Advertentie

UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS.


Met de stijgende interesse in het UFO-fenomeen, komt ook de zaken van de ontvoeringen van mensen door aliens steeds meer in de belangstelling te staan. Dit onderwerp is al lang geen borreltafelpraat meer, zoals je hieronder zult lezen. Ook de getuigenissen van vele honderden, zo niet duizenden mensen steunen de opvatting, dat wij mensen onderwerp zijn van intense studie door buitenaardse levensvormen.

Fred Burks is de oprichter van WantToKnow.info en schreef het onderstaande artikel dat je hier in het Nederlands kunt lezen, dankzij de vertaling van Ellen du Burck. Met name de officiële standpunten en uitlatingen zijn natuurlijk bijzonder interessant, omdat zij licht werpen op de vraag hoeveel onze overheden achter de schermen al bekend zijn met dit fenomeen.

Alien_abduction on ABC tvDe nog steeds op geruchten gebaseerde verhalen, dat de krachten achter de overheid in de VS al lang ‘deals’ hebben gesloten met de buitenaardsen, blijken steeds meer een reëel fundament te krijgen. De Amerikaanse overheid zou deals hebben gemaakt die enerzijds buitenaardsen toegang gaf tot het bestuderen van het ‘verschijnsel’ mens, en anderzijds de machten achter de schermen in de VS toegang zou geven tot buitenaardse technologie.

Hoe het ook zij, heb jij interesse in dit fenomeen, of lees je hier voor het eerst over deze materie, dan raden we je aan het onderstaande, zeer gedegen stuk van Fred Burks te lezen. Nogmaals: geen gewauwel en napraterijen, maar harde feiten en gedegen onderzoek liggen aan de basis van het artikel. Plezier ermee.

Mocht jij als WantToKnow-bezoeker ervaringen willen delen met andere bezoekers op de site en geloof je dat je verhaal in dit opzicht leerzaam kan zijn, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een anonieme plaatsing van je artikel, zoals dat al eerder is gebeurd met anderen. Samen kunnen we ook het artikel schrijven, ook daarvoor hoef je niet terughoudend te zijn.

Kijk voor 2 interessante lezingen over dit onderwerp op onze agenda. (25 Oktober en 15 November)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

UFO’s en ontvoeringen door buitenaardsen op tv in VS.

Fred Burks wanttoknow.info augustus 2009

vertaling Ellen du Burck

Onlangs werd op primetime, in een speciale editie van ABC News, een item over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen uitgezonden met als titel “Ontvoeringen door buitenaardsen: een onderzoek naar de menselijke geest.” Deel I van deze ABC documentaire, getiteld ” Abduction by Aliens: Meet the Believers,” is te vinden via deze link. (9 minuten)

Waar vroeger werd gezwegen over ontmoetingen met buitenaardsen, daar komen deze dagen steeds meer mensen naar voren met hun ervaringen.
Waar vroeger werd gezwegen over ontmoetingen met en ontvoeringen door buitenaardsen, daar komen deze dagen steeds meer mensen naar voren met hun ervaringen.

Hoewel deze documentaire het waarheidsgehalte van zowel UFO’s en buitenaardse ontvoeringen aan de kaak stelt, is de hoeveelheid van dit soort gevallen gemeld door gewone, respectabale mensen heel overtuigend. Voor de eerste keer heeft een mediagigant zoals ABC dit onderwerp, ontvoeringen door UFO’s, uitgezonden en het dus blijkbaar interessant genoeg gevonden voor een openbare discussie.

De massamedia hebben jarenlang ieder mens of groep die in UFO’s geloofden genegeerd of belachelijk gemaakt. En degenen die beweerden dat ze ontvoerd zijn geweest door buitenaardsen, werden behandeld alsof ze debiel waren. De enkele, serieuze rapporten die wezenlijke vragen over UFO’s opriepen werden vaak ergens onderaan in een vaag katern gepubliceerd.

Een van de vele opvallende voorbeelden is die van voormalig CIA-chef Roscoe Hillenkoetter. Op 28 februari 1960 verklaarde hij publiekelijk: “Achter de schermen zijn hooggeplaatste officieren van de luchtmacht enorm bezorgd over UFO’s. Maar door ‘officiële geheimhoudingen’ en bespottelijkheden, worden burgers misleid en laat men hen geloven dat  die onbekende vliegende objecten onzin zijn”.

Dit verbazingwekkende nieuws van een van de machtigste mannen in de regering werd gepubliceerd in de New York Times. Het artikel werd echter ergens weggemoffeld op pagina 98 van de zondagkrant. Klik HIER om dit artikel uit de New York Times te lezen.

Op 9 mei 2001, verklaarden 22 zeer gerespecteerde getuigen van de regering en het leger, in de prestigieuze National Press Club in Washington DC in een grote zaal afgeladen met vooraanstaande verslaggevers, hun persoonlijke betrokkenheid bij een grote UFO cover-up. ZIE HIER Maar de media kon deze mijlpaal (gesponsord door de Disclosure Project), niet goed overbrengen en het werd zelfs weggehoond. Via deze link kun je de meeslepende verklaringen lezen van deze en andere getuigen van het Disclosure Project.

De laatste jaren verandert de teneur van de media geleidelijk. CNN’s Larry King begon eind 2007 met een serie afleveringen waarin pittige vragen werden gesteld over UFO’s. De gasten van King, die opmerkelijke ervaringen met UFO’s hebben gehad, bestonden uit een voormalig gouverneur en belangrijke militaire officieren die niets te winnen hadden bij deze getuigenissen.

Op 14 mei van dit jaar, publiceerde de New York Times het eerste ondersteunende artikel voor de UFO-beweging. Klik hier voor de link naar dat artikel. Afgelopen maand werd Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell (de zesde man die op de maan landde) geciteerd door ABC waarin hij verklaart dat ‘het UFO-fenomeen echt is’. En nu heeft ABC deze verbazingwekkende documentaire over buitenaardse ontvoeringen en UFO’s uitgezonden.

Dankzij de onvermoeibare inspanningen van een groot aantal pioniers in de UFO-beweging, lijkt de vooraanstaande media zich eindelijk betrokken te voelen bij een serieuze discussie over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.

teven Greer, één van de wetenschappelijke onderzoekers die hun gepassioneerde focus volledig richten op contacten met buitenaardsen.
Steven Greer, één van de wetenschappelijke onderzoekers die hun gepassioneerde focus volledig richten op contacten met buitenaardsen.

Er zijn heel veel moedige personen die belangrijke bijdragen hebben geleverd om dit zover te krijgen. Dr. John Mack heeft zijn carrière als gerespecteerde Harvard professor en als schrijver en winnaar van de Pulitzerprijs, op het spel gezet toen hij serieuze studies en diverse boeken over buitenaardse ontvoeringen publiceerde. Zijn documentaire over dit onderwerp ‘Touch’ is een klassieker. is een van de wetenschappers die zich volledig toelegde op het UFO-fenomeen.

 Dr. Steven M. Greer gaf zijn lucratieve carrière als medisch directeur van spoedeisende hulp in een groot ziekenhuis op, om zich te focussen op het UFO-fenomeen en om dit publiekelijk naar buiten te brengen. Zijn succesvolle Disclosure Project hebben mij en duizenden andere sceptici omgeturnd naar overtuigden tijdens zijn National Press Club evenement. En vele andere toegewijde personen hebben hun carrière en reputatie geofferd om dit belangrijke onderwerp te rechtvaardigen.

De meerderheid van deze onderzoekers is er van overtuigd dat aliens over het algemeen  goedaardig en vriendelijk zijn. Verklaringen van diverse ooggetuigen van de regering hebben beschreven dat een UFO-voertuig nucleaire kernkoppen ontmantelde in een poging ons bewust te maken van het gevaar van deze wapens ten aanzien van de toekomst van onze planeet. Volgens een belangrijke richtlijn (niet veel anders dan die uit ‘Star Trek’), zouden de buitenaardsen wachten om hun bestaan bekend te maken totdat wij staken met onze oorlogzuchtige manier van handelen.

Nu is het jouw beurt om een belangrijke rol te spelen in het naar buiten brengen van dit fenomeen. In stijgende lijn worden mensen bewust van UFO’s en de mogelijkheden die ze met zich meebrengen, en de mogelijkheden voor transformatie. De tijd dat we een nieuw tijdperk inluiden in menselijke relaties met ons omringende melkwegstelsel en het universum komt dichterbij. Wat een spannende tijd om in te leven!

Klik HIER voor een gedetailleerd essay met betrouwbare informatie over de diepere betekenis van UFO’s en hun betrokkenheid bij onze planeet. De tekst in het kader hieronder geeft een aantal suggesties om jezelf te onderwijzen en het nieuws te verspreiden. En als laatste nodigen we je uit om je opmerkingen onder het tekstkader te geven om ons over je ervaringen te vertellen. Heb je ooit een ontmoeting gehad met een UFO of ben je ontvoerd? We zijn blij met jouw verhalen.

Wat jij kunt doen:

 • Via bijv. deze link vind je andere overtuigende en geloofwaardige artikelen over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.
 • Informeer jouw media en politieke vertegenwoordigers over deze belangrijke informatie en ga discussies erover niet uit de weg.
 • Dring er op aan om het onderwerp UFO’s serieus te onderzoeken en te luisteren naar de vele getuigenissen van leden van de regering en het leger die er nu over durven praten.
 • Lees beknopte samenvattingen van onthullende rapporten over UFO’s van de media. HIER o.a.
 • Lees meer over UFO’s en de gevolgen voor onze toekomst in deze krachtige les van de Free Hidden Knowledge Course.
 • Bezoek ons UFO-informatiecentrum via DEZE link.
 • Verspreid dit nieuws onder je vrienden en collega’s, 
 • bookmark dit artikel op vooraanstaande nieuwspagina’s via het Share This-icoontje op deze pagina, zodat wij wel de rol vervullen die de meerderheid van de media teleurstellend nalaat.

Samen maken we een verschil.

360 gedachten over “UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS.

 1. @Lianne, maar dat is noóooch geen bewijeieieiezz.. Dit is een close encounter of the 2nd kind, waarbij je ze ziet, maar Gait enzo, willen bewijs zoals een handtekening of een leuke ansichtkaart van hun ’thuisbasis’.. Ofzo..
  Prachtig filmpje.

 2. Onverwacht bezoek boven het dak van de woning, boven de gazon, spelen een pianospel met de straatlampen op de autostrade voor de voordeur, niemand geraakt er uit wijs, niemand te zien, niet in de donker niet bij daglicht, totaal anoniem. En ze zijn er, de lampen gaan aan en uit in de de woning,dag en nacht, een leuk spel zolang er geen ongevallen gebeuren, al voelt men zich zo vrij als een vis in het droog en nat water of een vogel in de lucht.
  De ene doet de andere geen kwaad dankzij op veilige afstand maar van persoon tot persoon ziek maken, tasten in het onbekende?
  Al geschiedt geen kwaad, men weet niet waarom, op gezelligheid en vriendschap staat geen prijs, een slagzin van elke dag, nu van anderen, komende uit verre kosmoshorizonten, wat was hun geschiedenis hard of zacht in de de gang van zaken van elke dag, vragen zonder antwoorden, leugens of waarheden verkopen de ergernis door gebrek aan controle, voor wat of wiens veiligheid, de persgazetten liegen er niet voor, gewone doodnuchtere benaderingen. De voordeur rinkelt onverwachts, vreemde lui voor de deur, wel of geen trawanten, een vliegende gekke
  auto even boven de stoep, niet te geloven, leuk op de Aarde de eindejaarsfeesten staan voor de deur, zijn die Et daarom naar de Wereld gekomen, slecht is het niet. Spijtig men weet niet wat ze mogen eten en drinken om niet ziek onder de feesttafel te belanden, voor die ET’s breng je eigen voedingswaren mee in een piknickmand, beter te voorkomen dan te genezen, en de tafel is voor iedereen veilig gevuld, eten is nodig voor de calorieleveranciers voor leuke babbels.

 3. Groot-Brittannië stopt met ufo-lijn
  Het Nieuwsblad 4 dec 2009

  De geheime diensten veranderen om de haverklap van werkmethoden om diverse redenen om de propere of vuile was op de waskoord te krijgen of ervan te houden
  Wat al een jarenlang publiek geheim buiten de persletters om.

  In geval van dringende aangelegenheden, vb onverwacht buitenaards bezoek, de politici’s uit hun bed halen, hun werkvergaderingen, feesten en vakantiereizen onderbreken
  de onaangename kanten van het beroep politicus geen politicoloog

  LONDEN – Het Britse ministerie van Defensie heeft het telefoonnummer en bijbehorend e-mailadres voor het melden van ufo’s (unidentified flying objects) deze week gesloten. Vrijdag meldde het leger dat meer dan vijftig jaar ufo-meldingen geen bewijs heeft opgeleverd dat er buitenaards leven bestaat of dat Groot-Brittannië erdoor bedreigd wordt.

  Volgens het leger heeft ‘het onderzoeken van ufo-meldingen geen defensiewaarde’. In totaal was de lijn goed voor 11.000 gemelde waarnemingen en ontelbare samenzweringstheorieën.

  Het geld zou beter gebruikt kunnen worden om operaties in Afghanistan mee te financieren, zegt Defensie. De officier die belast was met de meldingen heeft ander werk gekregen.

 4. Wat denken over Haiti en aardbevingen.
  Inzet met geen en wel misbruik, de bepaalde voorraadkelders zijn leeg, komt midden in recessietijd, goed meegenomen.
  De lobbyisten draaien weer rond de snoepgoedtafels van de politiek. De ene zijn dood is de andere zijn brood in welke situatie het zich voordoet, Haiti nu, wat zal het worden, Haiti binnen twee maanden, bezet en onderdrukt door wie en wat, de lessen uit het verleden spreken wel boekdelen om niet te vergeten

 5. Aliens invade the mass media headlines
  in the UK zie niburu 26/01/2010

  Spacefuture-exopolitiek sinds 1977
  Alfred Webre en ex-vsa-president
  Jimmy Carter

  Opeens na meer dan 60 jaar ufo-cover-ups sinds 1947 met de VSA op kop en trouw in het kielzog UK, gevolg met jarenlange druk op andere staten…..
  De Cia, Fbi, Pentagon en Nasa hadden een ideale werkmethode uitgevonden om het
  ufo-fenomeen belachelijk te maken tegenover de bevolking en hierom permanent bepaalde
  burgers te bedreigen en naar het leven te staan, waar duidelijke bewijzen van voor handen zijn.
  Met een proportie gezond verstand geraakte men verder, geen gepaste ruimtevaarttechnologie in het bezit, dus geen controlemogelijkheid om leven op exoplaneten te bestuderen, amen en uit,
  tenzij buitenaards leven in de vorm van Aliens of Extraterrestrials met hun ruimtetuigen de Aarde in het verleden aandeden en nu nog op vandaag.
  Ja, ex-cia Woolsey en G. Haines,de politieke messen worden geslepen.
  Hoeveel jaren heeft men met de voeten en de reputatie van wetenschappers
  binnen en buiten het ministerie van defensie
  gerammeld en voor zotten of gekken laten afschilderen

 6. @ Rasecht Berensiroop

  Zit al jaren te verkondigen dat ik een Lethal Alien ben van een andere planeet, wordt ik gewoon niet voor vol aangezien, opgegroeid met “Ork from Mork” en door het leven gaand als een EverGreen Alien die uit groene prille liefdevolle Galactische hart kloppingen de mens een hand probeert te reiken, wordt ik door man achtige wezens (mib) steeds geflasht, weet jij of daar niets aan te doen valt?

  Tis no lie, tis no joke, its serious, wannahave calling home! Please.

 7. @ paul
  Het ruimtevaartpolitiek gebeuren, spacescience à la made in de VSA ufo-flimklucht uit Broadway en Hollywood, wat dit geheel heeft van negatieve of positieve invloed op de massa, en de jeugd vooral. Draait men de tv-knop rond van s’morgens
  tot s’avonds sex, moorden, schieten, het wordt iedereen de stot ingeduwd, anderen kotsen het uit. Het westerse beschavingspeil juist benadert op sociologische, psychologisch en pedagogische vlak, de jongere generaties
  voor de space-unifs gedrogeert, beklonken en beschonken en bezopen. Daarbij met de wijsheid uit godsdienst en religiebijbels
  geraakt men geen milimeter vooruit op spacesciencevlak voor kolonisatie van planeten met of zonder Extraterrestrials. Het wetenschappelijk bewijs wordt geleverd voor iedereen, de studieboeken van spaceunifstudenten naast die religieboeken en iedereen kan de wetenschappelijke bewijzen komen bezichten

 8. Space-future-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Wat leugens omtrent ufo’s in de Britse pers?

  Scientists at UK Royal Society ET conference unaware of extraterrestrial presence on Earth
  te lezen op de Niburu.nl 27/01/20010
  Mainstream scientists attending the January 25-26, 2010 discussion section on “detection of extraterrestrial life and the consequences for science and society” during U.K.’s Royal Society’s 350th anniversary conference have given intelligent extraterrestrial life a mixed review.

  Aliens invade the mass media headlines
  in the UK zie niburu.nl 26/01/2010

  Spacefuture-exopolitiek sinds 1977
  Alfred Webre en ex-vsa-president
  Jimmy Carter

  Opeens na meer dan 60 jaar ufo-cover-ups sinds 1947 met de VSA op kop en trouw in het kielzog UK, gevolg met jarenlange druk op andere staten…..
  De Cia, Fbi, Pentagon en Nasa hadden een ideale werkmethode uitgevonden om het
  ufo-fenomeen belachelijk te maken tegenover de bevolking en hierom permanent bepaalde
  burgers te bedreigen en naar het leven te staan, waar duidelijke bewijzen van voor handen zijn.
  Met een proportie gezond verstand geraakte men verder, geen gepaste ruimtevaarttechnologie in het bezit, dus geen controlemogelijkheid om leven op exoplaneten te bestuderen, amen en uit,
  tenzij buitenaards leven in de vorm van Aliens of Extraterrestrials met hun ruimtetuigen de Aarde in het verleden aandeden en nu nog op vandaag.
  Ja, ex-cia Woolsey en G. Haines,de politieke messen worden geslepen.
  Hoeveel jaren heeft men met de voeten en de reputatie van wetenschappers
  binnen en buiten het ministerie van defensie
  gerammeld en voor zotten of gekken laten afschilderen

  Honderden getuigen uit de burgerluchtvaart, passagiers zowel als piloten, kunnen het bestaan van ufo-tuigen bevestigen.
  Ontelbare passagiers aan boord filmden tijdens hun reisvlucht deze ufo-tuigen, foto’s zonder vervalsingen

  Waarom ontkennen?

  Op elke hoek van de straat is geen vliegtuigfabriek voor
  de burgerluchtvaart of defensieluchtvaart of vrijetijdsluchtvaart of ruimtevaart.
  Gemakkelijk te controleren bij vliegtuigconcerns welke vliegtuigen al dan niet experimenteel in aanbouw waren of zijn. Daardoor zonder de minste vergissing of twijfel kon men het juiste antwoord verstreken: vliegende objecten of tuigen van buitenaardse oorsprong en makelij

 9. Beste Mensen,
  Ik reageer omdat ik denk dat jullie serieus geinteresseerd zijn in het bestaan en de achtergrond van buitenaardse bezoekers. Ik kan jullie een aantal dingen vertellen die jullie wellicht interesseren, maar details en gevoelige info moet ik achterwege laten, dit omdat de interaktie van de buitenaardsen met de huidige condities op aarde zeer gevoelig is voor misverstanden. Daarnaast wil ik onder geen beding de hoogstaande belangen die deze buitenaardse mensen hebben t.a.v. de Aardse mensheid schaden, vooral niet hun persoonlijke veiligheid.
  Een feit is namelijk dat wij ons tegenover deze hoog-ontwikkelde wezens doorgaans gedragen als apen. Doordat het psycho-astrale veld van de doorsnee aardbewoner tijdens een ongeplande ontmoeting nog overwegend instictmatig reageert op al dan niet herkenbare wezenskenmerken, uiterlijkheden en psycho-fysieke energievelden, wordt er op de buitenaardsen overwegend gereageerd met ‘niet herkenbaar’en dus met angst, agressie, ontkenning en bedenkelijk onvoorspelbaar gedrag. Weinigen durven en kunnen t.a.v. de aliens een neutrale, ontvankelijke en wezenlijk beschaafde en leergierige houding aannemen, met respect en eerbied voor alle kenmerken van de hoogstaande cultuur die deze humanoide soortgenoten vertegenwoordigen!
  Om die rede zijn deze buitenaardse intelligenties doodsbang voor onvoorbereide direkte confrontaties. In de loop van honderden jaren (ze zijn hier overigen al vele DUIZENDEN jaren!)hebben zij -door de nodige vreselijke ervaringen met onze soort- een uitgebreid scala aan veiligheids- en beschermingsmaatregelen ontwikkeld. Deze worden dan vaak door aardlingen geinterpreteerd als agressie of kwaadwillendheid van HUN kant, hetgeen de wereld op z’n kop is! (Ik schaam me geregeld dood voor mijn soortgenoten!)
  Ontmoetingen met de aliens die echt serieus en inhoudelijk interessant zijn, vinden in het diepste geheim plaats, waarbij ieder aards individu vooraf is gescreend op innerlijke ontwikkeling, sociale banden, intelligentie e.d. Dit kan varieren van kleine groepen wetenschappers, militarys, mensen met maatschappelijke invloed tot mensen die uiterlijk totaal niet bekend zijn en geen officiele status hebben maar wel bepaalde eigenschappen bezitten.
  Ik wil een paar zaken noemen, die specifiek zijn voor de verschijnselen die zich rond de ‘aliens’ voordoen. Ik heb het dan over hen die een grijze huid hebben en grote, kosmisch indigozwarte ogen.
  – Alles in het universum draait om BEWUSTZIJN. De dimensies waarin solaire systemen nclusief humanoide wezens zich bewegen, worden gedragen door verschillende velden van BEWUSTZIJNS-EVOLUTIE. De ene dimensie is dus veel verder ontwikkeld dan de andere. Wij Aardse mensen zijn eigenlijk nog maar kosmische mensen in wording; we zien er aan de buitenkant ‘af’ uit, maar innerlijk komen we nog maar net uit een oerstadium van zelfbesef, psychische diversiteit en geestelijke vermogens.
  – De greys zijn zo ver geevolueerd dat zij het vermogen bezitten om kosmisch-energetisch aktief te zijn in meerdere dimensies tegelijk. Zij bezitten een fenomenale intelligentie, kunnen met hun ogen niet alleen dwars door jouw lichaam heenkijken, maar ook omgevingen zien die duizenden kilometers verderop liggen. Zij communiceren telepathisch (hun spraak-organen zijn gedegenereerd), zij kunnen materie transporteren van een onstoffelijke toestand naar een stoffelijke, zichzelf materialiseren en dematerialiseren, en kunnen onze hersenen energetisch tot in details op afstand aanraken en besturen.
  – Zij kennen de structuur van het heelal en voor hun hebben deeltjes en golven geen geheimen meer. Zij beheren deze materie met hun geest. Zij hebben een bewuste interaktie met de natuurwetten; hierdoor kunnen zij verschijnselen creeren die voor ons ‘wonderen’ lijken te zijn.
  – ALIENS ZIJN -op uitzondering na van wezens die een heel andere bestaansbron komen dan hen en waar ik hier niet op in wil gaan- ZONDER UITZONERING VREDELIEVEND! Het feit dat zij interstellair kunnen reizen, betekent dat zij qua bewustzijn een hoog kosmisch interaktieniveau hebben bereikt; zij kunnen schakelen oftewel met hun fysieke systeem als hun geestelijke vermogens onze planeetsfeer binnentreden! Als zij nog waren zoals wij zou dit ONmogelijk zijn; het universum bestaat n.l. niet alleen uit fyseke deeltjes; het bestaat uit zeven verschillende werkelijkheidsniveau’s die nauw samen hangen met bewustzijns-evolutie. Dualistisch en intern nog volkomen disharmonisch humanoide bewustzijn (zoals bij ons) blijft altijd gebonden aan de fysieke dimensie van de eigen thuisplaneet (en eventuele omringende hemellichamen, zoals manen e.d.), en wel totdat de hogere kosmische vermogens zijn vrijgemaakt! Aarde maakt deel uit van een groots galactisch systeem van leven en ontwikkeling. Deze humanoide rassen die ons (nu nog bedekt) bezoeken) kennen ons al miljoenen jaren en weten alles van onze ontwikkeling. Zij kennen onze mensheids-ontwikkeling beter dan wij zelf. De aktiviteiten zijn nu zeer frequent en zij trachten hun aanwezigheid indirekt steeds kenbaar te maken, omdat de mensheid voor een grote verandering staat in de ontwikkeling van het collectieve bewustzijn. Echter, momenteel worden we mondiaal geteisterd door ontelbare nare residueen en problemen van al ons primitieve geexperimenteer, van onze onderlinge vijandigheid, oorlogen, kernproeven, van volkomen uit de hand gelopen ‘materiele welvaart’, schrikbarende vervuiling, roofbouw op onze planeet, etc. De aliens maken zich hier grote zorgen over, want geen van onze regeringen is in staat om al deze problemen efficient en definitief aan te pakken. Ondertussen dreigt ons kosmische thuis onder onze voeten te gaan sterven! Alle abductions en onderzoeken die zij de afgelopen 50 jaar hebben uitgevoerd, is niet omdat zij onze soort willen leren kennen en in kaart brengen. Zij kennen ons namelijk al DOOR en DOOR. Zij kennen onze gedachten, gevoelens, motieven, beperkingen, verlangens, culturen, onze lichamen, etc. Wat ze onderzoeken is het volgende:
  -Hoeveel vergiften die er in onze species zitten, in ons vee, in de Aarde, hoeveel nucleaire vervuiling er is, welke genetische veranderingen er zijn, welke stoffen ons bewustzijn en gedrag belasten, waardoor zoveel ADHD, autisme, agressie e.d. voorkomt. Ze onderzoeken de bodem, de zeeen, maar wat groepen mensen verborgen houden voor de massa. Zij weten van alle geheime militaire projekten, van wetenschappelijke vindingen die niet bekend worden gemaakt, etc. Ook werken zij met kleine groepjes mensen samen, daar waar grote ongelukken met onkundig geexperimenteer voorkomen kan worden. Zij geven ons dan liever een enorme sprong in technologie dan dat er eerst weer de nodige vreselijke ongelukken moeten gebeuren. Helemaal nu er geklooid wordt met deeltjesversnellers, plasma, kernfusie etc.
  En: dit doen zij niet om ons iets af te pakken, ons vroeg of laat aan te kunnen vallen, ons te kunnen overheersen of onze Aarde te gaan plunderen of overnemen! Nee, zij doen dit als onze oudere broeders uit de ruimte, met alle liefde en zorg (vooral dat) voor onze aanstaande overgang naar de noodzakelijk komende kosmische integratie! Om onze gezondheid en ontwikkeling te redden en te beschermen, en ons een soepele overgang te laten doormaken naar een nieuwe bestaansveld van menselijke intelligentie, beschaving en gezondheid.
  Persoonlijk vind ik het een schande hoe deze mensen de afgelopen decennia bejegend zijn. Om kort samen te vatten: ‘verwelkomd’ met agressieve miltaire straaljagers, beschoten, gevangen genomen, zonder verdoving onderzocht, gemarteld, ontdaan van hun kleding en behandeld als randdebiele gemuteerde kinderen, op alle mogelijke manieren vernederd, etc. Men heeft hen langzaam in onze atmosfeer laten stikken en stonden erbij alsof het een ding betrof. Deze mensen kunnen een paar uur zichzelf fysiek beheren in onze atmossfeer. Daarna worden ze beroerd; ze stikken letterlijk in onze 21 % zuurstof, omdat zij maar 5 % zuurstof verdragen.
  De komende tien jaar zullen er veel meer ontmoetngen en fenomenen plaats gaan vinden. Er staan ons de komende jaren grote ingrijpende ervaringen te wachten, met extreme uit-barstingen van zonne-energie en de effekten die dat zal hebben op onze atmosfeer en elektronische/elektrische systemen. De buitenaardse mensen weten hier alles van. Ze willen ons helpen, bijstaan, zij dragen een schat aan informatie, ervaring, kennis. We zouden er onze vingers bij af moeten likken. Hen een ereplaats moeten geven, speciale ruimten voor hen in moeten richten waar ze hun eigen atmosfeer hebben! Deze mensen kunnen de kosmos voor ons openen!
  Dit is wat ik er over kwijt wil. Ik hou het graag algemeen. Hoop dat het iets toevoegd hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.