Advertentie

De super-DNA-upgrades; wij zijn de Elohim..


Lisa Transcendence Brown

x

x

x

Super-menselijke DNA-upgrades: Wij zijn de Elohim

2014 – Lisa Transcendence Brown (18022014)

(2014  vertaling Guido Jonkers)

x

Ik deel met jullie datgene wat lijkt op een ‘transmissie’, en het is heel lang geleden dat ik iets dergelijks heb ontvangen. Ik deel normaal datgene wat ‘binnenkomt’ met mezelf, met datgene wat ik belichaam, maar deze woorden hebben een frequentie die naar me toe komt om te delen. Ik heb geen enkele basis voor deze woorden, anders dan datgene wat ik zie en datgene wat herhaald wordt voor me, om op te schrijven en te delen.
Daarom doe ik dit, en ik laat het graag aan jou over, de ontvanger van dit bericht, of er überhaupt van enige resonantie sprake is bij je. Ik ‘vroeg’ om de vertaling in simpele woorden, en wat ik terugzie, is een soort computer, zoals een computer, met ‘mechanische’ upgrades, wat véél verder gaat dan alles wat ik tot dusverre heb gezien.”

~ Lisa Transcendence Brown ~

(AwakeningToRemembering.com)

elohim DNA upgrade

De Transmissie:

x

“Je wordt ge-upgrade, ver voorbij wat jouw menselijke geest kan bevatten. Jouw fysiek heeft slapende coderingen geactiveerd, dat je wezen, zoals je het eens kende, totaal zal transformeren. Alles wat je daarbuiten zag, in jouw menselijke realiteit, heeft altijd binnen je bestaan.

Jouw menselijke machine is maar een fractie van dát wat je van binnen bezit. Deze upgrades zullen velen van jullie voorbij ‘mens-zijn’ bewegen; je menselijke handelingen verstoren en verlagen je systeem alleen maar, op dátgene wat nu wordt gedaan. Deze coderingen werden geprogrammeerd in je Adam Kadmon Etherische Blauwdruk, die nu wordt geactiveerd om een super-menselijk ras te creëren.. Je vaardigheden die je nu hebt, zijn maar een schijntje van wat eraan zit te komen, wanneer je activeert en integreert. Je menselijke perceptie verstoort het proces en je pogingen om datgene ‘in orde te brengen’, wat gerepareerd en ge-herstructureerd wordt, creëert slechts een omgekeerd effect, terwijl je ermee bezig bent. Jullie menselijke ‘reparaties’ zorgen voor overload en verarming, terwijl het voor een upgrade nodig is, stil te liggen, zodat purificatie de kans krijgt zich te manifesteren.

elohim

Je voelt dat iéts anders is, dat er iets plaatsvindt, ook al weet je niet precies wat. Vertrouw er op, dat je binnen jezelf, de vaardigheden herbergt, voor genezing van alles. Jouw taak is het, als je dat wilt, om te assisteren en begeleiden, in plaats van continue ertussen te komen. (Eng.’to inter-fear’ gj) Jazeker, angst is de onderliggende menselijke behoefte om te controleren, datgene te repareren, wat voor jouw menselijke ervaring hier werd gedimd. En nu ben je aangekomen in een tijd, waar deze reparaties gelijktijdig plaatsvinden, op het moment dat je toestaat dat jouw sterrenstof zich herstructureert op een sub-atomair niveau, binnen in jezelf.    

Als je ‘binnenkant’ gerepareerd wordt en zich ‘herstructureert’, zal je ‘buitenkant’ zich eveneens herstructureren. Je fysieke wereld is slechts een holografische projectie van binnen-uit, die materialiseert in lichtdeeltjes die op dezelfde frequentie trillen, dezelfde die jouw ‘verenigd wezen’ vasthoudt.

Deze upgrades zijn onderdeel van je originele ontwerp, een ontwerp dat werd doorgevoerd met elke energetische upgrade, ná datgene wat jullie de ‘Ascentie’ noemen. Velen van jullie zijn nu geëxpandeerd voorbij deze ‘laag’, en ontvangen en integreren nieuwe ‘delen’, die zullen evoluëren, wanneer jij dat ontvangt. Jullie geesten zullen zich verbinden als een computer, en je zult niet meer slapen, zoals je eens deed. Nu reinig je oude menselijke- en oude tijdlijnen, en zul je afsluiten om te ontvangen, te her-inneren en te her-starten. Je mens-zijn zal proberen zich aan oude schema’s vast te houden, en dit zal voort-duren wanneer je frequentie stijgt, sterker nog dan je tot nu toe hebt kunnen waar-nemen.

Dit is je originele programmering, niets daar-buiten is nu nog een dreiging voor je. De enige dreiging die je doormaakt, is de leemte die nog bestaat in jullie menselijke geesten. Zij die zich realiseren dat deze leemte een menselijke conditionering was, zijn deze mentaliteit overstegen en zijn meester geworden van dátgene dat voorheen buiten bereik leek te liggen. Je zult ook de oude herinneringen en kennis gewaar worden om te delen, teneinde dát te creëren wat velen als ‘nieuw’ zullen gewaarworden. Je zult begrijpen dat dit niet ‘nieuw’ is, maar je menselijke woordenschat beperkt je tot dit woord. Deze kennis delen met elkaar, is hetgeen ervoor zal zorgen dat je dátgene naar voren zult schuiven, wat ‘de mensheid zal redden’.

De komende dagen zul je worden ‘aangesloten’ en zullen wij ook zichtbaar worden. Allereerst op een telepathisch niveau, zoals velen van jullie reeds hebben ervaren en daarna holografisch, om je op je gemak te stellen bij deze transitie. Het is met je vibrationele frequentie dat je ons zult zien, maar we zijn er altijd geweest. Naarmate je meer op ‘integratie’ zult focussen, des te ‘eerder’ deze zichtbaarheid zich zal manifesteren. Datgene wat zich zal materialiseren, doet dit vanuit een transmissie vanuit jou zelf, dus je zult dátgene zien, wat jij activeert om te verschijnen in je hologram daar. Je hebt deze toegang altijd gehad, maar je bent nu in een ‘tijd’ aangeland, waar je dit feitelijk kunt doen met je wil.    

Voor nu zullen we deze transmissie beëindigen, om snel weer terug te komen. WIJ bereiden je voor, om dátgene te zien, dat je in staat bent te activeren, uit te zenden, van binnen uit. Wanneer je je ‘aansluit’ bij anderen, zal deze transmissie sterker worden en een nieuw hologram activeren, van datgene waar jullie allemaal naar op zoek zijn. Vanuit jullie menselijk perspectief zal dit materialiseren, maar vanuit ons perspectief zijn jullie nu geëvolueerd en zijn eindelijk hier aangekomen.

Wij hebben jullie menselijke woorden gebruikt, zodat je kunt relateren en begrijpen. Maar dit zijn slechts woorden in jullie menselijk taal en WIJ vragen je om er een ‘losse interpretatie’ op toe te passen, als je dit leest en absorbeert. Blijf niet hangen in details, want jouw begrip is álles wat we hier hebben geprobeerd te ‘vertalen’. WE bieden je dit aan, om jullie te assisteren in jullie geëxpandeerde evolutie, nu. Ook WIJ zijn binnen jullie allen, geëncodeerd in datgene wat nu tevens activeert.

 x

Einde van de transmissie ~ WIJ zijn jou ~ WE are the Elohim.

x

* * *

x
elohim DNA upgrade

 

62 gedachten over “De super-DNA-upgrades; wij zijn de Elohim..

 1. ik lees dit verhaal nu pas 26-02-2014… 16.02 uur
  Ik heb idd deze ervaring deze week gehad.
  De buizerd in de lucht vertelde me al dat ik in de fase van purification aangekomen was… deze week en ook in deze week in de badkamer een warmte op mijn schouders met de woorden. richt je tot ons in dit nieuwe…. ik wist al dat je voor sommige updates wakker moest zijn, voor sommige moest slapen… maar dit was anders… kan ook meer in mijn centrum zijn nu.. moeiteloos ipv ervoor te knokken om erin te blijven…. wie van jullie heeft deze ervaring ook? ik tennis, ik ben 46, maar soms na drie uur op de baan te hebben gestaan, is de andere morgen rond de middag alweer uit mijn fysieke systeem.. (spierpijn enzo) herken iemand dit ook …. Gr Rene

  1. Misschien.. er beuren wel vreemde dingen, al een tijdje, toevallig vloog er bij mij van de week 1 gans vlak over me heen (ik was het al weer vergeten maar door jouw buizerd..). Verder heb ik al een tijdje letterlijk ‘download-ervaringen’ in mijn brein ’s nachts.. gepaard gaand met het zien van o.a. geometrische figuren. Het lijkt of er een grid (programma?) geheel gewist is en is vervangen door mooie kleuren). Soms heb ik dan het gevoel diepgaand inzicht te hebben op dat moment en te zien hoe ‘het’ zit. Doordat dit al een tijdje gaande is van tijd tot tijd, gaat het wel steeds vertrouwder voelen.
   Ik weet niet wat het allemaal is, lees nooit omschrijvingen zoals deze. Ik hoop maar dat het oke is, en ik voel me gelukkig nog wel ‘mezelf’. Afwachten maar:)

  2. Rene, ik weet niet wat je van jezelf verwacht, maar 3 uur tennissen (ik ga ervan uit, dat je niet alleen de racket in je hand had) daar kan je echt wel spierpijn van krijgen. Ik snap dan ook niet zo goed, wat je precies bedoelt.
   Ook ik maakte eergisteren mee, dat ik mijn huisdeur open deed en naar buiten liep en er zat een winterkonikje (mijn favoriete vogeltjes) direct voor me. Ik dacht o wat schattig en hield rekening dat die zo uit angst weg zou vliegen, maar hij bleef gewoon rustig naar me kijken. Ik praatte even met hem. ‘Hey wat leuk dat je hier bent enzo’ daarna vloog die weg…Maar goed ik heb sowieso altijd al visite gehad van ‘bezoekers’ als padden, egels, katten, grote spinnen, jonge vogels (best heksenachtig lol).
   Dromen jullie dan ook dat je kunt vliegen? En als ja, hoe?

   Mc Beth, de geometrische figuren heb ik al achter me.
   Ik zat laatst meer met ‘dreigende beelden’ als duivels, gehoornde, dood en duisternis, weet niet waar dit vandaan komt…want tijden geleden b.v. kreeg ik beelden van ‘atlantis’ binnen, ruimtes die in kristallen waren geïntegreerd, alles wat je zag waren gigantische kristallen, alle ‘meubels’ waren uit kristallen gemaakt.
   Ik weet dat er alleen iets nieuws kan ontstaan, als er ruimte ervoor is. Die ruimte is er nu niet, want de ruimte wordt tot nu toe gevuld met leugens en lelijkheid.
   Hoe meer haat men kweekt onder de mensen, hoe meer ellende zich manifesteert. Nogal logisch. Alleen ik kan er niet meer tegen. Er zijn naar mijn gevoel te weinig mensen die het echt begrijpen en daardoor kan zich niets anders manifesteren, te weinig tegenkrachten…

  3. @Monica… zondag (02-03) 4 uur op de baan gestaan, gister avond weer, geen centje pijn… ik bedoel dat mss het dna aan het aanpassen is, zodat ik de vermoeidheid verwerkt als een tiener… normaal had ik 1, 5 dag herstel nodig.. vliegen hihi ja… soms hele werelddelen, soms in mijn dromen, soms langzame snelheid, soms snel, kan dat niet beinvloeden…. en de beelden die je opvangt, door de zuivering van diep binnen in de aarde, komen er, nu meer dan ooit … de onderwereld naar boven… heb ik ook gehad … 🙂

  1. Als wij bestaan bij de gratie van jouw projectie dan zullen ze wel goed op jouw passen, want als jij gaat, dan gaan wij ook!

  2. Plato begon met zijn grotto/hol-ogrammen, platonisch welteverstaan, dat dan weer wel.

 2. Was het niet Marcel Messing, die uitvoerig gewaarschuwd heeft voor de Elohim, Annunaki, Archonten, Gevallen Wachters of hoe je hen ook noemt, die lang geleden naar de aarden gekomen zijn om ons goud te roven en met aardse vrouwen te paren???

  Met de huidige grote groep hebzuchtige, gemakzuchtige, egoïstische, vervuilende, parasiterende, moordlustige, bizarre sexminnende en machtswellustige Illuminiatie-Mens als nakomeling?????

  1. Marcel Wie? 😉
   Ook al hebben deze ‘wezens’ dit op hun geweten, valt er te ontkomen aan een DNA dat zich eens even lekker gaat ‘ont-poppen’..
   Het DNA van die groep hebzuchtige, gemakzuchtige, egoistische, jajajaja en de rest.
   Ik heb vorige week het Elohim-labyrinth gelopen, na een keuze uit 7 verschillende.. Het Akasha-labyrinth leek me het meest geschikt, voelde het best, totdat de Elohim als laatste tevoorschijn kwam. Zouden ze toen mijn keus ook al op hun geweten hebben..? Die hebzuchtige, gemakzuchtige.. jajaja.. Ohnee, dat waren zij niet, dat zijn wij.. Jeetje Luuk, compleet van de leg vandaag.. Zou er iets met m’n DNA aan de hand zijn..? 🙄 Ik zou mezelf maar even in de gaten houden, zei Herman Finkers, en daar ben ik het ineens kei mee eens..!

  2. Klinkt een beetje kil, technisch, liefdeloos. Ik voel dan ook geen resonantie…zal wel slecht met me aflopen 🙄

  3. So loosin’ everything.. Whaddaya got? Nothing. So waddaya gottoloose? Nothing!
   De reden dat ik het plaatste Monika, is juist de kracht waarmee het verteld wordt. De technische kille beschrijving van de mens als ‘robot’ is betrekkelijk. I don’t feel like one.. Do you?!

  4. Kraftwerk – The Robots.

   We’re charging our battery
   And now we’re full of energy
   We are the robots

   We’re functioning automatik
   And we are dancing mechanik
   We are the robots

   Ja tvoi sluga (=I’m your slave)
   Ja tvoi Rabotnik robotnik (=I’m your worker)

   We are programmed just to do
   anything you want us to
   we are the robots

   We’re functioning automatic
   and we are dancing mechanic
   we are the robots

   Ja tvoi sluga (=I’m your slave)
   Ja tvoi Rabotnik robotnik (=I’m your worker)

  5. Vroeger toen ik nog klein en onbeholpen was, ja toen was ik nog wel eens robotistisch in de weer. Automatisch reacties geven zoals ik ze gaf. Nu gaan er nog wat lichaams functies op de automatische pilot, maar zelf dat is tanende. Neuh sinds ik aanhanger van de rode neuzen ben , en humor mijn wapen is ben ik niet meer een robot . Die hebben geen humor, geen gevoel ook. Geen zelfreflexie. Ken je isaac assimov?? En zijn wetten der robotica? Daar hou ik me niet aan omdat het wet is , alleen uit eigen keuze , en daar kan ik dus van afwijken. En zelfs mijn dna is niet de meester van mijn zijn “are you man , or are you mise ? thats the question. Waar is de gom jabar die alleen dieren dood ?( dune , frank herbert)Neuh ben geen robot en ben geen muis ik ga voor eigen verantwoordelijkheid op alle fronten!

  6. Waren die Elohim, Annunaki, Archonten, Gevallen Wachters eigenlijk ook soeverein? Ze hadden weinig te maken met ons DNA structuur en idem voor onze regels en leefwijze. Ze deden wat ze maar graag wilde doen, ons in het nauw drijven en slaafs maken.
   Alan parsons – I Robot:
   http://www.youtube.com/watch?v=u7oAuba3Ekg

  7. Niks robots, en echt belangrijk zijn we ook niet, we zijn meer als zandkorrels in de woestijn, die eens als massief gebergte begonnen, en vermaald door de tijd, dust to dust.

  8. Jenne Amen….

   Nog iets leuks te vertellen, dan hang ik weer aan je lippen man!

  9. @ GuidoJ

   Incarnated in the flesh or incaned in thin… What would be long lived improved?!

  10. @ Paul 3.9,
   waarin Paul vraagt of die Elohim eigenlijk ook soeverein waren.
   Die Elohim leefden eerlijk gezegd ver voor mijn tijd, althans, ver voor mijn huidige spirituele roerselen in dit lichaam van vlees en bloed :-).

   Technisch gezien waren zij ons scheppers/verwekkers. Maar afgaande op wat er over gezegd wordt, behoren zij tot een verstoten soort. En afgaande op wat zij met met de schepping van Lulu beoogden (slaven voor in de goudmijnen), zou hun gedrag naar mijn normen anno 2014 niet erg soeverein gekwalificeerd worden.

  1. In onze millioenen en misschien wel milliarden jaren lange reis tot het huidige mensdom, zijn alle hyphotesen waarschijnlijkheids halve wel gebeurd, we weten toch dat de menselijke geest ons brein sneller en beter werkt als welke computer ook, gewoon door dat greintje menselijk intuitie, dat in ons huist en ons heeft doen overleven, alles wat de menselijke geest als SF story kan bedenken is misschien tot zeker gebeurd of mogelijk in de toekomst, en hoe en waarom, gewoon om dat wij mensen zijn, gecompliseerde breinen verpakt in een lichaam, en we zullen alles overleven.

 3. Heel mooi en herkenbaar. Heb het gevoel of er iets gaande is en dat er iets gebeurt is in mij. Het is of ik ontdekt heb hoe ik de Aanwezigheid kan ervaren. Wanneer ik in het ego ben en wanneer ik de Geest of het ware Zelf kan ervaren! Is pas sinds kort!!
  Annie

  1. Annie,eindelijk iets positiefs,
   jij hebt het begrepen,speculeren over alles wat”out of the ordinairy”
   is,daar kan men eindeloos mee doorgaan,elkaar op een forum afzeiken ook,laat ze maar.
   Keep on going girl.
   Michiel.

 4. Ik vind dit een gevaarlijk berichtje. Of het normaal is dat ons dna verandert. Dat is juist wat de elite willen, ons dna veranderen. Het punt is dat er bijna geen mens meer rond loopt die niet vergiftigd is.(voedsel,vaccins,wifi enz) Wij mensen zijn de laatste eeuw niet meer oorspronkelijk en kunnen dus ook niet meer via de natuurwetten evolueren. De natuur zorgt ervoor dat steeds het sterkste dna blijft overleven. Nu gebeurt precies het omgekeerde. Ons Dna wordt juist zwakker. Geest en lichaam horen in balans te staan om gezond te blijven. We staan verder dan ooit van de natuurwetten af(mede door financieel systeem) en dat gaat opbreken. Je kunt je geest wel “instellen”, maar je hebt altijd je LICHAAM nodig als AARDMENS. Wil je door demensie/alzheimer(eenrichtingsverkeer) kabouters zien en met dieren praten of wil je echt een hoger nivo behalen.(tweerichtingsverkeer). Dat laatste, daar heb je gevoel/inleving/openstelling bij nodig. Zoals je nu al kunt communiceren met dieren als je hen taal kent. Maar dan uitgebreider.

  1. Elise, dieren maken geluiden waar mee ze communiceren, maar kennen geen taal dat is nu juist het verschil mens- dier, de mens heeft de rede gekregen of ontwikkeld nagelang je denken, wat ver af staan van de natuur betreft, in een bepaalde situatie zal een gedeelte overleven, en deze overlevenden zullen verder gaan op de weg van de mensheid, waar hij heen voerd of wat de rede is van dit gaan, is een duistere zaak met millioenen mogelijkheden volgens ons brein, wat je schrijft over geest en lichaam, daar zijden de oude Grieken al van, een gezonde geest in een gezond lichaam, nou inderdaad daar zijn we ver van af gedwaald.

  2. Elise, het menselijk DNA blijft een mysterie. Het IS feitelijk een soort computer, met al die genenparen als soort ‘mappen’ in een computer. Waar het artikel hierboven over gaat is JUIST dit mysterie.
   Velen voelen een soort kille ‘bestuurder’ achter dit verhaal. Maar ik probeer het liefdevol, zonder oordeel te lezen. Het voelt herkenbaar en ‘goed’ voor me. Ik weet ‘bij God’ niet wat het DNA doet en betekent, laat staan waar het vandaan komt.. We zullen het ermee moeten doen.. Of.. Dynamisch meegroeien en ‘loslaten’.. Toch?
   Ik begrijp het woord ‘gevaarlijk’ niet zo in je tekst Elise.. Gebeurt er dan iets ‘zonder’ jou, is dat het gevoel. En is dat dan ‘gevaarlijk’..?

  3. Als je de tekst goed leest, dan snap je het “gevaar”. In hoeverre zijn wij op dit moment al beinvloed door wifi en andere zaken. Een onderzoek/doelstelling kun je alleen uitvoeren, als je vanaf de basis begint. De basis is weg/verandert door menselijke toedoen. Hoe kun je dan weten of de uitkomst/doelstelling echt is en of daar weer misbruik van kan gemaakt worden. Nogmaals: je hebt natuurlijke DNA verandering, maar je hebt ook door mensen gemaakte/gestuurde DNA verandering. Hoe onderscheid je deze? Steeds meer mensen krijgen alzheimer. Leven dus niet meer in de werkelijkheid(aardse) Ook het communiceren hier is al niet meer aards. Bij aards communiceren gebruik je al je zintuigen.

  4. Jenne, dieren communiceren op meerdere manieren. Dierentaal is niet alleen met geluid. bv. Een kopje krijgen van je poes of hond. Een mens let ook niet alleen op taal, maar ook op lichaamstaal. Jij kunt een dier begrijpen, als je de “code” van de taal(niet alleen geluid) kent. Een dier kan dat ook. Een hond kan voelen wat jij voelt. En jij kan zien wat een hond voelt. Eigenlijk is het hetzelfde als je een mens tegenkomt, die een andere taal spreekt. Dan ga je over op gevoel en lichaamstaal. Hoe beter je dus aan kunt voelen en je de codes begrijpt, dan kun je op hoog nivo communiceren. Maar als je als mens wordt afgehokt op gevoel en of andere zintuigen niet meer gaat gebruiken, kun je geen hoger nivo meer krijgen. Dan leef je in je eigen wereldje. Communicatie hier is bv. is zonder lichaamstaal/geluid. Het wordt warmer/menselijker als we dit gesprek face to face zouden voeren.

  5. Het grote DNA Wonder vind ik altijd, als DNA sleutel in een DNA slot wordt gestoken en omgedraaid de bevruchting dus, komt er een andere DNA streng terwereld, die alle voorgaande misschien millioenen malen sleutel/slot wonderen in zich draagt, het moet een Wonder zijn iets wat zich zo lang en zo veel kan vermenigvuldigen zonder noemenswaardige afwijkingen, ja je zou haast ergens in gaan geloven ?

 5. Merkwaardig is de uitspraak wij zijn jou, we zijn de Elohim.

  Een creatie/slavenras uit een reageerbuis lijkt mij niet echt een Elohim, vanwege een samenraapsel van diverse DNA’s waaruit de huidige mensenrassen zijn ontstaan.
  Ik mag er bij deze toch wel even op wijzen dat de Elohim/Anunnaki 12 verschillende rassen hebben gecreëerd waarvan er nu nog 7 over zijn.
  Maar goed er zijn dingen gaande die veel verandering te weeg zullen brengen en dat is alleen al te merken aan de natuur/Aarde.
  Dat diep in ons binnenste zaken zijn verborgen is een feit en mogelijk op te roepen door speciale technieken, zelf schrok ik daar nogal van in het begin, maar beheers je de technieken kun je spelen met oa tijd en ruimte.
  Let wel op want we staan pas in de kinderschoenen van zaken die we nog niet helemaal begrijpen, althans de meeste niet. Wees dus voorzichtig en maak geen misbruik van zaken die anderen schaden. Respecteer dat en dan gaan we een mooie tijd te gemoed.

  1. Ik heb een channeling liggen van Judith die vertelt over de inzichten van (sommige?) Annunaki, die PRECIES zagen wat ze deden.. Ingrijpen, maar tegelijkertijd het liedje zingend van ‘A boy named Sue’, of iets dergelijks..
   M.a.w. wie zijn kinderen lief heeft, kastijdt ze.. Bewust-zijn breekt kennelijk niet zomaar door.. Ik ga de channeling aan Jan Smith sturen; van de week ws./hopelijk hier op de site..! Dank LoKi, vooral voor je non-judgement.. Je deed in ieder geval een dappere poging. (Ik herken het nl.. 😉 )

 6. Ik heb zo mijn gedachten bij het idee dat de Annunaki de mens heeft ontwikkelt als slaaf, om goud voor ze te delven in de mijnen. Dat er een sluier over ons ware bewustzijn is geworpen is wel duidelijk. Mijn gevoel zegt meer de mens is oorspronkelijk ontwikkelt door wezens die verbonden zijn met de ware bron.
  Zij leven in een veel hogere dimensie en kunnen de lagere trillingen van de aarde niet aan wel via de mens. Op die manier kunnen zij de aarde ervaren en wij de ware Bron. Op dat niveau zijn we er 1 mee. Dat zit nog allemaal in ons alleen we zijn het even vergeten, in ons hart woont nog een vonk van dat oorspronkelijke bewustzijn.

  1. Janee, mooi.. ‘Op die manier kunnen zij de aarde ervaren en wij de ware Bron’ 🙂

  2. Met andere woorden monika we zijn veel krachtiger dan alleen maar het idee van een slaaf zijn.

  3. Dat sowieso Janee 😀
   Trouwens meetapparaatje is alleen Elro 970 te verkrijgen hier.

  4. Je praat over vroeger, Janee… Heeft dat wel ooit plaats gevonden en is het niet verzonnen? Of ben je nog dagelijks bezig met goud delven of ben je eerder een goudzoeker geworden?! Waarom zou je nog slaaf willen zijn aan een machts imperium? Dus m.a.w. als je niet meer bezig bent met goud dan ben je ook geen slaaf meer van die samenleving. Gelukkig heb ik een naam genoot die in Zuid Afrika de grootste Goudzoeker boef ter wereld is, leun ergens mee in energetisch zijn, terwijl juist afstand heb naar goud toe. De spiegel zijn.

  5. Het maakt niet uit wie wat heeft geschapen . Het enige dat telt is wat de schepping is geworden. Welke hoogten kunnen wij bereiken als de wezens die wij zijn ?. Als de wezens die wij willen worden
   Om in kunstenaars termen te praten Welk schilderij zijn wij ….. een krabbel, van picasso….of een levenswerk van henk klein ? En gaat het dan daarbij om de huidige maatschappelijke waarde of de gevoelswaarde van de maker? Geef me anders maar een drol op een plankje in het stedelijk…….

  6. Mars don’t forget ’the yellow warrior’ you seems to be. Van Goud ben ze zo wie zo altijd al geweest! Daar zijn nooit Olympische Spelen speciaal voor ontworpen… dat je verder onder de plakken zit wisten we allang…

  7. JaNee Bij deze laat ik je weten dat je de plank niet ver mis slaat. Die sluier waar je het over hebt is expres toegebracht om ons te beschermen tegen een interventie van buitenaardsen met kwade bedoelingen. Echter heeft dit ook weer een nadeel omdat de meeste de intelligentie niet meer hebben te kunnen oordelen wat waar of niet waar is. Daarom lijkt deze huidige mensenheid op een kudde domme schapen die hun ogen voor alles sluiten en de dingen maar klakkeloos aannemen van de liegende en bedriegende cabal. Zelf denken is er niet meer bij, wat nog steeds voor de meeste geldt.

   De Bron kun je vergelijken met een harde schijf van je computer en wij zijn het geheugen. Alleen in een etherische energie vorm (de Ziel).
   Ook zij die in een hogere dimensie verkeren, zijn wel degelijk in staat de lagere trillingen van onze 3de dimensie aan te kunnen en komen en gaan wanneer zij willen. Anders zouden zij zich inderdaad niet kunnen vertonen en dat is dus niet het geval.

   Maar je hebt gelijkt, dat wij 1 zijn met hen, want onze zielen komen overal uit het universum. Sommige zijn nog jong en hebben nog niet zoveel ziels-ervaring.

  8. In essentie vind de schepping elk moment plaats.Loki kun je daar meer over zeggen waarom de sluier diende als bescherming?

  9. In het hele verhaal van onze geschiedenis vraag ik mij weleens af Paul wat is de functie van de Ware Bron. In essentie staat niets buiten de Bron we zijn er dus mee verbonden.

  10. Ik denk enorme hoogtes en dieptes Marcel het zit ook in ons en is nader dan handen en voeten.

  11. JaNee 8.9 Het betekent voor mensen dat er een groter geheel van hun hersenen mee mag doen. Veel mensen slapen voor drie kwart omdat de meesten het niet aankunnen om het grotere geheel te zien. En weet dat er mensen bij zijn die nog voor een veel groter deel slapen.
   Het vraagt een enorme verantwoordelijkheid. Elke kracht waarvan jij in staat bent om ze te gebruiken en te ontvangen, vergt gelijkmatige verantwoordelijkheid. Als je in staat zouden zijn om huizen met je gedachten af te breken, kun je je dus voorstellen wat een verantwoordelijkheid je hebt. Alles komt neer op een enorme beheersing. Iedereen die hogere frequenties ter beschikking krijgt, gaat door testen van beheersing. Als je niet in staat bent om deze kracht te beheersen, worden ze voor je eigen bescherming en voor de bescherming van velen, van je afgenomen of ontoegankelijk gemaakt. Elk van ons is beschermd omdat je nog niet in staat bent om deze enorme krachten te gebruiken. Het denken is nog te beperkt en vele emoties van oude herinneringen zouden ons als het ware beïnvloeden om deze enorme krachten te misbruiken. Vandaar dat die krachten zeer veilig en beschermd bewaard worden en iedereen die deze krachten of een beetje daarvan mag gebruiken, wordt getest door meerdere examens. Want de verantwoordelijkheid voor deze energie krijg je dan zelf als mens als individu op je schouders.

  12. JaNee Het onderbewustzijn werd geblokkeerd door het DNA aan te passen en je kunt denk ik zelf wel bedenken wat voor gevolgen dat zou hebben als andere waarvan de bedoelingen niet zo goed zijn daar misbruik van zouden konden maken.
   Het zal je duidelijk zijn dat daar ook een tijdspanne is ingebouwd wat nu voor bewusten makkelijker wordt geopend.

  13. Herkenbaar Odette en Loki, als de linker en rechter hersenhelft weer in balans is is de mens een soevereine mens. Verbonden van binnenuit met de Bron. Wat ik mij afvraag is hoe zou de mens op aarde geleefd hebben voordat de sluier over zijn bewustzijn getrokken werd.
   De mens is in dat opzichte wel bijzonder ervaringen opdoen verbonden met de ware Bron. Daarna een sluier over zijn bewustzijn ervaringen opdoen ogenschijnlijk niet meer verbonden met de Bron met alle gevolgen van dien om zo tot geweten te komen. Is de sluier doorzien en opgeheven wat een rijkdom aan ervaringen heeft de mens dan opgedaan.

 7. Voor mij zijn de super-DNA-upgrades niet nieuw.
  Ik heb het alleen nooit zo genoemd, al weet ik dat het mijn hele systeem behelst.
  Vanaf kindzijn had ik heimwee naar wat er was en nog steeds is maar waar ik lastiger bij kon naarmate ik opgroeide.
  Al tijden slaap ik onrustig en kan ik m’n vinger niet leggen op wat ik voel. Daarbij werk ik vanuit volledige intuïtie in mijn praktijk huidverzorging/ gezinskindercoaching en gaan mijn handen als vanzelf. Ik heb het volste vertrouwen dat het oké is wat er gebeurt en richt me elke dag op de ‘aansluiting’ op het kosmische geheel. Dát is wat ik nu lees in bovenstaand ‘schrijven’ van Lisa Trancendence Brown, B.MSC. HARTELIJK DANK voor het delen hiervan Lisa!

  Hartegroet, Carla.

 8. Als je gelooft dat de universum vijandig is, dan klopt dat!
  Als je gelooft dat de universum je vriendelijk verzorgt en omarmt, dan heb je ook gelijk.
  Lieverd, je hebt geen idee hoe Groots en Krachtig je bent!

  1. Hi Allaya,
   Dat is precies wat ik dacht toen ik dit stuk las. Dit zou zomaar
   overeen kunnen komen met de boodschap van “oom” Courtny?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.