Advertentie

Rusland bouwt opvangkampen in… Syrië…!!


x

x

Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??
Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??

x

Rusland bouwt opvangkampen in… Syrië…!!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië...! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die 'rebellen' en 'vrijheidsstrijders'...!!
En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië…! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die ‘rebellen’ en ‘vrijheidsstrijders’…!!

En de Russen maar blijven kwalificeren als dominante wereldmacht, die uit zou zijn op nóg meer wereldmacht. En daarbij volledig de invloed van krachten-achter-de-schermen in de VS niet benoemend. Kijk met eigen ogen, naar wat Rusland in Syrië doet, wat de VS niet deed…? In ieder geval maakt Rusland, met behulp van het Syrische leger, korte metten met ISIS, de door de Amerikanen en andere Westerse democratieën (!!) gesteunde terreurbeweging.

(Mocht je nog steeds twijfelen: HIER, HIER, HIER, HIER en HIER). Dat deed de VS dus niet, een einde proberen te maken aan ISIS. Logisch ook, want je gaat toch geen eigen marionettenleger uitmoorden, zoals zo treffend op de cartoon hierboven wordt afgebeeld. Je kunt als de VS (en Israël) natuurlijk niet open-en-bloot op het Syrische strijdtoneel verschijnen, en dus verzin je een kletsverhaal zoals dat ook bij Al Qaida het geval was..

Het blijkt dat de Russen binnen enkele maanden korte metten hebben gemaakt met de moordpartijen en bombardementen op burgerdoelen. Officieel zijn het nog steeds ‘de opstandelingen’ die één van de sterkste legers in het Midden Oosten zouden aanpakken. Maar geloof jij het..? Dat dezelfde figuren in hun TOYOTA 4-Wheel-drives, die eerder al in Libië en Algerije de zittende leiders verdreven zouden hebben, nu in Syrië hun zelfde kunstje doen..? Wordt wakker!  Over de daadkracht van de Russen het volgende.
X

Russische luchtmacht vernietigde 448 terroristische haarden in Syrië in 3 dagen..!
X

Deze 448 vooral ISIS-doelen werden geraakt in slechts 137 vluchten boven Syrië, aldus de Russische minister van Defensie. “Deze aanvallen vonden vooral plaats in de provincies Aleppo, Damascus, Idlib, Latakia, Raqqa, Hama en Homs”, aldus woordvoerder van de minister, Igor Konashenkov in een interview met persbureau Tass.

Een Russische SU24 gevechtsbommenwerper
Een Russische SU24 gevechtsbommenwerper keert terug van een tactische aanvalsmissie.

In de provincie Latakia, schakelden de Russische gevechtsvliegtuigen mortierstellingen uit, van de terroristische Jabhat al-Nusra groep. “Een voltreffer zorgde voor de totale vernietiging van 4 mortierputten en een ammunitiedepot”, aldus Konashenkov. In de Hama-provincie was het de beurt aan een garage van deze terroristengroep om in rook op te gaan. Vele tientallen pantservoertuigen waren in deze reparatiefasciliteit aanwezig, volgens Konashenkov.

Hij vertelt verder: “Een luchtaanval met een Su-24M bommenwerper vernietigde een hangar met 4 tanks en één APC. En in Idlib, hebben onze jets een groot commandocentrum van deze Jabhat al-Nusra-groep vernietigd. In dit centrum werden de terroristische activiteiten gecoördineerd, die in de provincies Idlib en Aleppo plaatsvonden. (zie eerste video hieronder)

En in de buitenwijken van Zerba, in de provincie Idlib, werd een groot commandocentrum van Jabhat al-Nusra vernietigd, dat de afgelopen 3 weken zorgvuldig was opgebouwd en bijzonder goed gecamoufleerd was.” Een duidelijk teken dat de Russen zorgvuldig te werk gaan en niet bombarderen, VOORDAT ze zeker weten, dat op de betreffende plaats broeinesten van terroristische clubs gestationeerd zijn. Er worden veel verkenningsvluchten gehouden door de Russische luchtmacht, om deze plaatsen in kaart te brengen en ook drones zijn een onderdeel van deze verkenningsvluchten voor de precisie-aanvallen uit.

Russiche luchtaanvallen zijn ook uitgevoerd op een munitiedepot van ISIS, vlakbij de Syrische hoofdstad Damascus, waar raketten lagen opgeslagen. Dit was in het gebied rond Mont Mgar. “Vanuit dit gebied werden met grote regelmaat militanten van raketten voorzien, zodat zij met grote regelmaat de bevolkte gebieden van Damascus konden onder vuur nemen.”, aldus Konashenkov. “En tot een paar dagen geleden waren de luchtaanvallen iets terug genomen, doordat sommige vliegtuigen de opdracht kregen om luchtverkenningsmissies uit te voeren. Zij hebben waardevolle informatie verzameld over terroristische doelen, die doorgegeven is aan het informatiecentrum in Baghdad en het Syrische leger.”

Op de vlucht
Volgens deze woordvoerder hebben de massale Russiche luchtaanvallen geleid tot een ‘significante verandering’ in de tactiek die terroristen uitvoeren in alle delen van Syrië. “Gewapende groeperingen opereren niet meer zo brutaal als ze een paar maanden geleden deden. Ze veranderen continue hun aanvoerroutes voor wapen- en munitietoevoer. Deze worden nu vooral ’s nachts uitgevoerd,  met alle benodigde ‘camouflage-poeha’. Deze terroristen proberen via een soort mobiele defensie tactiek, regelmatig van positie te veranderen, in een poging zich te blijven verbergen voor zowel de Syrische troepen als de Russische luchtmacht.”

De Russen begonnen met het uitvoeren van luchtaanvallen op de stellingen van Islamitische Staat (lees: de VS incognito HIER), tegen eind September, nadat president Bashar Assad dit had gevraagd aan zijn Russische bondgenoot Vladimir Putin. Deze liet het Russische parlement de keuze om aan het verzoek tegemoet te komen, waarna bleek dat dit parlement eensgezind voor ingrijpen besliste.

Vluchtelingenkampen: niets lullen maar poetsen..!
Wat we je daarnaast en vooral in het kader van én de vluchtelingenstroom uit Syrië EN de daadkracht van de Russen willen laten zien, is dat de Russen dat doen, waar de Amerikanen kennelijk volledig -bijna letterlijk- een broertje dood aan hadden.. De vluchtelingen dus, mensen op de vlucht voor oorlogstrauma en verwoesting. Waar kun je hen nou beter opvangen dan in hun omgeving; daar waar het nog veilig is..? En opnieuw de vraag waarom dit soort berichten niet in de Nederlandse pers verschijnt..??

Kijk zelf en vertel het door. Dit zijn de structureel-ondersteunende zaken die in een land als Syrië dienen te gebeuren..! Stoppen met het praten, praten en blind de VS volgen.. Deze ontwikkelingen roemen, in plaats van een Coca Cola-fabriek in de VS bezoeken..! Om maar eens één van de inspannende activiteiten van ‘onze Mark’ te noemen.. Kijk naar dit verslag:

https://www.youtube.com/watch?v=Y8UQbHPMIZg

En ondertussen, ergens in de VS, houdt onze leider contact met het thuisfront. Hier een plaatje van zijn bezoek aan de Coca Cola-hoofdkantoor in de VS, ten tijde van de onrustige periode in Nederland, rond het AZC in het plaatsje Oranje.. We zouden bijna zeggen: ‘zoek de 25 verschillen’ met het filmpje hiervoor.. (Heb je het gevoel dat we onszelf enigszins van een cynische toon bedienen in dit artikel, dan zou je daar zomaar gelijk in kunnen hebben)

rutte thuisfront

 

37 gedachten over “Rusland bouwt opvangkampen in… Syrië…!!

 1. Zo kan humanitaire hulp er in het echt uitzien, geloof dat de mensen zich daar zeker mee geholpen voelen. Men hoeft niet uit hun omgeving weg en kan zo langzaam weer wat proberen te gaan opbouwen als het veilig genoeg is.
  Mooi gevonden Guido 🙂 Jammer dat de vertaling niet omgezet kan worden voor mij kan ik alleen de auto vertaling aanzetten.

 2. Mooi stukje Guido, maar je kunt de klok er natuurlijk op gelijk zetten dat de Amerikanen dit weergaan uitmaken voor Russische propaganda. In mijn ogen zijn ze daar compleet rijp voor een psychiater, misschien hebben ze daar wel een pilletje realiteitsverlies.

  1. Net zoals het bombarderen door de Russen van een ziekenhuis..? Daar waar het zooitje achter de VS-regering niet eens in staat is uit te leggen, waarom een ziekenhuis van Artsen Zonder Grenzen urenlang (!!) gebombardeerd werd..!!

 3. Op de vraag waarom dit niet in de Nederlandse pers komt kan ik maar 1 antwoord bedenken.
  Als je telkens de bevolking voor gelogen hebt over hoe goed de VS het allemaal wel doet en als je gelijktijdig de Russen telkens in een kwaad daglicht hebt gezet dan spreekt het voor zich dat je nu niet ineens de Russen van hun goede kant gaat laten zien vooral niet als dan ook naar buiten komt dat zij dit in een paar maanden hebben bereikt waar de VS in veel langere tijd niet in geslaagd zijn.
  Ook zou dat een blamage zijn voor de bondgenoten die als een blind paard achter de GROTE VS aanlopen ook al helpt dat hun eigen landen om zeep.
  Direkt na de tweede wereld oorlog werden mensen die met de Duitsers hadden gecollaboreerd gestraft omdat dit als een schande en landverraad werd beschouwd.
  Als de Nederlandse bevolking dit principe nu zou hanteren bleef er geen MSM journalist of regeringsleider meer over en misschien nog wel erger.

 4. Beste Guido,
  Prachtig dat je deze info hebt gevonden. Ik vind het de laatste tijd al akelig stil in de MSM over de Syrie kwestie. Fijn dat jij verder gaat om informatie te vinden. Maar graag wil ik bronvermelding zien; heb je deze info dubbel gecheckt? Zijn er betrouwbare journalisten in de buurt van “Hama”? Graag zou ik meer feitelijke onderbouwing zien in je artikelen en minden poging tot mij overtuigen dmv cartoons en suggestieve vragen. Dank.

  1. Joost, als wij iets vinden, dit beeldmateriaal en info, kun je zelf ook op zoek gaan, terwijl je hier je commentaar intikt. Niets daartegen natuurlijk, maar je ziet imo kennelijk liever de gebraden kippen in je mond vliegen, dan zélf een ei uit te broeden..?

  2. Het is niet aan de lezer om te bewijzen dat the tent foto legit is.
   Als alles is zoals het hoort zou men moeten kunnen aannemen dat de foto legit it maar aangezien de audio Russisch is en je niet de moeite hebt genomen deze te vertalen – hierdoor mag men aannemen dat je geen Russisch spreekt en dat is op zich zo erg nog niet. Spreek het zelf ook niet. Maar jouw reactie op een gewone and fatsoenlijke vraag wekt onmiddelijk argwaan op

   Kijk dit is wat IK denk….Ik geloof geen flikker van die foto en Joost heeft al het recht te vragen om a link. Jouw reactie op zijn vraag bevestigd niet alleen mijn en zeer waaarschijnlijk ook ZIJN argwaan dat je fancy-free and loose met de waarheid omgaat. Just sayin!!

   If you cannot stand the heat, get out of the kitchen 🙂 See easy

  3. @Joost en Gerry1211: Als je het zeker wilt weten, zul je zelf moeten gaan reizen, aangezien al het beeldmateriaal waar ook ter wereld bewerkt ZOU KUNNEN ZIJN. En áls Guido al zegt, dat ze dat zelf gecheckt hebben, geloof je het dan?
   Hiermee wil ik alleen maar zeggen, dat niet alle feiten gemakkelijk te checken zijn en dat de bedoeling van veel artikelen is, dat je er zelf over gaat nadenken, eventueel zelf op onderzoek uitgaat en dat je dan op je gevoel afgaat.
   Meer kun je tegenwoordig niet doen als het over zaken gaat, die zich ver van huis afspelen.

  4. Als er mensen zijn die twijffelen aan het beeld materiaal dat op deze site wordt geplaatst dan sta ik verbaasd dat ik dat zo weinig of niet lees over de beelden die de MSM laat zien.
   Als men zelf via internet opzoek zou gaan ben ik ervan overtuigd dat je hetzelfde beeldmateriaal kunt terug vinden en nog meer alleen dan moet je dat wel doen.
   Alles is mogelijk maar dat geldt voor alle nieuwsbronnen.

  5. Odette.
   Mooie bijdrage van jou dat hadden ook zij die commentaar gaven kunnen doen als ze de moeite hadden genomen.

 5. Ik wacht even af, indien waar, dat Rusland van Putin blijf mij verbazen, en de rest van de wereld ook, die stomme klote europese politieke misbaksels moesten zich schamen, of moeten we al van de EU – NWO spreken !

  1. Voorlopig waren ze op Nieuwsuur nog druk druk over moslim terroristen die zich hier wel eens zouden kunnen bevinden en waar we bang voor moeten zijn. Misschien heeft de laatste vluchteling hier allang het licht in het laatste kamp uitgedaan en is terug gegaan. We weten het niet hoe erg we besodemieterd worden. Snel de radio maar weer aangedaan.

  1. Yeah, ik krijg als ik haar zie meteen een temperatuurdaling, het wordt steeds grotesker.

  2. Dat over klimaatverandering is gewoon onzin dat snapt een kleuter nog wel.
   Maar ze zei ook dat corruptie en conflicten een rol spelen en zij kan het weten want ze maakt zelf deel uit van de groep die dat veroorzaakt.

 6. Poetin hoeft niet te vergaderen, en linten door te knippen, hij doet wat hij moet doen. Ik hoop dat hij ook de vluchtelingen terug laat gaan, in een door de Russen beveiligd dorp, want dat lukt Rutte niet want Rutte en zijn voorgangers hebben zoveel handtekeningen gezet met een grote glimlach, maar niet over de gevolgen nagedacht.

  1. Johannaes53
   Dat van die handtekeningen klopt wel maar dat Rutte en zijn voorgangers er niet over hebben nagedacht klopt niet.
   Rutte is imo de grootste landverrader die er rond loopt samen met al diegene die op zijn hand zijn en uitvoeren wat hij beveelt.
   Ook hier geldt weer dat overheidsfunctionarissen de wet naleven zonder zelfstandig na te denken en zich af te vragen of hetgeen hen gezegd wordt te doen wel mag of klopt.
   Nederland wordt onder de voet gelopen door vluchtelingen/migranten en waar is Rutte?Waarom horen of zien we hem niet?
   Hiervoor is maar 1 uitleg mogelijk Rutte speelt het spel mee om Europa te ontwrichten om chaos te creeren zodat hij de weg plaveit voor zijn vrienden zij die hier straks de dienst willen gaan uitmaken.
   Alles wat hij tijdens zijn regeren heeft gedaan is in het nadeel van de burger en in het voordeel van de multinationals en bankiers hij heeft Nederland van een welvaartstaat naar een reddeloos verloren land gedirigeerd dat in armoede zal achter blijven onder controle van zijn vriendjes.
   Hij weet verdomd goed waar hij mee bezig is en dat is niet datgene wat wij van hem als premier mogen verwachten.

 7. De conclusie is heel simpel. Als niet de burger maar de machtshebbers worden beschermd is er sprake van een dictatuur. Ze kunnen en maken al hun eigen wetten, met als primaire doel: bescherming van de overheid. Ze voeren die zelfgemaakte wetten uit op maar één manier: bescherming van de overheid. En ze bemoeien zich ook nog met de rechtspraak om slechts één reden: bescherming van de overheid.

  Er is geen Trias Politica. De democratie is een schijndemocratie. Het Parlement mag niet controleren. De Media mogen er niet over schrijven. Alle (ongrondwettelijke) middelen worden ingezet om bedreigers van de dictatoriale regering preventief de mond te snoeren. En de meeste Kamerleden pikken dat. Waarom stemt u nog? Op wat dan?

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20151110-overheid-niet-te-vertrouwen.htm

  1. Ja Loki,dit krijgen we straks ook hier! Ben benieuwd hoe de wegkijkers dan zullen reageren!

  2. Dumpert, ik kom niet eens op de site. Een zgn. ‘kudtcookywall’ zo stellen ze zichzelf voor. Net als op Geenstijl, exact hetzelfde. Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend gaan ze daar prat op. Ook onderdeel van de Telegraaf, matties van de commercieelen en Powned. En van de PVV. NWO liefhebbers, of ze moeten te dom zijn om te beseffen waar ze mee bezig zijn. Nu lees ik weer dat de PVV onze rechten af willen nemen i.v.m. terreurbestrijding. Handlangers van Soros. Dat TTIP is ook al moeilijk moeilijk, het loopt niet echt gesmeerd. Odette vroeg ergens onder een ander topic of ik het uit kon leggen hoe dat kon dat ze geen energie meer kunnen tappen uit de photonbelt. Hoe het werkt weet ik Odette niet maar dat het werkt lijkt me evident.

  3. faith,

   Je oordeelt te snel over dumpert (9.2) Het oorspronkelijke filmpje is eerder op YouTube geplaatst en iemand heeft het weer op dumpert geplaatst. Je oordeel is dus niet bepaald gegrond. Ik kwam het toevallig tegen door mijn zoon. Mocht je interesse hebben wat de link is in dit verhaal heeft niburu.co een prachtige uitleg hoe we besodemietert worden door ene Richard Coudenhove-Kalergi en zijn volgende Europese dictators.

   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

 8. Ik ontvang via mijn tv RT Nieuws….Het staat de hele dag aan.
  Verder lees ik Sputnik News, Fort Rus, The Saker (Russian analyst) UNZ Review; Moon of Alabama; Voltairenet; enz.

  De video dat een tent city weer geeft is in het Russisch…het is niet van RT of van een credible source….HEt is in het Russisch. Verder heb ik de zaak geinvestigeerd en kan geen enkele confirmatie vinden van een tent camp dat door de Russen zou zijn opgezet tbv Syrische vluchtelingen. Ik neem eerder aan dat dit een tijdelijk housing project is voor de Russan die verbonden zijn aan de vliegbasis.

  Dumpert is een sociaal media site alwaar een ieder photos en persoonlijke verhalen letterlijk kan dumpen.

 9. Inderdaad het Westen. m.n. EU blijven ageren tegen Rusland. Maar de Russen zijn wel doeltreffender. Niet lullen maar meteen poetsen. De VS en het Westen/EU blijven maar drammen over weg met Assad. Zij schijnen niet te weten, dat ieder land zijn leider verdient. Kijk naar de zo geroemde Arabische lentes..verworden tot anarchie. Dat er belangrijke zaken zijn voor de VS en het Westen als olie moge duidelijk zijn. Maar wie is hier nu hypocriet? Inderdaad VD en EU.
  Wat hadden de VSte zoeken in Irak, Afhanistan Vietnam? Wat is er van die landen terecht gekomen? Wat had Nederland te zoeken in Indonesie de Antillwn Suriname e.va. ? Hebberigheid.
  Fijn dat Rusland nu aantoont dat vluchtelingenkampen in de regio vele malen beter zijn, dan dat er hordes mensen in de diverse EU landen komen, met straks alle gevolgen van verschillen in cultuur en religie.

  1. Het is veel simpeler Cindy imo: het is NOOIT de bedoeling geweest van de VS om ISIS uit te schakelen..! Je denkt toch niet, dat wat Rusland kan met zijn luchtmacht, niet ook door de VS kan worden gedaan? Doen alsof en feitelijk niets doen, dat sluwe truukje is door de VS ‘vertoont’..

   En deze ‘Strijd tegen IS, ISIS of ISIL’ is een perfecte afleiding van de misdaden die Israël begaat tegen o.a. het Palestijnse volk. Het is een perfecte afleiding van aanvallen op Israël. Het is perfecte manier om landen om je heen te déstabiliseren, zodat ze het veel drukken hebben met zichzélf, dan dat ze zich met jou (Israël) bezig kunnen houden.
   En dan heb ik het over het Israël van Netanyahu, die zijn volk in gijzeling houdt en stiekem doet wat hij wil..! Ik heb het niet over het Israël van de Zionisten, maar over het Israël van de Joden.. (Jaaa, daar zit een wezenlijk en mega-verschil tussen..!) Of om nog maar eens onze, inmiddels overleden, maar onvolprezen landgenoot, de Joodse Hajo Meyer te citeren:

  2. Zolang Assad niet verdreven is, kopen de vluchtelingen er niets voor en zijn zij nog steeds onder het juk.
   En daardoor hebben wij mede last van de volksverhuizers waar inderdaad veel gelukszoekers, profiteurs en jonge mannen tussen zitten die weigeren om voor de vrijheid van hun land iets te kunnen betekenen. Echte vluchtelingen blijven in hun eigen cultuur.
   Ik heb jaren geleden o.a. als als radio paragnost al gewaarschuwd tegen cultuurverminking in ons land. En natuurlijk heb ik het dan graag mis maar helaas het is waarheid geworden.

  3. @ wim
   Raar toch dat er ten tijde van het regiem van Assad geen vluchtelingenstroom opgang kwam en sinds dat de vs daar is gaan bombarderen en zijn proxyleger heeft laten huishouden wel. Ik denk dat je de feiten even onder ogen moet zien beste wim want daar schort het imo nog wel een beetje aan.

  4. Wat mij ook opvalt is dat geen regeringsleider zich eens verdiept in de rol die oa de VS heeft gespeeld in het oprichten en trainen van “terroristen” en ook zou het leuk zijn om uitleg te krijgen waarom zij dat hebben gedaan?
   Waarom heeft de VS en bondgenoten terroristen getraind terwijl ze zeggen een wereld macht te zijn met een goed getraind leger?
   Wat is het nut van terroristen anders dan dat zij opgeleid worden om aanslagen te plegen?

  5. Wim, ik vind het ook een beetje te kort door de bocht, om Assad de schuld te geven.. Waarom is die man dan ineens tekeer gegaan..? Zijn vader zat er 35 jaar en deze Assad al ruim 10..
   Kijk eens naar Libië, de vorige leider moest plaats maken voor de Rotschild-bankiers.. Hij was van plan de Gouden Dinar te gebruiken, ipv de Zionistische petro-dollar.. En deze Assad moet weg, omdat de Rotschilds deze centrale bank ook nog niet in bezit hebben.. Zo vlak naast het Zionistische nest daarbij..

 10. Het nou niemand in de gaten dat de aanslag in Parijs wordt gebruikt om Syrië binnen te vallen?
  Als je goed tussen de regels luistert naar wat ze zeggen over ISIS, komt regelmatig de woorden Syrië en Assad moet weg naar voren. Ze proberen dus als sluier ISIS te gebruiken om te kunnen rechtvaardigen Syrië binnen te vallen en Assad van het toneel te doen verdwijnen.

  1. Loki.
   Zolang de gewone media in dienst staat van de elite en alleen maar schrijft wat zij willen zullen nooit via hen de vragen in het nieuws komen welke Poetin heeft gesteld met het verzoek dat zij maar eens moeten uitleg geven over hun daden.

 11. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

  De Turkse militaire invasie van Cyprus, op grond van art 4 van Verdrag van Zurich en London vielen Turkse troepen Cyprus binnen op 20 juli 1974 en veroverde 30% van het eiland voordat een wapenstilstand tot stand kwam.
  Meer dan een kwart van de bevolking van Cyprus werd verbannen uit door Turkije bezette noordelijke deel van het eiland, waar Grieks-Cyprioten 80% van de bevolking vormden.
  De Turkse invasie eindigde met de verdeling van Cyprus langs de door de VN bewaakte Groene lijn. In 1983 werd de Turkse Republiek Noord-Cyprus onafhankelijk verklaard, echter is Turkije het enige land dat het erkent. De bezetting wordt als illegaal gezien volgens internationaal recht en de internationale gemeenschap. Het is tevens een illegale bezetting van grondgebied van de EU, aangezien de Cyprus lid is van de EU. Als vreemde mogendheid en toekomstige EU-lidstaat maar NAVO-lidstaat, wordt dergelijke militarisme “bezetting” niet geduld, ongewenst gedragspatroon voor partnership in de juiste zin van politiek publieke public-relations and marking.
  Noord-Cyprus kan onder EU-Navo militair commando in samenwerking met Griekenland de vluchtelingenstroom opvangen en via Turkije, maar toegangsverbod tot Zuid-Cyprus.
  Het doorstromen van vluchtelingen voorkomen naar de rest van EU ten overstaande van gecontroleerde immigratie en emigratie voor EU- grondgebied.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.