Advertentie

Politie-UFO boven Moskou-protestmars..


x

Politie-UFO boven Moskou-protestmars..

2011 © WantToKnow.nl/.be

x

Afgelopen zaterdag 10 december, Moskou, tijdens een protestmars. De Russische overheid heeft haar toevlucht genomen tot een nieuw middel om deze protestmars voor eerlijke en fraude-vrije verkiezingen in de gaten te houden. Waarschijnlijk was het een zogenaamde ‘drone’, die over de protestmars vloog. Deze werd door veel mensen gefilmd en gefotografeerd. Naar schatting liepen er meer dan 30.000 mensen mee in deze protestmars, de grootste die in Rusland is gehouden sinds 1993. Gelukkig verliep de mars geweldloos.

Het is natuurlijk toch een creepy gedachte, ook al wéét je dat het gebeurt, dat dit soort politie-UFO’s in staat zijn, om mensen uit de menigte te pikken, het fotografisch vast te leggen, en hen later met dit feit te confronteren, mocht de Putin-regering dit nodig vinden. Al was het alleen maar om in kaart te brengen, wie er in deze demonstratie meeliepen. Kijk naar dit filmpje, waarin je het kleine helicoptertje ziet vliegen.
x

6 gedachten over “Politie-UFO boven Moskou-protestmars..

  1. Wie zegt er dat het de politie was die deze quadricopter bestuurde? Misschien was het wel een journalist die eens een ander beeld wilde maken dan vanaf de grond. Niet overal zit iets achter!
    Heeft overigens niks met ufos te maken want geïdentificeerd.

    1. ‘Misschien was het wel’.. enz. En dan is het geen UFO, want ‘hij is geïdentificeerd’..? (Jij gaat ervan uit dat UFO’s extra-terrestrial zouden moeten zijn..?)

    2. Vroeger hadden ze daar de KGB, heel half Rusland was lid daarvan, nu is het enkel nog 1 persoon – Poetin die overzicht wil hebben met ONE MEN STAND Massa Control, daarom is zo’n Inner Circle Flying Object dan ook een MUST TO HAVE….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.