Advertentie

Trump stopt wapenleveranties aan Syrië-huurlingen..!


Wanneer landen ‘verovert’ dienen te worden, in de ogen van ‘westerse mogendheden’, gebeurt dat niet meer met het ouderwetse ‘handwerk’, waarbij de vaak democratisch gekozen leider werd vermoord en de CIA gewoon openlijk rondliep en toegaf dat ze deze ‘niet-meewerkende-socialistische-leider’ het veld hadden doen ruimen. De CIA zit natuurlijk nog steeds achter allerlei vuile spelletjes, waarbij democratieën en/of landen worden ondermijnd, waar stabiliteit heerst, maar die niet voldoen aan de eisen van wereldhandel en ‘-samenwerking’, in de ogen van vooral het Zionistische Amerikaanse bolwerk (Libië), maar het is minder zichtbaar.

Veelal zijn ze, de CIA dus, wel zichtbaar, voor hen die kijken en zien. Omdat de CIA met het wapen van de ‘valse-vlag’ werken, het brandmerk/de handtekening van MOSSAD en de CIA. Neem bijvoorbeeld de gifgasaanvallen in Syrië, waarbij Assad, de president van het volk, beschuldigd wordt van aanval-op-eigen-volk. En deze gecamoufleerde aanpak, behelst ook het inzetten van regelrechte huurlingen, of ‘huurmoordenaars’ zo je wilt, die als ‘opstandelingen’ worden geclassificeerd en aldus in de westerse media komen.. “Kijk eens hoe het volk zich verzet tegen deze brute dictator”, is dan het credo van deze nieuwsmedia, waarvan de NOS en RTL deel van uitmaken.

Dat -in dit geval- deze ‘dictator er al 40 jaar zit en zijn volk volkomen tevreden zijn met de man, doet voor deze media niet terzake. Het verhaal van de Amerikaanse strategie wordt klakkeloos nagewauweld. Kijk ook eens naar deze nieuwe strategie van imperialisme, waarbij de leringen worden gevolgd van ene professor Gene Sharp. Wil je daarvan meer weten, kijk dan naar deze video, die je ESSENTIËLE INFORMATIE aanreikt over de huidige onrust in de wereld. Imperialisme verborgen onder de camouflage van de ‘volksopstand’.. Of zoals Gene Sharp het noemt: ‘Niet-geweldadige transitie van dictatorship naar democratie’.. Let wel: dan wel de vorm van ‘democratie’ zoals de krachten in de VS deze definiëren..!

x

* * *

x

x

Trump stopt wapenleveranties aan Syrië-huurlingen..!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

De regering Turmp heeft besloten te stoppen met het heimelijke programma dat de CIA uitvoert in Syrië, waarbij bepaalde ‘rebellengroepen’ die de Syrische overheidstroepen bestrijden, worden voorzien van wapens, materieel en adviezen. Het lijkt erop dat deze beslissing is genomen, nádat Trump zijn Russische collega Poetin gesproken heeft op de G20 top, enkele weken geleden. ‘De Russen zijn immers de partner van de Syrische president Bashar al-Assad’, aldus 2 overheidsfunctionarissen in de VS. ‘Deze beslissing is een teken van goede wil richting de Russen, teneinde de relatie met hen te verbeteren. Het zijn de Russen, die met bondgenoot Iran, erin zijn geslaagd de 6 jaar durende ‘burgeroorlog’ in Syrië tot staan te hebben gebracht.

“Revoluties lijken vaak spontaan te ontstaan. Het lijkt erop alsof de burgers ineens de straat opgingen. Maar het is het werk van maanden en soms jaren van voorbereiding. Het is erg saai, totdat je een zeker punt bereikt. Dan worden massademonstraties georganiseerd of stakingen. Het is zorgvuldig gepland allemaal. Als het eenmaal begonnen is, dan is het ook in een paar weken voorbij..!”
xx
Ivan Marovic, ex-instructeur van CANVAS, (Center for Applied NonViolent Action and Strategies – Servië

Het CIA-programma begon in 2013 als onderdeel van het plan van de regering Barack Obama om het Syrische bewind omver te gooien. Maar er werden weinig successen geboekt volgens beide deskundigen, die goed bekend zijn met het beleid van Obama en informatie wilden geven, wanneer hun anonimiteit gewaarborgd zal worden. ‘The Washington Post’ was de eerste die dit verhaal naar buiten bracht, afgelopen woensdag 19 juli. De woordvoerde van het Witte Huis, Sarah Sanders, wilde geen commentaar geven op deze ontwikkelingen, tijdens een Witte Huis-persbijeenkomst.Via de CIA kwam ook elke afwijzing voor enig commentaar op deze situatie.

President Trump nam de beslissing in overleg met ‘National Security Adviser’ McMaster en de directeur van de CIA, Mike Pompeo, nadat zij lagere officieren hadden geconsulteerd. Dit was overigens vóór de ontmoeting van Donald Trump op 7 juli met Vladimir Poetin op de G20-top in Hamburg. Deze beslissing maakt volgens deze topambtenaren, geen deel uit van ‘een of andere deal’ achter de schermen, binnen de onderhandelingen over een wapenstilstand in het zuid-Westen van Syrië, tussen Rusland en de VS. Volgens een van beiden, heeft de VS geen grote concessie gedaan, gezien de macht van Assad in Syrië, “Maar het is een signaal naar Poetin toe, dat deze regering de relatie met Rusland wenst te verbeteren.”

Het was de politiek van Barack Obama om -verborgen achter een camouflagenetwerk van strijdende partijen- deze terroristen (zelfs van ISIS!!) te steunen..

Zoals je weet ligt Trump en zijn staf behoorlijk onder vuur, in het kader van de vermeende relaties met Rusland in zijn verkiezingstijd. Een speciale congress-commissie doet een onderzoek, naar de invloed van de Russen op de verkiezingen van 2016. Van de kant van Rusland komen ontkenningen over deze vermeende banden en van de kant van Trump wordt gesproken over ‘geen banden’ tussen zijn campagneteam en de Russen.

Eén van de ‘officiële’ nadelen van de ‘geheime operaties’ van de CIA, is dat wapens en materieel, dt geleverd werd aan deze ‘opstandelingen’, terecht kwam bij ISIS en dat ook manschappen die getraind waren door de CIA overliepen naar Islamitische Staat en/of andere radicale groepen. Daarnaast wilden sommige leden van de vorige regering (Obama) het programma ook opheffen. Al voor zijn uitverkiezing had Donald Trump al gezegd, dat hij de steun aan deze ‘Free Syrian Army groups’/rebellen (=huurlingen) waarschijnlijk zou opzeggen, om de aandacht volledig te kunnen richten op de bestrijding van ISIS. Als je de inconsistentie ziet met het beleid van Obama, omdat deze zelfs sprak over ‘gematigde ISIS-strijders’...!!!

Wat echter dóórgaat, zijn de inspanningen van Amerikaanse militairen, om andere Syrische rebellengroeperingen te trainen, te bewapenen en te ondersteunen met luchtaanvallen, aldus de geciteerde officials. En hoewel er door Syrische legereenheden, gifgas-aanvallen uitgevoerd zouden zijn, is er daarna geen verhoogde militaire ondersteuning gekomen, boven de limiet die de regering-Obama had gesteld. Afgezien dan van het afschieten van enkele tientallen kruisraketten..

* * *

11 gedachten over “Trump stopt wapenleveranties aan Syrië-huurlingen..!

 1. Ze kunnen niet meer terug. De Arabieren zullen thermonucleaire wapens maken en dan wat hoofdsteden in de as leggen. Ik beschouw alle uitlatingen van de Amerikaanse regering als een CHARME offensief. Om dan genadeloos aan te vallen na de volgende FAKE 9-11. Ik heb geen spionnen. Macron heeft net zijn hoogste generaal ontslagen omdat die hoogst waarschijnlijk weigerde om een aanval op Syrie voor te bereiden en organiseren.

  1. goed gezegd ja! tot nu toe valt het wel op dat de (zogenaamde? ) aanslagen opeens na de g 20 top oorverdovend stil lijken te liggen..
   macaroni balletje macron is en lijkt de 2e Bonaparte te zijn, eng vies en gluiperig kereltje, helaas niet zo dom als hollande ( maar die was weer erg naief en ging graag uit op zijn scootmobiel)
   Trol merkel is de hilary van de eu..

   hoe je het ook wenden of keren wilt.. feit is dat de trompet van trumpie overal is rond gebazuind, we gaan nog wel wat beleven dit jaar met de politieke ontwikkelingen, alom en wereldwijd, bizarre tijden, maar ook goed dat de beerputten kunnen worden gezuiverd!

 2. Ondanks de Amerikaanse (vooral CIA) steun aan IS en aanverwante clubjes wordt IS, zeker sinds Rusland zich ermee is gaan bemoeien, in de pan gehakt. Trump sluit zich aan bij het winnende kamp; staat veel leuker op z’n CV…

  Hij zal ongetwijfeld een andere oorlog beginnen. We moeten alleen even wachten op een aanslag van het kaliber 9/11 of een land dat enigszins geloofwaardig een “rode lijn” overschrijdt. Persoonlijk denk ik dat Noord Korea de beste papieren heeft mits China niet gaat dwarsliggen.

  1. Tijn.
   http://nos.nl/artikel/2184576-interpol-verspreidt-lijst-met-173-mogelijke-is-zelfmoordterroristen.html Wat betreft die aanslag is het niet ondenkbaar dat het ook hier kan zijn in West Europa.
   Trump zegt dan wel dat hij de rebellen niet meer van wapens zal voorzien,maar wat als de Turken die handel met IS drijven en ze middelen geven om hun spel voort te zetten dat nog steeds blijven doen? Mogelijk gaat Trump eisen aan de EU stellen want hij zal toch ook wel weten dat de Turken zaken met IS doen en komt daardoor de vluchtelingen deal niet in gevaar? De relatie Duitsland Turkije is op dit moment ook niet echt goed.

 3. Trump mag zeggen en beslissen wat hij wil, het is uiteindelijk de “Deepstate” die zijn eigen weg gaat.
  Bovendien is het daar in Syrië een gigantisch ondoorzichtig kluwen van benden die van naam veranderen, samen gevoegd of gesplitst worden waardoor er nog veel mogelijk blijft. In de volgende link heeft een idee van dit kluwen : http://www.zerohedge.com/news/2017-07-19/heres-why-us-just-took-rebranded-al-nusra-front-terror-watch-lists
  met een citaat :
  “The purpose behind the rebranding of al-Nusra Front to Jabhat Fateh al-Sham and purported severing of ties with al-Qaeda Central was to legitimize itself and to make it easier for its patrons to send money and arms. ” Als de USA het niet rechtstreeks meer doen, dan zijn er nog voldoende andere kandidaten om te fungeren als tussenpersoon. Ik ben dan ook zeer wantrouwend t.o.v. deze aankondiging om de wapenleveringen stop te zetten.

  1. Gewoon allemaal leugens. Ze gaan gewoon door ,et financiele steun en wapenleverancies, doch ze hebben steeds minder manchappen (proxies). Die Russische satellieten kunnen bijna alles opsporen en dan is het een kwestie van bombarderen als de kinderen op school zitten. Dus het juiste moment afwachten zodat er zo min mogenlijk onschuldigen sterven.

  1. Iran heft 50.000+ troepen Syria binnen gebracht. Dus er staat iets te gebeuren. Een 9-11 valse flag elk moment. Als men meer wil lezen hierover ik heb er wat over geschreven op https://syrianperspective.com/ Beetje te veel om helemaal te vertalen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.