Advertentie

Alex Jones: een ‘dubbelspion’ uitgeschakeld..??


x

x

Alex Jones: een ‘dubbelspion’ uitgeschakeld..??

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Alex Jones is een man die ‘zijn’ waarheid het liefst van de daken schreeuwt! En terecht zo blijkt steeds meer..!

Wellicht heb je er iets van meegekregen of is het bericht nog helemaal niet tot je gekomen. Alex Jones is in de ban gedaan. De ‘schreeuwlelijk’ die bekend is van zijn acties met megafoon bij de Bilderberg-meetings, mag niet meer worden geplaatst op Facebook, Apple en Google. Hij is in de ban gedaan en daarmee lijkt de zoveelste ‘alternatieve media-site’ van de kaart te zijn geveegd. Althans, als je ‘de kaart’ definieert als een kaart waarvan Google, FB, YouTube, Apple en Spotify e.d. deel van uitmaken.. 😉

Wat je ook van Alex Jones en zijn website  InfoWars.com vindt, of van zijn PrisonPlanet.com-site, je moet hem de credits geven, dat hij veel mensen heeft helpen ‘ontwaken’. Veel van wat in de mainstream niet behandeld werd, is door toedoen van Alex Jones en zijn team in het daglicht komen te staan. Maar of het de essentie is van het verhaal, met andere woorden, of hij het ‘beestje bij de naam heeft genoemd’, is echter nog maar de vraag.. Want voor velen is Alex Jones hét voorbeeld van perfecte ‘gecontroleerde oppositie’..

Gecontroleerde oppositie is een soort dubbelspionnenspel, waarbij de persoon/organisatie in kwestie pretendeert een bepaalde policy/beleid uit te voeren, terwijl het preciés doet waarvoor het is gemaakt: ZAKEN NIET BENOEMEN DIE ESSENTIEEL ZIJN. Op deze manier blijft de kern van de ‘andere kant’ verborgen en lijkt het dus allemaal écht, maar is het een ‘dubbele bodem’ waar je mee te maken hebt. We komen daar straks over te schrijven/spreken.

Eerst maar eens de feiten op een rij, voor mensen die niet op de hoogte zijn van het bannen van de genoemde sites EN Alex Jones van internetportals als Facebook, Google en YouTube. In de eerste week van augustus besloot een aantal grote mediabedrijven, waaronder Google, Facebook, Spotify en Apple, om alle bijdragen van Infowars.com en Alex Jones van hun platforms en producten te verwijderen.

De hate-speech van Jones is kletskoek..!
Voornaamste reden van deze GEZAMENLIJKE ACTIE, is dat Alex Jones de zogenaamde ‘hate speech’ zou verspreiden. Geen ‘fake news’ dus, maar haatdragende informatie. Vooralsnog is het alleen Twitter dat géén reden ziet, Alex Jones account te verwijderen. Zij vinden dat Jones geen regels heeft overtreden. Daarmee is Twitter de vreemde eend in de bijt en heeft Jones de mogelijkheid gehouden zo’n 900.000 volgers te blijven informeren en naar zijn site te trekken…

Verder heeft Alex Jones natuurlijk nog zijn eigen site en die zal aan aandacht weinig te klagen hebben. En..  sinds vorige maand zijn er zijn eigen apps. Wat een planning Alex..!! Volgens marktonderzoeker App Annie is de iPhone-app in de VS van zondag op maandag in de lijst van populairste nieuws-apps gestegen van plaats 47 naar plek 4. “De aandacht die Jones nu krijgt, lijkt deze apps heel goed te doen.” Daarmee staat de app hoger dan die van CNN en Fox News. Het is onduidelijk waarom Apple en Google de apps laten staan in hun stores. Daarvoor zouden andere regels gelden.

Dus als we het goed begrijpen, is het een heftig bericht, maar was hij bijna verdronken, met een reddingsboei in zijn handen..? Of kan het gewoon zijn, dat Jones van het hele verhaal af weet, de aandacht nu bij hem ligt en hij het ‘zal overleven’ (met die apps) en dat er op ander gebied kan worden huis gehouden..? Let op onze woorden: Alex Jones is helemaal niet weg; het is JUIST DE BEDOELING dat we naar hem kijken en het ‘zielig’ vinden en vervolgens hem gaan volgen waar het wel kan..!!

Jones groeide op in Austin, Texas waar hij na zijn middelbare school, op lokale radiostations programma’s ging presenteren. Toen al opperde hij dat er veel valse-vlag-operaties waren, voor hen die kijken en zien. De bomaanslag in Oklahoma van 1995 bijvoorbeeld, is in zijn ogen zon ”valse vlag-operatie’. Door de opkomst van internet kreeg Alex Jones een wereldwijd platform met sites als Infowars.com.  Zijn sites trekken miljoenen bezoekers en Jones is/was op weg om een daadwerkelijk Tv-station (internet) te worden.. Zelf Donald Trump verscheen een in een uitzending (2015) en diens boodschap voor Jones was: ‘Jouw reputatie is fantastisch. Ik zal je niet teleurstellen.’

Tegenwoordig heeft Jones tussen 2 en 5 miljoen dagelijkse luisteraars met zijn eigen radioprogramma. En via zijn website InfoWars.com, heeft Jones zo’n 3,6 miljoen unieke bezoekers per maand. Daarmee lijkt het erop dat het bereik dat Jones via sociale media had, groter was dan het bereik via zijn site. Een van de bekendste theorieën van Jones gaat over de schietpartij op basisschool Sandy Hook in 2012. Er kwamen toen twintig kinderen en zes volwassenen om het leven. Alex Jones claimt dat er helemaal geen mensen zijn gedood en dat de kinderen acteurs waren.

En het is vooral dit gegeven, dat ervoor zorgde dat hij zijn ’tegenstanders’ een stok in handen gaf, om de hond te slaan. En doordat Alexie nou in de hoek is gezet door de schoolmeesters, zal er ongetwijfeld een run plaatsvinden op de app, die op de smartphones wordt geplaatst, ook bij hén, die nog geen adept waren van Alex Jones. Want ben je tegen overheid, dan ben je natuurlijk al snel populair bij jeugd en andere groepen, die hun zelfbeslissingsrecht hoog hebben zitten. En wat blijkt? De ‘InfoWars-app’ staat in de top 3 van gedownloade apps..! (HIER)

Vrijheid van meningsuiting..?
En is het niet heel bijzonder, dat AL deze boycottende bedrijven, gelijktijdig tot deze stap kwamen..!? Vanzelfsprekend zullen ze hierover contact hebben gehad, maar het FEIT dát ze het doen is uitermate verbazingwekkend.

Mark Deuze is hoogleraar aan de UvA en hij zegt over deze actie: “Als ik het gedrag van de platforms moet interpreteren, zou ik als eerste denken dat het te maken heeft met de aankomende Amerikaanse tussentijdse verkiezingen in november. Wat nu vooral opvalt, is dat de techbedrijven in korte tijd dezelfde keuze maken. Ze kennen elkaar natuurlijk allemaal en ik weet niet of het een gecoördineerde actie was, maar reken maar dat ze elkaar in de gaten houden en onderling contact hebben. Zeker bij zo’n onderwerp wordt er in elke kroeg en fitnessruimte over gesproken.”

Critici van de maatregel stellen dat een dergelijk grootschalige ban een duidelijk signaal is dat particuliere, commerciële bedrijven zich bezighouden met censuur..! Zij bepalen toch niet welke informatie wel of niet geschikt is, zónder dat de aanbieders van die informatie zich kunnen verdedigen? En hiermee tasten deze bedrijven/instellingen niet alleen de vrijheid van meningsuiting aan, maar het toont ook dat er een andere agenda ten grondslag ligt of kan liggen, aan deze gezamenlijke actie. Volgens Alex Jones zelf is dat ook het geval. ‘Eerst doen ze het bij ons, dan bij iedereen.’

Maar is Alex Jones de menigte niet gewoon aan het ophitsen? Maar kijk eens wat we de afgelopen paar weken hebben gezien op Facebook..? Het is dus werkelijk oorlog in dit perspectief. Velen zien het niet, maar achter de schermen woedt deze oorlog om de informatiemacht.. Eerst werden de alternatieve media weggezet als ‘nepnieuw-verspreiders’ en nu is er een tandje bijgeschakeld en wordt er gesproken over ‘hate-speech’..

Alex Jones geblokkeerd? Democraten in de VS juichen het toe!
De woede waarmee Alex Jones zich, naar eigen zeggen, tegen de manipulaties en onjuistheden in de wereld verzet, noemen de Amerikaanse Democraten ‘hate speech’. Kennelijk dienen we dus de ‘coördinatie’ van deze actie te zoeken in kringen van de democraten.. Ze hebben blijkbaar een stevige vinger in de pap, bij al deze bedrijven, wat betekent dat Het FIRST AMENDMENT in gevaar is. En dat de financiers achter de Democraten, dezelfde financiers zijn die achter de ‘vrije’ pers zitten. Wie had er gedacht dat ‘links’ zó gevaarlijk kon zijn voor de vrijheid van meningsuiting… Maar is het links..?

Kijk in dit verband eens naar een partij die al decennia lang de touwtjes in handen aan het krijgen is van de media wereldwijd.. Die slinks en gecontroleerd de macht in de informatiewereld in handen neemt. Niet oordelen, gewoon eens luisteren naar David Icke, die dit verhaal in een nóg groter perspectief zet.. Iemand die zélf ook het onderwerp is geweest van ‘censorship’ en werd verbannen van diverse platforms.  Noem het een ‘wereldoorlog om de informatiemacht’..!

Zionistische marionettenspelers..
In het begin, toen Alex Jones ‘op kwam’ als rijzende ster, konden weinig mensen bevroeden, dat deze man een grote controverse aan zijn kont zou krijgen hangen. En die controverse is gelegen in de vraag, of hij nu oprecht/genuine is of ‘fake’. En als ie fake is, doet ie niets anders dan de hoofdmarionet in het ‘controlled opposition’-poppenspel spelen. En natuurlijk onder het motto, dattie écht is.. Maar door de loop der jaren, kregen steeds meer mensen ook steeds meer diepere info over deze bijzonder figuur. 

Eén van die zaken, waarop je controled opposition relatief simpel kunt beoordelen, is dat je als alternatieve website, dé essentiële factor in het wereldwijde machtsspel, het rothschild-zionistisch bolwerk benoemt. Een bolwerk dat áchter de VS aan de touwtjes trekt, om het maar in marionettentermen te houden. En nee, dat is geen disrespectvol verhaal over ‘de Joden’, noch heeft het ook maar iets te maken met de holocaust of iets dergelijks.Dit verhaal gaat heel simpel over een doortrapte club manipulatieve figuren, die onder het mom van ‘joods-zijn’, het Rotschild-Zionisme in hun vaandel heeft staan.

Niet dat je dat vaandel ooit te zien krijgt, want één van de kenmerken is nou preciés, dat ze een valse-vlag hebben/voeren.. Andersom gezegd: ze hebben een hekel aan ‘gezien’ te worden in ‘ware gedaante’.. En over dit machtsblok, deze manipulatieve en vernietigende kracht in de wereld, sprak en spreekt Alex Jones NOOIT..! Over dit fenomeen, zionisme, kijk je wellicht weer eens naar deze presentatie van David Icke. Als dit gegeven volkomen nieuw voor je is, of je het nog even wil opfrissen.

En ja, bij dit hele marionettenspel, hoort natuurlijk een strategie van verdeel-en-heers.. En daarvoor heb je dus ook de controle nodig over de oppositie, want één ding kun je deze club nágeven: ze denken wel in, na en door.. Wanneer je dus een site als die van Alex Jones onder je hoede hebt (uiteraard met medeweten van de hoofdmarionet in kwestie) is het mogelijk een afleidende beweging te maken VAN DE KERN van het verhaal af, via de strategie om 90% waarheid te vertellen, en daarin de diepe leugen te bedekken. En al je ‘volgers, al deze mensen in al hun verbazing over je onthullingen, vervolgens naar de afgrond te leiden.

Het offer van Alex Jones
Het verhaal is dus relatief simpel. Óf AlexJones (AJ)  staat/stond op het punt ontdekt te worden en heeft afgedaan en wordt op deze wijze ontmanteld. Of de aandacht wordt afgeleid van het ontmantelen van duizenden websites, door (één van) de ‘grootste bij de horens te pakken’.. En laat dat nou nét je eigen marionetten-theater zijn..!! Feitelijk zal het AJ allemaal heel goed uitkomen.

De hele wereld heeft zijn aandacht nu gericht op het ‘bashen van AJ’..(Hoor je de twee muppets op het balkon al spreken? “Wat een zielige man nietwaar, ze’ maken hem het werk onmogelijk.”  “Tja, maar het was dan ook een heel lelijke man, die veel haat zaaide”…) Alex Jones probeert via deze propaganda de wereld wijs te maken, dat hij een goudeerlijke jongeman is, die dwarsgezeten wordt door het establishment, de new world order, die hij -naar eigen zeggen- het leven al behoorlijk moeilijk heeft gemaakt.. Steun mij, Alex Jones..!

Hoe JIJ erover denkt, is jouw zaak. Wij kunnen je alleen deze info aanreiken, zonder enig belang over wie wel en niet ‘gelijk’ heeft. We delen onze observaties en hopen dat je -bijvoorbeeld hieronder dit artikel- in discussie gaat met collega-bezoekers van deze site, om wijzer te worden. Deel je bevindingen en je perspectieven. Zo worden we wijzer en bekrachtigen we elkaar. En dát is precies wat men in de huidige wereld tracht te voorkomen. De leugen dient te regeren en de waarheid dient als leugen te worden afgeschilderd..!!

Christopher Bollyn weet het wel..!
Luister eens naar het verhaal van Christopher Bollyn, in ónze ogen, één van de meest erudiete onderzoekers van het hele 911-verhaal. Christopher Bollyn vertelt over zijn contacten met Alex Jones en over diens houding om WEG TE BLIJVEN van de zionistische agenda.. Zodra Christopher Bollyn bij AJ begint over de relatie van 911 met de MOSSAD en andere zionistische links, slaat hij dicht en probeert het gesprek weg te leiden van dit onderwerp. Hoe duidelijk willen we het hebben..?

Hier gaat het over 911, maar bij ALLE onderwerpen waar de zionistische invloed is gebleken voor veel alternatieve websites, blijft AJ in het midden en stuurt het verhaal een andere kant uit. In het geval van 911 dus, gaat de aandacht naar de Arabieren!

4 gedachten over “Alex Jones: een ‘dubbelspion’ uitgeschakeld..??

 1. Vet compliment voor dit artikel Guido. Ik heb altijd al mijn vragen gehad bij deze schreeuwlelijk en het was mij ook al opgevallen dat hij het werkelijke beest nooit bij de ware naam noemde.

 2. Over de achtergronden van de uitschakeling van Alex Jones :
  http://www.daretoreadit.com/62579/censorship-madness-is-the-deepstate-temporarily-burning-its-own-undercover-agent-to-test-public-reaction
  De deepstate weet immers dat Alex Jones moet en ook zal zwijgen over de achtergronden van deze uitschakeling.
  De vraag is natuurlijk : is deze uitschakeling van Alex Jones toeval of gaat er meer achter schuil :
  http://www.daretoreadit.com/62677/there-is-definitely-a-bizarre-flase-flag-psyop-drama-coming-soon-and-suppression-of-alex-jones-proves-it
  met citaat :
  “Mike Adams (the Health ranger) posed an important question Friday relating to this plague of cyber censorship. He asked aloud, are the powers than be SILENCING SO MANY VOICES because they are planning some kind of mega dramatic psyop in the next few months? A pertinent and compelling question. And he is VERY LIKELY right. If he is, what might it be? (see full text of Mike’s warning – WAY BELOW)..”(=einde citaat).
  Op dat niveau bestaat er m.i. geen toeval…en via gagman Alex Jones leidt de deepstate dan ook de aandacht af…van wat er staat te gebeuren.

 3. Wat betreft Alex Jones: Het is niet mijn favoriete persoon om naar te luisteren. Het gaat er om Wat hij zegt. Dat vindt niet iedereen leuk om zo maar te zeggen.

  Vandaag is het AJ. Morgen weer iemand anders. Mike Adams was ook al aan de beurt en nog vele anderen op YouTube.

  Het zijn niet de zionisten alleen. Wie zit er achter? Vraag altijd wie zit achter het poppetje of de poppetjes die het “nieuws” verkondigen.

  De volgende video verklaart misschien iets meer dan wij misschien al weten of denken te weten.
  Alles komt nu boven water.

  Jarenlang heb ik een krant gemaakt en naar diverse mensen gestuurd. Sinds vorige week ben ik ermee gestopt. Het is genoeg geweest na zoveel jaren. Mijn beweegreden waren dat de mensen alles voorgekauwd krijgen en niet ZELF verder gingen zoeken. Nu is Holland in last omdat ze niet weten waar te zoeken. Waar kan ik verdere informatie krijgen? Ach, ik heb links gestuurd maar ben bang dat niemand de moeite neemt om ook maar in beweging te komen.

  Alle kranten heb ik bewaard. Alle documenten ook. Als ik terugkijk dan zie je dat de wereld naar een bepaald punt is toegedreven en dat punt hebben we nu bereikt.

  De leiders van de twee grootmachten praten met elkaar, de oorlog in Syrië is gestopt, Noord-Korea is geen onderdeel meer van de C!A, de president van Iran, Hassan Rohani komt naar het Witte Huis en nog drinkt het niet tot mensen door wat hier allemaal gaande is.

  Jammer dat er alleen maar oog is voor wat er NIET goed gaat.

  Hieronder een video over het Getty museum:

  Steven D. Kelley – Underground City at the Getty Museum

  https://www.youtube.com/watch?v=AOnIzawFmiI (duur van de film is 50.18 minuten)

  Gepubliceerd op 2 mrt. 2013
  Whistleblower Steven D. Kelley talks about his first hand experience in the firearm and optic R&D industry and how it lead him to deep place underground figuratively and literally. In this presentation Steven also shares an in depth look at the underground base at the Getty Museum.
  ______

  https://www.youtube.com/channel/UC-_N3f3ZkdGh1Z2nj57ujNw

  https://www.youtube.com/channel/UCDFe_yKnRf4XM7W_sWbcxtw

  https://www.youtube.com/channel/UCSio3E7kYvPeHKhfuYZWriA

  https://www.youtube.com/channel/UCB1o7_gbFp2PLsamWxFenBg

  Dit is wat ik te bieden heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.