Advertentie

De onderste steen schijnt boven te zijn..!


Mark Rutte de belofte

x

x

De onderste steen schijnt boven te zijn..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Niks dan lachende gezichten, ontspannen en eensgezind. Bij zoveel vriendschap en diplomatieke vrolijkheid is natuurlijk, in het kader van de ramp met de MH17, maar één ding duidelijk.. ‘DE ONDERSTE STEEN IS BOVEN’.. Vanwaar anders die opluchting? Vanwaar anders het triomfantelijke hoofd van Mark Rutte, die nota bene naast één van de mogelijke daders staat..!! En ook nog eens naast de man, die en veto bezit, dat hij mag gebruiken, wanneer hij bijvoorbeeld tóch en onverhoopt, als de dader wordt aangemerkt..!

De man naast de premier-van-alle-Nederlanders Mark Rutte, is -voor het geval je hem niet herkende- Petro Oleksiyovytsj Porosjenko, die sinds 7 juni 2014, na de Oekraïense verkiezingen, president van de Oekraïne is. En terwijl de conclusies van het officiële onderzoek van de ‘Onderzoeksraad voor de Veiligheid’ in Nederland EN HET STRAFRECHTERLIJKE ONDERZOEK nog gepresenteerd moeten worden, is het duidelijk wat we -concluderend uit de foto- over deze Porosjenko kunnen zeggen.. HIJ IS ONSCHULDIG.. Hem treft geen blaam toch? Want anders doe je als regeringsleider toch uiterst voorzichtig, vóórdat je op de foto gaat met een dergelijke marionet van de VS..?

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker, want ook hij wil Poroshenko's onschuld betuigen, door-zelfs-te-buigen..!
Vrolijke gezichten.. Opluchting alom. Kennelijk.. Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. En natuurlijk onze Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders..! Oóók blij kennelijk dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker, want ook hij wil Poroshenko’s onschuld betuigen, door-zelfs-te-buigen..!

‘De Onderste Steen eindelijk Boven’..
Wie had dat gedacht..? Dus in plaats van de mogelijke dader uit de werkelijke bewijzen proberen aan te wijzen, kunnen we nu volstaan met een goede blik op deze foto: ‘Poroshenko en ‘dus’ de Oekraïense luchtmacht heeft/hebben het niet gedaan.. Pff, wat een fijn gevoel moet dat zijn; ook voor de nabestaanden van de MH17-ramp zal deze lach van Rutte als een opluchting komen.. Het waren ‘dus’, zo concluderen we even rustig verder, de pro-Russische milities en mogelijk zelfs Poetin zelf, die in juli 2014 in het oosten van Oekraïne de MH17 hebben neergehaald.. Zeg nou zelf, want anders ga je als Mark Rutte toch niet zo lachend op de foto met de mogelijke andere dader van deze (valse vlag-) operatie. Toch, Mark Rutte..?

Ook Harry van Bommel van de SP zegt dat de foto het beeld geeft alsof de dader al gepakt is.

“Die foto was ongepast triomfantelijk.”

En wat zijn zo de officiële reacties op deze fantastische onthulling, die ervan af straalt, bij de Nederlandse politieke partjien, die in eerste instantie natuurlijk hún mening mogen geven op het tonen van de ‘Onderste Steen’..? De naïeve Rutte staat centraal op de foto, is zich waarschijnlijk van geen kwaad bewust, maar deze foto zorgt voor veel ophef, want hij wordt smakeloos, wanstaltig en obsceen genoemd. En met ‘hij’ bedoelen we dan de foto..

wilders rutte tweet mh17“Alsof je naar het Wk-voetbal bent geweest en je politieke vriendjes hebt ontmoet..! De MH17-ramp op zo’n jolige manier uitbuiten is respectloos”, is één van de vele keiharde reacties op deze Facebookpost. Pieter Omtzigt (CDA) noemt het ‘een ongepast vrolijke foto’ en ook PVV-leider Geert Wilders heeft gereageerd. met het commentaar op Twitter dat hij het een gênante foto vindt.

Sjoerd Sjoerdsma (D’66) blijft in keurige diplomatieke termen en kan niet mee-feestvieren.. “De foto straalt optimisme uit zoals we van de premier gewend zijn. Maar na het veto van Rusland is het stil gebleven over de vervolgingsstrategie van dit kabinet en het rapport van de OVV komt 13 oktober al. Hopelijk komt met dit optimisme ook de nodige daadkracht.”

x

x

rutte VN smile

 

 

34 gedachten over “De onderste steen schijnt boven te zijn..!

 1. Als je dit soort mensen bezig ziet begint mijn bloed te koken, die schaamteloosheid tegen over al die mensen die ze hier kwaad mee doen, op dit soort momenten kan ik me zo goed indenken de gevoelens die de action direct mensen bezig hielden voor ze hun euvel daden begingen, ’t is ze vergeven !

  1. als je bedoelt te zeggen,dat het volk na eeuwen als slaven gebruikt te zijn,vermoord en verkracht te zijn geworden,wij de verantwoordelijke op middeleeuwse wijze gaan afslachten….dan deel ik deze mening.

   fff

 2. Wat een krokodillen tranen weer van de heren en dames kamerleden. Dat levert weer kiezertjes op.
  Waar waren zij, toen blunder op blunder gestapeld werd?
  Toen leugen op leugen verteld werd?

  Een dikke middelvinger naar het volk, anders kan ik het niet verklaren.
  Zoiets als: F**k, het zal ons wordt wezen hoe u over ons denkt.

 3. Stelletje smerige zakkenvullers, huichelaars ! Zeker de Rutte met dat hysterische lachje van hem ! Die onderste steen zal nooit maar dan ook nooit boven komen want letterlijk en figuurlijk dekken ze elkaar !

  1. Eigenlijk kun je hier de opname van Rutte bij de opening van de beurs in New York aan toevoegen waar hij tot drie keer toe met de hamer mocht slaan kun je gelijk zien wie hij vertegenwoordigd en dat is niet Nederland maar ach zijn meester was eerder ook al bij de VN veiligheidsraad geweest.

  2. @arnold: Ik heb hem met het hamertje niet eens gezien, maar ik ben ervan overtuigd, dat hij net zo glom van trots als Balkenende en De Hoop-Scheffer bij Bush toen.

  3. Danny.
   De beelden van Balkenende naast Bush staan nog op mijn netvlies gegrifd,waarbij ik wel moet vermelden dat dat het hetzelfde beeld is als iedereen heeft kunnen zien maar dan heeft Balkenende een grote fopspeen in zijn mond.
   Bush had een schijnheilig lachje op zijn tronie terwijl Balkenende er bij stond alsof hij een volle luier droeg en verwachte dat Bush hem elk moment een uitbrander kon geven.
   Zo ook Rutte met een in Nederland nog nooit geziene brede lach op zijn gezicht voelde Rutte zich in New York kennelijk als een kind in een snoepwinkel waar hij zijn geluk niet op kon toen hij ook nog met een hamer de beurs mocht openen.
   Dat deze beide premiers zich daar als baby,s gedragen en ook als dusdanig bij sommigen overkomen is te verklaren omdat ze daar tussen hun ware meesters(opdrachtgevers)mogen verkeren wat verklaart waarom ze daar zo blij en gelukkig zijn.

 4. het hele zaakje stinkt nu nog harder ja na het zien van deze kluchtfoto die een cast neerzet waarvan Bassie het niet winnen kan
  de clown Rutte met zijn onzichtbare lange neus en tja.. zech nou zelf : hij moet wel een grote fan zijn van Bassie en Adriaan, want hij komt het wel na : a l t ij d blijven lachen…
  Vies wat er allemaal speelt, zo ook de combinaties met de vergadering en de decadente aanwezigen die er allemaal voor hun eigen staan en n i e t voor het volk, geloof maar dat dit zo is

  ik krijg steeds meer een goed gevoel bij Put-In, hoe zou dat toch komen?

  1. Hoe dat komt?
   Nou Rutte is hetzelfde als het Nederlands voetbal elftal beiden krijgen veel te veel betaald maar presteren niets.

 5. Als we nu de “R” van “Rutte” veranderen in een “K”, dan zegt dat al genoeg denk ik. Klootviolen bij de vleet en toch blijven mensen op dezelfde garde stemmen.

  Het volk verdient de leiders die ze kiezen …..

 6. Ik ben zo ontzettend benieuwd, wat er uit het rapport zal blijken en hoe Poetin zal reageren als Rusland de zwarte Piet toegeschreven krijgt.
  Zouden de Russen overduidelijk bewijs achter de hand houden voor het geval dat…?

  1. Als rusland als dader wordt aangewezen zullen ze met keihard tegenbewijs komen in kleur en hoge resoltie opnamen want die hebben ze net als de v.s. Aleen zal daaruit waarschijnlijk blijken dat rusland het oekrainsche toestel dat mn17 neerschoot vervolgens uit de lucht schoot. Hiermee moeten ze dan wel toegeven actief met gevechtsvliegtuigen deel te hebben genomen op oekrainsch territorium.

  2. Eerst was de westerse media ervan overtuigd dat Poetin achter het neerhalen van MH 17 zat(tenminste hij zou de “rebellen” hebben ondersteund).
   Nu komt het ANP met het nieuws dat in lichamen deeltjes van een BUK raket zouden zijn gevonden.
   Maar wat opvalt is dat nu ineens een Oekrains oud lid van het internationale onderzoeksteam (JIT)zegt dat zowel Rusland als Oekraine deze BUK raketten had.
   Mag ik hieruit afleiden dat de uitslag van het onderzoek zal luiden dat de dader niet meer te achterhalen is?

 7. Ik ben bang dat dit rapport direct naar de Russen wijst en dan zijn de rapen gaar in Syrië. Krijg je nog een media bericht erover heen, dat de Russen de Amerikanen hebben neergeschoten enz. WO3 is dan echt een feit. Het maakt niet uit wat Putin doet of zegt. Er komt gewoon bewust “ruzie”.
  WO3 hebben ze nodig om de globalisatie agenda(1 wereldregering) door te zetten. Flinke chaos en ellende moet er komen, zodat iedereen op deze aardbol die er nog is zegt: Ja, we willen 1 regering enz.
  Op school hebben we geleerd dat communisme iets heel vies was en dat er geen vrijheid in dat systeem mogelijk was. De Russen gingen over naar het kapitalisme en ondertussen is de VS zelf ondergegaan aan het kapitalisme.( via financieel systeem) Hieruit blijkt dat we flink gehersenspoeld werden en worden.
  MH 17 gaat dus(denk ik) ingezet worden om de boel nog verder te escaleren. Je zou maar als familie enz. iemand verloren hebben. Dat het gewoon offers waren? Ik zou dit niet mee willen dragen.
  Die hele f*cking agenda is een bedreiging tegen de mensheid in het algemeen. Welk einddoel wil men hiermee bereiken? De overblijvende zijn dan toch allemaal getraumatiseerd? Ik zou dit dus niet op mijn geweten willen hebben en ik begrijp daarom de landen niet, die dit allemaal hebben ondertekend. Ze hebben hun eigen ondergang ondertekend. En nu maar hopen dat al die mensen dit lezen. Het kan ook anders. Als je conflicten uitpraat op natuurlijk weg. En als je de conflicten op natuurlijk weg laat ontstaan. Dit kan overwonnen worden als je er wijs mee omgaat. Vergeven en vergeten. Daarna samen verder. Nu wordt alles(de peaken) gestuurd. Alle afspraken die men met elkaar heeft gemaakt stellen niets meer voor. Een spel zonder regels is geen spel meer. Wij leren onze kinderen dat ze eerlijk en sportief moeten zijn. Verliezen moeten incasseren enz. Bij de top zie je dit niet terug. Misschien moeten zij eens allemaal bij de knvb die toets(tegenwoordig verplicht voor junioren) gaan maken?

 8. LS…

  Wat wil je van een premier die lachend met zijn holmaten in de Telegraaf staat. Poserend voor de meest beruchte homo-bar van Den Haag: De Landman op de Denneweg. Die zelfde dag liep Joris vrolijk te shoppen op die zelfde Denneweg in Den Haag. Alleen de psychopate pedofiele / reptielen durven dat…

 9. Het hele onderzoek van MH17 is een vies belangenspel van jewelste. tijd dat een onafhankelijk gerechtshof deze regering op zijn plaats zet omdat ze met dit soort gedrag het schrijven van het onderzoeksraport en verder onderzoek van MH17 op verkeerde been zetten en zelfs dwarsbomen.

 10. Kan het misschien gemist hebben , maar waarom wordt de inhoud van de zwarte dozen niet bekend gemaakt en ja ook het vrijgeven van de communicatie tussen vluchtleiding en piloten horen wij nog steeds niets hierover .Waarom wordt Oekraine niet gedwongen om de gesprekken vrij te geven . Zolang dit niet gebeurd blijf het hele onderzoek ongeloofwaardig en bovenal lachwekkend . De foto hierboven vind ik walgelijk en misselijkmakend . Respectloos ook .

 11. Het item over MH-17 in Nieuwsuur vandaag was stuitend.
  Propaganda van je reinste soort. Russische media beschuldigen van propaganda, maar daar ondertussen zelf heel hard mee bezig zijn.

 12. Ik vind het een schande, hoe mensen op straat worden gezet, door onbetrouwbare banken
  Ik schaam mij voor 60.000 op straat wonende mensen en wel NEDERLANDERS Vluchtelingen zitten er warm bij
  Is het bestuur gewoon Maffia, die zich wil verrijken aan ons NEDERLANDERS
  Ik word er misselijk van en kan het politieke nieuws niet meer aanzien , en met mij nog miljoenen NederlandersIk schaam mij voor Nederlanders

  1. Vergeet niet dat het hetzelfde laffe bange volk is dat gelooft wat er in de telegraaf staat en weigert op te staan tegen dat stelletje gekken in Den Haag

 13. Ik neem in dit soort gevallen even de tijd en lees de internationale réacties, echt de meeste mensen zijn met dit soort bezigheden echt klaar, wat een lulverhaal, komt zo uit de roeptoeter van de USA-CIA-Israel-Mossad en meer van dit tuig, dat er weldenke nou ja weldenkend, zich hier voor lenen, is niet te geloven, het hele rapport is gebaseerd op wat toevallig wel aardig paste in het door hun van te voren vast gestelde scénario, wat een droefenis doen ze die 280 mensen met hun familie en geliefden aan, wat een schande voor ons Nederland, er moet echt binnen kort iets gaan veranderen, dit wordt te gek, geen enkele vrijheid of bewust wording van een volk, ze blijven het maar slikken die dom-oren, tja en als je hier niets aan doet, moet je later wel op de blaren zitten.

 14. Van alle onbeantwoorde vragen blijft er 1 steeds terugkomen. Wat was het belang van de Russen om de MH17 neer te schieten met een BUK raket uit een installatie die eerst werd gestolen uit een depot in de Oekraïne, vervolgens naar het gebied van de separatisten werd gereden op een dieplader op klaarlichte dag en vervolgens werd bediend door Russische experts omdat de separatisten daartoe niet in staat zijn. WAT was het belang van Poetin?

 15. Vrijwel direct na de ramp werd gezegd dat er een opname was van een gesprek waaruit zou blijken dat seperatisten de BUK raket zouden hebben afgevuurd waardoor het toestel is verongelukt.
  Vervolgens bleek dat dit een opname was GEDATEERD OP 16 JULI 2014 EEN DAG VOOR DE RAMP DUS.
  Deze beelden met geluid zijn gewoon terug te vinden omdat deze opname op TV is uitgezonden.(Ook Want to Know heeft hier aandacht aan besteed).
  Conclusie:Hier was voorkennis gezien de datum van deze opname.
  Als dit klopt is dit volgens mij bewijs dat er opzet in het “spel” geweest moet zijn.
  Uit het OVV rapport komt alleen naar voren dat het toestel door een BUK raket is neergehaald en pas na het voorlezen van het rapport heeft de voorlezer tijdens een interview gezegd dat de raket uit gebied afgevuurd is waar op het betreffende tijdstip de seperatisten de dienst uitmaakten.(dit staat niet in het rapport maar is een uitspraak van de voorlezer zonder ook maar iets van bewijs te overleggen).
  Als de OVV meer dan een jaar nodig heeft om te verkondigen wat direct na de ramp al naar buiten is gebracht en overigens zonder ook maar een beetje bewijs te tonen is dat triest en mensonterend.
  Veel bewijs is niet onderzocht of heeft men geen aandacht aan besteed zoals :
  Waarom is er niets gezegd over de zwarte dozen?
  Waarom zijn getuigenverklaringen van mensen ter plaatse niet mee genomen(interview met vrouw in blauw truitje door notabene een BBC journaliste)?
  Waren de resten van de BUK raket die gevonden zouden zijn voldoende om hun conclusie op te baseren of is er ook onderzoek gedaan naar eventueel fragmenten van kogels die mogelijk door jachtvliegtuigen zijn afgevuurd?
  Waarom heeft Rutte Oekraine een vetorecht gegeven en zaken met Oekraine gedaan terwijl zij een mogelijke verdachte zouden moeten zijn waar onderzoek op zijn plaats is omdat het boven Oekraine is gebeurd waar alleen het Oekrainse leger en de seperatisten op dat moment streden(dit betekend dat of het Oekrainse leger of de seperatisten het gedaan moeten hebben) maar vraagt wel om onderzoek naar de rol van BEIDE PARTIJEN EN NIET ALLEEN NAAR DE ROL VAN DE SEPERATISTEN).
  En als dan Oekraine ook nog bij de landen zit die het onderzoek leiden dan betekend dat dat het onderzoek van hen afgeleid is en maar naar alleen Rusland of de seperatisten gericht is.
  Tijdens het voorlezen van het rapport was de cockpit van het toestel te zien van enkel de linker zijde graag had ik meer beelden gezien ook van de andere zijde ivm inslagen en waar deze er mogelijk weer uitgekomen zijn.(of kogelgaten natuurlijk van eventuele jachtvliegtuigen).

 16. Neo-nazi Poroshenko did it! Bewijs: het memorandum of Understanding (= geheimhouding schuld Poroshenko).

  Tjibbe heeft info weggelaten, wanneer het hem uitkwam. Het niet reconstrueren van de beschadigde linkervleugel en motor, laat toe dat de BUK raket afvuurlocatie naar Novorussia, alias rebellen, werdt verschoven.

  AA2-21 shows a damage comparison: a Buk fired from Zaroshchenskoye damages the port wing and port engine, a Buk fired from Snezhnoye does not. The damage to the cockpit is similar in each scenario.

  Analyse DSB rappport:
  http://russia-insider.com/en/mh17-final-report-not-final-report-its-just-limited-hangout/ri10575

  Ook de uitstekende presntatie van Almaz-Antey geeft goed inzicht in de BUK explosies:

  https://www.youtube.com/watch?v=GsohFzbJ-vs

  1. Het hele onderzoek (zou indien er niet zoveel onschuldige slachtoffers waren)een lachertje zijn.
   Het eindrapport is uitgebracht terwijl in Oekraine nog delen van het toestel liggen die daardoor nooit onderzocht zijn.
   Hier zijn ze selectief te werk gegaan en mogelijk hebben ze de delen die hun verhaal kunnen tegen spreken laten liggen.
   Overal is bekend dat voor een goed onderzoek ALLE DELEN VAN HET TOESTEL NODIG ZIJN EN NIET EEN DEEL zoals hier het geval is.
   Omdat ze van tevoren wisten dat het verhaal moest zijn dat seperatisten het hebben gedaan konden ze alleen die delen naar Nederland halen welke sporen van een BUK raket vertoonden en andere delen die dit tegen spreken daar achter laten.

 17. iets klopt er niet ; als de piloten van achter met een boordkanon in de rug zijn beschoten (waar veel mensen in mee zijn gegaan ik ook)waarom staan de rugleuningen van de stoelen dan andersom in de hangar in gilze rijen?

  dan moeten ze of van voren zijn beschoten of ze hebben ze expres omgedraaid in de hoop dat niemand het zou opvallen.
  jamer dat ik deze stoel niet kan vinden ( IPECO )wel een soort gelijke.

  http://uploadenfoto.nl/show-image.php?id=c576dfbe520ff325bc059418d2d07c4c

 18. Deze kerels hebben alle reden om te lachen.

  1. Hun leugen word geaccepteerd door volk.
  2. De buit is binnen.
  3. Ze mogen eigen onderzoeker spelen.
  4. Was Rutte zijn familie duidelijk niet.
  5. Ieder schaap volgt de Kudde!

  Deze groep de hier zit zijn in mijn ogen mensen die gewin behalen over de rug van een ander. Zonder op gevolgen te latten voor anderen te letten. Dus RUTTE laat je opnemen als psychopaat a.u.b.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.