Advertentie

Alien of onbekende ‘Aardling’?


x

Alien of onbekende ‘Aardling’?

Guido Jonkers © april 2011

x

Onlangs viel ons oog op een tweetal YouTube-filmpjes, die -wanneer los van elkaar bekeken- de indruk geven, dat ze mogelijk in elkaar gefotoshopped zijn. Maar wanneer je deze filmpjes naast elkaar ziet, is er wel degelijk een bijzondere overeenkomst waar te nemen..! Wordt er dan over de hele wereld geraffineerd in ’teamwork’ gefotoshopped. Maanden, soms jaren uit elkaar..?

Of gaat het werkelijk om dit alien- of aardlingwezen of wezentjes, die een motoriek hebben die overeenkomt met veel beschrijvingen van mensen, die soortgelijke figuurtjes hebben gezien. Hun houten motoriek en steltloper-achtige bewegingen zijn onmiskenbaar aan elkaar gelijk.

Laten we allereerst de beelden zien van een TV-interview een Argentijnse zender. Links achter de geïnterviewde vrouw zie je het figuurtje lopen. Fake..?? Bepaal het zelf natuurlijk, wat jij waarheid vindt. Wij vinden het hoogst opmerkelijk en zijn zeker geneigd deze beelden, zeker in combinatie met het tweede filmpje, als authentiek te kenmerken.
X

x

Het tweede filmpje
Dit werd gemaakt op 28 Maart 2011 in Yosemite National Park. Daar hoort dit verhaal bij:

“Een gepensioneerd echtpaar had telkens te maken met inbraak in hun huisje in Yosemite, een nationaal park in de VS. Ze besloten beveiligingscamera’s op te hangen en deze te richten op de oprit van hun huisje. Kort nadat dat was gebeurt bleek dat ze de onderstaande registratie hadden gemaakt. Ze gaven de beelden aan een vriend, waarvan ze wisten dat hij ze goed zou bestuderen, omdat hij geïnteresseerd was in paranormale activiteiten. Maar deze man bleek ook niets met de beelden aan te kunnen en plaatst het filmpje op YouTube.

Het enige wat hij zich kon herinneren was een filmpje dat uit de Amerikaanse stad Fresno kwam (zie hierna), en dat ook deze ‘stick-figures’ liet zien. De figuurtjes lijken hun gewicht van het ene op het andere ‘been’ over te zetten en zo te lopen, zoals mensen dat doen. In dit filmpje zie je een grote en een klein figuurtje. Is de kleine een ‘baby’ of ‘kind? . Het is zo’n 40 tot 50 cm hoog. Maar wat zijn het nu? Iets nieuws? ‘Sticky-men’..? Ik heb dit filmpje helemaal geanalyseerd, ook de grootte van de figuurtjes proberen vast te stellen aan de hand van een dubbelopname met een kinderwagentje op het voetpad.
x

x
De Fresno-beelden

Fresno is een stad in het Westen van de VS, niet zo heel ver bij Yosemite vandaan. Het is Juli 2007 en een CCTV-camera van een huis, filmt deze 2 figuurtjes die een tuin oversteken. Uiterst opvallend is de anatomie van de figuurtjes evenals hun motoriek, die bijna identiek is met de bovenstaande 2 filmpjes.. Wat is dit voor een wezentje?
x

Last but not least een opname van een bewakingscamera boven een zwembad. We zijn opnieuw in Fresno en het wezentje toont zich opnieuw. Midden in de nacht komt dit figuurtje door een hekje aangelopen, loopt recht op de rand van het zwembad af, stopt héél even en gaat vervolgens OVER HET WATER met een ietwat huppelachtig loopje. Wat is dit in hemelsnaam..? Het lijkt een authentieke opname, waarbij je op het water óók de witte spiegelreflectie ziet van het ‘witte wezentje’. Achter hem is ook de schaduw die de nachtlamp veroorzaakt, goed te zien..  Maar wat is écht?

47 gedachten over “Alien of onbekende ‘Aardling’?

 1. Fake evenals zoveel youtube films waar toevallig iets wordt vastgelegd wat uiteindelijk vastgelegd moest worden zoals de sprong tegen de trein deur. Aliens altijd van die vage onduidelijke films. Of ik geloof? Nee ik weet dat ze bestaan maar nog nooit door iemand vastgelegd.

  1. Jij vindt dat het fake is. Toch? Of heb je bewijs DAT het fake is..?

 2. Het eerste filmpje is nep, de schaduw van het wezentje staat precies de verkeerde kant op. De zon komt bij de vrouw van ongeveer 2 uur, bij die van het wezentje van 8 uur, precies andersom

  1. Schaduw klopt exact! Kijk nog maar eens heel goed. Ik kan natuurlijk niet bevestigen of dit echt is of niet, echter snap ik nooit waarom mensen op verschillende locaties, op verschillende tijdstippen nep filmpjes willen maken over hetzelfde onderwerp. De reden is mij volledig onduidelijk. Ik acht de kans dat dit wel waar is en bestaat groter dan dat het niet waar is. Debunken is o zo makkelijk, zoeken naar de waarheid is moeilijker, wellicht problemen met het aannemen dat er meer bestaat? Of “eerst zien dan geloven?”. Denk niet als ze zich openbaar maken bij jouw of mij op de koffie komen, vergeleken met “hun” zijn wij maar een stelletje domme kale apen….

   Koffie? 🙂
   Have a nice day…:-)

  1. Tja… bij de anderen staat de schaduw goed.. Dan zullen die ‘ook wel fake zijn’. Lekker redeneren zo..!

 3. Kijk al tijden op deze site en nooit een comment geven.
  Maar ik denk dat je soms toch iets te goed gelovig bent Guido.
  Ik hoop ook net als jij dat er meer is dan deze “saaie” aarde, Om het zo maar even te noemen. Maar je kan het ook iets te graag willen 🙂
  Als ik kijk wat Hollywood tegenwoordig kan maken dan kan de gemiddelde hobbyist er ook wat van. Neem deze Alien bv…:
  Leaked footage of Alien from Zeta Reticula. UFO crash survivor
  http://www.youtube.com/watch?v=ztNjNkhAX-c&feature=player_embedded

  te leuk om waar te zijn.

  1. omg , als die alien bukt om zijn schoenveter vast te maken komt ie nooit meer overeind met die skippybal op zijn nek ! Wij gebruiken maar een paar % van onze hersenen , wat moet zo’n wezen dan met die massa doen ?

 4. Bij DossierX zijn een aantal posts over soortgelijke figuren die vaak op het zuidelijk halfrond worden gezien. In de 19e eeuw zijn ze ook boven Belgie/Nederland gezien. Ik noem ze voor het gemak familie van Casper het spookje. Arthur C Clarke heeft er ook over gesproken in zijn series. Maar of het dezelfde wezens zijn?

 5. Heel oude verhalen hebben het al over verschijningen. Als je zelf iets niet met eigen ogen hebt gezien is het niet eenvoudig het te geloven natuurlijk. De spookverhalen van vroeger gaan misschien wel over dezelfde verschijningen van nu. Alleen is ons voorstellingsvermogen een tikkeltje anders dan toen. Ik ga er gewoon van uit dat overal een kern van waarheid en waarschijnlijkheid in aanwezig is. Dat geldt voor verhalen, foto”s, filmpjes en ook dromen of andere gebeurtenissen. Het is een beetje vreemd om te denken dat alle verhalen en beelden over hetzelfde allemaal uit de duim gezogen zijn.
  Mensen die dat beweren zeggen ook tegen kleine kinderen dat dromen bedrog zijn en ze zich niet aan moeten stellen omdat er niks is om bang voor te zijn.
  Arme kinderen en arme “blinde” mensen.

 6. eerste filmpje: schaduw gezicht op vrouw komt niet overeen met figuur op achtergrond.
  Tenzij die ineens een andere zon heeft. Ik zeg fake

  De rest is moeilijk in te schatten. kan waar zijn of fake dus voor mij onbekend

 7. heerlijk die filmpjes ,het is net of ze op stelten lopen ,,zag je vroeger wel
  eens op de kermis ,,vond het toen doodeng ,maar dit is een wonder ,en wat weten we nu uiteindelijk ,,
  Jezus liep toch ook over water ,,,las pas weer het boek Illusies van Richard Bach
  daar liep Don ook over water ..zou het willen proberen maar denk dat ik kopje onder ga . maar toch mooi om er over te lezen ,,beter dan al die rommel die inde kranten staan . Ja het kind inde mens he .

 8. Wegens slaapgebrek door lange dagen werken en snachts de hele nacht voor de buis hangen,ga je vreemde dingen zien.en omdat we in een saai landje wonen met weinig spanning wil je dit soort dingen graag geloven.het is een hype om wensbalonnen voor ufo`s aan te zien en met camera trucs mensen op te laten schijnen en dat bestempeld als et`s op het web te plaatsen.het geeft de maker toch een kick,en de kijker weer wat sensatie in zijn leven.ach,wat moeten we anders met onze zeeèn van tijd?!,boeiend onderwerp voor grote kinders,zo voor het slapen gaan….

 9. Kan iemand de links naar de youtbe filmpjes hier neer zetten? Met de iPad zijn ze namelijk niet te bekijken ivm het gebruik van Flash…

 10. ik zit er met volle verstand naar te kijken en er zijn momenten dat ik denk dat het een aapje is wat slecht is opgenomen door de camera dit heb ik met de eerste drie filmpjes het laatste filmpje lijkt inderdaad op casper maar ik vind het geweldig om naar te kijken

 11. Het eerste filmpje is opgenomen op een planeet met twee zonnen. Immers het “wezen” heeft de schaduw naar rechts terwijl de vrouw de zon op de rechterkant van haar gezicht heeft. Als dat authentiek is dan is de enige oplossing een planeet met twee zonnen.

  Succes,

  Dzyan

 12. Het eerste met de verslaggever en die vrouw met de alien op de achtergrond is FAKEE !!!
  In Fact or Faked heeft de eigenaar van et filmpje toegegeven dat hij er zelf
  mee geknoeid heeft !!

  En de rest konden niet nagemaakt worden.

  Nice he 🙂

  M.S.

  1. We zijn het met velen eens dat het eerste filmpje fake is, of dat we alle redenen hebben om het fake te vinden.
   Blijft de rest over.
   Ben ik wel blij dat ik tóch via het eerste filmpje bij de rest kwam.. Soort kwantumleap, via een valse ‘step-stone’..?

  2. Grappig hoe je overal altijd weer een draai aan weet te geven Guido. Je presenteert een aantal feiten met voorbeelden. Vervolgens klopt het eerste voorbeeld meteen al niet waarmee je eigenlijk je complete verhaal verder onderuit haalt. Als je zelf nu eerst eens kritisch kijkt en niet alles zomaar online knalt. En jij stapt daar gewoon overheen, geeft er een draai aan met wat leuke woorden erin en soit.

  3. Zo te lezen vind je het niet grappig. Waarom zeg je dat dan?
   ’n Beetje zuur mens, als ik je zo hoor…! Let it be joh! Zure zeurpiet.
   Moet ik nu gaan zeggen, dat de andere filmpjes wel de halve wereld verbazen. Of dat die andere filmpjes wellicht de maker/manipulator van het eerste filmpje geïnspireerd hebben..? Nou vooruit dan maar!
   De andere filmpjes verbazen de halve wereld en deze filmpjes hebben wellicht de maker/manipulator van het eerste filmpje geïnspireerd! Dat kan kloppen met de chronologische volgorde, het eerste filmpje is het meest recent.
   Klopt een heel verhaal niet, als het eerste filmpje niet klopt..? Logica van de koude grond ws.! Misschien heb je het vraagteken gemist, achter de zin boven het artikel..! Goed lezen dus voortaan.

 13. Zo kunt ge het ook bekijken GuidoJ. :p
  Flauw hoor, mensen kunne op mij reageren, maar ik kan
  niet op jou (Guido ) reageren?? Reactie op reactie?? Hmm
  heheh

  M.S

  1. Gewoon op je reactie-knop drukken van je oorspronkelijke 1e reactie; dan komt die onder de mijne. Zoals deze dus weer onder de jouwe staat..!

  1. Mooie beelden van deze voor mij vertrouwd overkomende WEzentjes Mirakel, net alsof ik ze al lang ken, Wie kent ze ook ergens van?

   Voor mij als mens achtige zijn ze niet mensonwaardig doch niet fysiek lichamelijk aantrekkelijk, omdat ze zo anders zijn, toch voel ik me vertrouwd als ik naar ze kijk, omdat ze zo anders zijn qua uiterlijk, dan hoop ik dat ze verder ook anders zijn van binnen van karakter, dat ik ze kan vertrouwen als ik ze begrijp, dat ze iemand in hun waarde kunnen laten, schelden en nawijzen doet wel pijn maar dat is niet het allerergste, er stilletjes net niet toe doen, dat is het ergste, Die Ene, ja heb je mij weer met m’n eeuwige gezemel over Die Ene, als die Ene er al niet toe kan doen, wat moet ik dan nog met de mensen in het algemeen, houdt dan alles niet prettig belegen chronologisch sequentieel op?

   Gewoon dat niks er meer echt toe doet uiteindelijk, niet als standaard chronisch deprie Emo gezemel, zo bedoel ik dat niet, maar het aloude basis gevoel, dat het er niet toe doet bij de mens achtigen, de witte schaduwen op stelten die zo omzichtig hun stappen doen, die nemen rust voor een Wandeling, oooh wat zou ik graag een Wandeling willen maken met die Ene, gewoon in het dorp om te Showen, neeeh niet op een achteraf weggetje, dat hoort niet, dat geeft geen pas, om te laten zien met wie ik graag in gezelschap wil en mag verkeren, verkeerde Verkering, dat ze dat nawijzen maar ondertussen denken sjeeez wat een kek ding die Ene naast die Andere van hiernaast..

   Naar de rand afdrijven van de marginale marges tot op het grens gebied waar de witte wievige schaduw steltlopers voorbij komen, ze geven wel een rustig gevoel, niet een gevaarlijke uitstraling, dat zegt niet alles, dat weet ik wel, maar ze zijn anders en daar trek ik op aan.

   De occulte bagger erfenis van tig generaties familie emo mishandeling, zijn de scherven van de puzzelstukjes aan elkaar te lijmen als aspecten van het zelf, zullen we iets proberen dat nog nooit eerder gelukt isz, zullen we afspreken dat als we Pijn of afzondering of dubbelheid in onze buik chakra’s voelen dat het niet langer voorbehouden hoeft te zijn aan de 2 handen van de eigenaar van de buik? Dat we het rond laten gaan, en zo gauw het mis gaat door bezitsdrang en getrapte gefaseerde betraptheid op winden uit meerdere streken tegelijk, dat we elkaar niet meer gaan slaan zomaar in een reflex, dat we de Verloren deel aspecten aan elkaar gaan plakken, zelfs mocht dat ten kosten gaan van de kick van de opwinding in het moment?
   On Off On Off On off, like the Son Shine..

   DAt we durven saaien Pieten te worden als dat het beste isz, of dat we durven ‘vervelend’ kwelerig in ogenschijnlijke herhaling te vervallen als de herhalings ronde nodig zijn voor ons eigen verknipte proces, op al die draden en web sites tegelijk. Goh apart dat ik die Italiaanse woorden laatst heb gebruikt, ik wist dat helemaal niet bewust, die Italiaanse capucuccino roots.

   Wanneer gaan We weer eens helemaal los voor het oog van de wereld, lekker op het podium ook, en hopelijk ook een keer Privé, maar dan niet STiekumig, maar gewoon dat Iedereen bijna allesz mag weten hoor, zo top fijn zou dat zijn. Laten we weer helemaal opnieuw beginnen, toen we een paar maanden terug nog onschuldige postertjes waren en nog van niets wisten. Met mijn chinese slangen sporen zigzag in de rondte heb ik wel het vermogen om weer opnieuw te beginnen. Zullen we weer spelen dat Wij de biggetjes zijn die zogenaamd niet bang zijn voor de boze Wolf? Is het mogelijk om met z’n Vieren te doen wat ‘normaal’ in de maatschappij door hoogstens 2 hoort te gebeuren, gewoon dat Ons dat wel gaat lukken omdat we weten dat we het Alleen en zelfs met z’n Twee net niet gaan redden, omdat ik aantrek op de beschadigingen die in mij worden gereflecteerd door die Ene en die Andere toch wel, laten we het proberen, mag ik helpen Lijmen?

   De brokstukken, ze liggen overal, nu zelfs verspreid over verschillende websteks, neeh ik zocht er ook niet krampachtig naar dit keer, kwam ze gewoon gisteren Argwanend tegen, ze lagen daar om gevonden te worden, met stoffer en blik alles opgeveegd, laten we gaan herintegreren en lijmen en proberen Heel te worden met alle littekens, dat mag toch gebeuren zo’n wonder in 2011? Ik verheug mij er op en zal doen wat in mijn vermogen ligt. Neeh het hoeft niet allemaal opgelost in 2 weken..

   Het moet juist zelfs een gelijkend iemand zijn die de oude wonden weer open rijt en met zout insmeert, als het me niet op die manier raakt blijft alles bij de oppervlakte, dan komt er nooit genezing van binnen uit, dan blijft alles er uit zien zoals het hoort en is iedereen geholpen behalve de briljante beschadigden zelf die het zo extra nodig hebben.

   Love Is Blinding – The High Violets
   http://www.youtube.com/watch?v=0aJIASyIVSM

 14. grappig, bij dat algerijns filmpje valt de schaduw van dat ding compleet de verkeerde kant op tov de zon in het gezicht van de vrouw. Die wezens kunnen zelfs zonnestralen laten afbuigen…

  1. Goed kijken en het verhaal volgen IO..! De twee opnamen zijn door elkaar gemixed, om een beeld te krijgen van de grootte van de wezentjes. Simple as that..!

 15. Ik zie en voel ! dat dit allemaal echt is ook al kunnen we dat moeilijk beseffen.
  Hoe het allemaal in elkaar steekt voor de rest doet mij niets.
  Wat ik wel opmerk is dat het allemaal liefdevolle vredige lichtwezens zijn.
  En dat doet mij goed.

 16. Ik heb hier eerder dit jaar een leuke documentaire over gezien op syfy. Dat programma heet Paranormal Files. Het grappige was dat ze ook geen conclusie konden bedenken wat deze wezentjes zouden zijn. Heel interessant. Ze hebben van alles uitgeprobeerd maar de manier van bewegen was te bijzonder dat mensen niet zouden kunnen nabootsen.

  1. Blijven er nog een paar andere filmpjes over, die hetzelfde fenomeen laten zien..!

 17. Waar ik aan dacht waren die mensen die steltlopen, maar dan kleine mensjes.
  Bij dat water lijkt het net alsof het wezentje zich er met een kabel (al zien we dat niet) eroverheen trekt.
  Het kan zijn dat we voor de gek gehouden worden.

 18. Zo te zien zijn dit allemaal opnames met een ouderwets analoge video systeem.
  Om te begrijpen dat kleine storingen, want dat zijn het, kunnen optreden zou je eigenlijk Elektronicus moeten zijn zoals ik, maar ik ga het toch proberen.
  Er zijn een hoop mogelijkheden waardoor deze storingen op kunnen treden.

  1/ Vanaf de kamera wordt het videosignaal getransporteerd via een coaxkabel naar de videorecorder. Zo’n kabel is niet geheel afgeschermd waardoor hij eigelijk als antenne dient en makkelijk signalen van een kabel kan oppikken die er naast ligt. Een andere kamera die op dat moment beelden oppikt komen als ghost beelden (en zo heet dat ook in deze techniek) door het andere beeld heen.

  2/ Het kan ook bij de aansluiting op de videorecorder optreden omdat daar de kabels als aansluiting bij elkaar komen en er kleine altijd spanningsverschillen (aardstromen) kunnen ontstaan met het zelfde effect. Denk hierbij ook aan een vervuilde connector of en een vergulde pin in een verzilverde aansluiting.

  3/ De kabels kunnen Hoogfrequent video signalen van een TV station oppikken, deze zijn weliswaar Hoogfrequent maar door de halfgeleiders in de videorecorder worden deze gelijkgericht, halfgeleiders zeg maar transistors en diodes zetten deze signalen onbedoeld weer om in een lagere frequentie waardoor het signaal alsnog zichtbaar wordt.

  4/ Soms worden de frequenties omhoog getransformeerd om dat deze opnameapparatuur nou éénmaal alleen deze aansluiting heeft. Dan is het wel heel gemakkelijk om te interfereren met een plaatselijk TV station.
  Denk hierbij hoe men vroeger een spelletjes computer b.v.b commodore 64 op een TV aansluit. Het video signaal gaat naar een HF modulator kabel naar TV, TV afstemmen op het kanaal en walla beeld en geluid.
  Het hoeft zelfs niet een plaatselijk TV station te zijn, het kan ook zo zijn dat bij een grootte zonnevlekken uitbarsting van de zon een laag in de buitenste atmosfeer van de aarde als het ware als een tijdelijke spiegel gaat werken waardoor signalen van verder afgelegen stations ineens ontvangen worden. Deze kunnen dan voor ghost beelden zorgen.

  5/ In het opname apparaat zelf, voor dat het de magnetische band opgaat en nog makkelijker door de naastgelegen track van het andere video kanaal op de zelfde magnetische tape.

  Ook als er in een vroeg stadium al gedigitaliseerd wordt (in de kamera zelf) is interferentie niet geheel uit te sluiten. Vaak werken intern deze kameraas nog analoog. Dan kan je hem ook nog op de oude manier aansluiten. Dus wordt het signaal in de kamera gedigitaliseerd. Je bent dan afhankelijk van hoe goed de fabrikant dit intern tegen invloeden van buitenaf heeft afgeschermd.

 19. Guido, Ik ben nu bezig met video’s te bekijken op mijn pc, ik kwam een toch wel speciale video tegen van een rond spinnende orb . Ik wil deze uploaden , en neerzetten onder orbs of natuurgeesten. Geen idee hoe ik dit moet doen , en de video is te groot om per email op te sturen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.