Advertentie

Gaat Bilderberg-Kajsa het ‘EU-bureau’ afvallen..?


x

Draaien en konkelen

om een ‘hidden agenda’ te realiseren..?

x
x

Gaat ‘Bilderberg-Kajsa’

’t ‘EU-nepnieuws-bureau’ afvallen..?

2018 © WantToKnow.nl/be

x

De Tweede Kamer heeft gesproken. Het stuurt de uiterst onwillige Kajsa Olongren, in haar functie als Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken naar Brussel om de nepnieuwssite ‘EUvsDisinfo’ de nek om te draaien.. En ja, ze IS onwillig, omdat het voor deze luchtfietsende minister noodzakelijk zou zijn.. Maar inmiddels is gebleken, volgens de EU-commissaris van Veiligheid, Julian King. dat dit bureau al zo’n 3500 gevallen van nepnieuws (HIER) zou hebben geïdentificeerd? Maar het is allemaal volstrekt vaag, wat dit bureau presteert.

Want de vraag is simpel: zijn die gevallen/artikelen/nieuwitems, juist wél of juist niét op hun inhoud beoordeeld? Als het niet aan de overheid is om artikelen op hun inhoud te beoordelen, zoals Olongren beweert in eerdere uitlatingen. Als het niet aan de overheid is om artikelen op hun inhoud te beoordelen, waarom houdt een Nederlandse minister dan een instelling de hand boven het hoofd die niets anders doet dan artikelen op hun inhoud beoordelen?

Hoe kan een overheidsorganisatie nou berichtgeving weerleggen,
als het niet aan de overheid is om nieuwsartikelen op hun inhoud te beoordelen?

Ollongren schrijft aan de Kamer: “Zoals ik eerder heb aangegeven moet EUvsDisinfo zich niet richten op journalistieke verslaglegging, maar op het identificeren, benoemen en feitelijk weerleggen van desinformerende (elementen van) berichtgeving.”  Hoe kan een overheidsorganisatie nou berichtgeving weerleggen als het niet aan de overheid is om artikelen op hun inhoud te beoordelen? Over luchtfietserij gesproken.

Over manipulatieve overheden gesproken. EUvsDisinfo is feitelijk, een angstaanjagende ontwikkeling. Een nieuwe stap richting een soort Ministerie van Waarheid in een gecontroleerde politiestaat. Ollongren zou voorop moeten lopen, zéker als D’66-‘ster’, om deze ontwikkelingen kapot te maken. Feitelijk gaat Olongren ook niet in op de ontwikkelingen rondom de rechtszaak tegen dit EU-bureau die door enkele Nederlandse media is aangespannen. Kijk daarvoor HIER voor een uitgebreid verslag.

Waar komt deze haast en hetze van Olongren vandaan..?
Het bevreemdde velen dat deze Zweedse gravin en wethouder te Amsterdam werd verkozen tot minister van Binnenlandse Zaken, ná de kabinetsformatie eind vorig jaar. Velen zullen niet weten, dat net als veel andere ‘plotselinge politieke talenten’, die later op vooraanstaande politiek-economische posities komen, ook Kajsa Olongren een bezoek aflegde bij de/een Bilderberg-meeting. EN DAT, TERWIJL DIT OP DÁT TIJDSTIP, UITERMATE VREEMD LEEK..! Maar nu, terugkijkend, kun je je afvragen in het kader van het trachten te beteugelen van de Vrije Pers, dat hier mogelijk een groter verhaal achter zit.

Wanneer we over de veranderingen spreken die politici doormaken, wanneer ze eenmaal zo’n Bilderberg-meeting hebben meegemaakt, hoeven we alleen maar te kijken naar de volledige metamorfose die Alexander Pechtold heeft doorgemaakt, ná zijn bezoek aan deze internationale en informele meeting van de zogeheten machtigen-der-Aarde, zoals deze Bilderberg-meetings worden genoemd. Kijk ook eens naar de bizarre wijze waarop kennelijk Diederik Samsom (PvdA) was verkozen, om vanuit deze meeting ‘lekker spontaan’ met de internationale pers te gaan spreken en propaganda-werk te (gaan) doen.

Dát er iets bijzonders aan de hand is, is volstrekt duidelijk. Wat Nederlanders daar ook komen doen, het heeft allemaal niets te maken met de belangen van de mensen die zij vertegenwoordigen, maar alles met die van de elite. Waarom is er anders VOLSTREKT ONDEMOCRATISCH een zwijgplicht over hetgeen hier verteld en besproken wordt..? Maar wie zou verwachten dat de jonkvrouw, Kajsa Olongren bij deze 2016-meeting zou zijn..? Gepresenteerd als de ‘loco-burgemeester van Amsterdam’, maar feitelijk wethouder.

Het beperken van de vrije meningsuiting en het verder demoniseren van Rusland.
Dát is de opdracht van Kajsa.

Het is speurneus Micha Kat die er toen al niet zo’n hoge pet van op had. (HIER) Hij beschreef deze persoon Olongren als volgt in zijn typische Micha-Kat-stijl:

‘KASJA LIEP REEDS ‘STAGE NWO’ IN DEN HAAG ALS KEY ADVISOR VAN MARK RUTTE * ZE IS HARDCORE LESBO EN GETROUWD, DUS KASJA ZAL BINNENKORT WEL ‘TRANSGENDEREN’ TOT ‘KAS’ * HORROR, HORROR, HORROR IN HOLLAND!’

Ook bij de website ‘GeenStijl’ werd Olongren onder de loep genomen, getuige dit artikel uit 2014 (HIER) toen ze nog bij Mark Rutte (!!) werkte:

De half-Zweedse huispot van Rutte moet worden klaargestoomd voor de topfunctie der topfuncties: Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden. OK, dat huispot is een beetje onvriendelijk, want deze mevrouw is *ietsje* groter dan haar seksuele geaardheid. We hebben het hier over een hardcore superambtenaar die van alle geheimen van de BV Nederland op de hoogte is. Er gaat in Den Haag geen ambtelijk stuk de deur uit voordat mevrouw Ollongren er over heeft mee besloten. Dat ze de klamme lappen deelt met Koefnoen/Lubach-producent Irene van den Brekel, is bijzaak.’

Deze ‘dame uit de juiste kringen’ blijkt dus ergens voor te worden/zijn klaargestoomd; dat is dus heel duidelijk vanuit haar bezoek aan deze Bilderberg Conferentie. Om verdere orders in ontvangst te nemen..? En kijk, een paar jaar later en mevrouw is opeens onze Minister van Binnenlandse Zaken en dan komen ook de contouren in het zicht, van de opdrachten die ze heeft gekregen. De volgende paragraaf uit de Telegraaf (HIER) maakt alles duidelijk:

Het kabinet vindt de verspreiding van nepnieuws een gevaar voor Nederland en belooft de bestrijding van dit soort buitenlandse bemoeienis ’grote prioriteit’ te geven. Minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) wijst daarbij nadrukkelijker dan ooit naar Moskou als dader.

En dan natuurlijk de Sleepwet..
Volgens Ollongren is de voorgenomen Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten, ‘noodzakelijk’ om dergelijke beïnvloeding uit het buitenland te bestrijden. Het gaat hier dan om wat in de volksmond ‘de sleepwet’ heet. Daarvoor heeft ze voorlopig een budget van  € 95 miljoen (HIER) beschikbaar om nog veel meer overheidstrollen aan te stellen die het internet verder zullen vervuilen met hun betaalde propaganda/nepnieuws. Je bent dus gewaarschuwd..!

* * *

5 gedachten over “Gaat Bilderberg-Kajsa het ‘EU-bureau’ afvallen..?

 1. https://tvblik.nl/amusement-human-intrest/nieuws-of-nonsens In deze uitzending kunt u onder anderen Kajsa Ollongren zien en horen en al in het begin van de uitzending blijkt dat Nederland er tot op heden weinig mee te maken heeft gehad behalve dan bij het Oekraine referendum zegt men.De man naast Kajsa Ollengren zegt direct al dat hij vind dat zij overdrijft.
  Verder zag en hoorde ik ook de bevooroordeelde Marcel Gelauff die pro VS is opgevoed omdat hij nooit mag vergeten wie ons van de Duitsers hebben bevrijdt en deze man was ook verantwoordelijk voor WEL ECHT NEPNIEUWS toen hij beweerde dat Poetin geen tijd nam om vragen te beantwoorden terwijl later bleek dat Poetin we degelijk de tijd had genomen.
  Ook bij de ramp met MH 17 liet men een seperatist zien met een poppetje in de hand en deed men of deze man een monster was terwijl later ook bleek dat deze man dat poppetje omhoog hield om te laten zien dat er ook kinderen zijn omgekomen waarna hij zijn hoofddeksel afnam en een kruisje sloeg omdat hij dat erg vond.Timmermans deed ook iets dergelijks in het Europees parlement door een seperatist als monster weg te zetten die een trouwring gestolen zou hebben van een slachtoffer terwijl later bleek dat deze seperatist de ring in een doosje deed zodat het aan de nabestaanden kon worden teruggegeven.We mogen dan ook gerust concluderen dat onbetrouwbare lieden die mogelijk zelf last van echt nieuws hebben dat bestempelen als nepnieuws terwijl Kajsa Ollengren ook nog deel uitmaakt van een kabinet wat bewezen ook niet echt betrouwbaar is u hoeft alleen maar naar het aftreden van Halbe Zijlsta,Art van der Steur,Fred Teeven en vele anderen te kijken.

 2. Dat Halbe Zijlstra Jeroen van der Veer beschermde is wel duidelijk maar nu neemt Jeroen van der Veer ING CEO Ralph Hamers op zijn beurt in bescherming omdat deze CEO 50% loonsverhoging krijgt ze hebben het er maar druk mee.https://www.gva.be/dmf2018308_03397203/ing-topman-krijgt-50-procent-opslag maar daar stopt het niet de NOS heeft niets gemeld in bijvoorbeeld nieuwsuur vanavond over een machtsgreep binnen de EC terwijl dat toch wel belangrijk nieuws is lijkt mij.Terzake heeft er echter wel aandacht aan besteedt en ook de VRT bericht erover.
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/03/08/bart-staes—de-christendemocraten-plegen-een-machtsgreep-in-de-/ Deze nieuwe man is in een tijdsbestek van 9 minuten op deze functie terecht gekomen en blijkt gewoon een dictator te zijn die mensen monddood maakt wanneer ze tegen hem ingaan.

 3. De Bilderbergclub is een elitair clubje waar ons kent ons een grote rol kan spelen waarbij ze elkaar belangrijke functies toe kunnen bedelen.
  De benoeming van Martin Selmayr binnen de EC lijkt dan ook geen toeval te zijn maar eerder een voorop gezet plan waarbij de bankaire achtergrond mogelijk ook een rol kan spelen.Alexander Italianer werkte onder Barosso die weer banden met een grote bank had en in het geheim afsprak met hoge lieden van deze bank.Alexander Italianer zegt in Trouw:Ik denk dat wij meer van banken wisten dan wie dan ook in Europa,want pas later is de Europese Bank toezichthouder geworden.Wij hebben met een klein clubje mensen de bankensector hervormd.
  https://www.trouw.nl/democratie/deze-nederlander-draaide-dertig-jaar-aan-de-knoppen-in-brussel~acfb6ad2/
  Of de loonsverhoging van de ING CEO iets met deze affaire te maken heeft weet ik niet maar wel dat deze CEO in 2007 Global Head of Commercial Banking Network werd.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ralph_Hamers
  Martin Selmayr was van 1998-2000 adviseur bij de Europese Centrale Bank in Frankfurt am Main
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Martin_Selmayr
  Hoe dan ook het woord Bank zie ik telkens terugkeren en alle drie de eerder genoemde heren hebben daar banden mee of banden mee gehad waarmee ik niets bedoel maar het is wel opvallend.

 4. Ik heel erg blij met deze website, hoe het ons laat zien waar het kwaad zich daadwerkelijk bevind. Ook in dit geval denk ik dat we maken hebben met een wolf in schaapskleren.

  Maar om dan Geenstijl en de Telegraaf te citeren, Bah! Wat deze media doen is niks anders dan mensen tegen elkaar op zetten. Waar wij ons op deze website juist richten op het positieve en ons er van bewust zijn dat er machten zijn die er baat bij hebben als mensen tegen elkaar worden neergezet.

  Verder vind ik dat je heel erg goed werk verricht Guido 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.