat zij die dat niet doen asociaal zouden zijn. Weten die mensen wel wat ze zeggen en wat de gevolgen zijn vraag ik mij dan af en nog meer vraag ik me af of en in hoeverre zij zich verdiept hebben in de materie.
  Afgelopen week heb ik uitleg gevraagd bij mijn huisarts over hoe het corona vaccin werkt en hij gaf een goede uitleg waarna ik de vraag stelde of ons eigen immuunsysteem juist niet door misleiding buiten werking gesteld wordt.Daarom begon ik mijn reactie ook met de woorden van mevrouw Wijmans te citeren.Wanneer ons immuunsysteem misleid wordt en alleen gaat reageren op een onschadelijk virusdeeltje dan vraag ik mij af wat het dan doet bij WEL SCHADELIJKE VIRUSDEELTJES.Volgens mevrouw Wijmans weten we dat dus niet.Sterker nog in deze verwijzing https://amazingerasmusmc.nl/actueel/hoe-werkt-het-coronavaccin staat eveneens beschreven dat onschadelijke virusdeeltjes het immuunsysteem aan het werk zet en virus deeltjes zou opruimen.maar worden dan alleen onschadelijke deeltjes opgeruimd of ook schadelijke deeltjes? Wanneer schadelijke deeltjes NIET opgeruimd worden stelt naar mijn mening dus het vaccin het immuunsysteem buiten werking omdat het immuunsysteem zich door misleiding met onschadelijke virusdeeltjes nooit zal/kan verdedigen tegen schadelijke virusdeeltjes. Ik ben GEEN viroloog en heb geen verstand van virussen maar ik lees gewoon wat openbaar is waarna ik voor mezelf tot een slotsom kom waarbij ik nog steeds achter het besluit sta om geen vaccinatie te nemen.Verder is mijn mening dat wanneer de deskundigen beweren dat vaccinatie werkt de verdeling van vaccines wel heel erg slecht gaat.In Oss zouden een paar honderdduizend vaccines in de koeling liggen terwijl in bv verzorgingshuizen mensen door corona zouden overlijden om maar aan te geven dat ze niet echt haast hebben om mensenlevens te redden of corona te elimineren.Het zijn aldus de media hoofdzakelijk mensen op bepaalde leeftijd en mensen met onderliggende kwalen die zouden komen te overlijden dan rest de vraag waarom dan complete landen economisch plat gelegd worden ipv de eerder genoemde risicogroepen INDIEN ZIJ DAT ZELF WILLEN te vaccineren zodat de rest die bijna niet of minder vatbaar zijn gewoon hun dagelijks leven kunnen laten doorgaan waarmee ook de economische schade misschien nog enigszins beperkt kan worden.

  1. Dit wil ik graag ook nog kwijt over Rutte die allang weet dat hij een avondklok wil gaan instellen (want afgelopen week ging hij bijna op de knieen waarbij hij bedelde om hem die maatregel niet te ontnemen) de reden zou zijn dat mensen s,avonds teveel bij elkaar komen en zo het virus zouden verspreiden en dat is in mijn zienswijze flauwekul omdat het virus juist buiten minder grip heeft dan binnen in huis.(Dit verzin ik niet maar dit wordt door de geleerden beweerd).Een maatregel die dat onderbouwd is natuurlijk het verplicht dragen van een mondmasker in publieke binnenruimten.Door dan een avondklok in te stellen ga je juist mensen in kleine huizen opsluiten en daardoor zou dan logischerwijs ook het besmettingsgevaar vergroot worden lijkt mij.Maar ik kan het natuurlijk mis hebben.
   Verder vind ik dat Rutte gewoon uit de politiek moet verdwijnen omdat hij duizenden mensen een normaal fatsoenlijk bestaan heeft afgenomen en dan is symbolisch aftreden zo kort voor het einde van zijn regeerperiode niets anders dan show en eigenlijk vind ik dat hij een zware straf zou moeten krijgen in plaats van de gelegenheid om zich nogmaals als lijsttrekker van de VVD aan te bieden met de mogelijkheid dat hij wederom premier zou kunnen worden.Al die jaren Rutte heeft alleen goed gedaan voor de EU,multinationals,banken en aandeelhouders ten koste van de minder bedeelden zoals het MKB,ZZPers en gewone hardwerkende mensen die vaak zo gekort worden dat ze niet eens meer van hun hongerloontje kunnen rondkomen en de vernieling in geholpen zijn door Rutte.Met voornoemde zaken op je geweten vraag ik me af of de VVD zo langzamerhand geen criminele organisatie is geworden want zelfs nu het kabinet gevallen is hoorde ik mevrouw Leijten gisteren op TV zeggen dat de getroffen ouders al heel snel die €30.000 zouden kunnen krijgen wanneer de belastingdienst mensen met verstand van zaken die zeggen dat dit geld al snel overgemaakt kan worden bij de belastingdienst zouden toelaten zodat er schot in de zaak komt.Helaas houd de belastingdienst deze mensen buiten de deur wat aangeeft dat daar kennelijk nog steeds de Rutte indoctrinatie van toepassing is en er helemaal geen haast is met het helpen van die getroffen ouders.Wat doen de lieden bij de belastingdienst wel?Kijken hoe ze na overmaking van die €30.000 dat geld gelijk weer kunnen innen met gebruikmaking van de regel dat de belastingdienst altijd bij schulden innen voorrang krijgt (in dit geval dus door gebruik te maken door door de belastingdienst veroorzaakte schulden).Schandalig en daar zijn Van Uffelen en vijlbrief kennelijk dagelijks mee bezig ipv echt te doen wat ze beloofd hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.