Advertentie

Ook Nancy Pelosi’s zoon corrupt in Oekraïne..?!


x

x

Ook Nancy Pelosi’s zoon corrupt in Oekraïne..?!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

We schreven er HIER al over.. De geruchten dat ook Nancy Pelosi betrokken zou zijn, bij het ‘gebruik maken van de lucratieve opties die de Amerikaanse invloed in Oekraïne, vlak ná de revolutie, met zich meebracht, worden steeds luider. Inmiddels schijnt er bewijs naar boven te zijn gekomen, over belastbare feiten rondom de invloed die Pelosi zou hebben gehad, bij het bevoordelen van haar zoon. Natuuuuuurlijk hoor je hier niets van in het NOS-journaal.. Noch in dat van het RTL.. Wellicht dat naast Pelosi en Biden, nu ook senator Mitt Romney en oud-minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry worden genoemd, de heren en dames journalisten bij RTL/NOS wakker worden..?

Inmiddels heeft president Donald Trump een videoverslag gedeeld, dat impliceert dat de zoon van Nancy Pelosi, Paul Pelosi Jr., betrokken is bij de corruptie in de Oekraïne, in de stijl van Hunter Biden. In deze video worden soortgelijke beschuldigingen geuit als tegen Hunter Biden, de zoon van voormalig vicepresident Joe Biden. Paul Pelosi wordt ervan beschuldigt, dat hij heeft geprofiteerd van de positie van zijn moeder in de Amerikaanse regering, door zitting te nemen in het bestuur van een Oekraïens energiebedrijf.

De onlangs naar buiten gekomen foto van Joe Biden en zijn zoon Hunter (r) op een Oekraiense golfbaan. Deze werd gepubliceerd, kort nadat Joe Biden bij hoog en laag volgehouden had, dat hij ZELFS NOOIT IN OEKRAÍNE WAS GEWEEST bij zijn zoon..

De korte videoclip van One America News Network (OANN) bevat een verslag van The American Mirror dat naar verluidt inmiddels ‘van sociale media en YouTube is verwijderd’. In de video wordt beweerd dat Paul Pelosi gebruik heeft gemaakt van de invloed van Nancy Pelosi tijdens zijn werkzaamheden als bestuurslid van Viscoil en als leidinggevende bij het verwante bedrijf NRGLab. Een schijnbaar willekeurig Twitteraccount heeft dit videoverslag geüpload met een bijschrift dat luidt:

“@oann ontmaskert die DemocRATS & hun Oekraïense banden Joe & Hunter & Nancy & Paul; lijkt het een Familieaangelegenheid Wat is hier aan de hand? Besteed aandacht aan 1:13 in deze video, omdat dit is verwijderd van sociale media”

Het verslag uit beschuldigingen van corruptie tegen Nancy Pelosi’s zoon Paul Pelosi. President Trump retweeted deze video, met de tekst: “Wow Crazy Nancy, wat is er aan de hand? Dit is groots!”

De insinuatie dat Paul Pelosi betrokken kan zijn geweest bij de corruptie in de Oekraïne is echter niet geverifieerd, volgens de Daily Wire. Het transcript van de video luidt:

Nu het Oekraïense schandaal zijn terugslag heeft op de familie Biden, zijn de Pelosis misschien wel de volgende familie die onder het vergrootglas worden genomen. Een oude promotievideo dook donderdag weer op, meer dan zes jaar ná te zijn geüpload door een energiebedrijf dat zaken doet in Oekraïne. De video begint met Nancy Pelosi die spreekt over haar inspanningen [op kantoor] om te streven naar schone energie.

Haar boodschap wordt gevolgd door een promotionele verklaring van haar zoon Paul, die bestuurslid is van Viscoil en een directielid van het verwante bedrijf NRGLab. Slechts twee jaar na het uploaden van deze video leidde Pelosi een congresdelegatie naar Oekraïne om zaken als energiezekerheid te bespreken, en haar zoon reisde nog in 2017 namens het Corporate Governance Initiative, waar hij nu als executive director fungeert.

Terwijl de officiële reden voor zijn bezoek was om met de Oekraïense overheid een jeugd-voetbalprogramma te bespreken, worden er nu naar verluidt clips van die reis online verwijderd. Een van die filmpjes is opgeslagen door The American Mirror op Twitter, met het onderschrift: “Wat is hier echt aan de hand?” Dit komt omdat Hunter Biden geconfronteerd wordt met soortgelijke beschuldigingen dat hij de positie van zijn vader heeft gebruikt om lucratieve zakelijke deals te sluiten in Oekraïne en China.

Talrijke ‘fact check’-sites en organisaties, waaronder ‘Snopes’, ‘Politifact’ en ‘FactCheck.org’ hebben allemaal hun twijfels over deze beschuldigingen, die al een tijdje op het internet rondzwerven.

Trump’s tweet die de video promoot, luidt (vertaald):

‘Wow. gekke Nancy, wat is er aan de hand? Dit is groots! https://t.co/hoHSERKgh9 –
Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 28 december 2019

Trump’s promotie van de video, komt op een moment, nadat hij Pelosi de afgelopen dagen talloze malen heeft getergd, omdat ze nog steeds artikelen/onderdelen van het impeachmentproces voor de Senaat achterhoudt. Op donderdag twitterde Trump:

“Nancy Pelosi’s District in Californië is snel een van de ergste in de VS geworden, als het gaat om de daklozen & misdaad. Het is zo slecht geworden, zo snel; ze heeft de totale controle verloren en, samen met haar even incompetente gouverneur, Gavin Newsom, is dat een zeer triest gezicht!”

 – Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 26 december 2019

Trump voegde eraan toe:

“Californië leidt de natie, veruit, in zowel het aantal daklozen als de procentuele toename van de daklozenpopulatie – twee vreselijke statistieken. Gekke Nancy zou zich moeten concentreren op dat in haar zeer down district, en het helpen van haar incompetente gouverneur met het grote daklozenprobleem!

Waarom zou gekke Nancy Pelosi, alleen maar omdat ze een kleine meerderheid in het Huis heeft, toestemming krijgen om de president van de Verenigde Staten te impeachen? Kreeg ZERO Republikeinse stemmen, er was geen sprake van misdaad, de ruggespraak met Oekraïne was perfect, zonder ‘enige druk’. Ze zei dat het ’tweepartijdig & overweldigend’ moet zijn, maar deze Scam Impeachment was geen van beide. Dems willen de meerderheid van de Republikeinse Senaat leiden. Hypocrieten.”

 

 

3 gedachten over “Ook Nancy Pelosi’s zoon corrupt in Oekraïne..?!

 1. Allemaal beestjes, zoveel beestjes om ons heen, oftewel Jezuïeten. Het blijft in de familie; kijk naar de scholen en kerken waar ze bv getrouwd zijn. https://en.wikipedia.org/wiki/Cathedral_of_Mary_Our_Queen,_Baltimore De naam Mary is vaak gebruikt, kijk naar de mensen die verbonden zijn met de kerk. De eerste persoon begraven in de kerk heeft Aloysius in zijn naam: https://en.wikipedia.org/wiki/Jerome_Aloysius_Daugherty_Sebastian en is één van de eerste Jezuïeten: https://en.wikipedia.org/wiki/Aloysius_Gonzaga. Het geld dat “verdiend” wordt gaat in het Vat(icaan) en wordt gebruikt voor het grote overheersingsdoel, daarom kunnen priesters oa niet trouwen; geen erfenis aan kinderen.
  Het zijn allemaal mari-o-netten, ook dubbelgangers bv. The Queen is dead, long live the memory! https://www.youtube.com/watch?v=5LRyRXKmfEE&feature=share . Well, well, well, niet zo zeer-ieus mensen, laten we vrolijke “idioten” zijn!

 2. (NL ondertiteling) KRACHTIGE TAAL VAN RUDY GIULIANI BETREFFENDE DE DEMOCRATEN EN DE CORRUPTIE DOOR HEN BEGAAN IN DE OEKRAÏNE
  (Twee in één video. 8 min.)
  Rudi Giuliani: een hoop dingen die ik in de Oekraïne ontdekte kan ik nu nog niet onthullen, maar wat ik oa. ontdekte is dat de corruptie in de Oekraïne enorm is, het is extensief, de democratische partij is er in hoge mate bij betrokken, niet alleen in 2016, maar gedurende vele jaren. En één van de redenen voor afzetten voor hen is, dat als de volle omvang van wat er in de Oekraïne gebeurde naar buiten komt, dat zal aantonen dat er een ontzagwekkend aantal Amerikanen betrokken waren bij die corruptie. In feite moeten we het geen Oekraïense corruptie noemen, we zouden het Amerikaans-Oekraïense corruptie moeten noemen. De Bidens kregen miljoenen dollars witgewassen via de Oekraïne. En de enige reden dat ze daar mee wegkomen is omdat de media hen beschermen.
  https://youtu.be/-0IuXqL-v7k

 3. Ik stel mij echter wel vragen over de uiteindelijk de afloop van al deze “corruptie onderzoeken”. Tot hiertoe zijn er echter nog geen grote “koppen” gevallen.
  Zal dit laatste gebeuren ?? Ik heb mijn twijfels. Diegenen die optreden of zouden moeten optreden hebben immers zelf een verleden :
  1. Rudy Giuliani en zijn rol in 11 september :
  https://www.globalresearch.ca/rudy-giuliani-and-the-collapse-of-wtc-towers-on-911/5637273
  2. De A.G. William. Barr en Iran Contra gate :
  https://www.globalresearch.ca/ciabushiran-contra-covert-operative-fixer-william-barr-nominated-attorney-general/5662609
  3. Er is de rol van de Epstein Mossad spionage en chantage zaak :
  https://www.mintpressnews.com/ari-ben-menashe-jeffrey-epstein-ghislaine-maxwell-israel-intelligence/262162/
  Een gemeenschappelijk element in de drie voormelde zaken is Israël. Toeval ??
  Belangrijker lijkt mij wat er zich momenteel afspeelt in het Midden Oosten, waar de USA de oorlog van Israël tegen Iran aan het uitvechten zijn. Deze oorlog heeft immers voorrang op al de rest. Bij een verdere escalatie van het conflict in het Midden Oosten, wat ik zeker niet uitgesloten houd, zullen m.i. de corruptie onderzoeken, maar ook de afzetting van Trump, naar de achtergrond verdwijnen. De belangen en ook de bevelen van Tel Aviv gaan immers boven deze van de USA. Het is dan ook in Tel Aviv dat m.i. beslist zal worden over het lot van Trump.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.