Advertentie

Lichaamsvreemd DNA in vaccins: oorzaak grote ziektes..?!


Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de UN en haar ‘consorten’ aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er opnieuw mega-miljarden-belangen en veel belangrijker: komen er langzaam maar zeker VERBORGEN AGENDA’s aan het licht??

Er zijn sterke nieuwe aanwijzingen gevonden van een schadelijke invloed van DNA-restanten in vaccins, op de lichamen van de gevaccineerden. Dit nieuwe bewijs is gevonden door recent onderzoek, dat indruk gemaakt heeft op veel wetenschappers van naam. Maar je vraagt je af, waarom dan dit DNA-gebaseerd vaccin toegediend mocht worden aan meisjes van 12 to 15 jaar, in de vorm van een HPV-vaccin.. Waren deze meisjes niet gewoon proefkonijnen? Met andere woorden: waren de vaccinmakers dus ABSOLUUT wel zeker van het feit dat het geklungel met lichaamsvreemd DNA in vaccins GEEN KWAAD zou kunnen..??!!

De stelling dat menselijk DNA in vaccins, er weleens de oorzaak van kan zijn, dat het gevaccineerde lichaam wordt aangetast en bijvoorbeeld autisme veroorzaakt in dat lichaam, was eerder al onderwerp van discussie, zoals wij er over deze ontdekking, ook al HIER op de site een artikel over plaatsten.

Toen, in 2011 was het al Dr. Helen Ratajczak, voormalig farmaceutisch onderzoekster, die de waarschijnlijke link gevonden had tussen het MMR-vaccin (BMR-prik (bof-, mazelen- en rode hond)) en autisme. Ze ontdekte dat autisme enorm toenam, sinds de tijd dat er menselijk weefsel aan vaccins werd toegevoegd. En dat niet alleen. Voor de productie van maar liefst 23 vaccins, waaronder dus ook het MMR/BMR-vaccin, die aan baby’s en peuters worden gegeven, worden menselijke cellen gebruikt van geaborteerde embryo’s.

Dr. Helen Ratajczak ontdekte dus dat er een enorme sprong was waar te nemen in het aantal autismegevallen vanaf 1983 en verder, toen het MMR/BMR-vaccin II werd geïntroduceerd. Je vraagt je zo langzamerhand wel af of we niet in een Frankenstein-horrorfilm zijn beland..!! En, volgens de Coutinho’s en Osterhauzen van deze wetenschappelijke wereld, de heren doctoren, mag er ABSOLUUT niet over de effectiviteit en schadelijke werking van vaccinaties gesproken worden, getuige het proces tegen huisarts Van der Linden..

Prof. Dr. Van Leeuwen is hoofd van de afdeling epidemiologie van het Nederlands Kankerinstituut, Vanaf het begin was zij tégen de HPV-campagne van het RIVM. En de farmaceutische industrie..?

Maar het verhaal is nog vele malen heftiger.. Mensen zijn FEITELIJK proefkonijn van de farmaceutische industrie.. ZOLANG DE VEILIGHEID NIET 100% IS BEWEZEN is de stelling dát we proefkonijnen zijn, helemaal waar.. We spreken dus niet meer over zomaar  ‘bijwerkingen’, maar over essentiële gebreken in de werking van vaccins.. Dit is niet alleen onverantwoordelijk, maar tevens ONACCEPTABEL..!!

En waarom lijkt het blinde vertrouwen in vaccinaties er toch bij het merendeel van de mensen te blijven? Dient er eerst iemand in je eigen familie-, vrienden-, of kennisenkring zichtbaar schade te worden geleden, als gevolg van een toegediende vaccinatie, vóórdat het bij de individuen doordringt dat vaccins per definitie ONVEILIG zijn..!!?

Officieel was en is er onder de wetenschappers onduidelijkheid, dus als zij het al niet weten… Hoe moet jij dat dan weten..?? Dit geeft meteen het krankzinnige aspect van de HPV-campagne aan. De schijnheilige beweringen dat er zekerheid is, dat het allemaal wel goed zit met die HPV-vaccins, terwijl de onzekerheid er aan alle kanten van afdroop, blijkt nu te worden bewaarheid. Een van die twijfelaars is zelfs kankerepidemioloog, namelijk prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut. Zij is het oneens met de snelle invoering van het vaccin, zo vertelde ze in het televisieprogramma Zembla op 19 oktober 2008:

“We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn.

Het advies van de Gezondheidsraad om het HPV-vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen vinden wij als onderzoekers dan ook onvoldoende onderbouwd.”

prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut.

Onderaan het artikel vind je in de lijn van dit artikel een korte samenvatting van de hand van Cathalijne Zoete, orthomoleculair therapeut, van het artikel van  Gary Null, PhD en Nancy Ashley, VMD, getiteld: ‘Gardasil: kindermisbruik door Big Pharma’..

Een citaat uit dit artikel:

“Omdat wat we doen met ‘Gardasil’ niet alleen onnodig is, maar Gardasil is mogelijk het meeste gevaarlijke vaccin wat op dit moment op de markt is. Met de potentie om de kinderen te beschadigen, te verminken en zelfs te doden, die het vaccin toegediend hebben gekregen.”

x
* * *

x

Gardasil: Dr. Hanan Polansky verklaart:
x

Hoe lichaamsvreemde DNA-fragmenten in vaccins,

wereldwijd ‘grote ziekten’ kunnen veroorzaken.
x

2012 © vertaling Guido Jonkers – WantToKnow.nl

xx

Dr. Hanan Polansky heeft met zijn nieuwe studie de vaccin-heiligverklaring in één keer ongedaan gemaakt..!!

Volgens FDA, de Amerikaanse keuringsdienst van waren, kunnen de lichaamsvreemde DNA-fragementen die in het HPV-vaccin ‘Gardasil’ zijn gevonden, geen kwaad.. Maar het is Dr. Hanan Polansky, van het ‘Center for the Biology of Chronic Disease’, die zijn door vriend en vijand geroemde ontdekking van ‘Microcompetition’ gebruikt om te verklaren waarom JUIST deze DNA-fragmenten grote ziekteverschijnselen teweeg kunnen brengen.

Gardasil is zoals je weet, een vaccine tegen HPV of baarmoedehalskanker. Tot op 15  September jongstleden, ontving het CDC, dat is het Amerikaanse instituut voor ziektecontrole, maar liefst 20,096 rapporten van bijverschijnselen in relatie tot de toegediende Gardasil-vaccinatie.

Dr. Hanan Polansky, directeur van het Centrum voor onderzoek naar de biologie van Chronische ziekte, zal zijn ontdekkingen rondom ‘Microcompetition’ gaan bespreken met Norma Erickson, prresident van ‘SANE Vax Inc.’ Polansky zal met uitvinding rondom ‘Microcompetition’ een uitleg geven van het biologische mechanism dat werkzaam is, achter deze bijverschijnselen. Leslie Carol Botha zal hieromheen een radioshow presenteren, de ’Holy Hormones Radio Show’ die onlangs te horen was via het radiostation KRFC FM in de VS. (Wil je deze radio-uitzending beluisteren, klik dan op deze link voor de mp3 van de uitzending)

Was het geen gekkenwerk? Het inenten was volop aan de gang, moest bijna hals-over-kop gebeuren en geen mens wist de uiteindelijke precieze effecten!

Het CBCD, dat staat voor het ‘Center for the Biology of Chronic Disease, en dit is een onderzoeksinstituut dat erkend is door de Amerikaanse belastingdienst als een non-profit stichting. Het is de missie van dit CBCD om voortgang te maken met het onderzoek naar de achtergronden van het ontstaan van chronische ziektes. En om tevens vaart te maken met het behándelen van deze ziektes. Het CBCD treedt ook op als uitgever van het boek van Dr. Polansky, het hieronder afgebeelde ‘Purple’-book. (Dit boek kun je overigens HIER op onze site downloaden).

Dr. Hanan Polansky is de schrijver van het zogenaamde ‘Purple’-boek, waarover door veel wetenschappers hoog wordt opgegeven. Het boek heeft de ondertitel: ‘Microcompetition met lichaamsvreemd DNA en de oorsprong van chronische ziekte’ gekregen. Polansky verklaart in zijn boek hoe het kan dat lichaamsvreemd DNA-fragmenten er de oorzaak van kunnen zijn dat grote ziektes ontstaan, zonder dat deze daarbij het menselijke DNA aantasten of muteren. Meer dan 5,000 wetenschappers van over de hele wereld, hebben dit ‘paarse boek’ inmiddels gelezen en het is besproken in meer dan 20 vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften.

 

“Zelfs als slechts een deel van het beweerde in het boek van de auteur, Dr. Hanan Polansky’s, correct is, zou dat VOLLEDIG nieuwe inzichten opleveren in patho-genetische en chronische ziektebeelden. Hierbij zou zijn werk tevens een volledig nieuwe kijk geven op de behandeling en preventie van deze ziektebeelden.”

Dit is het commentaar van één van deze 5000 genoemde wetenschappers, Dr. Kim E. Barrett, PhD – Professor Medicijnen en vice-voorzitter van de afdeling Research, van de Universiteit van Californië, in San Diego.
De FDA meldt op haar website over het aantreffen van lichaamsvreemd DNA in Gardasil:

‘Al vanaf de eerste ontwikkeling van het middel Gardasil, weten zowel de FDA én de producent van het middel (Merck and Co., Inc.) al dat ná de schoonmaak van het geproduceerde vaccin, kleine hoeveelheden, residu recombinant HPV L1-specifiek DNA-fragmenten in het vaccin achterblijven…’

en deze verklaring is ook op de FDA-website te lezen:

‘De aanwezigheid van DNA-fragmenten kan worden verwacht in Gardasil.. dit zijn echter geen vervuilingen.. Deze fragmenten zijn geen risico voor de ontvangers van het vaccin en het is geen veiligheidsissue dientengevolge..’

Zowel de FDA als Merck, de industriële fabrikant van het HPV-vaccin ‘Gardasil’, geven toe dat er dus lichaamsvreemde DNA-fragmenten in dit vaccin zitten. In tegenstelling tot de FDA, dat dus GEEN risico ziet in deze aanwezigheid, ziet Dr. Hanan Polansky dit volledig anders. Zijn werk, zoals dat neergelegd is in zijn genoemde ‘Paarse-Purple Book’, legt overduidelijk uit dat fragmenten van lichaamsvreemd DNA, in hoge concentraties verantwoordelijk kúnnen zijn voor grote ziektes, zoals kanker, hartziektes, diabetes, auto-immuunziektes zoals MS en dat zelfs obesitas. Dit is het geval, ZELFS als van het lichaamsvreemde DNA de keten is verbroken en het specifieke DNA niet meer (oorspronkelijk) functioneert.

Het boek is gratis te downloaden op de site van CBCD, maar ook HIER kun je het op je computer downloaden. ()  Het CBCD ondersteunt de theorie van Dr. Polansky en nodigt alle stakeholders (belanghebbenden) uit, zoals media, wetenschappers en het grote publiek, om met hen contact op te nemen over dit uiterst gevoelige onderwerp. En uiteraard ligt dit gevoelig, als we kijken naar de 10-tallen miljoenen meisjes van 12 -15 jaar die de afgelopen paar jaar zo nodig, en volgens kenners als Dr. Floor van Leeuwen van het Anthony van Leeuwenhoekziekenhuis, VEEL TE VROEG massaal en heel snel dienden te worden gevaccineerd tegen HPV.

“Dr. Polansky’s kijk op het verband tussen ziektes en DNA-residue, zoals in zijn boek gepubliceerd, is uiterst interessant. Hij gebruikt een uiterst gedetailleerde kwantitatieve analyse, om zijn theorieën te verklaren rondom de ‘microcompetetion’ met lichaamsvreemd DNA. Het is een nogal een gedachten-opschudding veroorzakend onderzoek”, aldus Afshin Beheshti, PhD, onderzoekspartner in het ‘Department of Molecular Genetics’ van het ‘Forsyth Institute’, (Harvard Medical Center Affiliate)

Voor meer informatie over het ‘Center for the Biology of Chronic Disease’ of voor een afspraak met Dr. Polansky voor bijvoorbeeld een interview, kun je je dus melden op de website van het CBCD: http://www.cbcd.net .

Indien je de geruststellende woorden van de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit wilt bekijken, over de aanwezigheid van lichaamsvreemd DNA in vaccins, klik dan hier:

x

# # #

Hebben we niets geleerd van de geschiedenis?

origineel: Gary Null, Ph.D., and Nancy Ashley, VMD Bron: HIER

2012 © nederlandse vertaling: Cathalijne Zoete – Orthomoleculair therapeut

x

Gardasil, het eerste vaccin tegen HPV is geproduceerd door firma Merck en werd met veel bombarie op de markt gebracht onder de valse claim ‘het eerste vaccin dat kanker kan voorkomen’.

Alles over de krankzinnige HPV-vaccinaties, door auteur Désirée Röver. (klik voor link naar BOL.com)

Terwijl het vaccin met spoed door de FDA in de USA werd geloodsd en voordat veiligheidsstudies waren voltooid op de markt gezet met een agressieve reclame-campagne. Door oneerlijke claims als zou het baarmoederhalskanker kon voorkomen, werd de markt gecreëerd door de pretentie dat het nodig was méér bewustzijn over deze vorm van kanker te genereren maar in feite kwam dit neer op angst bij vrouwen en meisjes aan te praten: we lopen zoveel risico op deze vorm van kanker, dat het vaccin nodig is.
En dit, terwijl het juist een zeldzame vorm van kanker is, die ook nog eens in een voorstadium op te sporen is middels het (regelmatig) uitgevoerde ‘uitstrijkje’. Daarbij kunnen we in een zeer vroeg stadium onrustige cellen opsporen en dus ook behandelen. Deze feiten worden onder het kleed geveegd, en daarom lopen we zelfs kans dat vrouwen en meisjes in de toekomst denken dat ‘het uitstrijkje niet meer hoeft’, met de gedachte: ‘Want ik ben toch gevaccineerd tegen kanker…!’

Merck, de fabrikant, heeft door reclames en lobbyen zelfs geprobeerd om het vaccin in 50 staten van de USA te verplichten voor meisjes, nog voordat het eigenlijk op de markt was toegelaten. Er kwam wel kritiek op de agressieve campagne, maar deze werd verdedigd door te zeggen dat zij de burgers toch een dienst verleenden door meiden bewust te maken van het risico op HPV… Is dat echt zo?

Het HPV virus kan in de meeste gevallen door het lichaam zelf worden vernietigd, maar als dat niet zo is, dan vormt het juist een risico als je dit vaccin neemt, en er het risico op kanker zelfs toeneemt. (Er zijn bovendien heel veel soorten HPV en niet alleen de vier waartegen het vaccin zegt te beschermen.)  Maar je hoort de firma nergens over testen op het dragerschap van HPV. Er is dus iets ernstig mis met de wijze waarop Farmaceutische bedrijven campagne voeren. Wat er fout aan is, is niet alleen het feit dat de campagne heel veel geld kost, maar vooral dat de suggestie dat een vrouw het nodig zou hebben om kanker te voorkomen. Gardasil is onnodig, zelfs niet veilig, en het gevaarlijkste vaccin dat momenteel op de markt is.

Naast de vele duizenden gevallen van ernstige bijwerkingen, zijn er ook gevallen van overlijden vlak na de vaccinatie. Het ellendige is alleen dat het voor de slachtoffers heel moeilijk, zo niet onmogelijk is, om de gezondheidsklachten te relateren aan de vaccins. De meisjes die ernstige klachten ontwikkelden zullen zeker proberen een arts te vinden die deze relatie wil leggen, ook al weten zij zélf heel goed wanneer en waardoor ze ziek zijn geworden en ook hun ouders of moeders weten het. Hun kind is na de vaccinatie opeens ziek geworden en de conditie na de tweede en derde vaccinatie nog eens sterk verslechterd.

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift ‘CosmoGirl’? Zeg het maar?! Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk of onze ‘gezondheidszorg’ haar ook op de risico’s heeft gewezen. Haar heeft verteld dat het HPV-vaccin een ‘experiment’ is..??!!!

Het geval van Alexis
Zoals in het geval van Alexis, die 17 jaar was en eigenlijk heel gezond (behalve een diabetes die onder controle was) en goed functioneerde op school. Na de eerste vaccinatie veranderde zij niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk en emotioneel. Zij begon in korte tijd ernstige maag-darm klachten te ontwikkelen, kon geen eten meer binnenhouden en moest regelmatig braken.
Zij had veel problemen, kon er ook niet mee omgaan dat zij opeens veel slechter presteerde. Veel artsen en specialisten werden geraadpleegd maar niemand kon de oorzaak opsporen, hoewel haar moeder ondertussen moest toezien hoe de situatie verslechterde. Alexis functioneerde ook op school niet meer goed en ging uiteindelijk van school.

Uiteindelijk werd een epilepsie geconstateerd, en mogelijk hersenschade veroorzaak door Gardasil. Maar men probeert nu d.m.v. een jurist dit te bewijzen. Wiliam Ronan zegt dat er bij hem inmiddels 12-15 soortgelijke gevallen bekend zijn bij hem en meerdere die nog in behandeling zijn die in twee categoriën vallen: auto-immuunziekten en neurologische ziektebeelden. Maar het bewijzen is heel moeilijk en vaak een langdurige kwestie…De moeder van Alexis voelt zich heel schuldig dat zij haar dochter dit vaccin heeft aangeraden.

Het bewijs van schade door vaccinaties is heel moelijk te leveren, dat leert de historie. Het hele concept van vaccinatie-schade is nog niet eens geaccepteerd. Wat je moet doen is de bijsluiters lezen en veiligheidsstudies van de fabrikant nagaan. Maar die zijn nogal eens heel gunstig geschreven alsof het allemaal wel meevalt en ernstige schade zoals neurologische ziektebeelden zou slechts zelden na een vaccinatie optreden. En hoe te handelen als de schade niet onmiddelijk duidelijk is of niet op tijd wordt geconstateerd? De relatie tussen het vaccin en de bijwerkingen moet dus wel door een arts worden gelegd.

En veel artsen herkennen de symptomen niet als een gevolg van de vaccinaties, en er is dus ook veel onderrapportage. En ze zijn zelf gehersenspoeld door de reclame, en zullen niet geneigd zijn neurologische schade toe te schrijven aan een vaccin, en ze gaan er gewoon van uit dat een middel heus niet op de markt zou komen, als het niet veilig genoeg zou zijn….

Volgens Ronan zou hij, als hij er meer bekendheid aan zou geven, nog véél meer schadegevallen te horen krijgen, maar hij is er niet naar op zoek. Deze jurist is dan nog begripvol over vaccinatie-schade en hij heeft zelf gehoord hoe zijn dochter op school onder druk werd gezet om mee te doen aan de vaccinatie-ronde. En dat, terwijl er dus weinig tot geen informatie werd gegeven over de risico’s. Dus géén informed-consent, zoals het hoort volgens de patiëntenwet. even de feiten op een rij gezet:

1. Er is geen HPV gezondheidscrisis! Niet bij meisjes en ook niet bij jongens

2. Gardasil kan kanker niet voorkomen

3. Gardasil is niet effectief om hooggradige lesies van de baarmoeder te voorkomen

4. Gardasil is niet veilig, er zijn reeds duizenden gevallen van ernstige bijwerkigen en helaas 108 gevallen van overlijden na de vaccinatie (zie bijlage van VAERS nr.30 van literatuurlijst )

5. Er is geen bewijs dat Gardasil effectief is in het voorkomen van keelkanker bij mannen en genitale wratten bij jongens.

6. De HPV campagne in India is stopgezet nadat er daar ook doden waren gevallen. In Frankrijk is de agressieve reclame voor Gardasil en Cervarix niet meer toegestaan.

7. Gardasil heeft geen enkele belangrijke bijdrage voor vrouwen in het voorkomen van baarmoederhalskanker

8. het vaccin is niet veilig en mag dan ook zeker niet verplicht worden voor meisjes die aan welke opleiding dan ook willen beginnen

Zie voor alle argumenten en de onderbouwing met wetenschappelijke feiten de bijlage onderaan het artikel, met veel referenties o.a. naar kankeronderzoeken.

Kortom: het is zaak voor elke vrouw dat ze zich goed informeert voor zichzelf en vrouwen om haar heen, want elk geval van schade is er één teveel en een hersenbeschadiging kun je niet meer terugdraaien!

De reclame voor het vaccin is heel optimistisch en doet meisjes geloven dat het dé methode is om baarmoederhalskanker te voorkomen, dit is niet zo, maar vrouwen en meisjes willen het graag geloven en zijn niet in staat om ingewikkelde medische informatie te analyseren op waarde. Zo kunnen we ook de duizenden doden verklaren die vielen t.g.v. het medicijn VIOXX, waar de fabrikant ook geen enkel probleem had met het doorzetten van de reclame voor het medicijn, zelfs nadat er vele doden waren gevallen, en de ernstige bijwerkingen van het medicijn niet meer ontkend konden worden.
Toen pas, uiteindelijk nadat er 60.000 mensen waren overleden door hartaanvallen werd het medicijn van de markt gehaald. Men had overigens al koelbloedig $ 1.6 miljoen vastgesteld dat besteed zou worden aan rechtszaken en schadevergoedingen aan slachtoffers van Vioxx.

Hebben wij niets geleerd van de geschiedenis? Kennen wij de Farma-industrie zo slecht? Of weten we inmiddels dat zij geen scrupules hebben en door zullen gaan met agressieve immunizatie-campagnes…tot dat er nog veel meer vrouwen schade hebben geleden en rechtszaken zullen voeren. Tot die tijd, moeten wij onze hersens gebruiken, en slimmer zijn dan de artsen die deze vaccins aan goedgelovigen willen uitdelen. Zo kunnen wij als buurvrouwen, vriendinnen, docenten, verpleegsters, verzorgers en ouders toch nog veel leed voorkomen, door anderen deze informatie toe te sturen!

Bronnen bij het laatste artikel van Gary Null en Nancy Ashley:

______________________________________________________
 1. Lauritsen J, AZT on Trial, New York Native, October 19, 1987, http://www.virusmyth.com/aids/hiv/jltrial.htm, accessed January 3, 2012.
 2. Lauritsen J, The “AIDS” Hoax and Gay Men, July 17, 2010, Speech to the international conference, AIDS: zwischen Wissen und Dogma (AIDS: Knowledge and Dogma), Vienna, Austria, http://paganpressbooks.com/jpl/VIENNA.HTM, accessed January 6, 2012.
 3. Gannet L, An Eyewitness Account, Virusmyth, 2000, http://virusmyth.com/aids/hiv/lgazt.htm, accessed January 5, 2012.
 4. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part II: Research, Develop, and Sell, Sell, Sell, PR Watch, June 30, 2007, http://prwatch.org/node/6207, accessed 12/27/11.
 5. Herskovits B, Brand of the Year, February 1, 2007, Pharmaceutical Executive Magazine,
 6. Zimm A and Blum J, Merck Promotes Cervical Cancer Shot by Publicizing Viral Cause, Bloomberg, May 26, 2006,accessed December 27, 2011.
 7. Pettypiece S and Zimm A, Merck Stops Campaign to Mandate Gardasil Vaccine Use, Bloomberg, February 20, 2007
 8. Bevington C, Researcher, Diane Harper, Blasts Gardasil HPV Marketing, Off The Radar, http://offtheradar.co.nz/vaccines/53-researcher-diane-harper-blasts-gardasil-hpv-marketing.html, accessed September 15, 2011.
 9. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part III: Women in Government, Merck’s Trojan Horse, PR Watch, July 18, 2007, http://prwatch.org/node/6232, accessed 12/27/11.
 10. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011. http://blogs.discovermagazine.com/crux/2011/11/14/should-boys-be-given-the-hpv-vaccine-the-science-is-weaker-than-the-marketing/, accessed December 27, 2011.
 11. Levatin J, Why Do Doctors Push Vaccines? Tenpenny Integrative Health Center, December 24, 2011, http://tenpennyimc.com/category/vaccines/, accessed January 3, 2011.
 12. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 13. Interview with Tracy Wolf, January 3, 2012
 14. Interview with William Ronan, January 5, 2012
 15. Interview with Meryl Nass, January 5, 2012
 16. Bevington C, Researcher, Diane Harper, Blasts Gardasil HPV Marketing, Off The Radar, http://offtheradar.co.nz/vaccines/53-researcher-diane-harper-blasts-gardasil-hpv-marketing.html, accessed September 15, 2011.
 17. Cervical Cancer, American Cancer Society, Cancer.org/cancer/cervical cancer/detailed guide http://www.cancer.org/Cancer/CervicalCancer/DetailedGuide/index, accessed October 15, 2011.
 18. Rothman SM and Rothman DJ, Marketing HPV Vaccine:  Implications for Adolescent Health and Medical Professionalism, JAMA 2009, 302(7); 781-786.
 19. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 20. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011.
 21. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 22. Erickson N, Dr. Sin Hang Lee: A case study in ethics don’t pay, Sane Vax Inc, http://sanevax.org/dr-sin-hang-lee-a-case-study-in-ethics-don%E2%80%99t-pay/, accessed October 15, 2011.
 23. Human Papillomaviruses and Cancer, National Cancer Institute, September 7, 2011, http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/HPV/print, accessed January 3, 2012.
 24. Haug CJ, Human Papillomavirus Vaccination – Reasons for Caution, New England Journal of Medicine, August 21, 2008, 359; 861-862.
 25. Rubach MP, Increasing Incidence of Invasive Haemophilus influenzae Disease in Adults, Utah, USA,  Emerging Infectious Diseases, Volume 17, Number 9; September 2011. http://wwwnc.cdc.gov/eid/article/17/9/10-1991_article.htm, accessed October 16, 2011.
 26. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 27. Ibid.
 28. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011.
 29. Examining the FDA’s HPV Vaccine Records, Judicial Watch Special Report, June 30, 2008, http://www.judicialwatch.org/documents/2008/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdf, accessed September 16, 2011.
 30. VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System. http://vaers.hhs.gov/index, accessed October 14, 2011.
 31. Botha LC, New Death Post-Gardasil Updated VAERS Figures & Report that HPV Vaccines Adverse Reactions are 50% Higher Than Other Age-Related Recommended Vaccines, November 29, 2011, Sane Vax, Inc., http://sanevax.org/new-death-post-gardasil-updated-vaers-figures-report-that-hpv-vaccines-adverse-reactions-are-50-higher-than-other-age-related-recommended-vaccines/, accessed December 4, 2011.
 32. Rubin S, Blog Entry for October 2011, National Vaccine Information Center, posted December 29, 2011, http://medalerts.org/analysis/archives/394, accessed December 30, 2011.
 33. Botha L, VAERS Reports with Percentage Increase, Sane Vax, Inc, http://sanevax.org/november-14-2011-vaer-reports-with-percentage-increase/, accessed December 27, 2011.
 34. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part One: Setting the Stage, PR Watch, http://prwatch.org/node/6186, accessed December 27, 2011.
 35. Englund C, India has suspended the use of HPV Gardasil vaccines due to deaths, American Chronicle, April 11, 2010, http://www.americanchronicle.com/articles/view/150425, accessed December 27, 2011.
 36. England C, France Says “No” as They Ban Gardasil Ads, Sane Vax, Inc., January 11, 2011,
 37. Siegrist C et al, Human Papilloma Virus Immunization in Adolescent and Young Adults:  A Cohort Study to Illustrate What Events Might be Mistaken for Adverse Reactions, Pediatric Infect Dis J. 2007 Nov;26(11):979-84.
 38. Grant B, Merck Published Fake Journal, The Scientist, 30th April 2009, http://classic.the-scientist.com/blog/display/55671/, accessed December 15, 2011.

 

101 gedachten over “Lichaamsvreemd DNA in vaccins: oorzaak grote ziektes..?!

 1. Over Prof. van leeuwen: Haar kritiek wordt gedeeld door Prof. H. Schellekens. Hij is lid van de commissie ter beoordeling van geneesmiddelen: “Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de werking en de bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment.”
  Dat het een experiment is, erkennen alle deskundigen. De groep 12-jarigen, die straks massaal wordt gevaccineerd, is nooit grootschalig wetenschappelijk onderzocht.” Bron: http://zembla.vara.nl/Voorpagina.1975.0.html?&t

  Jammer dat ouders toch besluiten om hun kind te vaccineren met dit middel. Ik wil geen waardeoordeel uitspreken over deze ouders maar ik zou niet graag in de schoenen staan van ouders wanneer hun dochter ooit voor hen komt te staan met de mededeling: “ jullie hebben me laten deelnemen aan een experiment”!!!!! “En jullie als ouders hadden dat kunnen weten want de media stond er bol van en toch heb je me laten deelnemen”. Zo’n verwijt zou je kind kunnen maken.

  Een experiment, zo noemen een aantal vooraanstaande deskundigen deze vaccinatie. Ouders horen hun kinderen te vrijwaren van experimenten!! Dat is je plicht denk ik als ouder en de overheid zou veel meer op die plicht moeten wijzen. Hoe staat de kinderbescherming in dit geheel eigenlijk? Iemand die dat weet? Een tik voor de billen mag niet maar een kind blootstellen aan een experiment? Mag dat dan wel? En het gezag van ouders ondermijnen door de keuze van die prik bij de kinderen te leggen mag dat? Mag dat juridisch? Mag een RIVM dat doen/vragen van kinderen om hun ouders er buiten te laten/buitenspel te zetten? Bij levensgevaar, wanneer bijvoorbeeld een bloedtransfusie nodig is, snap ik zo’n handelen bij minderjarigen, maar bij een vaccinatie?

  De druk, de aandrang en de moeite die men neemt om kinderen over de streep te trekken zou mijn haren doen rijzen en een achterdocht geven van hier tot Tokio. Kinderen mogen niet stemmen (een rood hokje invullen ) maar wel een vaccin nemen waarvan te weinig bekend is en dus wel deelnemen aan een experiment? Trouwen mag niet onder een bepaalde leeftijd, onder de 16 geen alcohol en geen auto rijden onder 18 jaar maar wel een spuit nemen tegen de wil van je ouders of zonder hun medeweten? Vreemd niet waar? Er wordt ook niet gezegd dat het nog niet voldoende bewezen is. Als ouders dat goed zouden weten zouden zij dan nog hun kind laten vaccineren?
  Vraagt u zich niet af waarom dit beleid? Waarom dit soort van dwang en of drang om kinderen in te enten met een vaccin die zijn werkzaamheid nog niet heeft bewezen? Waarom niet gewoon bekend maken dat het vaccin er is en men die kan krijgen als men dat zelf wil en duidelijk maken dat men de werkzaamheid niet kent en niet weet hoeveel herhaalvaccinaties er nodig zijn en of het werkelijk wel baarmoederhalskanker voorkomt? Waarom niet de eerlijke uitleg zoals Prof. van Leeuwen geeft in de uitzending van Zembla? Dan ben je goed bezig met eerlijke voorlichting.
  Waarom kiest men daar niet voor? Waarom niet? Ga je op deze manier dan niet denken dat ze iets te verbergen hebben? Dat werk men toch zelf in de hand? Logisch toch?

  http://www.nvkp.nl/nieuws/?tx_ttnews%5Btt_news%
  “29-01-09Kennis over HPV-vaccinatie verontrustend laag
  Ouders zijn slecht geïnformeerd over de aankomende HPV-vaccinatie. Dit blijkt uit onderzoek van Nijmeegse studenten Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Het HPV-vaccin wordt per september 2009 in het Rijksvaccinatieprogramma opgenomen voor 12-jarige meisjes ter voorkoming van baarmoederhalskanker. Er zijn artsen die hoge verwachtingen hebben van dit vaccin. Maar er is een groep wetenschappers met grote twijfels. “

  Ik ben niet tegen vaccinaties. Ik ben tegen overbodige vaccinaties! Ik ben voor eerlijke en open voorlichting en niet zoals het nu gegaan is met die verloting van die Ipod en het tegen de ouders in willen gaan. Kijk hoe het ging met die wereldwijde epidemie van de Mexicaans griep die ons allemaal angst heeft aangejaagd en wat werd het uiteindelijk? Milder dan een gewone griep. En daar moest iedereen tegen ingeënt worden! Voor ons welzijn of voor het welzijn van een schoorsteen die moet blijven roken? Vult u zelf maar in!!!

  1. dank Lente. Helaas valt voor mij af te leiden uit de ongelooflijke boersheid, waarmee alles gedaan wordt, door het violenbed wordt gestampt, om het zo maar even te zeggen, dat er een veel ander plan achter zit..!!

   Het is toch niet te geloven dat Ab Osterhaus VOORZITTER is van een internationale club van INDUSTRIËLE VACCINFABRIKANTEN, want dat zijn het gewoon, terwijl hij als onderzoeker, ELKE MAAR DAN OOK ELKE MINSTE OF GERINGSTE VORM van belangenverstrengeling dient te vermijden. Er geen toestemming voor moet vragen of het wél kan om hier voorzitter van te worden, maar er niet eens aan hoort te dénken dat hij het überhaupt wil gaan doen.

   Als je bedenkt over hoeveel miljarden Euro’s het gaat bij de aanschaf van vaccins, dan valt je mond open. En Osterhaus maar volhouden dattie nergens tussen zit..!!

   Kijk maar eens rond op de site van ESWI, het is een creepy verhaal vind ik. In de opzet van ESWI staat dat onafhankelijkheid voorop staat. Dat alle farmaceuten evenveel bijdragen aan het fonds ’tot onderzoek’.. HIER

 2. Toch blijft de CDC erop wijzen dat ook alle jongetjes een HPV injectie moeten hebben.

  “(NaturalNews) Every male between the ages of 11 and 21 should get a Gardasil vaccine for cervical cancer, and those between the ages of 13 and 21 should also get “catch-up” shots later down the road. This is only the opinion of the U.S. Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP), of course, which recently announced its final recommendations for the controversial vaccine.”

  http://www.naturalnews.com/034886_CDC_Gardasil_boys.html

 3. Beetje flauw om te zeggen: ‘I told you so’, maar zie mijn artikel over de grote HPV hoax (en de Grote griep leugen, artikel hier op WTK terug te vinden) van al weer bijna 3 jaar geleden…

  http://www.healingsoundmovement.com/file/53/aan-het-licht-brengen-en-onder-ogen-zien-de-waarheid-over-hpv-vaccinaties-drs.-john-consemulder

  Helaas is de situatie (aan de kant van RIVM, de Coutinho’s en Osterhausen, etc dan) niet veel anders, dus nog steeds van belang.
  Lees alleen al de eerste pagina en zie deze tekst in het licht van dit artikel hier en de vaccinatie situatie nu…

  1. In hoeverre heeft het iets te maken met de rare op Gilles de la Tourettesyndroom gelijkende tics van een tiental Amerikaanse tieners? In de USA zijn vaccinatie`s ook nog eens verplicht! als je niet meewerk heeft dat verstrekkende gevolgen daar!

 4. CANADA : HPV vaccin (Gardasil) nu ook jongens (9-26 jr)

  Het Canadese “National Advisory Committee on Immunization” (NACI) heeft een gunstig advies uitgebracht om ook jongens van 9 tot 26 jaar te vaccineren met het Gardasil-vaccin (GSK). Deze beslissing lijkt een (logisch) gevolg te zijn van eensluidende maatregelen in de USA slechts enkele maanden geleden.

  Zo te zien wordt er hier alwéér geen rekening gehouden met de gemelde serieuze bijwerkingen van 25.000 kinderen en de meer dan 100 overlijdens.

  Lees verder: http://www.naturalnews.com/034841_Gardasil_HPV_vaccines_Canada.html#ixzz1lDkdCRRk

 5. Gelukkig heb ik mijn dochter niet laten vaccineren ’tegen’het hpv virus. Had een instinctief gevoel hierover.

  Goed dat je dit geplaatst hebt Guido. Dank.

  Marieke

 6. Las ergens het verhaal over een stuk of twaalf meisjes in puberleeftijd die allemaal op dezelfde school zitten in USA, die meiden hadden allemaal in meer of mindere mate tics ontwikkeld, vergelijkbaar met Gilles de la Tourettesyndroom, vraag me af in hoeverre de HPV vaccinatie hier voor verantwoordelijk is gezien de neurologische schade van Gardasil, in Amerika zijn vaccinatie`s verplicht,als je weiger wordt dat gezien als kindermishandeling en halen ze zo je kinderen weg daar, Alles onderzocht op de school, geen neurotoxines gevonden, nou, dan zal het wel massa hysterie zijn, wel erg makkelijk! het is altijd alles behalve de echte veroorzaker denk ik maar weer.

  1. Het telt allemaal niet Lida.. Als de prik eenmaal in je lijf is, moet jij bewijzen dat je er last van hebt gehad.. Die verlammingen enz. kunnen net zo goed door andere oorzaken zijn gekomen. En bovendien.. het vaccin is goedgekeurd, dat gebeurt toch zomaar. Eh.. zomaar niet? 🙄

 7. @ Guido: Je bent weer goed bezig met MISinformatie te verspreiden. Ik zal me focuseren op wat je allemaal beweert rond het baarmoederhalskanker vaccin, in het bjizonder de 8 puntjes die je in het rood aangeeft.

  1. Geen HPV gezondsheidcrisis??? in 2007 stierven er in de USA 4021 vrouwen door kanker aan de baarmoederhals (http://www.cdc.gov/cancer/cervical/statistics/). Er zijn gelijkaardige cijfers voor andere westerse landen. En dat is niettegenstaande screeningsprogrammas.

  2. 3. En 7. Gardasil kan kanker niet voorkomen??? Het bewijs dat het kanker voorkomt is er wel degelijk. Het is bewezen dat Gardasil neoplasia voorkomt, en dat is een voorloper van kanker. Om maar één voorbeeld te geven: in een clinische studie ontwikkelden 10/7665 geïmmuniseerde vrouwen een neoplasia, terwijl er 386/7632 een neoplasia hadden bij placebos (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2907480/pdf/bmj.c3493.pdf). De kans op neoplasia was dus 38x lager na vaccinatie! Geen neoplasia betekent geen kanker in de toekomst. Als je wil, kan ik nog meer studies opgeven (er werden immers 29,000 mensen getest voordat Gardasil werd geregistreerd). Of kijk gewoon eens op clinicaltrials.gov om ze allemaal zelf te zien.

  4. en 8. Gardasil is niet veilig??? Het is inderdaad zo dat het CDC 20,096 rapporten van bijverschijnselen na immunisatie tegen HPV heeft geregistreerd (http://www.cdc.gov/vaccinesafety/vaccines/hpv/gardasil.html ). Maar je “vergeet” er wel bij te zeggen dat 92% daarvan zeer mild, en van zeer tijdelijke aard waren, zoals een beetje pijn op de plaats van injectie, wat misselijk voelen, enz. Voor de serieuze bijverschijnselen, is er geen indicatie dat er een causaal verband is. Als iemand bvb een bloedklonter ontwikkeld, of een epilepsie-aanval heeft enkele dagen na een immunisatie, dan kan dat immers ook toevallig zijn. Er waren bvb 34 bevestigde sterfgevallen kort na immunisatie (geen 108 zoals jij vermeld), maar in de meeste gevallen werd er wel een andere doodsoorzaak geïdentificeerd. Vergelijk dat bovendien eens met het aantal sterfgevallen aan baarmoederhalskanker (zie hoger). Gardasil was bovendien getest in clinische studies op 29,000 mensen, waar het verschil in bijverschijnselen tegenover een placebo minimaal waren (kijk gewoon eens op clinicaltrials.gov). Je uitspraak dat het “het gevaarlijkste vaccin” is , is dus wel overroepen!

  Ik heb het “purple” boek van Hanan Polansky niet helemaal gelezen. Maar als ik naar de inhoudstabel of de index kijk, en verschillende stukjes lees, dan zie ik nergens een indicatie dat er ook maar enig bewijs in het boek is voor de bewering dat virus DNA inderdaad verantwoordelijk is voor chronische ziektes. Hij komt enkel tot die conclusies door extrapolaties en veronderstellingen gebaseerd op bepaalde experimenten. Zoals je zelf schrijft: “fragmenten van lichaamsvreemd DNA, IN HOGE CONCENTRATIES verantwoordelijk KUNNEN zijn voor grote ziektes, …”. Dat is dus allemaal zeer hypothetisch. Met lichaamsvreemd DNA bedoelt Polansky virussen. Bovendien zou volgens deze hypothese dit virus DNA latent geïntegreerd moeten zijn in het menselijk genoom (zoals viraal DNA diskwijls is), maar er is geen enkele indicatie dat dit zou gebeuren met de kleine hoeveelheden van plasmide DNA in het HPV vaccin.

  Tot slot, heel veel van de links die je geeft bij de referenties werken niet. Zeer slordig werk!

  1. Koen,
   hoe komt het dat Dr. Harper, de belangrijkste onderzoeker voor het HPV virus zegt dat de HPV vaccin een gevaarlijk experiment is.

   1.geweldig dat aantal van 4021 gevallen van baarmoederhalskanker in de USA.
   Als je dat afzet tegen het totale aantal vrouwen is het een schijntje.
   Zo ook in Nederland. De kosten en vooral de risico’s van het vaccin wegen niet op tegen eventuele winst, tenzij je winst voor de fabrikant bedoelt en volgens mij vertegenwoordig jij die.
   2.3.7 Gardasil kan geen kanker voorkomen. de getoonde onderzoeken zijn door de fabrikant zelf uitgevoerd en niet objectief.
   Vergelijkingen door de Pharmacie met placebo’s betekent meestal de de placebo’s niet de “ziekteverwekkers” bevatten, maar wel de andere toevoegingen (adjuvants)en ook is bekend dat vaccins o.a. gekweekt worden op foetissen en er wel degelijk gevaar bestaat voor DNA vervuiling.

   4.8 Nee Gardasil is niet veilig en de door jou aangehaalde aantallen zijn niet de werkelijke geregistreerde aantallen. Je weet net zo goed dat artsen/instanties die vaccinaties verstrekken als een heel fijnmazig zeefwerk fungeren en heel veel meldingen als niet ter zake doende afschuiven. De FDA heeft een aantal veiligheidsprocedures overgeslagen en ook dat is allang bekend.

   In Nederland is trouwens voor het rijksvaccinatieprogramma gebruik gemaakt van Cervarix en niet van Gardasil. Gardasil is tegen betaling wel verkrijgbaar en dat was het al voordat Cervarix officieel werd gebruikt door het RIVM.
   Maar ook van Cervarix zijn al vele gevallen bekend van bijwerkingen. Ze worden echter categories ontkend, maar vooral niet herkend als zodanig.
   Als die meisjes die de schadelijek gevolgen ondervinden en vervolgens van het kastje naar de muur worden gestuurd, niet serieus worden genomen terwijl ze wel degelijk van actieve meiden in een soort zombie veranderd zijn na de HPV vaccinaties, dan is er wel heel wat mis met onze zogenaamde gezondheidszorg.
   Uiteindelijk komen ze,als ze geluk hebben, bij een holistisch arts/therapeut die hun klachten onderkent en weet hoe te behandelen om de schadelijke bijwerkingen van het Cervarix/gardasil vaccin ongedaan te maken, waardoor ze hun levendigheid na jaren van ellende, al vrij snel weer terug krijgen.
   Vaccinaties zijn al lang een achterhaalde ideologie en hebben niets van doen met gezondheidszorg of je moet het zien als een goed lopende industrie.

  2. Voor mij heeft het totaal geen zin met deze Koen te argumenteren. Kijk naar deze zinsnede uit zijn verhaal:
   “Zoals je zelf schrijft: “fragmenten van lichaamsvreemd DNA, IN HOGE CONCENTRATIES verantwoordelijk KUNNEN zijn voor grote ziektes, …”. Dat is dus allemaal zeer hypothetisch. Met lichaamsvreemd DNA bedoelt Polansky virussen.”

   Koen is van het soort wetenschappers dat het ‘kunnen’ voor lief neemt. Zekerheid dat er geen bijwerkingen zijn, is uitgesloten, dus daarom neemt Koen het voor lief; terwijl je keihard spreekt over mensenlevens, Koen kennelijk over percentages in zijn Excel-sheet.
   Koen vindt het kennelijk ook allemaal prima als voor een geschat aantal HPV-gevallen van 300 per jaar, waarvoor honderdduizenden meisjes per jaar gevaccineerd dienen te worden (met walkmans als ‘beloning’), er minstens even zovele bijwerkingsgevallen tevoorschijn komen. Ernstige verlammingsgevallen, sterfgevallen.. Maakt niet uit, er is een belang-achter-een-belang. Koen is van de Osterhaus-club, die zich laat ‘steunen’ door Big Pharma, kritische vragen en opstellingen uit de weg gaat. Want met al zijn geklets hier, heb ik nog niet 1 kritisch verhaal gezien van ‘Koen’, die dus geen ‘Koen’ is.
   Er is nog steeds niet bewezen dat het HPV-vaccin werkzaam is. Kijk naar de uitspraken van Prof. Dr. Ir. Floor van Leeuwen. Viroloog nota bene. Enz. enz. Koen is betrokkene, weigert ook maar iets van zijn identiteit prijs te geven, mijdt vragen hieromtrent. Zelfs over zijn functie. Koen is daarmee hypocriet in mijn ogen.
   Kortom Koen is niet eerlijk. Simpel as that. Dag Koen.

  3. Tijdens de documentaire “De prik en het meisje” Mathilde Boon (directeur Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium) citerend :

   “Met dit vaccin wordt een hoogstandje van techniek geleverd. Het is een wàànzinnig goed EXPERIMENT!”

  4. Zojuist de links nagelopen. Van de 38 links, werkten er 5 niet. Of zoals onze ‘Koen’ het noemt: ‘heel veel’.. Over stemmingmakerij en ‘slordig’ gesproken..

  5. @ Pjotr: Jij beschouwt 4021 doden door baarmoederhalskanker als “een schijntje”. Om Guido J even –uit context- te herhalen: “terwijl je keihard spreekt over mensenlevens”. Vertel dat eens aan die vrouwen en hun nabestaanden, dat hun dood een schijntje is! Elke dode die te voorkomen is, is er één te veel. Elke medische behandeling is een afwegen van voordelen en risicos, en de balans toont dat er zeer weinig of geen doden zijn na Gardasil vaccinatie. Of weet jij toevallig van duizenden doden in de US of tientallen in Nederland na vaccinatie?
   Je maakt een hele hoop beweringen, maar verwijst nergens naar jou bronnen. Moet ik je op jou woord geloven? Dat doe ik met niemand; mijn reden daarvoor kun je vinden in reactie 10.2 op http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-leugen-van-de-homeopathie-leugen/ .
   Je spreekt over Dr Diane Harper. Zij heeft inderdaad enkele bedenkingen geformuleerd rond het vaccinatie PROGRAMMA tegen baarmoederhalskanker, die je o.a. kunt terugvinden op http://www.medscape.com/viewarticle/578110. Ik heb trouwens ook bedenkingen over dat programma. Maar haar bedenkingen worden nu gretig uit context herhaald door antivaxers. Maar ze zegt ook op dezelfde website: “This is a good vaccine and it is generally safe”. Dat wordt meestal wel “vergeten”.
   Voor je -op niets gebaseerde- uitspraak dat vaccins foetaal DNA bevatten, verwijs ik je naar mijn reactie 11.1 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kwik-in-vaccins-en-autisme-causaal-verband/
   Jou bewering dat Gardasil geen kanker voorkomt, niettegenstaande er duidelijk verschillende studies zijn die het tegendeel beweren, geeft overduidelijk aan dat je geen flauw idee hebt hoe clinische studies opgesteld, uitgevoerd, gedocumenteerd, geanalyseerd, gerapporteerd en gereviewed worden. De fabrikant heeft zeer weinig beweegruimte om resultaten te verbloemen, te verbergen of te manipuleren. Hoe weet ik dat? Omdat ikzelf al heb meegewerkt aan studies om medische testen te valideren, en dat volgt gelijkaardige principes. Hoe komt het trouwens dat enkele weken geleden Pfizer is gestopt met verdere ontwikkeling van hun medicament Dimebon tegen Alzheimer? ( http://www.pfizer.com/news/press_releases/pfizer_press_releases.jsp#guid=20120117005670en&source=RSS_2011&page=1) . Omdat de studies negatieve resultaten gaven, en ze daar niks aan kunnen doen; ze kunnen dat niet manipuleren of verbergen. Dat is trouwens een investering van 725 miljoen dollar die verloren gaat voor hen.
   Verder toont je opmerking ook aan dat je niks afweet van de werking van het “post marketing surveyance” netwerk, en de analyse van die data rond bijwerkingen, of van de procedure dat FDA (of EMA) toepast bij het al dan niet goedkeuren van een medicament of vaccin. Het is al te gemakkelijk om iets als onbetrouwbaar te omschrijven, als je niet weet hoe het werkt.
   Tot slot, kun je die uitspraak over meisjes die bijwerkingen hadden, in een soort zombie veranderden, en met succes geholpen werden door een holistich therapeut, onderbouwen met concrete data? Liefst een studie die niet gesponsered is door de holistische industrie, want dat “is niet objectief”, en eentje die goed is opgezet, dus aantoont dat het geen nocebo-placebo effect is. Of baseer jij je enkel op jou vooringenomenheid, goedgelovigheid, en verhaaltjes die je via-via verneemt?

  6. @ Guido: ik heb het je al meermaals gevraagd, in ander reacties op andere artikels: zou je alsjeblief je uitspraken kunnen onderbouwen? “Ernstige verlammingsgevallen, sterfgevallen..” Waar haal je dat toch vandaan? Wat is de frequentie ervan? Waar is je bron van informatie?
   Ik ga zeker geen kritische vragen uit de weg: kun je verwijzen naar waar ik dat doe? Ik stel daarentegen kritische vragen, en jij gaat ze dan uit de weg, en begint dan op de man te spelen in plaats van op de bal (zie bvb reactie 11.4 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kwik-in-vaccins-en-autisme-causaal-verband/).
   Ik ben trouwens geen “betrokkene”. Zoals ik vroeger al eens heb geschreven, ik werk niet voor de “big pharma”, zelfs niet voor een klein farmaceutisch bedrijf. En –het zal je verbazen- ik heb ook mijn bedenkingen rond veel van wat er in de “big pharma” gebeurt. Maar dat is voor mij –in tegenstelling tot bij jou- nog geen reden om hen met ONTERECHTE kritiek te veroordelen. Ik erken dat de data aantonen dat Gardasil een aanvaardbaar veiligheidsprofiel heeft, en vele mensenlevens kan redden. Maar dat betekent nog niet dat ik de massale vaccinatie ermee een betere strategie vindt dan intensieve PAP-screening.

  7. @ koen
   Holistische industrie ??? Van welke planeet kom jij? En hoeveel moeite doe je wel om je baantje veilig te stellen ( of de gelden van die andere industrie naar jou toe vloeien). Een ding is mij volstrekt duidelijk, jij staat niet buiten de invloedsfeer van big pharma, en dat weet je ook heel goed. Dus heb ik een voorstel: voortaan voor je een post neerzet hier meld je even dat er weer een reclameboodschap van jou komt. Ik denk dat big pharma erg tevreden is over jou. Dan nog een medisch feitje: alles wat je niet gebruikt verliest zijn potentie. Dus ga elk mogelijk ziekte beeld te lijf met een vaccin en je hele imuunsysteem wordt ongelooflijk verzwakt. Gooi dan nog enkele smerige stoffen in het vaccin en de bijwerkingen zijn niet van de lucht, als industrie ( die zijn inkomsten wil verzekeren) rest er niet anders dan die ongewenste resultaten te bagataliseren of gewoon volledig onder de mat te vegen. Maar ik zou zo zeggen spuit jezelf helemaal vol met die zooi en kom dan over een maand ofzo even melden hoe je je voelt.
   En in zekere zin heb je wel gelijk cardasil werkt door de vroege sterfte van gevaccineerde lopen deze minder kans om een baarmoederhalskanker te ontwikkelen .

  8. @Marcel, voor jou dezelfde vraag die ik ook aan Guido stel: “zou je alsjeblief je uitspraken kunnen onderbouwen?” Vanwaar haal je de nonsens zoals “Elk mogelijk ziekte beeld te lijf met een vaccin en je hele imuunsysteem wordt ongelooflijk verzwakt.” of “de vroege sterfte van gevaccineerde”? Als je jezelf zo’n zaken kunt wijsmaken, dan is het onmogelijk om een redelijke discussie met jou te voeren. En, net zoals Guido, ga je de feiten die ik onderbouw gewoon uit de weg, en begin je op de man te spelen in plaats van op de bal.

  9. In ieder geval fijn dat je vertelt wat je niet bent..? Volgens mij is de vraag wat je wel doet.. En wie heeft het over kleine of grote Big Pharmaatjes.. Dag Koen. Een quasi wetenschappelijke discussie die een puur hautaine houding uitstraalt in mijn ogen.

  10. @ koen
   Niet om het een of ander,…. maar wat weet jij van mijn wetenschap? mijn waarheid , en aannames? Ik spreek vanuit mijn weten, laat dat genoeg zijn. Jij immers, baseert je op boekjes en praatjes van anderen! Maar dat staat je volledig vrij. Als jij wilt discuseren ,moet je iemand anders zoeken , ik ben van de dialoog de samenspraak.
   Oftewel : denk jij het jouwe dan doe ik het mijne , mooi he alles…..?

  11. @ koen
   En dan nog even iets dat me zo maar even te binnen schiet……..
   De vraagstelling waar alles over dient te gaan is eigenlijk een weinig breder.
   De werkelijke vraag luid “in welke wereld/hoedanigheid wil jij leven? En hoe denk je dat te gaan bewerkstelligen?”Of zie ik nog wat over het hoofd?

  12. @Guido, @ Marcel: Beseffen jullie wel dat telkens je reageert zonder op mijn vraag te beantwoorden, jullie het alleen maar duidelijker maken dat je geen echte antwoorden hebt? Dat je dus geen bewijzen hebt voor de loze beweringen dat vaccinaties niet werken of dat ze onaanvaardbare bijwerkingen hebben. Marcel schrijft: “Ik spreek vanuit mijn weten, laat dat genoeg zijn”. Moet dat mij overtuigen? Ik weet nog minder van hem, dan hij van mij weet. Waar haalt hij zijn “weten” vandaan, en waarom kan hij dat niet met ons delen?
   En waarom mij persoonlijk aanvallen? Om te verbergen dat je de echte antwoorden schuldig blijft? Wat doet het er trouwens toe wie ik ben? Dat maakt toch geen verschil uit? Veronderstel van mijn part maar dat ik de grote baas ben van het RIVM, of een top-manager bij een pharma-bedrijf, of een journalist die undercover onderzoek doet naar complot-theoriën, of iemand die een hekel heeft aan misinformatie, of een wetenschapper, of een arbeider die toevallig veel leest in populair-wetenschappelijke boekjes, of een lid van Skepsis, … Het doet er niet toe: de vraag blijft hetzelfde “waar zijn jullie bewijzen?”. En het antwoord blijft een oorverdovende stilte.
   (en als je hierop reageert, zonder een duidelijk bewijs te geven, maak je het weerom nog duidelijker dat je geen antwoorden hebt…)

  13. @ koen
   Wat doe je nou moeilijk, jouw gevraag om bewijs volgens het huidige wetenschappelijk boekje slaat werkelijk nergens op.Besef nou eens een keertje dat alles verklaard vanuit de huidige wetenschappelijke visie, berust op aannames van anderen en geenszins een bewezen feit is. Wetenschap is een theoretisch geheel gebaseerd op aannames en vooronderstellingen. De huidige wetenschapsbedrijvers kijken wel 5x uit om hun door big pharma gesubsidieerde onderzoekjes objectief ( en daardoor mogelijk negatief voor de industrie) te laten zijn . Don’t bite the hand or it won’t feed! Dat soort wetenschap is in mijn ogen een aanfluiting voor elk wel denkend mens. Mocht jij je daar aan conformeren is dat je eigen keuze.
   En als je gewoon logisch en economisch kijkt naar wat de doelstelling van big pharma zou kunnen zijn dan kan je je eigen conclusies trekken. Het is natuurlijk niet zo dat deze industrie er baat bij heeft om mensen te genezen. Aan gezonde mensen is niets te verdienen. En wat te denken van alle bijwerkingen van de door hen gepromote middelen . Wat te denken van de eis van deze industrie om juridische imuniteit bij de laatste “grieppandemie”vaccinaties? De vele medische schandalen softanon, des enz.
   Nee ik luister niet meer naar de uitleg van het rivm, ik heb geen vertrouwen meer in hen.
   En voor als je het nog niet begrepen hebt ,ik leef vanuit mijn intuitie en gevoel. Ik laat dat niet inperken door quasi wetenschappelijke propaganda.

  14. `Koen`
   Daar is hij weer met al zijn `bewijzen`. Nou Koen, zelf ga je ook niet overal op in en al helemaal niet over het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het opbouwen van natuurlijke immuniteit. En wat zet je de holistische therapieèn bij voorbaat te kakken. Is het niet super als mensen zich daar beter door gaan voelen, zonder al die chemische rotzooi. Wat dat betreft ben ik voor een omgekeerd zorgsysteem. Eerst de natuurlijke aanpak en mocht dat onvoldoende baten dan de chemische aanpak.

   Trouwens, ik las laatst e.e.a. over autopsie en het blijkt bijvoorbeeld dat er vaak kanker wordt vastgesteld, maar niet als doodsoorzaak. Kennelijk kan een mens heel goed leven met die vreemde cellen. De preventie is doorgeschoten en een angstindustrie geworden.

  15. @Marcel: Je vindt 4021 doden “een schijntje”, je negeert feiten die niet in je denkkader passen, je begrijpt niet dat een standpunt onderbouwd moeten worden, je hebt een volledig verkeerd beeld van wat wetenschap is, je baseert je louter op “intuitie en gevoel”,… Ik kan niet op een beleefde manier zeggen wat ik van zo’n oerdomme ingesteldheid vind.

  16. @ koen
   tjonge en op een niet zo’n nette manier dan ? Kun je het dan wel benoemen of gaat het gewoon in zijn geheel jouw begrip te boven? Geeft niet hoor ergens kan ik het me ook wel voorstellen .
   Alleen in tegenstelling tot jou ken ik jouw denkpatroon wel , zelfs als “ervaringsdeskundige”.
   Maar ik zal het een beetje verduidelijken. Lang geleden hebben de mensen gevraagd aan “de wetenschappers” , zoek antwoord op onze vragen ,oplossingen voor onze noden en zaken voor onze behoeften. En oja by the way what’s the meaning of life. Nou dat hebben ze een aantal eeuwen mogen proberen, maar helemaal tevreden met wat dat heeft opgebracht zijn we met zijn allen niet.Netjes gezegd hun antwoorden laten te wensen over zijn koud kil en ontdaan van elke menselijk gevoel . Dus nu vragen we hetzelfde eens aan een andere groep de kruidenvrouwtjes de natuurgenezers ,de waarzeggers en paragnosten . En aan onszelf, maar dat vereist een andere benadering dan”de wetenschappelijke”daar dit het meten en wegen ver overschrijd.
   Jij roept laat alles blijven zo het is de wetenschap zoekt toch de antwoorden , geeft toch de oplossingen? Ik zeg iets anders namelijk zoek het in vrede, harmonie, dialoog en liefde. Zoek daar maar eens een niet zo’n nette omschrijving voor.

   Groet marcel

  17. @ koen ik vind doden nooit een schijntje en laat me dat door jou ook niet in de mond leggen. Nergens beweer ik zulks en dit soort fratsen ken ik iets te goed . dus bij deze foei in de hoek en je mond spoelen met water en groene zeep!

  18. Haah eindelijk, Marcel weer eens in verbale top vorm, ieder z’n specialiteit, Monika de samenstelling van chemtrails en kleine en grotere babies gezond knuffelen, en Cozz college over plofkipmensen 2.0 en … nou jah Simba en Eye die de Witte Draken van het Japanse Wallstreet tegen offensief analyseren, sjonguh, en niet te vergeten de meer dan geweldige Nieuwste Negende HoogStaande Analyse van Johan in het Engels nog wel!!

   Als het zo doorgaat ga ik wel geloven in een betere wereld, op kortere termijn dan ik ooit voor mogelijk kon houden.

   Wie heeft trouwens de zalige oranje ambachtelijke bad zeepjes van ons aller zeer ondernemend kruiden top hexjuh Eye al eens uitgeprobeerd, ruikt lekker? Ik ruik het kruidige in m’n mind, echt lekker, opwekkend en geruststellend rustgevend..

   Revelations of Deception
   http://www.pateo.nl/platform.htm

   The Elites worship of Saturn and the coming entities!Part 1.
   http://www.youtube.com/watch?v=Ud_vYWT32YY

  19. @ Koen wat weet je verder over die 4021 doden?
   Vielen die vrouwen in de risico groepen?
   Hebben die vrouwen meegedaan aan het screeningsprogramma?
   Hebben ze tijdig gehoor gegeven aan een follow-up na een positieve pap?
   Wat was de leeftijd van die vrouwen?
   Om wat voor hrHPV type ging het?

   Als vrouw wil ik dat natuurlijk graag weten, want het gaat over ons vrouwen.

   Nederland wil met het vaccinatie programma 100 doden per jaar voorkomen.
   In 2009 zijn in Nederland 209 vrouwen overleden waarvan er 98 vrouwen 70 jaar of ouder waren.
   In 2010 waren het 205 waarvan 88 boven de 70 jaar.
   Baarmoederhalskanker screening stopt op 60 jarige leeftijd.!!!

   Een paar stukjes uit een advies van de Gezondheidsraad
   [..Een ander punt is de opkomst: al jaren doet ongeveer 66 procent van de vrouwen
   die een uitnodiging ontvangen mee aan het bevolkingsonderzoek en wordt uiteindelijk
   binnen vijf jaar 79 procent van de doelgroep bereikt. Ruim de helft van
   de gevallen van baarmoederhalskanker doet zich voor bij vrouwen die niet of
   onregelmatig meedoen aan de screening. Met een grotere opkomst is dus de
   meeste gezondheidswinst te halen. De opkomst is laag onder jongere vrouwen,
   vrouwen van niet-westerse herkomst, met lagere sociaaleconomische status of
   stedelijker woonomgeving..]

   […Recent onderzoek wees uit dat desondanks
   bij een kwart van de vrouwen bij wie baarmoederhalskanker werd vastgesteld,
   sprake was van grote vertraging tussen het tijdstip waarop de eerste afwijkende
   uitstrijk werd geconstateerd en het vaststellen van de diagnose…]

   http://www.gezondheidsraad.nl/sites/default/files/samenvattingBMHK.pdf

   21% vrouwen die zich niet laat screenen zorgt voor de helft van het aantal gevallen van baarmoederhalskanker.

   Dus als je de antwoorden kunt geven op de vragen over die 4021 Amerikaanse vrouwen dan gaat dat een ander beeld geven.

   Het is geen reden om hele generaties meisjes en jongens in te enten met een vaccin waarvan de effectiviteit niet bekend is, waarvan niet bekend is wat de schadelijke gevolgen op lange termijn zijn en wat nu al zoveel slachtoffers maakt dat het acuut van de markt gehaald zou moeten worden.

  20. Yeszz MoonIka, Saturn, dat is wat het allemaal about schijnt te zijn..

   En moet je nagaan als Jordan rond minuutje 18 begint te spreken over de zes puntige ster als symbool van, dat het nog maar kort geleden is dat het links om tegen de klok in stormende top hyperdimensionale hexagram op Saturnus is gefilmd door een ruimtevaarttuig..
   Ten tijden van deze tig jaar oude presentatie konden Jordan en wij dit nog niet weten, ‘wetenschappelijk’ gezien ‘onmogelijke’ verpletterende geheimzinnige kennis over ‘The Machine’ die de occulte mis dienaars al lang in de boeken hadden.

   Jordon Maxwell. The cult of saturn 1
   http://www.youtube.com/watch?v=LqbSajMFw5w

  21. Jah de werELd van onze ELders is een georganiseerd binnenstebuiten gekeerd spookACHTig luilekker vreetziek gekkenhuis vol met controle freaks half mens half computer B.E.A.S.T. van een stelletje zwarte magie rupsjesnooitgenoeg, indulgence noemen ze dat deftig in het anglo latino oud frans grieks saksisch geloof ik, en toch heb ik er wel iets mee, ik zou liegen als ik zei dat het niet zo was, het getal 8 stond voor oneindig en teveel en zelfs “to eight” zei Dawnie, alles opvreten wat je onderweg tegenkomt, en jah Monika is ook om op te vreten, moeilijk hoor de juiste maatvoering zien te vinden..

   Extravaganza en Saturnalia !!

   Quote:

   ” 1
   capitalized : the festival of Saturn in ancient Rome beginning on December 17

   2
   singular, plural saturnalias also saturnalia a : an unrestrained often licentious celebration : orgy b : excess, extravagance
   — sat·ur·na·lian adjective
   — sat·ur·na·lian·ly adverb

   Origin of SATURNALIA
   Latin, from neuter plural of saturnalis of Saturn, from Saturnus
   First Known Use: 1591 ”

   http://www.merriam-webster.com/dictionary/saturnalia

  22. @ Janny: Ik weet enkel dat er 4021 doden waren. Ik ga met jou akkoord dat er andere manieren dan vaccinatie zijn om baarmoederhalskanker te voorkomen, zoals screening. Ik ga zelfs met je akkoord dat dat PAP-screening programma zou moeten uitgebreid worden, om echt alle vrouwen te overtuigen om zich te laten screenen. En controleer al mijn reacties eens: nergens heb ik beweerd dat ik een voorstander ben van vaccinatie voor baarmoederhalskanker. In reactie 8.6 schrijf ik zelfs “ik heb ook mijn bedenkingen rond veel van wat er in de “big pharma” gebeurt.”
   Maar resultaten van verschillende studies tonen aan dat het vaccin effectief beschermt, en dat bijwerkingen minimaal zijn. Maar dat is wat de meesten op deze website niet willen toegeven. En dat is wat mij enorm irriteert: een vooringenomenheid tegen alles wat met big pharma te maken heeft, en dan onterecht kritiek geven. Erken gewoon dat het werkt; dat betekent dan nog niet dat je het MOET gebruiken. Het beschermt trouwens maar tegen enkele types van carcinogene HPV, dus screening blijft nog steeds nodig. Ik weet zeer weinig af van gezondheids-economie, maar misschien zou de overheid dat geld dat nu voor vaccinatie gebruikt wordt, zelfs beter kunnen gebruiken om de PAP-screening efficienter te maken.

  23. In Nederland krijg je vanaf een bepaalde leeftijd om de 5 jaar! een oproep om je te laten testen tegen baarmoederhalskanker…
   …in andere landen is dat ieder jaar!
   Als je dus nu getest wordt en het is alles goed, dan kan je toch na een half jaar kankercellen ontwikkelen en niemand heeft het in de gaten…
   Dus de preventieve vaccinatie is waarschijnlijk goedkoper (en dan hebben we het nog niet over de winst van de pharmaindustrie) voor de overheid dan ieder jaar gratis een uitstrijkje….rare wereld….
   Kan je daar iets aan doen Koen??

 8. Le Roy school USA : Doctor who reportedly diagnosed ‘conversion disorder’ received substantial payments from pharma companies

  Dr. Mechtler received the following payments from Glaxo and Merck:

  $62,400 in speaking fees in 2009 from Merck
  $75,200 in speaking fees in 2010 from Glaxo
  $19,819 for research from Glaxo in 2010
  Another $10,000 from Glaxo in 2011

  http://thebatavian.com/howard-owens/doctor-who-reportedly-diagnosed-conversion-disorder-received-substantial-payments-pharm

 9. Weer een reden om uw dochter maar niet te laten inenten. Vaccinaties laten zetten is gebaseerd op de angst voor een eventuele ziekte en angst is een selchte raadgever. Uiteraard mag iedereen zelf weten wat die doet met betrekking tot vaccinaties.

  1. Aardebewoner roept: ‘Uiteraard mag iedereen zelf weten wat die doet met betrekking tot vaccinaties.’

   En dan roep ik ‘experiment’.. Zoiets..?

  2. Ik bedoel te zeggen dat als iemand die spuit wil hebben dan doet die dat toch. Wij als wereldverbeterende “wijsneuzen” hoeven toch dat voor een ander niet te bepalen.
   Wij kunnen ervoor kiezen niet gevaccineerd te worden nu we volwassen zijn. Helaas hadden we als baby weinig in te brengen. Daarom doen ze die spuitjes ook in babies. Flauw is dat.

 10. Reële en korte-termijn plannen HPV-richtlijnen binnen de EU. http://www.genticel.com/web/31-hpv-diagnosis.php

  “A supplement to the EU guidelines for Quality Assurance in Cervical Cancer Screening (2nd addition) by the European Commission will be published early 2012. A recent review of these European guidelines presented as key recommendations the use of HPV testing in triage of minor cytology, follow-up after treatment, quality control of cervical cytology and in primary screening of women aged ABOVE 30 years old (M Arbyn 2011).

  In the USA, the American Congress of Obstetricians and Gynecologists (ACOG), the American Cancer Society (ACS), the American Society for Colposcopy and Cervixal Pathology (ASCCP) have now recommended the use of HPV and Pap testing at each clinical visit for women OVER THE AGE OF 30 (Katki HA et al. 2011).”

  Genticel = “Gentle T Cell vaccines”

  http://www.genticel.com/web/3-company-origins.php
  Naast ProCervix ook andere vaccins in het vooruitzicht : “The second product candidate is also a therapeutic HPV vaccine that is currently in research stage and will target patients with a different medical need.”
  Voornaamste sponsor : Edmond de Rothschild Investment Partners
  « Approximately 291 million women are carriers of HPV »

  1. Edmund de Rothschild.

   Je zegt het al, de Illuminatie, Elite, de eigenaren van zo’n beetje elke centrale bank in de wereld.

   en als je hun bank niet hebt zie Irak,Iran,Libie,N-korea,cuba,soedan.
   Dan weten we gelijk dat die hun handen er niet voor omdraaien zoals onze eigen ANP zelf laat zien hoeveel slachtoffers ze maken.

   Voor de liefhebber hier de timeline van de Rothschild.
   Rotschild heet eigenlijk anders het wapenschild van de familie was alleen rood(roth).
   Rothschild’s en rockefellers zijn de eigenaren en oprichters van de FED (1913).

   Dus niks Fedral’s aan. kennedy wilde in 1963 de treasurie dollar oprichten vlak voor zijn dood.(kennedy-obligaties). act.11110.

   http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

   een paar dooien meer of minder?

   Het is ongelofelijk in een paar eeuwen zitten die gasten in of overal tussen.

   Privatiseren is dus ook een uitvinding van hun.

   georgia guidstone,: overbevolking is erger dan een nucleaire aanslag.

 11. Kort Samengevat:

  Waarom zouden wij nog langer zorgpremies e.d. betalen?

  Als je auto verkeerd is gerepareerd, en je maakt brokken met slachtoffers.
  ben je zelf enof de reparateur aansprakelijk.

  En dient deze zorg te dragen voor schadeloos stelling.

  De eigenaar /gebruiker had zich moeten overtuigen dat het veilig was.

  Maar het zal wel weer afgedekt zijn met art.120 of een soort Pikmeerarrest.
  Maar dat is alleen in Nederland.

  Helaas conform EU-recht e.d. komt dit gevaccineer maw in aanmerking voor genocide enof doodslag.

  Als ik mw. Schipper en consorte was, zou ik maar wat minder hoog van de toren blazen.
  Voordat je het weet staat er een mevrouw Bachmeijer voor je, die het volledige vertrouwen in het corrupte rechtssysteem kwijt is.

  Haar Franse collega van gezondheidszorg heeft al achter het hekje gestaan.

  En de MAAT is zachtjes aan VOL.

  Eigelijk moeten niet wij verplicht maandelijks zorgpremies afdragen.
  Maar dienen WIJ met zijn allen schadeloos gesteld te worden.

 12. als je goed kijkt:meer kinderen met autisme, neurotische aandoeningen, moeilijker opvoedbaar, agressiever, jonger seksueel actief een verharding in het algemeen, minder aanwezig zijn van in voelend vermogen(dit vermogen is gekoppeld aan het geweten) er worden oorzaken gezocht in de opvoeding, gewelddadige spelletjes maar dat is het niet alleen, dat zijn de aanvullende factoren, Hypothese van mijzelf, je begint bij de basis, vanaf 2 maanden
  ga je kinderen dus beschadigen met allerlei vaccins en de gemene toevoegingen, de effecten zijn niet echt voorspelbaar, het ene kind reageert heftiger dan het andere, de rest doet de maatschappij met al zijn negativiteit, opvoeding, genetisch gemanipuleerde voeding, fluor en andere giffen, school, vriendjes, gewelddadige spelletjes op de computer,weinig ruimte voor gezonde ontwikkeling ik bedoel te zeggen dat het een heel programma is tussen 2 maanden en jong volwassenheid om die mens te vormen en te conditioneren.Of je hebt de ideale slaaf, een die er in gelooft en niet anders durft, of het slaat de andere kant op en je krijgt een crimineel,in beide gevallen is er weer medicatie nodig,de slaaf die depressief is omdat die zich slaaf voelt,de crimineel omdat die in toom moet worden gehouden.Laatst las ik dat half Nederland depressieve klachten heeft en een of ander medicijn nodig heeft om te kunnen functioneren.

 13. simpel toch, vraag aan de arts die je inent dat hij de volledige verantwoordelijkheid draagt als er iets fout gaat, en laat hem dat ondertekenen. Tot hiertoe heeft nog geen enkele die verklaring ondertekend en dus ook niet ingeënt. Super.

 14. Zag op de t.v.gisteren een spotje dat ze binnenkort een vaccin tegen astma hebben geknutseld en op de markt willen brengen.
  Alvast een waarschuwing,stink er niet in die bende….
  Ze steken ze maar in hun eigen ….
  Het R.I.V.M heeft weer geld & slachtoffers nodig!

  Vroeg in het voorjaar voorspelde ze in het nieuws ze al dat in ’t najaar veel mensen met longklachten zouden zijn. Hoe wéten ze dat zo goed??
  Waarschijnlijk wisten ze toen ook al héél goed dat er afgelopen jaar zo gigantisch veel gesproeid is d.m.v. Chemtrails en nóg… Gelukkig de laatste dagen met deze kou is de lucht schoon van strepen.

  1. Offtopic, maar ach… Zag gister weer wat chemtrails verschijnen.. Het koude weer he, waren het niet de weermannen die verklaarden dat die “dikke contrails” juist door de koude luchtlagen komen. “Beetje” tegenstrijdige berichtgeving.

  2. ‘wat zit er in chemtrails’?
   Je wilt het niet weten?….dus niet lezen als je het niet wilt weten!
   Het blijkt opnieuw, een goed afweersysteem is het belangrijkste in deze tijden.

   Hieronder een overzicht van enkele bestanddelen welke
   wereldwijd in chemtrail samples en neerslag word aangetroffen: Metalen

   – Aluminiumoxide,
   Toepassing: UV block.

   Gezondheidsrisico’s: Afhankelijk van de blootstelling kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

   – Bariumzout,
   Toepassing: Communicatie, reflectie van radiosignalen.

   Gezondheidsrisico’s: Barium is een alkalisch metaal en bariumzout behoort tot de 3 meest giftige bestanddelen. Het is een gif voor spieren, waaronder de hartspier. Het zet spieren in eerste instantie aan tot groei, gevold door afname kracht en verlamming. Inhalatie geeft na 8 uur een duidelijke vertekening van de longen aan en na 1 dag kleine schaduwen door knobbelvorming op fibreus weefsel (nodules) via röntgenfoto’s. Deze nodules ontwikkelen zich rond de bariumdeeltjes. Na 8 maanden heeft er celwijziging plaatsgevonden. 10 milligram per kilogram lichaamsgewicht veroorzaakt 100% overlijden in 2-3dagen. Het veroorzaakt gewichtsafname en een verandering in het bloedbeeld als afname van erytrocyten, leukocyten en verandering hemoglobine. Er zijn pathologische veranderingen aangetoond in hart, lever en nieren.

   – Ethyleen Dibromide,
   Toepassing: Werd vroeger toegevoegd aan loodhoudende brandstof en is een pesticide. Ontwikkeling van dna beperken?

   Gezondheidsrisico’s: Volgens de EPA is het een van de dodelijkste chemicaliën bekend. Bij inhalatie loopt men o.a. een hoog risico op celafwijkingen, tumoren in nasale holten en longen. Bij huidcontact een hoog risico op celafwijkingen aan huid en opnieuw longen. Beschadigd lever en nieren. Het breekt in op het dna, maar veroorzaakt geen chromosoomafwijking.

   -Pseudomonas fluorescens,
   Deze bacterie is niet gevaarlijk voor gezonde mensen, maar wel voor hen met een verminderd immuunsysteem. Het belast de luchtwegen, veroorzaakt hoesten en algemene zwakte. Er is onderzoek verricht naar het ontwikkelen van metaalresistentie met behulp van deze bacterie. Het word ook ingezet bij gewasbescherming, zoals schimmels.

   – Pseudomonas Aeruginosa,
   Belast eveneens de luchtwegen en algemene weerstand. Veroorzaker van infecties oren. Behandeling faalt snel door resistentie, met chronische infectie tot gevolg. Er vormt zich een slijmlaag, biofilm in de luchtwegen gericht tegen het immuunsysteem en antibiotica. Het is tevens in staat met zijn gastheer of vrouw genetische informatie (plasmiden) uit te wisselen.

   – Enterobacterien.
   Darmbacterienn zoals E-Coli en Salmonella.

   – Pneumokok.
   Met name bij een verminderd afweersysteem veroorzaker van longontsteking, bijholteontsteking, artritis, nekkramp, oorontsteking, sepsis, en buikvliesontsteking.

   – Brucella kristalvorm.
   Veroorzaker van MS en gerelateerd aan aids, kanker, diabetes, Parkinson, Alzheimer en arthritis.

   – Serratia Marcescens.
   Veroorzaker van longontsteking en nosocomiale (ziekenhuis) infecties zoals methicilline-resistente staphylococcus aureus, of kortweg M.R.S.A.

   – Mycoplasma’s.
   Worden in verband gebracht met zeer veel aandoeningen zoals arthritis en aids.

   Vermoeidheidssyndromen, CVS, ME en Fibromyalgie vinden (deels) hun oorsprong in combinaties van dergelijke bestanddelen, die zijn terug te vinden in vele patenten.

   Hierbij valt op dat er ook oorzakelijke patenthouders zijn die vervolgens het medicijn leveren.
   bron: kraakhelder

  1. Autisme en Alu verbindingen ;

   Quote:

   ” Scientists find correlation between autism and aluminum in vaccines
   February 9, 2012 By MICHAEL WAGNITZ

   It’s now been almost three years since I wrote a column in The Capital Times about our ignoring of safety data concerning the use of the neurotoxin aluminum in vaccines. At that time there were no studies examining its use in childhood vaccines and the explosion in autism affecting our children. This has since changed.

   In November, a group of scientists from the University of British Columbia published a paper in the Journal of Inorganic Biochemistry titled “Do aluminum vaccine adjuvants contribute to the rising prevalence of autism?”

   Aluminum is used as an adjuvant in vaccines to provoke a strong immune response to the vaccine antigen. Aluminum-containing vaccines are administered at birth and again at 2, 4, 6, 12 and 18 months of age in the U.S. As both a neurotoxin and immune stimulator, aluminum is especially problematic when considering neuro-immune diseases such as autism. Aluminum vaccine adjuvants have been linked to a variety of adult autoimmune disorders such as Gulf War syndrome, yet newborns and infants are being exposed to much higher levels than adults. This is especially problematic when weight and blood volumes of infants are considered. ”

   http://sanevax.org/scientists-find-correlation-between-autism-and-aluminum-in-vaccines/

  2. In Lies We Trust Part 2 of 16
   http://www.youtube.com/watch?v=nrwTciHIpEQ

   Quote:

   ” Are we winning the wars officials say we must? Wars against cancer, AIDS and terrorism?

   Hollywood films and health officials herald happy endings, but family and friends everywhere are ill and getting sicker, fatter, more depressed, and broke popping pills and paying medical bills.

   Now officials urge you to prepare for the worst bioterrorist attacks in history (aside from nuclear explosions, and escalating “natural” disasters).

   This controversial documentary produced by “World Leading Intellectual” and drug cartel critic, Sir Leonard George Horowitz, exposes officials, corporations, and American intelligence agencies for historic devil-doing.

   This unique film takes you inside the policies, politics, and propaganda of genocide with a twist of humor. Horowitz exposes unprecedented fraud, malfeasance, and murder as a clear and present danger to you and your loved ones.

   In Lies We Trust examines the CIA’s direction of Hollywood, and modern medicine, and will have you rethinking their impacts on the way you think about current events, increasing threats of outbreaks, cancer, and AIDS.

   Where do you suppose skyrocketing rates of these and other modern plagues came from?

   This award-winning doctor advances compelling analyses of documents explaining our modern maladies as
   “socio-political impositions” not made in Heaven.

   In Lies We Trust examines the military-medical-petrochemical-pharmaceutical profiteers behind medical maddness; their political prostitutes, and shoddy scientists.

   Stunning evidence including secreted interviews explains why millions of innocent and gullible people worldwide have been killed, and billions more are now being frightened into drug addictions, side-effects, profitable illnesses, and premature death.

   Watch In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism to learn why your life is entrusted to Manchurian candidates who don’t even know how and why they aim to kill you.
   Your generous donation(s) for this monumental production, in support of more works like it, are requested and greatly appreciated. “

  3. gevoel en vertrouwen daar kan de oude wetenschap niets mee en de leden van de nieuw adagium wezenloze mormoonse KloonKerK in “5d” trouwens ook niet, maar wat de oude wetenschap wel kan is zich kritiekloos laten inspannen voor het karretje van de politieke oligarchische Trojka, militair industrieel pact tussen banken met het grote nep fiat papier geld gebakken uit digitale lucht en corporaties waaronder big Rockafeller PetroPharma met het verholen globalistische eugenetische genocide programma van onze grote leiders achter de wetenschappelijke schermen… In die zin hebben ze elkaar wel weer gevonden.

   Rockafeller Skank by Fatboy Slim
   http://www.youtube.com/watch?v=FMrIy9zm7QY

   we moeten onvruchtbaar zijn, dom en willoos, vandaar de gifspuit en al die e-nummers in het bestraalde varkens eten zonder voldoende vitaminen en mineralen. Dat dit resultaat al meer dan bereikt is, dat is dagelijks goed te merken op het internet, niemand heeft nog zin om zich voort te planten laat staan ergens enthousiast over na te denken..

   Op je twintigste zo geslachtloos mogelijk vroeg in de overgang, de ideale nwo werknemer, cashiers and clerks van de overzeese Chinese supermarkt, das het hoogst haalbare hier in dit *%(! landje.

   Quote:

   ” Troika wijst de alliantie van drie persoonlijkheden (beleidsmaatregelen of militairen) van gelijk gewicht aan die zich verenigen om te leiden. Het is het Russische equivalent van Triumviraat Romein.
   Hij verwijst naar in de Russische geschiedenis verschillende allianties die zijn voorgekomen, in De Sovietunie. ”

   http://www.multilingualarchive.com/ma/frwiki/nl/Tro%C3%AFka_%28politique%29

  4. beter 5 seculiere van god los geslagen kippen niet goed snik in de knip dan 25 verre nieuwe relie zotten in een kot..

   (zelf verzonnen wijsheid van de dag)

 15. Iedereen die denkt of zeker weet dat ie er baat bij heeft moet het maar gebruiken. Maar het spel van vaccinatie wordt gewoon niet eerlijk gespeeld. Dan heb ik het nog geen eens dat het gemaakt is uit economische overweging. Want daar draait onze hele matrix op. Want het gaat alleen om welvaart en niet om welzijn. Want in een economische maatschappij komt de mens niet op de eerste plaats. Wat het ook ondoorzichtig maakt dat er een belangenverstrengeling is tussen farmacie wetenschap en overheid. Allemaal mensen met ‘kennis’ met authoriteit (de gevestigde orde) gewoon bepaalt wat goed voor ons is. Ook dit is bijzaak maar zeker niet uit te sluiten als argument om achter ‘gedwongen’ vaccinatie vraagtekens te zetten. Aan ‘goede’ bedoelingen hebben we niets. Want iedere dode is er een.
  Een andere drogreden is de gebruikte statistiek die kan nooit een populatie van 100% kan zijn. En zij is aan altijd plaats, tijd gebonden, tijdrovend en geldverslindend. En als men het niet weet dan biedt de dobbelsteen uitkomst. Uitschieters worden tafel geschoven. Want uitzonderingen bevestigen de regels passen natuurlijk niet het plaatje als men het einddoel persé wil bereiken. Vaccins hebben geen lange houdsbaarheidtermijn. Dus er is altijd reden om de juiste controleprocedure te omzeilen of test dubbel blind etcetra niet uit te voeren om het product snel op de markt te krijgen om de consument te bereiken.
  Het is nooit bewezen dat vaccinatie preventief werkt. Waarom gaat de ene wel dood en andere niet? Wat ik zeker weet is dat iemand met een mindere of slechte weerstand, uiteindelijk de eersten zijn die het loodje legt. Een ‘verzwakte’ ziekteverwekker inspuiten blijft een ziekteverwerker en dat iemand met mi dere of slechte weerstand echt niet hebben.
  Wij zijn als mens altijd te willen vechten tegen een gevecht die we nooit kunnen winnen. De bacterien, virussen, schimmels bestaan al zo’n 5 miljard jaar. Hoe kunnen we die uitroeien, volgens mij gaat dat echt niet lukken. Deze eencelligen maken deel uit van het leven hierop aarde. Al onze inspanningen om ze te verslaan is maar een onzinnige poging. Zij zullen net als wij mensen proberen te overleven en dat gaat ze ook lukken want onze wetenschappers om een enkele na hebben toch een bord voor hun kop. Hun manier van denken het reductionistich, analytisch en deterministisch denken vanuit onze matrix is te beperkt om de virussen even met een vaccin uit te schakelen. Ziekten zoals o.a. kinkhoest en pokken komen weer terug. Hoe verklaar de wetenschap dit?
  Het geheel is altijd meer dan de som der delen. En zolang wij deze eencelligen zien als vijand slaan ze terug. Actie is toch altijd reactie. Trouwens alles heeft met alles te maken. Dat begrijpt onze wetenschap ook niet. Waarom die vele disciplines. Niemand neemt zijn verantwoording voor het geheel, maar wijst elkaar aan als er iets misgaat. Dat is mijn discipline niet. Daarom kunnen we mensen ook niet genezen. Het is zoals iedereen zegt alleen symptoombestrijding.
  En dat er succes aan vaccinatie ligt. Ligt gewoon niet aan het feit dat het helpt maar om de informatie die naar je toekomt. Je moet je ook altijd afvragen van wie is die info. afkomstig. En was die bron onpartijdig en heeft die bron geen belangenverstrengeling? En wie de info. kanalen (media) beheert zijn dat met moedwil niet dezelfden om info. naar hun hand te zetten. Ik heb geen bronnen of bewijzen. Ik ga op mijn gevoel af en die laat me nooit in de steek. Onze matrix zit zeer verweven in elkaar en zelf weet ik ook niet altijd hoe die complexiteit te ontrafelen. Maar ik denk en voel als ik het simpel kan uitleggen een andere het misschien kan begrijpen. Of u er nu wel of niet eens mee bent, dit is mijn waarheid.

  1. Microcosmos/macrocosmos , hoe de mensen ooit begonnen met vee gevangen te nemen en te fokken , erachterkomend dat teveel vee op een kluitje een infectiehaard kan worden , zo is men ook de mensheid gaan zien . Homo antibioticus , inenten voordat ze ziek worden door een ziekte die bij een gezonde levensstijl niet naar voren zou komen . Niet naar voren zou komen of niet levensbedreigend zou zijn .
   Hele MacDonalds generaties die bij ieder griepje in de rij staan voor een prikje tegen de nieuwe antichrist . Geef je vrijheid weg voor een prikkie !!
   Mij krijgen ze niet om , helaas de meesten in mijn omgeving wel .
   De menselijke plofkip heeft zijn intrede gedaan .

  2. @Lezer: Je schrijft veel, en over sommige zaken heb je wel een punt, maar op veel zaken heb je het volledig verkeerd. Ik zal gewoon een aantal van jou uitspraken ontkrachten.
   “Het is nooit bewezen dat vaccinatie preventief werkt” Kijk eens naar mijn reactie nr 8 voor enkele bewijzen. Of kijk eens naar al de studieresultaten op http://clinicaltrials.gov/ct2/results?term=gardasil . Of vraag je eens af waarom er nu nergens op de wereld nog de pokken voorkomt, of nergens in Europa en Amerika nog polio voorkomt. Dat is door preventief te vaccineren.
   “Dus er is altijd reden om de juiste controleprocedure te omzeilen of test dubbel blind etcetra niet uit te voeren om het product snel op de markt te krijgen om de consument te bereiken.” Kijk op http://clinicaltrials.gov/ct2/results?term=gardasil, en stel zelf vast dat zo goed als alle studies wel degelijk dubbel-blind en met controleprocedures zijn geweest.
   “Hoe kunnen we die [virussen] uitroeien, volgens mij gaat dat echt niet lukken.” Uitroeien dank zij vaccinatie is al wel gelukt voor de pokken en runderpest. Polio zal over enkele jaren ook uitgeroeid zijn. In prinicpe zijn mazelen, rode hond,… ook uit te roeien.
   “Je moet je ook altijd afvragen van wie is die info. afkomstig.” Daar ga ik tot op zeker hoogte mee akkoord. Maar je kan info niet negeren eenvoudigweg omdat het niet van een neutrale bron komt. Want geen enkele bron is neutraal. Veel belangrijker is om na te gaan of de onderliggende argumenten en bewijzen overtuigend zijn. Een bewering op een blog-site zonder onderbouwing (bvb van het type “xxx doden door complicaties met yyy”) is niet geloofwaardig zonder aanduiding hoe aan die data is gekomen, zelfs als ze in je denkkader past.
   “Ik ga op mijn gevoel af en die laat me nooit in de steek”. Heb jij echt nog nooit een vergissing gemaakt? (behalve dan voor al die fouten in je reactie…) Je hebt blijkbaar een hoog zelfvertrouwen, of je bent zeer naief, maar ik vind dat wel een totaal verkeerde ingesteldheid.

  3. @ Koen…uitroeien!?….daar heb je het al….wie of wat is het volgende?
   Al die ‘boze’ virussen, waar komen die dan vandaan?
   Ennuh…over fouten gesproken….het was toch jouW uitspraken (1e alinea)

  4. @ koen
   Wees maar niet bang hoor al de door jou opgesomde virussen bestaan nog. Dat hoef ik niet te bewijzen dat weet elk weldenkend mens. Al was het maar onder het mom van studieobject zijn er altijd virussen bewaard in de labaratoria wereldwijd. En als je heel slecht over de wetenschap denkt kun je suggereren dat enige lieden van deze “kaste “zich hebben laten inzetten om met deze “studieobjecten “. Met wellicht het doel ze enigzins te moderniseren tot een biowapen, dat geenzins alleen gebruikt kan worden in een oorlog met een vijand. Nee , dit soort “goudmijntjes “kunnen heel goed worden ingezet als economisch van groot belangzijnd. Of voor om het even welke verwrongen machtswellustig ideaal natuurlijk.

  5. @ Koen, wat denk je worden de “resultaten” van de gestopte clinical trials van Gardasil in India ook officieel bekend gemaakt? Ik begrijp natuurlijk wel dat er geen eind resultaat bekend gemaakt kan worden, maar hebben die meisjes die overleden zijn tijdens die trials geen recht om genoemd te worden in één of ander medisch vakblad?? Los van de oorzaak van overlijden, deze meisjes hebben meegedaan aan een clinical trial en zijn tijdens die trial overleden, dus dat hoort gepubliceerd te worden.
   Onder de 108 ( Guido had dat aantal goed) rapporten van overlijden in de Amerikaanse databank VAERS, zijn 5 rapporten van Gardasil en 2 van Cervarix, dus totaal 7 van meisjes uit India, die gestorven zijn tijdens trials. De Indiase Vrouwen groep SAMA heeft de schandalige praktijken met de HPV trials in de publiciteit gebracht. De Westerse media negeert dit volkomen. Waarom??
   Weet jij waar ik publicaties over gestopte trials kan vinden??

 16. Koen wat zijn feiten en bewijzen? Aannames hypothesen zijn ook meningen die plaats en tijdgebonden zijn. En dus per definitie niet de waarheid. Want die bestaat niet. Omdat u en ik toch verschillende referentiekaders hebben. Veroorzaakt dat al een meingsverschil. En wat is u definitie van feit of bewijs? Is dat wiskundige logica of statistiek. Wisk. bewijs is gelijk een boekhoudigk. balans zoals u ziet een momentopname vandaag waar morgen waardeloos. Als wetenschap dynamisch is dan zijn geaccepteerde theorieen nog steeds geen bewijs. Want bewijs is dan statisch en wetenschap is toch altijd in een dynamische wetenschap. Als ik u zegt wiskunde is gelijk boekhouding alleen puur controlemiddel niet meer en niet minder. Een formule bestaat alleen door acceptatie niet meer en niet minder. Theorie is altijd een abstractie illusie een projecie van onze zintuigelijke waarneming. Het bestaat alleen door de randvoorwaarden vast te leggen voor die bijzondere situatie. Van het bijzondere gaan we naar het algemene,dat noemt men generaliseren en onze formule bewijs is geboren. Wij zien bijvoorbeeld dat een blok steen dood is. Het is massief en ondoordringbaar. Maar is dat zo? Als u kwantummechanica los laat op die blok steen. Dan staat die blok niet stil maar beweegt min of meer maar voor het blote oog niet zichtbaar. Om atomaire niveau draaien er electronen om de kern. En er is genoeg lege ruimte tussen kern en electronen. Ga je nog een aantal schalen kleiner in angstrom of nog nog kleiner dan bestaat die kern en electronen uit nog kleinere deeltjes tot aan energiepakketjes toe. Wat wij zien is een brok steen is dat geen illusie vanuit de kwantummechanica gezien? Want wij de gemiddelde mens kunnen die energiepakketjes niet zien? Wiens waarheid is nu juist. Wij met onze blote oog of de waarneming van de kernfisicus? Allebei hebben ze het bewijs dat die brok steen bestaat. Dus een bewijs van de wetenschapper zegt net zoveel of net zo weinig als u de steen met alleen uw 5 zintuigen waarneemt. Dus u invalshoek met bewijs is net zo waardevol als mijn zintuigelijke waarneming zonder bewijs.

 17. Volgens dit artikel is het HPV vaccine in Nederland nu al erg effectief. Zouden de mensen in Zambia weten dat dit een leugen is?

  From EMELDA MWITWA in Nijmegen, The Netherlands
  THE HPV vaccine against cervical cancer has helped to reduce cancer cases by 60 to70 percent in the Netherlands, First Lady Christine Kaseba and her delegation heard from a professor at Radboud University Medical Centre (UMC) here.
  Professor Leon Massuger, a gynaecologist oncologist, urged Zambia to put up a vigorous sensitisation campaign on the benefits of the HPV vaccine before implementing the vaccination programme.
  Speaking when Dr Kaseba, accompanied by Ministry of Health child health specialist Penelope Kalesha-Masumbu, visited the high-tech university teaching hospital, Prof. Massuger said the HPV vaccine has shown positive results over the three years the programme has been rolled out.

  http://www.daily-mail.co.zm/index.php/politics/3503-dr-kaseba-hears-how-hpv-vaccine-fights-cervical-cancer

  1. Dat is nog zieker dan ziek (van geest) om zo te liegen dat het gedrukt staat.
   Als ze het hier niet geloven proberen we het daar. Wat een rotmentaliteit.
   Maar hoogmoed komt voor den val en leugenaars worden ontmaskerd, bedriegers bedrogen en dieven de nacht in gejogen, Zo en niet anders met de zooi. Ik ga verder met denken aan de goede dingen die gaan komen. 😀

 18. HPV best bestreden door vaccinatie meisjes

  Bron: VUMC; 12 januari. 2012

  Inenten jongens minder effectief

  Het oncogene humaan papillomavirus (HPV) kan het beste worden bestreden door zoveel mogelijk meisjes te vaccineren. Hiervan zullen ook de jongens profiteren. Aldus onderzoekers van VU medisch centrum in samenwerking met het RIVM. Volgens hen is het prematuur om over te stappen op een vaccinatieprogramma voor zowel jongens als meisjes nu de vaccinatiegraad onder meisjes beperkt is. Deze conclusie gaat in tegen een recente aanbeveling van het Amerikaanse CDC, dat in oktober nog stelde dat vaccinatie van jongens wenselijk is om het risico op blootstelling aan HPV te minimaliseren. De onderzoekers publiceerden onlangs hun bevindingen in het online tijdschrift PLoS Medicine.

  HPV kan verschillende vormen van kanker veroorzaken: baarmoederhals-, penis- en anuskanker en diverse hoofd- en halstumoren. In Nederland komen meisjes in aanmerking voor een gratis HPV vaccinatie, maar de opkomst in de vaccinatiecampagne viel vooralsnog tegen. Ongeveer de helft van de doelgroep van preburale meisjes heeft zich laten inenten. In de VS is de vaccinatiegraad nog lager.

  Eerdere studies hebben laten zien dat het voordeel van mannenvaccinatie groter is naarmate er minder vrouwen zijn gevaccineerd. Maar VUmc-onderzoeker Hans Bogaards en collega’s concluderen dat verhoging van de HPV vaccinatiegraad onder meisjes veel effectiever is in het blokkeren van virusoverdracht. Vaccinatie van 100% meisjes en 0% jongens leidt tot een grotere reductie dan vaccinatie van 50% meisjes en 50% jongens. Oncogene HPV infectie komt veel voor onder vrouwen, omdat het virus kan aanhouden in de baarmoederhals. Daarom moeten juist de meisjes worden gevaccineerd. En is er volgens de onderzoekers geen reden om nu te starten met jongensvaccinatie.

  http://ajn.artsennet.nl/Artikel/HPV-best-bestreden-door-vaccinatie-meisjes.htm

 19. de gevestigde orde houdt elkaar het hand boven het hoofd. De goedendoelenfonds van Bill Gates wil alle vrouwen uit de derde werdld verplicht inenten tegen hpv. Snappen het kuddevolk de slapers niet dat ze naar de slachtbank worden gebracht. Nwo vind onze aardkloot te vol voor alle 7 miljard mensen. Een reden is reductie van het aantal mensen. Aluminum en kwik werkt averechts in ons menselijk lichaam dat zijn ook stoffen die in onze vaccins voorkomen. Heeft u wel eens gehoord van aluminium-oxidevorming zo groot als bloemkolen in
  het menselijk lichaam na chemische reactie van kwik en aluminium. Anneke Bleeker voor mij expert op vaccinatiegebied heeft dit beschreven via haar laatste nieuwsbrief in pdf. Te downloaden via haar site http:// http://www.verontrustemoeders.nl dd 05 02 2012.
  Het is niet alleen DNA restafval maar ook zware metalen die o.a. onze hersens kapot maken.
  In wo2 werden chemische experimenten op gevangenen in KZkampen door oorlogsmisdadigers uitgevoerd. Dat kon niet door de beugel. Wij ondergaan dezelfde soort experimenten hoe is mogelijk dat wij naief als we zijn weer massaal legetiem naar die slachtbank laten leiden(lijden). De geschiedenis herhaalt zich. Is dat nu moedwil. Of zijn we door de fluoride helemaal apatisch gemaakt? Lang leve de pharmacie van het grote geld. Gezondheid kun je tegenwoordig alleen maar kopen. Wat dacht u van codex alimentarus?

 20. 1.Op mijn website desireerover punt nl staat onder “Vaccinaties” een ‘Aansprakelijkheidsformulier Vaccinatieschade’.
  2. Dat formulier te laten invullen op de priklocatie, kan leiden tot afblazen van de vaccinatie omdat de desbetreffende arts de verantwoordelijkheid voor de negatieve gevolgen kennelijk niet kan/wil nemen.
  3. Op diezelfde website pagina staan een lange en een korte versie ‘RVP 2012′: de exacte inhoudsstoffen (gifstoffen) van alle vaccins in het Rijksvaccinatieprogramma.
  4. Deze tabellen/documenten te hebben gelezen, kan veel levensgevaarlijke beschadigingen aan baby’s voorkomen, waaronder gevolgen als wiegendood en Shaken Baby Syndrome.
  5. Ouders kunnen daarmee ook vermijden onterecht te worden beschuldigd van SBS en uit de ouderlijke macht te worden gezet, want dat is wat de gevestigde medische en justitiële orde in dergelijke gevallen doen.
  6. Let wel, sites die gaan over wiegendood en SBS spreken categorisch niet over vaccinaties.
  7. Op die manier wordt aan ouders informatie onthouden op basis waarvan zij
  A. vaccinatieschade kunnen herkennen en levensreddende doseringen vitamine C kunnen geven, of
  B. de beslissing kunnen nemen om hun baby helemaal niet te vaccineren en alle ellende te omzeilen.

  Overigens: vitamine C is de meest simpele manier voor het bestrijden van infectieziekten (inclusief polio, waar de autoriteiten zo graag mee dreigen) alsmede van vergiftigingen van allerlei aard. Zie op de website pagina onder “Voeding” het artikel ‘Vitamine C Redder in de nood’.

 21. Er word hier in het artikel en in de reacties vaak beweerd dat het vaccin Gardasil gevaarlijk is, en dan wordt er verwezen naar één studie in India, waar er 4 meisjes stierven. Alle andere studies die aantonen dat het een veilig vaccin is, worden dan direct genegeerd. De veronderstelling die iedereen hier dan maakt over de Indische studie is: ze zijn gevaccineerd en ze sterven, dus het ene MOET het andere veroorzaakt hebben. Maar is dat wel zo? Of is het toeval? In India is er nog steeds een zeer hoge kindersterfte. Dus, hoe stierven ze? “two of the girls died of poisoning, one of drowning and the fourth of a fever” (http://www.nature.com/news/2011/110622/full/474427a.html). Voedselvergiftiging (poisoning) is iets dat in India nog vaak voorkomt. Verdrinken (drowning) heeft heel weinig te maken met vaccinatie. Koorts (fever) kan door vanalles veroorzaakt worden. Dus geen duidelijke indicatie dat er ook maar één van de sterfgevallen door vaccinatie is veroorzaakt. De conclusie van een onafhankelijke onderzoekscommissie was dan ook dat geen van de vier sterfgevallen veroorzaakt was door he vaccin. (En als je nu gaat roepen “witwaspraktijken”, zorg dan ook dat je goede argumenten hebt om zo’n beschuldiging te onderbouwen, en dat het niet enkel gebaseerd is op complot-theoriën en algemene paranoia, of je “intuitie” of “gevoel”).
  De studie had 23,000 meisjes gevaccineerd. Er wordt geschat dat 1 sterfgeval door baarmoederhalskanker voorkomen wordt op 1000 vaccinaties (in de Westerse wereld). Dus dit programma heeft mogelijks 23 levens gered.
  Deze studie werd wel (terecht volgens mij) bekritiseerd voor verschillende onetische praktijken.

  1. @ koen
   Het feit dat je je nogal laag dunkend over intuitie en gevoel uitlaat ,spreekt voor mij boekdelen. Ook niet in het minst daar je het in een zin samen met complottheorieen en algemene paranoia noemt.
   Heb ik echter wel even een vraagje voor jou . Hoe zou jij de angstcampagne van het RIVM ten tijde van de mexgriep benoemen? Dat noem ik nou een algemene paranoide houding van die club.
   Hoe verklaar jij het feit dat de pharmaceutische industrie,juridische imuniteit eisten voor vervolgschade n.a.v. de vaccinaties? Hoe verklaar jij het feit dat niet mocht worden geopenbaard hoe duur de vaccins waren. Hoe verklaar jij de stelling dat kwik een lichaamseigen stof is en dus als adjuvant ongevaarlijk. Hoe verklaar je dat minister klink voor elke nederlander 2 doses heeft aangeschaft terwijl vanuit de gezondheidsraad een dosis voldoende werd bevonden en bekent is dat er max. zo’n 70% van de bevolking gebruik maakt van zo’n vaccinatie.. Hoe verklaar jij het door het RIVM gemelde aantal geinfecteerden mexgriepers , terwijl in het totaal slechts 11 onderzoeken zijn gedaan naar welke griepstam verantwoordelijk was voor de griepverschijnselen in patienten?( RIVM heeft ten tijde van de “pandemie”gemeld niet langer onderzoek te doen naar welke griepstam verantwoordelijk was voor symtomen, vanwege kosten en beperkte faciliteiten voor onderzoek.
   Wanneer je deze vragen allemaal beschouwd is het zeer verwonderlijk dat je die club nog steeds zo kritiekloos lijkt te vertrouwen. Wist je trouwens dat thiormisal( heette het zo?)op de europese lijst van biocydes staat en niet verhandeld of weggegooit mag worden , slechts door een erkent bedrijf mag worden vernietigd ( met daaraan verbonden hoge kosten) Hoe heeft dat nederland binnen kunnen komen . Volgens het RIVM was het gewoon een stof en geen biocyde. ( das ongeveer hetzelfde als ik zeg dynamiet in huis te hebben en stel dat het gewoon een stof is en geen explosief en dat het daarom mag.)
   En neem nou je laatste alinea , die rammeld toch aan alle kanten? er spreek geen enkel feit uit dat het vaccineren vergoeilijkt . Zeker niet wanneer je steld dat geschat wordt dat en dus mogelijk zo veel levens zijn gered. Een dergelijke argumentatie tegen vaccinatie had je gelijk al afgeschoten , zodra het echter voor is kan die argumentatie wel?
   Nee in mijn ogen is de gene met de kokervisie en het bord voor zijn kop hij die voor vaccinatie is.

  2. @MArcel: Het feit dat jij laatdunkend doet over kennis en feiten, en de voorkeur geeft aan intuitie en gevoel, spreekt voor mij boekdelen. Stel dat jij gearresteerd en veroordeeld zou worden, gewoon omdat een agent het gevoel heeft dat jij een moord hebt gedaan. Zou je dat normaal vinden? Ik niet; als dat met mij zou gebeuren, dan wil ik dat die agent met goede argumenten afkomt, en verwacht ik dat ik die zal kunnen ontkrachten in een rechtszaak als ik onschuldig ben.
   Verder ga je helemaal niet in op wat ik schrijf in mijn reactie, over die Indische studie. Is dat omdat het eigenlijk allemaal klopt? De feiten tonen nu eenmaal aan dat vaccinatie veilig is, en een efficiente manier om dodelijke ziektes te voorkomen. Dat ontkennen is je kop in het zand steken. Hoe de marketing afdeling van big pharma, de overheidsinstellingen en de politiek daar me omgaat, daar spreek ik me echter niet over uit.
   Dan kom ik ook nog even terug op een aantal van jou uitspraken:
   “Wist je trouwens dat thiormisal( heette het zo?)op de europese lijst van biocydes staat en niet verhandeld of weggegooit mag worden ?” Het heet thiomersal (ook thimerosal genoemd). Als je de naam er al niet van kent, hoeveel weet je er dan wel van? Ik weet inderdaad dat het onderhevig is aan de REACH richtlijnen, en ik weet er nog veel meer van. Maar ken jij de LD50 ervan? Kun jij de MSDS info daarvan terugvinden en interpreten? Trouwens, wat heeft thiomersal met deze discussie te maken? Het wordt al jaren niet meer in de routine vaccins gebruikt in Europa en de US. Het zit ook niet in de vaccins tegen baarmoederhalskanker.
   En dan jou uitspraak: “Hoe verklaar jij de stelling dat kwik een lichaamseigen stof is en dus als adjuvant ongevaarlijk” Van waar haal je de nonsens dat kwik een lichaamseigen stof is? Dat heb ik nog nooit iemand horen beweren. Zegt jou intuitie dat de big pharma dat beweert, of zo? Trouwens, kwik werd nooit gebruikt als adjuvant. Ik vermoed dat je naar thiomersal verwijst (een ethyl-kwik derivaat). Maar dat is ook geen lichaamseigen stof. Het werd vroeger als preservatief gebruikt (en dus niet als adjuvant, maar ken jij wel het verschil?), en is iets helemaal anders dan kwik.
   Tot slot, heb ik nog eventjes de definitie van kokervisie in Van Dale opgezocht: “eenzijdige visie van iemand die slechts een klein deel van het geheel overziet”. Ik heb elders op deze website al gezegd: ik ben bereid bij te leren, en als je met goede argumenten afkomt, ben ik steeds bereid mijn visie te veranderen. Maar ik krijg enkel niet-onderbouwde uitspraken, of persoonlijke aanvallen. Anderzijds, aangezien jij de feiten gewoon naast je neerlegt, zoveel redeneerfouten maakt, blijkbaar niet weet wat voor studies er allemaal gedaan moet worden om een vaccin op de markt te mogen brengen, en zoveel foutieve veronderstellingen en uitspraken doet, beantwoordt jij perfect aan deze definitie.

  3. @ Koen….aan de ‘Indiase kindersterfte’ wordt ook hard gewerkt om die in stand te houden…;)
   Wie was die onafhankelijke onderzoekscommissie?
   Poisoning is vergiftiging, kan dus alle kanten uit….

   Je bent zo gedreven in je pro-vaccinatie-houding, en je bent niet de enige in dit circuit!
   Ik vrees…. ook zouden er tig bewijzen zijn dat vaccinaties niet deugen en ons alleen maar zieker maken……een niet-willend oor luistert niet…ik snap jou ergens…je wilt het gewoon niet voor lief nemen, dat we zo vreselijk door ‘onze’ overheden voor te gek worden gehouden…het is niet erg…op een gegeven moment snap jij het ook…intuïtief of niet….
   Voor mij zijn de vaccinatie-programma’s een hulpmiddel om het degeneratieproces van de mensheid te bevorderen…
   Hoe ver ben jij in dit proces?

  4. @ Koen….het is misschien beter het onder jouW reactie te posten 🙂
   …hier is een link waar je met eigen ogen kunt lezen, wat er door mensen zelf is gepost, hoe mensen na vaccinaties reageerden….dus uit eerste hand.
   Het is wel in het Duits, maar ja, je bent volgens mij slim genoeg om het aan te kunnen….en anders mag je me een Nederlandse pendant sturen.

   http://www.impfschaden.info/de/impfschadensmeldungen.html

  5. @ Koen als je dat artikel uit nature.com even weer op je beeldscherm te voorschijn haalt en dan naar beneden scrolled dan kun je daar het volgende lezen:

   [..The WHO approved Brighton classification of adverse events following immunization (AEFI) is used in such investigations. According to the Brighton classification, a death that occurs soon after a vaccine has been administered is classified as “certainly related” or “probably related to vaccine” if no alternative cause for the adverse events is found. There is no category “Probably not related to vaccine” in the Brighton classification of AEFI. We, at Sama are concerned at this attempt to water down the Brighton classification, as though the loss of lives in a vaccine misadventure in this region of the world is of less importance than in other areas of the world…]

   [..The article only mentions four deaths that occurred in Andhra Pradesh; one due to fever, two from poisoning and one from drowning.
   However, in the process, it leaves out the two deaths that occurred in Gujarat and one more that occurred in Andhra Pradesh following the suspension of the trials.
   In both cases in Gujarat, one reported as a suspected case of malaria and severe anaemia and the other as a suspected snake bite, no post mortem was carried out while at the same time further investigations were dropped stating the lack of causal relationships with the vaccine.
   Similarly in the 5th case in Andhra Pradesh, the Ministry’s investigative committee has criticized the lack of detailed medical records and past medical history of the child that makes it difficult to arrive at any logical conclusion regarding the cause of death.
   Similarly, in the case of the death due to suspected snake bite, Dr. Y.K. Gupta in his report mentioned that, “there was no description of a snake bite, no presence of fang marks and no local wound condition. It also does not mention the presence of either neurotoxic symptoms (paralysis, head drop, ptosis etc.) or hemotoxic symptoms (bleeding from wound/ DIC or hematuria etc).” [ Ref: Final Report of the Committee appointed by the Govt. of India to enquire into “Alleged irregularities in the conduct of studies using Human Papillloma Virus (HPV) vaccine” ]
   It thus seems absurd that the death could be written off as a snakebite without any further investigations just because “area has snakes”? Further the committee also categorically states that ¦ the methodology at both places was not designed well to capture AEFI. Further it has also been noted that a post mortem was only carried out in 2 out of the 7 cases..]

  6. @Janny: Wat ik ook nog heb gelezen (op http://samawomenshealth.wordpress.com/):
   “One of the major deficiencies of the study in retrospect was inadequacy of the preparation for tackling Serious Adverse Events (SAEs) and deaths, whether related or unrelated to the vaccine. The deaths came to notice after a long gap of their occurrence, mainly when the preparations were a foot for the next round of vaccination. And then no independent body of experts analyzed the cause of deaths.”
   Dus, de studie was slecht uitgevoerd, en pas weken/maanden na die sterfgevallen, werden de organisatoren van deze studie zich bewust van die sterfgevallen. Het was dus moeilijk of onmogelijk om de doodsoorzaak via autopsie of zo ter dege na te gaan. Het wordt dus gewoon een wellens-nietens spelletje, want er is geen betrouwbare data beschikbaar. Daarom, om een beter beeld te krijgen, kijk ik naar meer betrouwbare studies: terug te vinden op clinicaltrials.gov. Zoek daar op “Gardasil”, en er zijn 22 studies met resultaten. Dit zijn studies waar er ook specifiek gekeken wordt naar bijwerkingen (in tegenstelling tot de Indische studie). Ik heb het niet opgeteld, maar ik schat dat over de verschillende studies heen, er zo’n 10,000 meisjes het vaccin hebben gekregen. En hoeveel zijn er gestorven? Eén, in studie V501-023. En dat was door een auto-ongeluk. Dus eigenlijk nul. In correct uitgevoerde studies.

  7. Waarom telt een auto-ongeluk niet?

   Op de FDA site kun je dit vinden

   [..As with all vaccines, FDA closely monitors the safety of Gardasil. Syncope (fainting) has been in Gardasil’s labeling for both the healthcare provider and the patient since October 2007; however, FDA and the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) continue to receive reports of traumatic injuries of individuals fainting and falling after receiving Gardasil. Some who fainted have had serious injuries from falling, which have often occurred while still in the healthcare provider’s office, and other fainting episodes resulted in motor vehicle accidents..]

   http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm165145.htm

  8. @ koen
   de stelling dat kwik een lichaamseigen stof is werdt gedaan op een persconferentie aangaande de mexgriep door een mevrouw.(gerelateerd aan ik meen het RIVM en anders het ministerie. ). Mijn desinterresse voor de door jouw aangehaalde “feiten” moet je niet verwarren met laagdunkend uiten erover, eerder het kan me niet meer schelen welke leugens en verdraaingen er nu weer gepromoot worden. Ik zou zeggen lees dit eens en kom er achter wat er werkelijk speelt en wie jij nu zo wanhopig poogt te verdedigen. Ik weet het het is een heel stuk maar doorspekt met studies rapporten en overheidsdocumenten om alle beweringen te stafen, lijkt mij een spekkie voor je bekkie.
   http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny

   Dan nog even over adjuvants en preservatieven, beide hebben imo. niets te maken in het lichaam. En ik weet meer van deze materie dan je zou verwachten daar ik die hele mexfarce aandachtig gevolgt en bestudeert heb zowel op het net als uit de eerste hand met een zoontje van mij. Ik zal een verslag van de uren durende telefoongesprekken met gggd en andere instanties maar even laten voor wat het was .Halve waarheden ,verdraaingen van de werkelijkheid, leugens,en onwetendheid .
   Misschien leuk weetje nog, ik ben voormalig beroepsmatig in het gezondheidswereldje werkzaam geweest en weet derhalve van het gemak waarmee pilletjes worden uitgedeeld en uitgeschreven.
   Trouwens ik begin wel te twijfelen aan jouw kennis omtrent vaccinaties daar het een algemeen erkent feit is dat thiomersal wel degelijk aan de vaccinatie was toegevoegd.
   Dit verklaard ook de hele rel daaromtrent tijdens de mexgriep “pandemie”.

  9. “Koen” heeft er een dagtaak aan om zijn vaccinatiereligie uitgebreid op allerlei blogs te deponeren en alles te onderzoeken en uit te kristaliseren. Of niet dan “Koen”? Moet toch wel een hoop tijd in gaan zitten…. “Koen” heeft geen zelfgenezend vermogen en immuunsysteem, Koen bestaat, omdat er vaccinaties zijn en daarom wordt hij ook nooit ziek. Zijn wereld is plat. Gelukkig zijn hier voldoende nadenkende en kritische personen die wel begrijpen dat met vaccinaties je het natuurlijke immuunsysteem volledig omzeilt en dat een er een hoop rotzooi inzit. Wake up Koen, you are part of the sheeple.

 22. Koen bedankt voor uw reactie. Het gaat bij om bewustwording iemand overtuigen heeft geen enkele zin dat betekent vechten en per definitie is er nooit een winnaar. Zo ervaar ik ook en respecteer ik ook alle leven om heen. Ook tov de eencelligen zoals virussen en bacterieen. De natuur streeft naar volmaaktheid en geen enkele wetenschap is instaat die natuur naar hand te zetten. Hoe goed het ook is bedoeld. Wij kunnen de natuur alleen als voorbeeld nemen nooit overtreffen of de arrogantie hebben ze verslaan. Wij maken ook deel van die natuur als wij natuur vernietigen dan vernietigen wij ook onszelf.

  Snapt u als wij bijvoorbeeld alle bijenvolkeren zouden doden wat voor impact dat zou hebben op ons bestaan? Bacterieen en virussen zijn voor u ziekteverwekkers. Is dat altijd zo geweest moet u zich afvragen. Hebben alle ‘eigentijdse’ ziekten altijd al bestaan of bestaan ze pas de laatste 200 jaar inherent aan onze manier van leven?

  Geloof u in toeval? Ik dus niet. En vooral niet wat wiskundige statistiek en kansberekening ons doen geloven, want als wetenschappers het niet meer weten is kansberekening hun oplossing . Hoe manipulatief is dat. Met een dobbelsteen kun je het resultaat beinvloeden. Hoeveel keer gooien zegt het u mij maar. Het blijft natte vingerwerk.

  Dat ik geen fouten maakt is uw conclusie. Juist fouten maken is mens eigen. Zonder fouten zouden we ook niet tegenover elkaar staan en een andere mening hebben. En zonder fouten ook geen bewustwording. Ik ben geen man van het bewijs. Want bewijs zegt mij helemaal niets. Vraagt u zich eens af of iemand die nu niets heeft met wetenschap wordt zijnl leven daardoor als ‘minder’ ervaren. Ik kan natuurlijk niet in uw hoofd kijken. Maar het vaccinatie probleem wordt een welles en nietus spelletje. Ben je er niet voor dan ben je er tegen. Altijd met bewijzen komen. Dat is vaak alleen obv ontvangen informatie. En zolang wij zelf die informatie filteren kan ik alleen concluderen dat iedereen daardoor zijn eigen waarheid heeft. En dat alles met alles te maken heeft. Is uw stellingsname de halve waarheid. Zoals mensen toen; Gallieo zei de aarde draait om de zon draait en is niet middelpunt van ons heelal. Het heeft voor velen jaren geduurd zowel honderd jaar geduurd omdat te accepteren.

  Ik heb genoeg redenen om tegen vaccinatie of antibiotica te zijn. Laat inzoverre de natuur haar gang want zij weet precies wat goed of fout voor ons is. Want ook bacterien virussen hebben hun nut in de natuur. We zoeken vaak onze vijand buiten ons zelf. Als iedere mens in evenwicht is met natuur en omgeving en wij ons daaruit deelmaken en er nooit boven willen staan dan zult u zien dat ook ziektes als kanker uit ons leven verdwijnen. Mensen worden niet genezen. Het is louter symptoombestrijding. Alleen accent op het fysieke en chemiereacties in de mens. Daarom al die exotische pilletjes en drankjes die de pharmacie ons aanbieden, die alleen helpen tegen dat die ene kwaal. De bron wordt niet aangepakt van die ziekte. En die vele disciplines binnen medische wetenschap maakt het patient ook niet gemakkelijk.
  Uit de praktijk blijkt dat je een batterij medicijnen moet slikken om 1 kwaal te bestrijden. Is het daarom niet terecht dat mensen opmerken ze willen aan ons verdienen. En het is toch schrikbarend wat u in bijsluiter leest en dat geldt ook voor gardesil.
  Wij kunnen er gemakkelijk over praten. Maar degene die het naar binnenkrijgt is toch het slachtoffer. Ik zegt elke dode is een dode. En niet volgens dat domme gelul volgens die statistiek hypothese sus en zo met waarschijnlijkheid moeten we dat accepteren. Wij zijn levende wezens geen producten. Met levende wezens moet je niet experimenteren. Je weet het zeker dat het werkt of je doet het gewoon niet. En er zijn genoeg redenen te verzinnen om de werking vaccinatie instand te houden want me moeten toch er wat aan verdienen.
  Als u mij naief vindt dat zijn uw woorden. Ik praat voor mijzelf u praat voor uzelf. Iemand beoordelen of veroordelen die grens ben allang ik voorbij.

  Voor de timebeing is polio en pokken is voor u uitgeroeid. Hoe is dat dan mogelijk dat juist pokken en kinkhoest als ziekte weer terug zijn. Is uw informatie wel uptodate. Wetenschap is toch dynamisch. Maar niet heus ook daar heb je verdeel en heers. En de gevestigde(statistiek) orde rules.

  Gebruik ook eens meer uw intuitie (gevoel) u komt dan dichter bij zelf en ik beloof u een ongekende wereld gaat voor u open. Vooral de kracht ligt juist in uzelf en niet wat anderen daarover vinden/denken. Moeilijk? Gewoon doen.

 23. Dit nog maar even herhalend (ook voor Koen bestemd gezien zijn onwrikbare geloof in de doeltreffendheid van het vaccin) :

  Open brief aan Kathleen Sebelius, Secretary Department of Health
  HPV : 0,6% verlaging HPV-infecties dankzij vaccinatie, MAAR verhoogd kankerrisico vastgesteld bij gevaccineerden met maar liefst 2,6% – 6,2%

  http://sanevax.org/sanevax-open-letter-to-kathleen-sebelius-secretary-of-health-and-human-services/
  http://www.youtube.com/watch?v=o0Xn05hNJZo

 24. 24.2
  voorbeeld met politie is drogreden. U schetst een situatie in uw voordeel. Is dat ook de werkelijkheid? Neen, dat is uw werkelijkheid. Wat verwacht u van argumenten van de politie als diezelfde politie de loop van hun vuurwapen op u richt. Hoe snel handelt u danop dat moment. Schreeuwt u nog steeds om argumenten?
  Zaken kunnen ook anders lopen dan dat u in eerste instantie dacht. Het denken laat u op dat moment in de steek alleen intuitie (gevoel) kan u helpen uit die netelige situatie komen. Ik zeg het u niet om betweterig over te komen, omdat denken gewoon duurt te lang en u het leven kosten.
  En verwacht ook niet u altijd een eerlijke rechtsgang krijgt want voor minder gooien ze mensen de bak in en krijgen tbr en psychologische behandeling. Ik doel dan bijvoorbeeld op de waxinelichthouder gooier op Koninginnedag.
  Ga is van die theorie en bewijsstoel af. Snapt u nu wat het verschil tussen theorie en praktijk is. Zelfs gelijk krijgen en gelijk hebben daar zit een wereld van verschil tussen. De meerderheid heeft toch altijd gelijk? Kent u de schaduwen van Plato’s grotten. Verdiep uw daar maar in. Dan bent u meteen genezen met hele bewijstlast. Succes en een vonkje is genoeg om bewustzijn te verlichten.

 25. @ Iedereen: Zo overtuigd van je gelijk. Je zou eens wat moeten lezen over het Dunning-Kruger effect (bvb op http://nl.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-effect) . Dat treedt op bij incompetente mensen, die juist door hun incompetentie hun kennis en inzichten serieus overschatten. In dit geval, een gebrek aan medische of wetenschappelijke achtergrond, geen kennis van immunologie, geen kennis van de uitvoering en interpretatie van clinische studies, maar toch overtuigd zijn dat je de juiste keuzes maakt rond vaccinatie. Sommigen baseren zicht alleen op hun gevoel, anderen baseren zich op stukjes (mis)informatie die ze niet in het breder kader kunnen plaatsen. Dus, natuurlijk weten jullie het allemaal beter! Wat voor nut heeft een opleiding? Hoe dommer hoe beter om tot de juiste conclusies te komen!
  TTFN

  1. @Koen Hoe competent ben jij? Al een studie gevonden waaruit blijkt dat Gardasil meer dan 6 jaar effectief is??

  2. @ Koen, zijn de FDA en CDC competent of incompetent als ze de veiligheid van Gardasil beoordelen op basis van het aantal VERSPREIDE vaccins en niet op basis van het aantal gevaccineerden?

   In 2009 hebben FDA en CDC een onderzoek gedaan naar de bijwerkingen van Gardasil.
   Er werden 12.424 rapporten onderzocht. 86% (8471 rapporten) daarvan was aangeleverd daar de fabrikant, de firma Merck. Van deze door Merck aangeleverde rapporten had maar liefst 7561 (89%) insufficient identifying information to permit clinical follow-up or review. Heeft Merck hiermee zijn competentie of incompetentie aangetoond?

   Zijn FDA en CDC competent of incompetent door nog steeds toe te staan dat bijwerkingen bij Merck gemeld mogen worden??

   Slade BA, Leidel L, Vellozzi C, Woo EJ, Hua W, Sutherland A, et al. Postlicensure Safety Surveillance for Quadrivalent Human Papillomavirus Recombinant Vaccine. JAMA 2009; 302:750-57.

  3. Heerlijk pedant Koen.. ‘@Iedereen’ Volgens mij bén je écht Coutinho.. Koentinoh t.o. de wereld!!

  4. informatie van een domme jongen over een domme jongen met wel heel groffe ambities om de bevolkingsgroei bij te snoeien (Culling of the Herd);

   Quote:

   ” Bertrand Russell, one of the twentieth century’s most eminent philosophers, said the same in his book, The Impact of Science on Society:
   At present the population of the world is increasing … War so far has had no great effect on this increase … I do not pretend that birth control is the only way in which population can be kept from increasing. There are others … If a Black Death could be spread throughout the world once in every generation, survivors could procreate freely without making the world too full… ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/policestate_roadmap/policestate_roadmap14.htm

   Quote:

   ” Het Dunning-Kruger-effect treedt op bij incompetente mensen die juist door hun incompetentie het metacognitieve vermogen missen om in te zien dat hun keuzes en conclusies soms verkeerd zijn. Met andere woorden: incompetente mensen overschatten nogal eens hun eigen kunnen, en daardoor wanen ze zich bovengemiddeld competent.

   Mensen die werkelijk bovengemiddeld competent zijn, hebben daarentegen de neiging hun eigen kunnen te onderschatten. Minder competente mensen slaan zodoende hun eigen capaciteiten hoger aan dan zij die veel competenter zijn. Dat kan een verklaring zijn voor het gebrek aan intellectueel zelfvertrouwen waar sommige competente mensen mee kampen: zij gaan ervan uit dat anderen net zo capabel zijn als zijzelf.

   Incompetente mensen vergissen zich dus doordat ze zichzelf verkeerd inschatten, terwijl competente mensen zich vergissen doordat ze anderen verkeerd inschatten.
   Het fenomeen is waargenomen door tal van filosofen, onder wie de Brit Bertrand Russell, die er het volgende over opmerkte: “In de wereld van vandaag lopen de domkoppen over van zelfverzekerdheid, terwijl de slimmeriken een en al twijfel zijn. ”
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-effect

   Culling of the Herd

   Quote:

   ” Culling is the process of removing breeding animals from a group based on specific criteria. This is done either to reinforce certain desirable characteristics or to remove certain undesirable characteristics from the group. For livestock and wildlife alike, culling usually implies the killing of the removed animals . ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Culling

  5. Was het nou niet zo dat wat koent over iedereen zegt meer zegt over koent dan over iedereen? staat me toch zoiets van bij……..( psychologische stickertje om op het voorhoofd te plakken luid ) projektie! Maar dat geeft niets we houden lekker toch wel van je.Bovendien je bent volhardend in je standpunt als een jehovagetuige en dat is toch zeker wat waard…..? Ik bedoel je bent geen draaikont die met alle winden meewaaid.
   Alleen is er denk ik een grens die ook jij nu wel moet inzien . Een grens waarvoorbij alleen verandering betaansrecht heeft. Vasthouden aan een dogmatische wetenschap is niet echt effectief om als fundament voor onderzoek te dienen , of heb ik dat fout?
   Waar waren we gebleven als we niet de theorieen die we steeds weer (tijdelijk) voor waarheid houden, af en toe met een rotgang verwisselden voor een hernieuwd inzicht?
   Zelfs de relativiteits THEORIE is schijnbaar weerlegt. Maar volgens koen zijn vaccins levensreddend en nodig voor een goede gezondheid. Tja ,dan rest mij niets dan dat ter kennisgeving aan te nemen en koen ’s mening te respekteren. Hoop ik stiekum wel dat hij dat ook bij mij kan .

  6. Jah Janny ik moest voor mijn twijfelachtige semie academische verzonnen studie ook Klinisch Statistische Reutel Rapporten leren lezen, de eerste keer dat ik zo’n kreupel verslag moest lezen viel mij op dat NIETS compleet beschreven wordt, er wordt alleen de indruk GEWEKT gegeven dat het “experiment” herhaalbaar na te checken is door een buitenstaander.

   Toen ik hier iets over zei, gewag van maakte, tegen een universitaire statistiek docent, toen zei die dat dat komt omdat er niet genoeg papieren ruimte is in een deftig pa-pieren Jhournaal, nou zijn we toch al een aantal jaren in het PeeDee Effe tijdperk aangeland, en ook een internet bladzijde heeft tegenwoordig bijna oneindig veel ruimte, en toch worden er nog steeds aan de lopende band kreupele rapportjes geschreven, de kunst is om te lezen waar juist NIETS over gezegd wordt, gaten omissies lezen, is het experiment eigenlijk wel echt HerHaalbaar?

   Dit was vroeger het kenmerk van echte Wetenschap, dat er een eerlijke uitgebreide gedetailleerde beschrijving wordt gegeven van ALLES dat wel en niet gedaan is, met welke middelen, tot in detail beschreven, EN DAT GEBEURT JUIST HELEMAAL NIET IN DIE JHOURNAAAALSSSZ

  7. Koen, je hebt het over jezelf!

   Gebrek aan kennis van immunologie???? Ik heb je nu meerdere keren een vraag gesteld over het natuurlijk genezend vermogen en natuurlijke immuniteit opbouwen…… je hebt er gewoon geen antwoord op.

  8. Mijn complete empathie die ik bij mensen voel, valt volledig weg bij Koen. Het is alsof ik een ijsberg zou gaan knuffelen. Wat een vooringenomen, KOUD gedrag. Mijn conclusie, ook omdat hij zich niet ‘bekend’ maakt, of bijna niets: ‘KOEN’ is een soort ‘KOENTINHO’.. Hier om PR te bedrijven!

  9. Op korte termijn lijkt uitroeiing van een virus, of zelfs van een aantal ‘soorten’ virussen een droom. Het is maar de vraag of dit kan zonder te blijven vaccineren. Uitroeiing verwijdert een virus van de aardbodem en daarmee de ziekteverschijnselen die dat virus geeft. Je kunt je afvragen of dat hele idee wel zo goed is, als je ziet dat het ene virus genetische weerstand kan opleveren tegen een andere, veel ernstiger virusinfectie. Het verminderen van de ernst van een virusinfectie zou op lange termijn wel eens een betere en haalbaardere strategie kunnen zijn dan een pogingen om een virus uit te roeien. Zo’n virus zou dan toch uiteindelijk onverwacht weer kunnen opduiken in een veel onheilspellender gedaante dan ooit tevoren.
   Mijn conclusie is vaccineren is vechten tegen de bierkaai, dus gewoon niet meer doen.

   Wetenschap houd zich ook bezig met met abc transporteiwitten. Vanuit de dna uit celkern worden de abc transporteiwitten in de celwand aangestuurd. Die abctransporteiwitten bepalen wat door de celwand binnengelaten wordt en wat ook er weer uitgaat. Het onderzoek zit nog in de kinderschoenen Misschien in de toekomst om binnenkomende virussen tegen te houden en daardoor juist die virussen niet te vernietigen omdat die virus zich altijd kan muteren, want aan elke recombinantvirus(hybride virus dat in de mens is ontstaan uit een dubbele infectie een mens – en diervirus)kun je dood gaan afhankelijk van je weerstand tegen ziektes op zekere moment.
   Waar heel veel mensen (ook wetenschappers} zich ook vergissen met betrekking tot bijv. de hiv virus.Aan hiv ga je niet dood. Hiv breekt je totale weerstand af.
   En omdat je geen weerstand hebt vallen vele ziektekiemen(bacterien, schimmels, virussen) je aan tot de dood tot gevolg. En dat noem je aids. Het spreekwoord slapende honden wakker maken geldt voor vaccinatie dus gewoon niet doen.

   Vaccinatie= een kind met een pistool laten spelen, en je weet dat die een keer afgaat.

 26. Vanavond in Éénvandaag
  Opkomst HPV-vaccinatie nog steeds te laag

  De baarmoederhalskankervaccinaties gaan hun vierde jaar in. Deskundigen twijfelen niet aan de veiligheid van het vaccin. Toch komen er bij de vaccinaties weinig meisjes opdagen. Het opkomst percentage schommelt tussen de 50 en 60%, waar andere vaccinatieprogramma’s vaak boven de 95% zitten.

  Marina Conyn, hoofd van het Rijksvaccinatieprogramma, baalt hiervan. Volgens haar kost de lage opkomst op termijn tussen de 50 en 70 doden per jaar. Blijkbaar zijn veel mensen nog steeds banger voor het vaccin dan voor de baarmoederhalskanker zelf, iets wat Carlet Liberg zich niet kan voorstellen. Zij kreeg baarmoederhalskanker en vertelt hierover.

  Waar komt de angst vandaan? Hoe reëel is de angst voor het vaccin? Waarom hebben tegenstanders van vaccinatie bij dit middel zoveel succes?

  http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/39822/opkomst_hpv_vaccinatie_nog_steeds_te_laag

 27. Ik vin het heel goed dat dit naar buiten word gebracht.En bekent word gebracht.Ik snap niet dat er zo met mensen om word gegaan behandelt word.Ik dacht dat ze just waren zijn om mensen te helpen. Maar hier lijkt het helemaal niet op . met de vaccinatie.Dat de mensen ziek kapot en dood er aan gegaan zijn. Is on -gelooflijk onbegripvol Dat ze zo met levende mensen levens spelen.En zich voor doen of ze het middel hebben om te helpen tegen te gaan.Maar dat ze kwakkeloos te werk gaan dik geld aan verdienen en anderen dood of ziek worden. En dat de dokters het niet eens weten maar mensen wel van alles toe dienen. Ik zou graag op de hoogte wellen blijven. Want ik vin dit nogal belangrijk.Met Vriendelijke Groet Esther Kuperus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.