Advertentie

Alex Jones moet kennelijk kapot gemaakt worden..!


Alex Jones moet kennelijk

hélemaal kapot gemaakt worden..!

2024 © WantToKnow.nl/be

*

Een federale rechter heeft vrijdag de liquidatie bevolen van de persoonlijke bezittingen van politiek commentator Alex Jones om de families van de slachtoffers van de schietpartij op de Sandy Hook Elementary School te betalen. De Amerikaanse districtsrechter Christopher Lopez is nog bezig met een beslissing over een aparte faillissementszaak waarbij het bedrijf van Jones betrokken is, waardoor de toekomst van het internetplatform van Alex Jones, ‘InfoWars’ twijfelachtig blijft.

De rechter stemde in met het omzetten van Jones’ voorgestelde persoonlijke faillissementssanering in een liquidatie. Hij was van plan om te horen of zijn bedrijf, het in Austin, Texas gevestigde Free Speech Systems, ook geliquideerd zou moeten worden. Free Speech Systems is bovendien het moederbedrijf van Infowars. De uitspraak van vrijdag 14 juni  betekent dat veel van Jones’ persoonlijke bezittingen verkocht zullen gaan worden.

Maar zijn huis in Austin en enkele andere bezittingen zijn vrijgesteld van faillissement. Hij heeft al stappen ondernomen om zijn Texaanse ranch ter waarde van ongeveer $2,8 miljoen, een wapencollectie en andere bezittingen te verkopen om schulden te kunnen betalen. Jones en Free Speech Systems vroegen in 2022 faillissementsbescherming aan, nadat familieleden van veel slachtoffers van de schietpartij op scholen in 2012 in Newtown, Connecticut, rechterlijke uitspraken wonnen van meer dan $1,4 miljard in Connecticut en $49 miljoen in Texas tegen Jones en zijn bedrijf.

Alex Jones reageert
Vooruitlopend op de uitspraak heeft de InfoWars-presentator zijn kijkers verteld, dat zijn bedrijf op het punt staat te worden gesloten vanwege een faillissement, in aanloop naar de uitspraak van de rechter. Hij voegde eraan toe:

“Ik denk dat het erg accuraat is om te zeggen dat Infowars een zinkend schip is. De site InfoWars zal voortleven door al het geweldige werk dat we hebben gedaan, alle rapporten die we hebben ingediend, doordat jullie ze opslaan en delen, en natuurlijk kom ik sterker dan ooit terug.”

En voor de uitspraak van de rechter op vrijdag, vertelde hij verslaggevers in het gerechtsgebouw dat het “waarschijnlijk het einde van Infowars hier heel, heel snel” is, maar het “begin van mijn gevecht tegen tirannie”. In een post op sociale media reageerde Jones vrijdag op berichten dat de Sandy Hook families van plan zijn een rechtszaak aan te spannen om zijn sociale media accounts in beslag te nemen door te zeggen dat de accounts zijn ‘persoonlijke ding’ zijn. Verwijzend naar de massale schietpartij waarbij schutter Adam Lanza in het plaatsje Sandy Hook, meer dan twee dozijn mensen doodschoot, zei Alex Jones:

“Ik heb die kinderen niet vermoord, ik heb nauwelijks over ze gesproken, ik heb het internet afgezocht naar aanleiding van de schietpartij, en nu proberen ze letterlijk mijn sociale media over te nemen.”

Eerder deze maand had Jones tijdens meerdere livestreams gezegd dat InfoWars in de nabije toekomst zou worden verwijderd, vooruitlopend op de uitspraak van de rechter:

“Ik heb geen kogels meer, ik heb geen geld meer en mijn vader heeft geen geld meer en hij zou me helpen; ik heb geen opties meer en dat is waar we nu zijn.”


Rechtszaken
De families van een aantal slachtoffers van de Sandy Hook schietpartij hadden Jones aangeklaagd en wonnen de rechtszaken in Texas en Connecticut met het argument dat ze getraumatiseerd waren door zijn opmerkingen op zijn platform en door beweringen van zijn kijkers. Ze zeiden tijdens de twee rechtszaken dat ze werden lastiggevallen en het doelwit waren van zijn volgelingen, die zeiden dat de schietpartij nooit had plaatsgevonden.

Feit is, zoals je op de foto hieronder ziet, dat er sprake was van de inzet van crisisacteurs.. Personen die een ‘staged event’ dienen in te vullen, door bepaalde rollen te spelen in het drama.. Hier het echtpaar Wheeler, dat werd ontmaskerd als crisisacteurs, bij het ‘Sandy Hook-event’.. Veel extra info te vinden HIER op de site!

Jones heeft ontkend dat hij de families moet betalen, hoewel hij in 2022 voor de rechtbank getuigde dat hij vindt dat zijn opmerkingen over de schietpartij “absoluut onverantwoordelijk” waren en zei dat de schietpartij echt was. Hij heeft ook aangevoerd dat de rechtszaak tegen hem een poging was om hem het zwijgen op te leggen en zijn grondwettelijke rechten schond.

In eerdere rechtszaken hebben advocaten van de Sandy Hook families geprobeerd om het vermogen van meneer Jones te liquideren. Hij heeft geschat dat hij minder dan 12 miljoen dollar aan bezittingen heeft, wat betekent dat hij een enorme juridische schuld zal hebben, zelfs nadat Infowars en zijn andere bezittingen zijn verkocht.

LAATSTE NIEUWS: ALEX JONES WINT RECHTSZAAK

OM TOEGANKELIJK TE BLIJVEN MET INFOWARS.com

1 gedachte over “Alex Jones moet kennelijk kapot gemaakt worden..!

 1. AJ is CIA.
  Sandy Hook is een Hoax.
  Stel AJ als voorbeeld en vele durven geen hoaxes meer te exposen.

  Ik vermoed dat vele hoaxen de komende tijd aan het licht komen. Vele zullen automatisch richting AJ vloeien omdat ze die naam al vaak voorbij hebben horen komen. Als je AJ verwijderd moeten mensen opzoek naar nieuwe ‘helden’… en hier kan de CIA nieuwe mensen naar voren schuiven om mensen op een dwaalspoor te zetten.

  Dit zag je ook rond Q. Vele nieuwe supersterren kwamen op het toneel met heel snel vele volgers. Die pushen een hoop bullshit waar Q het nooit over heeft gehad. Adrenocrome, Gesara Nesara en een hoop onzin over crypto munten die het huidige systeem moeten gaan vervangen.

  AJ is CIA. Dit is gewoon een nieuwe rol.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.