Advertentie

Arend Zeevat maakt zich ook zorgen!


Arend Zeevat
Arend Zeevat


Arend Zeevat is een collega die de website Argusoog.nl verzorgt. Regelmatig ontvangt hij allerlei verwensingen, als zou hij volledig geobsedeerd zijn door ‘de donkere machten’  en alleen nog maar oog hebben voor de bedreigingen die ons leven in een chaos kunnen doen belanden.
Het onderstaande stuk, van zijn hand,  vinden wij van WantToKnow waardevol genoeg om hier te plaatsen. Inhoudelijk bevat het wellicht info die je al kent, maar zijn totale verhaal hieronder spreekt voor zichzelf.

Laten we ons ringeloren door een club van ‘machtige elite’ die met hun verborgen agenda’s achter veel misstanden in de wereld zitten. Bedenk vooral, dat tijdens de 2e wereldoorlog Joodse mensen, invaliden en zigeuners ook niet zagen aankomen wat hen al lang boven het hoofd hing..! En wellicht is je reactie daarop dat dát andere tijden waren, en dat er nu zoiets is als het internet. Dat informatie veel sneller uitgewisseld wordt en dat zo’n situatie nooit meer voor zou kunnen komen. En inderdaad: er is nu zoiets als het internet! Informeer jezelf dus en slik ajb niet alles voor zoete koek. Dus ook dit verhaal niet…!

Het gaat erom dat misschien straks het middel letterlijk wel veel erger is dan de kwaal. Een lieve, onschuldige vaccinatie, om je voor een vreselijke griep te behoeden. Hoe kun je het bedenken.. Weet je hoeveel mensen er elk jaar sterven adhv een gewone griep..? De huidige ‘pandemie’ heeft m.i. geen enkel ander doel dan de macht te grijpen. Is het niet vreemd, of vind je het niet vreemd, dat je dit verhaal niet in kranten of op TV hebt gezien..? Het woord is aan Arend.

~~ ~~ ~~ ~~

“Op het gevaar af voor een dwaze komplotdenker te worden versleten, neem ik toch de vrijheid jullie van het volgende op de hoogte te brengen. Er vinden momenteel in onze wereld bijzonder gevaarlijke ontwikkelingen plaats die, als wij die niet met wakkerheid en bewustzijn tegemoet treden, ons zullen overweldigen. Niets in deze wereld is wat het lijkt. De façade die de media, als deel uitmakend van de heersende machtstructuren, ons voorhoudt is gebaseerd op leugens, bedrog en misleiding. Het 11 september 2001-verhaal is al van vele kanten op een andere manier belicht, waardoor duidelijk werd dat zij die macht hebben niets schuwen om die macht groter, sterker en meer wereldomvattend te maken.

Vader en zoon. Een ramp voor Amerika. Waarom? Omdat ze hun eigen -verborgen- agenda uitvoerden.
Vader en zoon. Een ramp voor Amerika. Waarom? Omdat ze hun eigen -verborgen- agenda uitvoerden.

De laatste maanden hebben verschillende toppolitici uit verschillende landen, waaronder Brown en Sarkozy, regelmatig de noodzaak benoemt van een Nieuwe Wereld Orde om alle problemen mee op te lossen. Deze NWO werd door George Bush Sr. voor het eerst openlijk benoemt in 1990 na de aanvang van de eerste invasie in Irak.

Laat duidelijk zijn dat deze NWO er niet voor bedoeld is om jouw belangen te behartigen. Ze behartigen de belangen van het kartel van het militair-farmaceutisch-agrochemisch-industrieel-complex, naast die van de internationale topbankiers. Nu de kern van de zaak. De laatste jaren zijn we geconfronteerd met verschillende plotseling opduikende epidemieën, die veroorzaakt zouden zijn door raadselachtig gemuteerde virussen.

Eerst was er SARS, toen de vogelgriep en nu een combinatie van vogelgriep, varkensgriep en twee menselijke griepvirussen. Hoe kan dit? Zou de natuur er op uit zijn om ons uit te roeien door zulke gemene combinaties van verschillende virussen te maken? Lijkt me sterk. Het is bekend dat in laboratoria al heel lang wordt geëxperimenteerd met genetisch gemanipuleerde micro-organismen in het kader van biologische oorlogsvoering. De Spaanse griep in 1918 begon bijvoorbeeld op een Amerikaanse legerbasis. Zie HIER

Zo is ook de oorsprong van de ziekte AIDS omgeven met vele raadselen. De Nederlandse microchirurg Johan van Dongen laat in zijn boek ‘Aids de grootste misdaad in de medische geschiedenis’ op voor velen schokkende wijze zien hoe het geknutsel met micro-organismen een manier is om de mensheid drastisch in omvang te verminderen.

In het eerste hoofdstuk zegt hij: (citaat) “ ‘Aids de grootste misdaad in de medische geschiedenis’ gaat over het gegoochel met micro-organismen en het genetisch manipuleren ervan ten koste van de mens. Het is de beschrijving van een nog nooit eerder vertoont dodelijk complot tegen de mensheid. De meeste informatie over ziekten als aids en over wat er in medische en militaire laboratoria allemaal is en wordt uitgedokterd, bereikt de gewone burger niet of is zodanig verpakt in wetenschappelijk jargon dat die burger er niets mee kan, en waarschijnlijk is dat ook de bedoeling.

Voor degene die WIL weten, is er veel informatie beschikbaar over de vieze spelletjes die gespeeld worden met onze gezondheid.
Voor degene die WIL weten, is er veel informatie beschikbaar over de vieze spelletjes die gespeeld worden met onze gezondheid.


Ik heb geprobeerd de informatie die ik jarenlang beroepshalve heb verzameld, in mijn boek zo te ordenen dat de geïnteresseerde lezer er wel wat mee kan. Ik ben me bewust van het shockeffect dat ik ermee zal bereiken, maar dat moet dan maar! Het lot van de mensheid ligt namelijk in handen van niets en niemand ontziende wetenschappers, politici en militairen, die met ons medisch- en geestelijk welbevinden zeer gevaarlijk omgaan. Juist daarom dienen hun uitspraken en handelingen uiterst kritisch te worden aanhoord en geobserveerd.” (einde citaat)

Deze zouden volgens hem ontoereikend zijn om de risico’s van medische onderzoeken (vaccinontwikkeling) te kunnen beheersen in verband met de anarchie van industriële belangengroepen in onze wereld. In klare taal gezegd, de winsten gaan boven het welzijn.  Van Dongen laat in zijn boek de Nederlandse arts en bacterioloog van internationale faam professor dr. H.H. Cohen aan het woord. Deze geeft aan dat hij met een probleempje zit aangaande de nationale wetgeving en internationale verdragen.

Nog niet zo lang geleden liet de fabrikant Baxter daar het laatste staaltje van zien met het toevoegen van het vogelgriepvirus aan bepaalde griepvaccins. De woorden van Cohen laten zien dat dit geen ongelukkig toeval is geweest. Cohen laat verder het volgende weten: (citaat)

“Bekend is, dat bij de bereiding van die vaccins daarin bepaalde componenten terecht kunnen komen. Ik geef u daarvan een voorbeeld: bekend is dat in levend poliovaccin, ook wel in geïnactiveerd poliovaccin, twee vormen van leukemie en een tumorvirus kan zitten en het Simian Vacuolating Virus SV40. Die tumorvirussen (lees aids-virussen red.) hebben oorspronkelijk in de poliovaccins gezeten; pas later heeft men ontdekt dat ze erin zaten en dat die mogelijk oncogeen, tumorverwekkend, waren.”(einde citaat)

Dat dit soort wantoestanden eerder regel dan uitzondering zijn blijkt uit een bericht in het Nederlands Dagblad van 5 oktober 2007. Daarin werd een artikel gepubliceerd waarin een uitbraak van polio in Afrika werd benoemd ten gevolge van, ja raar maar waar, een poliovaccinatieprogramma. (Bron: HIER)

Onlangs hoorde ik nog van iemand die vertelde dat zijn grootmoeder tot op latere leeftijd nooit griep had gehad, tot het moment dat ze vanwege haar leeftijd jaarlijkse griepsspuiten kreeg. Een paar maanden geleden heeft de Nederlandse overheid vele meisjes vanaf 12 jaar met het HPV-vaccin behandeld. De noodzaak daartoe is door die overheid schromelijk overdreven, daar baarmoederhalskanker één van de minst fatale kankersoorten is. Onlangs werd nog bekend dat gebleken is dat het hiervoor in de vS en andere landen gebruikte middel Gardasil een progressieve spierziekte veroorzaakte bij verschillende gevaccineerde meisjes. Zie HIER

Nu wil de overheid ons allemaal met twee spuiten te lijf gaan n.a.v. het Mexicaanse griepvirus. Terwijl het hier een virus betreft dat ook zonder behandeling in milde vorm voorbijgaat. Wereldwijd zijn er nu t.g.v. de mexicaanse griep 329 sterfgevallen bekend. Dus waarom al die spuiten? Jaarlijks sterven er duizenden mensen aan de gewone griep, zonder dat er over een pandemie gesproken wordt met bijbehorende grootschalige vaccinatieprogramma’s. Dat er hierbij met cijfers gesjoemeld wordt om ons bang te maken en die spuiten er door te kunnen drukken mag blijken uit de volgende link: HIER

De beste gezondheidszorg voor ons? Nog zo'n club met een dubbele agenda?
De beste gezondheidszorg voor ons? Nog zo’n club met een dubbele agenda?


De Oostenrijkse onderzoeksjournaliste Jane Burgermeister heeft onderzoek gedaan naar het schandaal bij de firma Baxter die eerder dit jaar een met vogelgriepvirus besmet griepvaccin naar 16 landen heeft gestuurd. Ze heeft dit tot op de bodem uitgezocht en richt zich nu op het aanklagen van de VN en de Wereld Gezondheids Organisatie m.b.t. het komende vaccinatieprogramma voor de Mexicaanse griep. Want raad eens wie dat o.a. mag produceren…… Baxter dus. Zie een uitgebreid artikel over de zaak van deze moedige journaliste. HIER

ALS JE LEVEN JE LIEF IS, WEIGER DAN VACCINATIES. LAAT DE OVERHEID WETEN DAT WIJ ZELFBESCHIKKING HEBBEN OVER ONS EIGEN LICHAAM EN ONZE EIGEN GEZONDHEID. LAAT JE NIET MEER MISLEIDEN DOOR EEN OVERHEID DIE VAN ONZE BELASTINGCENTEN WORDT BETAALD, MAAR ONS OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN MISLEIDT.

Nog een aantal goede websites om te bezoeken voor het verkrijgen van meer informatie zijn:

Argusoog HIER, Pateo HIER en EducateYourself HIER.

Ik wens je moed en sterkte bij het nemen van de voor jou juiste beslissing. Als je het belangrijk vindt om deze informatie te delen, stuur dit bericht dan door naar zoveel mogeljk mensen en praat erover in je directe omgeving.

Hartelijke groet,

Arend Zeevat”

PS Het boek van Johan van Dongen is helaas niet meer verkrijgbaar. De uitgever is door de voorraad heen.

14 gedachten over “Arend Zeevat maakt zich ook zorgen!

 1. Goed artikel, het gaat erom dat de mensen wakker worden en realiseren wat er zich allemaal afspeelt.
  Niet klakkeloos volgen wat de “regering” en de “media” ons op de mouw spelden.
  Niet langer een volgzame sufkop zijn maar gewoon wakker en alert ZELF de dingen eens nuchter bekijken en onderzoeken!

 2. we gaan toch iets moeten doen,
  met een kleine groep mensen,
  om het tij te keren,
  gisteren was er in de media (belgië) sprake dat
  een “goed” vaccin in voorbereiding is en waarschijnlijk
  noodzakelijk zal moeten (verplicht) gegeven worden
  aan de volledige bevolking (indien dit technisch kan),
  vermoedelijk tegen eind oktober 2009

  wel, dat is dicht bij de deur
  wat doen we daartegen ?

 3. ik bedoel: is kletsen op een site voldoende ?

  (ik waardeer zeker wel wat jullie doen,
  guido en tessa, begrijp me niet verkeerd)
  maar hoe hou je een dokter, met spuit,
  vergezeld van politie (met spuit),
  uit je huis en je lichaam ?

 4. Het wordt een heuse strijd, “men” heeft lering getrokken uit het falen bij de HPV vaccinatie. ik vrees dat men ons al heel snel zal wegzetten als complotdenkers en dit uitgebereid in de publiciteit zo zal neerzetten. De vaccinatiecampagne zal nu overgelaten worden aan proffesionnels geloof me. Toch heb ik hoop , steeds meer mensen worden wakker. Maar aan de andere kant zal de pandemie niet alleen komen! er is ook nog de verwachte economische recessie in het najaar. En er zijn bronnen die vermoeden dat er ook een nieuwe “9-11” in het vooruitzicht zal plaatsvinden.
  Hou alles goed in de gaten, maak links, combineer, trek conclusies en reageer adequaat.

 5. @Riek/Frank: ik geloof steeds meer in de officiële weg. Gewoon naar de rechter stappen. Zoals Jane Burgermeister doet! Je hebt dan in ieder geval -met een groep- ervoor gestreden, maar belangrijker wellicht: het zet mensen aan het denken.
  Hier het verhaal van deze dappere Jane! http://www.wanttoknow.nl/overige/journalist-klaagt-vn-aan-voor-poging-tot-massamoord/
  Ik zou wel eens tot op de bodem willen uitzoeken of in een democratie je verplicht ingeënt kunt worden. No way hoor ik 70% van de Nederlanders zeggen. Blijf van mijn lijf. En zo is het!

 6. Oké, ze gaan dus nu een enquête houden onder de mensen (volgens de volkskrant en trouw) om de “prikgevoeligheid” vast te leggen en te peilen of men geneigd is zich te laten inenten… Duidelijk een paniekreactie van de overheid en daar moeten we op inspringen! Zolang er nog geen maatregelen genomen worden om vaccinatie verplicht te stellen, kunnen we juridisch weinig doen denk ik, maar misschien een ideetje om iets (alle tegenstanders op te roepen) te organiseren via http://www.petitie.nl?

 7. @Ellen
  Maar hoeveel van de “no way” groep zal zich wel laten vaccineren als er links en rechts mensen wegvallen tgv de….wat voor naam ze er ook aan geven…maar zeg maar de Mexicogriep. Met daarnaast de eindeloze stroom MCM artikelen over de erns, gevaar en noodzaak tot vaccinatie. Zal men dan nog lezen wat de alternatieve media zegt? En als weigering tot vaccinatie je tot een paria maakt in de maatschappij?
  Ik laat me zeker niet inenten, maar ik denk dat menigeen toch over de streep tot vaccinatie zal worden getrokken.

 8. @Frank: in je vraag zit ook het antwoord. Zorg er dus met iedereen voor dat mensen geïnformeerd raken. Stuur datgene door aan kennissen, en vooral vrienden en familie, waarvan jij gelooft dat het bij jou past om door te sturen! Snap je. Meer kun je niet doen op dit vlak. Verder discussiëren en onszelf niet bang laten maken voor dit soort ‘be-dreigingen’.

 9. Er schoot net een soort “déjà vu” door me heen: als, als het nou eens zomaar zou kunnen zijn dat dit virus opeens stopt met zich te verspreiden (zoals SARS laatst), wat dan? Blijven ze dan met die immens hoge voorraad vaccins zitten, of trekt de griep zich pas terug als iedereen geprikt is, dus is vaccineren oké..? Maar ja, mijn oma zei toendertijd al, Ellen kindje, as ligt in de kachel..

 10. het is natuurlijk ook mogelijk om een schriftelijke wilsbeschikking bij de huisarts neer te leggen waarin je stelt dat je geen preventief medisch handelen aan of in je lichaam wilt en de integriteit en privacy van je lichaam en persoon gerespecteerd wilt zoals gegarandeerd in de grondwet.
  waarbij je op voorhand stelt dat elke wet die wordt ingesteld door jou als nietig wordt beschouwd omdat deze in tegenspraak is met de grondwet.
  eventueel kan men op grond hiervan zelfs een rechtszaak beginnen alleen of met meerderen waarbij men de regering cq minister aanklaagt wegens poging tot opzettelijke moord/toebrengen al dan niet zwaar lichamelijk letsel.
  hier alleen maar mopperen helpt weinig, maar de minister halfweg tegemoet komen is vaak effectiever dan hier mopperen.
  groetjes robth

 11. @robth: dit is precies zoals het advies dat ik ook al kreeg van een jurist, die letterlijk zei: “er kan van alles besloten worden in de 2e Kamer, maar als jij het er niet mee eens bent, hoeven ze je niet op te sluiten. Kun je gewoon de juridische kant kiezen en je beroepen om grondwettelijke principes. En dát samen met meerder mensen, een groep, maakt je veel sterker. En als het dan ook nog eens een ‘logisch’ verhaal is, bijv. dat ze je lichamelijke onschendbaarheid aantasten, lijkt een voor de hand liggende uitkomst het resultaat..!
  Ik geloof dat het grondwettelijke principe ‘Habeas Corpus’ heet. Je bent ALTIJD in staat je eigen lichaam boven de wet te stellen. M.a.w. het mag NOOIT aangetast worden. Zie de omschrijving ervan bij Wikipedia HIER
  Het is nu juist dát artikel dat Bush vorig jaar ophief, om martelingen te kunnen doen. Om gevangen genomen personen, hun laatste rechten af te pakken. Maar wie weet, was het de opmaat naar een steviger aanpak van anderen, ipv deze gevangenen..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.