Advertentie

Wat voor ‘heftig nieuws’ heeft Alex Jones?


Alex Jones is bekend van infowars.com en een boel andere initiatieven, die vooral het grote spel van de Illuminatie aan het licht moeten brengen. Alex heeft een radioshow, die hij al 14 jaar (!!) via het internet uitzendt. Hij heeft aangekondigd dat hij GROOT NIEUWS heeft. Wat het is, kunnen we nu, dinsdagmorgen 8 september nog niet zeggen. Kijk naar deze YouTube en je ziet de aankondiging van Alex uit eigen mond..

Nog een paar uurtjes wachten en dan gaat hij, wanneer het ochtend is de VS, het nieuws stukje bij beetje onthullen. Kijk HIER op zijn site en je bent getuige van ‘HET’  grootste nieuws waar Alex sinds 14 jaar tijd melding van mag maken.

De The Alex Jones Show zal via het internet dus, worden uitgezonden om 11am CST, dat is 18:00 uur in Nederland. Vanaf vanmiddag 15:00 uur zal Alex op zijn website de ‘mega-aankondiging’  doen. En volgens Alex gaat het over een ‘brand new and vitally important initiative against the forces of tyranny’. (vert. een splinternieuw en een essentieel vitaal initiatief tegen de tirannische krachten.)

Zoals gezegd wordt het e.e.a. in de Alex Jones Show gepresenteerd en zal het inhoudelijk te maken hebben met een gastoptreden van ‘iemand’ in zijn show.

35 gedachten over “Wat voor ‘heftig nieuws’ heeft Alex Jones?

 1. ah daar is ie dan!

  Ben zeer benieuwd er gaan geruchten dat het met een nieuwe wereld valuta te maken zou hebben.

  Of een nieuw financieel systeem voor de VS gebaseerd op goud standaard.

  we zien wel!

 2. Het interview van Charlie Sheen is fictief, maar kennelijk verwacht Alex Jones grote gevolgen van het feit dat een bekend acteur publiekelijk deze vragen stelt aan de President.
  Ik heb even naar de Radio Show geluisterd, maar ik betwijfel of het de impact zal hebben die Alex Jones ervan verwacht. Na de grootse aankondiging had ik iets veel concreters verwacht…

 3. Nou das weer een dooie mus zeg.

  Die Alex Jones heeft zich hiermee flink in de vingers gesneden.

  Denk dat hij nooit meer de geloofwaardigheid zal genieten die hij had als hij die al had.

 4. Alex de roeptoeter..
  Wat ik van de man maar niet begrijp is dat hij niet ziet dat hij net zo extreem polariseerd als de windmolens waar hij tegenaan staat te schoppen.

 5. Ik vind Alex een phoney. Een relnicht, zoals dat in Amsterdam heet. Mijn hemel.. Ik snap het verhaal, de gein van een nepinterview.. Maar daar ga je toch niet zulke stennis over maken..
  Misschien een neef van Jane. Me Lex, you Jane.

 6. Nou idd Guido. De meter slaat bij hem onaflatend in het rood wat door de man zijn gelaatskleur wordt bevestigd. Koelwater gaat het ene oor in en loopt er bij zijn muil net zo hard weer uit.
  Lex en the queen of the pillenjungle konden wel eens op dezelfde loonlijst staan zegt mijn peilstok.

 7. Ik verbaas me over de eenzijdige opmerkingen hier.

  Probeer je je eens te verplaatsen in de Amerikanen, en zeker die vele die delen van hun familie hebben verloren tijdens 9/11.

  Tot op de dag vandaag heerst er veel onduidelijkheid en zijn er veel vragen rondom 9/11, omdat simpelweg het “officiele” rapport totaal niet deugt/klopt.
  Veel mensen die slapen (schapen?) die klakkeloos de massamedia geloven denken dat dat rapport “sluitend” is…
  Ik ben ook een van die schapen geweest!

  Dit ligt heel gevoelig bij de Amerikanen en dat moet aangewakkerd worden. De werkelijke toedracht MOET verteld worden, en dat zet vele mensen aan het denken wie nou werkelijk achter “terrorisme” en de grootschalige bangmakerij zit.
  Dit vind ik extreem belangrijk!

  Toegegeven, ik ben ook niet fan van die opblazerij van Amerikanen in de (massa)media, maar schijnbaar krijgen ze daarmee meer aandacht.

 8. Je hebt een heel goed punt DingieM, ik ben trots op je! Niets is uitgesloten om de aandacht op dit verhaal te vestigen..
  Inhoudelijk hebben ze ook veel werk gedaan, althans Charlie Sheen. Dus daarin is je verhaal wederom gesterkt. Good thinking!! Tenx.

 9. @DingieM

  9/11 en de war on terror critisch analyseren (voor zover mogelijk) is één ding, daarna een onderdeel worden van het probleem zelf is een ander. Mensen zoals Alex Jones en Jeff Rense leveren een flinke bijdrage aan polarisatie binnen de samenleving en we moeten juist meer naar initiatie. Problemen los je niet op door ergens tegenaan te schoppen maar door plus en min te verenigen in een synthese waarbinnen ze elkaar kunnen vinden.

 10. Onze huidige maatschappij, met “dank” aan de controlerende illuminati, is hevig gepolariseerd naar 1 kant: het materialisme.
  Teveel mensen geloven nog steeds wat de massamedia projecteert.

  Welnu, mensen zoals Jeff en Alex “brengen” de andere kant van de polarisatie. Dit bewerkstelligt volgens mij dat vele mensen zich meer gaan afvragen wat nu de werkelijke waarheid zal zijn, en ik denk dat ze dan zelf het “middelpunt” zullen zoeken. Net zoals de zegswijze De Waarheid Ligt Ergens In Het Midden.
  En iedereen moet dat voor zichzelf doen…

  De acceptatie van plus en min kan alleen geschiedden als beide Plus en Min bekend is…

 11. Tenx U 2 Guido 🙂

  Dat Charlie Sheen zich ermee bemoeit vind ik een goede zet, dat zal veel mensen aantrekken. Dit lijkt me goed voorbeeld van “idoolologie” (ideologie :-)).

 12. Het bijzondere van Eenheids-denken is dat van daaruit het volgens mij telkens makkelijker wordt het ‘andere’ in jezelf vooral, te omarmen.. Die waarheid heeft inderdaad nooit ergens anders gelegen.. Dat wij nou maar één kant zagen..?

  Inderdaad dus: de grote bewustzijnsgroei naar ‘het midden’. Op het pad waar je al liep dus. Maar ‘het’ nog niet zag. Omdat het pad kronkelt, het midden ‘lijkt’ te verschuiven. Plus en Min maakt wisselstroom..

 13. @DingieM
  “Welnu, mensen zoals Jeff en Alex “brengen” de andere kant van de polarisatie”

  Sorry hoor, maar spiritualiteit is de andere kant van materialisme en Alex en Jeff erg spiritueel noemen…hmm….nee! 😛

 14. @Jerry: Oh, is spiritualiteit ‘de andere kant van materialisme’..? Maak dat je lichaam maar wijs..! Waarom denk je dat je daarin zit? Om spiritualiteit te bedrijven dussszzz!

 15. Spritualiteit en materialisme zijn onafscheidelijk want alles wat is komt uit één. Het is alleen door de aangebrachte afscheiding (dualiteit) dat ze zichzelf alszodanig laten herkennen.

 16. Hmmm ik was onduidelijk geweest in mijn 2-na-laatste reactie.

  Mijn bedoeling was te zeggen dat het 9/11-verhaal zelf nogal gepolariseerd bij de meeste mensen aan is gekomen, mede door de Illuminati.
  En een van de grotere tools van de Illuminati is materialisme.

  Wat ik bedoel te zeggen is dat Alex en Jeff, op hun eigen Amerikaanse manier, de “andere kant” van het 9/11 verhaal vertellen. Dat is hun *expressie*.

  Leuk, die discussies over dualiteit. Soms wel beetje moeilijk. En soms lijken we te verzanden in de dualiteit van de dualiteit…

  Maar Jerry, volgens mij is het wel mogelijk om spiritueel te zijn in de materiele wereld, anders kunnen we het toch moeilijk ervaren hoe spiritueel zijn aanvoelt? Hoe kunnen we anders bewust worden?

 17. @DingieM

  Je bent ze allebei, maar dat ben je vergeten of ze hebben het je niet geleerd of allebei. De extremen erkennen niet wat is en kan je daardoor snel herkennen.
  Ik denk dat mensen hier meer en meer spiritueel aan het worden zijn tegenwoordig netzoals spirituele volkstammen meer materieel geworden zijn hier en daar. De synthese ligt in het effectief toepassen van bijde en volgens mij, als dat lukt, gaat er dan idd een magische deur open.

 18. In éénheid is geen afgescheidenheid dus niets onderscheid zich van iets anders. In éénheid is geen hoog en geen laag of klein en groot of goed en kwaad. Alleen door een afscheiding te maken (illusie / storing in de wet van éénheid) laat iets zich kennen tenopzichte van iets anders. Maar alles is in essentie één.

  “zonder dualiteit bestaat er geen schepping. Het is alleen vanwege deze tegenstellingen dat creatie plaatsvond.” (Sadhguru Jaggi Vasudev / Yogi mysticus 2003)

 19. Precies Lianne, en omdat ze zich dat niet realiseren of bewust die rol innemen bestaan ze als good cop en bad cop. De drie éénheid wordt ook wel uitgelegd als goed, slecht en de synthese, ze zijn onafscheidelijk.
  Internet is een prachtig medium om die gouden middenweg mee op te sporen, en dat dan wel weer mede dankzij Alex Jones…

 20. Quote van http://www.infowars.com:

  Charlie Sheen’s challenge to media pundits to debate him on the issues brought up in his “20 Minutes With The President” letter has not been met after several news outlets expressed interest in taking part but later backed off when it became clear that the discussion would have to be fairly moderated.

  Bill O’Reilly was the only pundit to express an interest in debating Sheen but all has gone quiet on that front following Sheen’s request that the debate be properly presented with each side having equal time.

  Conclusie: de hype van Alex Jones heeft inderdaad niets opgeleverd en binnen de reguliere media in de VS wil nog steeds niemand zijn vingers branden aan de waarheid.

 21. @Mirror: ik vond het knap gemaakt, maar de aard van de zaak is natuurlijk dat ze de feitelijke info van het artikel wilden delen met de lezer, bekend(er) wilden maken. Dat allemaal onder het mom van een privé=gesprek met Obama..

  Het resultaat keert zich dan ook direct tegen je. Dat gevoel had ik ‘zelfs’ direct. Terwijl ik toch open sta voor het openen van deze 9/11-beerput.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.