Advertentie

UFO boven waddenzee..


x

In de Tv-serie ‘Nederland van Boven’, brengt VPRO-televisie een ode aan het ‘maakbare’ Nederland. Een schitterende serie, die wordt verrijkt d.m.v. datavisualisaties, indrukwekkende luchtbeelden en portretten van helden op de grond.  Als je naar de krioelende mierenhoop kijkt die Nederland is, vraag je jezelf af waarom ons land niet elke dag totaal vastloopt in een ongelofelijke chaos.
Maar wie van bovenaf naar ons land kijkt ziet iets heel anders: een precisie uurwerk. ‘Nederland van Boven’ kijkt vanuit vogelperspectief met behulp van helikopters, para-gliders, ballonnen en vliegers naar de ritmes en patronen van Nederland.

 

x
Op 23 oktober 2011 filmde de camera echter onder de helikopter die de opnames maakt, een bijzonder object boven de Waddenzee. De mensen die de opnames maakten, noch de technici in de studio, hebben zelf geen idee wat het is. Wie kan helpen wordt gevraagd zijn suggesties naar de VPRO te sturen. Het object werd gefilmd tussen Harlingen en Terschelling, kijkend in zuidwestelijke richting (in de verte is de Afsluitdijk te zien), vermoedelijk tussen 16.30 en 17.00 uur.

Hou er rekening mee dat de camera erg kan inzoomen, want dat kan de snelheid waarmee het object lijkt te vliegen, beïnvloeden. Mogelijk is het gewoon een vogel, maar het lijkt een vreemde vorm te hebben voor een vogel.

Op dit moment krijgt de VPRO, door het UFO-bericht op haar site, veel mails binnen dat het mogelijk een UAV (Unmanned Aerial Vehicle) zou zijn. Maar ook de suggestie van een roofvogel wordt meerdere malen gedaan. Zelf zien we nog het meest in de theorie dat het simpelweg een ballon is (mensen melden dat er een touwtje is te zien onder de UFO). In dat geval zou de camera onder de helikopter echter bewegen en de ballon, bijna, stil hangen.

x

13 gedachten over “UFO boven waddenzee..

 1. Zo’n heli vliegt gemiddeld 120kts (+/- 220km/u) en het object schiet in de normale camera opnamemodus bliksemsnel voorbij. Je ziet duidelijk 2 kleine staartvlakken en weerkaatsing van de zon op een metaalachtige huid. Een ballon, vuilniszak of vogel is uitgesloten. Meest voor de hand liggend, een drone… Dat draadje onder het object geeft de suggestie voor sommigen van een ballon maar is gezien de snelheid uitgesloten. Typisch staaltje van een UFO… alleen is het aards of… Nou, laat de discussie maar weer oplaaien.

  1. Je bent ogenschijnlijk zeer bedreven in observeren. Leuk hoor je commentaar. Maar gebruik je verstand nou eens. Wat kan het geweest zijn. Vertel ons…..

  2. Zolang het verstand nog ingelogged staat op de mindmatrix kan het slechts beredeneren binnen de gestelde beperkingen . Met dien verstande zegt mijn verstand : ze vliegen laag vandaag , zal wel een nestje in buurt zitten .

  1. @ Simba…volgens mij moet er meer seks in de artikel 😉
   Nee, ik geloof ook aan ufo’s maar dan van aardse makelij….wat niet uitsluit dat er andere levensvormen bestaan…(dit was een poging)lol

  2. jouw wijze woorden smoren iedere discussie over deze verschijnselen Simba. En idd, meer sex zou helpen.. 🙄 Bijvoorbeeld ‘Nederland van onderen’?

  3. Ik dacht al… Maareh, ik geloof wel in buitenaardse vliegende objecten hoor. In mijn oude vakgebied zijn er genoeg overtuigende voorbeelden en getuigenissen die ik uiterst serieus neem. Ik heb ze zelf helaas nog nooit mogen aanschouwen. Ik denk alleen dat deze van aardse militaire oorsprong is maar desondanks toch een UFO.

   Die in dat andere draadje vindt ik spannender maar verdomd, kan er nog steeds niet opkomen waar ik hem eerder heb gezien en dan bedoel ik echt niet de Thunderbirds…

  4. Dan hebben we hier waarschijnlijk te maken met zo’n Black Ops modelletje of toch…

 2. Officeel heeft nederland deze UAV’s niet wij gebruiken Ravens :

  http://www.defenseindustrydaily.com/raven-uavs-winning-gold-in-afghanistans-commando-olympics-01432/

  dat zijn die “papieren “vliegtuigjes die je vanuit de hand gooit ( alleen veelgroter)

  dit zou dan mogelijk deze kunnen zijn de RQ 170

  http://en.wikipedia.org/wiki/Iran%E2%80%93U.S._RQ-170_incident

  alleen oficeel heeft nederland deze niet , een RQ 170 zonder speciale stealth beplating kost rond 6 miljoen dollar
  ik denk dat het geen vogel is en geen UAV , wat doen UAV’s op de noordzee , vliegende vissen spotten 😛
  en een vogel , daar gaat het wel heel hard voor , doe mij ook maar zon mach 1 vogel dan :P.

 3. Het heeft een andere trilling dan die van de aarde dus kun je nooit een goed en scherp beeld van deze dingen krijgen UFO.
  Dat is wat ik er van vindt ik tot nu geen goede duidelijk en scherpe ufo film clip kunnen zien.

  annunaki 12 e planeet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.