Advertentie

NASA-klokkenluider: “Er zíjn alien maanbases’..!


x

Toen een groep alternatieve maanfoto- en filmonderzoekers,

na afloop van hun diepgaande onderzoek,

en ná de resultaten ervan te hebben laten zien,

aan een medewerker/insider van BellCom/Nasa, aan dezelfde man vroeg:

“Jullie hebben wel over veel zaken gelogen?”,

antwoordt deze, ná een korte  pauze: “Nee”..

“Nee, we hebben niet over ‘veel’ zaken gelogen, we hebben OVER ALLES GELOGEN”..!


* * *

x

x

NASA-klokkenluider: “Er zíjn alien maanbases’..!

© September 2011 – WantToKnow.nl/.be- Guido Jonkers

x

De voormalige manager van de data- en foto-controle-afdeling van het ‘National Aeronautics and Space Administration, Ken Johnston, die tijdens de Apollo-vluchten werkte voor de afdeling ‘Lunar Receiving Laboratory’, is ontslagen omdat hij de waarheid sprak..!

Johnston bevestigt dat NASA weet dat astronauten historische steden van aliens hebben ontdekt op de maan en de overblijfselen van verbazingwekkend geavanceerde apparaten op de maan. De techniek van sommige van deze apparaten is in staat om de zwaartekracht te manipuleren. Volgens Johnston werden hij en zijn collega’s opgedragen om de informatie geheim te houden en erin mee te werken.

De afgelopen 40 jaar hebben vele andere wetenschapper, ingenieurs en technici NASA ervan beschuldigd, data achter te houden en zich schuldig te maken aan het in stand houden van een doofpot rondom deze zaak. Deze beschuldigingen gaan van het achterhouden van gegevens over vreemde ruimtevoorwerpen tot het liegen over de ontdekkingen van voorwerpen op het oppervlak van de Maan, maar ook van Mars!! Het gaat in het geval van Mars om ontdekkingen die zouden zijn gedaan door de Marslanders VIKING, in het midden van de jaren 1970.

Eén van de foto’s waarmee de Apollo-astronauten terugkwamen, en die heelhuids door de ‘censuur’ van de NASA is gekomen.. Dit is geen ‘natuurlijk object’ dat op het maanoppervlak ligt..

Volgens Johnston kwamen de Apollo-astronauten terug van hun maanreizen met fotografisch bewijs van de bijzondere voorwerpen die zijn gevonden hadden tijdens de tripjes die ze maakten met hun maankarretjes. De foto’s die werden gemaakt tijdens deze zogenaamde EVA’s (Extra-Vehicular Activities) dienden te worden vernietigd, aldus Johnsten, toen hij voor NASA aan het werk was in het Jet Propulsion Laboratory (JPL), maar hij zegt dat hij dit weigerde te doen. Toen hij met zijn informatie naar buiten ging, werd hij ontslagen als medewerker van JPL.

In een persbericht laat de directeur van het SSA-programma bij JPL, mevrouw Kay Ferrari weten, dat Johnston ontslagen is, omdat hij publiekelijk zijn werkgever zou hebben bekritiseerd..! Toen Johnston weigerde om zijn eervol ontslag te aanvaarden, werd hij op staande voet, zonder verdere opgaaf van reden, ontslagen.

Boeken zoals deze, maakten al vroeg melding van allerlei vreemde zaken op het maanoppervlak.

Ná zijn abrupt ontslag, gaf Johnston aan dat hij zijn buik ervan vol had, dat de Amerikaanse overhead meer dan 40 jaar het bewijs heeft achtergehouden, van historische Alien-steden op de maan. “Ik heb helemaal niets meer te verliezen”, aldus Johnston, “Ik heb een meningsverschil met NASA en dan wordt ik plotseling ontslagen”..

Al vaker zijn bewijzen opgedoken van grote structuren op de maan. Je kunt deze bewijzen hier ook vinden op WantToKnow. Wij besteedden er het afgelopen jaar veel tijd en ruimte aan. Onder deze structuren bevinden zich waarschijnlijk zelf bases aan de achterkant van de maan, de kant die nooit in beeld komt van telescopen op Aarde. En natuurlijk bevestigen al deze verhalen en hardnekkige geruchten de claims van Johnston.

Ruimtewetenschapper woedend over NASA-doofpot!
Ken Johnston is dus niet de enige die nog een robbertje uit te vechten heeft met NASA..! Een andere wetenschapper die al eerder uitspraken in deze richting deed, is Gilbert Levin. Hij beweert dat biologische experimenten die zijn uitgevoerd op het oppervlak van Mars aantoonden dat er leven zit in de bodem van deze ‘rode planeet’.. Levin was de wetenschapper die toezicht hield op dit experiment in 1976, toen een van de VIKING-Marslanders op het oppervlak van Mars was geland. Gilbert Levin is ook de man die onophoudelijk over NASA verdachtmakingen blijft uiten.

Gilbert Levin formuleerde het zo in een artikel van Juni 2003 in National Geographic: “Wij ontvingen positieve data van de VIKING-lander, die overeenkwamen met alle, van te voren opgezette criteria, op basis waarvan we zouden concluderen dat er microbiologisch leven op Mars aanwezig is”

.

Deze prominente wetenschapper is zó boos op NASA dat hij zelfs zijn eigen website opende, om de wereld attent te maken op het feit dat er daadwerkelijk leven is ontdekt op deze ‘Rode planeet’.. En daarover gesproken..

De kleur van bedrog..

Veel ruimtewetenschappers hebben NASA uitgedaagd om een ándere fraudezaak te openbaren, een zaak die al tientallen jaren de gemoederen bezig houdt. Het gaat hier dan om de kleur van Mars. Ook hierover vindt je op onze site informatie.

Vele jaren lang onthult NASA foto’s van Mars, waarin een rode atmosfeer te zien is en een roestig rood landschap. Het leek NASA te lukken om dit beeld van Mars in het wereldgeheugen in te prenten, totdat onafhankelijke Mars-missies werden ondernomen door ESA, het European Space Agency, oftewel het Europese ruimteprogramma.

ESA kwam met foto’s van Mars tevoorschijn waarop zowel de atmosfeer als het oppervlak van Mars volledig anders was, dan NASA ons al die tijd liet geloven. Het blijkt dat het Mars-oppervlak gewoon heel veel weg heeft van dat van de Aarde..! Een pastel zalmkleurig landschap dat veel weg heeft van het landschap zoals je dat in het Zuid Westen van de VS aantreft..!

Maar ook de werknemers van NASA zijn natuurlijk ook maar mensen, die hun foutjes maken..! Kijk eens naar een van de meest onthullende ‘frauduleuze’ fouten die NASA presteert te maken. Hierboven zie je een foto van een NASA-persconferentie, waarbij achter de mensen/wetenschappers van NASA die deze persconferentie geven, een foto van het Marsoppervlak wordt getoond, die is gemaakt door de zojuist gelande MARS-Rover. Maar deze foto is kennelijk per ongeluk nog NIET bewerkt..! Hoe men dit te weten is gekomen..? Wel eenvoudig.. Dezelfde foto verschijnt korte tijd later in het openbare archief van NASA, in de uitvoering zoals je de kleine foto eronder ziet..! Rood en onherbergzaam.. Zo wil NASA kennelijk dat wij Mars (blijven!) zien!

Je kent het spreekwoord: ‘Al is de leugen nog zó snel, de waarheid achterhaalt haar wel’.. Nou wat dat betreft kan NASA in dit opzicht een deuntje meezingen..! Wanneer NASA foto’s vrijgeeft van het oppervlak van Mars en daarop zijn delen te zien van de Marslanders, dan is daarop ook regelmatig een Amerikaanse vlag te zien, als embleem op het ruimtevaartuig. Maar wat blijkt? Deze emblemen zijn helemaal off-color. Te rood/roze.. En als er dan met computer-fotoshoptechnieken dit roze/rood wordt weggefilterd, zodat de juiste Amerikaanse vlag-kleuren te zien zijn, blijkt ook het achterliggende Marslandschap zich ineens een stuk vriendelijk te tonen dan in de eerste foto..! Eén van de wetenschappers die hierover veel gepubliceerd heeft is Holger Isenberg, op zijn Duitse website ‘De kleur van Mars’; hiervan tref je HIER een link aan met heel veel fotografisch bewijs..! translated link

Oud-NASA medewerkster én uiterst geloofwaardig klokkenluidster Donna Hare

Meer controverse over foto’s..
Voormalig NASA-medewerkster Donna Hare is één van de andere klokkenluiders, die NASA heeft beschuldigd van het manipuleren, verdoezelen en bewerken van duizenden foto’s, gedurende vele, vele jaren..! Zij is naar buiten gekomen met het bericht dat deze overheidsinstantie (die feitelijk onder het Amerikaanse Ministerie van Defensie valt!) bezig is geweest om bepaalde bijzondere afwijkingen op bepaalde maanfoto’s weg te poetsen. De mooie Engelse term die hiervoor wordt gebruikt heet ‘smudgen’, wat in het Nederlands inderdaad als ‘wegpoetsen’ te vertalen is.

Donna Hare was, toen zij werknemer was bij NASA , betrokken als technische specialist op het gebied van illustraties en fotografische dia’s. Zij is meermalen onderscheiden voor dit werk, o.a. voor het vele werk dat werd gedaan om de enorme fotoserie te bewerken, die de Apollo-maanlandingen opleverden. Onder deze onderscheidingen zijn de ‘Apollo 11 Achievement Award’, de ‘Skylab Award’ en de uitreiking van een speciale herdenkingsmedaille voor bijzondere service gedaan tijdens de speciale Apollo-Soyuz, Ameriaans-Russische ruimtemissies. Met de huidige stand van computertechnische software, is het eenvoudig om vast te stellen, dat NASA inderdaad veel, heel veel Maan- en Marsfoto’s heeft gemanipuleerd. Je dient te bedenken dat de software uit die tijd, vaak (en gelukkig!) onvoldoende was om foto’s dusdanig te bewerken, dat dit bijna onzichtbaar was.

Wat wil NASA dan dat je NIET ziet..?

Een duidelijk voorbeeld van een door NASA weggepoetste object: de fameuze maantoren. (klik voor artikel)

Donna Hare werkte als free-lancer meer dan 15 jaar voor NASA, als technisch illustrator. Ze heeft bijna álles gedaan op het gebied van foto-afwerking voor NASA. Ze werkte als illustrator voor ruimteprogramma’s en ook in het zg. ‘Precision Slide Lab’. Ze illustreerde ruimtevaartuigen, satellieten, lanceerplatforms, landingsplaatsen, maankaarten en veel, veel meer nog.
Toen Donna Hare besloot om klokkenluider te worden, en de escapades van NASA openbaar te maken, maakte ze zich publiekelijk bekend en gaf onder andere een interview op WOL-AM radio in Washington D.C. Haar verklaringen zijn in de ogen van velen ‘controversieel’, terwijl andere haar betoog uiterst geloofwaardig vinden, vooral omdat ze een vlekkeloze reputatie heeft op het gebied van foto-bewerking en illustratie-technieken.

Het verhaal van Apollo 17 en de ‘Robot’…!
In December 1972 verbleven 2 astronauten maar liefst 75 uur op de maan. Het ging hier om de Apollo 17-missie van de heren Eugene Cernan en Harrison Schmitt. Gedurende deze expeditie namen ze een foto, die je hier ziet. Hoe onwezenlijk het ook mag klinken, de foto leek het hoofd van een robot te tonen. Of zoals astronaut Cernan het formuleerde: “Ik heb het met eigen ogen gezien, maar ik kon mezelf maar niet overtuigen van het feit, dat ik dit ook werkelijk zag”.

Astronauten Cernan en Schmitt van Apollo 17

Aldus de aantekeningen van Joe Szostak, die schrijft: ‘Nadat Cernan van de eerste schok was bekomen, realiseerde hij zich dat dit geen menselijke schedel zou kunnen zijn. Het was tenslotte een schedel die hij gevonden had in het afval van een inslagkrater. Deze inslagkrater had allerlei rommel blootgelegd, dat nét onder het maanoppervlak had gelegen.. Maar omdat het hier ging om een fossiel been, zou dit nooit een dergelijke impact hebben overleefd, en in stukken zijn aangetroffen.

Bovendien zou de extreme invloed van de straling van de zon en de kosmische straling op de maan, ertoe hebben geleid, dat een dergelijk fossiel van organisch materiaal al lang tot een fijn poeder zou zijn gereduceerd. Dit object was derhalve onmiskenbaar van mechanische bron. Kleurenvergrotingen toonden aan dat het ‘hoofd’ een duidelijke rode streep had, op de plaats waar de bovenlip zou zitten, een detail dat duidelijk geschilderd leek of geanodiseerd was op het object. Hoewel de onderkaak leek te missen, was het onmiskenbaar uit compositie-foto’s en vergrotingen van foto’s, dat het hoofd 2 oogkassen had, een voorhoofd, wenkbrauwheuvels, een neus met neusvleugels, 2 wangbotten en de bovenste helft van de kaak.

Het ‘Hoofd van de Robot’, zoals gefotografeerd door Cernan en Schmitt

Astronaut Cernan omschreef het gebied als ‘een mysterieus uitziende plek’. Veel rotsen hadden uitzonderlijke spectrale eigenschappen, waardoor het zonlicht weerkaatste alsof het ging om kristal of om glanzend gepolijste metalen dozen. Deze foto geeft een vergroting van het aangetaste hoofd, dat gefotografeerd is in ‘Shorty Crater’ door Cernan en Schmitt. Tot op de dag van vandaag is er nog geen bevredigend antwoord gekomen uit wetenschappelijke hoek over een mogelijke verklaring van deze anomalie op het maanoppervlak.”

Het ‘Aristarchus’ kratercomplex
Het ‘Aristarchus krater-enigma is een van de zogenaamde TLP, Transient Lunar Phenomena (maanfenomenen van voorbijgaande aard). Deze krater is vanaf de Aarde gezien, één van de meest heldere plekken op de Maan, een plek die van kleur verandert en soms ook een rode of zachte gloed laat zien, wat veroorzaakt zou kunnen worden doordat gas op deze plek uit het maanoppervlak ontsnapt. In 1958 werden bijzondere fenomenen in deze Aristarchus krater waargenomen door de Russische astronoom Nikolai Kozyrev. En later werden deze fenomenen gerapporteerd door de bemanning van de Apollo 11 in 1969.

De uitermate intrigerende Aristarchus-krater: ‘Never the same look’

Joe Stozak schrijft hierover in zijn boek: ‘De aard van dit kraterfenomeen, heeft voeding gegeven aan de theorie dat er zich onder het oppervlak iets van een krachtcentrale zou kunnen schuilhouden, mogelijk een fusiereactor. Op de foto’s die NASA heeft vrijgegeven, in het kader van de opnames van het Clementine-project, komt dit object naar voren als een helder witte ‘weggepoetste veeg’ zonder dat er enige diepte kan worden ontwaard. Deze structuur lijkt te worden ondersteunt door 5 of 6 bogen. Op de voorgrond is een weg waar te nemen, die lijkt te eindigen in een helderverlichte tunnelopening’

De Russische ‘Luna 9’ fotografeert een ruimtevaartuig..

Een ander bijzonder verhaal is de geschiedenis met de Luna 9. Joe Stozak vertelt:

Het ‘schip’ zoals gefotografeerd door de Russische ‘Luna 9’

“Luna 9 was een onbemand ruimtevaartuig in het kader van het maanprogramma van de Sovjet Unie en op 3 februari 1966 was deze ‘Luna 9’ het eerste ruimtevaartuig dat erin slaagde een zachte landing op het maanoppervlak te maken, om vervolgens beelden van het maanoppervlak naar de Aarde te seinen. Deze foto is van dit ruimtevaartuig en laat een schijnbaar groot voertuig zien, of een werktuig waarvan de vorm opvallende overeenkomsten vertoond met een oceaanstomer op Aarde, waarbij vooral opvalt dat er zich een punt aan één kant bevindt en een hogere plek bovenop. Er lijkt een kabel te zitten, die zich uitstrekt van de achterzijde van het voertuig naar de oppervlakte ervan. 3 Dagen ná de landing werd het contact met deze ‘Luna 9’ verbroken.”

Tot slot
Er gebeuren vreemde dingen op de Maan en op Mars. Voor alle nieuwkomers hier op WantToKnow, maken we je graag attent op de opzienbarende publicaties die we hier op WantToKnow plaatsten. Met name deze artikelen HIER , HIER, HIER en HIER, en deze –exclusief voor WantToKnow vertaalde- boeken, MOONGATE en  het boek van remote viewer’ Ingo Swann ‘PENETRATION’  zullen je een goed beeld geven van de diverse facetten van dit fenomeen. Vooral het verhaal van klokkenluider Laura Eisenhower (kleindochter van oud-VS-president Dwight D. Eisenhower) over volledig door de Illuminatie ingerichte Marskoloniën lijkt steeds meer realiteitsgetrouw te worden onderbouwd door de klokkenluiders die hierboven genoemd zijn. (HIER te vinden op onze site)

Niet alleen gebeuren er vreemde zaken rondom de Maan en Mars, het lijkt erop dat –logischerwijs- ons hele zonnestelsel werd doorvorst in vroeger tijden. Er zijn namelijk ook anomalieën gevonden op de Marsmaan ‘Phobos’, de maan ‘Titan’ van Saturnus en een handvol andere manen van onze planeten. En vergis je niet in de grootte van deze manen, sommige hebben bijna de omvang van onze aardbol..!
Langzamerhand lijkt de bewijslast voor de idiote doofpotdaden van NASA zich overweldigend op te stapelen. Het blijkt dus dat wij niet alleen zijn in ons zonnestelsel..! Het lijkt er zelfs op dat het er zelfs tamelijk druk is geweest; misschien is dit zelfs nog het geval..!

Donna Hare, een verklaring:
Er zijn veel beelden van Donna Hare te zien, maar deze YouTube geeft je in ieder geval een eerste kennismaking met haar. Kijk verder op het internet als de verklaringen van deze ex-NASA-medewerkster je boeien. Uiterst kalm vertelt ze over de zaken, die iedereen al vermoedde dat het waar is: de grootscheepse fraude en diepe doofpot die NASA in stand houdt om de waarheid rondom ontdekkingen die zij deden te verhullen!

43 gedachten over “NASA-klokkenluider: “Er zíjn alien maanbases’..!

 1. @ 4

  Vergeet de NWO toch lekker. Ook die zijn nodig voor hun rol in het toneelspel op Aarde 🙂

  8 Miljard mensen kunnen nog niet zo goed met elkaar leven. We hebben een structuur nodig want menig persoon heeft zoveel vooroordelen over de ander dat er direct veel meer oorlogen uitbreken als de NWO er niet zou zijn 🙂

  Al moet ik wel zeggen dat de NWO het veel te bond maakt en heeft gemaakt en ben van mening dat de keuzes die ze maken voor hun rol wellicht anders had gekunt om deze planeet naar een hoger doel te leiden.

  Willen we de ruimte in, koloniseren en lekker rondreizen door de sterren zal er een wereldregering nodig zijn. De vraag is echter, dienen dezelfde mensen die nog wel te besturen. Een leiderschap zou moeten doen wat het goed is voor alle volkeren en het groter geheel van Aarde. En daar is de NWO duidelijk te kort in geschoten en vele spelen hun eigen machtspelletjes want ja, wij kunnen niet met elkaar leven (en dan bedoel ik de 8 Miljard apen die rondlopen).

  We komen er wel :)) Binnenkort komen we in de 8e trede van de Creatie energie. De sluier wordt dunner en mensen zullen weer in hun eigen kracht komen te staan ipv de huidige machtstructuren. Op Naar de Hemelen. Kunnen we daar verder vliegen en ons bemoeien met alles 🙂

  o/

 2. Ik begrijp eigenlijk niet goed waarom mensen nog steeds denken of geloven dat wij de enige “intelligentie” zijn in dit universum.
  Op zijn zachtst gezegd arrogant. Zo super intelligent zijn we tenslotte niet.
  Dan zou er geen oorlog, honger, ziekte en vroegtijdige dood bestaan.
  Maar dat terzijde. Als wij in raketten rond kunnen vliegen zullen er nog zijn die dat kunnen.
  Onze wereld is een prachtige planeet. Er zijn er vast nog ontelbaar meer te vinden.
  Misschien niet wat wij prachtig noemen maar voor een intelligentie die anders leeft dan wij vast wel. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.
  De wetenschap kent deze wereld nog niet eens helemaal. Nog steeds worden nooit eerder ontdekte levensvormen gevonden. Diep beneden in de oceanen, in grotten, bevroren polen enz. enz.
  Als er hier niets nieuws meer te ontdekken valt en er absoluut is vastgesteld dat er in de ruimte geen leven mogelijk is, oké, dan geloof ik dat (misschien.)
  Maar dat gaat dus niet gebeuren. Ze vinden juist steeds meer bewijzen dat er meer leven in space te vinden is.
  En als het ergens geweest is en nu verdwenen, is het misschien gewoon verhuisd. 🙂
  Het is ook niets om bang voor te zijn. Ik ben veel banger voor onze eigen regeringen. Ze zijn allemaal oorlogszuchtig.
  ……….Als ik toch maar kon toveren……………

 3. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De voormalige manager van de data- en foto-controle-afdeling van het ‘National Aeronautics and Space Administration, Ken Johnston, die tijdens de Apollo-vluchten werkte voor de afdeling ‘Lunar Receiving Laboratory’, is ontslagen omdat hij de waarheid sprak..!
  oud-NASA-JPL medewerker Ken Johnston
  Johnston bevestigt dat NASA weet dat astronauten historische steden van aliens hebben ontdekt op de maan en de overblijfselen van verbazingwekkend geavanceerde apparaten op de maan. De techniek van sommige van deze apparaten is in staat om de zwaartekracht te manipuleren. Volgens Johnston werden hij en zijn collega’s opgedragen om de informatie geheim te houden en erin mee te werken.

  Spacedefensie: op de korel genomen, provacaties met Aliens

  De maan is niet van de VSA, omdat de VSA nationale vlag door astronauten in de maanbodem werd gestoken.

  De eerste en de laatste leugens van NASA in de ufo-cover-upshistories sinds 1947 made in de VSA, UK en Co zijn belange nog niet bekend, een topje van ijsberg, of een
  stopnaald in een hooiberg.

  Ufo’s of ruimtetuigen van Extraterrestrials met daar in ruimtevaartpiloten bezoeken al jaar en dag de Aarde en het zonnestelsel.

  Wel, willen er Extraterrestrials in Vlaanderen vast bodem krijgen, een vraag stellen is niet verboden, met hun ruimtetuigen trippen in het eigen zonnestelsel, interessante live-TV-programma’s, fantastische kans voor de juiste antwoorden op de vragen, welke planeten binnen het zonnestelsel van Aarde waren in het verleden bewoond of nu nog…… Dat geeft de gepaste donderslag bij heldere hemel…..geen geveinsde politieke vriendelijkheid met leugens

 4. waar ik tegenaan hik is het feit dat we zulk soort verhalen moeten geloven op hun woord, waarom hebben deze mensen geen overduidelijk onweerlegbaar bewijs ???
  als je met zon verhaal naar buiten kom dan zorg je er toch als eerst voor dat jeje verhaal goed kan onderbouwen zodat je zeker weet dat men je niet belachelijk kan maken, maar wederom 0 keihard bewijs en honderd uit over vreemde theorieen.

  1. hij spreekt niet namens nasa of denk jij alw verder dat hij dit alleen kan zeggen met toestemming van, en dit dus in scene gezet wordt door

 5. Ik denk dat dit bericht opzettelijk is uitgelekt. Het bericht is trouwens volledig vals. Het enige doel om dit de wereld in te zenden is omdat er zo veel mensen overal ter wereld met zekerheid weten dat er nooit mensen op de maan zijn geweest! Men had de technologie toen ik de verste verte niet om zachtjes met een maanlander te landen en terug te vertrekken. En nu heeft met die technologie ook nog niet. Trouwens waarom al dat gesukkel met dat ruimtestation. Waarom dan geen maanbasis maken in plaats van dat ongelukkig moeilijk ruimtestation. Het hele maanverhaal is nep. Ze zijn zelfs de originele films kwijt en de plannen van de maanlander zijn ook al zoek. Ongelooflijk! Hoe is het mogelijk!

  1. jij hebt waarschijnlijk geen besef van de afstanden. dat geeft niets ik kan het je zo vertellen. (je kunt het zo controleren op het internet.) de doorsnee van de aarde is ong. 12000km. het ruimtestation vliegt op 400 km. dat is eigenlijk heel dichtbij. de maan staat 384.400 km van de aarde vandaan. verder ben ik het wel met je eens dat de maanlanding wel eens fake zou kunnen zijn.

 6. Het is net als t geloof..
  je geloof..of je gelooft t niet.
  Maar waar rook is is vuur.
  en ik ben ervan overtuigt,dat we niet alleen zijn in dit universum.
  We worden nu pas bewust,door internet,dat overal ufo,s worden gespot.

  Alleen mensen die bang zijn..en aan t vertrouwde willen vasthouden ,stijden t af dat er buitenaards leven is…

 7. Guido,

  Ik vind het geweldig, ik bewonder ook je tomeloze inzet en kritisch vermogen, ik geloof ook zeker dat er iets (veel) is op de maan en andere planeten, ik dank je daar dus ook voor, we zullen zeker niet alles verteld worden dat we ‘mogen’ horen, de woorden van de twee astronauten zijn natuurlijk geen bullshit en ik meen me zelfs te herinneren dat Aldrin en Armstrong insinuaties maaakten (ze hadden waarschijnlijk een spreekverbod) over ‘dat er meer was op de maan en in het heelal dan ze konden vertellen’, ik geloof ook elk woord van Donna Hare (deze mensen zijn moedig om zaken te ontsluiten!), maar ik blijf het jammer vinden dat de foto’s zo onduidelijk zijn en open staan voor meerdere vormen van speculaties/interpretaties. Zoals die van de schedel kan heel eenvoudig een speling van het licht zijn op een rots partij …

  Uit mijn jeugd weet ik de talloze geologische foto en dia avonden van mijn vader, als hij weer eens terug kwam uit een ver en vreemd land (hij was geoloog en een begenadigd amateur fotograaf en heeft vele prijzen gewonnen bij Agfa en Leica wedstrijden) uit de meest onmogelijke en onherbergzame gebieden (Iran, Irak, Mali, Pakistan, Afghanistan, Opper Volta, Australië, Bolivia, Argentinie, Botswana, Malawi enz) waarbij je ‘gods en waarachtig’ allerlei figuren, beelden, ja zelfs levende wezens in kon zien, als je dat wilde. Ze waren gewoon steen formaties waar de zon een bepaald licht op scheen.

  Dus, nogmaals gefeliciteerd, fantastisch, laten we hopen op overduidelijke foto’s. Als alles aan het licht gaat komen (which it will), dan zullen die overtuigende bewijzen en foto’s spoedig verschijnen en ben je terecht de voorloper van al dit belangrijke nieuws!

  Groet,
  Rik

 8. Dit zal natuurlijk niet in de MSM bekend worden gemaakt, hierdoor blijft het natuurlijk ongeloofwaardig overkomen bij het merendeel van de bevolking.
  Het is duidelijk dat NASA de boel oplicht, maar hoe moet je dit nou veranderen…
  Men leest wel vele sites dat men moet opstaan en voor de waarheid op moet komen, begin bij jezelf zeggen ze dan.
  Zoals men hierboven zo mooi beschrijft, het is ons door de NASA met de paplepel ingepropt, het grootste deel van de Wereldbevolking weet niet anders.

  Hoe moet je nou de mensheid hiervan op een effectieve manier van overtuigen…
  Iemand zal toch echt het initiatief moeten nemen om de gehele bevolking achter zich te krijgen..

  Gr. John

 9. Inderdaad komt het nogal belachelijk over als je tegenwoordig leest dat er 17 miljard in een Mars-project wordt gestopt om STOF te verzamelen….!?! Hoe onnozel zijn we geweest?

 10. Typisch, er word een foto gemaakt van een mensenkop, en hele theorie dat die kop al lang had moeten vergaan als het echt een mensenkop was en dan de conclusie dat het dan maar een kop van een robot was.
  Er word verder in het verhaal geen melding van gemaakt waarom, ik zit me hier thuis af te vragen waarom is het geen beeld.

  1. Het gaat er juist NIET over dat het een mensenkop is Berma..! Er wordt gesproken over ‘een robot’.. Goed lezen..

  2. Ik was niet duidelijk, ik bedoel een foto van een op een mensenkop lijkende kop.
   Maar waarom komen ze bij een robot kop, het zou toch ook een beeldachtig kopje kunnen zijn desnoods van metaal.
   Dus waarom zou het een robotkop moeten zijn is daar aanleiding voor?

  3. Jeetje Berma… Mag een robot niet een op een mens lijkende kop hebben..? Wat bedoel je nou precies..? Een mensenkop kan ook in robotvorm. Een metalen kop kan ook in mensenanatomie worden uitgevoerd..
   Waarom zou hij daar liggen, IS het wel een robotkop? Wat zou er nog meer liggen, als dit er al ligt? Is het niet zinvol dit wereldwijd bekend te maken? Kunnen we hier nog meer foto’s van vinden, want je gelooft toch niet dat die astronaut zulke wazige foto’s maakt met zijn peperdure Hasselblad..? Enz. enz.
   Maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes.. 🙄

  4. GuidoJ.
   Je kunt niet iedere mensen kop als robot kop gaan betitelen zonder verdere gegevens.
   Ik neem aan dat ze er iets in gezien hebben om dit zo te schrijven, als ik het plaatje zou moeten kleuren zou ik eerder denken aan een beeld dan aan een robot.
   Of het zou zijn dat de schrijver ietswat te veel sf boekjes heeft gelezen.

  5. ik snap berma helemaal. Er word gesproken over over een schedel, en dat als het organisch materiaal zou wezen dat het al vergaan had moeten zijn. Bovendien hadden de astronauten dan in die 75 uur niet even de tijd het ding op te rapen en mee te nemen ?
   Bovendien is er sprake van allerlei afval dat er bij zou liggen, geeft dat dan geen indicatie van wat het zou kunnen zijn?
   Ook de opmerking;Dit object was derhalve onmiskenbaar van mechanische bron, is imo een subjektieve beschrijving daar het ook steen zou kunnen zijn. Desnoods een met de hand vervaardigd beeld. Kortom ik vind het een enigzins speculatief en niet geheel feitelijke weergave. Wat het echter niet opzienbarender maakt.

 11. zoals ik vaker opper. we hebben systematisch een verdeeld wereldprobleem met zoveel waarheden met oneindige elementen waardoor de waarheid ontdekken onmogelijk is. waarheden zijn net als atomen die blijven splitsen zodat men het geheel plaatje nooit kan zien en blijft rotzooien.
  we moeten realiseren dat alle frustraties en vertragingen aan het het kapitalisme te bestrijden. het kapitalisme moet vallen en een geheel nieuw systeem komen op basis van eenheid gelijkwaardigheid en universele wetten voor de gehele mensheid en al het leven op aarde. als we dit bereikt hebben dan gaan alle blokkades voor het wetenschap open.

 12. Hoi Guido, ik weet dat de Maan de databasse van Moeder Aarde is en dat de logos van de Maan mr. Kadak heet en dat mijn geleidegeest zich ook zo noemt omdat hij het zo’n mooie naam vond, ‘zo boven – zo beneden’ betekent het.

 13. Waarom zijn alle onderwerpen op Nasa gefocust ?
  Rusland heeft een schat aan foto´s probeer daar
  eens op te focussen, en alle ruimte telescopen !
  Dan kunnen we als leser het breder bekijken.

 14. Men kan vanaf de aarde de voetstappen van de astronauten zien.Als NASA foto’s retoucheert, wat dan met andere foto’s, of maakt NASA die alleen.Eigenlijk heeft iedereen het recht al de foto’s en videomateriaal te zien, of heeft dat niets met belastingsgeld te maken.Ruimtereisjes, avontuurlijke bestemmingen.Er zijn mensen die denken dat men ooit in de ruimte gaat wonen.Ze zullen rap moeten zijn, want hier op dat klein planeetje is het al serieus aan ’t mislopen.Alles moet hier kapot, en het is meer van, het zal onzen tijd wel duren.En niks in de buurt van een miljoen kilometer zekers, om ff te verhuizen 🙂 Ziet ge het al gebeuren.Er ligt niets op de maan dat niet van de aarde komt, of het is stof en stenen.Kuifje is ook op de maan geweest, das juist.

 15. Fascinerend, maar toch ook lichtelijk vaagjes allemaal en nadere vragen oproepend. Bv:waarom in vredesnaam zou NASA willen doen geloven dat Mars oranje is? Welk nut dient dat? En dat robothoofdmysterie. Waarom is dat hoofd niet gewoon meegenomen? En dan al die vage foto’s sowieso. Vreemd dat dit soort foto’s nooit helder is en allerlei schimmige contouren weergeven die multi-interpretabel zijn. Lastig.

  1. Mars is gewoon een planeet zoals Aarde> BEWOONBAAR dus.. Dát bekend maken, zou ons uit onze isolatie halen en ons ruimdenkender maken. Het is niet in het belang van elite om het volk wijs te maken..!!

  2. Peter 25 :
   Van belang is hier de studie gedaan door het Brookings Institute in opdracht van de NASA :
   http://mysteriousuniverse.org/2015/06/e-t-and-the-brookings-institution/
   met citaat :
   “In the December 1960/January 1961 issue of the NICAP UFO Investigator journal, a small article was published under the heading of “Space-Life Report Could be Shock.” It read as follows: “The discovery of intelligent space beings could have a severe effect on the public, according to a research report released by the National Aeronautics and Space Administration. The report warned that America should prepare to meet the psychological impact of such a revelation. The 190-page report was the result of a $96,000 one-year study conducted by the Brookings Institution for NASA’s long-range study committee.”
   NICAP expanded further: “Public realization that intelligent beings live on other planets could bring about profound changes, or even the collapse of our civilization, the research report stated. ‘Societies sure of their own place have disintegrated when confronted by a superior society,’ said the NASA report….”.
   Men ging er toen blijkbaar van uit dat de maatschappij niet klaar was om de waarheid te vernemen over wat er zich buiten de Aarde afspeelde.
   Ik verwijs naar de volledige tekst.

 16. flikker nouh toch op man met je platte aarde, ik geloof er niet in en het is niet zo, als er iets een psy ops voor simple minds is die niet kunnen nadenken en dealen met het feit dat we niet alleen zijn inclusief sterrenschepen en reizen, waar dacht je dat die verdwenen triljarden naar toe gaan. john searl spatial effect generator

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.