Advertentie

Dolfijnen ‘stampede’ voor de kust van California..


graancirkel-dolfijnen-14-aug-2002

Kort geleden, eind februari dit jaar, werd een enorme groep, van vele duizenden dolfijnen waargenomen voor de kust van California, in de regio San Diego. Veel mensen vroegen zich af wat de bedoeling is van hun aanwezigheid. Kijk naar de video hieronder voor het spektakel en luister naar de vriendelijke commentaarstem van de jongeman die probeert een verklaring voor het fenomeen te vinden.

Zoals je wellicht weet, zijn de dolfijnen en de walvissen, de meest intelligente en spirituele wezens op onze blauwe Planeet. De oceanen zijn al vele honderden jaren het domein van jagers en industriële plunderij en dus hebben ook deze prachtige dieren hiervan zeer heftig te lijden. Denk alleen maar eens aan de krankzinnige Japanse ‘onderzoekschepen’, die walvissen met vele tientallen tegelijk, per vaart uitroeien.

En ook hun habitat wordt ernstig bedreigd door vervuiling, vernietiging en overbevissing. Ook de proeven met krachtige sonarinstallaties, maken dat hun leven ernstig verstoord wordt. De spiritueel energie van de walvissen en dolfijnen, of cetaceans, zoals ze ook worden genoemd, is net zo goddelijk als menselijke spiritualiteit, in individuele als collectieve zielekracht. De reikwijdte van het ‘werk’ van de dolfijnen en de walvissen hier op Aarde is nauwelijks te doorgronden, vooral door de fijnzinnigheid van hun talenten.

Maar uit vele bronnen blijkt telkens dat walvissen en dolfijnen uiterst fundamenteel werk doen met het lichtraster van de Aarde en feitelijk de rentmeesters zijn van oudere, zeer spirituele beschavingen die op Aarde leefden. Feitelijk kun je deze walvisachtigen (of Cetaceans) zien als ‘ankers van Licht’ op onze blauwe planeet. Zij zijn het dus, en niet de mensen, wier vibraties het hoogst zijn in het dierlijke koninkrijk. Als soort, zijn de walvissen en dolfijnen daarom de meest spiritueel en intellectueel ontwikkelde zielen in deze wereld, zij verankeren daarmee het licht dat vanuit verre bronnen naar de Aarde wordt gezonden.

chandra dolphinGrandma Chandra is mens en een zeer bewust multi-dimensioneel lichtwezen tegelijkertijd. Van jongsaf is ze helderziend, helderhorend en heldervoelend. Haar handicap zit haar niet in de weg; integendeel: ze volgde onderwijs voor hoogbegaafden en studeerde in fysica en wiskunde. Uiterst opmerkelijk als je bedenkt dat deze bijzondere jonge vrouw door deze fysieke handicaps niet kan lopen noch kan spreken..! Grandma Chandra is inmiddels 30 jaar en ontving op haar 16e verjaardag de eretitel ‘Grandma’ van Chief Golden Eagle van de Yankton Sioux. Haar channeling over de dolfijnen is niet ‘zomaar’ binnengekomen.. Al lange tijd fungeert Grandma Chandra als spreekbuis voor deze groep hoogbegaafde oceaanwezens. 

Laten we eerst kijken naar de video waarop deze ‘dolfijnenstampede’ te zien is, afgelopen februari voor de Westkust van de VS.

 

x

Vele duizenden dolfijnen in één grote groep!

x

Dolfijnen ‘stampede’ voor de kust van California..

2013 © Grandma Chandra

2013 © vertaling en transcript Tamara Heims

Tamara heeft de volgende boodschap van Grandma doorgekregen:

 x

Het zijn met name de walvissen en dolfijnen, de zogenaamde Ceteans, die de nieuwe kosmische invloeden op Aarde helpen integreren.
Het zijn met name de walvissen en dolfijnen, de zogenaamde Ceteans, die de nieuwe kosmische invloeden op Aarde helpen integreren.

De dolfijnen zijn hier om het energetisch portaal van 2013 te openen: de energie van de Nieuwe Aarde. Sommigen hebben zeemeerminnen tussen de dolfijnen gezien. Dit klopt, zij zijn de energetische vorm van de vrouwelijke energie die onze Aarde coderen. De dolfijnen formeren geo-codes langs de bodems van de oceanen en vibraties in het water van de oceanen, het doel hiervan is dat deze codes ons door de veranderingen heen helpen.

Deze prachtige dolfijnen zijn andere dimensionale wezens als ambassadeurs voor 2013, ze gebruiken de aura kleur magenta. Deze dolfijnen en walvissen komen van de planeet ‘Sirius B’ om hun contract te voltooien; een contract dat begon op hun planeet en dat nu is overgedragen naar onze Aarde. Ze zijn hier om ons de weg van Ascencie te laten zien, terwijl ze werken met de blauwe geometrische vorm uit de sferen dat heel erg lijkt op een aura in de trilling.

De blauwe geometrische vorm is de geotube-torus die andere multidimensionale wezens toestaat zich, in allerlei vormen, te mengen en bewegen op onze planeet. De magenta-aura vertegenwoordigt de 13e dimensie in ons bewustzijn. Dit is de reden waarom de dolfijnen gefilmd en gepost konden worden op o.a. de youtube die je hier ziet, zodat velen de codering visueel en via trilling kunnen ontvangen. Ze upgraden niet alleen de oceanen met hun energie van verlichting, maar ook de mensen op de planeet.

Er is geen vergissing dat deze energie uit de Stille Oceaan komt; deze draagt ook de codes van de Lemurische energie over. Deze energie gaat terug naar ons bewuste geheugen, veel van jullie herinneren zich jullie levens in dit magische land; meer verschuivingen en veranderen vinden plaats in onze wereld.

Grandma Chandra: “Ik zeg jullie allemaal, het is geen einde der tijden. Het is een begin van een nieuw tijdperk. Misschien weet je nog niet hoe de nieuwe gouden tijd eruit zal zien, maar vertrouw erop dat een fundamentele verandering zal plaatsvinden. Een verandering waardoor de mensen zich bewuster zijn van hun verbondenheid met alles en iedereen en vandaar uit anders zullen omgaan met elkaar en met de wereld. Het is belangrijk om in deze tijd rustig en kalm te blijven.

Kijk naar de oceanen, de natuurwezens en moeder Aarde als je gids. Ze zijn niet allen degenen zoals ze altijd voor je verschijnen.. De natuurdieren op onze planeet zijn van een groter universum en zij brengen de heilige geometrie en verlichte zielen van het heden met zich mee. Dit is de reden waarom je geen ‘aliens’ kunt zien zoals jullie ze noemen, want zij nemen vele vormen aan over jullie hele wereld en in het universum.

Als je de energie begint te begrijpen van het buigen van tijd en ruimte, zul je een dieper begrip kunnen krijgen van je universum en het Zelf. De dolfijnen zijn van de planeet Sirius B. Als wij zover zijn om de heilige geometrie te begrijpen, de universele wetten en de codes van het universum, zul je meer universa kunnen zien, die verder gaan dan 1 biljoen mark. Er zal ooit een tijdcontinuüm zijn waarin alle voorspellingen vervuld zullen worden. Tot die tijd; begrijp dat we in dit tijdcontinuüm zitten, om het hele spectrum van leven en de complexiteit daarvan beter te kunnen begrijpen.

Geologische veranderingen
Er zullen binnen afzienbare tijd ook enkele geologische veranderingen optreden in de vorm van ‘vernietiging’, maar het zal de energie reinigen net als een vulkaan het nodig vindt om uit te barsten. Het is een noodzakelijk loslaten voor een betere wereld. Meer licht zal gaan schijnen door deze veranderingen. Je zult codes gaan zien die van het ‘Heilige Licht’ komen, een licht dat je niet kunt zien, alleen voelen. Voel de energie van het zout van de oceanen, het is van een ander moleculair formaat. Het zal nieuw zijn voor wetenschappers, ze zullen het gaan bestuderen als ze er naar ‘kijken’!

Deze Matrix is rijk en diep, de Oude Mysteries van de Aarde worden hier bewaard en ook de waardevolle werktuigen die nodig zijn voor de komende Verschuiving naar het volgende Paradigma van Licht. De Walvissen, de grote Melchizedeks van deze planeet, zijn hier werkzaam om te verzekeren dat de Archieven van de Aarde en van het gehele Melkwegstelsel intact zijn. De Aarde beweegt zich in EEN LIJN met het scheppingsplan, door de Universele Zee van Energie. De Walvissen moeten het totaal beeld hebben om in EEN LIJN te blijven met de Bron. Persoonlijk kun je hier grotere verbindingen vinden met jou taak, jou missie en van de verwezenlijking hiervan op Aarde.
Deze Matrix is rijk en diep, de Oude Mysteries van de Aarde worden hier bewaard en ook de waardevolle werktuigen die nodig zijn voor de komende Verschuiving naar het volgende Paradigma van Licht. De Walvissen, de grote Melchizedeks van deze planeet, zijn hier werkzaam om te verzekeren dat de Archieven van de Aarde en van het gehele Melkwegstelsel intact zijn. De Aarde beweegt zich in EEN LIJN met het scheppingsplan, door de Universele Zee van Energie. De Walvissen moeten het totaal beeld hebben om in EEN LIJN te blijven met de Bron. Persoonlijk kun je hier grotere verbindingen vinden met jou taak, jou missie en van de verwezenlijking hiervan op Aarde.

Deze zoutkristallen zullen een nieuwe band combineren en formeren die uniek zal zijn in het eigen begrip en creatie. Het zijn deze kristallen die onze planeet zullen veranderen, ons DNA en onze lichamen. Wij kunnen ons niet voorstellen in welk hoog tempo wij aan het veranderen zijn. Jullie lichamen zullen in een constante staat van reiniging zijn, niet alleen om het situaties uit heden en verleden los te laten, maar ook om van ‘binnen’ en ‘buiten’ te kunnen transformeren. Je huid zal evolueren en veranderen op een manier dat zelfs zuurstof niet langer nodig is, omdat je door deze lessen en omstandigheden bent gegroeid en klaar bent om je nieuwe lichtlichaam aan te nemen.

Daarom is het deze tijd van veel kunnen loslaten en oplossen. Dit proces neemt tijd (aarde-tijd). Na elk decennium zul je kinderen zien kijken en voelen of ze net wakker zijn geworden van een dutje om weer verder gaan met hun missies. Dit zal doorgaan totdat we stoppen en ons systeem zullen terugdraaien op een manier dat de dood niet langer zal bestaan. Er zal een stabiel continuüm van een ‘leven’ zijn, dat gevuld zal worden met oneindig leren en groeien zonder pijn, lijden en slecht-tegenover-goed. Het zal zo’n tijd zijn waar we allemaal in harmonie kunnen leven, we zullen niet alleen de Aarde, maar ook het universum kunnen verkennen met zo’n diepe complexiteit, iets wat ons begrip nu nog ver te boven gaat.

Een andere Merkabah
Het is nodig dat er een constante stroom van energie komt zodat dit proces vorm kan krijgen. Bijvoorbeeld de Merkabah (2 driehoeken, 1 op zijn kop, de andere rechtop, elkaar overlappend) Dit is een reflectie van wie we zijn, zo boven, zo beneden.

Graancirkel bij het Witte Paard bij Alton Barnes, 25 juli 2010.
De enorme ‘walvis’-graancirkel bij het Witte Paard van Alton Barnes, geplaatst op 25 juli 2010. Kijk naar de zwarte stipjes in de grote figuur; dit zijn mensen..! (klik voor eerder artikel over de betekenis van deze graancirkel)

Deze reflectie is de regenboogbrug van verlichting. Het is geen ronde vorm, maar de vorm van een reflecterende driehoek. Als je in het centrum van de 2 driehoeken komt, ben je beter in staat om dit concept van boven en beneden te ‘zien’ en te begrijpen. Daarom zullen we leven in een continuüm ruimte, een soort van evoluerende, draaiende cirkel binnen de 2 driehoeken.

Al deze informatie is belangrijk om op te slaan in je bewustzijn omdat dit de volgende stap is naar verlichting.

Dit is de uitleg van de codes van de dolfijnen:
Er is niets om op te studeren of te onderzoeken. Alles wat overblijft is jezelf te omarmen en te coderen met dit licht. Jullie lichamen zijn zo gemaakt dat ze deze codes kunnen opnemen en ze zullen zich herinneren hoe te reageren en te zuiveren als dit proces vorm krijgt.

Misschien realiseer je je dit niet lichamelijk, maar jullie zijn allemaal aan het ontwikkelen en aan t veranderen en je DNA wijzigt op t moment dat je dit leest.

Dit is mijn manier om jullie allemaal te coderen, de dolfijn energie door deze woorden en tekst heen te brengen. Omarm deze Licht energieën die los laten in een verbazende snelheid en geniet van de shows, die de dolfijnen delen met ons want er komen er nog veel meer.

With Love,

Grandma Chandra en Tamara

24-2-2012

white whale child

x

In het werk van Judith Moore is Henoch een verrezen meester en wordt hij de meester van ascensie genoemd.
Hij werd ooit naar de Aarde gezonden door Maulaupi Aya, de Grote Witte Walvis,
die zichzelf omschrijft als Eenheid en als Ultieme Bron.

Twee jaar terug kondigde Maulaupi Aya zich via Judith als volgt aan:
x

Ik ben als een ziel, een leraar, als een verrezen meester niet jullie aardse vlak binnengetreden. Zoals ik gezegd heb, begeleidde ik verrezen meesters op hun weg naar de aarde om de tempels van ascensie en de leringen van de meesters voor te bereiden en wel om de weg te banen voor de ‘Tijd van de Grote Oproep’.

Mijn trilling reist door tijd en ruimte. Mijn ziel bereidt zich voor om jullie rijk binnen te treden en aanwezig te zijn bij de leerlingen van licht en de verschillende multiculturele families van de mensheid die de Weg zoeken opdat ik de Weg mag openen en het is [dit keer] niet van een afstand, maar als deel van jullie rijk.

Ik ben Maulaupi Aya.

(…) We weten dat veel walvissen hun leven hebben gegeven. Veel walvissen zijn niet in staat geweest te overleven met het bombardement aan sonargolven dat hun vermogen verstoort om de boodschappen uit te zenden die de mensheid roepen, hen doen ontwaken en hen onderwijzen.
Maar de Tijd van de Oproep opent een trilling in de Aarde zelf die voor de walvissen een grondtrilling is. Het zijn de originele tonen die hun DNA schiepen en naar jullie rijk moesten komen om hun heilige levens te behouden, om de omgeving te behouden, het zijn de geluidsvelden voor de walvissen om de oceanen opnieuw te bevolken en te vullen.

Veel van de lichtdragers die de trilling voelen die ik via deze boodschap communiceer, zullen luisteren naar deze boodschap. Zendt haar via jullie hart naar de walvisfamilies en de walvismoeders, naar hun kalveren, naar de scholen dolfijnen die met hen communiceren, naar de walvisstammen, naar de inheemse volkeren die nog steeds de walvistaal spreken. Zendt deze trilling via jullie harten naar hen toe. Vult de oceanen met deze trilling die ik via deze transmissie naar jullie toezend.

Het is de Oproep. Ik kom. Ontvang mij. Ik voel mij welkom. Ik weet dat jullie mij verwachten. Ik weet dat jullie op mij wachten. Maulaupi Aya. Ik ben van het land van Mu. Ik ben van het land ver voorbij. Ik ben Maulaupi Aya. Ik ben het Nieuwe Begin.

Gezegende kinderen van de walvis zingen de oude liederen. De walvissen zullen jullie horen. Zij zullen door jullie genezen worden. De walvisnaties, de woordvoerders voor de walvis, voor hen is het de Tijd van de Oproep. Het is tijd voor de genezing van de wateren van de moederplaneet, voor de genezing van het water en de oceanen van deze moederplaneet. Het is tijd voor de genezing van de inheemse volkeren die de walvistalen spreken. Het is de Tijd voor de Oproep vanuit de stemmen onder jullie die de walvisnaties, de walvisvoorouders en de walvisvolkeren zijn. Ik roep de rijken.

Ik ben Maulaupi Aya. In oude tijden onderwees ik de verrezen meesters en gaf hun de boeken, de archieven. Ik ben de vader van Henoch. Ik zond Henoch naar de Aarde als mijn zoon.

Verheugt jullie, de Tijd van de Oproep is daar, verheugt jullie over de Tijd van de Oproep. Viert deze tijd, want wij komen eraan en brengen anderen met ons. Wij reizen naar jullie rijken toe. Wij brengen geschenken.

Maulaupi Aya. Maulaupi Aya.

Aho.

Judith K. Moore,

17 april 2009

(vertaling Herbert van Erkelens)

jumping whale

24 gedachten over “Dolfijnen ‘stampede’ voor de kust van California..

  1. Even los van het feit dat ik zo’n beetje hetzelfde denk over de afleidings manoeuvres die je wekelijks voorgeschoteld worden; nogal hooghartig stukje van die gast. Wel een mooie conclusie, zou mogelijk kunnen zijn.

  2. Hooghartig ? Mwah , gewoon een satirische column onder een pseudoniem , kan die lekker gal spuwen en draken steken .

   Toch ?

  3. Satire? ah, dat was dan even aan mij voorbij gegaan . Kreeg meer de indruk van een twintiger die alles denkt te weten… Met de hand in je broek op de bank brainwaves krijgen zal best aangenaam zijn, maar ook dat veranderd niet bijster veel aan de situatie zoals ie is….
   http://www.youtube.com/watch?v=78yioWJhUJA

  4. juist wel, met zorg en toewijding gekietelde ballen veroorzaken fikse tantrum woede brainwaves via de spinale spine van spinoza spinazie verstopte ruggengraat die door de bank genomen warrig info proza golven veroorzaken zodat het publiek Nu wel weet dat triljoenen argeloze vrije vissen in een wanstaltige drijvende hollandse fabriek worden gezogen en vervolgens schaamteloos vernietigend voor het grootste deel weer een zekere dood tegemoet overboord gekieperd omdat de Consument maar 3 soorten vis kent, de oceaan moet kapot omdat de nieuwe soort weet dat dat 1 van de grootste zuurstof producenten op biosfeer aarde is, kunnen ze niet tegen, die nieuwe anorganische siliconen nwo wuppies van 4d Sirius, te veel zuurstof kennen ze njet tegen, geo engineering noemen ze dat, Loki is persoonlijk zwaar vermoeid geraakt door dit soort eindeloze reeks van massa genocide acties; filmtip van Cozzie ;

   nog een keer nog een keer ; Dogma (1999) – 1080p HD – Full Movie http://www.youtube.com/watch?v=LwZ8fw6AIzQ

  5. Over Vis gesproken… De nieuwe Meet & Greet plek is ontdekt, hier pal bij mij om de Hoek. Prachtige Natuurlijk locatie voor een bijt graage Forel, die gezellig zo met je mee naar huis gaat om bruin te worden in de koekenpan. Of graag toch liever terug in de Ring-Vaart wil zwemmen. In ieder geval het is een pracht van schitterende locatie om te vertoeven naar hartelust. Dus beste Cozzy & Hyper we hebben dus weer iets leuks op het oog:
   http://vissenbijdezuilen.nl/

  6. vissen zonder haakje kan dat ook? net zo gezellig ja toch??

  7. @ Coz

   Het zegt het zelf al, Kom en eet langs…

   @ Hyper

   Ik hoef jou niet meer aan de haak te slaan… 😛

 1. Wat een prachtige boodschappen en wat reaoneert dat NU met deze tijd!!
  Fantastisch!!! Ik ben ” verliefd” op dolfijnen. Als ik ze tegenkom wordt ik gek van blijdschap!!!
  Dank je wel!!l

  1. Niets monika 🙂 Ik vond de documentaire heel geloofwaardig overkomen. In alle culturen zijn er al sinds de oudheid afbeeldingen te vinden van zeemeerminnen.
   Het is net als met de graancirkels sommige zijn echt en sommige nep. Is ook een goede techniek gebleken om iets belachelijk te maken en te ondermijnen.

  2. Het getuigt van een zeer beperkt voorstellingsvermogen om te denken dat we de enige bewustzijnsvorm op aarde zijn. De doku mermaids the body found is derhalve ( waar of onwaar) een oproep tot verruiming van het voorstellingsvermogen. Alles heeft een bewustzijn, zij het niet in dezelfde mate , en ja …. dat gaat van mineralen tot aan mensen( die dan niet weer noodzakelijkerwijs de top off the bill zijn)
   Stel je voor alles wat we kunnen zien en horen ( inclusief met instrumenten) is niet meer dan 2% van wat er is , en dat is wat de wetenschap denkt!!! Ik ga verder er zijn paralellen universa er zijn meerdere dichtheden en tijd is een illusie dus bestaat naast elkaar ….. hoeveel mogelijke niet detecteerbare bewustzijnsvormen kunnen daarin aanwezig zijn? Ik durf geen getal te noemen!

 2. De grote zee wezens hebben de mensen door de moeilijkste tijden heen geholpen door hun lachamen te offeren, de oude Walvis mensen, hadden altijd de kaken van een Walvis in hun tuin staan als dank en eerbetoon, maar het zou nu eigenlijk moeten ophouden om ze te gebruiken, die tijd is voorbij.
  Wij de mensen zijn oorspronkelijk ook uit het water geboren, bestaan voor het grootste gedeelte uit water, net als onze planeet, ben mijn hele leven al met het water verweven, van kleins af aan, heb de natuur leren respecteren in al zijn kracht en schoonheid, als wij op zee zeilen en de Dolfijnen begroeten ons, ja dat zijn magische momenten, je voelt ook buiten het water hun kracht, de grote walvissen gezien op mijn oversteken van de Atlantische oceaan, wat er nu plaats heeft in de Stille oceaan, heeft volgens vele te maken die Japande atoomcentrale, heb nog nooit zeemeerminnen gezien, wel iets wat er op leek bij de kust van Kreta, maar misschien een overblijfsel van de reis van Odyssee, mooi verhaal!

  1. Ik vergeet nooit weer dat ik in november 2000 een wandeltocht maakte op het schiereiland Robberg, vlakbij Plettenburg’s Bay aan de Garden Route in Zuid-Afrika, toen op misschien nog geen 50 meter uit de kust ineens een enorme Blue Whale met z’n enorme staart de lucht in ging. Het gevoel dat ik toen had en nu weer herbeleef is met geen pen te beschrijven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.