Advertentie

VS-rechtbank: ‘mRNA-injecties GÉÉN VACCINS’..!!


*
*
VS-rechtbank:

‘mRNA-injecties GÉÉN VACCINS’..!!

2024 © WantToKnow.nl
*

De wettelijke regeling uit 1986, dat vaccinfabrikanten NIET MEER AANSPRAKELIJK KUNNEN WORDEN GEHOUDEN voor de bijwerkingen van hun producten op kinderen in de VS..

Een Amerikaanse federale rechtbank heeft geoordeeld dat de Covid mRNA injecties die aan het publiek zijn opgedrongen in feite geen vaccins zijn. Het was het 9th ‘Circuit Court of Appeals’ dat dit vonnis uitsprak, waarbij dus het oordeel viel, dat de COVID-19 mRNA injecties GEEN VACCINS ZIJN!! Het is een beslissing die de farmaceutische bedrijven die deze mRNA-injecties produceerden/produceren, nu blootstelt aan toekomstige rechtszaken over aansprakelijkheid. De wetgeving die hen beschermt -ooit onder president Reagan aangenomen, spreekt immers alleen over vaccins.

De uitspraak draait om een rechtszaak die door het Health Freedom Defense Fund (HFDF) en andere aanklagers was aangespannen tegen het Los Angeles Unified School District (LAUSD) vanwege het mandaat dat alle werknemers binnen een bepaalde termijn volledig gevaccineerd moesten zijn tegen COVID-19.

Circuit Judge R. Nelson schreef in het vonnis, dat de mRNA-injecties, die op de markt worden gebracht als vaccins, de overdracht van COVID-19 niet effectief voorkomen, maar alleen de symptomen verminderen bij degenen die het virus oplopen. Dit betekent dat ze niet voldoen aan de criteria om in aanmerking te komen, als traditionele vaccins zoals beschreven in de zaak Jacobson v. Massachusetts uit 1905.


Deze rechtszaak van méér dan een eeuw geleden (Jacobson v. Massachusetts) bevestigde het recht van de staat om pokkenvaccinaties af te dwingen, vanwege hun bewezen effectiviteit in het voorkomen van de verspreiding van de ziekte, maar de COVID-19 injecties bieden niet dezelfde voordelen. Wat deze grond van de zaak betreft, oordeelde het panel dat de arrondissementsrechtbank de beslissing van het Hooggerechtshof in Jacobson v. Massachusetts, 197 U.S. 11 (1905), verkeerd had toegepast door te concluderen dat het beleid de rationele basis-toetsing overleefde.

Jacobson oordeelde dat verplichte vaccinaties rationeel verband hielden met het voorkomen van de verspreiding van pokken. In deze zaak beweren de eisers, dat het vaccin verspreiding niet effectief voorkomt, maar alleen de symptomen voor de ontvanger verzacht en daarom verwant is aan een medische behandeling en niet aan een ’traditioneel’ vaccin. Het gaat dus -even voor de goede orde- niet over de technische verschillen, fundamentele verschillen tussen vaccins en het mRNA-GMO-middel/injectie

Als we de beweringen van eisers in dit stadium van de rechtszaak als waar beschouwen, hebben eisers aannemelijk gemaakt dat het COVID-19-vaccin de verspreiding van COVID-19 niet effectief ‘voorkomt’, wat vaccins dus wél doen. Het vonnis uit de Jacobson-zaak is dus niet van toepassing op de mRNA-prikken. Deze uitspraak draait de verwerping van de zaak tegen het vaccinatiemandaat van de LAUSD door een lagere rechtbank terug. HFDF als belangrijkste eiser, liet in een verklaring weten:

“De uitspraak van het Central District of California in Los Angeles omkerend, oordeelde de meerderheid van het Ninth Circuit dat, ten eerste, de zaak niet in het geding kwam door LAUSD’s intrekking van het mandaat na mondelinge argumentatie in september 2023. De meerderheid noemde de spelletjes van LAUSD voor wat het was – een schaamteloze poging om een negatieve uitspraak te vermijden door te proberen een kwestie van mootness te creëren.”

HFDF-voorzitter Leslie Manookian vierde de uitspraak als een overwinning voor lichamelijke autonomie:

“De uitspraak van het Ninth Circuit van vandaag toont aan dat de rechtbank de apenstreken van LAUSD doorzag en daarmee duidelijk maakte dat de gekoesterde Amerikaanse rechten op zelfbeschikking, inclusief het heilige recht op lichamelijke autonomie in gezondheidskwesties, niet onderhandelbaar zijn. Dit is een grote overwinning voor de waarheid, fatsoen en wat juist is.”

Het is opmerkelijk dat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) de definitie van ‘vaccin’ in 2021 al veranderde, om experimentele mRNA-prikken eronder te laten vallen..!! Vaccins werden vroeger gedefinieerd als ‘een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren.’

Al met al een goede basis voor dezelfde dynamiek die we hier in ons land zouden moeten zien. De genetische manipulatie-techniek die áchter de mRNA-injecties zit, IS VOLLEDIG EEN ANDERE dan wat vaccins in essentie doen. Vaccins zorgen voor een lichamelijke immuunreactie, naar aanleiding van het toedienen, van een kleine hoeveelheid vaccin. Het lichaam start met het aanmaken van anti-stoffen tegen de invasieve (vaccin)stof en onthoudt als het ware deze invasie en is daarmee voorbereid op een nieuwe confrontatie met de specifieke ‘aanvaller’.

mRNA-injecties zijn gemaakt om ons DNA instructies te geven, om anti-stoffen te gaan produceren. Maar deze splinternieuwe techniek is NOG STEEDS NIET professioneel, medisch-wetenschappelijk geëvalueerd. Dat betekent dat we nog steeds niet fatsoenlijk weten, wat vooral de bijwerkingen kunnen zijn. En als we de berichten zien, inzake deze bijwerkingen, staat ons nog veel gruwelijks te wachten..! Vind je dat een ‘overdreven’ duiding? Kijk HIER maar eens, naar een van die gruwelijke voorbeelden. De aanmaak door het lichaam ZELF, van een soort lintwormen in de menselijke aderen, gevonden in de lichamen van slachtoffers.

Kijk wéér een nieuwe ontwikkeling in de reeks bijwerkingen!
Een nieuwe studie heeft aangetoond dat de Wuhan coronavirus (COVID-19) injecties tinnitus, een rinkelend geluid in de oren, veroorzaken bij veel mRNA-geïnjecteerde personen. De studie uit de VS analyseert de resultaten van een onderzoek, waarbij 398 gevallen van tinnitus betrokken waren die verband hielden met de COVID-19-mRNA-injectie en tinnitusmeldingen van het Amerikaanse Lareb, het ‘Vaccine Adverse Effect Reporting System’ (VAERS) in 2021.

Het wetenschappelijk artikel, dat 22 mei werd gepubliceerd in ‘Frontiers in Pharmacology’, probeert vast te stellen of er een oorzakelijk verband was, tussen de mRNA-injecties en of er factoren waren die het risico op tinnitus na het toedienen van de injecties zouden kunnen verhogen. Volgens de auteurs van het onderzoek verhoogt toediening van de COVID-19-prikken, inderdaad het risico op het ontwikkelen van tinnitus – waarbij stofwisselingsstoornissen een grote rol spelen in de injectie-gerelateerde reactie.

Dit betekent dat reeds bestaande metabole syndromen gecorreleerd waren met de ernst van de gerapporteerde tinnitus. Ze merkten op dat tinnitus-symptomen snel na de injectie optraden en dat de frequentie van tinnitusgevallen hoger was na de eerste dosis. Meer vrouwen hadden last van door de mRNA-injecties veroorzaakte tinnitus dan mannen, waarbij het verschil in het aantal gevallen tussen de twee geslachten toenam met de leeftijd. Het hoogste aantal gevallen van tinnitus werd gerapporteerd in het cohort tussen 50 en 64 jaar.

En kijk eens naar de uitspraak -we laten hem vaak zien- van de inmiddels overleden professor dr. Luc Montagnier, over de onzin van de zoönose-afkomst (de ‘vleermuishypothese’) van het virus.. Montagnier had ook geen goed woord over voor deze nieuwe mRNA-TECHNIEK, die er naar zijn zeggen voor zou gaan zorgen, dat er alleen maar sterkere virussen door zouden ontstaan…

HELP MEE OM HET ONDERSCHEID TE (BLIJVEN) MAKEN
TUSSEN VACCINS EN mRNA-INJECTIES.

Het is als het vergelijkbare verschil tussen een vis en een otter;
beiden continue in het contact met water,
maar de ene is een zoogdier en heeft longen,
terwijl de andere diersoort eieren legt en kieuwen heeft!!

* * *

Dit bericht van een van uitvinders van het mRNA-middel, zou toch genoeg geweest moeten zijn, om in ieder geval GOED TE EVALUEREN, voordat weer een nieuwe ‘vaccinatie-ronde’ los gaat..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.