Advertentie

Russisch zenuwgas komt uit VS..??


x

x

Russisch zenuwgas komt uit VS..??

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Zijn we met z’n allen naar een wereldwijde valse-vlag-operatie aan het kijken, waarbij het erom te doen is, de Russische federatie een soort knock-out toe te dienen in de vorm van valse-propaganda..? Het lijkt er wel op, want hoe vaak heb jij gezien, dat een verdacht wordt veroordeeld op een ‘hoogst-waarschijnlijk’-vonnis..? En als je dat gezien hebt, dan wordt zo’n vonnis toch door een neutrale rechtbank geveld? En niet door je vijanden, die een verborgen belang (kunnen) hebben bij een ‘schuldig’-vonnis. Schuldig dan op grond van een ‘highly likely’-beschuldiging.

Maar heb jij al bewijzen gezien? En waar komen de conclusies vandaan in het kader van dit ‘highly likely’..? In het kader van de zenuwgas-aanval op een oud-Russische spion en zijn dochter, zal het idee om deze verborgen agenda te kunnen uitrollen, de afgelopen dagen zijn ontstaan, nádat premier Theresa May zich had uitgesproken over dit ‘schuldig’.. Het lijkt erop of de wereldleiders hebben gewacht op de reacties van haar beschuldigingen, om nóg een stap verder te gaan. En nogmaals, dat allemaal, op grond van de ongeëvenaarde beschuldiging van de Britse premier aan het adres van Rusland.

En opnieuw zitten we wellicht naar een ‘valse-vlag-operatie’ te kijken, uitgevoerd door de regeringsleiders zelf. Het gebeurde al eerder toch? Of zijn we het allemaal vergeten, hoe ook ónze JP-de-premier, áchter George Bush jr. aanliep, als een schoothondje, om het kletsverhaal over Irak kracht bij te zetten met wapens. Én natuurlijk zijn goede vrind De Hoop Scheffer in éénzelfde klap, de voorzittersstoel te bezorgen van de NAVO-organisatie. Kijk dit is nog niet zo héél lang geleden, de man die het aan het rollen bracht. De oorlog met Irak begon met een buisje rara-poeder..

Waar blijft de reactie van de leiders van onze politieke partijen?
Zijn wij nou zo dom, of zij zo slim? Dat is de vraag die we ons al een paar dagen stellen bij deze beschuldigingen aan het adres van de Russen. Vrijdag hebben de wereldleiders beraad gehad, natuurlijk ‘achter de schermen’ en god-mag-weten wie het initiatief heeft geopperd of ‘voorgeschreven’ om Russische politiek personeel uit te wijzen. Schuldig tot het tegendeel is bewezen..? Niet geëvenaard, zoals gezegd..

En als het verhaal zó in de gaten loopt, dat zelfs ‘crime-watcher’ Peter R. de Vries erop los gaat op Twitter (boven), dan past toch wel een pas op de plaats. Of laten we ons weer als schaapjes een nieuwe oorlog inlokken..? Irak zijn we zeker al vergeten..? Wat nou als de Verenigde Staten -naast Rusland- ook producent is geweest van dit A-234 zenuwgas..? Hetzelfde gas waarmee de aanslag is gepleegd op de oud-Russische spion in Salisbury, enkele weken geleden.

Igor Rybalchenko

Er blijkt een document te zijn dat dit bevestigd, aldus Igor Rybalchenko. Hij is het hoofd van het laboratorium, dat chemische en analytische controle doet in het wetenschappelijk onderzoekscentrum van het Russische ministerie van Defensie. Hier is zijn verhaal:

 “Het feit is dat al in 1998, toen we op een andere manier door de spectale bibliotheek van stoffen keken, die was gepubliceerd, door het NBS, het National Bureau of Standards of the United States (NBS), we een substantie aantroffen, die we als ‘bijzonder interessant’ classificeerden, omdat het een zogenaamde ‘organophosphorus’-substantie was. We realiseerden ons, dat deze stof een uiterst dodelijk karakter moest hebben. Nu blijkt, dat -oordelend op de naam van deze substantie, het dezélfde substantie is geweest als het zenuwgas A-234.  

Maar het meest interessante van dit verhaal is in de volgende versie van deze database, die vaak alleen maar uitbreidt, omdat er meer en meer substanties aan worden toegevoegd, deze stof op een zeker moment was verdwenen… Ik kan je niet vertellen waar die dan nu gebleven zou zijn.

Ik bevestig dat deze stof EXACT correspondeert met de formule zoals deze is gepubliceerd door Vil Mirzayanov (Dit is een Russische chemicus, die verhuisde naar de VS en auteur is zelfs van een boek over het A-234-gas..!) Het gas werd plotseling ‘Novichok’ genoemd door de Engelse minister van Buitenlandse Zaken, Boris Johnson, zijnde een stof die beschikbaar zou zijn in het laboratorium van Porton Down. Voor de werking van deze stof, is alles afhankelijk van de methode van toediening.”

Volgens deze wetenschapper kan het verlammende zenuwgas, waarmee Sergei Skripal en zijn dochter zijn aangevallen’, toegebracht zijn via een spray op de huid of simpel toegevoegd zijn in het voedsel dat de 2 hadden besteld. En afhankelijk van deze manier van toedienen, valt ook de ernst van de daarop volgende aandoeningen te plaatsen.

Volgens Igor Rybalchenko kan Rusland van haar kant totaal niets doen, “Omdat ons nog steeds geen monster uit Engeland, van het betreffende zenuwgas, is overhandigd. Het enige wat we weten van deze stoffen in deze klasse, is dat ze bijzonder moeilijk te bestrijden zijn, in het geval van contact met het menselijke lichaam. En ook een tegengif zal nauwelijks een gewenst effect sorteren”.

7 gedachten over “Russisch zenuwgas komt uit VS..??

 1. joop de wanhoop aap schever dan scheef laatst horen oreren op de radio, wat een 1 trick pony praat over walrusssen dit en dat, vooral over jaah dat poettieh te stoer heeft gedaan op een paard in z’n blote bast, nouh nouh wat een analyse van gewicht jaapaap met z’n gezwam een uur de ruimte in op 1, hij weet nix zo kwam het bij mij over, met z’n swiebertje fake face deep distortion uitdrukking, zal ie er zelf in geloven vraag ik mij af. London Grammar – Truth Is a Beautiful Thing https://www.youtube.com/watch?v=UPcPtd3k-Qg

  1. Bèta males zijn tegenwoordig hot &trendy volgens de trendsetters. Gecastreerde mennekes met een superzachte huid, poezelige beweginkjes makend, sjaaltje om, vet ingesmeerd met lotion en sommigen mogen een baardje hebben. Geheel verstoken van testosteron en dus makkelijk overheersbaar.

 2. Een bericht uit een onverdachte bron (sic) :
  http://new.euro-med.dk/20180327-nwo-anscheinende-skripal-falsch-flagge-mossad-findet-novichok-in-20-landern-nwo-apparent-skripal-hoax-mossad-finds-novichok-in-20-countries.php
  met de link naar de bron van het bericht :
  https://www.debka.com/israel-opts-out-of-us-eu-anti-russian-expulsions-its-intelligence-finds-novichik-stocks-in-20-countries/
  met citaat :
  “1.A secret Israeli intelligence report to Prime Minister Binyamin Netanyahu and defense minister Avigdor Lieberman revealed that although the military-grade chemical agent used to poison Sergei Skripal and his daughter was originally produced in Soviet Russia, today at least 20 other governments are manufacturing and stockpiling the illicit chemical agent.
  2.Last week, Israel tried to determine US President Donald’s position on UK Prime Minister Theresa May’s appeal to allies for active retaliation against Moscow. This was important in view of Israel’s relations with Moscow and its interaction with the Russian commanders in Syria. The answer reaching Jerusalem from the White House was vague and noncommittal…”
  Afgezien van het Skripal incident, werpt dit ook een licht op de Israëlische – Russische verhoudingen.

 3. Als je een ex KGB man, zoals Putin grof wilt beledigen, dan moet je hem eerst de schuld in de schoenen schuiven van een laffe daad zonder daarbij met enig bewijs te komen en vervolgens de russische diplomaten, zonder af te wachten op zijn reactie naar huis sturen. Het gaat hier dus duidelijk om psychologische oorlogvoering op de man gespeeld. Ze speculeren erop dat Putin vanuit zijn emoties gaat reageren op deze belediging en dan krijgen ze misschien de oorlog die ze zo graag willen.

  Putin blijf cool, laat je niet door deze duistere figuren uit de tent lokken.

 4. Wanneer sancties genomen mogen worden op basis van aannames zonder bewijs te hoeven leveren is het hek van de dam en oorlog dichterbij.
  Dat de EU bestaat uit landen met regeringen die niets voor het volk doen maar alles voor multinationals en banken is allang duidelijk voor velen onder ons.
  Misschien moeten de zittende regeringen dan ook maar afgezet worden want het is toch allang duidelijk dat Merkel (oud multinational medewerkster en Helmuth Kohl zijn meisje),Macron (oud Rotschildbank medewerker) Rutte (Unilever) de dienst uitmaken.Theresa May wordt gewoon door de Rotschilds van opdrachten voorzien vandaar ook de onderhandelingen tussen de Engelsen en de EU omdat de Engelsen bij het volledig verlaten van die EU grip op die EU verliezen en daarmee krijgen ze minder invloed in Europa.De Engelsen hebben NEE gezegd tegen in de EU blijven maar ook hier wordt geen gehoor aan gegeven en alles op de lange baan geschoven.De Rotschilds kregen de macht in Engeland omstreeks 1815 (slag bij Waterloo) door op de London Exchange te speculeren en hun vermogen 37 maal te vergroten waardoor ze meer geld kregen dan de Bank of England en daardoor de macht in Engeland.
  Balkenende had ook zo zijn agenda en tekende ondanks een NEE tegen de grondwet wat later het Lissabon akkoord genoemd werd toch tegen de wil van het volk in.Rutte deed hetzelfde met het Oekraine referendum (associatieverdrag) en op dit moment wordt de WIV erdoor gedrukt terwijl ook daar een meerderheid tegen heeft gestemd en daarom willen ze van referendums af.
  Genoeg bewijs om te mogen concluderen dat het Europeese volk bedrogen en misleid wordt door hun eigen regeringen en dat moeten we niet willen.

  1. Krek Rob, die lui die te lang aan een fopspeen vol plasticontharders hebben gezogen en daardoor een verkapte vorm van permanente pms lijken te hebben…. dat soort.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.