Advertentie

De Poolse minister spreekt zich wél uit meneer Klink..


En weer is het een vrouw, ditmaal Ewa Kopacz, de Poolse minister van Gezondheid, die de stemming bepaald. Ewa is huisarts met meer dan twintig jaar ervaring en weigert toestemming te geven om het vaccin tegen de Mexicaanse griep aan miljoenen Polen te verstrekken.

Volgens haar verhaal in het Poolse parlement is er vrijwel niets bekend over de veiligheid en bijwerkingen van de vaccins. Bovendien blijkt wereldwijd dat de Mexicaanse griep véél milder is dan een normale seizoensgriep en ook dat is in Nederland door de autoriteiten bevestigd.. Zij maakte er melding van, dat van alle 193 Polen die de Mexicaanse griep hadden hebben gekregen, er niet één overleden is.

Volgens Dr. Ewa Kopecz is niet het gewoon niet duidelijk wat er precies in de griepprikken zit en ook vind ze dat het vaccin onvoldoende getest is.

Een dapper wijf.. zo simpel is het.. Ewa Kopecz, de Poolse minister van Volksgezondheid. Laat zich niet ringeloren door Big Pharma.

Ook vindt ze het vreemd dat maar 13% van de Duitsers zich laat inenten tegen het Mexicaanse griepvaccin en dat farmaceutische bedrijven weigeren om verantwoordelijkheid voor hun producten te nemen. Minister Kopacz verklaarde tevens publiekelijk (!!) dat in het geheime contract dat de Poolse regering had moeten sluiten de farmaceutische INDUSTRIE die het vaccin produceren, meer dan 20 clausules stonden die volledig in strijd zijn met de Poolse wet. (In de VS zijn zowel de overheid als de farmaceutische bedrijven wettelijk gevrijwaard van schadeclaims. Wie er dan verantwoordelijk is voor fouten? Wat denk je zelf?)

Onomwonden maakt deze vrouw haar Poolse bevolking duidelijk dat voor haar de gezondheid belangrijker zijn dan de financiële resultaten van de farmaceutische INDUSTRIE.

Maar nog eens wat anders.. Het lijkt wel oorlogstijd..
Het onderstaande filmpje staat op YouTube. Heb jij het al gezien bij de WereldDraaitDoor? Of bij Pauw & Witteman..? Of nog erger: waarom is dit niet op het journaal. Het lijkt wel oorlogstijd  met een radio onder de trap; stiekem naar Radio Oranje luisteren..
Want hieronder -hou je vast-  een opname van een Poolse TV-uitzending vanaf een TV-toestel!!! Vervolgens heeft deze man of vrouw het filmpje op YouTube gezet. Wij plaatsen het hier weer op de site, zodat jij, via het internet het filmpje tóch kunt zien.  Inderdaad: De Wereld Draait Door..

Hieronder de transcriptie in het Nederlands.

(2009 © WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers)

“Ik wil graag zggen dat ik tijdens mijn 20 jaren als huisarts, mijn prioriteit volledig lag op het gegeven: ‘Doe in de eerste plaats geen schade’. En ik heb deze regel nog steeds hoog in het vaandel staan, ook als minister van Volksgezondheid.
In een situatie waarin ik een medicijn zou moeten aanbevelen aan ongeacht wie, dan geloof ik dat ik, net zoals elke andere arts, bij mezelf zou denken: ‘zou ik dit medicijn aan mijn eigen oude moeder geven, of aan mijn kind?’

En het is precies déze gedachte die me erg oplettend maakt, wanneer ik als minister van Volksgezondheid de informatie moet controleren inzake een medicijn dat ik aan ieder Pool zou moeten aanbevelen. Moet aanbevelen aan miljoenen Polen, die GEEN medische opleiding hebben, die deze Minister wel heeft, die een expert professor Brydak heeft, en als een griepexpert méér dan 40 jaar ervaring heeft.

Deze man werkt in één van de 189 griepcentra in de wereld, waarvan er één in Polen staat. Kunnen wij daarom op dit moment beschuldigd worden van een gebrek aan kennis over de griep? Wie durft het aan om de mening van een professor die meer dan 40 jaar ervaring heeft met de griep, in zijn werkzame leven. En dan niet één type griep. Bovendien heeft hij honderden artikelen over de griep op zijn naam staan.

Ik stel u slechts één fundamentele vraag: ‘Wilt u het gevecht aangaan met de griepepidemie?’

Vandaag hebben we inzicht gekregen in de clausules in de contracten, die anderen, veel regeringen van rijkere landen, hebben gesloten met de producenten van de vaccins. Wij weten wat voorgesteld was aan Polen. Gezien het feit dat we nog in onderhandeling zijn, kan ik u niet alles vertellen, maar ik kan u 1 ding wel zeggen: Onze juridische afdelingen hebben minstens 20 twijfelachtige punten gevonden in het contract.

Dus vraag ik u: ‘Wat is de taak van een Minister van Volksgezondheid?’ Is die taak om contracten te sluiten die in het hoogste belang zijn van het Poolse volk, of moet deze Minister contracten tekenen, die in het hoogste belang zijn van de farmaceutische bedrijven? (applaus volgt van de volksvertegenwoordigers)

Ik weet dat er op dit moment 3 verschillende vaccins op de markt zijn, van 3 verschillende producenten. En elk vaccin heeft een verschillende hoeveelheid actieve componenten. Maar vreemd genoeg worden alle 3 de vaccins behandeld alsof ze hetzelfde zijn.. Het is daarom toch fair genoeg voor een Minister van Volksgezondheid én de experts, dat ze geen enkele twijfel meer hebben hierover?

Misschien is het vaccin met slechts sporenelementen van de actieve substantie wel een soort ‘heilig water’, waarvan we veronderstellen dat het de griep kan bestrijden?? En zouden wij daar dan voor moeten gaan betalen?

We hebben het voorbeeld van Duitsland, dat 50 miljoen vaccins heeft gekocht, waarvan slechts 10% is aangewend tot dusver. En  slechts 13% van alle Duitsers willen deze ‘miraculeuze genezing’ toegediend krijgen op dit moment. En dat is heel apart, omdat de Duitsers over het algemeen bijzonder voorstander zijn van vaccinaties. Waar in Polen slechts 0,52% van de mensen een seizoensgriepprik haalt, daar gaan in Duitsland 23,8% van de mensen voor deze prik. Wat gebeurt er dan in Duitsland als slechts 13% van de mensen deze prik tegen de varkensgriep gaan halen en niet de normale 23% van de mensen die voor de seizoensgriepprik gaat?
Hun regering kocht deze vaccins in en biedt ze gratis aan.. Waarom willen de Duitsers dit vaccin dan niet? Wat is er gebeurd?

Kunnen deze feiten ertoe geleid hebben dat ook wij argwaan hebben gekregen bij de afweging om te beslissen om wel of niet de vaccins aan te schaffen? Argwaan over het introduceren van een medicijn dat een soort ‘geheim’ is?

Er zijn websites waar de vaccinproducenten de plicht hebben om de zg. post-vaccinale ongewenste bijwerkingen te publiceren. De vaccinaties in Europa begonnen op 1 Oktober 2009.

Ik nodig u uit om ongeacht welke van deze websites te bezoeken en ook maar één van de ongewenste bij-effecten van vaccinaties te vinden.. Vind er één.. Eén klein berichtje hierover, zoals bijvoorbeeld een allergische huidreactie. Deze komt sowieso voor bij mensen, ook al gebruik je zelfs het veiligste medicijn.. Er zijn geen berichten van dien aard te vinden. Het moet het PERFECTE MEDICIJN zijn..

En als het dan zo’n miraculeus middel is, waarom bieden de producenten het dan niet aan op de vrije markt? Zodat ze er ook de verantwoordelijkheid voor moeten dragen? Het is toch zo veilig? Waarom zeggen ze niet: “Schitterend, een veilig medicijn en daarom neem ik er alle verantwoordelijkheid voor; ik introduceer het op de markt en alles is helder en transparant”? Maar in plaats daarvan  komt de verantwoordelijkheid bij ons te liggen, de kopers!!

Tot op heden hebben we geen klinische testresultaten, geen lijst met gedetailleerde opgave van de ingredienten én we hebben nog steeds geen informatie over de bijwerkingen. De vaccins zijn nu inmiddels in hun 4e fase van de bijzonder korte testperiode EN WE HEBBEN NOG STEEDS GEEN INFORMATIE!
Bovendien is de onderzoeksgroep uiterst klein, een van de vaccins is zelfs getest op een groep van 160 vrijwilligers tussen 20 en 60 jaar. Mensen die allemaal gezond zijn, niet geïnfecteerd.
Een ander vaccin is getest onder 600 vrijwilligers, tussen 18 en 60 jaar, ook allemaal gezond. Is dat goed genoeg? Is dat goed genoeg, in het bijzonder voor ons, artsen hier in de zaal? Voor mij is het in ieder geval ruim onvoldoende!

Ik wil gewoon zeker zijn van mijn zaak om dit vaccin aan te bevelen! We zijn nog steeds in de markt voor het vaccin, maar tijdens de onderhandelingen met de producenten willen we onze tijd nemen om zoveel mogelijk te weten te komen over het vaccin, om een gedegen afweging te maken.

En dan, als de ‘pandemische commissie’ de vaccins accepteert, dan zullen we het pas aanschaffen.

Ik wil ook nog graag dit zeggen: Er zijn in de wereld ongeveer 1 miljard mensen die elk jaar de seizoensgriep krijgen. Hiervan overlijden er elk jaar maar liefst 1 miljoen.. ELK JAAR. En dit is niet iets van de laatste 2 jaar of iets dergelijks, dit is al heel lang het wereldwijde beeld.

Heeft iemand ergens een aankondiging gezien van een seizoensgrieppandemie? En het blijkt dat de seizoensgriep veel gevaarlijker is dan de varkensgriep van dit moment, er zijn zelfs doden te betreuren en ernstige complicaties opgetreden bij de ‘gewone’ seizoensgriep. MAAR IS DAAR ERGENS EEN PANDEMIE VOOR UITGEROEPEN?

Ik wil degenen die mij lopen te pushen om de vaccins aan te schaffen, gewoon vragen: “Waarom schreeuwde je vorig jaar en de jaren dáárvoor niet zo hard. In 2003 bijvoorbeeld; in dat jaar hadden maar liefst 1.200.000 Polen de seizoensgriep!”

Heeft toen iemand in deze Kamer geroepen: “Laten we vaccins kopen voor iedereen!”?? Ik kan me van deze oproep helemaal niets herinneren..

Tot slot wil ik u dit alleen nog maar zeggen:

“De Poolse natie is een wijze natie. Polen kunnen wel degelijk het onderscheid maken tussen leugens en de waarheid. Héél precies! Zij kunnen ook het onderscheid maken tussen wat een objectieve situatie is en wat gewoon een ‘spel’ is.

41 gedachten over “De Poolse minister spreekt zich wél uit meneer Klink..

 1. Polen kent een totalitair regieme nog van vroeger en heeft met veel strijd en eendracht daar een eind aan weten te maken .Ik vind het niet gek dat ze heel allerd zijn op een nieuwe overheersing van het poolse volk.Wij hier in nederland kunnen er een voorbeeld aan nemen maar doen het niet ,heel jammer en een gemiste kans .Laten we maar doorgaan met mensen te blijven informeren dan maar tegen de overheid in .Die ik bij de weg nooit gekozen heb .De arrogantie waarmee weldenkende mensen worden weggezet als complot theoristen is te walgelijk voor woorden ,en een aanslag voor de vrijheid van meningsuiting en het recht op onafhankelike informatie.Nederland is geen democratie meer het is verworden tot een slaaf van de big pharma .De propaganda van de overheid aangaande de mexicaanse griep is stuitend ,onwaar en manipulatief.Conform de wet van aantrekkingskracht denk ik dat het enige dat we kunne doen is veel wijsheid en liefde te sturen naar hen die ons denken te vertegenwoordigen .Verder zou ik mensen willen aansporen vooral zelf nate denken en niet klakkeloos aante nemen wat het RIVM zegd .En minister KLink luisterd u even mee ? De wijze waarop u denkt deze propaganda te moeten voeren ,en uw ideeen om alternatieve geluiden de mond te snoeren komen vanzelf in een vorm bij u terug .Wat ge niet wilt dat u geschiet doe dat ook een ander niet .En als u denkt dat we te hergroeperen zijn tot gehoorzame en gewillige slaven van uw machgtswellust dan denkt u heel verkeerd .stuur maar op mij af wat u wilt ik heb mijn vertrouwen in u en de uwen voledig verloren en opgezegd .Ik ben daarin niet de enige ,dus kunt u zich niet meer voordoen als de volksvertegenwoordiger die u voordoet te zijn .Ik stel u dan ook persoonlijk aansprakelijk voor eventuele misstanden voortkomend uit uw vaccinatie beleid .liefdevolle groet marcel

 2. Nee, ik denk eerder dat er (geheime) sancties gaan komen vanuit de EU, al dan niet onder (geheime) druk van de farmaceuten.

  Ik ben iig. benieuwd naar de komende weken. Mede ook omdat mijn moeder (risiko groep) zich heeft laten inenten. Juist na enkele artikelen van “mij” gelezen te hebben. (Ook een reden dat ik hier soms even kritisch reageer betreft speculaties en onverifieerbare verhalen Guido, dit even ter informatie.)

 3. @Morelio
  Ik vind dat echt onzin die risico groep. Juist die mensen zijn kwetsbaar en dan krijgen ze ook nog gif ingespoten. Uiteindelijk weet niemand dan of ze nou aan de risico zijn gesneuveld of aan de vaccine. Heftig!

 4. Zondagavond Argusoogradio 20:00 – 22:00 Gezond & Wel
  – over leven in balans -(live te volgen), http://www.argusoogradio.org

  Deze week:

  De leugen regeert: over vaccinatie propaganda en de ’tegenaanval’ van Minister Klink

  Een paar dagen terug stond er opnieuw een enorm ‘demoniserend’ stuk in de Telegraaf met het
  kopje ‘Weg met de angstprofeten’: “Minister Klink opent frontaal de aanval op lieden
  die doelbewust bezig zijn de landelijke vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep
  te torpederen. De bewindsman komt in geweer tegen wat hij noemt “vaccinatiefabels
  en-geruchten” die inmiddels overal de ronde doen op het internet. De dirigent van
  onze volksgezondheid ergert zich langzamerhand geel en groen aan de zelfuitgeroepen
  waarheidsverkondigers, rampspoedpredikers en complotzieners die volgens hem de
  grootst mogelijke onzin over de influenza-pandemie verspreiden.”

  De suggestieve taal liegt er niet om. Socioloog Klink is nu zelf stemmingmakend
  bezig en verspreidt Klink-klare leugens door te stellen dat geen van deze ‘verhalen’
  op wetenschappelijke feiten berusten. De “dirigent van onze volksgezondheid” heeft
  misschien dan wel nog wat noten op zijn staf, maar zet hier echter wel een valse
  grondtoon. De toon is gezet, maar de dirigent is de controle over het arrangement
  kwijtgeraakt.

  Tijd voor een nieuwe compositie dan maar? Blijkbaar, want “Niet alleen wil het
  ministerie van VWS nu banners plaatsen die verwijzen naar de website waarop de
  overheid zelf informatie geeft over de Mexicaanse griep.” Lees: censuur en
  manipulatie dus, en dat voor de goedbedoelde ‘vrijwillige’ vaccinatie in onze
  ‘democratie’ waar ‘vrijheid van meningsopvatting’ zo hoog in het vaandel staat! “Ook
  zullen ambtenaren actief gaan reageren op websites waar kul en larie worden
  uitgekraamd.”

  Vanavond hoort u meer over de ware achtergrond van de ‘vaccinatiepolitiek’ en de
  vele bewijzen dat vooral deze vaccinatie tegen de Mexicaanse griep ineffectief en
  potentieel levensgevaarlijk is! Ook worden aantoonbaar alle spreekbuizen van de
  officiële instanties die de laatste paar maanden op de buis en in de krant
  verschenen ‘ontmaskerd’ vanwege hun belangenverstrengeling en onobjectiviteit als
  het om de veiligheid van vaccinaties gaat. Deze avond zal Argusoog radio-host John Consemulder ook special ingaan op de sociale en emotionele aspecten van de keuze om wel of niet te vaccineren. Ook de ‘schuldvraag’ en de ‘angst’ die mogelijk een rol spelen bij deze keuze, komen aan bod! Een eerlijke en positieve discussie over wel of niet vaccineren.

  Met speciale gasten: Guido Jonkers (www.wanttoknow.nl) en Caronline en Karel van
  Huffelen(onder voorbehoud) (www.karelencaroline.nl ), ook onder voorbehoud de huisarts van de ingezonden
  huisartsbrief.Host: John Consemulder

 5. Als je niet afhankelijk van andere landen bent (wat mogelijk is) dan heb je ook niets te vrezen voor ‘economic hitmen’. Lijkt mij.

  En dat ’n minister voor de reeele gezondheid van haar mensen (bevolking) gaat is inderdaad heeeel erg goed.

  i.p.v. farma te spekken.

  n.b.: vaccinaties belasten je immuunsysteem wellicht ‘onnodig’ en het immuunsysteem kan zich maar zo vaak en zo snel aanpassen. kwa programma, zeg maar.
  Dus in feite is het mogelijk dat je je immuunsysteem opzadeld met iets nutteloos. en in de lange termijn zelfs relatief verzwakt.

 6. @ea
  Dat is juist de bedoeling dat je bij de risico groepen niet weet of het aan het vaccine of aan de ziekte zelf ligt.
  Dan geven ze automatisch de schuld aan de ziekte.

 7. @EA: Als ik alles moet geloven wat John Consemulder schrijft (En daar ben ik voor een heel groot deel toe geneigd.)is het voor de risiko groepen idd. juist een extra belasting op het lichaam.
  Ik ben benieuwd hoe het in polen gaat lopen als die vaccinaties idd. in zijn geheel niet doorgaan en of er verschil te zien is. Helaas schijnen de problemen zich vooral op de lange termijn voor te doen. Dus dat zal zo goed als onmogelijk zijn helaas.
  Eigenlijk zou je een soort van hele grote controle groep moeten hebben die zich over meerdere decennia onthoudt van vaccinaties in het geheel. En dan niet verspreid over kleinere “pockets” temidden van gevaccineerden.

 8. Waar zijn Gait & consorten?
  Ik ben nl. oprecht erg benieuwd naar hun tegengeluid (nadat ze uiteraard zelf het hele filmpje met de argumenten van Ewa Kopacz hebben bekeken).

  Groet!

 9. Ik kwam vandaag toevallig ook deze filmpjes tegen.
  Zeer interessant!

  Gary Null heeft een aantal onderzoekers gezet op de wetenschappelijke data m.b.t. vaccins in het algemeen, maar vooral m.b.t. H1N1 en daarover een 100-pagina tellend rapport geschreven en aangeboden aan de voorzitter van deze NYS Assembly, met referenties & bronvermelding(literatuuronderzoek van de tot nu toe aanwezige gepubliceerde & peer-reviewde studies van Big Pharma zelf en ook aanvullende financiele data die bekend is op dit moment).

  Net als de Poolse minister, ook iemand die met onderbouwing de kritische vragen durft te stellen en de cijfers uit de peer-reviewed-studies presenteert zoals ze zijn.

  Gary Null Speaking Out against swine flu vaccine @ the NYS Assembly Hearing | 10-13-2009

  1.
  http://www.youtube.com/watch?v=gavenB_AJ9A

  2.
  http://www.youtube.com/watch?v=3XNHoJAAuXs&feature=related

  3.
  http://www.youtube.com/watch?v=_kKWtwCjn7Q&feature=related

  En ja, Gary Null even geGoogled… hij wordt zeer kritisch bekeken door ‘quackwatch’. Dat doet bij mij toch altijd ook een beetje de alarmbellen rinkelen.

  Toch de filmpjes bekeken… en ik moet zeggen: dit onderzoek naar de data en de statistieken die er nu zijn, spreekt gewoon voor zichzelf, ongeacht welke ‘messenger’ het brengt.
  Dit zijn gewoon de cijfers.

  Het meest opvallende vond ik eigenlijk nog de reacties en de gezichten van de mensen in de achtergrond.
  Heel even dacht ik dat het allemaal in scene gezet was, dat er acteurs ingehuurd waren die ‘verbaasd en ontzet’ moesten kijken… maar nee, zolang eenzelfde emotie spelen… dat doen acteurs niet. Vooral in het 2de deel, waarin je met de feiten om de oren wordt geslagen en ook de emoties bij Gary zelf wat meer oplopen, moet je toch constateren (voor zover dat dat kan op een filmpje) dat het hier om authentieke informatie gaat.

  Groet!
  Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

 10. Kan die Klink es met die Ewa bellen?


  Klink bestrijdt onjuiste griepinformatie

  Minister van Volkgezondheid, Ab Klink, onderneemt actie tegen alle spookverhalen op internet over de griep. Op forums en weblogs laat hij met banners verwijzen naar de eigen informatiewebsite: grieppandemie.nl

  Er zijn websites die waarschuwen voor het ‘giftige’ griepvaccin en onjuiste informatie verspreiden. Dat is gevaarlijk als mensen hierdoor weigeren een griepprik te nemen. Vooral op websites als prikmijmaarlek.nl en stopthevax.com wordt geageerd tegen de vaccinatie.

  Klink zelf vindt de vaccins veilig in die zin dat ieder risico wegvalt tegen de mogelijke schade. De vaccins zijn wetenschappelijk onderzocht, zo goed mogelijk getest en beoordeeld door een onafhankelijke registratieautoriteit.

 11. @ n Op zich niet echt nieuwe info wel schokkend en goed onderbouwd .Goed dat deze zaken in de openbaarheid worden gebracht ,vooral het kosten baten verhaaltje ,woekerwinsten een ander woord is er niet voor maar zelf dit woord dekt niet de lading.liefdevolle groet marcel

 12. Propaganda machine Klink op 2 pagina’s in de zondag editie van de Telegraaf.
  Je zou maar met die man getrouwd zijn; de volgende uitspraak, Mijn vrouw zou het niet bedenken om het internet op te gaan en al die verhalen te gaan lezen. Ik bedoel , dat doe je alleen als geemotioneerd bent.”
  Te lezen op pagina 6 en 7 Ab Klink marginaliseert spookverhalen.Lees en huiver, al met al die spuit blijft er bij mij uit!!

 13. Zou het niet zo kunnen zijn, dat ons dna intussen al zo versterkt is, dat zelfs een griepvaccinatie daar geen invloed meer op heeft……Wat wel invloed kan hebben is angst, want dat zorgt ervoor dat onze dna activatie niet geactiveerd wordt…Dus kortom ik ben tegen het nemen van vaccinaties en zeker deze, maar het zou zo kunnen zijn dat de vaccinaties niet de issue zijn, maar de angst voor de vaccinaties en de angst voor de griep. Als deze angst er niet zou zijn, zouden we niet bang zijn voor de griep en dus geen vaccinatie nemen en het hele verhaal doorzien! Dus kortom, ga terug naar de eenvoud…laat je kranten liggen, zet je tv uit en kijk eens wat je voelt en eigenlijk ziet..Waar je aandacht aan besteedt, wordt groot.. Breng het eens terug naar de essentie. Er is een zielenoorlog aan de gang op dit moment. Kijk eens naar wat jouw ziel wil..!

 14. Dit las ik op: http://www.argusoog.org/?p=4464#more-4464

  Persoonlijke uitdaging Klink – deel I
  Door admin op 16 november 2009 – 12:00 | 171 keer bekeken | Print artikel | 3 Reacties
  Noot van de redactie: Onlangs werden we gecontacteerd door Marc met het voorstel of we hem wilde volgen in zijn uitdaging. Marc zal zijn bevindingen op papier zetten. Dit journaal is wekelijks op Argusoog te volgen.

  Beste lezer, lezeressen,
  Graag ga ik de uitdaging aan met Dhr. Klink. De uitdaging van het niet vaccineren en het feit dat ik tot de doelgroep hoor. Maar ik durf te stellen dat ik NIET de Mexicaanse griep zal krijgen! En ik zal me ook niet laten vaccineren. Net als zo velen onder u ben ik ook helemaal klaar met de hype en propaganda aangaande de griep. Ik ben een 46 jarige gelukkig getrouwde man en vader van drie aardse kids en 1 hemels kindje. Even kort uitleggen hoe dit gezin er uit ziet. 3 kids dus, de oudste (15 jaar, dochter) middelbare school met een grote van ongeveer 750 leerlingen. De tweede (11 jaar, dochter) lagere school met ongeveer 120 leerlingen. En de benjamin, (10 jaar, zoon) zelfde school als de 11 jarige dochter. (De beide dochters zijn en worden niet geënt tegen baarmoederhalskanker) Dan heb ik ook nog een lieve vrouw van 42, zij werkt in de zorg met ouderen, en laat haar ook niet inenten tegen de griep.

  Dan ondergetekende, een 46 jarige man die we Marc zullen noemen. Marc is al jaren een diabeet, eentje waarvan het maar niet wil lukken om hem goed “in te stellen”. Heb jaren gespoten en dat ging goed. Echter vond de huisarts dat ik aan de medicijnen moest, sindsdien gaat het “instellen” niet helemaal goed. Met mij als mens gaat het overigens prima! Ook is er een klein foutje gebeurd door de medici. Ik heb zeker een behoorlijke tijd medicijnen geslikt die niet voor mij waren bedoelt, gevolg is dat ik om mijn 38ste in het ziekenhuis kwam met een hartaanval. Daar ben ik aan geopereerd, en vervolgens heeft mijn leven zijn weg weer gevonden. Tijdens mijn “black-out” ( ik noem het liever; “white-in”) heb ik een BDE gehad waardoor ik een heel ander mens ben geworden. 1 met “gevoel” zeg maar. Ik ben anders tegen dingen maar vooral mensen aan gaan kijken. Zo heb ik het bijvoorbeeld het 1ste jaar letterlijk enorm koud gehad. De medische wetenschap kon niets vinden. Fysiek was ik oké. Naar vele omzwervingen en gesprekken kwam ik er achter dat hier op aarde ook heel koud is. Iedereen doet iets voor zich zelf en gunt de ander het licht niet in de ogen (liefdeloos). Dit is een heel ander verhaal, waarover ik tig a4tjes kan schrijven, maar het geeft een idee wie ik ben. Dat is ook het 1ste en laatste jaar dat ik überhaupt een jas heb gedragen. Ik houd daar niet van, het beklemd mij in mijn zijn. Wij zijn geen gelovige mensen, met dien verstande niet in een “god” of zo. Ik weet nu wel dat er meer tussen hemel en aarde is. Maar ik weet nu ook dat ik bepaal wat er met mijn lichaam gebeurd! Zowel letterlijk of figuurlijk.

  Nu heeft een beetje achtergrond van Marc. Dan de griep. In dit verhaal heb ik op een of andere manier nooit geloofd. Het blijft voor mij (als leek) zeer onduidelijk hoe het mogelijk is dat zoiets zover van te voren te voorspellen is. Dat roept op zijn minst vraagtekens op. Nu ben ik niet zo bang voor een griepje, maar ik ga wel twijfelen als deze ook nog eens 3x van naam verandert! Why? Maar goed, deze griep is nu Mexicaans en gaat de halve wereld plat leggen, tenzij u een vaccin neemt. Dat kan en wil ik niet geloven, een griep die heel veel slachtoffers zou maken? No way… En ik wil u dat bewijzen! Hoe? Eerst door u het volgende verhaal te vertellen;

  Toen mijn broer terug kwam van zijn vakantie uit Spanje belde hij een paar dagen later op dat ook hij de Mexicaanse griep had te pakken. Ja, hij klonk bijna trots (!?), hij was ook ziek en moest meteen aan de tamiflu. Ik greep mijn kans en ben de volgende dag in de auto gesprongen en naar hem toe gereden. Ik moest de uitdaging aan gaan van mijzelf! Heb dus

  mijn broer eens ouderwets omhelst en ben naast hem gaan zitten. We praten wat over zijn vakantie en koetjes en kalfjes. Hij zweette als een rund en hoestte rijkelijk zijn bacteriën in de woonkamer. Na een uurtje of twee ben ik weer naar huis gereden in de wetenschap dat ook ik goed ziek zou worden, tenminste dat was dan het hersengedeelte die dat dacht. Maar binnenin dat ene kamertje in je hart wat helemaal van jezelf is, wist ik dat het absolute onzin is en ik niet ziek zou worden. Simpel omdat ik dat niet wil. Dit was eind juni begin juli. Ik heb me tot op de dag van vandaag nog niet 1 dag grieperig gevoeld!

  Zowel mijn vrouw als kids gaan dagelijks met tientallen mensen om (net als u), en tegen de einde van de dag komen we weer bij elkaar in het nestje. Zelf werk ik in een shop in een grote stad in het noorden van het land, waar dagelijks voldoende mensen over de vloer komen van allerlei pluimage. Krijg de griep maar niet te pakken. Op een dag als vandaag (14/11/09) was het zelf zo zacht dat ik de deur de hele dag heb open gelaten. Ik geloof niet dat ik de griep krijg, simpel omdat ik het niet wil! Ik zal u wekelijks op de hoogte houden van mijn gezondheid. Hoe ik me voel, of er een griepje dreigt of niet. Mocht deze wel komen, houd ik u zo lang mogelijk op de hoogte, en dat gaat lukken hoor want; hij komt niet, simpel, omdat ik het niet wil!

  Grt
  Marc

  Auteur: Marc

 15. @Maria,
  Dat is nou precies wat ik ook meen te zien. Er wordt om zielen gevochten, ofwel het is een strijd tussen DUISTERNIS en LICHT. We leven in een interessante tijd. Een Chinese vloek luidt: ik wens u interessante tijden toe!
  Groet, Willie

 16. @Willie en Maria
  Yes! jullie snappen het,als mensheid moeten we ervoor zorgen dat de weegschaal weer doorslaat naar de andere kant!
  we moeten het kwaad niet uit de weg gaan, de strijd niet aangaan,maar het wel diep in de ogen aankijken!!

 17. Ja Willie en Lianne, inderdaad leven we in interessante tijden! Pak deze tijd, doe er wat mee, ontwikkel je intuitie, luister naar je ziel en laat de buitenkant gewoon de buitenkant! We weten voor de helft nog niet hoe krachtig we zijn. We zijn energetische wezens. De “andere” kant weet dat erg goed, maar we worden wakker! Ik ben ervan overtuigd dat er mooie tijden aankomen, mooie tijden als je je zielsbestemming kan vinden op dit moment, laat dit naar buiten stralen, drupel, straal, stroom, waterval. Als je zo kijkt, wordt dat hele griepverhaal juist een kracht die het licht doet groeien.. Bedankt hiervoor!!!

 18. Ik heb alle respect voor deze vrouw, petje af.

  In Nederland wordt er niet eens over nagedacht, waarom niemand aansprakelijk gesteld kan worden, wat er nou precies inzit.

 19. @Maria en Lianne,
  Ik doe mijn best Maria, ben in ieder geval een bepaalde weg ingeslagen. En weg die steeds verder voert naar het Licht. Een: ik moet minder worden en Gij moet wassen”. Snappie 🙂
  En inderdaad, Lianne, geen strijd, wel schouwen, maar aub geen strijd, want dan voedt je het duister, dat is wat het duister en de duisteren willen. Zij voeden zich (roven het) met de lichtkracht van mensen en vooral van diegenen die zich bewust zijn van wat er gaande is en kiezen voor het Licht.
  Dankjewel voor je fijne commentaar.

 20. @Morelio: volgens mij worden juist eerst de risicogroepen ingeënt, omdat die dan al het langst hebben kunnen leven met de antidosis, wanneer een eventuele epidemie,-nu-ook-bij-u-in-de-buurt uitbreekt. Niet omdat zij van nature ‘evil’ zijn, die pharmaboys. Dat is wel erg bekrompen en narcistisch.

  Een uitgelezen kans voor de moneymakers in de pharma?
  ja.
  Leip uitgelezen en uitgerold?
  Ja.
  9/11 inside job?
  Ach ja. Whatever.
  Ik begiet ook altijd mijn plantjes met kwikhoudend lood, om mijn kindjes onder de duim te houden (if you catch my drift)

 21. Ik bedoel maar te zeggen: “money comes cheap” voor veel van die lui. Dat maakt ze niet “evil”, dat maakt ze niet door en door verrot, dat verblind. En het voordeel van blindheid is, dat ze het zelf ook niet doorhebben!

  En dat bewijzen ze al, door de verantwoordelijkheid, samen met het vaccin, te willen afschuiven. Ze weten zelf ook niet wat ze ermee aanmoeten, dus schuiven ze de verantwoordelijkheid maar af. Niet om af te zijn van de eventuele doden, of om de zwakkeren in de samenleving op voorhand onderuit te halen, maar wel om eventuele designfouten niet terug in de financiële schoenen geschoven te krijgen.

  Beste voorbeeld vind ik nog steeds AIDS. Poliovaccin, ontwikkeld in Congo in ’57, ’58 door Koprowski, heeft als neveneffect gezorgd voor een mutatie van SIV naar HIV. Niemand die het wist, pas begin jaren ’80 kwamen we erachter. (http://www.deresearcher.nl/achtergronden/de-oorsprong-van-aids for starters)

  Koprowski fout?
  Ja en nee. Ethisch: nee. Beroepsmatig: ja.
  En wist hij van zijn fout?
  Nee. Schuldig? Ik vind van niet.
  Enkel in zijn ontkenning van zijn fout is hij schuldig.

  1. De link waar u naar verwijst werkt helaas niet. Jammer, ik wilde het graag lezen

 22. @Vladimir: compliment voor je erudiete betoog. Het grootste obstakel voor mensen om te overwinnen, is hun EIGEN ongeloof..!! Andersom gezegd: Wie kan de oneindige reikwijdte van zijn ‘geloof’ zien?!
  Het vakjesdenken beperkt, doet krimpen. Doet vooral botsen met voortschrijdend inzicht.

 23. Ik vind het ook wel mooi hoe Dr Steven Greer spreekt over “The truth hides itself”

  Met andere woorden: de waarheid is soms zo ongeloofwaardig dat deze simpelweg niet wordt geloofd… Daarom kunnen sommige zaken feitelijk gewoon voor onze neuzen plaatsvinden, het is een beetje die persoon in apenpak die door het beeld loppt terwijl iedereen gefocused is op iets anders en de aap niet ziet. In de aap gelogeerd!

  Vandaar deze website denk ik: een nieuw botsautootje wat weer botst met hetgene dat botst met het voortschrijdend inzicht.

 24. Geachte auteurs,

  Met interesse en vaak met instemming lees ik de artikelen over vaccinatie en andere onderwerpen argusoog, wanttoknow en andere sites. Uitstekend dat manipulatie door overheden en financieel belanghebbenden bestreden wordt.Ook ik ben van mening dat de informatie die ons via officiële kanalen bereikt, eenzijdig, onvolledig en derhalve misleidend is.

  Dus niets dan lof voor uw streven.

  Alleen vraag ik me af waarom velen het effect van eigen pogingen stelselmatig ondermijnen door een ongelofelijke hoeveelheid fouten in de spelling van de werkwoordvormen, ook wel de ‘dt’-spelling genoemd. Natuurlijk gaat het om de inhoud en niet om de vorm, maar door al deze fouten wordt het imago van onwetenschappelijkheid en amateurisme dat de bestrijders van de officiële schijn toch al aankleeft, alleen maar versterkt. Een verzorgde vorm daarentegen versterkt de inhoud.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.