Advertentie

Bidengate: Trump slaat terug en Pelosi door de mand!


Openbaar aanklager Viktor Shokin werd ontslagen onder dwang van vice-president Biden. Shokin bleek corruptie-onderzoek te doen naar de handel-en-wandel van gasbedrijf Burisma Holdings, waar Hunter Biden, Joe Biden’s zoon, in dienst was getreden als lid van de raad van bestuur. Onderzoek tegen het zere been van Joe Biden, die zelfs Amerikaanse staatssteun ontzegde aan Oekraïne, wanneer het Shokin niet zou ontslaan..!!

x
x

Bidengate: Trump slaat terug en Pelosi door de mand!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Donald Trump en zijn team slaan terug in de zaak van de impeachment-feiten. Het blijkt klinkklaar, zoals we in dit artikel HIER ook al lieten zien, dat het Joe Biden is, die zijn vice-presidentiële macht misbruikte, toen hij in Oekraïne nota bene de hoofdaanklager van de staat liet ontslaan, om zijn zoon Hunter Biden uit de wind te houden. Op ‘straffe van”  US$ 1 miljard, diende de regering Poroshenko naar Biden’s pijpen te dansen en deze hoofdaanklager te ontslaan, zodat Hunter-lief verstoken zou blijven van mogelijke rechtsvervolging. Lees het artikel en je zult zien, dat het feit waar nu Donald Trump van beschuldigd wordt -misbruik van machtpositie- door vice-president Joe Biden werd gebruikt.. De omgekeerde wereld dus.

Kijk naar het filmpje dat Donald Trump heeft laten maken en waarin de hele zaak in 30 seconden haarzuiver wordt neergezet. Het lijkt alsof daarmee de politieke boomerang keihard terug keert in het gezicht van de jezuïet Joe Biden.. De man die ooit in Israël de historische woorden sprak, dat je niet joods hoeft te zijn om ‘zionist’ te zijn..! Daarmee impliciet feitelijk het hele zionistische ‘gedachtegoed’ ontmaskerend. Maar dit terzijde. Kijk naar het filmpje van de Trump-armee..

Overigens, dit filmpje weigert CNN om uit te zenden.. Vreemd toch? Een commerciële zender die het geld voor het uitzenden van filmpje van Trump laat liggen..? De boodschap zit verpakt in dat bericht natuurlijk..! Het commentaar van CNN in deze beslissing, doet je broek afzakken van

CNN is rejecting the ad, as it does not meet our advertising standards. Specifically, in addition to disparaging CNN and its journalists, the ad makes assertions that have been proven demonstrably false by various news outlets, including CNN.”

(vertaald: ‘CNN heeft deze advertentie geweigerd, omdat deze niet voldoet aan de advertentie voorwaarden. In het bijzonder toont het spotje minachting voor de betrokken zender CNN en haar journalisten, door het doen van aannames, die bewezen vals te zijn door verschillende newskanalen, waaronder CCN zelf’)

Nancy Pelosi, hypocriet en boter (botox) op het hoofd..?

Hoe Nancy Pelosi gewoon rondloopt met ‘boter op het hoofd’..!
Paul Pelosi Jr. de zoon van voorzitter Nancy Pelosi, bracht in 2017 een bezoek aan Oekraïne om ambtenaren te ontmoeten in het kader van een bedrijfsinitiatief. Uit de opgedoken dossiers blijkt dat Paul Pelosi jr. directeur was van een industrieel gasbedrijf dat zaken deed in Oekraïne. En.. moeder Pelosi was te zien in een van de promotievideo’s van het bedrijf.

Het was journalist Patrick Howley die het verhaal eind vorige week bracht.

BOOM: Nancy Pelosi’s son Paul Pelosi Jr. (who went to Ukraine in 2017) was a board member of Viscoil and executive at its related company NRGLab, which DID ENERGY Business in UKRAINE!

And Nancy Pelosi appeared in a promotional video for the company! https://t.co/wlndLhPqLe

— Patrick Howley (@HowleyReporter) October 3, 2019

Paul Pelosi Jr. reisde in juli 2017 naar Kiev, Oekraïne, in zijn functie als uitvoerend directeur van het Corporate Governance Initiative, een functie die hij enkele maanden daarvoor (februari 2017) aanvaardde (HIER). Het Amerikaanse website/nieuwsstation de ‘American Mirror’ volgde Pelosi Jr. in 2017 en heeft een video waarin Pelosi Jr. wordt geinterviewd in Oekraïne. De video van dit interview werd eerder van YouTube verwijderd..! Volgens Pelosi jr. zou hij in Oekraïne zijn om een voetbalsamenwerking voor jongeren te bespreken met de regering van Oekraïne. Kijk HIER op Twitter naar dit interview.

Wat is hier in hemelsnaam aan de hand.. Voetbal en gas..?
Journalist Patrick Howley vond uit, dat Paul Pelosi Jr. eerder topposities bij de energiebedrijven Viscoil Group én NRGLab had.. Op 5 maart 2013 plaatste het laatste bedrijf -NRGLab New Technology- twee video’s op Youtube, waarvan een video opende met een clip van Nancy Pelosi over energiezuinige technologie, gevolgd door een direct-to-camera verklaring van haar zoon Paul Pelosi Jr., gefilmd in Washington, D.C. in 2010. Daarin sprak hij:

‘Mijn naam is Paul Pelosi. Natuurlijk zit ik in het bestuur van Viscoil. En Viscoil is hier vandaag om te praten over het versnellen van de toekomst. Het gaat daarbij om een efficiënter gebruik van onze auto’s. Het gaat over het efficiënter gebruik van natuurlijke hulpbronnen, of het nu gaat om elektriciteit, gas, of fossiele brandstoffen. En Viscoil is een deel van die oplossing. Dat is wat Viscoil doet. Het gebruikt technologie om het gebruik van natuurlijke rijkdommen, zoals olie en andere middelen te maximaliseren.’

‘Paul Pelosi Jr. is dus lid van het management team van Viscoil Group of Companies en NRGLab. Paul Pelosi Jr. is geïnteresseerd in het ontwikkelen van schone energie die benzine en diesel kan vervangen als transportbrandstofbronnen’, zo luidt de beschrijving bij de video van de energiebedrijven. Een andere video die dezelfde dag werd geplaatst bevestigde dat NRGLab in Oekraïne werkt:

“Walter Afanasieff, Brandon Stone, Mika Newton en andere kunstenaars zijn actief betrokken bij het promoten van de schone technologie van Viscoil Group of Companies en NRGLab. Mika Newton hielp bijvoorbeeld bij het veiligstellen van de rechten om een fabriek te bouwen voor de productie van SH-boxen in Oekraïne,” (ter info: Mika Newton is een Oekraïense zangeres, die in 2011 uitkwam voor Oekraïne bij het EurovisieSongfestival (HIER)..)

In een interview in 2013 met Zeev Drori, technisch directeur van NRGLab’s, meldde hij dat NRGLab gefinancierd werd door de ecologische zakenvrouw Ana Shell (..?!), die op haar blog over Oekraïense energiekwesties schrijft. In dat interview ging Drori in op gasproductietechnieken in Oekraïne, daarbij verwijzend naar de zangeres die als tussenpersoon optrad bij de S-H-box deal in Oekraïne.:

“Op dit moment biedt Ana Shell Fund ook financiële middelen en steun aan het verzorgen van getalenteerde artiesten zoals Mika Newton, een Oekraïense zangeres die Oekraïne vertegenwoordigde in de Eurovisiezangwedstrijd in 2011. Kortom, SH-boxen zijn milieuvriendelijke generatoren die gebruik maken van polykristaltechnologie om elektriciteit te produceren uit omgevingswarmte. Met de SH-boxen kan elektriciteit efficiënter en schoner worden opgewekt tegen lagere kosten”.

De website van NRGLab laat zien dat het bedrijf in Singapore is gevestigd en merkt daarbij op: ‘De extra projecten van het bedrijf omvatten een strategisch vennootschap en een investering van de Holdings door Viscoil, om afvalmaterialen in milieuvriendelijke dieselbrandstof te recycleren. NRGLab heeft een exclusieve vergunning voor de Viscoil Technologie voor de Zuidoost-Aziatische regio voor alle grondstoffen verkregen.’

Viscoil Holdings is momenteel geschorst door de Californische minister van Buitenlandse Zaken. Het bedrijf werd in 2009 geregistreerd door een manager genaamd David Strawn in Escondido, Californië. Vanaf 2010, vermeldde het twee managers: Strawn en een individu genaamd Sergey Sorokin, gevestigd in Moskou, Rusland. Paul Pelosi Jr. was mede-oprichter van het bedrijf ‘Natural Blue Resources’, dat de SEC in 2014 belastte met effectenfraude. Nancy Pelosi leidde in 2015 een congresdelegatie naar Oekraïne om zaken te bespreken als ‘energiezekerheid’. Dit verhaal gaat ongetwijfeld nog een staartje of zelfs ‘staart’ krijgen!

* * *

 

1 gedachte over “Bidengate: Trump slaat terug en Pelosi door de mand!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.