Advertentie

WantToKnow-meet & greet verslag


x


x
WantToKnow-meet & greet: een verslag..

2012 – WantToKnow 2012

x

Afgelopen zondag, vaderdag 17 Juni, hadden we onze eerste ‘greet and meet’. Mensen ontmoeten elkaar die elkaar al zolang ‘spraken’ via de de reacties onder de artikelen. Het was gewoon een gezellige dag, ‘ontmoet en groet’, met een mooi thema..!

De ont-moetingsplaats was Biddinghuizen, vlakbij Harderwijk, juist in de polder. Veel centraler konden we het niet prikken en we waren bijeen op een prachtige, natuurlijk gelegen accomodatie, ‘De Schulp’ , een ontmoetingsplaats voor de Vereniging van Natuurmonumenten.

Weet wat je eet!
In de mooi verbouwde polderschuur, liet gastheer Andries Berlee ons zien en proeven wat het verschil is, tussen gezond voedsel en ‘supermarkt’-voedsel; biologisch- en niet-biologisch voedsel. En met het uitgebreide proeven, vulden we meteen de magen..! Hieronder een paar foto’s van de binnen gehouden ‘Weet wat je eet’-proeverij.

Tot onze spijt waren maar 17 personen in staat om aanwezig te zijn, maar wellicht was ‘Vaderdag’ daar ook debet aan. We proberen een volgende keer een groter programma te maken, waarbij ook kinderen aanwezig kunnen zijn. (De omgeving van ‘De  Schulp’ is met name geschikt voor hén!)

Rond 13:00 kwamen de eerste WantToKnow-ers’ binnendruppelen en werd kennis-gemaakt.

X

Onder het genot van een kopje koffie kwamen de personen achter al die reacties ’tot leven’..

 x

Gastheer Andries Berlee tijdens zijn inleidende praatje over de achtergrond van zijn workshop ‘Weet wat je eet’.

x

Al tijdens het proeven van komkommertjes en courgettes, werden de persoonlijke ervaringen uitgewisseld, voor velen opnieuw een (culinaire) bevestiging van wat je eigenlijk-wel-weet..

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.