Advertentie

‘Alien Interview’..


Bezig met het onderstaande artikel, kom ik als samensteller, een zinsnede tegen in het voorwoord van het boek ‘Alien Interview’, dat Sashin de Groot mij toestuurde. Een fundamenteel opzienbarend schrijfsel, zo zullen we het maar betitelen. Dit is de zinsnede die feitelijk zegt dat het boek niet ‘echt’ zou zijn. Vertaald:
‘Voor zover het de samensteller van het boek ‘Alien interview’ betreft, en vooral om praktische redenen, is dit boekwerk te betitelen als ‘fictie’. De samensteller doet geen enkele claim over de feitelijkheid van de inhoud van het boek, en kan feitelijk niet bewijzen de vermeende auteur ooit bestaan heeft. Hoewel sommige van de data, locaties, personen en gebeurtenissen die in het boek voorkomen, feitelijke zouden kunnen zijn en/of gebaseerd op feiten, is er geen enkel bewijs over de authenticiteit en evenzo goed bedenksels kunnen zijn van de auteur”.

Het antwoord van Sakshin kwam als volgt naar me toe:

“De Samensteller van het boek weet van het feit dat heel erg veel mensen die bij deze operatie betrokken waren het niet meer kunnen navertellen. De schrijfster wijst de samensteller daar ook nadrukkelijk op. Het is dus een ontsnapping clausule. Idereen moet er dus maar van maken wat hij/zij er van maken kan. Nu ken ikzelf het Roswell verhaal al heel lang en heb het flink uitgediept. Net zoals 9/11 is dit één grote cover-up. Hierbij een link naar de speelfilm over Roswell, waar je een hoop zaken op een rijtje ziet.
X

Het boek kwam pas uit in 2008 en de film in 1994. Je ziet dan ook dat de omgang met de alien anders gaat dan in het boek. Sinds 1994 zijn er ook nog eens heel veel mensen die op hun sterfbed het ware verhaal uit den doeken deden, allemaal te vinden op het door ons zo geliefde internet. 😉 Tot slot; voor mij resoneert dit hele verhaal positief en hoe en door wie het uitgebracht is geeft mij ook een goed gevoel. Dat de inhoud niettemin schokkend is blijft een feit.

Dit is wat de samensteller schrijft:  In deze kwestie kan ik melden dat ik de originele documenten heb vernietigd. Dit is inclusief de envelop die ik van Ms. MacElroy had gekregen. Ik wil ook niet door UFO-jagers de rest van mijn leven blijven achtervolgt worden. Noch door agenten van vage overheidsafdelingen, de-bunkers of tabloid-journalisten. Mensen die op zoek zijn naar enig bewijs, dat de bewering dat Mrs. MacElroy feitelijk een alien heeft geïnterviewd in 1947, dienen zich bij anderen te melden, maar niet bij mij.

Dit is wat de schrijfster zegt:

“Nu geef ik deze documenten aan jou over in discretie, om ze op elke manier die jij dunkt dat goed is, te verspreiden over de wereld. En daarbij is het mijn enige wens, dat je dat doet op een wijze die -zo mogelijk- je eigen leven niet in gevaar brengt.  Wanneer je deze notities van mijn ervaringen in een fictieve vorm giet, bijvoorbeeld als een novel, dan zou de feitelijke karakter van het materiaal eenvoudigweg worden afgedaan als onzin en in diskrediet worden gebracht door het bijvoorbeeld als een werk tegen de ‘nationale veiligheid’ te betitelen. Dat kan echter ook een persoonlijk schild zijn, tegen een gedegen onderzoek en de wetsdienaren..

En op deze wijze kun je dus ook elke kennis van haar oorspronkelijke bron ontkennen, en daarbij claimen dat het fictie is, het werk van de verbeeldingskracht. Maar wie echter zei dat ‘de waarheid vele malen idioter is dan fictie’, had het helemaal bij het rechte end. Maar voor velen zal dit materiaal allemaal ‘ongelooflijk’ zijn.  

Aceepteer ajb dit materiaal en maak het bekend aan zoveel mogelijk mensen als je kunt. Ik herhaal daarbij dat het niet mijn bedoeling is om je leven in gevaar te brengen, doordat je dit materiaal in handen hebt. Noch heb ik er niet veel vertrouwen in, dat je het verhaal gelooft. Maar ik bemerk dat je de waarde van deze kennis in kunt schatten voor dié mensen die bereid zijn en in staat zijn om de realiteit achter dit boek te zien. May The Gods Bless You and Keep You.”

Tot zover het antwoord van Saskhin. Maar waar gaat het verhaal over… Nou simpel.. Over het boek ‘Alien Interview’, dat je HIER kunt downloaden. Hier de hele introductie bij het boek, aan de hand Sakshin. 

x

* * *

 Alien Interview, een reflectie

2012 © Sakshin de Groot

x

Het kan niet anders dan dat je op de zoektocht naar de zin van het bestaan je horizon verbreedt met zaken die je niet, of moeilijk, kunt geloven. Voor mij was het Fly-by filmpje van de Apollo 20, jaren geleden een echte klap in het gezicht. Hierin was te zien, dat de Luna Module (de Maanlander) over een 5 km lange raket vloog, die op de maan ligt en waarvan de astronauten zeiden dat die er mogelijk al miljoenen jaren moest liggen, gezien het aantal inslag kraters aan de buitenkant. Ik was écht 3 dagen compleet van slag en misselijk en voelde mij volledig van de kaart geveegd. Hier is dit filmpje, dat de volgende tekst met zich meedraagt:
“TV Feed from the lunar module LM-15 during the last revolution before descent. LM passes over ‘Tsiolkovski’, ‘Fermi’, ‘Delporte’ and ‘Lukte’ before passing on the Izsak Y crater. The spaceship is filmed with close telephoto lens, revealing more details. CDR communicates the South -East coordinates of the major parts of the spaceship, approximately 4 kilometers long. Color distortions are caused by the rotating wheel inside the Westinghouse Color TV..!”
X

X

Totale chaos is de impact die nieuwe inzichten kunnen hebben, op mij althans. Want als dat waar was, wat in het filmpje te zien is, dan klopt er helemaal niets van wat ons geleerd is. En dát betekent weer, dat er mensen zijn die dát al wél weten maar dit belangrijke feit geheimhouden.. De redenen voor deze geheimhouding kunnen legio ezijn n voor de gevorderde zoeker wellicht voor de hand liggend.

En juist over zaken die voor de hand liggen, gaat het boek dat ik je hier wil presenteren, het gaat over ‘geheel en al van de kaart geveegd worden’..! Het boek liet mij, net als met het filmpje van de Apollo 14, in een totaal verdwaasde staat achter. En nog steeds spookt het dagelijks door mijn hoofd.. En toch mag ik over mijzelf wel zeggen dat ik wel wat gewend ben op het gebied van het ‘oprekken’ van de realiteit. Als dit boek waar is dan … zit het gehele aarde leven totaal anders in elkaar dan wij allemaal denken. Maar als je 74 miljard jaar oud bent is het natuurlijk heel makkelijk om iemand die een levensspan van 80 jaar heeft, voor de gek te houden…

Al die mensen, channelers, godsdienstigen, slechteriken en goedbedoelende gidsen, allemaal blijken zij onderdeel van het systeem. Het gevangenissysteem dat speciaal voor de aarde is ontworpen.. Vergeet de Salusa’s, de Kryon’s, de Arcturianen of de Andromedanen. Vergeet zelfs meesterpoppenspeler Drunvalo Melchizedek; allemaal onderdeel van de grote farce. De grote show die ons moet doen vergeten wie en wat we werkelijk zijn..!

Mrs. Matilda O’Donnell MacElroy
Er blijft geen heilig huisje overeind in dit in 2008 verschenen boek, dat eigenlijk geen boek is maar een bundeling van het 3 weken durende interview dat de Amerikaanse militairen (met name Mrs Matilda O’Donnell Mac Elroy) hadden met de enige overlevende buitenaardse, van de neergestorte vliegende schotel, in Roswell op 7 juli 1947.

Het universele bedrog dat veel ‘gidsen’ doorgeven, in deze ’tijd van de valse profeten’, wordt pijnlijk duidelijk in deze interviews, dankzij de emotieloze uiteenzetting over ons universum door de ziel die in het poppenlichaam zat, dat als buitenaardse toen in de vliegende schotel gevonden werd. Van deze overlevende kunnen we ook niet echt spreken van iets dat niet biologisch van oorsprong zou zijn.. Ben je nu al verward..?
x

x

‘Wat is waar, is waar voor jou’..
“What is true for you, is true for you”, zegt de editor van het boek Lawrence R. Spencer. En dat is waar. ‘Wat is waar, is waar voor jou’.. Zelf ben ik gestopt met het lezen van channelings, van mensen met ‘aanzien’ binnen het alternatieve wereldje, van iedereen die ook maar de schijn voordoet om het goed voor te hebben met de mensheid en de planeet. Als ze het niet over het gevangenissysteem hebben, dan kan ik er, voor mezelf van uitgaan, dat ze bij dit systeem horen… en met hun paardjes het rad voor ogen in stand houden…

Laatst kwam ik overigens wel een site tegen die veel overeenkomstige informatie geeft over onze huidige situatie van Wes Penre. Want als wij op een gevangenisplaneet wonen, dan zouden wij ons eigenlijk nog maar met één ding moeten bezig houden; hoe komen wij hier weer zo snel mogelijk vanaf! Een dame die ook de diepte ingaat over deze materie, is Ashayana Deane, met haar ‘Voyager’-boeken. Er is alleen één probleem.. Ik kom er niet doorheen, door die boeken; ik kan er niks aan doen, maar vind haar eigenlijk onuitstaanbaar..  En mogelijk, dat wil ik niet uitsluiten, komt dit door mijn gebrek aan begrip en ook door de complexiteit van de materie.
x

x

Eerder mocht ik hier op de site al een andere aanrader van me terugzien. Dit werd een boek dat in delen nóg op de site staat. Het gaat om Ingo Swann’s boek ‘Penetration‘ In het boek ‘Alien Interview’ worden overigens een berg feiten bevestigd uit dit boek. Wil je de Engelse versie downloaden van ‘Alien Interview’, kijk dan hier op de originele website; daar vind je nog veel meer achtergrondinformatie. Maar ondertussen, een advies voor het lezen: Stoelriemen vast ..! Of ‘Een Compleet-theorie’, zoals ‘Cozmic’ het zo mooi zei.

Tot slot een zin die me bijzonder aansprak tijdens het lezen van het boek:

“The purpose of the senseless genocide and carnage of wars financed by these international banks is to prevent the IS-BEs of Earth from sharing open communication, cooperate together in activities that might enable IS-BEs to prosper, become enlightened, and escape their imprisonment.”

vertaald: “Het doel van de zinloze genocide en moordpartijen die in oorlogen plaatsvinden, worden gefinancierd door de internationale banken, om te voorkomen dat de ‘IS-BE’s’ van deze Aarde in een open communicatie komen, samen gaan werken om tot volle bloei te komen en verlicht te worden, om uiteindelijk hun gevangenschap te kunnen ontvluchten.”

* * *

 

33 gedachten over “‘Alien Interview’..

 1. het mooiste vind ik Sakshin dat je het zo intensief kan beleven, wees daar zuinig op, verlies dat nooit meer, heb ik soms bij vlagen heel erg, en dan weer helemaal niet, zeker door opgehoopte fluoride, dusz vaak genoeg ben ook ik een dom afgstompt 3d gevangen aardvarken achter de matrix omheining en soms zit ik weer in m’n ruimte pakje te spacen, het wisselt enorm bij mij..

  en ze hebben een heel goed geconserveerde miljoenen jaar oude knappe buitenaardse ufo schotel majoor tomboy pilote uit dat maan ruimte schip gehaald, als ze haar tot leven weten te wekken met adams adem en een eerste welkom back terug appeltje voor de maan dorst wil ik wel verkering met haar, op huwelijks reis een beetje chillen op de zeven zuster sterren stelsels van de pleiades en omstreken, interstellair planeet hoppen..

  http://www.crystalinks.com/pleiades7sisters.jpg

  http://www.destiner.com/images/me_winged_ishtar_eridu_seal_c2300bc.gif

  Apollo 20 EBE. Mona Lisa 16 mm Film
  http://www.youtube.com/watch?v=4C9lLLL-8s8

  1. och jemug, ze heeft 6 vingers, dan is het een echte cross hybride Anunnaki zeggen ze, heb ik weer, val ik op een gevallen engel..

  2. ik maak nog kans ook want ; “she’s on earth now and not dead” (minuutje 8)

 2. Waanzinnige inhoud, dank en diepe buiging voor Sakshin.
  Erg belangerijk existentieel gedachtegoed dat voor een radikale ‘new point of view’ kan zorgen > another one..hmm.. gevangen.. in 3d alleen al.. Ben benieuwd naar uitwijding over de essentie altijd van dit soort dingen, want altijd alleen het hoe en waarom uit dit verhaal en de feiten erover rondom het intervieuw en natuurlijk de grote mogelijke gebeurtenis in Roswell is het niet. Het is ook filosofisch en zeer persoonlijk tegelijkertijd.
  Waar in onze geschiedenis, veel verder terug wordt hier nog meer op gewezen, het Net rondom de aarde, de vergetelheid van levenslange kennis om maar opnieuw geboren te worden en maar weer helemaal overnieuw te beginnen.
  in de veda’s uit india bv
  wordt er ook veel over gevangenschap en bevrijding gesproken. de Maya, de illusie van de wereld is ook een gevangenis te noemen.

  Wat is de essentie en de praktijk van een ISBE zijn.
  Nothing to do, only I am.
  Lau tse , Buddha en Pan zijn als enige ontsnapt aan de gevangenis volgens Airl .. wat hebben zij gedaan of waar zijn zij mee gestopt te doen, dat is de moeite waard te “be-zijn” , niet te be-grijpen onder-zoeken, niet te lezen, niet te you or me-tuben.. maar steeds dieper in je eigen zijn te gaan. dat deden zij ook. De rest is allemaal secundair, vermoed ik zo dan he 😉

  The only thing that bugs me is the “Bugs & Blossoms” part.
  Elk dier gemaakt in een bedrijf, elk insect, elke bacterie ! Wij weten al langer van de genetische keuken voor de mens. Maar mijn lieve hond .. gemaakt in een bedrijf.. ik had niet kunnen denken dat zij onnatuurlijk was. Nou goed ze heeft ook wel bij nader inzien, misschien ook wel een te perfect staartje .. Het is om van te blijven ademen, anders krijg je toch gewoon kortsluiting? ISBE is wel een leuke naam voor een hond.

  Tja alleen maar ademen en zijn dus, de rest is bijzaak.
  En dan al die pscychopaten bij gevoelige dichtertjes samen in de tuin van de gevangenis zetten, schandalig.. maar good to know..wat je ziet klopt dus als je om je heen kijkt, de onbegrijpelijke extreme en fantastische variatie krioelend over deze planeet.

  Ademen, zonder te ‘doen’ en alleen zijn werd door de oude indiase meesters ook als de weg terug naar onsterfelijkheid beschreven. Er schijnen nog wat onsterfelijken te bestaan, van 8 of 900 jaar oud, Burmese monikken, etc. the Breatharians die van alleen licht hoeven leven.. hoef je niet meer te werken om boodschappen te doen in de gevangenis 🙂 Laat jezelf niet meer zo bezig houden, wat is de essentie voor mij vandaag? .. bugs & blossoms.. pfff

 3. 1….2…..3……
  On Earth, the propaganda taught and agreed upon is that
  the gods are responsible, and that human beings are not
  responsible. You are taught that only a god can
  create universes. So, the responsibility for every
  action is assigned to another IS-BE or god. Never
  oneself.
  No human being ever assumes personal responsibility for
  the fact that they, themselves — individually and
  collectively — are gods. This fact alone is the source
  of entrapment for every IS-BE.
  ……

  1. Na het hele E-book gelezen te hebben moet ik toch toegeven dat ik op twee gedachtes hink . Aan de ene kant het dualisme waar twee kampen of meer in gevecht zijn en wij als aardbewoners diep in de shit zitten , maakt niet uit vanuit welk bewustzijn je hier bent gekomen . Klinkt weer als het Orion conspiracy / ra / lucifer-hidden hand verhaal .
   Aan de andere kant krijg ik tijdens het lezen het gevoel dat dit is opgeschreven door iemand in de 60 of 70er jaren door iemand die al veel kennis had , wel de klok had horen luiden maar niet wist waar de klepel hangt .
   Leven we dan echt in een deel van het universum waar we als zielen tot in den eeuwigheid gevangen zitten , wat is het nut ? welke entiteiten zouden zo zielig zijn dat ze dat willen creëren . Onthoudt dat de slavenmeester nooit vrij zal zijn tot hij zijn laatste slaaf vrijheid heeft gegeven .

  2. het feit dat Ingo Swann diep in de scientology zat geeft mij ook vette bedenkingen over zijn neutraliteit , wat moet je met zo’n vent als die al door Hubbard gebrainwashed is ?

  3. De twee bovenstaande overdenkingen zijn niet negatief bedoeld tov Saskin’s eerlijke inzichten . In deze tijd krijgen we zoveel informatie , waarheeid/leugencocktails , wie de waarheid in pacht heeft mag em uitspreken . De puzzelstukjes komen vanzelf samen zodra we ons weer gaan herinneren wie we werkelijk zijn . Keep an open mind .

  4. Het duidelijkste bewijs dat de beste lees methode niet uit onze eeuw komt, integendeel, iedereen zou moeten weten dat er in de 1800s in Amerika vrijwel geen analfabetisme voor kwam, het gemiddelde reken en lees en literair niveau van een 12 jarige was toen vele malen hoger dan het oppervlakkige verknipte tegen het debiele aan knurftige gepapegaai van een tegenwoordige gemiddelde 21 jarige powned student… ; Chapter Five page 45 Reading Lessons

  5. Quote:

   ” Chapter Five page 45
   Reading Lessons
   (Matilda O’Donnell MacelRoy Personal Note)
   “I began the reading lessons with the first pages of a school book that had been used to teach pioneer children in the 1800s on the frontiers of America. It is called “McGuffey’s Eclectic Reader, Primer Through Sixth”. 40 (Footnote) Since I am a nurse, and not a teacher, the language expert who gave me the books also gave me an extensive briefing — a course that took an entire day — on how to use the books to teach the alien. He said the reason he chose these particular books
   was because the original 1836 version of these books were used for hree-quarters of a century to teach about four-fifths of all American school children how to read. No other books ever had so much influence over American children for so long. “

  6. Cozmic van wat ik er tot nu toe van mee gekregen heb was Hubbard zelf juist overtuigend controleerbaar zeer integer en wetenschappelijk bezig, pas daarna heeft er grootscheepse infiltratie en sekte verwringing plaats gevonden…

  7. Daarom in je eigen hol terug kruipen en alles loslaten aan gedachtes wat anderen in boeken en geschriften je proberen wijs te maken. Voor je het weet begint er van zelf iets in je omhoog te borrelen of je krijgt iets voor geschoteld wat precies op zijn plaats valt van het ontbrekende stukje van de gehele puzzel.

   Altijd alles herbezien vanuit je eigen waarneming en herbeleving, observeer en objecteer de mogelijkheid die er dan uit kruipt…

   Meestal altijd gepaard met een ‘ ah! ‘. Zie je wel… 🙂

 4. Het blijft voorlopig nog een open einde. De informatie de deze dagen loskomt is bijna niet bij te benen. Daar moeten we dan ook, na zorgvuldig lezen, bekijken, interpreteren en behapstukken een duidelijke mening over vormen om voor onszelf te besluiten hoe we hier dan wel mee om zullen gaan.
  Ik weet niet hoe dat bij jullie is maar mijn hoofd tolt er van en het lijkt steeds sneller achter elkaar 11 uur 11 te zijn. De dagen glippen met een rotsnelheid voorbij.
  Ik weet nog steeds niet hoe het eindigt en heb het eigenlijk wel gehad.
  Ik val niemand meer lastig. Want als ik zelf af en toe verontrust ben om de mensen waar ik van hou hoef ik anderen daar niet ook mee op te zadelen.
  Ik kan ze onmogelijk allemaal beschermen. En tegen wat.
  Ik hou helemaal niet van “ieder voor zich”. En daar lijkt het wel op uit te lopen. Massahysterie is juist wat “ze” nodig hebben om ons er onder te houden. Vergeet dat niet.
  Ik doe verwoede pogingen met mezelf in evenwicht te blijven en dat lijkt te lukken.
  Ik heb mezelf opgedragen mezelf te knijpen op momenten dat mijn gedachten negatief worden. En waarlijk, het werkt. Of ik stoot me ergens pijnlijk, aha of ik krijg gewoon een steek ergens in mijn lijf wat minstens ongemakkelijk is.
  Heel vreemde gewaarwording maar ook geruststellend. Als ik met het niet duidelijk zichtbaar deel van mijn bewustzijn kan communiceren moet ik daar maar zo veel mogelijk gebruik van gaan maken.
  En verder sterf ik van nieuwsgierigheid over wat ons te wachten staat. Ik kan ook niet ontkennen dat ik af en toe wat zenuwachtig ben. Het lijkt wel examenvrees. En dat is het misschien ook gewoon maar.

  1. Ha, ha, ha ja Selene, Dat heb je mooi verwoord. Ik denk dat angst een slechte raadgever is. Bovendien is het fijn om elke dag te genieten van de mooie dingen ook al gaat die 11.11 snel voorbij en is de volgende al weer daar. Wij mensen hebben een intuitie waar we maar eens op moeten gaan vertrouwen zo langzamerhand. Ik weet niet hoe SAlusa van de Federation of Light er uit ziet. Of het Ashtar Command. En wie er nu wel of geen goede bedoelingen heeft met ons mensdom doet er niet toe wat mij betreft. Wat wel belangrijk is om te beseffen dat wij mensen veel meer zijn dan dat ons gezegd is. Toch? Tegen de tijd dat we keuzes moeten gaan maken dan zullen wij mensen het juiste doen. Zeker weten….

  2. @Hydra, ik ben het helemaal met je eens. Als we de angst los kunnen laten nemen we altijd de goede beslissingen. Dat blijkt ons hele leven al. Er is niets wat dat kan veranderen. Gewoon blijven beseffen dat het uiteindelijk de angst voor de angst is die ons werkelijk bang maakt. Ik weet dat al heel lang gelukkig. Dat maakt het veel eenvoudiger beslissingen te nemen. En dat kan ieder mens met normaal verstand.

 5. Het hele verhaal is ook weer perceptie van iemand met een agenda, wie zijn agenda is niet duidelijk maar dat wil ik niet eens meer weten!!

  Waarom dit soort schijtverhalen telkens weer opdoemen is toch onderhand wel bekend, de vraag is dan wel wat doe we er nu nog mee gaan we verder kijken of blijven we hier in hangen!

  Ik heb geen zin meer om als voedingsbodem te dienen (angsten ) voor energien die hier van moeten leven!

  Iedereen heeft zijn eigen ascentie potentie gebruik t dan ook optimaal en laat je niet door dit soort artikelen meer van de wijs brengen!!

  1. nou ik ben een paar dagen terug bij bladzijde 80 blijven hangen omdat Marianne en Peter R er ineens tussen kwamen, ik heb zin om nu verder te gaan lezen, waar ik was gebleven, met een mu-ziekje op de achtergrond, ontspannen, ver weg van de verdorven lekke banden grefo slappe patatten polders, en het idee dat zelfs uitgebalanceerde afgewogen Selene het buitenaardse intergalactische Domein nieuws kan waarderen geeft het wat extra’s nu! Wacht nu weet ik weer wat de leidraad was; het ging over Het Oude en Het Nieuwe, dat thema past overigens naadloos op de recente stinkende verwikkelingen van de bezopen Vaatstra Gatenkaas Gate en de mediale de wereld draait door kook snuivers die mechanisch oproepen tot lynchen in naam van de Paus, net zoals ten tijden van Pim!! Ze hebben het stomste volk nog hard nodig, om uit de stinkende gif winden te blijven die ze zelf geproduceerd hebben onder de sacrale slachtoffer dekens van het gouden tapijt van de Don Witte Vader, het Vati (Vader) Can (SlangenVolk)

  2. En toch, en toch, en toch Hyper, heb ik het gevoel dat ze zich aan het vergalloperen zijn.

  3. klopt Imke, daarom was ik vanaf het begin geen enthousiaste hexen verbrander, of het nou de gevestigde orde was of de pedo schreeuw milities aan de andere overkant, continu naar de overkant wijzen met opgeblazen breedbek kikker wangetjes is niet genoeg, binnen no time vertegenwoordig je het spiegelbeeld dat je denkt te willen bestrijden, daarom de kronkelende Jezuït in ons zelven is het heetste hangijzer en een echt mens bovendien, ik vertrouw geen mensen die continu schreeuwen dat vooral Hunnie aan de overkant de zwaarste misdadigers zijn, dat zijn we ook zelf, ben ik van overtuigd, het zit hum in de kleine dingen, daar begint het al, de zwarte gaten en openingen die we zelf creëren. Ik kan ook goed de ‘goede’ kant van Peter R zien als ik hem observeer in een schreeuw tv studio hysterie, ook zie ik bij Kat en Dankbaar een lichtspel met verschillende kleuren, daarom zijn zelfs Hunnie zelf ‘echte’ mensen, de Über mens is geen levend mens en is daarom niet interessant, de strijd tussen ‘goed’ en ‘kwaad’ kan zich nooit honderd procent in de buitenwereld afspelen.. de strijd tussen zwart en wit willen beslechten is niet genoeg, dus je hebt zwaar gelijk Imke… maar ik kan dat alleen zien als ik weer even afkoel, uit m’n persoonlijke hystieren kokon kruipen en dan nog eens kijken, gelijk hebben is niet genoeg en bestaat zelfs nauwelijks, hoogstens tijdelijk theoretisch ingekaderd, dodelijk plat onrealistisch dusz, liegen is niet het grootste kwaad, al lijkt het van wel, er is ‘iets’ anders dat van veel groter belang is, dat we zien wie er mensen mensen zijn, daar zitten de grootste ondeugden tussen die toch veel mensen waarde hebben, de imaginaire witte blazoenen zijn zelfs levensgevaarlijk, waarom kan ik niet uitleggen, de witte blazoenen zijn levenloze robots zonder leer pad, dat zijn gewilde instrumenten van iets of iemand anders.. dus als we levend ‘echt’ bezield zijn dan moeten we elkaar dat durven laten zien, verschuilen achter een ‘gelijk’ is levensgevaarlijk onecht kunstmatig, er zijn zelfs momenten dat ik verschillende waarheidsschreeuwers wel iets kan aan doen, en soms zijn ze ineens weer helden, beiden waarheden zijn waar, er is niets dodelijkers dan iemand die zich achter z’n vermeende gelijk verschuilt op continu basis.. dusz euhm ik was zwaar verliefd op 1 van die zware Hardenberg grefo gurrrls in het ho wit met hoge laarzen met veters en mini rokje met driedubbele moraal waar ik zo’n grote bek over had een paar uur terug, veel spannender dan die nieuwste armoedige trutten crisis pvv boerka kleding van nu, das pas echt kotsen, alleen ik had in die onnozele frustie tijd geen engelen poeder in de aanbieding en bluf suv 500 sl, en gevangen in m’n eigen verkramping, ‘gewone’ predatoren zijn niet eens het grote probleem, leeuwen en panters en hyena’s zijn wat ze zijn, het gaat om de robot half goden die daar boven aan de panelen zitten te knoppen draaien, dat die ons zelven aan het uittesten zijn, elke opening die tot Ellen Lange Ellende zal leiden komt uit onze eigen zwarte vlekken voort, werk aan jezelf en je redt de wereld, Krishnamurti heeft gelijk Martijn…

  4. Iets te kort mijn comment… Ik bedoelde de “de gevestigde orde”. Het is lastige materie, kan er niet echt de vinger op leggen. Voor mijn gevoel klopte het niet, en daar blijk ik duidelijk niet de enige in te zijn. Om de 1 of andere reden heb ik het idee dat de shitstorm die ze tegen Kat en Dankbaar ontketenen juist meer mensen aan het onderzoeken zet( misschien wel wishfull thinking)
   http://www.argusoog.org/powned-gebruikt-subliminale-beelden/
   Het lijkt me wel heel erg pijnlijk voor de familie, al dat gehakketak in de media.

  5. och dankzij de media gekte is Marianne voor het eerst zelfs voor mij echt Levend geworden, normaal gesproken is het een betonnen recherche verre feiten horror muur en kan ik haar foto niet eens bekijken als mens, nu voor het eerst, ook dankzij 1 van de moederlijke emoties die door 1 van de vrouwelijk schatten van tv helderzienden heen ging, dat ging dwars door mij heen, toen daarna kon ik de foto van Marianne ineens zien als een echt Mens, de bescherming van de gruwelijkheid was ook voor mij tijdelijk even weg gevallen, Marianne heeft ook met Vuur gespeeld, daarom niet minder, eerder meer, een wijze moeder kan dat alleen maar waarderen, behalve als terreur op de voorgrond gaat treden van bedrogen familie en schaduw belangen groepen.. De kwaliteit van een mensen leven is niet beperkt tot de lengte lange duur, hoe pijnlijk ook voor de achterblijvers, maar ook ik ben een achterblijver, wij zijn achterblijvers, al heb ik haar nooit gekend, nu (her)ken ik iets van haar

   Dance Vivian & Frederic
   http://www.youtube.com/watch?v=EM4ayI85Ebw

   I Love Tessa, waarom weet ik niet, of ook wel (vanaf minuutje 1:32);

   Het Zesde Zintuig – Plaats delict Marianne Vaatstra Part 3
   http://www.youtube.com/watch?v=gD-7SmSlmuk

 6. Ik moet toegeven dat ik een dromer ben en de harde werkelijkheid van het hedendaagse leven me af en toe geen barst kan schelen.
  Dat is vooral op momenten dat ik me kan verliezen in een boek dat me een andere realiteit voorspiegeld met een beter perspectief.
  Hoe nuchter ik ook kan zijn in de wereldse realiteit ik blijf bij voorkeur ergens wegdrijven in een droom.
  Dat is me in het verleden dan ook vaak verweten.
  Ik ben nu blij dat ik nog steeds ben die ik ben voor zover ik me herinner tenminste. 🙂

 7. De Portugese Pyreneeën!
  Daar bevind zich dus een alien basis.
  De Portugese Pyreneeën?
  Die bestaan dus niet.
  Dit is een kanjer van een fout die de relevantie en betrouwbaarheid van dit boek geheel teniet doen.
  Jammer, het is flauwekul, helaas.

  Groet lieve Zielen,

  Shamaste,

  Fijko

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.