Advertentie

In Syrië woedt geen burgeroorlog..!!!


x

assad-father-and-son-mass-murder
x
x

In Syrië woedt geen burgeroorlog..!!!
x

2016 © WantToKnow.nl/be
x

Wie niet ziet dat in Syrië HETZELFDE fake-verhaaltje wordt uitgehaald als waarmee andere landen in het Midden Oosten zijn binnengevallen en verwoest, die heeft op z’n Hollands gezegd ‘poep in de ogen’..! Wat vroeger huppekee in het openbaar plaatsvond, de bewegingen van het Rothschild-Zionistische imperialisme, vindt nu plaats op uiterst geraffineerde manier. Met de introductie van zogenaamde ‘opstandelingen’ wordt een opstand gecreëerd, die een zittende president of regering dient aan te gaan vallen. Volkomen illegaal. Vervolgens komt het Amerikaans militair-industrieel complex op gang en manipuleert het Congres zódanig, dat Amerikaans belastinggeld naar de ‘opstandelingen’ vloeit.

In het huidige Midden Oosten is ISIS de camouflage/fake-organisatie, waarachter de landen die met name Syrië willen vermorzelen, zich schuil houden. Bewapend door het militair-industrieel complex achter de VS, zoals gezegd en ondersteund door landen in de omgeving, waarvan vooral Israël de lachende derde blijkt te zijn. En neem bijvoorbeeld Turkije, dat driftig meestrijdt om de Assad-regering te laten vallen. De vlaggenstok (HIER) met de Turkse en ISIS-VLAG zegt in dat verband ook genoeg..

De leugens zat? Je bent niet de enige..!
Velen zijn de leugens en manipulaties zat. Kijk maar eens naar de wijze waarop ‘VS-Peace Council Representatives’ een agressieve Amerikaanse persmuskiet aapakken, na hun bezoek aan Syrië, waarbij ze vertellen dat het hele Amerikaanse volk en de rest van de wereld, worden VOORGELOGEN.. Kijk daarbij vooral naar Madeline Hoffman, die deel uitmaakte van deze vredesmissie..!! Deel in hemelsnaam deze boodschap met vrienden, collega’s en familie, zodat de waarheid in ieder geval een kans krijgt, boven het smerige gemanipuleer van de westerse media, waaronder de NOS-journaalredactie..! Kijk vanaf minuut 16:00 naar de bijdrage van Madeline Hoffman. Oprecht en direct uit haar hart.

Madeline Hoffman
Madeline Hoffman DIT IS GEEN BURGEROORLOG TEGEN ASSAD.. HET IS HET SYRISCHE VOLK TEGEN DE INDRINGERS!!

“Mijn naam is Madeline Hoffman en ik ben de directeur van de New Jersey Peace Action. Ik ben als individu gegaan, waarbij ik mezelf representeerde. Ik ben vredesactivist geweest en ik ben naar Syrië gegaan, omdat ik het belangrijk vond, om nu eens van de Syriërs ZELF te horen, wat er feitelijk gebeurt en gebeurd is. Omdat er ook geen doelgerichte focus is van enige andere vredesbeweging op dit gebied vanuit de VS over wat er gebeurt in Syrië.
En ik wil niet teveel ingaan op wat Henry heeft gezegd, maar ik wil hier één specifiek punt maken..

Ik denk dat het héél belangrijk is, naar de essentie van dit verhaal te kijken en naar wat er gebeurt in Syrië. DIT IS GEEN BURGEROORLOG IN SYRIË.. Het is waarschijnlijk het eerste wat we allemaal te horen hebben gekregen. En we krijgen het keer op keer te horen via het ‘neuws’.. Het gaat niet over een oorlog van een president tegen zijn eigen mensen, Het zijn de president en AL zijn burgers die zich verenigd hebben om de krachten die Syrië willen opdelen, de krachten van de huurlingen daarbuiten, tegen te houden. Terreurorganisaties waarvan de namen elke dag veranderen, om te trachten hun identiteit te verhullen en daarmee mogelijk de link tussen deze groepen en de landen die hen financieren te blijven verbergen. Zo lopen er groepen rond, die een ‘mistige’ achtergrond hebben, maar er zijn groepen huurlingen die regelrecht worden betaald door

Qatar, Saudi Arabië, Turkije en de Verenigde Staten. Daarachter ligt..
Israel, de Israëlische staat.

Het zijn deze krachten van buiten, die het Syrische volk teisteren en proberen het volk te verdelen..! Ik kan me herinneren, dat toen de VS Irak binnenviel, dat onze organisatie er tégen was. En dat toen eenmaal de invasie over was, en de VS een ‘eigen’ Irakese regering benoemden, wij met veel Iraqi spraken. Daar vonden we uit dat het totaal nietom de bevolkingsgroepen Sunni en Shiah waren die vochten. Niet de Shiïten, noch de Koerden. Nee, het waren de VS die probeerden het verdeel-en-heersspel te zaaien.

Het is weer preciés hetzelfde in als toen we in Syrië waren. Wij zijn allemaal Syriërs, zoals Henry al eerder zei.. Of je nu Christen bent of Moslim of iets anders, het zijn allemaal Syriërs. En dat is een van de belangrijkste dingen die het voor de regering Assad mogelijk maken, al meer dan 5 jaar stand te houden, tegen deze aanvallen van buiten. Nadat we Sadam Hoessein hadden weggewerkt, na jaren van sancties en 2 oorlogen, was het kennelijk de tijd, dat de VS konden besluiten om Gadaffi in Libië weg te werken. Dat gebeurde en nu is het de beurt aan Syrië, maar tot verrassing van velen, staan 23 miljoen Syriërs achter Assad en zijn regering.”

Of je luistert netjes naar wat er werkeljik plaatsvindt, vanuit de waarneming van een journaliste, die er geweest is. Zijn Poetin en Assad de bevolking van Aleppo aan het uitroeien..? Volgens de MSM lijkt dat er wel op.. Bombarderen dat volk..? Of is het een oorlog tegen de door de VS gesteunde ‘rebellen’..? Dat is wat de media je graag doen geloven. Luister naar het Engelse interview met journaliste Vanessa Beeley, een vrouw die onlangs uit Aleppo terugkeerde.. Luister naar het WERKELIJKE VERHAAL..!

Tot slot, last but certainly not least..!
Als je eens goed naar een ongezouten mening wilt luisteren over het conflict in Syrië, luister dan naar deze kanjer: David Icke.. Over de smerige manipulaties in de wereld en de zogenaamde ‘strijd voor vrijheid en democratie’, terwijl ze ondertussen het ene na het andere land platbombarderen, mensen, onschuldige mensen volledig vernietigen.. Kijk en ZIE..!

30 gedachten over “In Syrië woedt geen burgeroorlog..!!!

 1. Russen geven als voorproefje een koekje van eigen deeg

  What are Turkish, Saudi, Qatari, British and U.S. officers doing in Allepo? A coalition of countries working together orchestrating war in Syria

  Russian forces attacked and killed U.S. command center in Aleppo killing 30 Israeli Foreign Officers along with British, American, Turkish, Saudi and Qutari officers. These attacks were in retaliation against the U.S./Australian air strike on Syrian troops now admitted to be intentional.
  Zie video: http://projectcamelotportal.com/2016/10/01/wwiii-russian-retaliatory-attacks-un-convoy-attacked/

  1. Negentig (90) Syrische militairen zijn door VS geweld omgekomen en dat geweld stopte toen IS ging oprukken wat natuurlijk geen toeval meer te noemen is maar gewoon steun geven aan een terreur organisatie die mede dankzij de VS in het zadel zijn geholpen en getraind zijn met hulp van oa de CIA.
   http://www.ninefornews.nl/presidentiele-adviseur-amerikaanse-luchtaanvallen-op-syrische-legerbasis-waren-opzettelijk/
   Belangrijk is ook dat IS Syrische gevechtstoestellen heeft buit gemaakt waarmee ze valse vlag operaties kunnen uitvoeren en de schuld in de schoenen van het Syrische leger kunnen schuiven.
   Let ook op het verleden van de VS die al jaren zeiden dat ze IS in Syrie en andere landen aan het bestrijden waren (zonder resultaat uiteraard) tot Rusland zich in de strijd mengde en op korte tijd meer bereikte dan de VS in al die jaren.
   Omdat Westerse landen als een schoothondje achter de VS aan huppelt en meedoet aan dit soort operaties wordt het tijd dat het westen zich eens gaat afvragen of Westerse legers niet voor verkeerde doeleinden worden ingezet waarmee de terreur juist in stand wordt gehouden.

  2. Als Assad weg is en de Rus hem niet meer zou kunnen en moeten helpen door onschuldige burgerdoelen te bombarderen, dan pas kunnen de burgers van Syrië aan de slag om hun land weer op te bouwen. De omringende landen steunen inderdaad de rebellen (het volk) omdat zij Assad ook weg willen hebben. Iran steunt nota bene de I.S. troepen.
   Hebben zij nog niets geleerd van de dictator Hoesein- Irak? Daar gaan ze weer onderling strijd leveren en bij de pakken neer zitten. Waarschijnlijk zal het Syrische volk na de burgeroorlog hun land weer opbouwen en kunnen de “vluchtelingen” weer terug naar eigen land.

  3. wim warbout.
   http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2878172/2016/09/18/IS-haalt-Syrische-gevechtsvliegtuig-neer-terwijl-VS-en-Rusland-ruzien-over-pechaanval.dhtml
   Deze verwijzing nog even om aan te tonen dat IS geholpen is en Syrische toestellen in hun bezit hebben.
   Wim Heb jij het Rapport over de inval in Irak gemist of het rapport over Lybie?
   Onterecht zijn deze landen binnen gevallen en blair heeft dat toe gegeven en excuses aan geboden.
   Misschien was Sadam Hoessein een dictator maar toen hij aan de macht was kon men daar relatief gewoon leven en was het geen ruine zoals nu waar een Pro Amerikaanse regering de dienst uitmaakt.
   Oekraine,Lybie,Irak enz zijn landen waar regeringen afgezet en/of vervangen zijn door Pro VS lieden die deze landen leeg roven van alle mineralen of waar de belangen van grote multinationals een rol spelen zoals die van Shell en Monsanto in Oekraine.
   Als in Syrie al problemen waren dan was dat een intern probleem wat intern opgelost behoort te worden en niet door de VS en kornuiten die ongevraagd een Soeverein land binnenvallen.
   Hoe zou jij het vinden als Nederland door de Russen binnengevallen wordt omdat hier problemen zouden zijn?
   Dat is wat gebeurd door de VS in genoemde landen.

  4. @ wim warbout
   Alleen al het gebruik van de term “de rus”doet een vervlochtenheid met het koude oorlog erfgoed vermoeden. Nog steeds niets geleerd? Heb je het artikel wel gelezen, en de filmpjes bekeken?
   Ik kan me niet voorstellen dat een ook maar enigzinds zelfdenkend mens die prietpraat van de msm voor waarheid aanneemt. Valt me ook wel een beetje van je tegen wim…..

  5. Wim, ik ben het met Marcel eens.. Heb je je wel goed ingelicht..? Kijk eens naar de uitspraak van Mark Twain hierboven.. Heb je het artikel gelezen.. Waar ben je bang voor..? Nog één keer dan Wim..?
   HET/ER IS GEEN BURGEROORLOG IN SYRIË..!!!

   Of om met je eigen woorden te spreken: ‘de rebellen (het volk)’ Nee Wim, dáár zit de camouflage, door te doen alsof het volk in opstand komt.. Snap je dat niet? Gewoon keiharde leugens en Assad beschuldigen van gif-op-eigen-volk.. Ga ajb even dit artikel lezen en zie hoe we met AL DIE LANDEN, VANAF DE JOEGOSLAVIË-OORLOG AL 25 JAAR EN LANGER DEZELFDE LULKOEK KRIJGEN VOORGESCHOTELD..
   http://www.wanttoknow.nl/overige/media/midden-oosten-revoluties-spontaan-mooi-niet/

  6. http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaalVGT/2.47057 vanaf minuut 17.35 t/m 21.55 Kerry zegt dat de VS zich zal blijven inspannen en de Syrische bevolking niet in de steek zal laten en tevens beschuldigd hij zoals ik in 1.1 al voorspelde Assad ervan dat hij chloorgas en vatenbommen tegen de eigen bevolking in zou zetten.
   Ook zou Rusland de diplomatie hebben afgewezen.
   Meneer Kerry heeft ZELF de diplomatie met Rusland beeindigd wat iedereen heeft kunnen zien.
   Als ik dan naar het verleden kijk en weet dat er rapporten zijn die de inval door de VS en bondgenoten in Irak en Lybie als onterecht beschrijven dan zou meneer Kerry eerst eens kunnen uitleggen waarom ze menen dat de inval in Syrie wel rechtvaardig is of was dat een intern probleem waar de VS buiten had moeten blijven?

 2. Dit is zo’n smerig verhaal, WIJ weten het we proberen dat door te vertellen aan alles wat ons lief is, en aan mensen die al is het maar een beetje open staan voor deze eerlijke informatie.
  Maar het propaganda netwerk werkt zo efficiënt en strak dat je helemaal niet meer kan doordringen. Het doet pijn maar zoals David Icke zegt de sheeple blijven slapen. Hoe meer er gestudeerd is des te erger wordt het. Ik ga gelukkig in November naar David Icke fijn om te luisteren naar deze held van mij. En heerlijk om te zitten tussen een grote zaal vol wakkere mensen. Liefde en Vrede voor allen Wilma

  1. En toch rest ons niets anders dan mensen -in alle liefde- proberen duidelijk te maken, dat ze naar PURE NOS-propaganda kijken..!

  2. Inderdaad triest om te constateren dat moeten leven met en onder de dictatuur van de domheid.
   We zullen daarom altijd in de minderheid blijven, zo blijkt de wet van de natuur te werken.
   Darwin heeft weer ongelijk.
   De wet van de sterksten zo dus de wet van de meest wakkeren, vindingrijken, initiatiefrijken moeten zijn. Niet dus.
   Maar waar Darwin faalt (omdat het een akelige vrijmtselaar was), snelt de natuurwet te hulp van de mensen die snappen hoe de natuur wél werkt en dat is overleven door samenwerking tussen leden van de soort!!
   Laten we de rest nog een rondje karma gunnen in de ervaring die ze kennelijk missen en de rest wakkeren elkaar vinden als bijen in een solidair volk!

 3. Het is wel opmerkelijk dat de laatste 2 wereldoorlogen ook op leugens waren gebaseerd. Jammer dat de mensen niet willen zien, wie de ware terroristen van deze wereld zijn, die ons nooit met rust laten. Het zijn ook altijd dezelfde landen die geïnvolveerd zijn. Groot-Brittannië wordt nooit echt op hun vingers getikt. Dit land heeft de wereldheerschappij al 250 jaar. Zij zetten de wereld naar hun zin. Zij steunen en doen aan oorlog, wereldwijd samen met de VS en Israël, en iedereen die eigenbelangen nastreeft. Europa laat zich corrumperen en voorliegen, het is te triest voor woorden. Ik schrok laatst van hoeveel bestuurders uit GB en de VS in besturen binnen Europa zitten en daar veel kapot maken. Europa moet falen, dat is het doel. Ik verbaas me ook waarom het amper wordt opgemerkt.
  “Het gelijkschakelen, ook is het nog zo goed bedoeld, gaat tegen de natuur in. Het leidt naar fanatisme en oorlog.” H. Hesse

 4. Plots daagt er me iets: doet Great Britain aan “Brexit”, opdat op die manier, wanneer dat “nodig blijkt”, de Amerikanen nog voet nabij hebben, in geval van conflicten in Europa…

  1. Bieke ik ben van mening dat de VS en de UK vier handen op één buik is.Hier gebeurd precies hetzelfde als tijdens de tweede wereldoorlog het vaste land van Europa zal het slachtveld zijn en de UK blijft buiten schot omdat ze geen EU lid meer zijn.
   Het financiele hart van Europa is Londen en zij bepalen wat er gebeurd samen met Wallstreet waar de welbekende bankiers de baas zijn.

 5. Voor een goed begrip van de toestand in het Midden Oosten, kan gewoon verwezen worden naar het Oded Yinon plan. Dat nadien nog werd aangevuld door het PNAC van de AIPAC en het Clean break plan van de Clean Break groep. Er is ook nog de verklaring van de generaal Wesley Clark.
  Er is maar één land dat belang heeft bij de chaos en terreur ; en dat is Israël, of tenminste de occulte machten die er achter schuil gaan. Ter illustratie :
  http://www.veteranstoday.com/2015/10/21/breaking-story-israeli-general-captured-in-iraq-confesses-to-israel-isis-coalition/
  Over de vernieling van Palmyra : http://journal-neo.org/2015/05/25/tel-aviv-speaks-palmyra-must-be-destroyed/
  Afgezien van Groot Israël, spelen er ook energie en (geo)politieke belangen een belangrijke rol. Ik heb daar reeds naar verwezen in vorige reacties :
  Eén vb : http://anonhq.com/murdoch-and-rothschild-violate-international-law-for-oil-in-syria/
  met uittreksel : “Must when we think that the Syrian crisis can’t get any bigger…
  An American-based oil and gas company will soon be drilling in Syrian territory that has been illegally occupied by Israel since 1967 – the Golan Heights. The company, Genie Energy, has major investors including Rupert Murdoch, Dick Cheney, Lord Jacob Rothschild, ex-ambassador for the UN Bill Richardson, and former CIA director James Woolsey to support the clear violation of international law – Annex to the Fourth Geneva Convention. The president of their subsidiary is a man notorious for his hate against Arabs in Israel, Israeli military commander Efraim Eitam.”.

  Het gaat hier dus niet om een burgeroorlog , maar om een georganiseerde invasie van Syrië door Israël, en de vazallen in het Westen.

  1. Ik vind het onbestaanbaar dat doorgewinterde journalisten, gewoon Nederlandse journalisten, deze continue VALSE VLAG rotzooi niet doorhebben.. Dat zij niet zien, dat er ook maar EENJE (Arnold Karskens bijv.) niet ziet, dat ze massaal in de zeik worden genomen en PRECIES DAT DOEN wat ze zouden moeten stoppen om de oorlog te stoppen..!!!

   Hoeveel mensen en met welke kwalificaties dienen die dan te zijn onderscheiden, voordat er gelooft wordt wat deze mensen hierboven vertellen..

   Kijk naar de sluw-valse doortraptheid waarmee de waarheid wordt verkracht en als leugens/propaganda/conspiracy wordt gelabeld.
   En kijk naar de schandalige wijze waarop wij worden gemanipuleerd, waarbij de LEUGEN als waarheid wordt gepresenteerd aan de ‘domme journalistiek’..!!

 6. Ja het is heel triest dat de westerse bevolking grotendeels volgevreten en lui is
  Als ze het werkelijke nieuws kunnen lezen en het is meer dan 5 regels dan zijn ze al te klein vermoeid.
  Ze steken hun kop in het zand en denken we hebben het toch goed en staan er niet bij stil dat onze eigen regering met hun bombardementen de vluchtelingen creëren en deze kant op jagen
  Hef alle goede doelen maar op en pak als enige je best doen om de vrede te bewaren geen landen meer bombarderen om grondstoffen en geen mensen meer vermoorden omdat de Rothshilds dat willen.
  In eigen land graag werk maken van veilig voedsel geen schadelijke kankerverwekkende toevoegingen meer en een verbod op Monsanto producten in de gehele EU om te beginnen en daarna de rest van de wereld
  Graag een boycot op Bayer die het overneemt om zo het TTIP akkoord te omzeilen.
  Struikrovers en moordenaars zijn het wie?
  De Elite

 7. Oké allen,
  ik ken uiteraard beide versies, maar pas geleden heb ik de lezing van een oud vrijheid strijder uit Syrië aangehoord (rebel) en die beweerde juist dat de I.S de voormalige El Quaida terroristen zijn en gesteund wordt door Iran.
  En de rebellen zijn burgers die voor de vrijheid strijden tegen Assad.
  De Koerden die ook tegen de I.S. strijden worden weer aangevallen door Rusland die ook weer verblijfplaatsen van de burgers bombarderen en zogezegd de foute regering helpt. Hij hoopt juist op de hulp van de V.S. Deze man stond met andere oud strijders en ‘vluchtelingen’
  in de winkelcentra om handtekeningen te verzamelen om de echte waarheid boven tafel te krijgen en duidelijkheid te maken zodat de westerse landen met Rusland en de V.S. om de tafel te krijgen.
  Zodat hun verdere familie’s niet meer hoever strijden voor de vrede.
  hun uitspraak is: Assad moet weg, Poetin moet daar stoppen en de V.S moet helpen.

  Heb je dan twee waarheden???

  1. Assad moet weg, Poetin moet daar stoppen en de V.S moet helpen.
   Hier is een grote meerderheid voor, maar de VS passen om de politie te blijven spelen op het wereldtoneel want daarmee kunnen ze alleen verliezen.

  2. Wim Warbout

   De waarheid omtrent Syrie is eigenlijk erg simpel, zodra je het grote geheel in het middenoosten en de verschillende belangen (follow de money) van alle partijen ziet.

   Qatar verklaarde in het jaar 2000, dat het een gas-pipeline door Saudi Arabie, Jordanie en Syrie tot aan Turkeie zou gaan bouwen om gas op de europese markt te verkopen. De kosten waren begroot op 10 miljard US Dollar. Als Qatar zo’n investering gaat doen, dan is het zeker dat de contracten met de grote westerse energiegiganten al zijn ondertekent. Alleen al met USA energiemaatschappijen zijn er contracten van 40 Miljard US Dollar ondertekent.

   Het probleem met deze pipeline was, dat de Assad in Syrie hoevoor geen toestemming wou geven en sindsdien wordt hij bestempelt als dictator, die zijn eigen volk wil uitmoorden. Vanaf die tijd worden er leugenverhalen in de kranten afgedrukt om de massa ertoe te bewegen om voor een politiek te stemmen, die Assad moet verjagen.

   Iran tapt uit hetzelfde gasbel als Qatar alleen vanuit een andere kant en wil ook een pipeline bouwen en het gas verkopen. Omdat Iran dezelfde islamitische stroming volgt als de meerderheid in Syrie, heeft Assad Iran wel toestemming gegeven deze pipeline te bouwen.

   Rusland heeft er juist helemaal geen belang bij dat dit gas op de europese markt komt, omdat het russische Gasprom niet teveel concurrentie wil en steunt daarom Assad in zijn strijd tegen de zogenaamde rebellen, die zijn georganiseerd en worden bewapend door Saudi Arabie, Qatar, Turkeie, de USA, de Fransen, enz.

   Israel (hoofdzakelijk de zionisten) heeft weer zijn eigen belangen in de chaos in Syrie en steunt in het geheim ISIS. Zolang de verschillende islamitische stromingen elkaar bestrijden zullen ze zich niet verenigen tegen Israel.Bovendien vluchten veel mensen weg, zodat het zionistische rijk zich strakt makkelijk kan uitbreiden.

   Hieronder een link naar Dr Daniel Ganser, die de achtergronden van de oorlog in Syrie duidelijk benoemt.

   https://www.youtube.com/watch?v=7yae3O0jvNY

  1. Het is te hopen dat de afrekening niet al te lang op zich laat wachten !

 8. Had al die leiders nou laten zitten in het M-O. Was er niets aan de hand geweest. Psychologisch gezien kan een mens niet meer dan rond de 100 contacten/vrienden/familie incl. hebben/onderhouden. Dus neem al dat “jankgedrag” van vooral linkse partijtjes of wat er voor door moet gaan, niet serieus. Vooral de lafaard J.Klaver is zo’n voorbeeld. Vanuit het Boeddhisme gezien zijn dit de gevaarlijkste types. Met een mooie mevrouw aan zijn zijde en 120.000 per jaar verdienen in een duur pak gestoken, de socialist uithangen. Kijk eens mensen wat een fantastisch goed mens ik ben !!!! De man kan niet eens meer over zijn eigen Ego heenkijken, zo groot. Dankzij dit soort types in de wereldgeschiedenis zit de mensheid met de rotzooi opgescheept. Bill Gates idem dito. Heel Afrika leegplunderen en dan met de “gulle hand” een beetje teruggeven en je dan laten fotograferen. Al die “grapjassen” die jou het leven min of meer zuur maken, voldoen aan bovenstaande criteria. In feite toch zielige confectiemannetjes.

 9. KIJK NAAR FLOORTJE D(R)ESSING’s laatste uitzending van afgelopen donderdag 6 oktober.. daar zie je beelden van de andere kant van de stad ( is dan wel in Damascus, maar snuif even door )

  de reden van deze ” oorlog ” is om Putin en A-Zaad te verdrijven, net zoals de voorgaande landen/continenten waar deze zion kliek op uit is, het is een rare ontwikkeling en eng, met eerlijkheid en respect naar de ” vluchtelingen ” maar de echte vijand zetelt in paleizen en instituten..
  kortom : VELEN , maar nooit MEER als het volk te samen!
  We kunnen deze tumor in Syrie c o l l e c t i e f bestrijden in en met meditatie, maar dan moeten we wel eerst allen gelijk gestemd zijn.. en dat is de echte kern van gebrek waarom er geen normale vreedzaamheid zal zijn, zolang ieder nog niet allen ziet en weet, dat collectief zijn een van de mooiste krachten is die een menselijke ziel kan delen welk duurzame vrede in zich heeft..

  Droom ik maar even verder.. maar het ziet er echt niet goed uit met de vs / russia.. ( sterke ruggengraat heeft Poetie)!

  fijn weekend allen

 10. Wij hoe graag wij dit ook willen, kunnen het wereld gebeuren niet veranderen !

  De mensheid wil in vrede en vriendchap van ouds her zijn leven slijten, zijn gekozen werk doen, met zijn familie in geluk en voorspoed leven, zijn kinderen en kleinkinderen zien opgroeien.

  Onderwijl wij ons daar mee bezig houden, is er hier of daar een groepje ON-mensen, die dit wil verstoren, en duizend en één reden weten te bedenken, om dit geluk en vredes patroon te verstoren, en de mensenheid tot slaaf te maken.

  Helaas zo simpel is het, deze ON-mensen zijn de piekeraars van het kwaad, en bedenken allerlei middelen en mannipulatisch om de mensen met leugen en bedrog in het ongeluk te storten.

  Ik persoonlijk en met mij anderen, denken dat dit kwaad niet is te voorkomen, en ook niet is uit te roeien, probeer zo goed mogelijk te leven, binnen je familie en vriendenkring, een kort gelukkig leven is net zo goed of misschien zelfs beter als een lang leven zonder inhoud,
  het zich doodstaren op dorpjes waar ieder één oud is, en velen over de honderd naar een vervelend en ééntonig leven zegt mij persoonlijk niet zo veel, mijn beste tijd was de Amsterdamse tijd van na de oorlog tot zeg de 70 iger 80 iger jaren, we leefden onder en met elkaar, plezier en ja ook ruzietjes lekker menselijk, en religies nou dat zal wel, maar ik begrijp dat het een stuk moeilijker is geworden, om vooral je zelf te zijn en te blijven.

  In de mensen een welbehagen, vriendelijke groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.